Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Bencusnak Boldog Névnapot kívánunk!!!

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Benyófi! Boldog névnapot! :lol: :lol:

Meli: Nektek pedig gratulálunk, és nagyon nagyon jó pocakosodást kívánunk!! Vigyázz magatokra!

Vali: Alízka cukker nagyon!!!!

Anita: Boti hogy van már??

Minden baba hihetetlen gyönyörű, és hihetetlen hogy milyen nagyok már!!!

Bocsi lányok, nem vagyok a toppon már megint. :roll: De egy kép a barátnőmről és a nagyhuncut lánykámról azért még belefér!

Kép
Vendég

Sziasztok! Köszi az üdvözlést.
Benyónak én is boldog névnapot kívánok, bár még nem ismerek benneteket, remélem nemsokára már mindenkiről mindent tudni fogok.
Ma egész nap pucéran hagytm Milánt olyan meleg volt. Most olyan viharos szél lett, hogy minden ablakot be kellett csukni. Így viszont nagyn meleg van.
Nem is kérdeztem, nektek milyen tapasztalataitok vannak a pelenkákkal???? Nagyon sokan dícsérték az ismerőseim közül a Tescos pelenkákat, főleg a lila csomagolásút. Na én kipróbáltam, de nem nyerte el a tetszésemet.
Ez a szél rémes rossz hallgatni.

niko29

Benyó!
Szeretettel névnapodra!
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Niko 29: Bocsi, de én elfelejtettelek köszönteni! Sógórnőm esküdött a Tescós pelusra.Én már az anyagától is rosszul voltam. A Pamperst használtuk Fannika 15 hós koráig, azóta a Bogi pelusban van nappal, éjjel meg Pampers! Mesélj még magatokról. Képeket láthatunk majd rólatok?

Eszti:Már csak 1-et kell aludni! Hú de izgi! :lol:
Vendég

Esztiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,
holnap finish!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Tööööööööökkkk jóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niko, mi huggiest használunk, én már Olivérnél is csak azt használtam, néha becsúszott 1-2 pampers, de a legjobb sz.tem a huggies. :wink:
Tényleg csajok, aki mostanában vásárol esteleg Huggiest, szívesen fogadom a blokkját.(ha nem kell), van egy tányérgyűjtő akció,
http://www.pelus.hu/h/?p=akciok

tavaly is volt, akkor is összegyűjtöttünk egy csomót, előtte évben meg könyvek voltak.
Szóval akinek nem kell, és ezt használja szívesen elfogadom(pusza :D )

Boscó, Fannika hajzuhataga gyönyörű, (na persze a tulajdonosa is :wink: ), Natasának most akkora a haja,mint Fannikának kb. 5 hónapos korában :wink: :wink:

Vali, akkor most cytológia eredményre kell várni, és aztán jön a kérdés, hoyg mi lesz???
Mikor kezded beszoktatni Alízt a bölcsibe??
Vince készül a suliba?
éppen most mostam ki Levente iskolatáskáját( ő egyébként várja a sulit :shock: )
vas

Testközelben hordozott babák az Andrássy úton

Az Európai Mobilitási Hét keretében szeretettel várunk mindenkit, akinek véleménye van a babahordozásról: aki hordoz, aki szeretne hordozni, aki beszélgetne vagy kérdezne a testközelben hordozásról. Találkozunk szeptember 22-én 10:00-kor az Andrássy úton az Opera és a Nagymező u. között. Onnan együtt sétálunk az Oktogonig, ott kört alakítunk, majd földalattizunk a Városligetbe. A Vajdahunyadvár és Petőfi Csarnok közötti nagy füvön beszélgetünk a Beli Buba Babahordozó Iskola tanfolyamvezetőivel a hordozóeszközökről és az egészséges hordozásról.
Hozz Magaddal egészséges harapnivalót vagy gyümölcsöt a közös piknikhez!

Részletek: www.hordozas.naplopok.hu
indianyo

Eszter!

Esküvőtök alkalmából

Kép

SOK BOLDOGSÁGOT!
Vendég

Eszti , esküvőtök alkalmából óriási nagy gratuláció, és rettentő boldogságot kívánok továbbra is!!!!!!!

Kép Kép

vas

és nászút után kérjük a fotók dömpingjét!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

pusza :D :D
vas

Eszti: Esküvőtök alkalmából sok boldogságot kívánunk :)

Kép
Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Tegnap este volt időm, persze a babanet megint nem működött! :evil:

Benyónak utólag is boldog névnapot kívánunk!

Eszti!
Kicsit irígykedem! Olyan szép ez a nap, és olyan rövid!
Legyetek nagyon boldogok!

Este ha minden jól megy, jövök bővebben is.

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Sziasztok Anyucik és Babucik!

El se hiszem, hogy nyolcadika óta nem jártam erre.

Angi!
Sajnálom Lidike bukfencét. Tünci is kiesett egyszer, de ő szép szabályosan bukfencezett, észre se vette nagyon, úgyhogy nem vittem dokihoz. Alsópáhokra megyünk a Kolping hotelbe, de csak egy napra, mert többre nincs idő.

Anita!
Igen, megvan az eredmény, mindenre negatív lett a Tünci eredménye.

Ildi!
Jaj, ne is emlegesd a korlátra mászást, meg ilyeneket. Rémálmom, hogy Tünci kizúg a negyedikről a franciaerkélyről. De ő még nem tologatja a széket, a földről meg nem ér fel a tetejéig.

Esztipeszti!
De jó lett a hajad! Tudom, hogy ezer éve tetted fel, de akkor is jó!
Benyónak sok boldog névnapot!
Sok boldogságot a házassághoz!

Anita!
Boti fülecskéjét sajnálom. NÁlunk most darázsinvázió van. Most olvasom, hogy motorosbaleset is megvolt már. HÁt kitartást az ilyen mozgékony bébihez!

Mamacka!
Nagyon Ügyes vagy a hordozókkal! Szerintem hirdesd meg egy-két helyen, biztosan lesz keletje!

Faby!
Gratulálok az esküvőhöz!

