Új privát üzeneted érkezett!

Még feldobok egy pár szülinapi képet, aztán megyek fürdeni. (hirtelen nagyon tele lett velem a fórum) :oops: :oops:

A végén három tortája is volt Beninek, egy csak családilag négyesben, egy a nagytesókkal és egy az Anyuéknál. :)

Kép Kép
Kép Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Benianyu!
A tortáknál csak a gyerekek szebbek! :D:D:D

Szegény Juci :(

Hajni!
Szulák Andi!

Márti! Gratulálok a helyes megfejtéshez!!! :D

ayse

Benianyu!
De jó képek!! :D
Jó nyaralást Nektek!!
Mi meg vasárnap megyünk nyaralni egy hétre Törökországba. Be vagyok már sózva nagyon! :)

Ja, és én is öregedtem egy évet időközben.. :(

Szegény Juci, én így ismeretlenül is sokat gondolok Rá, és jobbulást neki, ha sms-zel vele. Nagyon rossz lehet, de még jó, hogy Marci ilyen jól viselkedik.

Hajni!
Nagyon helyes lett Panni a rövid hajjal is, olyan kis vagány csaj! De így is tiszta csajszi!! :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Ayse!
Akkor mégse teljesen használhatatlan a memóriám..még.. :lol: Hurrá!!

Benianyu!
Az a kép ahol Beni eteti Danit, és tátja is helyette a száját, annyira cuki!! :lol:

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Ayse, Márti,
Köszi a bókokat! :)

Márti,
Nektek is jó nyaralást! :) Biztos szuper lesz! :) Mi akkor voltunk Törökországban, mikor Beni volt 2 éves. Nagyon jó volt! :)

benianyu

Ma beszereztük a tancuccokat, jó kis vásárlás volt! AZ eső miatt a legközelebbi megoldást választottuk, a solymári auchant (nem szeretem), de azt kell mondjam, jó döntés volt, szinte mndent kaptunk! Pedig 2 A/4-es oldal lista volt!
Holnap szépen el is rendezzük!

És hogy ne mindig csak sírjak, a suli adott tanévkezdési támogatást csekk formájában és ez elég is volt rá (tankönyv, táska, tornacucc nélkül).

ayse

Sziasztok!

Jó reggelt!!!!!!!!!!!!!!!!

Hajni!

Mivel alapból nem vagyok egy vékony típus, így különösebb kismami pocit nem fedeztem fel még magamon! :lol: Valami van,mert ugye nem férek bele (vagyis nem kényelmesek a régi cuccaim) de ez még nem látványos szerintem! :)

Benianyu!

Jók a képek, szépek a gyerkőcök és persze a torták is! :D
És tényleg jó látni ismét egy táblit!

Ayse!

Örülök, hogy sikerült beszerezni a tanszereket, pláne, hogy egy helyen! :)

Márti!

Jó nyaralást Nektek! :)

Juci!

Jobbulást kívánok! Nagyon sajnálom, hogy ennyire nagyon kikészít ez a terhesség is! :( Nem egyszerű, az biztos, még jó, hogy legalább egy kicsit van segítség! Azért remélem a kórházat megúszod! Drukk, hogy hamar jobban legyél!

Már feldobtam a marhahúslevest, úgy megkívántam tegnap, hogy muszáj ma azt főznöm!!!! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Hajni,

nekem is nagyon tetszik igy Panni es biztosan jobb is neki igy, hiszen konnyebben kezelheto!

Ayse,
Jo sulikezdest Lilinek! Nalunk ossze vannak rakva osztalyok szerint a kert dolgok, vagyis csak levesszuk a megadott osztalynal a csomagot es mar kesz is a vasarlas :lol: Jo, hogy nem kellett rohangalnotok! Meg mindig nem tudjuk ki van a kepen :?: :?:

Benianyu,
Olyan edesek ezek a tortas kepek! A masodikon Dani kikopott te vagy! Jo nyaralast, ezek utan a koltozesi rohangalasok utan biztosan ratok is fer es jo lesz nagyon!

Juci,
Olvastam valamelyik topikban, hogy terhes vagy, nagyon sajnalom ezt a franya hanyast! Nekem csak az elejen volt neha hanyingerem, de nem volt valami kellemes, dehat az egeszet vegighanyni, brrrr, jajj te szegeny, remelem csak jobb lesz valamennyivel!

Marti
Nagyon jo utat nektek es jo pihenest is!!

