Oszman, a lányok jól mondják.. ez nem úgy megy, hoyg kidobja egy gép, és akkor reped a tüsző...
Itt annyi féle kémiai, hormonális hatás játszódik le, hoyg szépen néznénk ki, ha minden ilyen simán menne...
Minden ember más, minden nőnek más a ciklusa... Nincs két egyforma.
Én a hőmérőzést első körben PONT ezért csináltam, hogy tudjam, a ciklusom alatt mire számíthatok. És lám-lám, egyik hónapban tökéletes.. a másikban meg nem...
Az ovulációs teszt remek találmány, de szerintem erre se szabad mérget venni.
Itt van egy kedvenc oldalam, mindent megtudhatsz a hőmérőzésről, ciklusról, görbékrő...ami meg nincs leírva, azt majd megmondják a csajok.
http://babatervezok.otthona.net/
nem szabad ehehz a témához türelmetlenül odaállni, hogy "na most akkor de rögtön és azonnal...." Ha enynire sürgős, akkor vessél be minden praktikát, menj el dokihoz, nézesd magad UH-gal, hoyg mikor érik a tüsződ... de nem hiszem hogy az effajta sietség eredményre vezethet...
És most ezt nem bántásból mondom.
Ha normális ciklusod van, igen nagy az esély (de abszolute nem 100%), hogy ciklus közepén vagy a legtermékenyebb... 11-naptól nézzél LH tesztet, páfrányos tesztet... minden nap szex - Biztos ami biztos... meg a többi praktika...- és ezt csináld kb egy hétig, a 18. napig....akkor tutira benne vagy a zöld napokban...
De passz...
Itt, ebben topicban már inkább más gondolatok a mérvadóak.
Szabad szerelmezés..
Vedresandi féle leszarom tabletta...
A görcsös akarás nem igazán vezet rövid időn belüli eredményhez...