Babetta!
Sajnálom Levit, hogy lefejelte a járdát. Tünci a teljesen sima játékmentes padlószőnyegen is el tud esni, de hogy miben bukik fel, azt nem tudom. Biztos ahogy áramlik a Csi a lakásban :D Mi is voltunk 20-én repcsiket nézni. Amikor közelebb jöttek a gépek, akkor Tünci behúzta a nyakát, mert félt, hogy közel jönnek. De amúgy végignevette az egészet és mutogatott a levegőbe a repcsik után.

Vanillka!
Ha ilyen szépen néz Fannika, akkor meg kéne venni azt a kádacskát nem? hihi :D
Ne is emlegesd a nőgyógyit, el kéne menjek valamikor.

Meli!
Gratulálok a pici babához! Sok boldogságot és egészséget a kis manóhoz. Meli ne sírj a szopi miatt. Inkább örülj, hogy Boginak ennyi megadatott, sok baba nem tud ennyi ideig szopizni. UH-ról kérünk képet, ha lehet!

Niko!
Üdv itt nálunk!
Mi Dm-es és Liberós pelust használunk, a Teszkóst nem mertem megvenni a popsitörlő után, ami sztem olyan, mintha a folyékony szappant beleöntötték volna a dobozba.

Szóval végül rólunk!
Tüncinek vérvétel volt, nem terhelés. Mindene negatív, de azért még tartani kell a diétát, mert talán 6-án mehetünk tejterhelésre. Ha a vérvételen nem csináltak a mintából rendes vérképet, akkor pedig még a bölcsi előtt lesz egy plusz vérvétel, mert a szabvány-gyerek-súly alatt van a Tünci súlya a görbén kb 1 mm-rel. Mert csak 9700 gr és nem 10 kg. Viszont 81 centi, az meg felette van a görbének. Szerintem meg egész jó húsban van, rendesen eszik, imádja a főzeléket, most már husit is eszik, a gyümiket imádja.
A múltkor rendetlenkedett a lánykám, és mondtam neki, hogy n csinálja. Aztán mondom neki: ott haraplak ketté, ahol a legvastagabb vagy. Hol harapjalak ketté? Erre szép lassan végignézett magán, majd felnyújtotta a lábát. HÁt majdnem halálra röhögtem magam.
Na megyek. Most is csak azért értem rá ennyire, mert a bébike elalaudt magától az ágyon.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Kedves Eszti és Peti!

Nagyon sok boldogságot esküvőtök alkalmából!
Isten éltessen benneteket és adjon nektek még sok-sok ilyen gyönyörű emberkét mint Benyófi!

Puszi
Marcsi Ádám Áronbaba

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Végre van időm, és a babanet is működik! Keve már alszik, Attila bulizik, én meg - mivel ma jöttünk haza Anyuméktól - mára még szabadságoltam magam a házimunka elől.

Vali!
Alíz még mindig csodaszép!!! :D
Méhszájsebed nem fagyasztják? Nekem ugyan nem volt, de úgy hallottam, hogy azzal hipp-hopp megoldódik a dolog. Cisztám már volt, valószínűleg a fogamzásgátlótól, amit akkoriban szedtem.
Anyumék most építkeztek, ők a garázsba olyan járólapot tettek, ami anyagában színezett, így azon semmiféle kopás nem látszik meg. Arra majd nagyon figyeljetek, hogy ott milyen szakemberrel burkoltattok, mert hatalmas terhelést kell kibírnia, és ez a lerakás minőségétől is függ.

Boscó!
Fannika is gyönyörű! :D

Eszter!
Sarlóspuszta szupi lehetett!!!
Interneten nincs banki hitel összehasonlítás (mint a biztosítóknál)? Csak beírod a paramétereidet, és kidobja, hogy melyik számodra a legjobb.

Faby!
Nagyon sok boldogságot kívánunk nektek!!! :D :D :D Blogon megnéztelek, nagyon szépek voltatok! Hozzál majd képeket nekünk is!

Nancsika!
Nem hittem volna, hogy Alex ilyen ügyesen átáll a bölcsis életmódra! :D Pedig én biztos voltam benne, hogy nem lesznek vele komolyabb problémák, de hogy ilyen jól megy majd a dolog, azt azért mégsem gondoltam!
Veled mi van? Milyen a munka? Már nincs időd fórumozni?

Anita!
Motorbaleset: :cry: Szegény Boti! Hogy történt?

Edit!
Levi étvágy már a régi?

Meli!
Gratulálunk a Kistesóhoz!!! :D Ő simán jött össze? Boglárka szülinapja körül írtad, hogy neki egy doktornéni segített.
Ez a két kilós cipelési súlyhatár durva lehetett! Még a porszívó is nehezebb! Miért volt rá szükség? Drukkolok, hogy most minden simán menjen!

Era!
Légibemutatót én is imádom! Kb. úgy szoktam nézni, mint Martin! Látszik, hogy őt is teljesen elbűvölte! :D Kistesó? Drukkolok ám! :D

Petri!
Timi milyen nagylány! Segít sütni is? :D

Livi!
Allergia eredmény: HURRÁÁÁÁ!!!!!!!!!!! Kettéharapás: :lol: Tünci hogy bírja Apa nélkül? És Te? Keve a mai napig pánikba esik, ha Attila készül valahova, pedig ő csak 9 napot volt távol, és már 7 hete itthon van. Ma is zokogva csimpaszkodott föl a lábaira mikor indulni akart. Engem meg ilyenkor üt és rúg, mikor lefejtem imádott Apucijáról! :roll:

Niko!
Szia!
Mi már egy jó ideje Pampers Sleep&Play-t használunk. Szeretem, mert puha, és vékony. Baleset is ritkán volt. Használtunk már egy csomó félét (Pamperst, Liberót, Tescósat), de mi ezt szeretjük a legjobban. Tescósból már nem lehet kapni azt a fajtát amit használtunk, csak a műanyag borításút, azt meg nem adok a gyerekre.

