Új privát üzeneted érkezett!

El vagyok képedve, nő a hasam :roll: :roll: :roll: nem tudom már felvenni a gatyáimat :shock: ez normális? HHHHHHHuuuuu nem ám rögtön ketten vannak :roll: :?

katus78

KAtus
biztos tutira akarnak menni Pécsett!!Nem is baj,az egy jó intézmény!!!
Ha itt választasz orvost,akkot AFP után nem mész többet?

Könyvekre csak 3 gyerekesek kérhetnek támogatást.Azt is ugy hog ykönyvtári könyveket kapnak ingyen,és ha elszakad évvégére,akkor kell kifizetni!De mondjuk a Fáy-s csajék akiről irtam,hogy 30 rugó a könyv,pont nagycsaládosok.Nem kérnek könyvtárit,mert akkor vissza kell adni,és mikor érettségizne nem lenne miből készülni,tételeket irni!Érthető,nem???
Én bevallom még füzeteket bekötőket nem vettem,utolso pillanatra hagytam.Na meg nem is tudom ebben a suliban mik kellenek. :shock: Itt a hétvége majd nyakunkba vesszük a várost!

VAlaki azt irta itt Neked,hogy ahogy terhes lett valaki akkor onnantól a nagyobbik is megérezte,és nem kellt fel éjjel.Azért haladsz ez felé???
A földön már nem kell aludnod?Éjjel ha felkelsz nincs hányingered?
Vendég

KAtus
azt mondják igy az elején a bélgázok felpuffasztják a hasat és attol "nő".
Én befőző gomit tettema farmerom gombjára,és igy betudta ezzel "kapcsolni".Szerintem normális ez!!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Katus-majd rákérdezek, mikor időpontot kérek, kell-e egyáltalán beutaló. Szerintem, azért voltak sokan, mert 2 hétig szabin volt. Én azt olvastam egyszer, hogy a 2. baba hamarabb látszik. Én is a Berkeshez jártam, velem normális volt.
Ez a szobafogság szörnyű :evil: :evil: :evil: Kincsőt 10kor elaltattam, hátha délutánra már eláll az eső és mehetünk 8) .

Rik-könyvárak :evil: :evil: , mindig felhúzom magam rajtuk. Tartós könyvtári könyveket kellene csinálni!!! De az nem üzlet a kiadóknak, és amíg minden évben új és új stratégiát találnak ki az érettségire, nem is lehet megvalósítani :x :x :x . Akkor tényleg ingyenes lenne, kölcsönzés, vigyázni kellene rá (persze a munkafüzet más tészta.).

Ma Kincső kért a fehér teámból, csámcsogva iszogatta :shock: :shock: és állandóan mutogatott rá a kis ujjával...

Anikó

Kép[/url]
quito

Ja, és ma reggel szembesültem a ténnyel, hogy a cékla ugyanolyan színűen távozik gyermekemből, mint amilyen színnel bekerült. :twisted: :twisted: :twisted: Ijesztő volt!

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó,
és a védőnő támogatta a javaslatodat a szemvizsgálatra, mivel szemüvegesek vagytok? Szerintem meg biztosan jól áll neked is! :wink:
Igen, a cicinézegetés itt is sokáig megmaradt, van, hogy még most is nyomkod!! :oops: :D És közben nézi az arcom és röhög. Mert én is. :D

Jah, még az AFP-ről... nekem unokatesómnak most volt nemrég aktuális, és azt mondta, hogy eddig ugye ingyenes volt, ezt tudjuk mi is, igazából most sem kell érte fizetni, de!!! Leveszik a vért meg megnéznek benne dolgokat meg minden, de ha azt akarod, hogy megnézzék a down-kórt, nyitott hátgerincet és egyebeket is, akkor fizetned kell asszem 4 ezer Ft-ot, vagy nemtom pontosan mennyit. Legalábbis nekem unokatesóm így mondta. De ezt majd érdeklődjétek meg. De ő legalábbis már vitte a befizetett csekket a levételkor. :? :shock:

