Új privát üzeneted érkezett!

Fleur
pocid tényleg szép kerek, naggyon formás. Élvezd ki még ezt a pár napot pocakosan, aztán olyan hirtelen eltűnik... de ott szuszog melletted egy aranyos, helyes pici babó.
:lol: Lili otthona nagyon lakájos. Tetszik a szép pasztel színű rácsvédő.

Eszter
hú de izgi, a héten már ott laktok az új helyen. :wink: takarítás miatt nem irigyellek, az építkezés utáni por tényleg alattomos.

SzalaiHeni, Panka
Mátét az első fog kibújása egyáltalán nem viselte meg. :oops: legalábbis nem mutatta jelét. Azt mondják a hátsó örlő fogak sokkal szenyóbbak. De az még odébb van.
(korábban, 2-3-4 hete, amikor néha egy-egy órára sírdogált Máté, mindig azt hittük, hogy a foga miatt sír. de az sem volt vészes.) egyébként ahogy írtam már a másik lenti fog is bújik. úgyhogy már 2 fogunk van.

Brill
magatokról nem írtál semmit. De ez gondolom azt jelenti hogy minden oké. Légy szi tegyél majd fel képet Erikről is. (ha minden igaz hétvégén nekünk is lesz új gépünk, akkor én is dobok képeket.)

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok Lányok!

Látom, többen is hiányoltatok, ezért gyorsan irok pár sort.
Nem voltunk itthon, a férjem szabija alatt a Balatoni nyaralást anyuéknál folytattunk. Nagyon jó volt náluk lenni, mert ott teljeskörű ellátásban van részünk, az unoka kézről-kézre jár, és nekem csak etetni kell.

Most pedig itthon próbálom utólérni magamat, a sok elmaradt munkát szép lassan meg kell csinálnom.

Szilárd eddig a mi szobánkban aludt, de úgy döntöttünk, hogy elég nagy fiú már, hogy saját szobában aludjon. Hétvégén kezdjük elkésziteni a szobáját. Bútort szeretnék venni, függönyt varrni, és a függöny motivumaiból figurákat festeni a falra. Egy hét alatt tervezem befejezni. Kiváncsi leszek, mit szól majd a saját kis birodalmához. Majd ha kész lesz, teszek fel képeket.

Bocsánat, hogy nem irok most külön mindenkinek, de vár a sok teendő. Majd, ha megvagyunk a szobával, és utolérem magamat (összesen kb 2 hét), megpróbálok gyakrabban jönni, de Brillhez hasonlóan nem merek semmit igérni.

Unique!
Ez fantasztikus. A második csodababa is útban. Gratulálok, és nagyon vigyázz magatorka.

Pupy!
A tali időpontokhoz légyszi tegyél kérdőjeleket, mert fogalmam sincs, hogy hogyan alakul az életünk. Mindenesetre (ismersz, hogy) próbálok ott lenni. Sokat gondolok rád, készülök is felhivni téged. Előbb-utóbb csörögni fog a telefonod :)

Maci!
Nagyon drukkolok, hogy legalább egy zebra feléd tévedjen.

Évi!
Jó lenne, ha ez a hónap a tied lenne! Azóta is csuriban vagyok. Képzeld, anyu megtanitotta Szilárdot elaludni. Hihetetlen!! 5 perc alatt elalszik, és tud jó hosszúakat aludni. Most éjjel vannak gondod, de biztos a foga miatt. A saját szobájában talán jobban fogja érezni magát. Köszi, hogy gondoltál ránk.

Panka!
Köszi, hogy te is hiányoltál. Volt egy kis völgy az életemben (tényleg nagyon kicsi), de egyre jobban élvezem az anyuka szerepet. A türelmet tanulom folyton, amiből világ életemben nagyon kevéssel rendelkeztem.

Na és itt két kép az én kis macsómról :)

Kép

Kép
Vendég

Fleur!
Gyönyörű szép a pocid, mondhatni tökéletes!!!! :lol: Én is én is!! :wink: Bizony élvezd még a pocisságot,mert jövő héten már ott szuszog a kis Manó!!!

Angie!
Úgy örülök,h. jelentkeztél és még képet is hoztál nekünk. Sziszko nagyon édes! Örülök,h. anyud tudott segíteni!! :lol: Biztosan nagyon szép lesz a kis Birodalma Sziszkónak. Azért majd kérünk róla képeket!! :wink: Én is sokat gondolok ám rád, és írtam neked múlt héten egy kicsit hosszabb mailt is. :wink:

Maci!
Köszönjük már jobban!! Viharfelhők elúsztak, így már látom,h. valahol süt a nap. :lol: Most várom,h. történjen valami!! :lol:

Kép
Vendég

Fleur!

Nem jutok szóhoz! Egyforma a komódunk, az ágynemű a kiságyban és még Tás is... Ja, és az én férjem is Peti!
Az ágynemű olyan nagy tetszést aratott, hogy a 3 éves Lehelkémnek azóta is a kedvenc Csicsi-takarója, hozza-viszi magával, nem is tud nélküle aludni!

