Új privát üzeneted érkezett!

[quote="kanga_mama"]V írta:kanga_mamaalamelyik nap, azt hiszem pénteken itt voltak és megjelent a ház mögött a domboldalon az erdő szélén egy őzike, úgy kb. 10 m távolságban. Mondom neki: "Nézd Amanda mi van ott!" Erre ő: "Kenesztanyu, ejjött hozzsám a Bambi..." Azt hittem megzabálom. :lol:

:lol: :lol: :lol: Jajj ez nagyon jó!!!
Vendég

Csöpke!!!!

Megkaptam a képeket!!!!Nagyon gyönyörű a kislánykád!!!
Azok a szép kék szemek,teljesen elolvadok tőlük!!! :lol: :lol: :lol:
Na és én is csatlakozom az előttem szólókhoz,hogy valóban nagyon hasonlít rád!!!! :lol: :lol: :lol:

Kanga!!!
Lehet,hogy valóban holnap jelenik meg a Nők Lapja,mert én azt olvastam ami előfizetéses!Az meg lehet,hogy hamarabb jön!!!
Az a lényeg,hogy nagyon szívszorító,és gyönyörű történet!!!!

Kizsó,merre vagy???Ennyire lefárasztottak a gyerkőcök az oviban!!!
Mesélj,milyen volt 5 év után a munkakezdés!!!!

Puszi:Kriszti Kép
kkriszi

Csöpke!!Az előbb elfelejtettem,de utólagos engedelmeddel megjelöltelek az iwiwen!!!Nem baj????
Így legalább Te is megismersz minket!!!!

Puszi:Kriszti
kkriszi

Kriszti, örülök, hogy tetszett. Tényleg itt volt ám az őzike, és ez szinte mindennapos nálunk. :lol: :lol: :lol:
Holnap a melóhelyemről, ha nem felejtem el, küldök neked egy videót, remélem még megvan. Akkor majd meglátod. Azért holnap, mert kerestem itthon a gépen, de nincs meg, úgyhogy remélem, hogy a melóhelyemen a gépemen megvan.

Akkor így már érhető a Nők Lapja téma!

Na, megyek fürcsizni, morzsit (hálóing) húzni és alukálni. Hogy az Amanda szavaival éljek. Látnátok mikor megy aludni, közli: "Párnuka, tea, cucu" és elvonul az ágyba. :lol: :lol:
kanga_mama

Kkriszi: Köszi a jelölést! :lol: Vissza is jelöltelek gyorsan! Nagyon szimpatikus,mosolygós leendő anyuci vagy! :lol: :lol: :lol:

Laurával együtt köszönjük a bókokat. :D :D :D :oops: :oops: :oops:

Puszi mindenkinek és szép estét:Csöpke

Kép
csöpke

Csöpke!!!

Köszi a visszajelölést!!!!
Laura pedig egy tündérke!!!!
Babázzatok sokat!Már érzem a jó babaillatot,ami körülöttetek van!!!
Olyan cuki kis újjacskái vannak,ahogy széttárja a kis kezét!!!Meg tudnám puszilgatni!!!! :lol: :lol: :lol: Kép

puszi:Kriszti

Mindenkinek jó éjszakát,és szép álmokat!!! Kép
kkriszi

Kkriszi!

Köszi megvagyok, csak nem érem utol magam! :D
Érdekes, és fura így dolgozni, hogy otthon várnak az én csemetéim. Ezen a héten szekrényt pakoltunk eddig, még ez vár ránk holnap is, aztán csüt., pénteken már a gyerekek között is leszek. Nálunk csak vegyes csoportok vannak.
A skype címedet az iwiwről vettem, de majd mindjárt bejelöllek az msnmen is. :D

Csöpke!
Milyen jó, hogy Te is előkerültél, és ilyen sűrűn tudsz bejelentkezni! Ha nem vagyok pofátlan én is kérhetek fényképet? :oops:

