Új privát üzeneted érkezett!

[quote="beneildi"]S írta:beneildizia Kishusi!
Nekem nem ő volt az orvosom, (hanem Szabó György :)), viszont szülés előtti nap ill. amikor felvettek is ő vizsgált meg. Mind a kétszer lelkiismeretesen, nem okozott fájdalmat. Az első vizsgálatnál már ő szíve szerint bentartott volna szülni, de én még azt éreztem, haza tudok menni. Engedett. De másnap reggel még ő vett fel szülni is. Utána jött a dokim, szóval többet nem tudok róla írni, de ez a kevés tapasztalat nem volt egyáltalán rossz.
üdv, Ildi

Ildi,

Szabó Györgyről tudnál mondani pár szót (akár priviben is)? Nála fogok szüln ugyanis! A terhesgondozással 100%-osan meg vagyok elégedve, mire számítsak szülésnél? No meg a nagy kérdés: a borítékba mégis mennyit? Hogyan? Mikor?

Előre is nagyon köszönöm!

Lilly
waterlilly

Kedves mamák, babák és persze papák!
...mindenkit szeretettel várok Aug 30.-án 16 órakor nyíló kiállításomra a Fise galériába, Ahol a szeptemberben megjelenő Kaláka Ukulele verseskönyv illusztrációi mellett, egyéb grafikai munkáim is bemutatásra kerülnek.
A kiállítóteret babzsák foteleimmel igyekszem a gyerkőcök számára is hangulatossá tenni.

FISE GALÉRIA
1054 Budapest, Kálmán Imre utca 16. Telefon: 311-3051
http://www.fise.hu/

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

[quote="beneildi"]S írta:beneildizia Kishusi!
Nekem nem ő volt az orvosom, (hanem Szabó György :)), viszont szülés előtti nap ill. amikor felvettek is ő vizsgált meg. Mind a kétszer lelkiismeretesen, nem okozott fájdalmat. Az első vizsgálatnál már ő szíve szerint bentartott volna szülni, de én még azt éreztem, haza tudok menni. Engedett. De másnap reggel még ő vett fel szülni is. Utána jött a dokim, szóval többet nem tudok róla írni, de ez a kevés tapasztalat nem volt egyáltalán rossz.
üdv, Ildi

Szia Ildi!

Köszönöm, hogy meg osztottad velem ezt a "kevés" tapasztalatot! Már teljesen pozitívan megyek hozzá, ugyanis el döntöttem, hogy nem a régi :evil: orvosomhoz fogok viszonyítani, hanem mindenkit magához! Szinte biztos vagyok benne, hogy nekem is csak jó tapasztalataim lesznek!! :wink:

Jó egészséget és sok boldogságot a babádhoz! :lol:
kishusi

Sziasztok!
Akit érdekel a téma tegnap sikeresen meglátogattam a Szabolcs utcai szülészetet. (szerencsére nincs gond...)
Gondolom a vajúdó helyiségek voltak a 3 oldalról fallal, végükön függönnyel elválasztott 3*3-as oduk. Kb 4 lehet belőle. Dög meleg volt, és mindent hallottál. Ott aztán sok mindent nem csinálhatsz.. Hely sincs.
Viszont az tény, hogy a személyzet nagyon türelmes, figyelmes, kedves volt velem.
Tudom, hogy esemmit nem számít, de hogy ennek a kórháznak milyen a parkja.. Mint valami gyártelep szanálás után.
Én nem ott fogok szülni, de így átgondolva te és az orvosok szülésznők a fontosak, nem a hely.

Kép
szõke

Szia Szőke!