Rólunk:
Én már 12 napja kiütéses vagyok, fogalmuk sincs, hogy mitől. Eddig 5 orvos látott, köztük a fertőző osztály ügyeletese is, de nem jöttek rá, hogy mi van. Vért is vettek, rubeóla, meg parvo-vírus tesztelésére, de mindkettőt szinte kizártnak tartják, csak a biztonság kedvéért. Keve is elkapta a szopival :roll: , de rajta két nap alatt átment szerencsére. Mióra szedem a homeós bogyót, amit ő is, azóta én is javulok!

Keve szókincse naponta 3-4 új szóval bővül, most kb. 150 szót használ, meg még egy csomót csak utánoz, amikor hallja. Most kezdi az igéket is bevezetni, enni, inni, kiszállsz (ezt mindenre, ahonnan ki akar jönni: autósulés, etetőszék, az ölünk :lol:). Fogalmakat is próbálgat már, ha valami elfogy, vagy valamit kiürít, akkor mondja, hogy ühes (üres), és a kezével is mutatja, hogy nincsen. A hideg innivalóra, vagy a medence hideg vizére is megjegyzi, hogy ideg (hideg), de azért nem lehet belőle kiszedni. A legújabb bolondériája, hogy a medencében sem foghatjuk, úgy jön-megy a vízben. Már többször megcsúszott, és elmerült, de persze nem tanult belőle. :roll:

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Sziasztok!

Niko!
Üdv itt! Mi Martin 6 hónapos koráig Huggies (Disney)-t használtunk, de mivel sajnos kinőtte a legnagyobb méretet is váltottunk Libero-ra. Most, az XL/junior méretet hordjuk a simában és az UP&GO -ban is.

Vali!
Martin méretek: 90 cm /14,5 kg.
Ciszta :-((( :(

Lidi!
Tüncike allergia :D :D :D

Anita!
Botika, hogy van?

Meli!
Szerintem is könnyebb lehet, ha már nagyobb a gyerkőc...
Boglárka, biztos sokat fog neked segíteni!!!!
Én legalább is ezzel nyugtatom magam :D :D :D
Martinon kívül, nekem sem lesz segítség napközben, apa este 6 után szokott hazaérni.

Vannak barátnőim, akik most kerültek hasonló helyzetbe és teljesen jól működik a dolog. Az első pár hét nehéz, de aztán....:D :D :D

Rólunk:
A múlt héten apával úgy döntött, hogy száműzzük Martint az összes játékával a tetőtérbe.
Lassan elkészül a 40 nm-es játszótere. :wink:
Nem építjük be teljesen, csak 1 légtér lesz, tetőtéri abalakokkal és radiátorokkal. Igazi dülöngő :D
Mivel ez már a 3. szint, extra stabil és magas korlátot kell a lépcső köré szerelni. :shock:
Biztos élvezni, fogja, mert itt aztán tombolhat a cimboráival.
Ha elkészül, teszek fel képet.

Martin is életveszélyesen közlekedik pl:
1 hete, arccal zuhant ki a kocsiból, szokásához híven indulás előtt beült a sofőr ülésbe,kinyitotta az ajtót .......
Ma, olyan fejest ugrott az ágyról, hogy a homloka és a feneke érte a földet. Megállt bennem az ütő, mert biztosra vettem, hogy kitörte a nyakát. Fél perc sírás, majd a helyszin eldádázása után folytatta mutatványait.

Annácskával mi van? Olyan régen írt már.....

Jó éjt

Era

KépKép

KépKép
lingelera

És ami lemaradt!

Eszti!
Remélem nagyon boldog volt a mai napod!
Benyonak egy kicsit megkésve Boldog Névnapot!

Era

KépKép

KépKép
lingelera

Sziasztok!
Egy gyors beszámolóra jöttem ESZTIÉK NAGY NAPJÁRÓL!

Szóval Esztiéknek köszönhetően mi is ott lehettünk, amikor kimondták az IGEN-t. Nagyon szép volt minden. Esztiék nagyon szépek voltak és naaaaaaaagyon szerelmesek. És azért Benyóról se feledkezzünk meg, mert ő is nagyon klasszul festett az ingjében, gatyójában.
A vendégek között volt egy csomó gyerek, akik nagyon jól elvoltak egymással.
Volt meglepetésvendég is. Pontosabban ketten voltak, énekesek. De nem árulom el, hogy kik voltak, ezt majd Eszti megteszi. :wink: :)
A kajcsi is finom volt és mi olyan 9kor eljöttünk.
Eszti,
köszi mindent!!! :D

Képeket majd teszek fel, csak most ezer a dolgom.

Puszi. Mindenkinek szép napot!
angi79

Kép Eszti és Peti
Kép Eszti aláír
Kép Benyó
Kép Lidi
angi79

Eszti!
ESKÜVŐTÖK ALKALMÁBÓL SOK-SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK!!!!!Remélem minden úgy alakult, ahogy szerettétek volna! Mesélj nekünk róla jó? (még nem vagyok elég sárga :lol: )

Angi: Köszi az élménybeszámolót!!Gyönyörű volt Lidi.Kész hölgy, de most komolyan!

Livi: Alízt szerettél volna írni igaz? :lol: :lol: :wink: Jó hogy negatív az eredmény.

Era: frankó lesz majd a dühöngő :wink: Biztos sűrűn mennek hozzátok majd a kishaverok! :lol: Hú micsoda esések :roll:

Ildi.ügyesek vagytok a sok gyerkőc mellett hogy sokmindent magatok csináltatok meg!

Annácska: tényleg nagyon régen írtál már!

Anita: És Botondka hogy van?

Rólunk:a hét azzal telt, hogy a tüzelő szukát megint befedeztük, hétvégén pedig kutyakiállításon voltunk Debrecenben. Nagyon jó volt, bár nagyon meleg,ma meg nagy szél. Tanulok a nyelvvizsgámra, ami szeptember közepén lesz, és mi ÁLLATOK meg most fogunk hozzá a napokban ha minden igaz a ház kimeszeltetésére. Jobban mondva először eltüntetik a penészt, utána jön a festés. És ezzel a penészírtással nem foglalkozik ám minden festő. Szóval keressük-kutatjuk, mert meg kell csináltatni! Olyan szereket lehet már kapni hogy reméljük nem jön elő újra. Na megyek is, írom a házifeladatomat! :evil: (egyszer érjem meg hogy nem kell tanuljak)
Vendég

Sziasztok!