Katus,
most tettem le fél 12-kor, letelt a szokásos 20 perc, most már alszik. Eddig tudtam ma húzni, kezdetnek elég. Már nyűgösködött a végére, de amikor letettem, nem volt mérges. Kíváncsi vagyok mennyit alszik. Az ebéd már nem fért bele, ahhoz már túl fáradt volt. Amúgy is küzdlem vele, most durva lett volna. Majd meglátom holnap mikor ébred reggel, próbálok kicsit mindig húzni rajt.

És ilyenkor ezt a colas dolgot hogyan kell alkalmazni? Amikor érzed, hogy szarul vagy, kortyolgatod? Vagy egy jó nagy pohárral? Vagy már ezzel indítasz reggel, hogy később ne legyen baj?

Ketten?? :shock: :D Érdekes és izgalmas lenne. Amúgy dokinál is voltál? Ott nem mondták, hogy tömeg van odabent? :wink:

És még Berkesre visszatérve. Még most is csak ismételni tudom magam, sztem nagyon jó, odafigyel rád. De ami miatt sokan fújnak rá, az az, hogy állítólag iszonyat pénzéhes... Nem tudom. Engem sosem hívott magánrendelésre - persze aki akar és megteheti, menjen - mindig csak kórház és terhesgondozó volt, de akkor is mindig képben volt, tudta, hogy nekem mi a problémám. És ekkor még meg sem fogadtam, nem kapott tőlem egy fillért sem. Lehet, hogy sejtette, hogy az lesz belőle, hogy felkérem, de sokan vannak olyanok, akik végig egy valakihez járnak, mégsem fogadják meg. Van ilyen is. Szóval én maradok nála, bármi van. Ha gyerek, ha csak sima vizsgálat, én benne bízom. De ugye mindenki más. Jó lenne, ha vki stílusban a pécsi dokidhoz hasonlót tudánk ajánlani neked, de ugye nem ismerjük azt a dokit. Mert ha kb hasonlóan bánik veled, akkor nem lenne akkora változás.

Huhh, mennyit írtam, bocsi! :lol: Nem baj, majd olvastok. Mostanában Gábornak is szoktam írni, kaptak gépet, van véges címe is, oda írogatok néha, hogy mi volt délelőtt... :lol:

KépKép
viol81

Anikó,
a mák meg szinte tök ugyanabban a formában! :D

KépKép
viol81

[quote]v írta:éges címe

ez céges cím!

KépKép
viol81

HAlihó!!!

Kicsit el vagyok tűnve nincs kedvem semmihez nincs jó hangulatom!
Tegnap voltam a spárba és a csak a GYES lejárta után tud vissza venni,mert rengeteg a szabim és csak egyben adhatja ki!Ezért Május 25.-ével kezdem a szabit októberig és a csemegére megyek majd!De addig...!!!!Nem hittem volna,hogy ennyire kétségbe leszek esve,de 10-hónap az még kurva sok idő nekünk meg kell a pénz szal most gőzerővel keresnem kell valami melót!Tele a kis faszom mindennel!Ráadásul Levit Szept.17.-én viszem beszoktatni oda meg mégegy munkáltatói kell,de azt a spárból már nem tudok vinni!De melózni minden képp megyek csak fogalmam sincs mikor!
A beszoktatástól számított 4-hetet várnak ha nem viszem a munkáltatóit kiteszik a gyereket!Jó mi?Úgyhogy most villám gyorsan melót kell néznem.Ízítottam az ismerősöket is,hogy valamit kerítsenek meglátom mi lesz!Épp beszélgettünk anyuval,hogy amíg GYED-en voltam a Rossmannba 3* is volt felvétel most,hogy kéne meló tuti nem lesz!
Azt mondták a bölibe ha csúszik a meló csúszik a beszoktatás is!
szal ha novemberben megyek melózni akkor vihetem csak a gyereket!Elegem van mindeből!
Amúgy nagyon jó szép a böli Micimackó csoportba kerültünk és öntözőkanna aHusi jele!Olga és Magdi lesz a dadusa nagyon kedvesek és aranyosak!1-hetes beszoktatást próbálunk meg az eslő nap viszem majd fél 10-re akkor ott leszek vele aztán másnap már kicsit eljövök és a 4.-ik nap fog ott aludni.Ha ez nagyon nem megy akkor lesz két hét belőle!Reméljük menni fog az alvás!Lesz majd családlátogatás ahol el lehet mondani a gyerek szokásait mire figyeljenek oda mit szeret mit nem szeret!!

