Új privát üzeneted érkezett!

De nem úgy, hanem csak ha már nagyobbacska lesz!Szerintem akkor inkább azt fogja mondani:ööö, most inkább aludjunk pár évig nyugodtan anyjuk! :lol:
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol:

babszika

Hali Babszi, mi van veled?pcosba nem írogatsz....:(
Vendég

Szia!

Jujj, már számítottam rá, h kapok a fejemre.... minden ap olvasom a pcos-t is, meg a clostisat is, de nem nagyon van mit írnom.
A pcosban nem akakrok senkit untatni a házunkkal, itt meg mindig kérdezgetik és még a hülye fotóimat is szívesen látják. :roll:

Jól elvagyok, bár semi nem változott még egyenlőre... 2x500mg-ot szedek és 1x850mg-ot.... pé-m nincs ebben a hónapban sem. :?
de ígérem neked, h miest lesz vmi olyan téma, amihez hozzá tudok szólni, fogok írni... csak egyenlőre butának érzem magam és inkább tanulok tőletek (azt meg olvasással próbálom elérni) :)

babszika

Sziasztok!

Jó sokat írtatok. :shock:

Visszaolvasok.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Szia!

Ne aggódj, csak a fotók foglaltak sokat :lol: :wink:

babszika

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van!!!!

Babszi

Tök jó lesz a ház!!!!! :wink: :lol:

A kutyusos képek pedig imádnivalóak!!!! Én is szeretem a kutyákat! :lol: :D

Bambika

Gratula a babához!

Andi

Nagyid már jobban van?

Hanna

Nagyon-nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Ditke!!!!!!!!!!
De jó, h jöttél!!!!!!!!!!!!!!
Olyan régen láttalak már!!!!
Tetszik a szerencs malacod :wink:
Te hogy vagy????

babszika

Babszi

Jól vagyok! Most váltottam dokit(egy neves prof.). Megnézte az összes leletünket, és azt mondta hogy ebből már babának kéne lennie! Na ez van! A jövő vagy utánna való héten megyek vissza hozzá! De kezdem azt hinni, hogy a tudatalattimmal van a bibi! Azért esem nehezen teherbe, aztán azért vetélek el! :evil: :evil: :evil:

Az egyik csajnak is azt mondta a természetgyógyász hogy az agyban dől el minden! Nemcsak a szivünkkel kell a babát akarni, hanem az agyunkkal is!!!!

Olvastam hogy most már szeded a PCO-ra a gyógyit! Meglátod segiteni fog! Találtam neked valamit, de a többit pü-ben!

Bocsi ha untattam valakit! :oops: :oops:
Vendég

Remélem, az új doki segíteni fog!
Szurkolok neked!!!!!

Várom az üzidet!
Cupp!

babszika

Babszi

Megkaptad a püt?
Vendég

Átjött, el is olvasom, csak betámadtak msn-en az ismik :D

babszika

Sziasztok Csajok!

Visszaolvasgattam a tegnap délutáni termést és tök örültem, h. Ti is ilyen nagy állatbarátok vagytok! Az összes kutyi, cica nagyon édi volt :D = ilyen pofával néztem végig a képeket. Nekem egy lógó fülű kosorrú törpe nyuszim van. Kis cuki zsemleszínű. IMÁDOM! Húsvétra kaptam a Férjecskémtől, szegényt addig nyúztam amíg már nem bírta tovább és inkább megvette. Persze Ő is nagyon imádja.

Bocsi, h. OFF voltam...
Vendég

Babszika: Tényleg sok minden az agyban dől el. Az új doki biztos segít és hamarosan vonalzód lesz :lol:
Csak bízz benne ez a legfontosabb :lol: Hajrá.......

Pusz: Era

Kép
csucsu05

Sziasztok Lányok!

Ma megyünk dokihoz! Végre eljött ez a nap is. Nagyon izgulok. Apa elkísér. Remélem a doki bácsi beengedi. Nagyon várom már, hogy láthassuk a kis Pocaklakót! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sziasztok!

Christell! Ez fantaztikus! Várjuk majd, hogy mit mondott a doki!!!

Babszi! Nagyon jó lesz ha kész lesz a házikótok! Irigykedem ám! :wink: :lol: :lol: Mi panelban lakunk. :(

Hanna! Hogy vagy? Érzel esetleg valamit???