Kövecske!
Hát az úgy volt, hogy elmentünk apával sétálni, és ő "lecsatlakozott" rólunk. Tehát olyan igazi elválás-élménye nem volt. Én is így szoktam meglépni itthonról, ha őt itthagyom valakivel.
Hihetetlen hogy mennyi szót tud már Keve. Mi még alig néhányat.

Boscó!
Félreírtam? Hát ugyi az a sok pálesz! (csak viccelek) De egyébként kétszer visszaolvastam és csak utána jöttem ám rá! Úgyhogy elnézést minden érintettől! Bocsííí!

Rólunk: Semmi extra nem történt tegnap óta. A féjem cégénél elment betegácsiba két ember, és úgy néz ki az én férjemet rendelik haza, nem azokat akik a medencefűtésre gyűjtenek kint. Szóval mérges vagyok egy hangyányit.

Kép
szelivi

Sziasztok!

Eszti!

Nagyon sok boldogságot kívánunk nektek! Bencének pedig boldog névnapot!

Niko!

Szia! Üdv itt :) Nálunk bevált a teszkós pelus, én a Huggiest nem szeretem. Meg a Pampers-t se :) Éjszakára meg Liberot kap a Dóri.

Szelivi!

De jó, hogy minden negatív a Tündi eredményében :)

Lidke!

Apám, 150 szót mond Keve?! Ennyit némelyik felnőtt se tud... Nagyon kis ügyes!
Hogy vannak a kiütéseid?

Era!

Jó kis birodalma lesz Martinnak :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Voltunk babakukucskán. Este 7.30-ra voltunk programálva és 9 előtt pár percel jutottunk be. Én kicsi "türelmes" babám, már nehezen bírta. Még szerencse, h a várakozási idő vége fele jött egy 14 hónapos kisfiú és elszórakozgattak. Olyan jól sikerült az első találkájuk, h már ott a vároterembe hanyat döntötték egymást és elkeztek puszilózni. Mi meg csak pislogtunk, majd Anyatársam is korainak tartotta az akciót és szétválasztottun őket.
Kukucska nem valami jól sikerült, mert egy 15mm petezsákon kívűl semmi sem látszott :(
Kaptam utrogestant, folsavat és E-vitamint. Ezeket olyan szöveg kiséretében irta fel, h: "látom van ki lestrapálja"
Ujjabb kukucska jövő héten csütörtökön lesz.

Kövecske!
Kistesó olyan simán jött össze, h egyszeri együtlét eredménye. Pontosan tudom, h mikor hoztuk össze, mert az utoló ciklusom ota 1x voltunk együtt apával, hála Boglárka jó alvókájának.
Sulyhatárt általában minden veszélyeztetett kismamának előirnak. Én be is tartottam és még igy is megesett, h a 20.-ik héten bevéreztem.

Nagyon fáradt vagyok és pont ugy mint Boglárkánál, csal d.u vagy este érzem magam sz*rul.

Puszika Nektek
Vendég

Meli remélem minden rendben lesz!
Vigyázz magatokra és vidám pocakosodást! :)

Angi
Én nem is tudtam, hogy ti máshonnan is ismeritek egymást.... pedig amikor készítettem a köszönetajándékot még eszembe is jutott, hogy nekünk is van itt egy Angink! :)
Biztos minden nagyon szép volt! :)
Olyan vidám hangulat jön át a képeken...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Meli!

Mikor 6 hetes volt a Dóri vele is csak egy petezsák látszott, semmi egyéb. Ne izgulj!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!
Itt vagyok megint, lehet örülni :))))

Eszti, így utólag is sok-sok boldogságot kívánok nektek.
Boscó! A kislányod meseszép.
Lívi! Nagyon örlök, hogy tündi eredményei negatívok. Vérvétel, brrrr.
Köszi a pelenkás válaszokat, minden baba más és csak a véleményeitekre voltam kíváncsi. Az biztos, hogy környezet szennyezés ide vagy oda én elég kényelmes vagyok, nem használnék mosható pelust. Ha már pelenak a téma jövő hét szombatra tudok ajánlani egy jó családi programot. Libero-nak lesz családi napja a Hajógyári szigeten. Mivel már mi is érintettek vagyunk, szerintem kinézünk. Azt is hallottam, hogy ott pelenkát is olcsóbban lehet venni.
Látom, ma nem volt nagy a pörgés. Nekem is csak most volt időm benézni hozzátok, de már megyek is.

niko29

Sziasztok!

Meli!
Akkor Kistesó a "kárpótlás" nektek a sorstól, amiért Boglárka nehezebben jött össze!
Szerintem se szomorkodj az UH miatt, pont az látszott, aminek egy ilyen idős terhességnél látszania kell, és ez így jó! :wink:
Most is veszélyeztetett leszel?

Eszti!
Csodaszépek voltatok! Imádom az ilyen összeillő dolgokat (virág - nyakkendő)! Várjuk majd a részletes beszámolót, meg persze a képeket!

Angi!
Beszámolót + képeket köszi! :D

Évi!
Kiütéseim, köszi, halványodnak, kicsit még viszketnek. Tegnap voltam a rubeóla eredményért, negatív lett, így továbbra sem tudják, hogy mitől lehetett.
Keve szókincse egyébként nem tűnik olyan soknak (bár egyre jobban kifejezi magát), én magamtól azt mondanám, hogy kb. 50-60 szót tud, csak az első 80-at fölírtam, és azóta is rengeteg újat vett használatba.

