Csibb,
Ez a Fanny lany!!! Milyen ugyes!!!Es szep is
Kati,
Kornel nagyon helyes kisfiu! Mar tekeri a rollert?? Nagyon kis ugyes!
Orulok, hogy tesodeknal minden rendben, latod, vannak meg csodak!!
Ayse,
Andris
Balazs is allandoan a cicimet birizgalja, valamelyik nap felvettem a boltban es szabalyosan leszedte rolam a polot, hogy a cicimre tegye a fejet
Tegnap atmentunk a dadahoz, jo egy honapja nem lattak egymast Balazzsal, hat annyira jol erezte magat a kis haverjaival, hogy nem akart hazajonni
Orditott mint a sakal, hogy o meg maradni akar!
Mivel anya meg itt lesz ket honapig, de hogy azert ne essen ki nagyon a megszokott dolgaibol, megbeszeltuk a dadaval, hogy egy heten 1x 2x csak elviszem hozza, mert felek, hogy novembertol, ha anya hazamegy nem tudom visszaszoktatni! Bar a tegnapi nap meggyozott rola, hogy nagyon szereti a dadajat, ami azert megnyugtato szamomra!
Ovodat elhalasztjuk jovore, egyreszt igaz mar ket hete SZOBATISZTAK VAGYUNK, de azert a kakaval meg gondok vannak, ahhoz meg pelusra van szuksege, de mar haladunk. Viszont mar utazashoz sincs pelus rajta, nagyon ugyes, szol ha kell neki es kibirja, amig talalunk valami pisilesre alkalmas helyet! Bar a szundikhoz, meg alszik minden delutan vagy 2-3 orat, ide meg adok ra pelust, de mar 90%-ban szarazan veszem le rola! Micsoda megtakaritas pelus teren
Szoval, mivel a dadanal meg ket hozza hasonlo koru kisfiu van, ezert nem eroltetjuk az ovit neki! Bar beirattam, talan januarban beviszem nehanyszor, de csak akkor, ha szuksegesnek latom!
Anyanak talaltam egy kis munkat, addig amig Balazs a dadanal lesz, igy nem unatkozik es keres egy kis penzt is melle! Az uzmben fog dolgozni egy kicsit, ketszer egy heten, ulo munka, kodokat kell ragasztani a kulonfele termekeinkre, hat nagyon orult neki! Mivel nyugdijas, igy a penz is jol jon majd neki, raadasul mint mondta, igy legalabb hasznosnak erzi magat
Egesz hetvegen motorkrossz versenyen leszunk, a baratnom fia is benevezett, megyunk drrukkolunk neki!
Aniko