Sziasztok!
Mennyi gyönyörűséges gyerkőc!!
Móni, Sebi baba nagyon édes! Mekkorát nőtt! Bevált az SNS? Megy a szopi?
Lelle nagyon ügyes, hogy így lépeget már. Na meg Lolo is.
Giga, cuki Lili, ahogy "olvas" Sára egyik kedvenc elfoglaltsága is az "olvasás" általában az aktuális tv újság, a húlt heti már nem érdekes, az már lejárt.
Henus, a múltkor akartam írni, hogy Sára is ugyanezt csinálja, mint Szonja. Négkézláb kukucskál fejjel lefelé. Volt, hogy szopás közben is néhykézlábra állt, fejjel lefele cicizett, mikor felnézett, az orrán jött visza a tejcsi. A kis malackám
Dóri nagyon cuki a hintában. Tényleg jó dolognak néz ki ez a hinta.
Nati, sok sikert a szakdolgozathoz!!
Piroska, sok erőt a tanuláshoz!Tudom nehéz, megértelek. Én ma könnyebbültem meg, egy időre fellélegezhetek a vizsgák alól(dec-ig). Képzeljétek, 4-es lett a szigorlatom. Úgy örültem neki.
Henus, kérdezted, hogy megy a tanulás Sárika mellett. A férjem, anyósom, nagyon sokat segít, amikor tanulok, ők foglalkoznak Sárikával. Vizsgaidőszakban anyukám is eljön, kivesz néhány nap szabadságot, és akkor ő is babázik. Nélkülük nem menne.
Dicsekszem is egy kicsit. Tegnap Sára kimondta, hogy szőlő. Na nem így, hanem "őlő". Olyan édes volt. Nézegette a reklámújságot, a gyümölcsöknél tartott, nagymamája mondogatta, hogy mi micsoda, mikor a szőlőhöz értek, Sára utána mondta, hogy "őlő". Kimentem a konyhába, és nekem is megmutatta tudományát. Kérdeztem, hol a zőlő, megmutatta, és mondta is. Utána adtam is neki szőlőt. (héj és mag nélkül) nagyon szereti.
Na most mennem kell, a kisasszony termelt a pelusba.
Szép délutánt nektek!
Katica