Livi!
Férjed cégénél elég piszkok, de mindenhol ez megy. Próbáld a jó oldalát nézni, így előbb hazajön Apa! :roll: :wink:

Era!
Dühöngő biztos szuper lesz! Jó kis házibulihelyszín! :lol:

Lidke
KépKép
kövecske

Rólunk:
Hétvégén már a családi bejelentés is megvolt, úgyhogy most már "hivatalos": Kép[/url]
:D :D :D

Lidke
KépKép
kövecske

húúúúúúúúúúúú :shock: , Lidke, gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez ám a jó hír az éjszaka közepén :wink:
vas

Angi, köszi a képeket Esztiékről(szépek nagyon)

Lívi, jó hogy negatív lett Tünci tesztje.
És az urad véglegesen hazajön, vagy csak amíg betegszabin van a 2 muksó :?:

Lidke, 56-60-80 szó??? :shock: :shock:
Natasa max.5-öt tud :wink: :wink:

Meli, azt láttátok, amit ilyenkor látni lehet :wink:

Rólam csak annyit, hogy nem tudok aludni, mivel kitört a parlagfű allergiám(már pár hete, előtte meg a csalán),aztán nagyon gázosak az éjszakáim, épp inhalálok, hogy kiduguljon az orrom.
Tegnapelőtt vettem gyógyszert, a tegnapi éjszakám príma volt, de ma megint nem kaptam levegőt.
Szóval sz*r az egész. :evil:

Jóccakát :wink:
vas

Sziasztok

Lidke, gratulálok. :) Szuper hír!! :) Vigyázz magatokra. :) Aztán a latin fiad mellé egy gyönyörű kis latintesó dukál. :) :)

ILdi, allergia dettó. Nekem a Claritine akut bevált egyelőre....ez azt jelenti, hogy legalább látok, de teljesen nem szünteti meg a jeleket.

Az esküvőnk tényleg nagyon szuperül sikerült, jó volt az idő, jó volt a társaság, gyönyörű volt a kert, ahol a szertartás volt, szuper volt a kaja, a borok, a pezsgők. És nagyon élveztük a nap minden pillanatát, azt hiszem a képek majd önmagukért fognak beszélni.
A meglepetés vendégeink is jók voltak, azt hiszem, mindenkinek nagyon tetszett, iszonyú jó hangulatot teremtettek. :)
Varga Feri és Balássy Betti énekeltek egy órácskát nekünk, nagyon dög volt. :wink:

És akkor pár kép. Egyelőre csak ezeket kaptam meg, a fotós barátunktól még nem jöttek át a profi képek. :) Azokat majd később.

Hétfőn utazunk a nászútra, természetesen hármasban. Kos szigetére, egy ismerősünk jóvoltából, aki gyönyörű utat szerzett nekünk, egy 5 csillis szállodában leszünk, szuper gyerekbarát hely, All Inclusive ellátással, hogy a gyönyörű napunk egy gyönyörű hetünk is legyen. :)

Puszi mindenkinek

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Annácskának egy nagy köszi, tőlük jött a hangosító szett, ami komoly berendezés volt, de olyan jól kiképezték az uramat, hogy tökéletesen összerakta a berendezést, és szuper jól szólt rajta a zene, és Feriék is. :)

Annácska, köszííííííííí. :wink:
Vendég

Lidke: gratulálok :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Eszti, nagyon szépek vagytok, látszik rajtatok, hogy sugárzik a szerelem.................. :D :D :D :D :D
Gratu mégegyszer, sokadszor :)

Hogyhogy Kos?
Nem Montenegró volt az uticél???? :wink:

Én is a calaritin akut-ot kezdtem el hétfőn szedni, eddig jó is volt, de ma éjjel megint ugye nam kaptam levegőt.A reggelem most meg olyan, mint gyógyszer nélkül. :roll:
Eddig reggelente vettem be, de azt hiszem kitolom estére, hogy legalább éjjel legyen jobb hatása.
Úgy vettem észre(két napos tapasztalat :roll: ), hogy minta gyengülne a hatás 24 óra eltelte közeledtével.
Vagy a reggeli, éjszakai rohamaok maradnak??????
Hát az csúnya lenne :roll:
Viszont 3-kor sikerült elaludnom, és egészen 3/4 9-ig aludtam.
legalább nem keletm fel 6-kor :roll:
Múltkor a legszenvedősebb éjszaka után 1/4 7-kor sikeresen felébredtem :roll:

pusz
vas

Sziasztok!

Írtam egy töööök hosszút, de erre nem rossz gombot nyomok???? De... szóval most gyűjtöm az erőt a következőre... :(:(

Ildi!
Calcium sandos estére, napallra meg Histamin C9-12 napi 3*3. Tapasztalataim szerint sokkal hatékonyabb, mint a claritin bármilyen formája. :D

robokok, mert kolléga beszólt, hogy nem hallja az eszméletlenül izgalmas beszámolókat a pötyögésemtől... :evil: :evil:

Jajjj, LIDKE! MELI! NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGY GARTU KETTESKÉHEZ!!! :D:D

Puszi

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Ne haragudjatok, h nem írtam, csak dolgoztam végre az elmúlt napokban. Most itthon vagyunk, Alex beteg. :( Már „vártam”, h mikor lesz az. Már vagy 2 hete folyik az orra, de már csak éppen hogy. Tegnap hívtak a bölcsiből, h 38,7 a láza. :( Aztán lement neki, este meg megint felment. Éccakára kúpot kapot, reggel felkelt, megint lázas volt. És természetesen nem picit lett taknyos. Csak már szép sárga, meg zöld. :( Lázcsillapítót adtam neki, meg nem kevés homeos cuccot. Most nincs láza, és sikeresen elszuszizott rajtam. 1-re viszem a dokihoz. Remélem semmi komoly baja nincs.
Szal most itthon, talán lesz időm egy kicsit olvasni, írni is.

Most csak ezt az oldal:
Bosco!
Fannika továbbra is egy tünemény. :)

Niko!
Üdv itt! Érezd jól magad! :) Képet kérünk! :)
Pelust, mi most DM-est használjuk, meg pelusfutártól szoktam rendelni. De mióta Ala bölcsis, már nem rendelek, mert szinte napi 3 db pelus fogy itthon. Bölcsibe meg Pampers, meg azt a Hippy vagy milyen pelust használnak.

Eszti!

Ne haragudj! Tudtam ám, h mire készültök szombaton, csak egyszerűen nem volt időm/energiám ide seggelni a gép elé!
Utólag is engedjétek meg, h nagyon nagyon sok boldogságot kívánjunk nektek! Csodálatosak vagytok a képeken! Igazi szerelmes pár. :) Nagyon jó nászutat kívánok nektek! Érezzétek jól magatokat!