Az tény, hogy nem egy 5*-os hotel! Igazából már rég be lenne zárva ha a MÁV kész lenne!!! Azért ilyen amilyen. Ha jól emlékszem 6 ágyas a szülőszoba, és igen mindenki mindent hall és nagyon meleg van.
Először én is ellene voltam a kórháznak, de még egyszer nem akarok orvost váltani csak azért hogy másik kórházba kerüljek. Lehet, hogy a körülmények jobbak máshol, de szerintem annál nincsen fontosabb, hogy a babámat biztonságban tudhatom ha valami neagyisten történne!!!Szóval akinek nem szimpi a hely az keressen másik kórházat ha még tud, de én maradok annál, hogy megbízom az orvosomban! A gyerekem biztos korrekt ellátást fog kapni, a magam kényelme meg a legutolsó! Nekem szerencsére lesz segítségem ha haza jövünk, így kicsit pihenni is fogok tudni. De mondjuk azért amíg benn leszek valószínű ki fogok használni minden alkalmat, hogy segítséget kérjek az ott dolgozóktól, hogy minél több mindent megtanulhassak még ott azalatt a pár nap alatt!
kishusi

Sziasztok!!!

Hát igen én is meglepődtem hogy BAlázs elindult, hiszen koraszülött volt ugyebár, na meg azt mondják hogy a fiúk később csinálják ezeket! De nem!! Ő megy, és egyre többet gyakorolja!!! Haláli fazon!!

Csilla, persze hogy segítek, csak szólj! nem nagy ördöngősség!!!

Waterlilly, nekem is Szabó György a dokim, nála szültem, hozzá jártam/járok!

Puszik Orsi

Kép
borso18

Sziasztok!

Lilly - Én a szülés alatt is 100%-osan elégedett voltam Szabó dokival. :D :D :D Meg utána is a bent töltött napok alatt. Írok neked egy privit a részletekkel, jó?
Amúgy nekem annak idején Orsi írt róla megnyugtató véleményt, ezúton is köszönet érte! :D

Kishusi - drukkolok nektek nagyon! szerintem is így fogd fel és akkor nem lesz baj!

Most lopakodtam be LillaBabához, olyan édesen alszik majdnem elovadtam tőle!

