Atan, nagyon szépek a gyerekek, Ivett haja pedig majd csak megnő. Én is ezzel biztatom Dorkát. Mi kényszerből vágtuk le a haját így nyár végén
, miután a kisasszony bal oldalon úgy levágta a saját haját, hogy még a fodrász is sikítórohamot kapott, mikor meglátta. Aztán körben hozzá igazította...
Napsi, du. elovastam az ovisjel linket, amit betettél, s az igazat megvallva már hetek óta járok a Kenguru goldba, hogy nem kaptak-e véletlenül "pillangót". Nem. Gyorsan felhívtam ezt a céget, s mivel nem egészen 3 percre vannak tőlünk kocsival, elrohantam, s vettem öntapadósat is, meg rávasalhatósat is. Örök hálám
Kanga mama, mit szólsz a pocakos kisfiúmhoz? Pár hete volt egy gyönyörű kislányom, most meg egy cserfes szájú kisfiam. Vérig sértett ma két nő az Auchanban. Megkérdezték Dorkától, kisfiú, te hány éves vagy? Ezt Dorka is kikérte magának, csak az a baj, hogy a két hölgy nem értette, mit mond. Azzal tetézték bűneiket, hogy jópofin odaszóltak, nekik ehhez tolmács kell.
Igaz, keményen dolgozunk az ügyön, logopédus néni jár hozzánk, de azért ezt kicsit eltúlozták a banyák
Leszünk egy páran holnap a Feneketlen tónál.
így olvas Lora
Hancúrka
elalvás előtt