Kuha
:shock: :cry: :cry: Kirazott a hideg ettol a tortenettol! Valamint a szulok felelotlensegetol is :?: :?: :?: Benianyuval ertek egyett, fokepp mivel nekunk is van medencenk bar automatikusan zarodo tetovel van ellatva es allandoan le van zarva, ha nem furdunk, de meg igy sem hagyom felugyelet nelkul Balazst kinn az udvaron! Nem talalok szavakat, hogy lehet az ilyet tulelni, gondolom felelosnek erzik magukat es ez a legrosszabb buntetes nekik!
Egyebkent nalunk mar kotelezo ez a fajta biztonsagi zarorendszer, mert kimutatott teny, hogy az otthoni medence egyike a legtobb halalesetet okozo otthoni baleseteketnek!
Orulok, hogy jol erzed magad a munkahelyen, ez nagyon fontos! Az is kialakul majd, hogy hogyan lesz Gergo hazajovetele utan! Probald kihasznalni ezt a keves idot ami meg maradt egy kicsit magadra! Mintha olvastam volna, hogy van valami haladas koltozes ugyeben????????? Jol olvastam??? Aposoddal mar jobb helyzet!

Benianyu
Akkor ti mikor is koltoztok??

Totka
Mintha te is emlitetted volna, hogy kertes hazba mentek!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Aniko,
Mi már átköltöztünk. :) Augusztus eleje óta itt lakunk. Nagyon élvezzük, gyönyörű a lakás, tágas és a mi ízlésünk szerint van kialakítva. :)

Ayse,
De jó, hogy mindent el tudtatok intézni egy helyen és főleg a csekk is fedezte. :)

benianyu

Utálom ezt az időt! :( :( :(

benianyu

Sziasztok,

Benianyu, szupik a képek! Lakásról nem dobsz fel?
Én is öregettem idő közben :)

JUci, :( remélem nem kell befeküdnöd!

Ayse, azért jó hogy támogatták valamivel. Legalább a füzetek és tanszerek megvannak.

Pusszancs mindenkinek: Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Benianyu,

Hu, bocsana, latszik, hogy nem olvastam vissza teljesen :lol: Jajj de jo, biztosan jo lehet igy!Kulon szobaban vannak a fiuk?? Mit szoltak az elso napokban??Fokepp a kicsi!

Kriszti,
29 heten vagy mar?? Nemsokara benne a celegyenesben!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Sziasztok!

Kuha, rettenetes, amit írtál... nem is találok szavakat!

Ayse, azt nem is tudtam, hogy Andris is volt már barihimlős... úgy látszik, akkoriban nem jártam erre... hogy viselte? Nagyon vakarta? Kornélon még mindig semmi, de ami késik...
A sulira mi is teljesen fel vagyunk készülve... nekünk közel 100e Ft-ba volt most ez a sulikezdés. Persze bútor (asztal + szék), táska, tanszerekkel együtt. A könyveket holnap reggel lehet megvenni. Én már teljes transzban vagyok, alig alszom napok óta, de Trisztán nem különösebben izgul. Remélem megjön a lelkesedése :shock: !

Köszönöm az érdeklődést, tesómék nagyon jól vannak. Hála a Katona féle gyógytornának most már nagyon szépen tartja a fejét és nyúl a tárgyak után. Két hónapos múlt és már 6 kg felett van. Ami azért jó, mert nagyon sokat fogyott a Sote-n. (2,86-tal született, és onnan 2,3 kg-val engedték haza két hetesen) Persze teje nincs tesómnak (a sok idegeskedéstől teljesen elment), de most nem ez a legfontosabb. Amúgy nyugodt baba, a sok torna kifárasztja, így szinte még mindig egész nap alszik.
Vendég

Mi hétvégén tartottuk Kornél szülinapját a telken, teszek fel egy pár képet, ha nem bánjátok:

Kép

Ezt tesóméktól kapta:
Kép

tőlünk meg egy pókemberes rollert, amivel úgy száguldozik, mint az őrült. Nem is merem még az utcára kivinni... Kép Kép
Vendég

Benianyu, Beninek utólag is boldog szülinapot! Jók a képek, látom a "tűzijáték- gyertya" nálatok is megy...!
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok, de alig tudok lépést tartani.

Benianyu!

Köszi az érdeklődést, Léna teljesen jól van, mindig igyekszem programot csinálni.Tegnap délután áthivtam a szomszédasszonyomat a fiaival, úgyhogy Léna jól viseli a dolgokat.
Nekem viszont semmire nincs időm, most hogy mindent de mindent nekem kell csinálni, a viráglocsolásokat, a komposzt kihordását, a szemetes kivitelét..sok kis hülyeség, és mégis alig tudok időt szakitani rájuk, mert ugye Léna a nyomomban van.
Férjjel beszéltünk skypen, nagyon remekül van :? az óceánparton lebzselt éppen :? és még meg is üzente hogy hol van...
Na mindegy..most viszont ő irigykedik hogy itthon ilyen jó idő lett(eső,20 fok), merthogy neki ez a jó idő.

Allergia:
Köszi jobban van, szerintem sokat lenditett a dolgon ez az időjárás :P
Ó hogy esne még egy hétig az eső :wink:

Nyaralás:

Azta....de jó lesz nektek..
Mivel mentek??Autó, repcsi???
Nagyon szuper pihenést nektek.