Rvan merre vagy? Megígérted, hogy sűrűbben fogsz jelentkezni!!!! :!: :lol:

kizsó

Kép
Vendég

Szia Kizsó!Én ittvagyok a közeledben,és jönnnek ám hírek rólad az oviból!Na nem mostani,de multhéten járt nálam egy anyuka,meg a 14 éves kislánya.A leányzó Sz.battára járt oviba,és anyuka mondta Te javasoltad hogy járjon a kislány baletra,mert annyira jó mozgása v an.Neked meg jó a meglátásod az ilyesmihez.Nagyon dicsértek ám!! Látod milyen kicsi a világ, :D
Vendég

Jaj, Kizsó... ez olyan jó, annyira szeretném már ezt megérni, hogy engem is várjon a kicsikém otthon, vagyis az oviban... Jó érzés lehet sietni hozzá. :lol:

Csajok! Áruljátok már el, hogy honnan szedtek ilyen szép képeket? :shock:
kanga_mama

Kriszti, küldtem egy mailt! SÜRGŐS! :lol:
kanga_mama

Sziasztok! Kicsit elmaradtam, buli, buli hátán volt most nálunk, de már visszaolvastam.
Diadella! Üdv, jó, hogy itt vagy. Ha gondolod, egyszer mi is szívesen látunk benneteket. (Szintén Pest megye, az az oldal.) Bár mi még csak várakozunk, de az én férjem a lehető legeltökéltebb örökbefogadó. Ő nevelőotthonban dolgozik, így állandóan körülveszik a gyerekek, akikkel a szüleik, no... hogy is mondjam, hát enyhén szólva nem törődnek.
Szóval ha gondolod, szívesen.
csut79

Sziasztok!!

Csut79 alias Judit / így lehet téged szólítani ha jól láttam a visszaolvasásomban/
Köszi, aranyos vagy. Én Fóton lakom. :wink:
Akkor Te még nem is tudod a sorszámodat? Hogy fogod kibírni, hogy nem kérdezed meg jövő nyárig? Én tutira nem bírnám ki! :oops:
Vendég

Diadella! Itt találsz még olvasnivalót az örökbefogadásról (van köztük két könyv is) :D :

http://gyermekjog.hu/letoltheto
steiff

[quote="steiff"]D írta:steiffiadella! Itt találsz még olvasnivalót az örökbefogadásról (van köztük két könyv is) :D :

http://gyermekjog.hu/letoltheto

Köszönöm szépen!! Már le is töltöttem őket.
Mostanában lesz olvasnivalóm, bőven! :wink:
Vendég

Mi pedig Csömörön, szóval nagyon közel vagyunk! :D Komolyan ajánlottam a lehetőséget, szívesen látunk benneteket. Nem kell ilyen céllal jönni. Megismerkedtünk a neten és kész. A férjem pedig nagyon meggyőző. :lol:

Kb. tudom a sorszámunkat, Krisztiék után jelentkeztünk kb. 2 héttel. Olyan messze van még, hogy igazából igyekszem sok minden mással foglalkozni. Kezdődik az egyetem, egyre több a munka is, ahogy vége a nyárnak, októberben elutazunk jó messzire, szóval lekötöm a gondolataimat. Egyébként októberben úgyis megtudom a sorszámunkat, mert jön majd a boríték Gabikától. :)
csut79

Az igen, Judit! Alig 18 km van köztünk :)
Oké, összehozhatunk majd egy találkozót..de a férjem egyből leveszi ám, hogy mi a szitu..ha megkérdezi, hogy a "netnk melyik részén" ismerkedtünk meg :wink:
De köszi az ajánlatot. :wink:

Milyen egyetemre jársz?

Ahogy visszaolvastam, azt láttam, hogy neked elég sok ideig tartott amíg megkaptátok a határozatot.
4 hónap körül? És ha jól értelmeztem itt a többi csajszi szavaiból, akkor a gyámügy az utolsó lépcsőfok..és tőlük függetlenül már be lehet adni az öf-ást?

