Sziasztok!
Klarka, annyira hihetetlen, hogy egy olyan kis foltocskából lesz a babád! (nehogy félre érts)
Krisztinka, azt hiszem minket még ezek a hisztik sem riasztanak el a vágyunktól. Bár köztünk már sokan tudják, mi vár rájuk, én meg nem, de akkor is akarom. Húúú, majd ezt mentse már el valaki, és dugja az orrom alá, ha majd panaszkodni fogok.
Remélem ma már manód jobban van!!
Kriszti, ma neked köszönhetően paprikás krumplit fogok főzni.
Ancsa, akkor kitartás mára. Sajna ez a legrosszabb, mert igazán nem tudsz mit csinálni a mesterekkel. Én is néha legszívesebben hazazavarnék embereket.
Mi tegnap megint elcsavarogtuk az esténket.
Most nyílt nálunk STOP SHOP, és elmentünk megnézni. A páromnak kellene valami edzőcipő, de sehol nem talál olyat, ami tetszene is neki. Persze, nekem mindig mindenhol tetszik valami. Most is kaptam egy szupi bakancsot. Elég jó áron volt, úgyhogy nem tudtuk ott hagyni. Pedig eszembe sem jutott volna, hogy nekem bakim legyen.
Meg voltunk egy másik boltba, ahol csupa trendi ruha volt. Nem mondom, lehet, hogy kinéztek minket onnan, mert majd az összes ruhát kinevettük. Már rég nevettem ennyit. Ebből is látszik, hogy öreg vagyok már én a divathoz.Vagy csak maradi……..
Ma itthon vagyok, délután kell mennem egy helyre. Először vágok át a városon egyedül, ráadásul a délutáni csúcsban. Szurkoljatok, hogy ne bénázzak sokat.