Jó éjt mindenkinek, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Így éjnek évadján gyorsan megosztom veletek újabb történetünket :) :
Domi hetek óta köhög :( ,Manóhoz is ezért nem jutunk ki :( .Anyu szólt először,mikor Domi nála volt nyaralni.Csodálkoztam is,mert itthon nem köhögött.Mikor hazajött egy hét után,már én is hallottam.Igaz,napjában 1-2szer csak,de az az igazi szaftos,mélyről jövő,felszakadozó.Láz semmi,torka semmi,orrából semmi,jókedvű,szóval nem értettük.Anyuhoz újra visszament egy hétre,na ott fokozódott,elvittük dokihoz,helyettes volt.Elküldte vizeletre,de semmi,negatív minden,nem érti mitől köhög,biztos eltúlzom szerinte...Na,mivel nem javult 1 hét után sem,így újra vissza dokihoz,akkor már a miénk volt,orrcseppet írt,mert állítólag onnan megy hátra a trutyi,attól köhög(nem értette,hogy felköhögi a gyerek),és biztos én aggódom túl,mert ismernek...Na,nagyon felbőszültem,mert ez már egy hónapja volt,és mostanra a gyerkőc napjában többször köhög így,odakapják az emberek a fejüket,orrából sárga....Újra helyettes doki,aki felír ventolint,azzal fújjuk a gyereket,mert tuti allergiás.Ha nátha,akkor ettől rendbe jön,pár nap múlva vissza.Na,nem jött rendbe,akkor szerinte tuti allergia,mert minden rendben,semmilye nem csúnya,és felírt egy szteroidos allergia elleni szert,amitől a gyerek állandóan be fog aludni.És menjünk is allergia tesztre.Időpontot ugyan még ne kérjek,csak ha már nem köhög a gyerkőc,mert addig úgysem vizsgálják,és majd akkor kérjek,de nyugi,mert kb. 2 hónap múlva lesz időpont,beutalóért majd csak akkor jöjjek(mert csak 30 napig érvényes).Na,és mint a feljazott fúria,úgy dühöngtem kifelé,és máris raktam a receptet a kocsi mélyébe,indulás magánrendelőbe,de olyanba,amiről csupa jót hallottam....Na,ott kiderült az allergológus tüdőgyógyász által,hogy bár a fiam allergiás a fűre,de ennek ehhez semmi köze,a két felírt szart be ne adjam szegénynek,ugyanis baktérium van benne ami felül van fertőzve,és máris tovább küldött az igazgató tüdőgyógyászhoz(amiért pénzt nem kértek).Ott kiderült,a gyerekem szemei között van egy nagy góc,a mandulája gusztustalanul gyulladt,és ha így marad még egy darabig,akkor ar arca is begyullad.Nem sóztak ránk semmilyen csodaszert,nem tukmálták ránk a saját szarjaikat,pedig van belőle bőven,és gyógyszert nem engednek a fiam közelébe,hanem kb.5 fej vöröshagymából leves,természetes köptető,csipkebogyótea nappal,hársfatea este,legalább 3 liter ezekből naponta,leves kétszer,és bedugták a saját sóbarlangjukba egy órára.Az eredmény:a gyerekemnek két napja az orra nem látott zsebkendőt,kettőt ha köhögött péntek óta,és orrhangja egy szál se....Persze a háta közepére kívánja a hagymalevest(pedig ragunak csináltam meg),mégis megeszi,a tea ízlik neki,még Dóri is szlopálja,és igaz,hogy mennünk kell még sóbarlangba,de legalább egy szem gyógyszer nincs a fiamban,és gyógyul szépen...(kopkopkop).Ha nem viszem el ide,akkor várom amíg köhög még ki tudja meddig,egyre csúnyábban,aztán allergiateszt,amin kiderül semmi,ja,akkor biztos nátha volt???Vagy van valami szövődménye?Vagy ha már levegőt nem kapott volna jövő héten,akkor odalökik,hogy jéééé,benyalt egy mandulagyuszit???Itt tartunk????Ami két orvosnak egyértelmű,és kezelik,és javul,az a 3 másiknak miért csak az én túlzásom,mikor előttük fullad meg a gyerekem,úgy köhög...Észre sem vesznek a mai világban egy ekkora mandulagyulladást???Az ész megál... :evil:

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

bocs:megáll...

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti

Kishusi,Tudnál nekem segíteni, fontos lenne!Egy barátnőm is kis Keléhez szeretne menni, de írtad, hogy most szabin van.Kérdés, meddig?Mikor lehet hívni!
Előre is köszi :)

Kriszti,ez durva! :( Szegény Domi!Mikor olvastalak már válaszoltam is magamban, hogy ez tuti nem allergia, mert én asztmás vagyok, és tudom, hogy akkor az orood folyik ezerrel, de nem sárgás takony jön, hanem csak víz, de úgy minthha csapból folyna.Most érik a perlagfű is, és én is kész vagyok.Szenvedek mint a kutya.Napi 10-20 zsepit simán elfújok.De gyógyszert ugye nem vehetek be a szoptatás alatt :( Mondjuk mikor nagyon gázos, párás az idő, mint pl. most :? néha befújok, hogy azért meg ne fulladjak!
De én a helyedben lehet elvinném a leletet annak a dokinak aki azt mondta, hogy túlreagáltad!Csak hogy tudja mi a helyzet! :twisted:
Jobbulást nektek, és én azért várlak titeket, ha rendbejön Domika! :wink:
pussz
manóci

Manóci!

A héten bíztos szabin van, de nem tudom meddig :(
Holnap megyek a helyettesítőhöz, majd meg kérdem tőle, biztos tudja, és akkor megírom. A telefonszámot tudjátok?
kishusi

Nagyon köszike!Akkor nézem holnap is az üzid :wink:
Köszi, édes vagy, de tudom, persze.Nála szültem 2 hónapja :wink: Ill. vele :lol:
manóci

Kishusi!
Teljesen egyetértek veled. Az a fontos, hogy biztonságban legyetek, jó szakemberek vigyázzanak rátok.