Nálam még semmi izgi így a 13. napon.

Pusszantó
Vendég

Sziasztok!

Chris: remélem doki után jössz,és elmesélsz mindent :)

Ditke: ezer éve nem láttalak...remélem a doki váltással hamarabb közelebb kerülsz a célhoz.Pont a múlt héten mondta nekem is egy kedves ismerősöm, hogy agyban dől el ez a baba dolog. Nekem is baj lehet odabent, ha még mindig nem :wink: :lol:

OFF: nagyikám a tegnap estét már otthon töltötte :lol: , nagy boldogságomra.Ma reggel már hívtam anyát,nyugis éjszaka volt,minden rendben. Bízom benne,hogy most már csak jobb lesz.
vedresandi

Andi!

Örülök hogy nagyikád jobban van! :D

Christell!

Várjuk a jó híreket!!!!! :D

Krisztinka!

Azonos a cn-unk!
Vendég

Krisztinka, nekem is 13 CD. :)
Vendég

Pöttye, Ditke! Akkor mindent bele! Nekem talán lassan jön a pé, mert ma már volt jó kis váladékom, olyan tojcsiszerű. Kíváncsi vagyok, hogy holnap reggel a dokim lát-e valamit!

Andi! De jó, hogy jobban van a nagyikád!
Vendég

Sziasztok Csajok!!! Nálam még semmi eredmény nincs. Már csak vettem ovulácios tesztet,pedig Vedres Andi mondtad az annyira időhöz kötött. Nem baj mert nekem biztosra kell mennem,mert a munkahelyemet azaz azt a vállalkozást el fogják adni. Másik helyünkre cégen belül+nem akarok menni. :twisted: :( :( :twisted: Ugyhogy mosmár biztosra kellene menni. Van valaki aki esetleg használta ezt a z OVULÁCIOS TESZTET?? Érdekelne milyen eredménnyel. Ciklus.hu nagyon jo,Köszi csajok.
oszman777

Krisztinka79!!! Olvastam a problémádat. Hajhullást. Ajánlom figyelmedbe bérestől a Szépség vitamint.Hajra,börre,körömre. 30db-os 1700ft.
oszman777

Sziasztok!! Mi van itt?? MIndenki eltünt??? Olyan csendben vagytok!! arikon!!! csak meg nyugtatlak hogy mi Ápr.28 ota probálkozunk,és még semmi. De még nem küldtek meddőségi vizsgálatra. Ez hülyeség szerintem. Én még erre nem gondoltam,ne aggodj!!! Nekem a ciklusom 25,5 volt most. biborlány!!! Olvastam hogy irtál az Ovulácois tesztröl,én pont tegnap vettem,és igy csináltam. Ha valaki segitene nekem h.mikor van pé-sem. Juli.24től-28-ig. és a legutobbi------ aug.19.én kezdödöt piri,és 5 napig tartott.23.-IG. eZT A HAVIT NAGYON EL KELLENE CSIPNI!!! jO LENNE.
oszman777

Oszman:dátumok alapján nem lehet megmondani, hogy volt e pé, a hőmérőzés nagyon jó módszer és a váladék-figyelés.És persze az LH teszt is jó, de érdemes több dolgot figyelni egyszerre.Végső esetben pedig a nőgyógyász Uh-val meg tudja mondani.De azt felejtsd el, hogy ezt a havit el kell csípni, mert látod, ez nem így működik! :wink: Csak lazán.Vedd fel te is a fórum új jelszavát! :wink: :lol:
Vendég

cs.nori!!! tUDOM H.NEM IGY MÜKÖDIK. Hőmérözést hülyeségnek tartom,azaz nekem nyűgös. Én arra lettem volna kiváncsi h. a menszesz kezdő első napjátol a 14.-ik nap van pé???? Hogy akkor most kellene lennie pé-mnek???, De a teszt alapján nincs. Én számolok rosszul??? Ebben segitsetek nekem,léci.
oszman777

Sziasztok!

Én ma úgy, de úgy kipihentem magam.... 1/2 1kor keltem 8)
De valójában nem vagyok jobban. Na, mindegy. :?

Pöttye!
Örülök a vonalzódnak!!!

Chris!
Gyere és mesélj!!!!!!!!!!!!!!!

babszika

oszmann!
a pé-t nem lehet csak úgy hasra ütés szerűen behatárolni.
Mindenkinek egyéni!!!!!!!!!!!!!!!