Bocsánat, alig emlékszem valamire az irományokból.

Juci

viszont megütötte a szemem, hogy elég szarul van szegénykém :cry: :cry:
Továbbra is jobbulást kivánok neki.

Kuha

Sztorin én is elborzadtam, jobb nem is belegondolni hogy mit érezhetnek a szülők :cry: :cry: és pláne jobb nem játszani a gondolattal, hogy mi lenne ha ez velünk történne.... :cry: :cry:

Nemesek!

Örülök a jó hireknek.

Ayse,Nemesek...sulikezdősök...

Nagy lépés ez a szülők életében és a gyerkőcében is.
De ne izguljatok, szeintem a gyerekek kimondottan élvezik az új szitut és azt hogy annyi új és érdekes dolgot tanulnak :P :P :P

Na most hirtelen ennyi, mégegyszer bocsi hogy nem tudok jobban memorizálni...de most ez van...

Pusz mindenkinek..

M.

Kép

Kép
megann

Kati!
De jó, hogy jobban van a tesód babája! Hogy is hívják? :roll:

Boldog szülinapot Kornélnak! :D

Barik: Andris sztem elég jól viselte, nem nagyon vakarózott, sztem a fenistil nagyon jó! Viszont ami rossz volt, hogy az ekcémás bőrt, amit szinte állandóan zsírozni kell, ugye hintőporozni kellett és az bizony nagyon nehezen szedte össze magát! :(

Hogy ki mikor, miért, kitől kapja el, az a természet csodája!
Lili oltatlanul a sülvefőve barinőjétől nem kapta el, az oltás után ANdristól viszont igen.
Barátnőmék direkt összefektették a gyerekeket az unokatesókkal is, és semmi!

Anikó!
Tudjuk, hogy ki van a képen: Szulák ANdrea!

Örülök, hogy Hajni azt írta, szerinte is hasonlít, így nem csak képzelődtem! :D

ayse

A sulikezdés a festéssel, asztallal, és a többivel, nálunk is veri a 100-at felülről...
És még majd most jönnek a befizetések: balett, művészeti képzés....

ayse

Megnéztem én is az árzuhanást és rájöttem, mit kap Andris szülinapjára: MARKOLÓT! :lol:

ayse

Na sikerült elaltatni végre szegény Fannit, aki most kissé túlpörgött, mert ő még ebéd előtt szokott, és most kitolódott, mert itt volt a szomszéd kisfiú.
bár nem bánnám, ha beállnánk erre az ebéd utáni alvásra... :roll:

Benianyu
de jó dolga van Beninek a sok tortával!!! :D nagyon helyesek a srácok!!!

Juci
Nagyon szorítok értetek, hogy elmúljon végre ez a hányás!!!

Kuha
rémes... :cry: :cry:
én is próbálok nem belegondolni... még jó, hogy nincs medencénk...
bár én sem tudok nyugodtan enni, ha Fanni ébren van, általában nem is szoktam.

Anikó
éljen, hogy jól telt a nyaralás, leszámítva a leszámítandókat! de legalább túl van rajta Balázs, és a hegek meg remélem, szépen elmúlnak!

Márti
jó utat, és szép időt!!!

Ayse
éljen a tanévkezdés, és az ügyes vásárlás!!!

Hajni
nagyon szupi Panna haja!!! Aki szép, az mindenhogy szép! 8)

Nemesek
nagyon jó, hogy ilyen jól van a kicsi!!!

Ebben a remek időben, asszem elmegyünk du. ikeázni kicsit, az mindig bejön Fanninak, remélem, nem lesznek most nagyon sokan, bár sok esély nincs rá... :roll:
holnap meg megyünk hugomhoz meg a kicsihez, már úgy várom, olyan rossz, hogy ilyen messze költöztek, olyan ritkán látom... :cry:
Jön Mske is meg Marci, ha nem felejtem itthon a gépet, majd lekapom őket! Mske levágja a tesóm haját, mert már olyan hosszú volt neki, hogy nekiestem én, de annyi haja van, hogy ehhez szakember kell, nem elég hátul egyenesen végigmenni az ollóval, cakkos lett... :oops: :oops:

este meg az enyémet is... 8) 8)

izgis, hogy jönnek a szülinapok!!! :D
Kornélnak is boldog szülinapot!!! jut eszembe! :oops:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Köszönjük a szülinapi jókivánságokat, Kornél nevében!