Livi!
Király, h negatív lett minden.
Te mikor mész melóba?

Lidke!
Hatalmas gratula a pocakbébihez! Vigyázz magatokra! :) De király… Nah most én is kedvet kaptam, h megint legyen egy bébi. De hát… majd egyszercsak. :)
Kicsit nyomott vagyok a koránykeléstől, meg estére ocsmány módon bebírok zuhanni az ágyba. :) Amúgy jó a meló, kezd pőrgősebb lenni egy kicsit, aminek örülök. És igen. Időm nem sok van. Van, h olvasni snincs időm. Itthon ki van zárva. Hazajövök, főzés, Alexozás. Apára is csak néha jut időm… ;)
Kiütések elmúltak már?
Keve szókincsén kész vagyok. Én még 1 értelmes szót nem hallottam Alextől. :) Cserébe mindent megért, amit mondok neki. Olyanokat is, amiről nem is gondoltam volna.

Era!
Hogy halad a dühöndő? :)
Megkaptam a levelet, csak most nincs zsé, h megvegyem neki. :(Talán pénteken lesz apának fizetése, akkor elszaladunk, ha kapunk, akkor ok, ha meg nem, akkor így jártunk.De köszönöm nagyon!

Ildi!

Parlagfű. :( Sajnálom. Cégnél az egyik kollega allergiás, nem picit. Szerencsétlent úgy sajnálom. Gondolom, h nem lehet kellemes. :(
Homeopátiát próbáltad már? Jah, neki a kecsketej jött be. Csak panaszkodott, h nem tette be okosan a hűtőbe és megromlott. :( De használt neki…

Nah, ennyi voltam most.
Megyek, csinálok valami hasznosat.
Jók legyetek!

Kép

Kép
nancsika

Helló!

Lidke,
nagy gratula Neked!! Jó pocakosodást! Keve szókincse tényleg bámulatos.
Meli,
Te hogy vagy?
Nancsi,
jobbulást Alának! Örülök, hogy a munka okés. A fáradtság meg idővel talán csökken.
Ildi,
szegény Te. Sajnálom az allergiát. Remélem a csodaszerek segítenek rajtad!
Boscó,
köszi a Lidis dicsit. :)
Eszti,
klasszak ezek a képek! Kos szigete meg biztos frankó lesz. Majd mesélj sokat!
Vali,
Alíz olyan szép kiscsaj. :) Sajnálom ezket a nőgyógyis bajokat... Drukk, hogy gyorsan meggyógyítsanak.
Vok,
Ti mikor kezditek a bölcsit?
Livi,
jó hogy a teszt nagatív lett!! Alsópáhokhoz jó pihit! Tényleg, akkor apa végleg hazajön most?
Annácska,
mi van Veletek? Sulikezdés? Peti?

Puszi.
angi79

Meli!
Vigyázz magadra és a picikére, meg a nagyocskára is! Tessék enni a vitaminokat, az mindig jól jön a szervezetnek. Biztosan minden rendben lesz!

Kövecske!
Először is gratulálok a jó hírhez! Már a 16-ik hét?
Felírtad a szavakat? Hogy mik nem jutnak eszedbe! Én bezzeg most úgy vagyok vele, hogy majd emlékezni fogok mindenre, de már most elfelejtettem egy csomó mindent ami korábban történt.
Én nem tudom ennek a jó oldalát nézni, hogy hazajön a férjem. Nagyon nem hiányzik, (na jó, hiányzik, de most ez van), és ha előbb hazajön, az azt jelenti, hogy sokkal több hitelt kell felvenni a lakásvásárláshoz, utána sokkal többet kell törleszteni, stb. De ma hallottam az itthom maradt kollégáktól, hogy nem is olyan komoly baja van a két pasinak, csak rátettek egy lapáttal, és azt mondták, hogy gerincsérvet kaptak, aztán kiderült, hogy csak izomhúzódás és már dolgoznak is. Úgyhogy apa mégse lesz hazarendelve, csak 9 napra.

Ildi!
Jobbulást! Rossz az allergia minden változata, ilyenkor jövök rá igazán.

Esztipeszti!
Nagyon boldogok vagytok a képeken! Sok boldogságot! És persze jó nászutat!

Nancsika!
Jobbulást Alának! Pszichés náthája van esetleg? Itt a házban az anyukák mesélték, hogy egynapos láz+nátha is volt, ha a gyerök nem akart bölcsibe menni. Örülök, hogy tetszik a meló! Én is valalmi pörgős melót szeretnék, mert az unalmas melóba el tudok kómázni ám! Most nem írom le, hogy milyen helyzetekben tudok szunyálni, mert megint kapok egy privit, hogy lejáratom a céget :D
Én okt 24-n megyek először, nagyon sok szabim volt. Még így is marad 14 nap, meg az államvizsgára is adnak asszem 10 napot.

Angi!
Csak az előre megállapított 9 napra jön haza. 9-én már megy is vissza. Aztán lehet, hogy majd átkerül Londonba, oda meg lehet, hogy majd mi is kilátogatunk. De ez még olyan messze van!

Hol van Annácska? Valaki tud róla valamit? Biztos a suli meg Peti meg egyéb gondok, ilyenek, de azért pár betűt kérünk szépen!

Rólunk: Hétfőn voltak "családlátogatáson" a bölcsiből, hogy megnézzék, hogyan viselkedik otthoni környezetben a gyerek. Hát az enyém bemutatkozott, egész idő alatt mosolygott, be nem állt a szája, sokat ebédelt, mutogatta a cicát, kutyát, odavitte a plüss állatait a dadusnéniknek, szóval el voltam ájulva tőle. Amikor elmentek, még puszit is adott nekik.

Kép
szelivi

Sziasztok!

Tudom 1000 és 1 éve nem írtam ide, de sajnos nem tudlak benneteket követni és "kiestem"....

Minden babavárónak egészséget kívánok! :D

Minden friss házasnak sok boldogságot! :D

Kérdésem lenne hozzátok lányok: fügét hány hós, éves kortól lehet adni? Kaptunk frisset és nem tudom Tomdinak lehet e már adni? Olvastam, hogy nagyon jót tesz az emésztésnek és mivel nekünk még mindig gondok vannak a kakkantyúval ezért jó lenne ha már lehetne.....