Kép
szõke

Manóci!

Akkor Gratulálok és minden jót kívánok nektek amit csak lehet egy kisbabához!

És ha nem haragszol küldtem neked egy "zaklató" privit. :oops: 8)

Szép napot mindenkinek!
kishusi

Sziasztok lányok!

Egy uccsó üzit küldök ebből a kecóból, holnap szétszedik a gépet. Pénteken az utolsó csomagok és bútorok is átmennek.Aznap este már ott alszunk. A konyhát ugyan csak kedden csinálják, de már mehetnékem van. Addig max nem főzünk. Majd a nagyiknál eszünk.

Mindenkinek sok pusza, amint lesz gépem jövök!

Kép
flocika

Kishusi,köszi, aranyos vagy :) megkaptam, és válaszoltam is!

Floci,hurrrrrá, új lakás!!!!Kicsit kileszel a pakolás, csomizás, takizás miatt, de gondolom megéri majd a fáradozást!!!Képeket majd kérünk az új pecóról :wink: :P
manóci

Sziasztok!

Ezúton szeretném megkövetni Dr. Petroczi Istvánt!!!
Nagyon kedves, aranyos és csak jó véleményem van róla!!!!
Valóban nem a külső alapján kellet volna elsőre sem ítélkeznem!
Na most már ezt is tudom, és talán levetkőzöm ezek után mindenkivel szemben az előítéletemet.
Viszont a Podmaniczkiba a laboros csajt majdnem ki rángattam az ablak mögül, de nem úszta meg hála neki holnap megyek megint és akkor lejátszom vele a dolgokat!
Szépen türelmesen kivárom a soromat holott ki van írva, kismamák soron kívül, erre mikor sorra kerülök neki áll hepciáskodni, hogy nincsen sorszámom és anélkül mit is akarok én, és különben is.....
Egyébként csak egy órát álltam sorba azért, hogy elhajtson!
Olyan ideges lettem, hogy csak na! De nem baj holnap megyek, húzok sorszámot és hozzá vágom amikor szólítani fog! Hihetetlen milyen emberek vannak, még Ő tesz nekem szivességet???? Ezek után a következő az lesz, hogy vegyem le magamnak a vért?!
Hát azt hittem agyvérzést kapok!

Remélem nektek szebb napotok volt mint nekem!!!

További szép napot!
kishusi

Hogyhogy elhajtott???????????????????? :shock: hát le kellett volna tépned akkor a sorszámot mikor szólt, és egyből beadni, mert kismamiknak valóban lehet menni soron kívül :!:
Szegény, kár, hogy nem tudtad.Nekem meg mindíg a betegek közül ugatott valaki.Aztán felé fordultam, hogy lássa a hasam :twisted: :!:
Holnap ügyes légy :wink:
manóci

kishusi:
látod-látod...:-)) én megmondtam...:-)))
v.
vojõr

Az a baj, hogy 11 - ig van kinn sorszám utána beszedik! Én meg 11-re a dokihoz mentem, vizsgálat, CTG, ilyenek mire a laborba kerültem 3/4 12 volt. Majdnem fél 1 volt mire az öreg bácsik maguk elé tuszkoltak (addig türelmesen álltam és vártam, hogy meg tudjam közelíteni az ablakot!), hogy ugyan agyam már be a papírt mert ki is van írva, hogy soron kívül kismamák!
Azt gondolom ez azért nagy szó a nyugdíjasoktól! Persze amíg öreg nénikék is álltak a sorba számmal a kezükben egyiknek sem jutott eszébe, hogy előre engedjen! Végig nézett a pocakomon majd gyorsan el kezdték kitárgyalni, hogy ők cukrosok és ma még nem ettek,stb!

De nem baj, elhetároztam holnap nagyon bunkó leszek és ha még ennek ellenére is szívózni fog ki fogom hívatni a felettesét! Mert nem voltam pofátlan, hogy ezt a stílust keljen meg kapnom!

Vajőr:
Mit is mondhatnék? IGAZAD VOLT!!!
De tudod, engem készített már ki orvos, így nem csoda hogy előítéleteim vannak. De nem restellem bevallani ha tévedtem! :wink: :lol:
kishusi

sziasztok!

Kriszti! sajnálom ami Domival történt viszont ugy néz ki minket is érint a dolog irok privit mindenkép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!de a lényeg h már jol van!!!!!!!!!!!!!tudod én már semmin nem csodálkozom ami ebben az eü-rendszerben folyik.

Mano! nem is tudtam h te is asztmás vagy..vagy csak én nem figyeltem? :oops:

Orsi!

köszi..mindenkép kéne a segitség, keresni foglak!!!

Floci!

végre költözhettek!!!!ha tul vtok a költözésen és kicsit kipihented magad-ha lesz olyan- jelentkez!

puszi mkinek

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Nekem sincs sok időm gépelgetni, pedig lenne kedvem! Lassan finisbe érünk a lakásprojekttel, legalábbis a hitelt megkaptuk :) És hétfőn eljutunk odáig, hogy átvegyük a házat. Akkor kezdődik a meló, a felújítás. Nem tudjuk még, mennyire lesz pénzünk, de igazából azt se bánom, ha most csak a legszükségesebbek lesznek meg, aztán már költözhetünk is.

Allergiásokkal együttérzek, nekem is tombol :evil: Szopi miatt nem merek én sem gyógyszert szedni, a természetes gyógymódok meg nem érnek semmit :( Jövőre mindenképp lépek ezügyben, mert ez nagyon rossz így.

Kismamiknak kitartást, még mindig nagyon meleg van, pedig lassan vége a nyárnak. Anyuciknak is sok puszi :)

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok !

Mindenkinek szép napot.
Megjöttünk a nyaralásból, most már elérhető vagyok megint.
Remélem minden OK. mindenkivel.

Manóci :

:D

Flocika: gratulálok a lakáshoz, sok sikert .

Az allergiaásoknak-asztmásoknak kitartást, tudom milyen nehéz ez az időszak.
Nekem a nagyobbik asztmás, most van a kritikus 2 hónap.

Szenvedünk is eleget.

Puszi mindenkinek. :D
nadimo

Sziasztok!

Itt vagyunk!!! :P Doboz doboz hátán, de itt vagyunk. Jövő héten remélem lassan a helyükre kerülnek a dolgok és akkor fotózok nektek.Addig nem igérem, hogy sokat írok, de egy röpke olvasásra majd lenyúlom apától a gépet.
Puszi mindenkinek!

Kishusi!
Csak nyugodtan csapj az asztalra, hajrá! :wink: :lol:

Kép
flocika

sziasztok!

képzeljétek el tegnap délben megszületett a bátyám kisfia, 3150gr és 55 cm! Kedden megyek megnézni öket, akkor jönnek haza! ha érdekel valakit dobok képet is!

puszi mkinek

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Csilla!

Gartula a tesódéknak! Naná,hogy várjuk a babás képeket!

Floci! Hip-hip új lakás! Sok boldogságot benne!

Kriszti! Veletek már megint csak baj van ( :( :D ) Gyógyuljatok meg! Remélem már meggyógyultatok (pontosabban)

üdv Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Csilla,Gratula a tesódéknak, legyen sok örömük benne!!!!

Floci,naggyon ügyesek vagytok, már ennyire előre tartotok?! Képeket mindenképp várjuk majd :wink:

Lányok, képzeljétek tegnap megfordullt Hannus a hasáról a hátára!!!!! :) :)

Kriszti, mi újság???
manóci

Gartula Hannának! Már milyen nagy! Tegyél fel képeket!ű

Én is teszek fotót!
Balázs 8,5 hónapos, 9500 g és feláll és ül és tündiündi :)

na majd jelentkezem!puszi

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Kép Kép

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Sziasztok!!