Ayse, tesóm babája András Zalán (utóbbit használjuk).
De jó, hogy kaptatok sulikezdési támogatást... nálunk nincs semmi! Pedig ilyen árak mellett jól jönne még akár párezer is.
Még én is gondolodom, hogy mire kellene Trisztánt beírtni... van az úszás, és eddig az oviban judora járt, de ezt nem folytatja... Szerintem egy elég hülye sport. Egymás ruhájába kapaszkodva forgolódnak (nekem ennyi jött le :roll: ). A magassága miatt jó lenne a kosárlabda, de az asztmája miatt az lehet megterhelő...
A művészeti képzés mit jelent? A zene tanulás nálunk is szóba jöhet (apám úgysem hagy békén vele), bár én utáltam gyerekként a szolfézst. Nincs jó ötletem.

Csibb, tegnap én is fodrásznál voltam és levágattam a hajamból 20 cm!!!... kicsit rossz érzés, de már nagyon töredezett volt. Persze mikor kap el az eső... :x ?
Vendég

Kati!
Itt heti két alkalommal van ún. művészeti oktatás, 4 féle foglalkozásból lehetett kettőt választani, mi a dalos játék és a néptánc melett dönöttünk, de van dráma és képzőművészet is. Állítólag vetésforgó alapon lehet majd váltogatni, meglátjuk :roll:

A Magyar Államkincstár adatot akar egyeztetni velünk a gázártámogatásról! Hogy nincs jobb dolguk! :evil:
A férjemmel mindketten gyakorlatilag tőlük kapjuk a pénzt. Most bebizonyíthatjuk, hogy mit csinálnak ő maguk :evil: :evil: :evil:
(jövedelemigazolás) :shock:

Andrissal orvosost játszunk. Először én vaygok a doktornéne. Utasításaimnak megfelelően kinyűjtj a nyelvét, sóhajt, stb.
Aztán ő a doktorbácsi:
- Cicit! - tér rögtön a lényegre! :lol: :lol: :lol:

ayse

mármint doktornéni, egyébként öregnéne :lol:

ayse

Fanni így fogja a tollat: :shock: :shock: :shock:

Kép
bal kézzel is

Kép
de főleg jobbal

azért a pálcika emberkét nem ő rajzolta, csak az átlós vonalakat... 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

ja ez ezeken a képeken úgysem látszik... mármint az átlós vonal...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Ayse
Andris nagyon vicces!!! :lol: :lol:

Nemesek
a hány cm-ből vágattál 20-at?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb!
Ír, olvas, beszél... mi lesz ebből a leányból :shock: ?
Derékig ért a hajam, most alig a fülem alá :cry:
Vendég

Csibb,

:shock: :shock: Ez a Fanny lany!!! Milyen ugyes!!!Es szep is :wink:

Kati,
Kornel nagyon helyes kisfiu! Mar tekeri a rollert?? Nagyon kis ugyes!
Orulok, hogy tesodeknal minden rendben, latod, vannak meg csodak!!

Ayse,
Andris :lol: :lol: :lol: Balazs is allandoan a cicimet birizgalja, valamelyik nap felvettem a boltban es szabalyosan leszedte rolam a polot, hogy a cicimre tegye a fejet :wink: :roll: :roll:

Tegnap atmentunk a dadahoz, jo egy honapja nem lattak egymast Balazzsal, hat annyira jol erezte magat a kis haverjaival, hogy nem akart hazajonni :shock: :shock: Orditott mint a sakal, hogy o meg maradni akar!
Mivel anya meg itt lesz ket honapig, de hogy azert ne essen ki nagyon a megszokott dolgaibol, megbeszeltuk a dadaval, hogy egy heten 1x 2x csak elviszem hozza, mert felek, hogy novembertol, ha anya hazamegy nem tudom visszaszoktatni! Bar a tegnapi nap meggyozott rola, hogy nagyon szereti a dadajat, ami azert megnyugtato szamomra!
Ovodat elhalasztjuk jovore, egyreszt igaz mar ket hete SZOBATISZTAK VAGYUNK, de azert a kakaval meg gondok vannak, ahhoz meg pelusra van szuksege, de mar haladunk. Viszont mar utazashoz sincs pelus rajta, nagyon ugyes, szol ha kell neki es kibirja, amig talalunk valami pisilesre alkalmas helyet! Bar a szundikhoz, meg alszik minden delutan vagy 2-3 orat, ide meg adok ra pelust, de mar 90%-ban szarazan veszem le rola! Micsoda megtakaritas pelus teren :lol: :lol: :lol:
Szoval, mivel a dadanal meg ket hozza hasonlo koru kisfiu van, ezert nem eroltetjuk az ovit neki! Bar beirattam, talan januarban beviszem nehanyszor, de csak akkor, ha szuksegesnek latom!
Anyanak talaltam egy kis munkat, addig amig Balazs a dadanal lesz, igy nem unatkozik es keres egy kis penzt is melle! Az uzmben fog dolgozni egy kicsit, ketszer egy heten, ulo munka, kodokat kell ragasztani a kulonfele termekeinkre, hat nagyon orult neki! Mivel nyugdijas, igy a penz is jol jon majd neki, raadasul mint mondta, igy legalabb hasznosnak erzi magat :lol: :lol:
Egesz hetvegen motorkrossz versenyen leszunk, a baratnom fia is benevezett, megyunk drrukkolunk neki!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

SZiasztok!