Lányok! Elkezdtem olvasgatni az örökbefogadás ajándéka c. könyvet és a legutolsó lapon / mániám, hogy elöbb a végét nézem meg a könyveknek :D /..van egy olyan, hogy majdnem padlót fogtam.röviden>
A nyílt öf "hátránya", hogy a vsz-i anya tudja ugyebár az öf szülők címét, nevét..ezért késöbb esetleg zaklathatja őket. /Egyébként itt a másik öf-es topikba mellettünk van is hasonló példa..nem tudom olvastátok e..de az iwiwet használta hogy képet kérjen a piciről/..na szal a lényeg, hogy azt írja a könyv, hogy

"Az örökbeadás tényét megmásítani, csak polgári peres úton lehet, évekig járva a bíróságot. A perben a gyermek visszahelyezését a vér szerinti anyához szinte lehetetlen megnyerni, hiszen nincsenek meg a gyermek felneveléséhez szükséges szociális, anyagi és mentális feltételek."

Tudom, vagyis remélem, hogy ilyen eset igen ritka..de mi van akkor ha mégis? És mi van akkor ha időközben a vsz-i anya annyira összeszedte magát lelkileg és minden téren, hogy megnyerné a pert. De gondolom erre még nem volt példa. Vagy tudtok ilyet?

Még egy kérdés. Nem tudjátok véletlenül, hogy mikor lesz ujra a Duna tv-n a "Gólyamesék" c. film?
Vendég

Diadella! Nem tudom, hogy miért írta ezt a könyv, de nagyon fontos, hogy tudd: soha, de soha nem vehetik el tőled a babádat. Nincs rá jogi lehetőség, csak akkor, ha mint minden vérszerinti szülőnél is, nem biztosítasz neki megfelelő nevelést, körülményeket. De még egyszer: ez minden szülőnél így van, a gyámügy feladata és rátok tuti nem lesz igaz! :D Minden tekintetben ugyanolyan elbírálás alá esünk, mint azok a szülők, akiknek vér szerinti gyerekük van. Szóval ettől ne ijedj meg!

Azt biztosan tudod, hogy nagyon-nagyon-nagyon ritka az, hogy az életet adó zaklassa a szülőket. A Gólyahíren keresztül szoktak kérni fényképet, néha egy-egy hírt. Ettől szerintem nem kell félni. De erről többet fognak neked tudni mondani a már anyukák.

Remélem lányok mindent jól mondtam.

A másik kérdésedre a válasz: jogot tanulok az ELTE-n levelezőn és éppen most írtam évfolyamdolgozatot az örökbefogadásról. :D
csut79

Sziasztok!

A "gyors" hivatali ügyintézséről egy szösszenet :) : Augusztus elsejétől jogerőre emelkedett Laura örökbefogadása és a mai napig nincs anyakönyvünk.Felhívtam az ügyintézőt,"rengeteg dolga van ,de majd ma megcsinálja".Pénteken vagy hétfőn kipostázzák.Vajon mi lett volna,ha nem hívom fel? :)

No,nem baj,a lényeg,hogy meglesz hamarosan. :D

Puszi mindenkinek!

Kép
csöpke

Judit! Akkor jó :) Ezek szerint Te nagyon otthon vagy a témában.

Csöpke!
Hát, nem valami gyorsak, de biztos tényleg sok az intézni való..szabadságolások..stb. A lényeg, hogy ott van Laura :)
Vendég

Diadella: "szomszédok" vagyunk majdnem, mi Gödön lakunk. :)

Kanga_mama: Csenge fürtjeit a "fodjász néni" levágta múlt pénteken, már nagyon zabolátlan volt a lobonca :), így mégsem lehet ovit kezdeni...

Ma voltam szülőin, nagyon furcsa volt ott ülni a pici székeken :), azt hiszem, most tudatosult bennem igazán, hogy új időszámítás kezdődik. Még nem tudom, hogy sajnáljam-e, vagy örüljek-e neki...

