Sziasztok!
Végre van időm, és a babanet is működik! Keve már alszik, Attila bulizik, én meg - mivel ma jöttünk haza Anyuméktól - mára még szabadságoltam magam a házimunka elől.
Vali!
Alíz még mindig csodaszép!!!
Méhszájsebed nem fagyasztják? Nekem ugyan nem volt, de úgy hallottam, hogy azzal hipp-hopp megoldódik a dolog. Cisztám már volt, valószínűleg a fogamzásgátlótól, amit akkoriban szedtem.
Anyumék most építkeztek, ők a garázsba olyan járólapot tettek, ami anyagában színezett, így azon semmiféle kopás nem látszik meg. Arra majd nagyon figyeljetek, hogy ott milyen szakemberrel burkoltattok, mert hatalmas terhelést kell kibírnia, és ez a lerakás minőségétől is függ.
Boscó!
Fannika is gyönyörű!
Eszter!
Sarlóspuszta szupi lehetett!!!
Interneten nincs banki hitel összehasonlítás (mint a biztosítóknál)? Csak beírod a paramétereidet, és kidobja, hogy melyik számodra a legjobb.
Faby!
Nagyon sok boldogságot kívánunk nektek!!!
Blogon megnéztelek, nagyon szépek voltatok! Hozzál majd képeket nekünk is!
Nancsika!
Nem hittem volna, hogy Alex ilyen ügyesen átáll a bölcsis életmódra!
Pedig én biztos voltam benne, hogy nem lesznek vele komolyabb problémák, de hogy ilyen jól megy majd a dolog, azt azért mégsem gondoltam!
Veled mi van? Milyen a munka? Már nincs időd fórumozni?
Anita!
Motorbaleset:
Szegény Boti! Hogy történt?
Edit!
Levi étvágy már a régi?
Meli!
Gratulálunk a Kistesóhoz!!!
Ő simán jött össze? Boglárka szülinapja körül írtad, hogy neki egy doktornéni segített.
Ez a két kilós cipelési súlyhatár durva lehetett! Még a porszívó is nehezebb! Miért volt rá szükség? Drukkolok, hogy most minden simán menjen!
Era!
Légibemutatót én is imádom! Kb. úgy szoktam nézni, mint Martin! Látszik, hogy őt is teljesen elbűvölte!
Kistesó? Drukkolok ám!
Petri!
Timi milyen nagylány! Segít sütni is?
Livi!
Allergia eredmény: HURRÁÁÁÁ!!!!!!!!!!! Kettéharapás:
Tünci hogy bírja Apa nélkül? És Te? Keve a mai napig pánikba esik, ha Attila készül valahova, pedig ő csak 9 napot volt távol, és már 7 hete itthon van. Ma is zokogva csimpaszkodott föl a lábaira mikor indulni akart. Engem meg ilyenkor üt és rúg, mikor lefejtem imádott Apucijáról!
Niko!
Szia!
Mi már egy jó ideje Pampers Sleep&Play-t használunk. Szeretem, mert puha, és vékony. Baleset is ritkán volt. Használtunk már egy csomó félét (Pamperst, Liberót, Tescósat), de mi ezt szeretjük a legjobban. Tescósból már nem lehet kapni azt a fajtát amit használtunk, csak a műanyag borításút, azt meg nem adok a gyerekre.
Rólunk:
Én már 12 napja kiütéses vagyok, fogalmuk sincs, hogy mitől. Eddig 5 orvos látott, köztük a fertőző osztály ügyeletese is, de nem jöttek rá, hogy mi van. Vért is vettek, rubeóla, meg parvo-vírus tesztelésére, de mindkettőt szinte kizártnak tartják, csak a biztonság kedvéért. Keve is elkapta a szopival
, de rajta két nap alatt átment szerencsére. Mióra szedem a homeós bogyót, amit ő is, azóta én is javulok!
Keve szókincse naponta 3-4 új szóval bővül, most kb. 150 szót használ, meg még egy csomót csak utánoz, amikor hallja. Most kezdi az igéket is bevezetni, enni, inni, kiszállsz (ezt mindenre, ahonnan ki akar jönni: autósulés, etetőszék, az ölünk
). Fogalmakat is próbálgat már, ha valami elfogy, vagy valamit kiürít, akkor mondja, hogy ühes (üres), és a kezével is mutatja, hogy nincsen. A hideg innivalóra, vagy a medence hideg vizére is megjegyzi, hogy ideg (hideg), de azért nem lehet belőle kiszedni. A legújabb bolondériája, hogy a medencében sem foghatjuk, úgy jön-megy a vízben. Már többször megcsúszott, és elmerült, de persze nem tanult belőle.