Eszter!

Mi ezt a takarítós mizériát tavaly ősszel csináltuk végig, nagy pocival, pár héttel szülés előtt! Olyan jó, hogy mire megszületik a babád, biztonságos, tágas, kényelmes fészekbe érkezik majd!
És cseppet sem akarlak elkeseríteni, de mire a fúgák közül kitisztul az összes kosz, hát még eltelik egy kis idő! én minden nap fölmosok, előtte végigporszívózok, a kis csúszó-mászó Bercim meg vixeli a padlót, mégis még minden alkalommal sárlé van a felmosóvödör alján, pedig senki nem jön be cipővel a házba- és már 9 hónapja itt lakunk! :roll:

Márti
borossné becz márta

Fleur!

Nem jutok szóhoz! Egyforma a komódunk, az ágynemű a kiságyban és még Tás is... Ja, és az én férjem is Peti!
Az ágynemű olyan nagy tetszést aratott, hogy a 3 éves Lehelkémnek azóta is a kedvenc Csicsi-takarója, hozza-viszi magával, nem is tud nélküle aludni!

Eszter!

Mi ezt a takarítós mizériát tavaly ősszel csináltuk végig, nagy pocival, pár héttel szülés előtt! Olyan jó, hogy mire megszületik a babád, biztonságos, tágas, kényelmes fészekbe érkezik majd!
És cseppet sem akarlak elkeseríteni, de mire a fúgák közül kitisztul az összes kosz, hát még eltelik egy kis idő! én minden nap fölmosok, előtte végigporszívózok, a kis csúszó-mászó Bercim meg vixeli a padlót, mégis még minden alkalommal sárlé van a felmosóvödör alján, pedig senki nem jön be cipővel a házba- és már 9 hónapja itt lakunk! :roll:

Márti
borossné becz márta

Syry :)
Beírtam a google-ba a cikk címét, és kidobta :) Köszi, nagyon klassz tényleg. Nem is gondoltam, hogy ennyire intenzív ez az első időszak a babónak!
Észrevétel a fogyihoz, ha megengeded: reggelizz rendesen, akár szénhidrátot is (én müzlit szoktam, vagy édes kekszet…), hogy ne érezd egész nap a szénhidrát hiányát. Ebédelj rendesen, leves, második… Akár desszert is lehet, csak kb du 1-ig fejezd be. Délután lehet gyümi, joghurt. Vacsi: nem muszáj csak gyümi. Sajt, felvágott, pari, paprika, túró, tejföl. Csak NE egyél szénhidrátot délután/estefele. És lehetőleg a vacsi ne pont lefekvés előtt legyen.
Én így kezdtem és nem brutális, belefér 1-1 nap kilengés is. Kell 1-2 hónap, míg beindul, de nem vonsz meg magadtól így semmit. :)
Ha beválik, írom a haladóknak szóló folytatást is…

Márti :)
Persze, ha tudtam volna, h egyből megfogan a kistesó, már rég szedtem volna a vitamint. Laurával 2 évig Eleviten éltem :)
Jód-téma: nekem alapban nem stimmel a pajzsmirigy hormonom, így Tiroxint szedek a TSH-ra, így csínján kell amúgy is a jód bevitellel bánnom… :)

Timika :)
Nekem már Laurával is elég korán voltak tüneteim. De most már tudtam, hogy amit érzek, az nem lehet véletlen. Akkor még nem tudtam, milyen érzés terhesnek lenni, most már tudtam. Egyszerűen muszáj volt tesztelnem! :)
LH teszt: nekünk Laura is ezzel jött össze, amikor először használtam. Most is használtam és bejött. Talán nem hülyeség… Kimutatja, mikor van LH max a ciklusban, és rá 24-36 órára van a tüszőrepi. Ez valamivel pontosabb, mint a hőmérő, meg a nyák vizsgálat. Én hiszek a hormonokban. Ha a HCG-t ki tudják mutatni ezek a sz…ros kis tesztek, akkor az LH-t miért ne:) :)

Brill, Maci, Eszti, Angie :)
Köszi, aranyosak vagytok!

Fleur :)
Én is el voltam ájulva, gondolhatod! :) De ma megsúgta a védőnéni, hogy a második baba a nagy számok tv-e alapján télleg ilyen gyorsan szokott jönni, mert a terhesség és a szülés helyrebillenti a hormonokat. Csak ne szedjen az ember lánya szülés után fogigátlót…
Hogy Te milyen csinos vagy!!!!! Egyáltalán semmi plusz kiló nem látszik rajtad! Gratula! És nagyon szép a babaszoba! A falicsík nemtalán Bécsből van:)

Évi :)
Köszi itt is :)

Szisszka :)
Lám-lám, előkerültél… Válaszoltam ám az előző leveledre! Olvastad? Mikor talizunk?

