Új privát üzeneted érkezett!

Hú, Kislibus, lehet, hogy......??? :lol: :lol: :lol:

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Sziasztok!

Te jó ég micsoda perpatvar volt a hétvégén! Én már nem is láttam a durva hozzászólásokat! Lehet jobb is!

Látom izgi van!!!! :lol: :shock:

Kislibus! Mi a helyzet????

Kriszti! Látom totál kész vagy a 8 hónap sikertelenségtől!!! Tudom, hogy szar, nekünk szept. 14-én lesz 1 éve hogy elkezdtük a projektet! Totál megértelek! Remélem hamorasan követjük Kacikát, meg Klarkat!

Zsu! Szerintem ne érezd magad kényelmetlenül a balhé miatt! Nem tudhattad, hogy mi lesz rá a reakció!
Egyébként hogy vagy? Jaj elefelejttem hol áll a vonalzód! :oops: Na majd visszanézek!

Pusszantó Mindenkinek!
Vendég

Szia Krisztinka!

Hát ez perpatvar volt a javából és még volt aki megis értette!
Hétvégén még másik topikba volt egy kis visszhangja,de úgy olvastam,hogy azzal be is fejeződött!
Na erről ennyit!

Reméljük több ilyen nem lessz!!!!!!!!!!!!!

Novemberben nekünk is 1 év,hogy próbálkozunk!!!
Még ezt az évet esélynek adom,utánna feladom!!!!
Én a lombikig vagy ki tudja milyen vizsgálatokig már nem megyek el!!!
Ha addig sikerül,sikerül,ha nem akkor nem!!!!!
Ha 30 éves lennék első babás akkor talán,de igy nem!!!!!!!!!!!!!!!!
Reméllem sikerül ebben az évben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Krisztinka, a hőm egész jól áll, bár még csak kb 4-5.napon vagyok a pé- után. Egyre csak emelkedik. Eddig biztató, szerintem jókor is voltunk együtt. Hááát, majd meglátjuk.

Kriszti, szerintem nektek akkor fog összejönni, amikor feladod.

Kislibussal mi lehet?

Zsu

Kép
bvigh

Na, de lányok!
Hol van mindenki??

Úgy olvasnék valamit. Léccci írjatok!

Pusszancs

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!

Na,hogy olvass 1 kicsit!!!!
Örülök neki,hogy jól működsz!!!!
Drukkolok nagyon,hogy sikerüljön!!!!
Én részemről hitetlen vagyok abban,hogy akkor fog sikerülne!!
Bár kitudja!!!!!?????
Én már ezt a hónapot is leirtam!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi!
Vendég

Kriszti!

Köszönöm szépen, drága vagy.
Egyébként én sem hiszek benne, hogy nekem sikerülne, csak próbálok poitívan gondolkodni. Hisz nekem még nincs gyerekem, úgyhogy muszály.

Otthon folytatom.

Zsu

Kép
bvigh

Helló!

Gyors helyzetjelentés, mert sok dolgom van!

Baba nincs, piri beerősített, délelőtt fetrengtem a fájdalomtól.

DE hajrá köv. hónap! :wink:

Fel is fegyverkeztem ovu, meg 4 db terhes teszttel :D

Kép
kislibus

Sziasztok!

Kislibus: :( :( :( :( :( Azt hiszem csak ennyit mondanék!!!!!!!

Nálunk minden ok! Már alig várom az ötödikét,hegy menjünk a 4D-s re.Viszont átparázzuk az éjszakát,mert a hugom bevonult a szülőszobára kétperces fájásokkal.....

Kép

Kép
ancsa03

Zsu!

Örülök neki,hogy pozitivan gondolkodsz!!!!!!!!!!!!!!!
Igy is kell!!!!!
Hiszen nektek első baba!!!!!
Már nagyon megérdemelnétek ti is,régóta próbálkoztok!!!!
Én még elmegyek 1 másik dokihoz,hogy ő mit mond!!!!

Kislibus!!!
Irigylem a hozzá állásod!!!!!!!!!!!!!!!
Kitartás!!!!!
Hajrá szeptember!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsu!
Várhattalak én!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Tudod?"otthon folytatom! :lol: Biztos dolgod van!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na,de majd holnap!!!

JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Kislibus: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ancsa, ez nagyon izgi, (ma van telihold, vagy tegnap volt?) meg olyan jó, hogy egy csomó friss tapasztalattal leszel gazdagabb. Meg az uncsitesók is jól ellesznek együtt. Jó lehetett, a tesóddal babásodni. :wink: :wink:

Kriszti, itt vagyok én, csak a párommal még elmentünk vásárolni.
Aztán, mikor haza értünk, kiderült , hogy a tv csatornákat átpakolták más hullámsávra, azt kellett rendbe tennem, amíg Ati a DVD filmjeit rendezgette. Képzeljétek szépen sorba vannak egy táskába. Most kölcsön adott vagy 20-at, és most azzal telt az egész estéje, hogy visszapakolja a helyére. Nehogy kettő összekeveredjen. :lol: :lol: :lol:
Na és akkor most folytatom. Legalább is megpróbálom. Azt akartam még írni, hogy én biztos nem adom fel, mert legalább 1 gyerek nekem KELL!
El sem tudnám képzelni az életem gyerek nélkül. Igaz 2-re vágyom, de ez már részletkérdés.

Kriszti, én pedig igen is hiszek benne, hogy terhes lehetsz!
Vagy úgy gondolod,hogy elkezdtek majd védekezni, ha már úgy döntöttél, hogy vége?

Na, de most mennem kell, mert kezdődik..........
Andi, remélem nem felejted el nézni!!(BK)

Puszi, jó éjt mindenkinek!

Zsu

Kép
bvigh

Zsu:nézem,mézem,most meg reklám van éppen :wink: :lol:
Ja ,és ne is add fel.Jövőre szülünk :wink: :lol: Én se adom fel,és szép csendben meg is kedztem a hetedik hónapunkat. :shock:
vedresandi

Sziasztok!

Ne haragudjatok, h belekotyogok a beszélgetésbe, Kacikának szeretnék írni pár sort, aki eltűnt tőlünk (2008. márciusi topik), és szeretnénk, ha oda is adna magáról vmi életjelet :)

Hamari babásodást, Lányok! :)

Lexa

KépKép
lexus

Sziasztok!

Én már itthon vagyok. Takarítanom kellene, mert a drágám a hétvégi munkájával összeporozott mindent.
Kedvem nem sok, mert most ebédeltem be. Meg a tv-t is bekepcsoltam, és az a hülye játék van, amibe bizonyos szavakat nem lehet kimondani. Marha jól szórakozom. Ma ez az én színvonalam ezek szerint. :oops: :oops:

Mindjárt dobok egy táblát, még mindig jó vagyok. De meddig???????

Zsu

Kép
bvigh

Kép

Zsu

Kép
bvigh

Zsu, gyönyörűűű a görbéd!!
Vendég

Sziasztok!

Hoztam nektek egy babát.Tegnap meszületett a hugom fia.Ime az uraság!
Kép

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa!
Csodaszép kislegény! Gratulálok a hugodnak!
Ezek szerint nem volt valami hosszú szülése? Vagy igen?

Kacika!Köszi, remélem a végére nem csúnyul el.

Egyébként nagyon ügyi voltam, már kész vagyok, a párom meg sehol. Pedig a szőnyeget a helyére kellene tenni.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu:Kb.1 óra.Nem lacafacázott!!!!!!!

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa, remélem neked is így megy majd :lol:

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Ancsa:gratulálok tesókádnak,gyönyörű a kisfia.Reméljük a gyorsaság családban marad :lol: :wink:

Zsu:ha kész vagy,jöhetsz hozzánk is,por itt is van :lol: (halkan megjegyzem:igen szép a görbéd,de nem kombinálok :wink: )

Voltam ma dokinál,megcsináltuk az újabb szűrést.Remélem jó lesz az eredmény :?
vedresandi

Ancsa! A hugodék méltán lehetnek büszkék magukra is, meg a picúrkára is! Gyönyörű csöppség! Hogy hívják?

Zsu! Megy a drukk! Görbe fennmaradni! Teszt kétcsíkosodni!!!

Sokszor elképzelem milyen is lesz majd ha hazahozzuk a babát a kórházból! Azt hiszem csak ülni fogok a kiságynál és csak nézem, ahogy szuszog és alszik. Istnemmilyen messze is van még! Emlékszem mikor öcsimmel anyuék hazajöttek a kórházból. Ott lebzseltünk állandóan az ő szobájukban, néztük a kicsit, ha aludt alig vártuk, hogy felébredjen és akkor már kaptuk is ki, hogy ringassuk! Anyu alig tudott mellőle elzavarni.. :roll: Ez a picikéről jutott eszembe. :)

Kép
kislibus

Andi! Milyen szűrést?