Nem tudom, voltak-e már ezek a képek (talán az első?), ha igen, akkor elnézést. :oops: Itt még megvoltak a fürtök. :)

Kép
Kép
Kép
rkata

Diadella: ha majd megkapod a babád végleges kihelyező határozatát, ami szépen jogerőre emelkedik :), ott lesz benne fehéren-feketén, hogy ti vagytok a vér szerinti szülei (ez szó szerint szerepel!!) és xy-tól (az életet adótól) pedig megvonják a szülői felügyeleti jogokat. És lesz egy anyakönyvi kivonatotok, amiben Ti szerepeltek szülőként. Ne aggódj. :)
rkata

rkata! Húú de jó közel laksz Te is hozzám! /és Te is Kata vagy :) /
Istenem..hát őértük érdemes élni! ilyen szépséges kis tündérek!
Gratulálok hozzájuk.
Vendég

Csut79, Azt biztosan tudod, hogy nagyon-nagyon-nagyon ritka az, hogy az életet adó zaklassa a szülőket. A Gólyahíren keresztül szoktak kérni fényképet, néha egy-egy hírt. Ettől szerintem nem kell félni. De erről többet fognak neked tudni mondani a már anyukák.

No nekem van ilyen és olyan tapasztalatom is. Az örökbefogadó szülők adatai, lakcíme, születési adatai valóban szerepelnek a határozaton, amiből a vsz-i anya is kap egy példányt. Dorka vsz-i szülője az első 7-8 hónapban többször is hívott közvetlenül engem (boldog szülinapot, férjemet a munkahelyén boldog névnapot stb). Minden esetben Gabit hívtam, aki mindannyiszor közölte vele, hogy minket nem hívogathat, csak rajta kersztül érdeklődhet. Túl közeli kapcsolatba kerültünk, talán ez volt a baj, mi voltunk, akik nem vetettük meg őt azért, amit tett, ellenkezőleg! Ezért is ragaszkodott talán a kapcsolattartáshoz. Soha nem érdeklődött a babáról, kizárólag rólunk. Gabi azt mondta, ez azért elég ritkán fordul elő. Általában nála érdeklődnek ö.f. után a babák felől.
Így is történ Loránk esetében. Kért fényképet a család, s én természetesen küldtem is nekik. Azt gondolom, ennyi belefér.

Más: nálunk ma kezdődött az ovi (3 nap beszoktatás). Dorka nagyon élvezte, s bár többször elmondtam neki, hogy csak az első 3 nap vagyok vele délelőtt, a feketeleves még hátravan, jövő hétfőtől :cry:
Kép Hármashatárhegyi reptéren

Kép
Kép
koko

Sziasztok

Itt vagyok ám én is a háttérben, csak esténként már lusta vagyok írogatni. Olvasni majdnem minden nap szoktam.
Ritkán sikerül fényképet is hoznom, de ma végre sikerült egy pár képet szkennelni.
Egyébként jól vagyunk a tesók hol püfölik egymást és vísítoznak, hogy anyaaaaaaaaaaa, vagy ölelgetik egymást. Ez a hét egy kicsit fárasztó mert Peti is itthon van, de jövő héten újra megy oviba.

Diadella, üdv a csapatban. Remélem hamarosan ti is beálltok a sorba. Szerintem is jó lenne ha elmennétek egy találkozóra.

Kép
alszunk anyáék ágyában

Kép
együtt pancsizunk

Kép

Kép
Kép
atan

Jó reggelt!

Atan, jó újra hallani Felőletek!! Édesek a gyerkőcök, az utolsó képen mintha Csengém aludna! :shock: :)

Koko példája is mutatja, hogy telefonszámot soha nem szabad megadni. (Tőlünk is kértek, kedvesen, de határozottan elutasítottuk mindenki érdekeire hivatkozva, nem volt belőle sértődés.) Mert ott, abban a pillanatban ártalmatlan dolognak tűnhet: az életet adó bizonygatja, hogy nem akar semmit - akkor ezt valószínűleg így is gondolja - , az örökbefogadók a szívükbe zárták az anyát, hálásak neki, mindent megtennének érte és persze azért, hogy mielőbb hazavihessék a kicsit. Eufórikus, érzelmileg felfokozott állapotban van mindenki azokban a napokban, de célszerű a jövőre is gondolni: nem biztos, hogy a vsz anya tudja tartani magát, pl. nem tudja kivel megbeszélni a dolgot, szeretne még az örökbefogadókhoz tartozni, mert szeretetet, törődést, megértést kapott tőlük, számos oka lehet, amiért felvenné/tartaná a kapcsolatot és egy telefonszám nagy kísértés. Ugyanakkor az újdonsült családnak (ami egy zárt közösség) is van feldolgoznivalója, amit a vsz. anya jelentkezése megnehezíthet, előbb-utóbb nagy valószínűséggel teherré válik.

