Sziasztok!
Hát Edit,hogy minden kérdésedre választ adjak az nem lesz rövid.
Az építkezés még sehol sem tart de már a jövő héten remélem kész lesz a tervrajz.Még most is módosítani kellett,hogy mindenkinek jó legyen ,na meg vannak dolgok amiket nem lehet.Az idén még lehet amerikai stílusú házat építeni ,de jövőre már nem.Szóval ez mind kabaré,de igyekszünk mindent megoldani.
Xéni nem nagyon várja a sulit,de megértem.Jobb itthon.Dehát ezzel ki ne lenne így!!
Emese folyamatosan járt és jár a bölcsibe.Nagyon szereti.Nagyon jó gondozónőt kaptuk és ez a lényeg,nem az,hogy milyen a bölcsi!!!
Amúgy itt vagyok mindig csak netre tettem fel táskákat,mert azt is árulunk,de még sokkal többet fogunk hozni eladásra.
És azzal is foglalkozom!
A karácsonyi vásár ismét megrendezésre kerül,mint eddig minden évben.Természetesen mi is ott leszünk.Kezdődik a hajsza akkor de nem gond,kilehet bírni.
Ja és a képekhez annyit fűznék hozzá,hogy már 47 kg- vagyok
de azért köszi a dícséreteket!Persze,hogy jól esik!
A lóti-futinak köszönhető,hogy álllandóan kolbászolok.
Szeptembertől meg veszek kondi bérletet,hogy még formázzam magam.De majd látjuk bírok-e mindent!
Amúgy nagyon jól vagyunk .Emese rengeteget beszél és még hogy miket!Néha majd eldobom a hajam.Szóval ez van.
Remélem minden kérdésedre sikerült választ adnom ,ha mégsem itt leszek és válaszolok!!!