Kép
kislibus

Andi, ok. Indulok mindjárt! :lol: :lol:
Igaz, most megcsináltam, de, hogy mikor lesz ilyen alapos takarítás megint??
Milyen szűrést csinált a doki? Mondtad neki, hogy már mióta próbálkoztok, és még semmi?

Kislibus, én is sokszor gondolok ilyenekre.Jó ábrándozni róla. Remélem egyszer valóra is válik.

Ja, és Imre az Ancsa hugának a kisfia.

Zsu

Kép
bvigh

Köszönöm szépen a nevükben is.Szeretnék én is ilyen gyorsan megszülni..........
A neve Mihály,Roland
Tudom,hogy nemsoká én is a kezemben tarthatom a babámat,de ott a korházban olyan türelmetrlenség jött rám,hogy én is azzonnal akarom az enyémet.....

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa, akkor bocsi, szerintem csak elírtad a kép fölött. :oops: :oops: :lol: :lol:

Zsu

Kép
bvigh

Ancsa! Dehát a tiéd ott van! Csak a pocidra kell tedd a kezed!!!! :lol:
Na persze értem én, hogy más a karodban tartani és már ezt szeretnéd! Eljön az is kitartás! Addig is élvezd ahogy mocorog, minden nap a tudtodra adja, hogy: szia anya itt vagyok bent egy csodaszép kis hercegnő, csak egy kicsit még megerősödöm, aztán találkozunk becs szóra!!! :D

Zsu! Hiszem, hogy valóra válik!!! :)

Kép
kislibus

Kislibus/Zsu: amikor levették a spirálomat (febr.28),csináltunk egy rákszűrést,ami P2 lett,de HPV gyanú miatt, azt mondta kezelni még nem kell,mert nincs baj,de félévente kell járnom rákszűrésre (8.500,-Ft).Remélem már a gyanú sem lesz,és rendben van minden.
vedresandi

Andi, neked nem csinált még HPV szűrést? Azt hiszem ez kb.4000Ft. A tb természetesen nem támogetja.A barátnőm csináltatott a dokija javaslatára. Természetesen pozitív lett.Most akar még egyet.
Ilyet még nem csináltatok?

Zsu

Kép
bvigh

Zsu,de mindig csinál,de most valami nem volt rendben
vedresandi

Hú, Andi az elég költséges lehet................
Jól értem,hogy félévente csinál rákszűrést, és HPV tesztet is?
Vagy én keverek valamit?

Puszi mindenkinek, jó éjt!

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok! Jó reggelt!

Zsu:A kép fölött azt irtam,hogy ime tehát itt van az uraság.

Kislibus:Teljesen igazad van,és tényleg minden nap jelez a babám,és egyre többet,és azt is tudom,hogy ez a 3 és fél hónap már hamar eltelik,csak ott abban a pillanatban,amikor a kezembe vettem a babát lettem olyan türelmetlen.Na de hétfőn azért megyünk babázni.Persze ha a hogom lánya odaenged,mert teljes extázisban van az öcsi miatt.

Kép

Kép
ancsa03

Húú Ancsa, gratulálok a tesódnak, gyönyörű a kisfia.
Nálunk is így volt majdnem a nővéremmel, az én fiam született hamaradd, 5 hónappal , és a nővérem ott volt velem.
Aztán én is ott voltam az ő szülésénél 5 hónappal később, neki kislánya lett.
Ma is jönnek du, és együtt sétizünk a gyerekekkel.

:lol:

Andi , nem lesz semmi gond ezzel az eredménnyel.

Kriszti merre van?

Kislibus, tényleg izgi amikor hazakerül a baba. Mi letettünk a nagyágy mellé, a hordozóban feküdt, aludt.
Csak néztük, csak néztük, és fogalmunk sem volt hogy hogyan tovább, mit kell csinálni. Amikor felébredt, próbáltam etetni, persze nem nagyon ment, és estére mire a fürdetés eljött, kész voltunk mind.
De mégis a legszebb és legemlékezetesebb napjaim egyike.
MEGÉRI!!!

Megyünk ebédért Pepével, jó étvágyat mindenkinek majd!
Vendég

Sziasztok!