Csibb!

Fanni nagyon ügyesen rajzol! (mindkét kézzel) :lol:

Ayse!

Andris: cicit nagyon tetszett :lol: Peti is csinál olyat, hogy odajön hozzám, rámnéz, mondja cici puszi, és akkor ad rá egy puszit, majd mondja, hogy másik cici puszi és elégedetten távozik :lol: :lol: :lol:

Ma délután megevett egy szelet dinnyét, mondtuk neki, hogy most nagyon figyeljen a pisire, mert majd sokat kell a dinnyétől pisilnie, nehogy bepisiljen!
Egyszer csak jön, anya, anya, dinnye mammmmmm, pisi, dorsannnnnn és félig lett a bimbi! :) :D

Nemesek!

Kornélnak nagyon boldog szülinapot kívánok így utólag ! :) :oops:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Szép jó estét!

Nem volt valami fényes napunk.Egész délelőtt apuval voltam bent a kórházban, nagyon görcsölt, hasi panaszai voltak.végül az urológiára befektették, de appendicitis(vakbél)gyanús is.A húgyvezetékben van kő.
De nagyon rossz beteg, nem iszik, nem sétál(mondjuk nagyon fáradt volt, akkor jött haza az éjszakás műszakjából)
Panni addig Dédizett.apa meg péntekenként már egykor itthon van, utánna vele volt.Mi fél háromkor értünk haza.

Márti, Benianyu:
jó nyaralást, érezzétek jól magatokat, vigyázzatok egymásra!!!
Benianyu:
jók a torták, és helyesek a srácaid!!!De mikor nem??? :wink:
Anikó.
múltor kérdezted, csak néha elég szita vagyok: :oops: ha minden jól megy, tél végén, tavasszal el akarjuk adni a lakást, és nyáron, ősz elején szép kertes házban szeretnénk már lakni, nagyon reméljük, hogy összejön.Én is nagyon szeretném, pedig én szerettem itt lakni(mármint ilyen házban).
Afalu marad, mert itt van segítség, akikre számíthatunk:anyumék, tesómék, dédi, kersztanyám.

Bölcsibe készülő csemeték anyukái:
Nektek is jó borsos lett/lesz, mire megvásároltok mindent a bölcsibe???????? :oops: Nem vettünk/veszünk felsőkategóriás cuccokat, és kb.40e.pénz körül van, úgy anblokk. :roll:
mi lesz akkor, ha suliba megy?

Kellemes hétvégét, jó szülinapozást, de jövök még, szeretnék felköszönteni minden kis illetékes hétvégi Szülinapost! :)
Csóközön.
Nemesek.
de jó hírekkel jöttél, örülök, hogy Tesódék jól vannak, és szépen fejlődik a Kisfiú! :D A Ti szülinapi képeitek is szuperrr!!!!!
Csibi:
Fannicsaj CUKIII!!!!!Neki mikor lesz Tesó?????? :wink: :wink:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Totka,
Mit kellett 40 ezerért vennetek? :oops: :oops:
Most ez lehet, hogy ciki de Beni az oviban olyan ruhákat hord, amik már játszósnak lettek minősítve, főleg az udvaron. Csak cipőket kell neki venni, mert az kinőtte. Más nemigen. Ja, első évben óvódai ágyneműt is kellett, de az is jó még idén.
Apukádnak jobbulást!

benianyu

Nemesek,
Kornélnak utólag is boldog szülinapot! :)
Nagyon édes a képeken és ügyes, hogy már száguldozik a rollerrel! :)
Trisztánnak hajrá a sulihoz! Én úgy fogok izgulni jövőre! :)
Tényleg nagyon jó hír, hogy a tesód babája ilyen szépen fejlődik. :)

Csibb,
Fanni nagyon édes! :) Ügyesen fogja a tollat mind a két kezében! :)

Aniko,
Szerintem jól viselték a fiúk, hogy külön szobába kerültek. Dani az első két nap nagyon jól aludt, utána volt néhány nap, mikor picit sírt elalvás előtt. Gondolom, akkor tudatosult benne, hogy ez már így marad, azóta minden rendben. Játszani vagy Beni szobájában szoktunk hármasban, vagy Daninál hármasban. Bár Beni néha elvonul egy kicsit egyedül, de aztán visszajön hozzánk. :)
Gratula a szobatisztasághoz! :)

Megann,
Éljen az allergiád csökkenése! :)
Repülővel megyünk nyaralni. Azt hiszem, Spanyolország túl messze van autóval, még gyerekek nélkül is. A Balatonig is megőrültünk, mert szétszekálták egymást a kocsiban a fiúk. Dani elvan a kocsiban egy ideig, aztán már semmi sem jó.