Panka :)
Persze, csak nyugodtabb vagyok, ha jönnek a rókák is :) Tudod, kismama-para :)
Szék: nekünk is olyan van, mint Timikának, dönthető, gurulós, mi is nagyon szeretjük, csak naggyon drága volt. Nagymami ajándéka volt nálunk :)

Pupy :)
De drága vagy! Olyan szépen írtad a kistesóról, amit írtál. Nagyon meghatott, köszi!

És akkor rólunk:
Felhívtam a dokit, csak a nővérrel tudtam beszélni, de ő adott időpontot, két hét múlva szerdán megyünk a dokihoz vizsgálatra. Remélem, akkor már lesz szívhang (6 hetes)!
Elevitet szedek, azt szedtem Laurával is, nekem bevált. Már meg is vettem.
Ez a Hipp vitamin koktél biztos jó, de eddig akárhány szakemberrel beszéltem óva intettek tőle, azzal, hogy nincs meg benne MINDEN, amire a babának szüksége van. Nem tudom, de ők a szakemberek. Viszont láttam, h a Hipp-nek van kismama-teája, az jó lehet még a hűvős téli napokra… :)
Alig bírom kivárni az UH-t!!!
Más hír nagyon nincsen… Éjjel rosszabbul vagyok, ha felkelek pisilni, érzem az émelygést és a hányingert, de nem olyan erős. Napközben többször is érzem, de még nem annyira erős akkor sem. És több a tiszta pillanatom, mint a nem tiszta. :)
Estére a pocim lufballon-szerú állapotba kerül, pedig hol van még a 12.hét… :) És nem maradhat el az esti pisipisipisi sem…
Holnap megyek vérvételre, egy csomó mindent nézni kell, most megcsináltatom, és akkor nem kell 2x menni (nemcsak HCG és progi lesz, hanem vércukor, stb-stb is)

Na megyek, remélem senkit sem hagytam ki. Látszik, hogy Apa fektet mostanság… :)

Puszi

KépKép
unique

Unique!
:oops: Örülök,h. örömet szereztem, és tényleg így gondolom. :lol: Én is erre gyúrok majd!! :wink: Bár már az első is jöhetne...

és akkor még ami lemaradt ma... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

és a talitábla :lol:

Kép

Kép
Vendég

Jó reggelt!

Ma már kicsit kisimultabb vagyok, mint tegnap. Apa elment dolgozni, de a jövő héten már itthon is lesz. :)

Angie
Sziszkó baba egyre formásabb. Várjuk az új birodalmi képeket. :D

Fleur
Nagyon tetszik a babasarok. A macik annyira jópofák. :) Gratulálok a férjednek az új polchoz! Ötletes.
Formás pocid van, még mindig nagyon jól áll. :)

Unique
Norbi babérjaira törsz? Csak vigyázz, nehogy megbántódjon a hamvas lelki világa. :D :D :D
A zorvosom szelént ajánlott a pajzsmirigyre, a jódozott sót annyira nem erőltette.
De jó lenne, ha már 2 héttel öregebbek lennénk. Majd hozzál képet. :)

Pupy
Végre kisütött a nap felettetek. Gólyákat is várok arra. ;)
Október 23-án nem dolgozok, apa is itthon lesz, Dorogra készülünk rokonlátogatóba. Megpróbálom rávenni, hogy menjünk fel felétek. ;) Viszont biztosat ígérni még nem tudok.
:roll:
Vendég

Angie!
Nagyon aranyos Sziszkó!Sokat nőtt! :D

Fleur!
nagyon csini vagy!És szuper a babaszoba! :D

Már fél6óta fent vagyok, nem tudok aludni.Többiek igen.
Emili is nyöszögött az előbb, de adtam neki cumit, és elaludt. :shock:
Szóval most netezek. :lol:
Du. jönnek Emililátogatóba vendégek, de. takarítanom kell. :x De nincs kedvem.(mikor van? :lol: )
És fáj a torkom!!!!!!! :cry: :cry: :cry: Remélem Emili nem kapja l, mert akkor nagyon mérges leszek! :evil:
Itt esik és hideg van.

Szebb napot!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Panka
Nem irigyellek, hogy ilyen gyorsan kidobott az ágy. :?
Gyógyulást a torkodnak!
Vendég

Syry
Én most már szívesen elcserélném a pocakot a kis szuszogós csomagra. De azt kihagytad, hogy nem mindig szuszog :) néha üvölt! :)
Ugye milyen jó, anyutól kaptam a rácsvédőt.

Angie
Jó, hogy jöttél megint. Hát ha csak nyaraltatok, akkor ok. :)
Alig várom a saját szobás fotókat.
Szilárd nagyon kis husi-musi :) Most már tényleg igazán kispasis :)

Pupy
Na hát úgy legyen, hogy te is, gyorsan :)

Márti
Ne máááár :) télleg :)
Az ágynemű már csak azért is vicces, mert anyukám varrta :) és asztem a férjem is egyedi darab :)
A végén még kiderül van egy titkos ikertesóm :)

Unique
Én biztos, hogy soha többet ebben az életben. Ritkán vagyok annyira beteg, mint attól. Fél évig kereste nem tudom hány 1000 orvos mi a bajom.
Kösziii :) Nem a csíkot a Kikában vettem :)

Akkor már nagy esélyel indultok a szívhangra :) Jajj de várom!