Már alig várom, hogy kiderüljön ki a következő babás!! Mert hát valamelyikőtök következő lesz!!!!

Mi megvagyunk, sétálunk nagyokat, tegnap kezdtük a 10. hetet.
Megpróbálok feltenni uh képet! Ez 8 napja készült, még nem nagyon sok látszik, volt jobb kép is, amit lefényképezhetett volna....

Majd még jövök, csak nagyon sűrű az életünk:) 1188384198.86.pdf

Kép
klarka

Kattintsatok rá a hivatkozásra, mert sajnos ez pdf formátum.

Kép
klarka

Sziasztok!

Ancsa! Gratula tesókádnak! Nagyon szép baba!

Klarka! DE jó Neked! Már én is szeretném ha legalább itt tartanék, vagy csak legalább ott, hogy eljött az ideje a tesztelésnek.
REmélem minél hamarabb jön a következő kismamink, azt hiszem Zsu van most hozzá a legközelebb!!!!

Zsu! Mennek a drukkok és a hőfenntartó enerdzsik!

Nekem még csak az akciós napok jönnek! :lol: :lol: :lol:
Igaz holnap reggel még dokihoz is megyek, mert a viszketős ügyem után elég érzékeny lettem, olyan volt szex közben, mmintha égne az egész hüvelyem, pedig csúsztunk rendesen. :oops: De legalább hátha lát a dokibácsi domináns tüszőt, vagy pé-t, mert már tojcsim is van. Jaj nagyon kíváncsi vagyok!
Ma totál kész vagyok! Manó olyan szinten kiakasztott hogycsak na! Pedig ügyesen reggelizett, aztán aludt délelőtt, de mikor felkelt egy hisztizsák lett. Mindig olyat akart amit nem lehet, aztán meg ha elvettem hisztizett, utána nem volt hajlandó enni, a pelust sem engedte magára rakni, aztán mikor már összepisilte a szőnyeget ráerőszakoltam a pelust, most meg a kiságyban van büntiben. Most csendben van kíváncsi vagyok elalszik-e.

Puszi Mindenkinek!
Vendég

Krisz, vannak ilyen hisztis napok, sajna.

Klarka, szép a képed a picuriról!!! :D
Vendég

Klarka! A lényeg láttszik ezen a képen is, a többi mellékes!!! Jól vagytok, 10 hét és ez a fő!

Kacika! Hát a nem tudom mit csináljak rész remélem nálam az előképzettségnek köszönhetően ki marad, de anyám már felkészített, hogy én sírós gyerek voltam, biztos az enyém is az lesz, úgyhogy még az is lehet, hogy úgy visszük haza, hogy sír én meg a hajamat tépem, mert már mindent kipróbáltam és nem sikerült megnyugtatnom.. :roll: De asszem maradjunk az "A" verziónál :wink:
Amúgy jó lehet a nővéreddel együtt babázni, nekem sajna ez ki fog maradni, a hugom egy darabig még nem fog szülni... Bár ki tudja???
Vannak egyébként baráti körben is hsoló korú gyerekek Petihez?

Krisztinka! Neked eredményes akciózást! :lol:

Andi neked úgy szintén!!! :lol:

Zsu! ++++++++++++++++ :D

Ancsa! Nem csodálom, hogy a kiscsaj extázisba van, már leírtam milyen volt az én öcsimmel!
Ha mentek látogatni, legalább szereztek egy kis info-t is, és mire megszületik a tietek, már profik lesztek!!! És írd majd meg, hogy milyen volt a baba és pocilakó találkozás! Állítólag a magzatok reagálnak valamiképp a babasírásra!!!
:D

Kép
kislibus

T. Kriszti! Bár nem bízol benne de küldök neked is sok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Kép
kislibus

Jelentem itt szakad az eső!

És elkészült az ebéd? : csirkecici édes savanyú mártással. :P

Kép
kislibus

Sziasztok!

Kislibus!
Köszönöm!
Én még most főzök!
Itt is szakad az eső!
Útálommmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PUSZI MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti!

Nálatok mi a menü?

Kép
kislibus

Paprikáskrumpli salátával és lecsó!!!
A lecsót csak azért csinálom,mert itt egy csomó paprika és paradicsom,hogy ne romoljon,meg mert annyit nem eszünk!!!
Vendég

Jól hangzik! Erről jut eszembe, kell csinálnom töltött paprikát!!!

Kép
kislibus

Én hétvégén csináltam,szeretem!!!!!!!!!!!!!!!!

JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Én meg e hétvégén fogok!

Jó éjt!

Kép
kislibus

Kriszti:Annyira éhes lettem a paprikáskrumplira,pedig most ettem,de összefutott a nyál a számban :lol:

Krisz:neki is lehet rossz napja,ahogy neked is.Ilyen frontok mellett nem csodálkozom.
vedresandi

Sziasztok!

Csak gyors bejelentkezés.Csinálják a cirkót,a lakás a feje tetején áll,és ráadásul elb...ták a villanyt,mert átfurtak egy vezetéket.Totál kész vagyok.Ma délután már befejezik.....Már találkoztam a babával,de különösebb dolog nem történt,mert ez a baba csak alszik.Még nem hallottam sirni....na most megyek,mert mindjárt jönnek a szerelők,este jövök.Remélem.....

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Klarka, annyira hihetetlen, hogy egy olyan kis foltocskából lesz a babád! (nehogy félre érts) :oops: :wink:

Krisztinka, azt hiszem minket még ezek a hisztik sem riasztanak el a vágyunktól. Bár köztünk már sokan tudják, mi vár rájuk, én meg nem, de akkor is akarom. Húúú, majd ezt mentse már el valaki, és dugja az orrom alá, ha majd panaszkodni fogok. :lol: :lol:
Remélem ma már manód jobban van!!

Kriszti, ma neked köszönhetően paprikás krumplit fogok főzni.

Ancsa, akkor kitartás mára. Sajna ez a legrosszabb, mert igazán nem tudsz mit csinálni a mesterekkel. Én is néha legszívesebben hazazavarnék embereket. :evil: :evil:

Mi tegnap megint elcsavarogtuk az esténket.
Most nyílt nálunk STOP SHOP, és elmentünk megnézni. A páromnak kellene valami edzőcipő, de sehol nem talál olyat, ami tetszene is neki. Persze, nekem mindig mindenhol tetszik valami. Most is kaptam egy szupi bakancsot. Elég jó áron volt, úgyhogy nem tudtuk ott hagyni. Pedig eszembe sem jutott volna, hogy nekem bakim legyen.
Meg voltunk egy másik boltba, ahol csupa trendi ruha volt. Nem mondom, lehet, hogy kinéztek minket onnan, mert majd az összes ruhát kinevettük. Már rég nevettem ennyit. Ebből is látszik, hogy öreg vagyok már én a divathoz.Vagy csak maradi……..

Ma itthon vagyok, délután kell mennem egy helyre. Először vágok át a városon egyedül, ráadásul a délutáni csúcsban. Szurkoljatok, hogy ne bénázzak sokat.
:oops: :oops: :lol: :lol:

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Zsu! Ne aggódj, menni fog a vezetés egyedül is! Aki raftingolni el mert menni, az vezetni is tud! Ügyi vagy TE! :wink: :lol:

Képzeljétek este apával beszélgettünk, hogy ma reggel orvos és azt mondja, ha már kifizetek neki 8000 Ft-ot, akkor mondjam neki ne csak megkuksizzon, hanem mondjon valamit, hogy baba legyen, nézze meg ahogy van-e pé-m, vagy adjon valami tüszőserkentőt.
Mindezt apa mondta, aki a természetes dolgok híve. Nagyon édi volt.
De viszont a ma reggel nagyon lehangoló volt a dokinál sajnos.
Úgynéz ki, hogy gombát kezelünk, 8 hétig áll a babaprojekt és 2 hétig semmi szex. Apa is én is szedegetünk kapszulákat, őt kenni kellén meg hüvelytabblettázok is. 6 hét múlva kell visszamenni.
Szóval most nagyon szomorú vagyok, mert megint lőttek annak a tervemnek, hogy májusi babám legyen. De most az a legfontosabb, hogy ebből kikezeljenek és egészségesen kezdjünk neki ababának majd.
A jó viszont az volt, hogy mondtam nézzük meg van-e domináns tüszöm, és a jobb petefészekben látott egy 17mm -es domináns tüszőt.

Csajok! Titeket is állandóan kidob a babanet, mert nekem ezerszer kell bejelentkeznem, már halál ideg vagyok tőle! :twisted:

Mindig újra be kell jelentkeznem, ha új topikba megyek.

Pusszantó
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?