Éppen ezért szoktunk hőmérőzni, h kiderüljön! 3 hónap alatt az ember jó képet kap arról, h ÁLTALÁBAN mikor van pé. Azért fontos, h általában, mert egy normálisan működő szervezetnél is előfordul, h nem a megszokott időben van a pé.

babszika

babszika!!! Persze hogy nem hasra ütés szerüen gondoltam. Itt a babaneten+ciklus.hu-n utolso menszit be kel irni . Utolso 3-mat,és kidobja a gép mikor lesz pé. Vagy ebbe ne hidjek???? Ez egy naptár. Adatok megadásával kiszámolja. Ma három ilyen kalkulátorba néztem utána és mindegyik ugyan azt az időt irja. De az ovulácios teszt meg semmit sem mutatott tegnap. Egyébként 30.-át ir mind. Az az holnap.
oszman777

Nekem valószínűleg ebben a hónapban nem is volt pé-m , vagy pedig pont nem mérőztem. Na de itt a szeptember és akkor minden nap pontban 6-kor fogom a számba dugni a hőmérőt, azt majd meglátjuk... :D

Oszmann, és a többiek: Köszi, h. megnyugtattatok a meddőségivel kapcsolatban, bár - ha aktuális marad - október környékén elmegyek a dokimhoz és meglátom, h. mit mond. Lehet, h. csak hormonvizsgálatra, meg uh-ra fog elküldni, remélem...

Mindenesetre nem aggódom, valóban még túl korai lenne.

Most "várom" ?? a menszit, pénteken lesz a 40. nap!
Vendég

Oszman:csatlakozom Babszihoz...ez teljesen egyéni és holmi kalkulátor nem mondja meg.A hőmérőzés és a váladék a tuti, mert az téged mutat.Van aki mensi alatt esik teherbe...van aki előtte...szóval ahány ház annyi szokás.Amúgy a hőmérőzés nekem is nyűgös, sosem csináltam.Én a maybe baby mikroszkópból néztem pár cikluson keresztül a pé-t, de szart sem ért, elhajítottam a pg 53-mmal együtt.Én a váladékot figyelem, illetve veszem észre és függetlenül minden naptól és számolástól akkor bújok a drágámhoz, amikor kedvem szottyan.Nem érdekel, hogy kétnaponta kell, mert akkor jó minőségű a sperma...stb.Amikor kívánom akkor bújok és kész.Szóval csak SZEX ÉS MÁS SEMMI!Ja de, egy kis bor...vagy pezsgő, ugye csajok? :wink:
Vendég

Babszi, ne hülyölj mán!!!Bármikor jöhetsz a képekkel, a lakással stb!!!!Voltak mondgyuk most ottan viták, én is kevesebbet jelentkezek oda, clostyban meg követni nem tom mán ki kicsoda és épp hol tart, hirtelen sokan lettek ott.....és a kismami agyammal nem megy követni őket....sajna. :cry: :oops:
Vendég

oszmann!

egyszerűen Nóri elmondta amit kellett. :lol:

babszika

LAfi!
Nem akarok untatni senkit azzal.
Ott most komolyabb a téma.... amit priviben is írtam.
Inkább most elolvasgatok ott, aztán majd ha csillapodnak a kedélyek, akkor talán én is untatom a népet a házunkkal. :wink:
De téged figyellek ám!!!!!!!!!!! 8)

babszika

jól van, te tudod, bár mondom, én is keveset jelentkezem oda...
a dokinkkal beszéltem, a jövő 7en nem bizti, de utána már tutti rendel a rendelőintézetben is!!!végre....mert egy csomó vizsgálat jön és eddig MM-ben pézért oldottam meg őket de hát azért mégiscsak fizetek egy csomó tbt, akkor kórház csinálja meg azokat.....
Vendég

Babszi:néha én is olvasgatom őket, nem piti viták vannak, lásd Hannát... :cry:
Itt nem vagyunk annyira sokan, szerintem ezért is oldottabb a légkör és amúgy sem lehet mindig csak bébigyártásról dumálni.Kell ide kutya-macska és egy kis bor is meg meccsezés meg hajhullás meg minden.Nekem legalábbis így jobban tetszik. :D