Remélem, nem tűnt okoskodásnak, segítségnek szántam. :)
rkata

Igen, a saját példámból kiindulva, bár az én esetem kicsit más és praktikus okai voltak, DE nem szabad telefonszámot adni! Ez mindkettőtöknek jobb így a jövőben!

Kép
Kép
ggabszi

Atan, nagyon jó képek. Nekem a fürcsis a kedvencem. :lol: :lol: Milyen sokat változott Ivett, na és Peti, nő mint a gomba.

Koko, ezek a csajok egyre szebbek, jó, mindig is szépek voltak, de egyre nőcisebbek, főleg Dorka, hogy egyem meg a kis kidugott pocikáját. :lol: :lol:

Kata, Koko, Gabszi! Ezeket a tanulságokat mindig levonom ám! :wink:

Kata, imádom Vincus szemeit még mindig, gyönyörűek... bárcsak lennék, vagy 40 évvel fiatalabb és ha újra kezdhetném... :lol: Csengének még a szemei sem állnak jól, nagy hunci az biztos! Imádom a kis fürtös fejét, még akkor is ha már nem az.

Csöpke drága, nyugi, meglesz az a papír, csak ki kell várni, mint tudjuk... Laura a lényeg egyenlőre. :lol: :lol: :lol: Egyébként nálunk semmi változás... sajnos...
kanga_mama

Kiegészítésképpen és tanulságként: a gyámhivatal kérte ellentmondást nem tűrően a telefonszámot, beírták a gépbe, csak aztán minden kinyomtatott hivatalos papíron is szerepelt, mint elérhetőség....
a zuram telefonszámát pedig a hivatalos bp-i telefonkönyvből szedte, mert ilyen nevű ember csak egy van! :cry:

Kép
Kép
koko

Kép Kép

Kép

Kép
roxy20

Szeretném veletek megosztani az én kis történetemet, ha valamelyikötöket érdekli akkor a babafalva weboldalán Roxy20 néven elolvashatjátok a naplomat. :oops: :oops: :oops: Még csak az elején tartok vele, mert az eredetit egy füzetecskébe írotam illetve írom és még nem sikerült a végére jutnom. Én annyi szép és mégis szívszoritó történetet olvastam rólatok, töletek. Ez a történet nem a legszebb de valamilyen szinten rólatok örökbefogadokról is szól, illetve egy ilyen családról. További szép napot!
Puszi

Kép

Kép
roxy20

roxy20: Elolvastam a naplódat, a magam részéről köszönöm! Mindig is érdekelt, hogy Ti mit éltek át, hogy tudjátok feldolgozni az örökbe adást. Abban biztos vagyok, hogy nem könnyű, és úgy szeretném, ha megváltozna a "többség" véleménye az örökbeadókról. Hiszem, hogy az örökbeadással a legjobbat teszi az Anya a gyermekével, ha ő maga nem tudja felnevelni, vagy valami miatt nem teheti. Az már csak merő önzőség, hogy minket, örökbe fogadókat mennyire boldoggá tesz egy ilyen döntés :oops:

Atan: Gyönyörűek!!!!!

Rkata: És hol az "Ilyen lett" kép Csengéről??? Mi is levágattuk ma Vivien haját, lett neki frufruja (olyan boldog tőle!) és kis vállig érő haja :) Majd holnap lefényképzetetm apával és felteszem, jó?
ildi_ko

Köszönöm a dícséreteket, imádom őket "pláne ilyenkor amikor alszanak már". Bevallom sokszor meglesem őket álmukban és gyönyörködöm bennük, olyan édesek. Ugye nem is vagyok elfogult?

Rkata, én (bár kicsit sajnáltam) levágtam Ivett haját géppel, mert a meleg nyári napokban nagyon izzadt. Úgy gondoltam így jobb neki. :D
Én is kíváncsi vagyok milyen most Csenge a göndör fürtjei nélkül. Légyszi tegyél fel róla képet. Vincus még mindig gyönyörű akárcsak a nővére.

Egyébként göndör fürtökkel is, és tetőtől talpig rózsaszínben kisfiúnak nézték a lányomat. Most meg aztán pláne. :lol:

Ildikó,
várjuk a képeket. :D

Roxy, én is elolvastam a naplódat, bár én nem a nyílt örökbefogadást választottam, kíváncsi voltam ti hogy élitek meg az örökbeadást.

Még teszek fel képet.
Kép
Így megyünk a boltba

Kép
Kép
atan

Sziasztok! :lol:

Majd visszaolvasok még, csak egy gyors linket beteszek!
Ovisoknak:
www.ovisjelek.hu

Nekem nagyon tetszik:)

Atan! :lol:

Pussz mindenkinek, majd jövök!! :wink:

KépKép
napsugaracska

Most várjuk tőlük a pöttyös bögrét. :) :)
rkata

Nem igazán szereti, ha fotózom, de mondtam, hogy Nektek szeretném megmutatni, erre rögtön "falhoz állt". :lol: :lol:
Mi még pizsiben vagyunk... :oops: :lol:

Kép
rkata

Ja, akartam még írni (aztán eldugulok :) ): Csengével ebben a szerkóban sétáltunk anno, mire az utcában lakó pasi megjegyezte: "De helyre kislegény!" NORMÁÁÁÁÁÁLIS???? :evil: :shock:

Kép
rkata

Sziasztok! Rkata!Gyönyörűek a gyerekeid!Ugye ez a kép Vácon van a március 15.-ke téren?A nővéremék is Gödön laknak.Pontosabban gödfelsőn a vasút állomástól nemmessze. atan!Nagyon cuki a boltbajáros képetek! Koko!Dorkát nemismertem meg!Aszthittem valaki rokon kisfiú.Nagyon cuki rövid hajjal!Lányok nekem 2007 január elei a határozatom,és nincs rajta milyen korú ,nemű,gyereket fogathatunk örökbe.Most kezdhetjük a tortúránkat elöről!! :x
Vendég

Rkata!Csengi Csodacsini!Sok puszi a szép buksiára! :D
Vendég

Rkata:Laurával én is jártam így,rózsaszín kötényruhában,rózsaszín kendőcskében volt és megkérdezték,hogy kisfiú vagy kislány?!!! :lol: :lol: :lol:
Csenge igazi nő!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És gyönyörű az új frizurával! :lol:

Kép
csöpke

Lányok, én nem tudok betelni velük!! Naggggyon aranyosak és szépek!! :)
Vendég

Sziasztok lanyok holnap kivel fogunk talizni a tonal?
Kamga -mama nem tudjuk mi volt mert ver vetelen voltunk es semmi utana elmult magatol.Dokinenink azt mondta hogy lehet hogy adotsag. :? De hal Istenek semmi bajaPuszi lanyok faradt vagyok mert Bucsuba voltunk es en elfaradtam de.......nem.
Törpeterorista!Fel ultem kicsiknek valo korhintara miatta!!!!!!!!!!!Na azt eltudjatok kebzelni hogy neztem ki a hintan!De ráadásul meg nem is birom en szedultem Csabikam meg visitott mert meg ment volna egy par kort!Parom se birja a hintakat se a magassagot !En szinten nem!Már gyerekent se ultem fel semmi mozgora én voltam mindig a kakkuk tojas.
Puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!!
Ja a lanyok igen is szepek es egybol latni hogy LANYOK!

Kép
móncsi+3

Atan, nagyon szépek a gyerekek, Ivett haja pedig majd csak megnő. Én is ezzel biztatom Dorkát. Mi kényszerből vágtuk le a haját így nyár végén :cry: , miután a kisasszony bal oldalon úgy levágta a saját haját, hogy még a fodrász is sikítórohamot kapott, mikor meglátta. Aztán körben hozzá igazította...

Napsi, du. elovastam az ovisjel linket, amit betettél, s az igazat megvallva már hetek óta járok a Kenguru goldba, hogy nem kaptak-e véletlenül "pillangót". Nem. Gyorsan felhívtam ezt a céget, s mivel nem egészen 3 percre vannak tőlünk kocsival, elrohantam, s vettem öntapadósat is, meg rávasalhatósat is. Örök hálám :lol:

Kanga mama, mit szólsz a pocakos kisfiúmhoz? Pár hete volt egy gyönyörű kislányom, most meg egy cserfes szájú kisfiam. Vérig sértett ma két nő az Auchanban. Megkérdezték Dorkától, kisfiú, te hány éves vagy? Ezt Dorka is kikérte magának, csak az a baj, hogy a két hölgy nem értette, mit mond. Azzal tetézték bűneiket, hogy jópofin odaszóltak, nekik ehhez tolmács kell.
Igaz, keményen dolgozunk az ügyön, logopédus néni jár hozzánk, de azért ezt kicsit eltúlozták a banyák :evil:

Leszünk egy páran holnap a Feneketlen tónál. :lol:
:lol: Kép így olvas Lora

Kép Hancúrka

Kép elalvás előtt

Kép
Kép
koko

Koko: de jó ez a kép Loráról!!!

Mi sajna nem tudunk menni, egész hétvégén vendégjárás, többek között közös barátnőnk a csajokkal. :D :D Remélem, jó időtök lesz és mindenki kellemesen és hasznosan tölti ott az időt.
rkata

Sziasztok Lányok!

Jó volt ma találkozni a Feneketlen tónál!
Öröm látni, milyen szépen cseperednek az Aprónépek! :D

Drága Latimi!

Jó, hogy láttunk! Nagyon szorítunk ám értetek!

Sok puszi Mindenkinek! - Amneris -

Oóóó, és még valami!!!

Bocsánat, hogy alig fórumozok mostanában, de valahogy kifutok az időmből, és csak olvasásra futja...
Kárpótlásul egy friss szösszenet a Csajsziról:

Kép

KépKép
amneris

Rkata, kár hogy nem tudtok jönni, s a következő talin sem futunk össze, mi a bp-ire megyünk :cry:
Cserében érezzétek nagyon jól magatokat, ahogy mi is azt tettük ma a Feneketlen tónál. Holnap is megyünk a lányokkal, mert anyám mindenképpen dodgemezni akar Dorkával. Ilyenkor elgondolkodom, hogy akkor most a lányok, vagy anyám miatt megyünk :lol: :lol:

Várakozók, ti is gyertek, nagyon jó ám (van isteni lángos, meg gyros...) :wink:

Kép
Kép
koko

Moncsi!
Igéretem nem felejtettem el, csak a főnököm közbeszólt és hétvégén dolgoznom kellett. Légyszives küldd el a címed emilba, mert a táblázatba nem találom és holnap feladom postán.
simineni@itromail.hu

Kokó!
Szandra minden nap emlegeti Lorát :wink: Egyébként az ő haja is rövidült, de csak a válláig vágattam le.
simineni

Na akkor mégegyszer, mert a c lemeradt.
simineni@citromail.hu

Atan!
De nagy már Peti és a kicsilány is nagyot nőtt amióta otthon van.
simineni

Sziasztok!

Jó rég nem írtam már, de rendszeresen olvaslak Titiket. Örülök, hogy a Feneketlen tónál sok ismerőssel tudtam találkozni. Nagyon szépek a gyerekek!
Timi! Nekünk is sikerült feltankolnunk a Bababörzén, köszi még egyszer az infót.
Vendég

Amneris, Zizitől behalok, amint viszi a retiküljét,benne a legfontosabb kellékekkel. Tündéri :lol:

Siminéni, mi is sokat gondolunk rátok :lol:

Véget ért a két napos Feneketlen tónál lévő Újbuda napok. Jó volt nagyon, sok emberrel lehet találkozni ilyenkor. :lol: Dorka már tavaly is nagyon élvezte, Lora meg jókat aludt a Gólyahíres sátor alatt amíg a nővére kézműveskedett a nagyival.
Kép

Kép

Kép
Kép
koko

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?