Köszönöm a válaszokat és mindenkit puszilok!

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Sziasztok!
Írtam egy csomót erre rossz gombot nyomtam és hussss.
Kezdem újra, Milán bealudt elég rossz éjszakánk volt, lehet, hogy jön megint a foga????

Eszti!
Néztem a képeket, gyönyörű voltál, gratulálok még egyszer és jó nászutat.
Lívi!
Tünde baba nagyon ügyes volt, biztos imádták a dadusok.
Ildi! A férjem szintén allergiás ő xyzal gyógyszert szedi. Tudom milyen rossz, kitartás.
Nancsika!
Köszi az üdvözlést és jobbulást Alexnek. Nincs rosszabb ha beteg a kicsi.
Lidke!
Gratulálok a picurihoz. Vigyázz magatokra, persze ez Melire is vonatkozik.
Kicsit irigyellek benneteket én is szeretnék már tesót Milánnak.

Tapasztaltabb anyukák, nem volt vki már ilyen Libero családi napon??? Tényleg olcsóbb a pelus????

Akiket név szerint nem említettem bocsiés szép napot. sziasztok.

niko29

Sziasztok,

Húúúúúú micsoda hírekre kukkantottam be!!!!!

Lidke: Hatalmas gratulaaaaa!!!!! Már lassan félidős vagy :shock: Hogy hogy csak most mondtátok el a családnak???
Pocakfotót szabad kérni? :wink:

Jajj-jajj de kedvet kaptam én is még egy mini manóhoz! (Bár most a hajam égnek áll, mert ez a kettő is egyfolytában nyavajog és szétkapják a lakást :( Ocsmány egy idő van odakint, bizti azért ilyen szenvedősek ... :( )

Eszti: Gyönyörűek voltatok :) Húúúú a Varga Feriék bizti nagyon pröfik voltak :)

Nancsika: Sajnálom, hogy Alex máris beteg :( De ez lesz még így párszor sajnos :( Tegnap voltam én is szülőin a bölcsiben és ott mondták, hogy a gyerkőknek kb 5 éves korukra erősödik meg az immunrendszerük, addig sajna elég sokat betegeskednek :(

Ildi: Allergia :( Nálunk apa szenved tőle kegyetlenül :( Este csukott ablaknál kell aludnunk, különben már hajnalban "halálán" van, így meg én szenvedek a levegőtlenségtől :( Remélem találsz valami jó gyogyeszt, amitől legalább aludni tudsz!

Bocs csajok, hogy csak ennyire futotta, de Aliz már letép a székről, annyira nem bírja, ha a számítógép előtt ülök :(
Meg egyébként is ramatyul vagyok, tegnap voltam fogorvosnál, kiműtötték mind a 4 bölcsességfogam, úgyhogy most kicsit szájzárasan (ennek apa sztem örül :wink: ) és szép nagy bucifejjel tengődöm :oops: :oops: :oops:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Hát remek a helyzet... Tüszős mandulagyula. Fasza.
Amoxicillint kap reggel este, meg szívom az orrát + homeopátia és még majd péntektől, ha igaz lesz aole-s cucc is.

Ma is lázas volt szinte egész nap. 2x alukált, iagz a második csak ilyen kis 20-30 perces volt, de olyan kis kómás. Most éppen nincs láza, akkor huligánkodik, de amikor lázas, annyira kis levert. Úgy sajnálom szegénykémet. :(

Nah, megyek, beadom neki a cuccost!

Puszikákok!

Kép

Kép
nancsika

Kövecske!
Gratula!
Mondjuk nekem volt egy sejtésem, h babás vagy. A multkor olyan titokzatosan írtál arról, hogy mi lenne ha..., meg bizti nem mondjátok el senkinek se a 12. hétig, stb.

Eszti!
Gyönyörű voltál! És Apa is :wink: Capri szigete, nekünk csak majd ha nyerünk a lottón kategóriás.

Nancsi!
Gyógymanók Alexnek!
De sajnos ez igy lesz mostmár. Épp a tegnap volt szó rolla, h ha nem bírnék két gyerkőccel, akkor Boglárkát egy magán bölcsibe adnám(református egyházé és igazgatótol kezdve pedagógus, takaritónő, mindenki régi ismerős)
De felkészitettek rá, h az első év az általában olyan szokott lenni, h 1 hétig megy a gyerek 2 itthon ül, és nehogy több bacit hozzon haza majd kistesókának.

Puszika Nektek

...és köszi mindenkinek az aggódást, de ne tegyétek. Jövő héten már minden bizonnyal dobogni fog az a szivecske. :D :D :D
Habár ma lestem bele Boglárka kiskönyvébe és ennyi idősen már 3mm nagyocska volt. :?
Vendég

Sziasztok!

Csillusnak és Esztipesztiéknek szívből kívánunk nagyon boldog és hosszú éveket együtt!

Meli és Lidke! Nektek pedig nagyon sok vitamint és gyönyörűséges várandósságot és szülést, no de ez még odébb van! :)

Vali, Ildi! Beszereztem az ergót és szeretném tudni, hogy miért nem tudom úgy felvenni, hogy Zazi feje a kapucniba kerüljön, amikor alszik... gyakorlatilag a kapucni nem éri el a fejét... valamit rosszul csinálok?

Beszéd: Zazi is tart már 50-60 szónál és már mondatkezdeményei is vannak: A bácsi fut. Anya, gyere sétálni. Zazi hami. Zazi erre. Zazi csucsu. Zazi csücsü. Zazi buta. :shock: :lol: De remek szókapcsolatokat is kreál: baba bácsi, Zazi bácsi, kuka bácsi. motor bácsi, bici bácsi... szóval a világ -bármennyire is fáj az én ízig-vérig nő anyai szívemnek- a bácsik körül forog és ami érdekes történik az csak a bácsikkal, illetve a bácsik kezdeményezésével történhet. :shock: A néni dolga a hami és a szopi, meg a nyafi kezelése. Sajnálom, ha valakit lelomboztam. :lol: :lol: :lol:

Szép estét mindenkinek!

