Sziasztok!
Olyan jót bicikliztünk, hogy totál elfáradtam, leroskadtam ide a gép elé...
Vettünk utánfutót, hát tényleg isteni - köszi Ditke, a tanácsot -, a gyerkőcök is élvezik.
Bár, mivel elég kis helyen élünk, mindenki ismer, s nem sok ilyen futkározik itt, van sikere... Néznek bennünket rendesen:
Csajok, van v.ki babonás köztetek?
Én aránylag az vagyok, és most bizony keményen le kell küzdenem...
A rokonság most jön össze hétvégén, s kérték, hogy az ikrek közelgő szülinapját ünnepeljük meg most, mivel akkor nem tudnak jönni. ( nővéremék és öcsém kislánya lakik messze)
Azt viszont tényleg én sem szeretném, ha nem lenne közös nagy ünneplés mint eddig.
Mi majd az aktuális napon is köszöntünk, de félre téve félelmeimet - amelyek, csak tényleg ilyen babonás agyszülemények- , belementem....
Szerintetek?
Kata!
Doki bácsika...
Én keresnék egy megbízható magán rendeléses dokit.
De, persze annak az anyagi vonzata több, de szerintem ér annyit.
Életkori dolog az erősebb kötődés. De, ez még rosszabb lesz.... Tehát, ha bölcsiben gondolkodsz - amit megértek - , akkor a helyzet miatt ne vacilálj, hiszen ez 1-1,5 évig sem lesz jobb, sőt.....
Nekem is égnek áll a hajam, az ilyen anyukáktól, mint a barátnőd- bocsi-, mivel tisztán látszik, hogy nem szobatiszta érettek a gyermekei. Még korilag sem. Tudod milyen kérdés fogalmazódik meg bennem ilyenkor?- Ugyan, kinek akar ő megfelelni, vagy a gyermekeit kinek,minek akarja megfeleltetni?
Cat!
Az a baj, hogy a klasszikus cirkuszok, gondolok itt az utazó cirkuszokra is, olyan mértékben leszegényedtek, hogy nagyon sok megszűnt sajnos.
Nálunk azért szokott néha lenni, de az meg már olyan, hogy csak lehangolna bennünket.
Talán néhány vidéki nagyvárosban szinten tudták magukat tartani.
Oli nem semmi.... Hihetetlen. Szerintem ez a nehezebb, amit választott, de ugye ő sem egy hétköznapi történet mint az én kis Zsombikám...
Bár, képzeld Zsófit is elérte a hisztis kor, így azt kell mondanom, hogy hogy most Zsombi a nyugodtabb, ő a " hiszti-produkció" kisebb művelője.
Zsófi igazi nő ebben is. Pillanatok alatt krokodil- könnyeket ereszt, sikit, visit... brrrrrrrr..
Lett bakancs?
Edit!
Cirkuszi figyelmhez gratula, ez hatalmas dolog náluk!
Még utóbb az esküvői szertartáson is rácáfolnának " kedves" rokonaitokra?!
Kristóf 80%-os önállósággal csinálja leckéit, tanulását, ez már nála nagy szó!
Viszont szereti a 4.-et, szeret suliba járni. Csak kellene korán kelni....
De, Dávid nagyon ügyes, bizony szépen betudhatod ezt magadnak, szép szavaidnak.
Ditke!
Majd megérik Pepe is. Cseni?
TE ÖNZŐ DÖG???????? Vicc lapba vele.
Természetesek az érzéseid, most nálam is nagyon így van. Pár hete írtam is.
Szerintem eddig is nagy mértékben alá rendelted magad a lányoknak.
Párizsban tessék kikapcsolódni, élvezni, hogy ilyen szép ajándékot kaptál!!!! A csajokat megoldják, nekik is kell néha más.
Baba!
Anna.....
Édeske lehet!!!!!
Barna még?
Képek vannak?
Lilla!
Tudod, nálunk Zsombiban az akarat volt meg előbb. Neki nem kell pelus, mert Zsófinak sincs, és nem engedte , hogy ráadjam. Aztán 1 hónap kemény időszak. kb. 20 percenként kérdeztem, vittem a bilire. Volt, hogy szerencsém volt, és pont akkor pisilt, kakilt, volt, hogy nem.... Aztán fokozatosan megtanulta, és egyszer csak ment.
Röviden ennyi.
Dávid mennyire kommunikál? Mert az nagyon kellett hozzá.
De, tényleg nem jó, hogy tartogatja.
Ha, bugyiban lenne, és te segítenél neki így?
Bár, ez tényleg kemény meló így.
További szép napot!