Ayse,
Sokszor eszembe jut Andrisod, itt nálunk nagyon élvezkedne, annyi markoló és egyéb izgalmas munkagép dolgozik itt a környéken. :)
Cici :) :)

Viki,
Petid is édes a cicipuszival! :)

benianyu

Benianyu:
jaj, meg sem köszöntem a táblit, ari vagy!!Köszi, köszi, köszi!!!!!!!! :P :P
Trikókat, pizsiket, váltószandit, ágyneműt huzattal(huzatból kettőt, váltónak-ez volt mindjárt 7 e.pénz),nacikat, szabadidőket, fehérneműket.persze, nem az alapárasakat, van ami az olcsóbb, és van ami a drgább kat.De roppantul meg vagyunk elégedve(persze, ha a végösszeget nem nézzük).Déditől is kapott Panna pénzt, hogy vegyünk neki, ami kell a bölcsibe.(And mesélni tudna, hogy mit műveltem pl.szappan, és fogmosópohárkeresés terén Pesten....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )-csak dícsérni tudom Andot, hogy hősiesen, segítőkészen, mosolyogva csinálta velünk mindezt!!!!! :D :P

KépKép

Hajni&Panna
totka

Köszi csajok, de most láttam, hogy nem is olyan elképesztő dolog, hogy így fogja a tollat, mert ma Marci is így fogta! :D
minden gyerek így fogja???? lehet, hogy csak nekem meglepő, hogy nem marokra fogják, hanem rögtön írós pózban... :oops:

szuper volt a húgoméknál, Fanni és Marci nagyon aranyosan játszottak egymással, Pluto kutyával (vizsla), és Panni is nagyon édes volt!

Hajni
Apukádnak jobbulást!!!
Kicsit megijedtem a kérdésedtől... csak nem megint látod, hogy ki lesz a következő kismami??? :lol: :lol: :lol:
a viccet félretéve úgy tervezem, hogy kb. januártól kezdünk el rajta dolgozni. csak egy dolog miatt vagyok kicsit mérges, mert minden fontosabb esküvő akkor volt, mikor terhes voltam, köztük a sajátom is... és jövő júniusban lesz az egyik legjobb barátnőmé, és ezek szerint megint az leszek... oda az önfeledt bulizás már megint, pedig nagyon hajtottam, hogy tartsák meg idén szeptemberben, de kevés volt rá az idő, hogy megszervezzék...
de ez legyen a legnagyobb bajom... :roll:

a hajvágást vasárnapra halasztottuk.

majd rakok fel képeket, csak kicsinyíteni kell, meg egy videót is akarok feltölteni!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Totka,
Sejtettem, hogy ilyesmiket vettetek. De kár ám a bölcsibe mindenből tiszta új. :oops: Még ha azt is szeretnéd, hogy Pannád csinos legyen. Szerencse, hogy a sok rokon támogatja anyagilag! :)

Csibb,
Szerintem Dani nem így fogja, majd holnap megfigyelem, de az biztos, hogy mind a két kézzel megy neki is, mint ilyen korban a babáknak általában.
Várjuk a képeket! :)

benianyu

na, amíg aludt Fanni, addig nem működött a babanet, most meg mindjárt felébred...
a tegnap estét a videó feltöltésével töltöttem, de reggelre feltöltötte, úgyhogy csak ma rakom fel!

íme:
http://s129.photobucket.com/albums/p208 ... 070831.flv

a képeket még nem kicsinyítettem... :oops: :oops:
de majd ma este!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok!

Leonnak, és Rolinak nagyon-nagyon boldog MÁSODIK szülinapot kívánunk Pannival!!!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Éljenek a nagyfiúk! :D:D:D
Kedves Roli és Leon, boldog születésnapot!!!!

ayse

Akinek bejött a kapros túrókrém....

tegnap nem kaptam kaprot, ezért az alapreceptet (túró, tejföl, só, fokhagyma) módosítottam: fekete olajbogyó felezve és friss bazsalikomlevél került még bele. Friss bagettre kentük, paradicsimmal, piroshúsú paprikával.....hmmmmmmmmmm :D :wink:

ayse

mármint az alapreceptet kiegészítettem

ayse

Boldog szülinapot Leonnak és Rolinak!!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok,

köszönjük szépen!
Mi is Boldog Szülinapot kívánunk Leonnak!

Roli most fürdik apjával, nagyon jó kis buli volt nálunk.
(adtam a diétámnak :) )

Ajándék jóóóóóóó sok volt, még el is raktunk belőle...)

Képeket majd rakok.

Pusz: Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Ja, néztétek a jövő heti időelőrejelzést???

www.eumet.hu

na azért ezt neeeeeeeee

KépKép
Kép
csikken

Jó estét Lányok!

Leonnak és Rolinak mi is nagyon Boldog 2. Szülinapot kívánunk!!!

Ma mi is szülinapoztunk anyuméknál, képekkel majd holnap jövök!

Jó éjt mindenkinek!

Kép
kuha

Jó reggelt!

Léna új szokást vett fel....6-fél 7 között ébred és persze nem hagy ám aludni..hogy is hagyna, jön és nyitogatja a kis ujjaival a szememet és nyomkodja az orromat :lol:

SZÜLINAPOSOK.

Roli, Leon.ISTEN ÉLTESSEN TITEKT SZÜLINAPOTOK ALKALMÁBÓL :P :P :P :P :P

Lányok én csak szörnyülködök hogy 2 évesek a "pici babáink" :roll: :roll: :roll:

Csikken!

Bevallom hogy a 15 fokkal semmi bajom nincs, de azért ha napokon keresztül esik az eső, az tényleg nem valami jó a gyerekekkel..
Báááááááár, ha jobban meggondolom.....legalább lehet csigát gyűjteni gumicsizmában...és pocsolyába lépkedni..
Léna imádja ezeket a tevékenységeket :wink: :wink:

Totka!

Meg is vagyok döbbenve hogy mi mindent vettetek a bölcsibe :roll: :roll: :shock: :shock:
Nekünk papirzsepin és szalvétán kivül semmit nem kell vennünk.
Mindent adnak, kis törölközőt, jellel ellátott kis pohárkát, ágyneműt, sőt még kinti egyenkabátot egyennadrágot is. :roll: :roll:
Természetesen váltóruhát azt nekünk kell vinni, de mondták ha történik baleset akkor tudnak adni váltóba azt is.
Amúgy én is azon a véleményen vagyok hogy a szép új holmit azt nem érdemes játszáshoz "beáldozni" a bölcsibe..ott úgyis annyi minden fog történni, csúsznak másznak majd benne, leeszik, leisszák, összefestik, ragasztózzák, nálunk még ollóval nyirás is lesz...lehet nem örülnék ha ezek a dolgok mondjuk az első pár hétben a vadi új cuccokkal megtörténnének.

Viki!

Nagyon ügyes Peti :P

Csibb!

Fanni is nagyon vagány a ceruzával. :P

Tekintve Csikken időjárásjelentését, délelőtt beugrok az Árkádba minimum egy új nadrágért Lénának. :roll: :roll:

M.

Kép

Kép
megann

sziasztok!

boldog szülinapot utólag is Rolinak és Leonnak!!!!

csüt-pénteken fejtágításon voltam, és mivel olyan jól érezte magát az eszti anyósékkel tegnapra is elkérték, persze, hogy mehetett, olyan ritkán jönnek, és én is örülök, hogy így elvannak. de asszem ez a 3 nap sok volt neki, mert tegnap este teljesen kiakadt. apa is elment vidékre, péntek este nem aludt itthon. tegnap este nem tudott elaludni az eszti, ott voltam mellette, hol a kanapéra feküdt, hol vissza az ágyba, aztán hazajött apa, és kértem, hogy egy kicsit üljön ő be, mert már nagyon kellett pisilni. erre az Eszti olyan sikítófrászt kapott, apját kitolta a szobából, rávágta az ajtót, engem meg kért, hogy vegyem fel, de nem csak simán az ölembe, hanem emeljem fel és járkáljunk, de az már nemigen megy, ráadásul már pont tökre fájt-keményedett a hasam. több, mint fél órát ordított, de rekedten iszonyat hangosan, semmit nem tudtunk vele kezdeni, már minden villanyt felgyújtottunk stb, aztán végül megetettük a halakat, aztán hajlandó volt beülni az apja nyakába és egy kicsit kergetőztünk, meg játszottunk és megnyugodott. aztán elég volt, hogy beleült az ölembe és énekeltem, és kiütötte megát, de ekkor már 11 volt. 8-kor mentünk be elvileg lefeküdni...
és mindehhez ma 6 után kelt.

szerintetek ez mitől van? mert én nem csak arra gondolok, hogy nem voltam vele három napot, hanem arra is, hogy pl anyósék hárman fárasztották minden óhaját keresve, ami egyrészt neki is fárasztó volt, másrészt 2 napig csak az volt, amit ő akart.
olyan tanácstalan voltam, hogy mit tegyek, nem tudtam semmivel sem kizökkenteni, pedig láttam, hogy tök fáradt. apa is próbálkozott, de totál elutasító volt vele, másrészt ilyenkor nem lehet az eszére hatni.

KépKép
KépKép
and

ugri-bugri Fanni és Marci zabálnivalóak!!! :) :) :) legalább láttuk, hogy Mse is él-virul ;)

jaj, nem brtam rendesen figyelni, hogy mit akartam még....

