Sziasztok!
Így éjnek évadján gyorsan megosztom veletek újabb történetünket
:
Domi hetek óta köhög
,Manóhoz is ezért nem jutunk ki
.Anyu szólt először,mikor Domi nála volt nyaralni.Csodálkoztam is,mert itthon nem köhögött.Mikor hazajött egy hét után,már én is hallottam.Igaz,napjában 1-2szer csak,de az az igazi szaftos,mélyről jövő,felszakadozó.Láz semmi,torka semmi,orrából semmi,jókedvű,szóval nem értettük.Anyuhoz újra visszament egy hétre,na ott fokozódott,elvittük dokihoz,helyettes volt.Elküldte vizeletre,de semmi,negatív minden,nem érti mitől köhög,biztos eltúlzom szerinte...Na,mivel nem javult 1 hét után sem,így újra vissza dokihoz,akkor már a miénk volt,orrcseppet írt,mert állítólag onnan megy hátra a trutyi,attól köhög(nem értette,hogy felköhögi a gyerek),és biztos én aggódom túl,mert ismernek...Na,nagyon felbőszültem,mert ez már egy hónapja volt,és mostanra a gyerkőc napjában többször köhög így,odakapják az emberek a fejüket,orrából sárga....Újra helyettes doki,aki felír ventolint,azzal fújjuk a gyereket,mert tuti allergiás.Ha nátha,akkor ettől rendbe jön,pár nap múlva vissza.Na,nem jött rendbe,akkor szerinte tuti allergia,mert minden rendben,semmilye nem csúnya,és felírt egy szteroidos allergia elleni szert,amitől a gyerek állandóan be fog aludni.És menjünk is allergia tesztre.Időpontot ugyan még ne kérjek,csak ha már nem köhög a gyerkőc,mert addig úgysem vizsgálják,és majd akkor kérjek,de nyugi,mert kb. 2 hónap múlva lesz időpont,beutalóért majd csak akkor jöjjek(mert csak 30 napig érvényes).Na,és mint a feljazott fúria,úgy dühöngtem kifelé,és máris raktam a receptet a kocsi mélyébe,indulás magánrendelőbe,de olyanba,amiről csupa jót hallottam....Na,ott kiderült az allergológus tüdőgyógyász által,hogy bár a fiam allergiás a fűre,de ennek ehhez semmi köze,a két felírt szart be ne adjam szegénynek,ugyanis baktérium van benne ami felül van fertőzve,és máris tovább küldött az igazgató tüdőgyógyászhoz(amiért pénzt nem kértek).Ott kiderült,a gyerekem szemei között van egy nagy góc,a mandulája gusztustalanul gyulladt,és ha így marad még egy darabig,akkor ar arca is begyullad.Nem sóztak ránk semmilyen csodaszert,nem tukmálták ránk a saját szarjaikat,pedig van belőle bőven,és gyógyszert nem engednek a fiam közelébe,hanem kb.5 fej vöröshagymából leves,természetes köptető,csipkebogyótea nappal,hársfatea este,legalább 3 liter ezekből naponta,leves kétszer,és bedugták a saját sóbarlangjukba egy órára.Az eredmény:a gyerekemnek két napja az orra nem látott zsebkendőt,kettőt ha köhögött péntek óta,és orrhangja egy szál se....Persze a háta közepére kívánja a hagymalevest(pedig ragunak csináltam meg),mégis megeszi,a tea ízlik neki,még Dóri is szlopálja,és igaz,hogy mennünk kell még sóbarlangba,de legalább egy szem gyógyszer nincs a fiamban,és gyógyul szépen...(kopkopkop).Ha nem viszem el ide,akkor várom amíg köhög még ki tudja meddig,egyre csúnyábban,aztán allergiateszt,amin kiderül semmi,ja,akkor biztos nátha volt???Vagy van valami szövődménye?Vagy ha már levegőt nem kapott volna jövő héten,akkor odalökik,hogy jéééé,benyalt egy mandulagyuszit???Itt tartunk????Ami két orvosnak egyértelmű,és kezelik,és javul,az a 3 másiknak miért csak az én túlzásom,mikor előttük fullad meg a gyerekem,úgy köhög...Észre sem vesznek a mai világban egy ekkora mandulagyulladást???Az ész megál...