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok!

Gratulációt mindenkinek köszi! Kiütéseim mára újult erővel törtek elő. Tegnap voltam nőgyógyásznál, ő azt mondta, hogy nem tartja plusz kockázatnak, de azért csak aggaszt a dolog! Meg viszket is!

Ildi!
Allergia: :cry: ! Telfastot nem próbáltad? Meg erre a táplálkozási keresztallergiára is kéne figyelni. Attilának ez bejött pár éve, azóta meg csak nagyon enyhén jelentkezett a szénanáthája.

Eszti!
Húúúúúúú, de irígy vagyok! Én ugyan már kétszer végigcsináltam, de a képekről úgy sugárzik a boldogság, hogy legszívesebben újra belevágnék! Persze csak Attilával...
Nászút pazarnak ígérkezik!!! :D :D :D

Nancsika!
Szegény Alex! :cry: Enni azért tud? Nekem 18 évesen volt, akkor mindent csak turmixolva tudtam egy hétig enni, és nagyon vacakul voltam, pedig nem vagyok az a típus, aki elhagyja magát. Jobbulást! Nagyon sajnálom szegénykét! :cry:

Angi!
Lidi a vonalzós képen (is) gyönyörű!!!

Livi!
Én naplót is akartam írni a gyerekről/gyereknek, de lusta vagyok hozzá. :roll: A szavakból is az első 100-at akartam felírni, de 80 fért a papírra, amin elkezdtem... :roll:
Drukk, hogy Londonba ki tudjatok menni! Mikor jön haza végleg a férjed?
Tünci édes lehetett a családlátogatáson! Tudja, kit kell előre levenni a lábáról! :wink: :D

Nyúlanyó!
Fügét sajna nem tudom.

Niko!
Képet hozzál!
Éjszakátokat sajnálom! A lehűléstől nem lehetett a nyűg? Vagy a széltől? Nálunk ugyan nem volt még ilyen, de a barátnőm fiai a mai napig megérzik a hideget, pedig már 7 és 4 évesek. :roll:

Vali!
4 fogat egyszerre???! :shock: :shock: :shock: Jaj! :cry:
Pocakfotót hétvégén hozok, bár még csak most kezd látszani. Munkahelyen a héten észre se vették.
Családnak Kevét is csak ilyenkor mondtuk el, Anyóséknak meg még később. Olyan babona-féle, meg az olyan jó, mikor még csak a miénk! :wink: Ha lehetne, én csak akkor mondanám el, mikor már megszületett. :lol:

Meli!
Akkor jók a megérzéseid! :wink:

Vali, Niko, Nancsi!
Akkor hajrá kistesó! 8) :wink:

Lidke
KépKép
kövecske

Sziasztok!

Micsoda hírekre jövök! Lidke, gratulálok a kistesóhoz, ez szuper! Jól vagy?

Eszti!

gyönyörűek voltatok az esküvőn, tényleg látszik rajtatok a boldogság :) Maradjon így még vagy 75 évig :)

Nancsika!

Alexnek gyors gyógyulást kívánok! Szegény...

Nyúlanyó!

Lehet, hogy hülyeséget írok, de sztem a füge is aprómagvas, nem? Mintha azoknál amásfél év rémlene, de nem biztos :oops: Most jó sokat segítettem :twisted:

Niko!

Mi még nem voltunk ilyen Libero családi napon :(

Vali!

Fogorvos, brrrr... Ezennel hősnek nyilvánítalak!

Dorci ma ügyesen kizúgott a kiságyból. És hogy máshogy, hát fejjel előre :( Szerencsre nem sírt nagyon, meg gyorsan meg is vigasztalódott, nem vérzik sehol, nincs pukli, úgyhogy talán nem lesz baj. Azért figyelgetem még :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

OFF:
Vali, Ildi! Megtaláltam a kapucnihosszabbítót.. :oops: :lol:
ON

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok!

Én még melózok ki tudja meddig! :roll:

Melitta!
SZIA! Milyen volt a nyaralás?
Zazi fantasztikus a mondatokkal! Keve egyetlen szóösszetételt használ, az az "ezt is", de szerintem nem is tudja, hogy azok különálló szavak.

Évi!
Szegény Dóri! Hogy hozta ezt össze? Drukk, hogy ne legyen baj!

Holnapután megyünk nyaralni. :D 8) :D 8) :D 8) 8) 8) 8) Repüléshez tudtok valami homeót a gyereknek? Más tanács is jöhet!

Lidke
KépKép
kövecske

Nancsika: Mielőbbi jobbulást Alexnek!

Kép

Meli: Nehogy beleess abba a hibába, hogy összehasonlítgatod a dolgokat! Meg fogsz bolondulni, mert úgysem lesz ugyanaz! Minden baba máshogy fejlődik, ha a doki szerint minden OK, akkor ne aggódj! Várjuk jövő héten a híreket :)

Melitta: Ügyes vagy :) Aki, keres, talál :wink:
Húha ... Zazi is belehúzott a dumálásba, nagyon ügyeske :)

Lidke: Kiütéseket sajnálom :( Mi a fene lehet??? :shock:
Apa leszavazta a kistesó projektet :( Azt mondta, van már 3 hisztis a családban, nem vállal be többet :(

Jó nyaralást nektek! :) Hova lesz a menet?

Évi: Hogy a túróba tudott kiesni? :shock: :shock: :shock: Örülök, hogy nem lett baja, sokat kibírnak ezek a kölykök, az már biztos.

Köszi, hogy hősnek nyilvánítasz, de inkább érzem magam egy feldagadt fejű szerencsétlen verébnek :( Remélem holnapra jobb lesz, ma már csak a fél pofám sajgott, Cataflam nélkül létezni sem tudok. :( :( :(

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Már itthon!

Vali!
Kistesóba Apa egyszer már beleegyezett, nem? :? Majd megenyhül, aztán hajrá!
Nem emlékszem, Alíz még szopizik? Cataflamot lehet szedni szopi alatt? Most ugyan épp nincs rá szükségem, de nem árt tudni...

Lidke
KépKép
kövecske

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?