Csilla gratula tesódéknak! Sok boldogságot nekik!!!! tegyél majd képeket, imádom nézni apici babókat!!!!

Manó, Hannusnak is gratula, nagyon kis ügyi!!! :)

Kriszti, jól vagytok??

Dóri, édesek a gyerkők nagyon!!! :)

Balázsom már stabilan megy, haláli, ahogy mindent végigjár :) imádom!! Foga még mindig csak kettő van, de ami késik ugye.......
Hétfőn indulunk Görögországba 11napra, nagyon várom, kíváncsi vagyok Bazsó hogy bírja majd az utat meg az ott létet!! Anyukámék is jönnek, így tök jó , mert azért tudunk majd a párommal kettesben is lenni!!! Meg kicsit bulizni :)

FLOCI, mire megjövök dobj ám képet a pecóról :)

Én is mutatok egy kis banditát:

Kép
borso18

Valamiért nem enged képet tenni!
majd visszajövök később és teszek!!

Kép
borso18

Sziasztok!

Én is a MÁVban fogok szülni decemberben Kisfalvi doktornál és mindig olvaslak benneteket. Mi most a 25 hetet töltöttük és minden rendben. Azért bátorkodtam írni mert hátha a kismamiknak, szükségük van a következőkre:

Ismerősöktől/ rokontól egyszerre több egyforma dolgot is kaptam amellé amit én vettem és gondoltam mielőtt meghírdetem őket megkérdezem nincs e rá szükségetek mert akkor inkább nektek adnám el persze jutányos áron:

Van egy 3 szor használt AVENT ISIS mellszívó gyakorlatilag új állapotban 1 cumisüveggel és az összes tartozékkal, mivel már használt odaadnám 7500 ft ért. (eredeti ára: a legolcsóbb helyen 14000 ft)

A másik szintén mellszívó de Avent Via system ez vadonatúj!!! Kivennék belőle az 5 tárolóból kettőt magamnak egyébként minden darab sértetlen eredeti csomagolásban van.( eredeti ára: ennek is a legolcsóbb helyen 14000 ft) Ezt odaadnám 11000ért, ha valaki ragaszkodik a bontatlan csomaghoz akkor odaadnám 12500ért.

Szóljatok a héten ha valakit érdekel mert addig nem hírdetem meg.

Puszi:

Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi

Valamiért nem tudok ma sem képet rakni :(

Kép
borso18

Sziasztok!

A Szabó Györgyről van esetleg valakinek friss infója? Mennyivel előbb kell most bejelentkezni a magánrendelésére és hogy akkor az a végleges, hogy szerződéssel fog szülést vezetni?

Nagyon szépen megköszönöm az infót ha esetleg valaki rendelkezik velük :roll: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

momi: Én a hét elején jelentkeztem be hozzá és szeptember 25-re kaptam időpontot. Lehet, hogy van hamarabbra is, csak nekem uh követés kell és mivel nincs ciklusom, akkor kezdem el a gyógyszert, amikorra rendelési idő jön ki a 19 cn-re. Na mindegy, egy kicsit kusza voltam. Az asszisztensnője azt mondta legutóbb, hogy szerződéses marad a MÁV-ban. Azt nem tudom, hogy pl. vizsgálatokra beküldhet-e a MÁV-ba, vagy műthet-e ott. Remélem nem lesz aktuális mostanában. Remélem tudtam segíteni.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Én is a MÁV-ban szültem tavaly a kisfiamat és akkor maximálisan meg voltam elégedve mindennel. Most viszont tanácstalanul és megdöbbenve olvasgattam a változásokról szóló hozzászólásaitokat.

