rólunk:
ma megvolt az első napunk az oviban. Hááát, kalandosra sikeredett.
a múlt heti szülőin még arról volt szó, h fokozatosság, akár 1 h, én pedig úgy terveztem, h 1-1,5 h- t leszünk bennt. Még jó h anyukám nyugdíjas lett
Persze az a kiscsoportos szülőin volt ez a téma, de mivel a fiam évvesztes, így vegyes csoportba kerül. (mintegy 6 fő a kicsi, rajtunk kívül 2 kiscsaj jár, a többiek ki tudja, + 6 évesek) Kicsit betojtam, főleg h Levi a megfigyelő, tartózkodó fajtába tartozik.
Vegyes csoportos ovónénik nem voltak a múlt heti szülőin, bár már nyáron beszéltem az ovónéninkkel, de akkor még nem volt tuti h kihez tartozunk. Amúgy jó fej, határozott, fiatalos, "dumagép". Na mindegy, lenyomott.. engem.. elküldött, h fél 1- re jöjjek. Addig ne. Max ha hívnak. Ha gáz van.. én még próbálkoztam, h nem így terveztük, max 1 órácskára, szokni, de nem volt esélyem. Még ott voltam kicsit, mert aggódtam, meg pakoltam, sírt, majd ovónéni ölében kötött ki. Bekukucskálhattam, játszott 1 daruval, de szem előtt tartotta az ovónénit. Aztán elmentem. Azt mondták, 2-3 szor elpityeredett, h a mama.. de megmondták neki, csak a boltba ment (milyen uncsi lehet neki, h én mindig boltba megyek, mert ha nagyik itt vannak akkor is boltba megyek.) Nem akarok mindig boltba menni!!
Evett is, 3 kanál levest, 3 kanál főzeléket. Ennyit. Na meg itthon még 1 nagy tányérral.
Ennyi volt az első napunk. Én itthon pityeredtem el
De azt mondja, menjünk holnap is oviba.
Ja, és megkaparintott 1 nagy THOMAST, amit el se engedett többet, sőt, haza is hozta. Hiába elleneztem, arra sírt, ovó néni meg mondta, nyugodtan. Szoktak ilyet is csinálni, de akkor holnap kell hozni
Orsi, neketek miért nem kezdődik most az ovi?
vagy mindenhol másképp van?
pusz
Mese