rik!Leálltunk a tesóról bár most 3* nem védekeztünk mondván én úgysem esek teherbe,de most nem is szeretnék!Ugye úgy volt,hogy okt. elmegyek melózni és ha lejár a GYES-em megint próbálkozunk majd,de így ez ki fog tolódni szal mostanában nem lesz!Így nagy lesz a korkülönbség,de ez van.Sajnos nálunk a pénz diktál!

Anikó!Egyet értek veled legyen meg az anyagi biztonság és utánna jöhet a következő!Kicsit te is vissza mész majd melózni,kikapcsolódsz aztán jöhet a köv. lurkó!
Vendég

Katus!Miért nem akarsz Pécsen szűlni?Itt kihez mennél a legszívesebben?
Tegnap vissza néztük a videókat a Leviről a gépen mikor kicsi volt és olyan jó érzés volt!
Máténak mit szólt a kistesóhoz?
Vendég

Gabó,
ajaajjj, ez nem jó!! :? De miért nem lehet úgy, hogy amikor elkezdődik a gyesed, onnantól adja ki a szabit? Meg kell várni, míg Levi 3 éves lesz és utána még szabi és csak utána meló?? Jól értelmeztem?
Ott a környéken keris végzettséggel meg csak találsz majd valamit!! Mik vannak ott? Butik? Vagy oda nem akarsz?
Drága kis Öntözőkannaád meg jól fog viselkedni a böliben, hidd el! :) Majd a dadusoknak lesz vele gondjuk, ha lesz! :)

KépKép
viol81

Viol,
nálunk is így szokott rá Ágnes az egyszeri alvásra mikor oviszünet lett. Ma is lekellett fektetni ebéd előtt, de ő kicsit korábban megette azt a 3falatot és szunyt.

KAtus,
nagyon kiszámíthatatlan az idő, csak a közelben maradunk ma. Lehet, hogy csak a garázsban bicajozunk :lol: :evil:
Nekünk mindegyiknél bejött a kínai, csak most utálom már nagyon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (mármint a kínai boltokat)

Másodszor még valahogy fontosnak tartottam az orvost, de Ágnest még itthon is megszültem volna szívesen. Persze tudom nemvárt komplikációk és egyebek, de szülni nem a doki szül mégsem :wink:
De arra végképp nem gondoltam, hogy ilyen hamar születik :(

Gabó,
szorítok, hogy legyen munka :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Hja, Dorka meg még mindig alszik!! :shock: :D Ha eddig húzza, az már jó. Innnetől már nem lenne baj, he felébredne, bírná estig.

Katus,
voltatok végül Sz.helyen a Savaria karneválon?

Cajok,
tettem fel képeket a karneválról. Rengeteg képet csináltunk, volt amit kitöröltem, de a maradékot sem tettem fel mind, nagyon sok lett volna. Így csak válogattam, de így is el tudjátok majd képzelni, milyen is lehetett. :) Jó! :wink:

http://www.gportal.hu/portal/ggdorka/

Itt a Képtárban a Savaria karnevált keressétek.

KépKép
viol81

GAbó
hát ezek nem jó hirek!!
NAgyon kiérezni az irásodbol is,hogy kicsit rossz a hangulatod.
Én mindig azt mondom,hogy mindennek megcvan a miértje.Odafent ezt tudják is.HA nem sikerült a meló,akkor annak valami oka van.Meglátod az,hogy sokkal jobbat találsz,vagy esetleg más valami következik az életedben.
Ja és ha nem védekeztetek,baba is lehet!!!Ugye nem vetetnéd el??
Multkor emlkékszem hogy örültetetk amikor ugyvolt,hogy babás vagy!!!Tisztára ki voltál virulva!! :D
Szal egy avége mindennek.Meglátod ,hogy jó fele veszik az irányt a dolgok,és mindennek oka van.Ne ess kétségbe!!
A barátnőmnek is ezt mondtam,amikor depresszios lett.El kellett mennie dokihoz gyogyszereket szedett.Nem tudni miért jött neki a betegség.Nagyon el volt keseredve.Mondtam neki,hogy Andi hidd el,hogy megvan a miértje a betegségednek,állásvesztésnek.VAlami uj vár rád,sokkal jobb.
Láss csodát abban a hónapban rátalált erre a masszázságyas dologra,és imádja.Mintha kicserélték volna,annyira jót tett neki ez a meló.

Viol
Gáborral akkor megy a csevej.Nem birjátok ki mig hazajön :lol: ,na de a lányáról tudni akar,igaz?Képeket is csatolsz hozzá :lol: :lol:
Na nem ugratlak,jó dolog is a NET!!!
Vendég

Viol
tényleg nem lesz gond estig már!!
Petra is ilyen kor körül szokott rá az egyszeri alvásra.
Kiváncsi leszek este meddig birja!MAjd tudósits!!

Andi
garázsba biciklizés,jó dolog is az!!(Heimlerbe átéltük párszor mi is),meg krétáztak...(kis nosztalgia!!!)
Vendég

Eső :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Kell egy kis melegség, ledagasztottam a tésztát, nemsokára sül a finom sajtos pogi :oops: :oops: :oops: .

Anikó

Kép[/url]
quito

Andi,
hűű, Ágnes már egyet alszik! :shock: Nagylány! :wink:

Erika,
hát nem olyan nagy ám az a csevej, mert ő azért melózik, nem úgy mint én... :D Szóval én is csak napi max kettőt írok, de írom is neki, hogy nem muszáj ám válaszolnia! :)
Eddig egyszer küldtem képet. :)

KépKép
viol81

Anikó,
én is úúgy fázok.... Pogíííííííííííí!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

KépKép
viol81

Sziasztok!

20 perc és kész!!! :lol: :lol: :lol: Itt már terjengenek az illatok...

Gabó- :cry: :cry: :cry: , sajnálom, összejön minden... De tényleg, ezután csak jobb jöhet, anyum is mindig ezzel vigasztalt. A babónál pedig állandóan azt mondta: tudja az a gyerek, mikor kell neki megszületnie!

Viol-egyszeri alvás :roll: , én annak örülök, hogy a nulla alvástól eljutottunk idáig! Viszont azt tudom toligatni...

Mi a gangon sétálgattunk, Kincső megtalálta a csipeszeimet :twisted: :twisted: , képzelhetitek, mi maradt utánunk :evil: , majd gyorsan kifutok rendet rakni :? .

Anikó

Kép[/url]
quito

Juj, pogiiiiii, hihetetlen hányingerem van nagyon, erre kívánom a pogit :shock:

Valami egyszerű recept, lehet este megcsinálnám, ha lesz erőm.
Írd le kérlek ha van időd.
Köszi, hogy megkérdezed...

Rik!

Hát igen ezek a bél gázok, néha úgy fel vagyok fujodva, mint egy lufi :?
Na most adtál egy ötletet, ha minden kötél szakad megyünk a garázsba....
Tesódról nem tudsz semmit?

Viol!