Télleg Annácska, Dido régen hallotunk rólatok!

Maci, Pankaa
:)

Pankaa
csak nem leszel beteg, gyorsan sok méz és C vitamin :) a hagymát már le sem merem írni :), de hatásos :)

Csajook ma végre tudtam aludni és csak 2x kelltem!!!!
A hátam kicsináltam tegnap, a férjemet meg jól megijesztettem. Este nem bírtam ráállni a bal lábamra, de már jobb sokkal. Szerintem nem a gerincem miatt van, csak a medence, meg a keresztcsont ééss hát ugye tegnap nem bírtam leállni. Úgy láccik ennyit már nem bírok :).

Ja és még egy hír, ma reggel nekem is meg apának is úgy tűnt a poci lejebb ereszkedett kicsit. Szóval de jóóóó, nemsokára szülünk!! Na majd utánna is kérdezzetek meg ilyen lelkes voltam e :) :wink:

KépKép
KépKép
fleur

Fleur
Hű, de izgi! Lili már az ajtóban topog. :)
Vendég

Sziasztok!

Unique!
Gratulálok, ügyesek vagyok. Drukk az első szívdobogós-megnyugtatós UH-hoz.

Évi!
Neked is drukkolok, hogy hamarosan jöjjön a második-kisebbik. Dóri hatalmasat változott. Nagyon nagy lány már.

Fleur!
Hajrá! :)

Pupy!
Úgy is van, kezdjétek el a kivizsgálásokat mihamarabb.

Timika!
Örülök, hogy beszéltünk. :)

Lányok, minden csimota gyönyörű/aranyos.
Talira én nem megyek, maradok ismét homályban.

Puszi mindenkinek.
Vendég

Sziasztok!

JunkO!
Húúú de jó,h. jelentkeztél. Úgy örülök. :lol: Sajnálom viszont,h. nem jössz a talira, jó lett volna személyesen is talizni. HOgy vagytok?

Fleur!
:wink: Úgy örülök, még pár nap és láthatod Lillát! Majd fiyelmeztetünk!! :wink:

Panka!
Sajnálom,h. fáj a torkod. Én is a sok mézet, teát, C-vitamint tudom javasolni. Nekem anyukám mikor kicsi voltam fokhagymát tört össze, és egy nagy kanál mézzel kellett bevennem. Igaz,h. fáj tőle a gyomrom :evil: de a torkom már nem. :wink:

Maci!
Várom a gólyát! :wink: Nagyon örülnék, ha ti is ott lennéteka talin. :lol:

Pusza!
Vendég

Fleur :D

Nagyon csinos vagy gratulalok es a babalak is nagyon szep! :D Drukkolok, hogy minden rendben menjen!

Angie :D

Orülök, hogy jelentkeztel es, hogy jol vagytok. Szilard meg mindig gyönyörü baba annyira jo lenne ujra megölelni... :D

Junko :D

Neked is örülök, sokat eszembe jutsz! :D

Pupy :D

Aranyos vagy, hogy engem is beirtal a talis tablaba de sajnos en biztos nem leszek ott. :(

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc, Pupy!
Köszi. :)
Megvagyok nincs semmi extra.
Vendég

Jucmuc!
Tudom,h. nem leszel ott de Te is fontos tagja vagy a topicnak. :lol: :lol:

Junko!
:lol: Az nem sok.. meg szabad kérdezni,h. mikor lesz a következő lombik? :oops: Gyere gyakrabban ha tudsz, jó hallani rólad. (Pont én beszélek.. :evil: )
Vendég

Pupy
Én is szeretnélek személyesen is megismerni titeket. Remélem, összejön. :)
Meg sikerült levadásznunk a zebrákat is. ;)

Jucmuc
Hű, de régen láttalak! (bagoly mondja verébnek :D)
Hogy vagy? Babóka? Megmutatta már a punciját? ;) :D
Vendég

Sziasztok!

Tök jó, hogy Ti ilyen biztosak vagytok abban, hogy + lesz a tesztem :) Remélem igazatok lesz :)

Eszter!

De izgi, hétvégén költözés? Ilyenkor még a takarítás is jó :) Az építkezős por télleg nagyon ragaszkodó :(

Fleur!

Micsoda gyönyörűséges poci! A babarészleg is nagyon tetszik, és a párodat külön dicsi illeti a polcért :)
Tényleg használd ki a pocislét minden percét. Emlékszem, még a kórházban akkor is elkezdtem simogatni a pocakomat, ha a Dóri sírni kezdett :)

Angie!

Elárulod, hogy anyukád hogy tanította meg Szilárdot aludni? Még jól jöhet az infó :) Örülök, hogy rendbe jött a dolog!
Nagyon édes a képeken, igazi kisfiú, véletlenül se lehetne eltéveszteni :)

Unique!