Nadimo: Ezúton is szeretném Neked és a csecsemőosztály minden dolgozójának megköszönni a rengeteg segítséget, mindíg kedves hozzáállást! Nekünk rengeteget segítettetek akkor - a hasfájás és a kezdeti szoptatási gondok így egyszerűbben túlélhetőbbé váltak.
Nagyon-nagyon sajnálom, hogy ezek szerint az a MÁV kórház nem lesz többé. Szétverték az orvos, szülésznő és csecsemős gárdát. Nekem nagy kérdés, hogy van-e bármi remény arra, hogy az újranyíló mammutintézmény követi az egykori MÁV-os bababarát szemléletet? Erről tudsz esetleg valamit?

(Eddigi tapasztalataim szerint más favorizált bababarát intézmények gyakorlata sajnos igencsak változó.)

Tn_zsuzsi:
A Kisfalviról maradt a MÁV-ban ezek szerint? Mi a véleményed róla?

Üdv,

Boróka
boróka1973

Szia Boróka,

A doktor úr maradt a kórházban és eddig mind emberileg mind szakmailag meg vagyok elégedve vele. Mindig kedves és ha kérdésed van /vagy kérsz valamit akkor mindig teljesíti. Szóval eddig pozitív a véleményem. Szülésről még nem tudok nyilatkozni, mert ez lesz az első:)

Remélem tudtam segíteni.

Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi

Sziasztok lanyok!

Szeretnek hozzatok csatlakozni!
Az elso fiamat a MAV-ban szultem a mostanit is szeretnem ott szulni.
Szerencsere az orvosom ott maradt igy ha minden rendben lesz a kovetkezot is ott fogom szulni.

Magi
Vendég

[quote="momi"]S írta:momiziasztok!

A Szabó Györgyről van esetleg valakinek friss infója? Mennyivel előbb kell most bejelentkezni a magánrendelésére és hogy akkor az a végleges, hogy szerződéssel fog szülést vezetni?

Nagyon szépen megköszönöm az infót ha esetleg valaki rendelkezik velük :roll: :lol:

Szia!
Igen szerződéses marad Szabó György a Mávban! Én egy hete voltam nála. Egy héttel előbb jelentkeztem be amúgy! :)
üdv, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Nagyon kedvesek vagytok, köszönöm szépen az infokat.
Akkor még nem jelentkezem be, megvárom míg párom megkapja az új beosztását és a szerint kérek időpontot, még van másfél hónapra bogyóm aztán elfogy :?

Még1szer köszönöm szépen, úha hív a manóm :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Momi, Vicky79,

Szabó Györgynél múlt héten voltam én is. Megerősíteném, hogy szerződéssel maradt a kórházban és azt mondta, végezhet műtéteket valamint ügyeletet is ad. Engem a hormonvizsgálatra MÁV rendelőintézetébe küldött.

rozsaag
rozsaag

sziasztok!
Orsi!
nem tudom miért nem enged képet feltenni én ma tettem fel a babanetre és ment..

Mano és mki más aki hozzám hasonloan nagyon """szereti"" H.Á-t ime egy cikk...

http://www.origo.hu/itthon/20070831-hor ... t-ker.html

ha van kedvetek nézzétek meg..

szegény ugy sajnálom.. :lol: :wink:

AMugy jol vagyunk, és kihasználom a z alkalmat teszek fel gyorsan képeket..

puszika mkinek

Kép
Kép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Oh szegény H.Á, de sajnálom én is :roll:

Ő is megkeseríti azt a nagy napot ami nem biztos hogy mindenkinek lesz megint. Neki lehet, nekünk nem? Hmmmm :roll:

De gonosz vagyok 8)

Még egyszer köszönöm a Sz. dokival kapcsolatos infókat!!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Csilla!

Boni tiszta olyan mint te! Hirtelen azt hittem te nézel ki a kádból :D

Kép
flocika

Csilla,tök jók a képek.Tényleg tiszta te, Boni :lol: Gáborka meg oan szééép :)

HÁ: Hát mst hova szarjak, hogy a Festetics -kastélyban lesz az esküvője :!: Mi voltunk már ott esküvőn, az egyik barátunk egy keszthelyi lányt vett el, és nekik volt ott tartva.Szép, de nem egy akkora kiugró, hogy most poros legyen a homlokom tőle.Vannak házasságkötő termek, amik legalább olyan szépek!Sőt!Ez az egyik, a másik meg, hogy még jó, hogy nem közpénzből lesz az esküvő!És ezt úgy ki kell jelenteni, hát én meg mindenki más miért finanszírozná ennek az esküvőjét.Mi közöm hozzá???És különben is, ők adnak nekünk ingyen bármit is????!!!!Nem is értem ilyen egyáltalán hogy merül fel :twisted: Felháborító!Örüljön, hogy egyáltalán elveszi valaki, ahogy kinéz :?: :?: :!: :!: :roll:
manóci

Sziasztok!

Momi!

örülök h egyetértünk!

Mano!

ne dühöngj! nem azért tettem be a linket! Én is voltam a kastélyban már jo pár évvel ezelött.

köszi a dicsérö szavakat..de te se panaszkodhatsz a te lánykáid is gyönyörüek!

Floci!

komolyan rám hasonlit Boni?lehet, de tudod én nem tudom megállapitani..majd teszek fel gyerekkori képet magamrol, akkor jobban lehet látni a hasonloságot vagy különbséget!
Beköltöztetek?

puszika

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Valaki nem tudja véletlenül a dr. Tidrenczelnek van családja, feleség, gyerekek?
mroni

Sziasztok !

Boróka : Jó érzés hogy elégedett voltál velünk, örülök hogy tudtunk segiteni. Köszönjük a dicsérő szavakat.
A kórházi változásokról sokat már nem tudok nyilatkozni, elég régen voltam bent. Nincs miért mennem. Majd ha visszaköltöznek akkor talán lesz értelme belátogatni.
Annyit azért tudok ( bár ezt már régebben is leirtam ), hogy azért a kezdeti káosz után talán valamelyest rendezettebbek a körülmények. Mindenki azon van hogy egymással és ne csak egymás mellett dolgozzanak a lányok. Próbálnak egymás elveihez igazodni, de ez nem egyszerű hiszen négy kórház fonódott össze.
A szabolcsos elvek már nem annyira merevek, de nekünk mávosoknak is sokmindenről le kell mondani.
Majd az idő mindent megold. Reméljük mikorra visszaköltöznek jobb lesz a helyzet.
:wink:

Manóci : :D

Waterlilly : remélem jól vagytok, régen nem hallottam felőletek.

Mostanában én egy kicsit nehezebben jutok a géphez, de holnap elindul a nagy élet megint, akkor talán több időm lesz hogy behozzam a lemaradásaimat. A lányzóm ISKOLÁBA megy !!!!
Nagy ám az izgalom, és ez nem csak a gyereket érinti.
A kicsi középsős lesz, de már most kezdi a nyavalygást a reggel miatt.
Van pár privi lemaradásom is, igérem ahogy tudok irok mindenkinek.

Mindenkinek sok puszi :
:D
nadimo

Sziasztok!

Elköszönni jöttem, hétfőn indulunk Görögországba!!!

Kriszti remélem jól vagytok, rég hallottam rólatok!!!!

DORINÁNAK boldog névnapot!!

Nadimo :) Hűh már ekkor "kis"lányod van :) Tehetnél róla képet!! :)

mroni, ha jól tudom barátnője van! De én is csak az iwiwről tudom :)

waterlilly jól vagy???

Momi, mi ez az érdeklődés, már a következőt tervezed???
:lol:

PUSZI NEKTEK? HA MEGJÖTTÜNK JELENTKEZEM!!!!

Kép
borso18

[ Kép Kép

Nah búcsúzóul csak sikerült képeket feltenni :) [/img]

Kép
borso18

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?