Arikon:ha tábli tag akarsz lenni, írd le az adataid, beraklak. :wink: Te is oszman. :wink:
Vendég

Arikon, bocs, Te már ott vagy....hűűűha, meghülyültem. :oops: :shock:
Vendég

Nóri!
privi ment

babszika

Oszman, a lányok jól mondják.. ez nem úgy megy, hoyg kidobja egy gép, és akkor reped a tüsző... :shock: Itt annyi féle kémiai, hormonális hatás játszódik le, hoyg szépen néznénk ki, ha minden ilyen simán menne... :shock: :shock:
Minden ember más, minden nőnek más a ciklusa... Nincs két egyforma.
Én a hőmérőzést első körben PONT ezért csináltam, hogy tudjam, a ciklusom alatt mire számíthatok. És lám-lám, egyik hónapban tökéletes.. a másikban meg nem...
Az ovulációs teszt remek találmány, de szerintem erre se szabad mérget venni.
Itt van egy kedvenc oldalam, mindent megtudhatsz a hőmérőzésről, ciklusról, görbékrő...ami meg nincs leírva, azt majd megmondják a csajok.
http://babatervezok.otthona.net/
nem szabad ehehz a témához türelmetlenül odaállni, hogy "na most akkor de rögtön és azonnal...." Ha enynire sürgős, akkor vessél be minden praktikát, menj el dokihoz, nézesd magad UH-gal, hoyg mikor érik a tüsződ... de nem hiszem hogy az effajta sietség eredményre vezethet...
És most ezt nem bántásból mondom.
Ha normális ciklusod van, igen nagy az esély (de abszolute nem 100%), hogy ciklus közepén vagy a legtermékenyebb... 11-naptól nézzél LH tesztet, páfrányos tesztet... minden nap szex - Biztos ami biztos... meg a többi praktika...- és ezt csináld kb egy hétig, a 18. napig....akkor tutira benne vagy a zöld napokban...
De passz...
Itt, ebben topicban már inkább más gondolatok a mérvadóak.:) Szabad szerelmezés.. 8) Vedresandi féle leszarom tabletta... :lol:
A görcsös akarás nem igazán vezet rövid időn belüli eredményhez... :(
Vendég

Nóri!
A táblázati részemhez szeretnék változtatást kérni.

A barátcserjét törölheted.
meg a pihikét is mint olyan.
inkább az a lényeg, h PCOS vagyok és arra szedek meforalt egyenlőre 1x500mg és 2x850mg.
megtennéd, h valahogy beírod? köszi!!!!!!!! :D

babszika

Na, csajok!
lelépek!
itt az ideje, h felkeljek a gép elől :lol:

legyen szép napotok! :wink:

babszika

Kiveszem a komolytalan részt, ha bárkit is zavar.

Kép
Vendég

Jó napot klubtársak!

Nóri, szuper a tábla, erre iszunk! :lol:

Kár, hogy nem voltam tegnap du., nagyon tetszett az állatpark!!! Persze, nem ússzátok meg, mindjárt jön egy kép Piócáról is! :wink:
Vendég

Kicsit részeges, de imádom!

Kép
Vendég

Csnóri,
semmi gond, hiába az adminisztráció útvesztői :lol: Azonban én is csatlakoznék a "csak szex és més semmi" csapatához. (Persze sutyiban azért a hőgörét csinálom, hisz ez még csak a 2. hónap lesz) De ígérem semmi más :lol:
Vendég

Bocsi Csajok, ha nem bánjátok én is feltennék a nyuszimról egy képet.
Kép
Vendég

Csajok!
Nagyon édes a paci és a nyuszi is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babszika

Bíbi/Arikon:édesek (a ló és a nyuszi is)

Arikon:az a szivárvány mögötted valódi???
vedresandi

Sziasztok!
Nagyon tuti az állatpark!!! Imádom az állatokat, meg az építkezést is!!!!!!!

Kép
Kép
gabi82

Az én cukikám:
Noémi, a pacim:
Kép

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok Lányok!

Megjöttünk a dokitól. Minden a legnagyobb rendben. Van egy dobogó szívű 10mm-es Pocaklakónk. :lol:Apát is beengedte a doki, ő is nézte az UH képet, és a doki magyarázta, hogy hol van a szíve, a keze, lába. Nagyon jó volt. Adott képet is! Rögtön mutatom!
Kép

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?