Hát csak viccnek írtam a kettőt, voltam uh, akkor egyet láttak.

A kólát akkor szoktam inni, ha nagyon erős hányingerem van, akkor is csak pár kortyot, jó hideget.

Ügyes Dorka, végül meddig aludt?
Én is szoktam írni a Jocónak, de neki sincs ideje válaszolni...

Köszi, hogy írtál a Berkesről...eddig ő vezet a listán.

Ja és nem voltunk, nem éreztem jól magam :?

Gabó!

Sajnálom, de ezt eddig nem tudták mondani??? Mikor kérted a munkáltatóit????
De igaza van a többieknek, megvan ennek is az oka, fel a fejjel!

Szeretnék ott szülni, csak lehet ésszerűbb itt...

katus78

Sziasztok.

Erika,végül a Dollmayer dr.nő volt még,majd hétfőtől lesz a Jerevánon.Vajon akkor is ő fog helyettesíteni?Kíváncsi vagyok.Azt mondta hólyagos a Bence torka :shock: ebből semmit nem vettem észre és ez a megfázás ment a gyomrára és a szemére is.de a torkára nem adott semmit :shock: ,hasmenésre a szokásos.Szerencsére megissza a smecta-t és adom a normaflor-t is.Ma már sokkal jobb.
Szerencse a szerencsétlenségben,hogy nagyon piros lett a popsija(nem ez a szerencse)és gondoltam nem adok rá pelust.Hát tegnap egész délutánt bilibe kakált és pisilt.1-2 baleset volt csak.Hú,nagyon örültünk!
A könyvárakat hallottam én is a tv-ben,mi még egyenlőre olcsón megúsztuk!

Katus,itt vagyok,csak látod,beteg lett a Bencus.Pedig már alig várom,hogy találkozzunk,te kis pocakos! :wink: :lol:

Gabó,hát ez sz@r ügy!Nagy szemétség!Pont ezért megyek én vissza kicsit előbb,mert ettől féltem,hogy decemberben csak lesek itt munka nélkül.Mi sajnos nem tudjuk megengedni magunknak,hogy Gyes-en itthon maradjak :(
Na de azért most már kicsit várom is...Jó lesz kicsit kimozdulni...

Kép

Kép
hajnus

Istivel mi is szoktunk a mélygarázsba menni :lol: :lol: A távirányítós autóval ott lehet a legjobban játszani. :D

Ja és a bence ma új szót tanult:gyagya :lol: Persze Istitől.

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!

Meguzsiztunk :lol: :lol: :lol: :lol: , pogival és Kincső gyümit is kapott utána.

Katus-Recept: 425( :twisted: ) gr liszt, 250 ml langyos víz, 1 csomag szárított élesztő, 1 teáskanál só, 1 teáskanál cukor, bors. Robotgéppel megdagasztom, kb. 30 percet kelesztem (a recpt szerint duolájára kéne, átdogozni, pogi szaggatás, úrakelesztés-na én ezeket hanyagolom :oops: :oops: :oops: ), pogiszaggatás, kivajazott tepsi, tetejüket megkenni tojássárgájával, rápakolni a reszelt sajtot, 200 fokos előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt kész. Ez olyan nagy pogi, nekem 14 lett.

Hajnus-jobbulást Bencének!

Mennem kell!

Anikó

Kép[/url]
quito

Bocsi a félreütésekért, volt-van egy kis topogóm itt közben, aki zsinor akrt rángatni :twisted: :twisted: :twisted:

Anikó

Kép[/url]
quito

Hajnus,
a mi dokink helyett jön a Dollmayer dr. Ismeritek? Valakinek valami tapasztalata esetleg?

Katus, ma sincs villany a garázsban :lol: , sötétben fogunk száguldozni :oops:
Én is a Berkesnél szültem őket...

Anikó,
a pogi fincsi lehet!!!!!!!!!!!!

Viol,
ügyes a lányka, jó lesz az egyszer alvás!!!!!!!! Kicsit ebéldeltesd korábban.

Gabó,
azt nem lehetne, hogy kifizetik a szabid és rögtön kezded a munkát? Van ahol ezt így megoldják.

Csilla,
két napja hívlak megint...
Gondolom nagy készülődésben vagytok, mindjárt nagyüzem :roll:

Kép
Kép
Kép
amica

Végre végeztem a takarítással is :P
Ma jó napjuk van a gyerekeknek :lol: , tegnap és ma engedtem őket kicsit tévézni. Mesét nézhetnek a minimaxon, úgyis vége a szünetnek és pocsék is az idő. Egész nyáron korlátozva volt a tévézés, most örülnek 8)
Bár még mindenképp el kell mennünk bevásárolni, hogy hogy fogom ezt megoldani 3gyerekkel... Ágnes utálja az esővédőt.

Ősszel szívesen látunk benneteket egy lakásos találkozóra nálunk. Majd megdumáljuk mikor lenne jó!

Kép
Kép
Kép
amica

pogi kelesztés alatt :lol:

katus78

Katus,
Dorka 2-ig aludt!! :shock: :D Kb 12-től, szóval ez tök jó!! :)
Most már sülnek, mi? :wink:

Hajnus,
na, tök ügyes Bence!!! :) :) Amúgy meg jobbulást szegénykémnek!!!
++++++++++++++++++++++++++++++

Andi,
én is takarítottam! :) Most kicsit jobb a lelkemnek... :roll: :lol:

KépKép
viol81

Hajnus!

Szegényem, jobbulást neki!
Hogyhogy új dokinál voltatok?

Nagyon ügyes Bence, gratula neki!

Andi, Viol!

Ügyik vagytok, nálunk szalad a lakás, ilyen állapotok még nem voltak, de nincs erőm :?

Andi!

Mi is lementünk, de Máténak nem jött be a garázsban való motorozás :?
Voltatok vásárolni, hogy sikerült?

Viol!

Nagyon ügyi Dorka, most hogy bírja?

Anikó!

köszi a receptet :D

katus78

Köszi mindenkinek arik vagytok.
Nemrég elküldtem a Lidlbe a jelentkezésemet hétvégi melóra!Ez szombat-vasárnap eladó-pénztáros azt majd meglátjuk.Meg holnap lemegyek a CBA-ba a volt kolegám a helyettes meg elmegyek az Interfructba ott is helyettes a volt a főnököm azt csak összejön valami!

Viol!Igen jól értelmezted.Csak ha lejár a 3-év!Eddig ugye nme volt ilyen ügyük,mert 8-órába nem lehetett melózni a Spár meg ugye 4-órást nem is venne fel!Én vagyok az első ilyen esetük!
Csak érettségim van kerim nincs(ez baj)!Butikba nem akarok,mert nem vagyok az az elülős fajta!De ha már nem adódik és jönne egy ilyen lehetőség persze megragadnám,mert kell a pénz! Már így is a Balázs húzza a száját,hogy haza megyünk szeptbe!A butikba egy a jó,hogy szombaton délig és vasárnap zárva+ünnepen zárva!
Nagyon ügyike volt Dorka alvás ügyileg!

rik!Á dehogy vetetnénk el!!!A sóginőm is terhes a harmadik gyerek ők sem akarták (nem most kicsit később),de ők sem veteteik el!Ha egyszer már becsúszott had jöjjön!
Biztos igazad van,hogy talán ennek így kellett történnie...hát remélem!

Katus!a munkáltatóit már a beiratás után kellett vinii nyár elején!Ugye akkor úgy volt,hogy okt.1-el megyek csak azt nem tudom ezt akkor miért nem tudta volna mondani!Szerintem ha nagyon akarná tudna megoldást találni rá!

Hajnus!Bencének jobbulást kívánok!Neked kiadták a szabit?

amica!Á ezek még ki sem fizetik.Itt semmit nem akarnak!Mi is gondoltunk rá meg is kérdeztük,de nem engedik!
Igen van ahol ki is adják ha lejár a két év,de itt nem!!!
Vendég

Én meg Prószát csinálok!Hétvégén meg a pogit!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Én meg Prószát csinálok!Hétvégén meg a pogit!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jaj képzeljétek most telefonált a sóginőm,hogy a Plázai DM-be eladót keresnek most kérdezi meg nekem ráadásul ismerem a vezetőt!!

Szorítsatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jaj képzeljétek most telefonált a sóginőm,hogy a Plázai DM-be eladót keresnek most kérdezi meg nekem ráadásul ismerem a vezetőt!!

Szorítsatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Na!Holnap megyek be vinni kell önéletrajzot+fénykép és 4-órába!!!
Vendég

Gabó!

Szorítok, hogy sikerüljön!!!

Anikó!

Nagyon fini a pogácsa, és nem volt nehéz, igaz jó sokat kelt, kicsit késett Jocó addig meg nem akartam nekiállni szaggatni.
De már vagy 5öt befaltam.
Én kisebbekre szaggattam, de legközelebb kipróbálom nagyobra is
.

katus78

Jó estét!!
KAtus
jót tesz neked a terhesség!!Olyan jó hogy ilyen sokat jössz!! :wink: Fincsiket sütsz közbe!És a hányingered is jobb lett tőle???

Andi
huu,de jó lenne egy öszi tali!!ÉS látnám a szép nagy lakásotokat is.ÉS VÉGRE TÖBBET TUDNÁNK BESZÉLNI,mert a Katuséknál mindig csak villámlátogatást tettetek!
:wink:
Én tudnék mesélni a doktornőről,mivela Mikolát ő helyettesiti.Én megmondo őszintén az utolsó lenne akit választanék... :evil: Szókimondó,lekezelő,nemgyerekszerető! :twisted: :(

Anikó
na rendet raktál a gangon? :D

Viol
lánykád birja a délutánt az egyszeri alvással?

Hajnus
és Te nem látod a holyagokat?
Lehet megfázástol hasmenés végülis,de az általában a torkától van,nem?És igy meg elég érdekes,hogy nem adott semmit a torkára! :shock:
Jobban van már a tesótól butaságokat tanuló :) kisfiad?
Nálunk már acsunya szavak mennek köztük,nagyon pipa vagyok a Rékára miatta.Egy-két szájra verést már alkalmaztam,mert sajnos nem használ a szép szó! :?

Gabó
SZORITOK!!!
Besűrüsödtek a lehetséges melóhelyek!!(húúú,de hülyén irtam le,de érted ugye??)Szal drukkolok,hogy a legjobb sikerüljön!!!!
Vendég

Sziasztok!

Katus-de jó!!! Örülök, hogy fini lett nálatok is a pogi :lol: :lol: :lol: . Kincső egész délután ezt falatozgatta, vacsizni se volt hajlandó, csak egy pogit evett :? :? :? Így lehet egy gyereket elrontani? :evil: :evil: :evil: :evil: Máskor nem izgatta ennyire a sütim :shock: :shock: .
Nálam is szalad a lakás :wink:

Gabó-van egy kis reménysugár, ahogy látom.

Anikó

Kép[/url]
quito

Rik-ott rend van! :lol: :lol: :lol: Ti hogy bírtátok a mai napot? Nálam egy extra nyűgös Nyuszi volt délután :evil: :evil: :evil:

Anikó

Kép[/url]
quito

Gabó-a prószát hogy kell csinálni? Mi az? :oops: :oops: Írd le a receptet, légyszi. 8)

Anikó

Kép[/url]
quito

Katus,
volt bringa, roller és görkori..., ja és még foci :oops:

Kép
Kép
Kép
amica

Anikó
nem aludt d.u.,hanem fél 5-kor az egyszervolt.hu elött elaludt a székben.HAgytam egy órát aludni,aztán felkeltettem.De nem találja helyét! :( Állandóan sétálni akar menni.Azt megértette,hogy játszi vizes,de attol sétálni lehet még-gondolja!!
Persze,lehet,de d.e. nagy hiszti volta zesőben a bolt felé,igy nem mentünk d.u. sehova!!!
UTÁLOM EZT AZ IDŐT!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Máté is nyűgős volt, szegények mennének......én is utálom az esőt :evil: :evil: :evil:

katus78

Rik-nálunk már alvás van fél órája, kicsit kipihenem Kincsőt. Aztán fürdés és újságolvasás. :P :P :P

Anikó

Kép[/url]
quito

Beus
ulolagosan boldog névnapot kivánunk Neked!!!

Jól vagytok?Miért nem irsz???

Anikó
Én nem tom mikor érem meg hogy iylen korán aludjanak :?
Jövő héttől viszont 9-kor alvás Rékámnak is!!!
Huu,képzeld tegnap elszólta magát,hogy egyik este valami szexcsatornára kapcsolt,és nézte!!! :shock: :o :evil: :? :!: Basszus!!!!Most vége atévénézésnek nálunk is a kisszobába esténként!!!Nem győztük magyarázni neki,hogy az nem az élet!!Komolyan mondom szégyelltem magam a lányom előtt :roll: :oops:
Vendég

Katus,
neked most nem is a lakás a legfontosabb! :) Az lehet úgy ahogy van, max szépen minden nap egy picit, vagy besegít az urad is! :wink: Csak pihenj, amennyit tudsz. Dorka egész jól bírta, ugyanolyan volt, mint máskor, még most is fent van, nemsokára teszem le. De most is éppolyan, mint máskor. :) A mai nap jól jött ki, kíváncsi vagyok hogy alakul az éjszaka, mert valamennyire attól függ a reggeli ébredés.
Látom az étvággyal nincs gondod! :wink:

Na, Gabó, vannak csókjaid itt is meg ott is, valami csak összejön, abból meg lesz egy kis pénz! :)

Hát, Erika, ne a tv-ből tanulja meg Rékád, mert az durva, az tuti...
Az ő szobájában is van tv?

KépKép
viol81

Amúgy Dorka úgy kinyílt mostanában, olyan jó vele! :) Mindig mosolyog, jön-megy, jókedvű. Meg sok puszit ad, betakargatja a babáját, simogatja, odajön, átölel, ha ülök a földön odajön mögém, simogatja a hajamat, vagy lenyom a földre, ilyenkor el kell hasalnom, vagy a hátamon mindegy, és rámül és gyipacizik, és közben sikogat, bújócskázik, pakol, főz, takarít bármivel amit talál, szóval olyan jóóóó!!! :) :) :)

KépKép
viol81

Viol
igen,van.Felnő a lányom....csak ne ilyeneket nézzen,mert ez tényleg durva!Azt mondta hányingere is volt.Mondtam neki,na látod minek nézted! :shock:
Vendég

Anikó!
Prósza:2db kefír,2db tojás,2kk.cukor,só,liszt(amennyit felvesz,de még folyós legyen).Összekeverni így egybe.Be a tepsibe a tetejére kupacokba lekvárt.Én épp most ettem 5db-ot tejszínhabbal megspékelve!

Viol!Jaj,de jó lehet Dorkával most!Na nem panaszkodni akarok Levusra,de ő már nem annyira bújós!Így is sokat bújik,de már néha durván teszi ezeket és ez már nem jó4Élvezd ki ezt az időt!! :D :D :D

rik!Nahiszen veszélyesen nő a lányod!! :lol: :lol: :lol: :oops: :oops:
Vendég

[quote]A írta:zt mondta hányingere is volt.Mondtam neki,na látod minek nézted!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?