Syry
Beírtam a google-ba a cikk címét, és kidobta
Köszi, nagyon klassz tényleg. Nem is gondoltam, hogy ennyire intenzív ez az első időszak a babónak!
Észrevétel a fogyihoz, ha megengeded: reggelizz rendesen, akár szénhidrátot is (én müzlit szoktam, vagy édes kekszet…), hogy ne érezd egész nap a szénhidrát hiányát. Ebédelj rendesen, leves, második… Akár desszert is lehet, csak kb du 1-ig fejezd be. Délután lehet gyümi, joghurt. Vacsi: nem muszáj csak gyümi. Sajt, felvágott, pari, paprika, túró, tejföl. Csak NE egyél szénhidrátot délután/estefele. És lehetőleg a vacsi ne pont lefekvés előtt legyen.
Én így kezdtem és nem brutális, belefér 1-1 nap kilengés is. Kell 1-2 hónap, míg beindul, de nem vonsz meg magadtól így semmit.
Ha beválik, írom a haladóknak szóló folytatást is…
Márti
Persze, ha tudtam volna, h egyből megfogan a kistesó, már rég szedtem volna a vitamint. Laurával 2 évig Eleviten éltem
Jód-téma: nekem alapban nem stimmel a pajzsmirigy hormonom, így Tiroxint szedek a TSH-ra, így csínján kell amúgy is a jód bevitellel bánnom…
Timika
Nekem már Laurával is elég korán voltak tüneteim. De most már tudtam, hogy amit érzek, az nem lehet véletlen. Akkor még nem tudtam, milyen érzés terhesnek lenni, most már tudtam. Egyszerűen muszáj volt tesztelnem!
LH teszt: nekünk Laura is ezzel jött össze, amikor először használtam. Most is használtam és bejött. Talán nem hülyeség… Kimutatja, mikor van LH max a ciklusban, és rá 24-36 órára van a tüszőrepi. Ez valamivel pontosabb, mint a hőmérő, meg a nyák vizsgálat. Én hiszek a hormonokban. Ha a HCG-t ki tudják mutatni ezek a sz…ros kis tesztek, akkor az LH-t miért ne:)
Brill, Maci, Eszti, Angie
Köszi, aranyosak vagytok!
Fleur
Én is el voltam ájulva, gondolhatod!
De ma megsúgta a védőnéni, hogy a második baba a nagy számok tv-e alapján télleg ilyen gyorsan szokott jönni, mert a terhesség és a szülés helyrebillenti a hormonokat. Csak ne szedjen az ember lánya szülés után fogigátlót…
Hogy Te milyen csinos vagy!!!!! Egyáltalán semmi plusz kiló nem látszik rajtad! Gratula! És nagyon szép a babaszoba! A falicsík nemtalán Bécsből van:)
Évi
Köszi itt is
Szisszka
Lám-lám, előkerültél… Válaszoltam ám az előző leveledre! Olvastad? Mikor talizunk?
Panka
Persze, csak nyugodtabb vagyok, ha jönnek a rókák is
Tudod, kismama-para
Szék: nekünk is olyan van, mint Timikának, dönthető, gurulós, mi is nagyon szeretjük, csak naggyon drága volt. Nagymami ajándéka volt nálunk
Pupy
De drága vagy! Olyan szépen írtad a kistesóról, amit írtál. Nagyon meghatott, köszi!
És akkor rólunk:
Felhívtam a dokit, csak a nővérrel tudtam beszélni, de ő adott időpontot, két hét múlva szerdán megyünk a dokihoz vizsgálatra. Remélem, akkor már lesz szívhang (6 hetes)!
Elevitet szedek, azt szedtem Laurával is, nekem bevált. Már meg is vettem.
Ez a Hipp vitamin koktél biztos jó, de eddig akárhány szakemberrel beszéltem óva intettek tőle, azzal, hogy nincs meg benne MINDEN, amire a babának szüksége van. Nem tudom, de ők a szakemberek. Viszont láttam, h a Hipp-nek van kismama-teája, az jó lehet még a hűvős téli napokra…
Alig bírom kivárni az UH-t!!!
Más hír nagyon nincsen… Éjjel rosszabbul vagyok, ha felkelek pisilni, érzem az émelygést és a hányingert, de nem olyan erős. Napközben többször is érzem, de még nem annyira erős akkor sem. És több a tiszta pillanatom, mint a nem tiszta.
Estére a pocim lufballon-szerú állapotba kerül, pedig hol van még a 12.hét…
És nem maradhat el az esti pisipisipisi sem…
Holnap megyek vérvételre, egy csomó mindent nézni kell, most megcsináltatom, és akkor nem kell 2x menni (nemcsak HCG és progi lesz, hanem vércukor, stb-stb is)
Na megyek, remélem senkit sem hagytam ki. Látszik, hogy Apa fektet mostanság…
Puszi