Hajni, apukád jobban van?

Évi!
Gergőnek is boldog szülinapot holnapra, már olyan közel van!! :)

hihetetlen nekem is, hogy már két évesek! nagyfiúk és nagylányok :)

Eszti ma elmondta ki van a családban: anya, apa, tesó és Eszter :) :) imádom, közben úgy csinál, mintha számolna :)

KépKép
KépKép
and

And!

Eszti nagyon édes hogy igy számba veszi kistesót is mint családtagot :P
Nem tudomm, lassan mi is elkezdhetnénk mondani Lénának.
Arra gondoltam hogy van egy mesekönyv amit még nem kapott meg..az Anna és Peti:Kistestvér érkezik.
Gondoltam szülinapjára megkapja és próbálom majd a meséből megértetni vele hogy mi is a szitu :oops:
Amúgy újabban ha találkozunk ismerős kisbabával mindig megkérdezem Lénát hogy szeretné-e ha hazavinnénk egy ilyen picibabát...és kivétel nélkül mindig hevesen bólogat hogy igen, igen. :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszti alvás:
hmmmmmmmm....Eszti ugye nagyon sokáig alvásproblémával küzdött úgyhogy én azt gondolom, hogy szerintem sosem lehetsz biztos benne, hogy most mi is volt ez.
Arra gondolok, hogy szerintem ebben a korban még nem is lehet tudni igazán hogy miért is nem akar éppen aznap aludni a gyerek.
Persze...ez is egy lehetőség, hogy megfeküdte már a 3. nap Esztit az anyanélküliség.
De szerintem még számtalan és egy oka lehet, úgy értem hogy én pl soha nem tudom kiatalaláni és csodálom is azokat az anyukákat akik bizton állitják hogy ez vagy az a helyzet.
Van hogy Léna egyik nap hang nélkül elalszik, másnap már arénázik..talán még nem merült le eléggé, vagy épp túlságosan lemerült, vagy maradt valami félelme arról a napról, vagy csak egész egyszerűen nem akar aludni, vagy nem akarja hogy én kitűnjek a képből.Szerintem még annyira változó ez.És ember legyen a talápán aki egy alig beszélő gyerekből kiszedi hogy most mi is a pálya.

Mi:
Holnap vége az apanélküliségnek, tegnap rámparancsolt férj hogy ne merjek semmit venni Lénának, ruhaneműt, mert nem tudja mi a fene volt most kint, de egy bőrönd ruhát hoz Lénának :shock: :shock: :shock: :shock: ,annyira jutányosan jutott hozzá.
Ő :shock: :shock: :shock: Lénának :shock: :shock: te jó ég...már előre félek
Magának is hoz mintegy 20 db pólót, inget :shock:
Hát kiváncsi leszek....
Viszont már most szokom a gondolatot, hogy egy álló hétig moshatok, vasalatok :? :? :? :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Először is Boldog szülinapot kívánok Rolinak és Leonkának! És annyira remélem,hogy nem hagytam ki senkit, de ha igen akkor Neki is!

Élek bár nem virulok. Sajnos a kórházat nem úsztam meg. Csütörtökön ott tartottak. Bementünk reggel vérvételre, ezt is hetek óta halasztottam és hát nem nagyon tudtam lábra állni. De pár óra utána saját felelősségemre haza mentem. Azért erőt öntött belém az a pár liter infúzió és megtanultam,hogy ha kijön egyből akkor is inni és inni mert úgy legyengültem hogy abból egyedül már nem tudtam kimászni. Most is folyamatosan rosszul vagyok de inni és enni próbálok meg kitartani mert jobb lesz pár hét múlva. A pici remélem jól van, jövő szerdán megyünk dokihoz. Egyébként nagyon aranyosak voltak velem a kórházban, csak olyan rossz érzés volt. De hát tudjátok.
Anyukámék a múlt héten haza jöttek inkább a nyaralásból, mert segíteni szerettek volna nekem és Apa szabin van a héten is. Így még van lehetőségem lábadozni. Hiába nő föl az ember a szüleinek a gyereke marad. Nem győzök meghatódni rajtuk, hogy mennyire odaadóan segítenek és Anyukám hogy főzi számomra a teát és mindent amit kiejtek a számon. Olyan biztonságban érzem magamat mellettük, nagyon jól esett hogy segítségemre voltak.

Megyek lányok, sok erőm még nincsen a lakás az undorító. Kicsit össze kéne kaparnom és még kiskönyvem sincsen és még ezer dolgom. Rossz belegondolni...

puszillak Titeket, jövök ahogy tudok

Ja, a kórházban nagyon rendesek voltak mert tudták hogy itthon vár Marci és megértették, hogy szeretnék jönni hozzá.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Gergőnek meg ugye ma van?
Boldog szülinapot Gergőci!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: