Anikó,
és a védőnő támogatta a javaslatodat a szemvizsgálatra, mivel szemüvegesek vagytok? Szerintem meg biztosan jól áll neked is!
Igen, a cicinézegetés itt is sokáig megmaradt, van, hogy még most is nyomkod!!
És közben nézi az arcom és röhög. Mert én is.
Jah, még az AFP-ről... nekem unokatesómnak most volt nemrég aktuális, és azt mondta, hogy eddig ugye ingyenes volt, ezt tudjuk mi is, igazából most sem kell érte fizetni, de!!! Leveszik a vért meg megnéznek benne dolgokat meg minden, de ha azt akarod, hogy megnézzék a down-kórt, nyitott hátgerincet és egyebeket is, akkor fizetned kell asszem 4 ezer Ft-ot, vagy nemtom pontosan mennyit. Legalábbis nekem unokatesóm így mondta. De ezt majd érdeklődjétek meg. De ő legalábbis már vitte a befizetett csekket a levételkor.
Katus,
most tettem le fél 12-kor, letelt a szokásos 20 perc, most már alszik. Eddig tudtam ma húzni, kezdetnek elég. Már nyűgösködött a végére, de amikor letettem, nem volt mérges. Kíváncsi vagyok mennyit alszik. Az ebéd már nem fért bele, ahhoz már túl fáradt volt. Amúgy is küzdlem vele, most durva lett volna. Majd meglátom holnap mikor ébred reggel, próbálok kicsit mindig húzni rajt.
És ilyenkor ezt a colas dolgot hogyan kell
alkalmazni? Amikor érzed, hogy szarul vagy, kortyolgatod? Vagy egy jó nagy pohárral? Vagy már ezzel indítasz reggel, hogy később ne legyen baj?
Ketten??
Érdekes és izgalmas lenne. Amúgy dokinál is voltál? Ott nem mondták, hogy tömeg van odabent?
És még Berkesre visszatérve. Még most is csak ismételni tudom magam, sztem nagyon jó, odafigyel rád. De ami miatt sokan fújnak rá, az az, hogy állítólag iszonyat pénzéhes... Nem tudom. Engem sosem hívott magánrendelésre - persze aki akar és megteheti, menjen - mindig csak kórház és terhesgondozó volt, de akkor is mindig képben volt, tudta, hogy nekem mi a problémám. És ekkor még meg sem fogadtam, nem kapott tőlem egy fillért sem. Lehet, hogy sejtette, hogy az lesz belőle, hogy felkérem, de sokan vannak olyanok, akik végig egy valakihez járnak, mégsem fogadják meg. Van ilyen is. Szóval én maradok nála, bármi van. Ha gyerek, ha csak sima vizsgálat, én benne bízom. De ugye mindenki más. Jó lenne, ha vki stílusban a pécsi dokidhoz hasonlót tudánk ajánlani neked, de ugye nem ismerjük azt a dokit. Mert ha kb hasonlóan bánik veled, akkor nem lenne akkora változás.
Huhh, mennyit írtam, bocsi!
Nem baj, majd olvastok. Mostanában Gábornak is szoktam írni, kaptak gépet, van véges címe is, oda írogatok néha, hogy mi volt délelőtt...