Hogy viseli Laura cicimentességet? Mi volt a vérvételen?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Ezt a képet ma csináltam. Imádja felvenni a dolgaimat, a bikinifelsőmet meg különösen 8)

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Ja, és ma korrektül kizuhant a kiságyából :( Megpróbált kimászni, és hát tudott egy rövidebb utat... Szerencsére nem sírt sokáig, és nem is erősen, nem vérzik sehol, úgyhogy nem izgulok. Azért figyelgetem még. Álmomban meg belezuhant a liftaknába. Én meg utánaugrottam, de nem tudtam megmenteni. Egész nap az álom hatása alatt vagyok, nagyon nyomaszt. :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Eszter:
A takarítás miatt nem irigyellek, két évvel ezelőtt én is átestem egy költözködésen, hát nem szívesen csinálnám végég még egyszer ezt a részét

Maci:
A lombikhoz indulnak nekem október 19.-én a szurik

Pupy:
Örülök, hogy már valamennyire túltetedd magad a dolgokon, mindig egyre jobb lesz

Fleur:
Nagyon csini pocid van, és a babasarok nagyon gyönyörű és reméljük, hogy Lili is minél hamarabb látni akarja

Syrinx:
Örülök, hogy Máté jól viseli egyenlőre a fogzást

Angie:
De jó, hogy Szilárd már tud aludni, és gyönyörű baba, zabálnivaló

Unique:
Hidd el a két hét hamar elrepül és látod a babádat

Panka:
Sajnálom, hogy fáj a torkod, reméljük hamar elmúlik, gondolom hogy nincs túl sok kedved a takarításhoz

Junkó:
Mi újság? Nem írsz magadról?

Jucmuc:
Hogy vagy? 4d-s ultrahangra mentek valamikor? És már lassan félidős leszel

Évi:
Dóri milyen édes. Szörnyű álmod lehetett brrr…. Szegény Dóri, jó nem lett semmi komoly.
Nálunk a hugom fiai imádtak ki-be mászkálni a kiságyból és tavaly a két ünnep között az Attila olyan szerencsétlenül esett, hogy rá esett a ki kezére és utána húzta is a kezecskéjét, el is vitték orvoshoz, de nem volt semmi komoly, csak egy kicsit megzúzodott, de nem is röngtenezték szegényt. Annyira sajnáltam, utána azért napokig fájt a pici keze.

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Évi
Szegény Dóri, ugye nem ütötte meg nagyon magát?
Sajnálom a rossz álmot!
Dóri ízig-vérig nőből van. Bár még kicsit nagy rá a bikinifelsőd. :D
Tüszőcskéid jól vannak? Drukk a zebrához!
Vendég

Heni
Sok kitartást a lombikhoz, és még több sikert! Addig még spontán baba is lehet. ;)
Vendég

Heni!

Október mindjárt itt van, hétvégén már szeptember! Nemsoká kismami leszel :) Ezek szerint nem csak velünk történt ilyen ágyból kiesős baleset :( Meg se fordul a fejemben, hogy megpróbál kimászni :( Nekem is van még mit tanulnom a gyermeki találékonyságról :(

Maci!

Remélem már nem tüszők a tüszők, hanem mondjuk embriók. Vagy legalábbis az egyikük :) Bakker, de jó is lenne. :)
Én is drukkolok a zebravadászathoz!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi
Együtt lennénk babásak. Nem lenne ellenemre. :)
Vendég

Sziasztok!

Imádom ez a "babás szeretnék lenni" hangulatot ami itt uralkodik a topicban. :wink: Én is én is én is. :lol:

Évi!
Egyre gyönyörűbb a lányod teljesen odáig vagyok érte. Semmilyen kifogást nem fogadok el a talira, mindenképp ott kell lennie. :wink: Remélem jól van Dóri, és nem esett nagyot. Az álmod pedig csak egy álom volt, nyugi, bár néha tényleg eléggé tudják az embert nyomasztani. Tényleg érzel már valamit?

Maci!
Akkor beszéld meg a Pároddal,h. gyertek a talira. :lol:

Pusza!

[/b]
Vendég

Évi:
köszi szépen, nagyon jól esett, de te már tuti kismamai vagy
egyébként az nem volt semmi, hogy kiesett a kis szaros (reggel történt), másnap reggel ugyanúgy újból próbálkozozott a kimászással, hiába fájt a kis keze, de már túl tette magát addigra

Maci:
sajnos spontán baba biztos nem lesz, egy születési renellenességből adódóan nem fejlődötek ki a petefészkeim, így a hugom a petesejt donor
és sajnos már kettőn túl is vagyunk sikertelenül, ebből a második fagyis babák beültetése volt és most lesz a második stimuláció

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Pupy
Igyekezni fogok. :)
Anyukád jobban van?

Heni
Sajnálom, ezt nem tudtam. :oops: :roll:
A következő tutira sikerülni fog! Nagyon drukkolok!!!
Vendég

Ellépek haza.
Hétvégén itt leszek ismét. :)
Vendég

Maci:
semmi baj, nem tudhattad, de igen következő sikerülni fog és köszi a drukkokat, én is drukkol ám neked, még velem is lehetsz együtt babás
Persze minenkinek drukkolok és legyünk egyszerre babásak (Évi, Maci, Juca, Pupy, Eszter, Andy, Junko)

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni!

Oké, a táblában az egész zöld részt feltoloncoljuk a sárgába, hihi:)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Babásodni vágyó Lányok!
Hajrá!! Drukkolok a csapatnak, hogy ebben a hónapban minél több baba foganjon. Augusztus szép hónap, főleg a május, amikor ki kell bújniuk. (Úgy-e Juca?) Én is augusztusban termékenyültem meg :)

Évi!
Hát fogalmam sincs, sőt, neki sincs. Egyszerűen a nagymamai hozzáértés, türelem, szeretet. Nem érezte rajta az idegességet, ami engem a hatalmába keritett. 5 napig anyu fektette nappal, és megtanulta, hogy azért tesszük az ágyba, mert aludni kell. A betakarással is összehozza az alvást. Mostmár nekem is megy a dolog. Nem mondom, hogy sirás nélkül alszik el, de a korábbi 35-40 perces bömbölésekhez képest most 5 perc alatt elalszik. Van, hogy akár ott is lehet hagyni, nyüszög, kicsit sirdogál, aztán 5 perc után bemegyek, megsimogatom, cumit a szájába dugom, és ettől nyomban elalszik. A nagymamák mindig is tudtak Valamit :) Annyira hálás vagyok anyunak. RENGETEGET segit, és ő az egyetlen, akire úgy rá merem bizni a gyerekemet, hogy 100%-ban ki tudom kapcsolni az agyam, és pihenni tudok. Bárki másnál (még anyosomnál és a férjemnél) is folyton azon jár az eszem, hogy vajon hogy van a kisfiam. Anyunál pedig olyan, mintha nálam lenne.
Hát ez a Dóri egy manöken. Csatlakozom Pupyhoz! Nincs kifogás!!!

Heni!
Nagyon drukkolok, hogy most tényleg összejöjjön. De ha te ennyire pozitivan állsz hozzá, és nemhogy hiszel benne, hanem tudod, hogy sikerülni fog, akkor úgy is lesz. Jucmuc is hasonlóan érzett.

Maci!
Örülök, hogy minden rendben egészségügyileg veled. Akkor hajrá augusztus!! Kicsit lazitanod kellene. Ezek az éjszakázások nem biztos hogy jót tesznek a termékenységednek.

Pupykám!
Válaszoltam! :wink:
Annyira jó a táblicsku. Úgy szeretem nézegetni. Hiányzott, veled együtt.

Junko!
Jó, hogy irtál! Mikor lesz a legközelebbi stimu? Drukkolok!

Kancellárka!
Már nagyon régen jártál erre? Legutóbb irtad, hogy nagyon sok energiádat leköti Zazi. Képet azért dobhatnál. Biztos már nagyon nőtt a fiúcska.

Dido!
Te is nagyon hiányzol!!!!!!!!!!!
Gyere légyszi, ha tudsz. Jó lenne tudni, hogy most hol tartotok.

Juca!
Egyszerűen nem jutok el a blogod olvasásáig. Nem dobnál ide is pár képet Kingáról? A málnás gyümölcsrizs még mindig tallonban. Ami késik nem múlik, egyszer majd csak jövök!

Szisz!
Marcika albérletéről mikor kapunk képet?

Virág!
Nagyon szép a pocid. Kicsit nosztalgiázok. Annyira volt pocakosnak lenni. Jövőre mi is belevágunk a tesóprojektbe. Már úgy várom, de egyelőre a jelenlegi helyzettel birkózom. Hamarosan babázni fogsz, de ne siettesd, Lilike tudja, hogy mikor kell kijönnie.

Felébredt a kicsi fiam. Futok hozzá! Folyt köv.....
Vendég

Heni!
Aranyos vagy nagyon!! :lol: Én is már alig várom,h. babásak legyünk...végre!!!

Maci!
Elvileg ma kapta anyu a 2.ciklus 2. adagját,majd nemsokára beszélek vele telefonon. A múltheti után sajnos 4 napig hányt egyhuzamban, azt mondta megbeszéli a dokival,h. tartsanak 3 hét szünetet,mert nem nagyon bírja, ugyanis az alatt a 4 nap alatt semmi, de tényleg semmi nem maradt meg benne. 15 perc telefonbeszélgetés alatt 2* ment hányni szegény.... :cry: De bízom benne,h. erős és sikerülni fog neki a gyógyulás!!! Jó pihit!! :lol:
Vendég

Angie!
Köszönöm!! :oops: Ti is nagyon Hiányoztatok nekem!!! Már alig várom,h. lássalak Titeket! Eszterrel majd megbeszéljük ezt a talit!! :lol:

Évi!
Én benne vagyok!!! :wink:

Na jó most már talán dolgoznom is kellene... :evil:
Vendég

Maci!
Beszéltem anyukámmal, és sajnos nem lett jó a véreredménye, ezért ma nem kapott kemot, majd jövő héten újabb vérvétel és annak függvényében megy tovább a kezelés. Viszont felírtak neki Medrolt :evil: ami egy szteroid!!! :( Valószínűleg túl sok a kalcium a vérében és csökkent a fehérvérsejtszám is.
Vendég

Évi!
Akkor hajrá embrikék, tessék szépen süppedezni a jó meleg kuckóba! :wink:
A bikinibe még nőni kell, de egyébként jól áll neki. :lol:
Hogy esett ki?Vmire felállt? :roll:
Rossz álom: :evil:

Pupy!
Mi lehet a jövő szombaton megyün pestre, akkor lesz dolga a férjemnek ott. :( Pedig én már annyira taliznék veletek!!!!!!!!!!
De majd látjuk még hogy alakulnak a dolgok, hátha...

Ezt a kis vattacukorkisasszonyt muszáj megmutatnom( :oops: :lol: ):
Kép Kép

Kép
pankaa

pankaa!!! Gyönyörü ez a kis csajszli!!! Nagyon kislány párti vagyok. És azt is szeretnék. CSAJOK!!! Lenne egy olyan kérdésem hogy ha AUG.19.-én kezdődött a menszim,ma a ciklus 12.dik napjában járok. Ugye??? És 14.-dik napba várhato pé??? KB??? Figyelem,még nem tojásfehérjés,hanem krémes. Az jo jel???
oszman777

Ma estére megint megcsinálom az ovulácios tesztet.
oszman777

Oszman!
Köszi. :D
Ha biztosan akarod tudni a pé-t, akkor mérd a hődet, ovulációs teszt+ figyeld a nyákot.

Kép
pankaa

Köszi pankaa!!! Hőmérőzni azért nem tudok mert sose egy idő pontban kelek. A nyákon már nem tudok elmenni. kRÉMES FEHÉR UTÁN JÖNN A TOJÁS FEHÉRJE??? Most ez van.
oszman777

Oszman :)
Ov tesztet inkább reggelente csinálnék, minden nap. Úgy a tuti.
Én úgy csináltam, az egyik eredménye itt viháncol most mellettem, a másik a pocakomban van már :)
Nyák nem elsődleges. Akkor van 14. napon pé, ha 28 napos a ciklus. Egyébként ciklusnapok hossza - 14 nap = pé. ha 30 napos a ciklusod, akkor a 16. napon van a pé.

Lányok,
Na, megjöttek az eredményeim, kivéve a progit, mert az 3 munkanap :( :( Most ehet a kefe addig :twisted:

De a többi jó. HCG 542,3. Ez elég jó, nem? referencia tartomány első trimeszter: 8,90 - 468,40

A bilirubinom magas egy picit (totál: 23 lett, 2-17 tartományban, a direkt bilirubin 5 lett, 0-4 tartományban). Ez mit jelent??? Tudtok róla valamit?

A többi értékem tökéletes. Én vagyok az állatorvosi mintaló :)

Puszi

KépKép
unique

unique!!! Már kettőt csináltam és mindkettőt este. És egy időbe kell,(ene) folytatni. Ma már a nyák Átlátszo és nyulos. Ez a jo,UGYE CSAJOK????!! Ma mindent bele lesz. 25 napos a ciklus. Pont ma vagyok a 12.dik napba.
oszman777

Sziasztok!

Unique
Nagyon gratulálok Laura tesójához! Nagyon ügyik volttatok! :)

Fleur
Húúú de szép a pocid! Párod ügyes, büszke is lehetsz rá :) Tök jó lett a polc! A bababerendezés is nagyon édes, a macis csík nálam a top! :) Izgulok értetek nagyon :)

Pupy
Anyukádnak további gyógyulást kívánok, reméljük, javul a véreredménye!
Talira sajnos én nem fogok elmenni, de köszi, hogy benne vagyok a talis táblában!
Kérhetek egy aprócska javítást a táblában? Roli 32. héten született, nem 33-on. Köszönöm! Amúgy nagyon ügyi vagy a táblákkal :)

Tündi
tündi30

Oszman :)
Hát ha 25 napos a ciklus, akkor a 11. napon volt pé. A nagykönyv szerint. Aztán ki tudja. nekem mindi pé után volt nyúlós a cucc. kb 10 cm-re ki lehetett húzni, annyira nyúlós.
Igen, ha este csináltad eddig is, akkor tedd azt!

Druszám :)
Köszi, aranyos vagy! Szoktalak olvasgatni a másik topicban, nagyon érdekel Rolival mi van. Mit mond a főorvos asszony, kb mikor vihetitek haza? Láttam, hogy javul a szaturációja is. Ez nagyon bíztató!!! Drukkolok Nektek!

Puszi

KépKép
unique

Jucmuc
Köszi

Junko
Azért elég szűkszavú voltál. Kicsit bővebben nincs kedved??

Évi
Köszi. A dicsit meg átadom, hogy hízzon a mája :)
Nagyon sexi, csak még kicsit ki kell tömni neki :)

Ja Angie az aludni tanítós info nekem tuti jól jönne.
Angie akkor kérem kölcsön az anyudat probléma esetére :)

Heni
Köszi, hát én is remélem, hogy ő is kiváncsi rá.
Te jól vagy?
Csak tudd én is én is! Nagyon szurkolok nektek. Annyi áldozatot hoztok a kis picúrért, hogy nagyon
megérdemlitek.

Pupy
:(

Panka
Hát ez a kis ruci :)

Oszman
Hát ha nem tojásfehérje, akkor még nincs itt az idő. Amúgy a ciklusod hosszától is függ, lehet nem
pont a 14.nap. De ha középidőtájt 2 naponta szeretitek egymást a pároddal az is jó, mert kiskatonák pár
napig életképesek.

Unique
Csak nem ikrek???:)

Tündi
Köszi. Ti, hogy vagytok? Van már kilátás a hazamenetelre? Hogy bírod?

Ma voltam megint dokinál, a CTG-t szinte mindketten végigaludtuk :wink: . A fájástevékenységem majdnem olyan sík mint az alföld, de azért 20 körül mozog és volt már pár 40-es érték. De úgyszólván semmi. A méhszáj még zárt. Szóval dokibácsi szerint a héten még nem szülünk. Amúgy is megbeszéltük hétfőig ki kellene bírnom, mert szombat-vasárnap nem lesz elérhető és csak egy helyettesére tudna bízni.
De amúgy is jövő héten szerettem volna leghamarabb :)

Jajj olyan kis bamba vagyok ma. Biztosan ez az időjárás.

Pusza nektek!

KépKép
KépKép
fleur

elszállt amít írtam. :evil: újra kezdem

Unique
hú, ez a hcg mennyiség nem semmi. :wink: Még ikrekre is van esély!!! Laura hogy van? Elválasztást hogy bírja?
Köszi a diétás tanácsokat.

Panka
ez a szerkó tényleg nagyon cuki Emilin. Elbűvölő a kiscsaj.

Évi77
én is úgy látom, hogy a sárga rész egyre csak hízik a táblicskuban. szerintem te is hamarosan oda kerülsz. Az ágyból kiesés, meg az álom így együtt nem lehetett semmi. De szerintem nincs olyan gyerek, akivel ez ne fordulna elő. A nagynéném szerint az unokatesóm hálózsákban mutatta be ezt a produkciót, mármint hogy átmászott a rácsoságyon. :roll:

Fleur
ezek szerint szeptemberi lesz Lili. :D

Benedek és Izabella
Boldog 1. szülinapot!

Reméljük anyukáitok hamarosan jönnek és mesélnek kicsit rólatok.

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Unique!
Húúú ez a HCG eredmény óriási!! :lol: Nekem is rögtön az jutott eszembe,h. lehet,h. ikrek!!! Kép
A bilirubin miatt pedig szerintem ne aggódj! A direkt bilirubin csak akkor vészes, ha az értéke 50%-al több,mint a tartomány felső értéke. Ezt általában a normál májmüködés, illetve a májbetegségek kizárása miatt nézik. Pl. az újszülöttek mikor besárgulnak akkor nagyon magas a bilirubinszintjük. Ez azért is van,mert a vörösvértestek fokozottabban bomlanak le, és a lebomláskor keletkezik a bilirubin. Egyébként a magas értéke vérszegénységet is okoz. És mit szedünk a vérszegénységre? vasat! Ami pedig van elég az Elevitben is. :lol: Na ebből ennyi elég is volt. :evil: Nyugi semmi probléma, szeded az Elevitet, a HCGd óriási és amúgy is kismama nem idegeskedik, hanem nyugodt és örülöl,h. ott csücsül(nek) a pociban a törp(é)k! :wink:

Oszman!
Szerintem is változó,h. kinek mikor van Pé. Nekem volt már a 12. napon, de volt a 22-en is. Próbáld meg figyelni a nyákod,meg csinálj LH tesztet. De ha minden másnap szeretitek egymást (ahogy Fleur is írta, és ő aztán tudja,hisz ott csücsül a pociban Lilla és már kopotat :wink: ) akkor hamarosan jön a porony!! Szorítok!! Kép

Ezzel magamat is próbáltam megnyugtatni, remélem látjátok! :evil: :lol:

Fleur!
Pihenj, aludj amennyit csak tudsz,mert napokon belül megérkezik a várva várt kis csomag, akitől nem biztos,h. tudsz majd pihenni!! :lol:

Tündi!
Javítva! :lol: Köszi a drukkot én is remélem!! Ti hogy vagytok? Roli?? Nem kérdezem meg,h. mikor vihetitek haza, de remélem hamarosan... Kép
Vendég

Benedek!

Kép
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: