Új privát üzeneted érkezett!

Skoda Fabia-t vettünk Ambiante változatot.Flamenco vörös színben.
nagyon szép és nagyon új mostanában hozták be M.o-ra.
tennék fel képet de agyatlan Ricsi kölcsönadta a gépemet....

nagyon jó hogy sikerült eladni a házat nem egyszerű mostanában.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Esztora,
gartula az uj autohoz!!!!!!!! :lol: :lol:

Nalunk is iden volt uj auto vasarlas,csak eppen Dragam nelkulem vette meglepibol :?
Nagyon orultem neki,meg minden (csak abban a pillantban nem,amikor meglattam,egy kicsit rosszul esett) es gyonyoru es imadjuk,de akkor kicsit osszevesztem vele,hogy nelkulem intezte...Tudom,hoyg o meglepinek szanta,de akkor is,na! :wink:

Pinkine,
olvastam a privit!
Orulok,hogy sikerul eladni!!!!!!!!!Szupi!!
Igazsag szerint nekunk nem felelt volna meg,mert a budai oldalon keresunk mindenkepp,es 4halo+nappali,a kert pedig 7-800nm a minimum...meg meg vannak elvarasok... :lol: Szoval ezert is hajlunk egyre inkabb az epitkezes fele :lol:
Csak hat itt a telek is rohadt draga... :?

Meri,
orulok,hoyg Nimrus jobban van!

Nagyon koszi Lanyok a hazzal kacsolatos velemenyeket!!Ugy latom az epitkezes fele terelgettek ti is :lol: :lol: :lol:

Ez a meleg... :shock: :shock:
HOgy birjatok?
Es a gyerkocok?

Kismamik hogy vagytok?
Pocikepet meg mindig nem kaptunk mindenkitol...khmmmm :lol: :lol:

Nagymamim sajna rosszul van,korhazban azota is.... :(

Vegre elaltattam Attit,hat kemeny melo volt....szoval most kicsit ELEK :lol:
Minjart hazaer Apa,vele leszek kicsit,meg ejtozom..csak olyan rovid ez az ido,,mert utana meg rohanok az agyba,hoyg vmit aludjak is....

Voltam 6hetes kontrollon,minden ok,megcsinalta a rakszurest is,mert a mehszajam elegge meg van viselodve :? es ugyis 2 honap mulva kellett volna mennem rakszuresre hozza,igy elorehoztuk.

Azt viszont elfelejtettem kerdezni tole,hoyg tornazni lehet-e..hasizmozni pl :lol: :lol: :oops: :oops: vajon miert ez erdekel...
mert hallottam vmi olyat,hoyg az kihat a tejcire... :roll: marmint a sportolas..Ti mit tudtok errol????
Anyit mondott csak,hoyg mindent lehet mar csinalni...ugyhogy gondolom hasizmozni is.....

Angyalkrisz,Ragota,Toti,Adri........es a tobbi eltunt topiclako..tessek jelentkezni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pusszantas!

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Régen jártam erre, nincs is nagyon időm most vissza olvasni.
Rengeteg a meló bent, mert a kolléganőm szabin van, ráadásul egyszerre van belső audit, könyvvizsgálat, APEH és Vámhatósági ellenőrzés :shock: Nagyon elfáradok minden nap. Sajna egyáltalán nincs sem időm, sem energiám netezni.
Remélem azért mindenki rendben van. Hogy halad az idő...Atti is nemsokára 2 hónapos lesz.

Sajnálom, hogy nem tudok jönni, de igérem, ha rendeződtek a dolgok, sűrűbben jelentkezem.

Ja, és megnéztem Bodzi képeit. Egyszerűen fantasztikus!!!
Annyira édesek vagytok. Gratulálok, és kívánom, hogy legyetek mindíg ilyen boldogok, mint a képeken.

Pussz mindenkinek
Timi
toti77

Sziasztok!

Nagyon ügyik a gyerkők!!!!!!

Orsi, nagyon jó lett a gyerekszoba!

Vicky, Marietta, Pinkiné szorítok nektek.

Bodzi, köszi a képket, nagyon szépek voltatok. Tényleg nem látszott a pocid a ruhában.

Ház ügyben mi is variálunk, bár én szeretnék építkezni, Zoli meg anyu elzárkózik tőle. Az egyik házat mi is áruljuk, már van rá jelentkező is, de még nem írtunk adásvételit. Eddig laktak a házban albérlők, akik úgy volt, hogy megveszik, de 2 év alatt nem intéztek semmit, aztán elég lett, és közöltük, hogy akkor költözés kifele. Ki is költöztek, de iszonyat, hogy mit hagytak maguk után, meg a számlákkal is problémák vannak, idegesít is rendesen a dolog, pláne, hogy semmi biztosítékom nincs, hogy kifizetik a közel 100.000Ft elmaradást. Az a baj, hogy túl jóhiszemű vagyok. Na remélem azért hamarosan rendeződik a dolog.

Baba ügyben a helyzet annyi, hogy múlt hét vasárnap megjött a mensim, úgyhogy most programozom agykontrollal a dolgokat, mennem kéne kineziológushoz is, de nem jutottam el hozzá.

A kenuzás nagyon jól sikerült, bár "csak" Szentendréig mentünk /Tahiig nem is birtunk volna/, aztán vissza. Jól elfáradtunk, voltunk vagy 60-an, kb 20 hajóval. Elmondhatom, hogy csak mi borultunk bele a Dunába, de jó élmény volt az egész.

Arwen, sajnálom Mirkát is és mamádat is, sok erőt küldök neki!
Én mamám állandóan azt mondja, mióta lassan 3 éve apu meghalt, hogy ő már nem akar élni, és már jó lenne meghalni. Régebben mindig mondtam, hogy ne beszéljen ilyeneket, de mostanában látom, hogy hiába. Mondtam neki, hogy legalább a nálunk születendő dédunokát várja meg /unokahugomnál van már 2/.

Pinkiné, remélem jól sikerült az osztálytalálkozótok. Én is szeretném már látni a volt osztálytársaimat, mi 1992-ben éretségiztünk, de a legtöbbjükkel azóta nem találkoztunk, nem is tudok róluk semmit.

Fio, kész lett a fogad teljesen?

Most más nem jut eszembe, legyetek jók, majd jövök!

Nikó

Kép
nikóska

Sziasztok!

Jelentem reggel nagy kínok közepette megjött. Iszonyatosan vérzek. Na ennyit a két szép tüszőmről. Már nem is tudom mit érzek. Ami biztos hogy elegem van már ebből a gyerek dologból de nagyon!!!!!!! Meg most úgy alapjában véve mindenből. Én már nem akarok tovább küzdeni belefáradtam de nagyon hogy ebbe a rohadt életben mindenért de tényleg mindenért iszonyatosan megkellett küzdenem és még küzdök mindig a gyermekemért aki nem akar hozzám jönni!!!! De miért?????? NEm értem!!!!! Semmi más nem hiányzik az életemből csak a gyermekem a többit már mind megszereztem magamnak nagy kínok által de nem érdekelne ha Ő jönne hozzám hogy megoszthassam vele és szerethessem. Van lakásom megtakarított pénzem munkám jó helye lenne akkor miért nem kapom meg Őt?????????????

Ne haragudjatok de most csak ennyi telik tőlem!

További szép napot mindenkinek!!!!!!!
csipcsab

Csipcsab (Marietta),
Bár én nem szoktam ebbe a topicba írni (de bele szoktam olvasgatni), azonan amit írtál nagyon megérintett. Nem szabad elkeseredni, hisz attól nem jön előbb a várva várt baba. Nem ismerem a történeted, így nem tudom mióta póbálkoztok, de a Férjem azt szokta mondani, h. minél jobban akarunk valamit annál inkább nem sikerül. Ha megpróbálnál kikapcsolni és nem mindig a babóra koncentrálni akkor egyszercsak bekopogtat hozzád. TUTI! :) Biztos a Te ismerőseid között is vannak olyanok akik évekig próbálkoztak és nem sikerült azonban amikor "feladták" mondván, h. ez már reménytelen: megjött a baba. Nekem van ilyen ismerősöm, és most nagyon boldogok.

Mi június közepe óta próbálkozunk (valóban még nem régóta) de már nekem is volt (voltak) keserű napjaim. De egy pár napja nagyot beszélgettünk az Urammal és meggyőzött a nyugalma. Nem szabad erőltetni, görcsösen akarni és akkor az a sok stressz eltűnve szabad utat az a babónak. Azóta én is nyugodtabb vagyok, lefoglalom magam és így a gondolataim is szabadabbak, nem mindig egy dologra koncentrálok!

Bocsi, h. ilyen sok mindent írogattam, de nagyon megértelek és a fotódra nézve látszik rajtad,h. biztos nagyon rendi emberke vagy, és ezért a baba is egyszercsak majd jól eljön hozzád :D Remélem nem vetted tolakodásnak az okoskodásomat, de tudom milyen rossz az elkeserés...
Tessék pozitívan gondolkodni és élvezni a napot, a nyarat, és minden jó dolgot ami körülöttünk van.

Réka
Vendég

Drága Marietta!

Annyira megértelek. :cry: :cry: De nem szabad feladnod, igenis lesz gyerkőcötök! Nem is egy! Olyan szörnyű látni hogy mennyire dühös vagy és elkeseredett. :cry: :cry: Annyira tudom, mit érzel.
Olyan erős voltál/voltatok idáig az elmúlt években, de tudom, hogy a sikertelenség megöli az ember lelkesedését, türelmét.
Ugyanúgy mint Te, egész életemben kaptam a pofonokat, amik után talpra kellett állni, s azt hittem, hogy legalább a teherbe esés "könnyen" fog menni, hogy legalább ez sikerülni fog, elsőre. Hát nem. De most már tudom, hogy nagyon sok oka volt, amit Én előre nem láttam. Hidd el, hogy a baby tudja, neki mikor kell érkeznie. Csak mi ezt az időpontot nem tudjuk, így türelmetlenül várjuk Őt, hisz szeretnénk a kezünkben tartani. Minél előbb. Mi úgy gondoljuk, hogy megvannak a megfelelő körülmények az érkezéséhez, de lehet hogy titkon valami még hiányzik. Amire nem is gondolnál.

De tényleg kezdem elhinni, hogy ha nem foglalkozunk vele annyira, jönni fog. Ha eleged van belőle, próbálj meg elfoglaltságot találni (én pl. szeptembertől suliba megyek), élvezzétek ki azt, hogy még ketten vagytok, mert ha jönni fog a baby, úgysem lesz időtök egymásra, jó ideig. Csináljatok őrültségeket, :) járjatok színházba, barátokkal találkozni. Mi/én is ezt próbáljuk és egész jól eltereli a figyelmet. Elraktam a hőmérőt is, ebben a hónapban már nem fogom elővenni. A closty mellé szedem az e-vitamint és ennyi.

Tudom, hogy eleged van a gyorsan telő hónapokból, amik mindig mensivel végződnek. Nekem az első Clostys hónapban amikor megjött annyira fájt a hasam hogy egy Algoflex M+Meristin koktéllal ütöttem ki magam egész délelőttre. Az első napokban pedig a csapból is én folytam.

Próbáljatok meg most 1-2 hónapig csak magatokkal foglalkozni, addig át tudjátok gondolni, pontosan mit szeretnének. Aztán utána újult erővel, neki vágtok :)

Fel a fejjel édes Marietta, mindannyian toltogatjuk még a babakocsiban a babánkat.

Ne haragudj, hogy hosszú lettem, s nem kioktatni akartalak (ha esetleg úgy gondoltad), csak segíteni.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Marietta!

Azt hiszem itt a topic-ban vagyunk egy páran, akiknek eddig is mindenért meg kellett küzdenie. Nem vagy egyedül!!!!!!! És ezt nem csak a problémádra értettem.

Nézz meg engem is, a páromért mennyit kellett kűzdenem, hány elfuserált kapcsolatom volt előtte, és amikor már úgy döntöttem, hogy innentől egyedül leszek boldog, akkor érkezett ő, és akkor én már 29 éves voltam. Most itt a főiskola, tanultam mint a hülye, és mégis 2 tárgyból elhúztak, mehetek novemberben újra, ez is elég nagy kűzdelem. Nem szólva arról, hogy én minden hónapban nem csak a babáért kűzdök, hanem azért is, hogy egyáltalán, ha a baba nem jött össze, akkor a mensim jöjjön meg, hogy lehessen egy kis remény ismét. /Jó, tudom, ez azért is van, mert még egyszer meg akarom próbálni gyógyszerek nélkül rendbe tenni magam./

Nekünk az jutott, hogy ezekből a kűzdelmekből tanuljuk. Jó, én "könnyen" beszélek, mert engem nem szokott megviselni a mensi, én inkább örülök neki.

Jó tanácsot nem tudok adni, valahogy próbáld meg a figyelmedet lekötni.

Én már azon is gondokodtam, hogy lehet, hogy le kéne mondanom a babáról, és akkor hátha jön.

Próbálj meg erős lenni. Vígasztald meg magad valamivel. Én ilyenkor, mikor bánatom van, szoktam egy szelet sütivel megajándékozni magam. Vagy egyél egy kis csokit, tele van boldogsághormonnal! :)

Kép
nikóska

sziasztok lányok!

Esztora, gratulálok az új autóhoz!!! Sok balesetmentes kilométert kívánok Nektek hozzá! Biztos nagyon szép! :lol: :lol:

Arwen, jó lehetett ez az autós meglepi :lol: Bár tényleg jobb nem kimaradni a választásból sem...persze ha a Párod ismeri az ízlésedet, akkor ezzel sem lehetett gond!
Az építkezés-ház téren én is azt mondom, ne féljetek belevágni az építkezésbe, ha megtehetitek. Amíg otthon vagy Attival, viszonylag rugalmas a beosztásod, tudnád intézni a rengeteg dolgot, amivel ez jár. Én így munka mellett mondjuk biztosan nem vágnék bele, egyszerűen nem lenne rá időnk, energiánk, annyit meg nem ér, hogy az ember egészsége bánja.

Toti, örülök, hogy benéztél és hallottunk Rólad is végre, már hiányoztál! :lol: Azért ne hajszold túl magad! :D

Nikó, rossz lehet ez a huzavona a házzal, amikor nem a saját hibátokból nem tudtok előre jutni. Az biztos, hogy nem szabad jóhiszeműnek lenni és senkiben sem megbízni, erre nekem is jó lecke volt az év eleji jogi hercehurca...De végül biztosan Ti is jól fogtok kijönni belőle! :D
Én is tervezem az agykontrollt, ősszel szeretnék elmenni!

Pinkiné! Örülök, hogy eladtátok a házat! Hogy sikerült az osztálytalálkozó? Hú de fiatal vagy még, hogy csak 5 éves találkozó volt :wink:

Marietta drága! Nem is tudom, mit írjak! :cry: Annyiszor vigasztaltuk már egymást itt! Most már annyira jó lenne, ha valakinek sikerülne! Én a ti zebráitokért talán jobban izgulok, mint a sajátomért!
A múltkor én is nagyon padlóra kerültem, biztos emlékeztek rá. Hetekig depressziós voltam. Sokat beszélgettünk a párommal erről és azóta megint jobb. Arra jutottunk, hogy ha már ez adatott, akkor élvezzük ki azt, hogy ketten vagyunk (úgysincs más választásunk...). MOst már újra tudok menni babás barátaim társaságába (sőt imádom a babáikat :D :D ), nem menekülök el pánikszerűen az áruházak babaosztályáról. Hanem arra gondolok, hogy egyszer majd nekem is lesz, csak még nem jött el az ideje. A mostani helyzetből kell kihozni a maximumot, mert most ez van. Nincs más választásunk.

Próbálj meg a mának élni, örülni a párodnak, annak, hogy van munkád, hogy mennyi mindent elértetek már az életben! Utazgassatok, szórakozzatok, amihez csak kedved van, vedd meg magadnak, vegyél pár új ruhát, menj el szoliba, fodrászhoz, fitnessbe stb. És minél kevesebbet gondolni a babára.

Jövő hónapban meg indul az inszemi, ez biztosan meghozza az eredményt! Úgyhogy már nem sok időd van az előbbiekre :wink: :wink:

Pusz
V.
vickybabe

Sziasztok!

Bocsi előre is hogy csak egy-két kérdés erejéig jövök:

Kismamik! A ti babáitok fordulnak már oldalra? A babátok a kezét sokat tartja szorosan ökölben?
Balázst beutalta a gyerekorvos koponyaröntgenre, mivel amikor ott voltunk, akkor a kezét szorosan ökölben tartotta, meg amikor hasra tette a dokinő, akkor csak az egyik felével kezdett el mászni, meg még annyit kérdezett, hogy fordul-e oldalra és igazából ez nem jellemző. Előfordult már, hogy próbálkozott... De hogy mindezeknek mi köze a koponya uh-hoz??? Jól beparáztatott, mert igazából szerintem szépen fejlődik úgy ahogy kell, a feje se kicsi, se nagy, arányos... szóval fog. sincs, hogy mi baja is lehetne... :shock:

Ha lesz egy kicsit több időm, akkor írok.
szerika

Sziasztok!

Arikon,Pinkiné,Nikó,Vicky!!

Köszönöm soraitokat. Tudom én hogy igazatok van mindenben amit írtatok és nem veszem kioktatásnak! Egyszerűen ez a mensim csak azért viselt meg ennyire mert hosszú idő óta most csillant fel a remény hogy hátha sikerül. És nagyon bíztam benne. Most pedig jön az inszemi! Amit várok és egyben meg is rémít. Félek tőle!! De hát ez van már nincs mire tovább várni!

Arikon!

Köszönöm soraidat aranyos vagy! Mikor annyi ideje próbálkoztunk mint Ti a férjeddel akkor én még nem voltam elkeseredve. Mi már 3 éve és 2 hónapja küzdünk a babánkért. Tarkítva műtéttel meg hormonproblémákkal stb......... Azért ez már igen sok idő! És ha vmit szeretnék Ráadásul nem egy ruhadarabról van szó hanem a bébinkről arról nem tudom hogy lehet lemondani!!!!! Esetleg elterelni a figyelmedet. Mert amég igen sok lehetőség áll még elöttem mint pl 6 inszem és 5 lombik addig én nem tudok lemondani arról hogy nekünk is sikerül.
Remélem nem bántottalak meg soraimmal mert nem állt szándékomban csak az érzéseimet a gondolataimat osztottam meg veled!
Sok sikert kívánok nektek!!!!!!!!!

Nikó!
Tudom hogy nem vagyok egyedül a gondjaimmal de mindenkinek a sajátja a legnagyobb. Biztos neked is volt már olyan hogy nagyon nekikeseredtél vmi miatt! Ki fogom rángatni magam a búból csak nem mindig olyan egyszerű!

Pinkiné!
Drukk az újabb clostis hónaphoz. Jó lenne ha már vki sikerrel járna. Olyan rég volt már egy szép pozitív tesztünk. Mennek a drukkok!!!!!!!!

Vicky!

Nagyon szorítok ám neked is a hsg hónap hátha meghozza a bébit!!! Tudom hogy igazad van hogy foglaljam le magam de bármit csinálok azért mindig ott van a fejemben a gyermek utáni vágy. Meg hogy lehet úgy nem gondolni rá ha ráadásul igen sűrűn orvoshoz kell járni miatta. Pláne most hogy indul az inszem!!!
Most azt tervezem hogy elkezdek megint szoliba járni mert egy ideje hanyagoltam és rendelek magamnak egy LEG MAGIC fitnessgépet!!!! Azon töltöm majd ki a néha előjövő keserűségemet. Most nagyon rámjött hogy nekem kell olyan. A top shopban szokták mutatni!

Egyébként ne úgy képzeljétek hogy most én mennyire bevagyok fordulva és sírok meg ilyenek csak nagyon szomoró dühös és elkeseredett voltam. De ennyi! Tegnap voltak itt a barátnőmék aki most 7 hónapos és tök jól éreztük magunkat sétáltunk fagyiztunk meg ilyenek. Hétvégén meg mozizni megyünk velük!

Na megyek.
JÓK legyetek!
csipcsab

Marietta,
azt hiszem félreértettél!! Én egyáltalán nem gondolom, h. bárkinek is fel kellene adnia, ISTEN MENTS!!! Vissza olvastam amiket írtam és valószínűsítem, h. azt a részt értetted félre amikor azzal példálóztam, h. az egyik ismerősöm "lemondott" a babáról, azonban azt is írtam, h. akkor jött a babó. Itt a lényeg az volt, h. hozzájuk is beköszönt a baba. Pedig ők már idősebbek voltak (37 éves volt a barátnőm) és már 7 éve próbálkoztak. Mindenfélével...
Szóval a lényeg egyáltalán nem bántottál meg inkább én lettem szomorú, h. a vígasztalásom kissé félresikerült. :oops:

Én tiszta szívemből hiszem, h. hozzátok is bekopogtat a baba (babák) csak azt próbáltam tanácsolni, h. valahogy (biztos nagyon nehéz lehet ennyi idő elteltével) próbáljatok meg másra öszpontosítani, kikapcsolódni, hobbit találni. És ezek nem helyettesítik a baba iránti vágyadat azonban talán nem örlődsz és egyszer csak váratlanul betoppan a várva várt baba.

Nagyon sok sikert kívánok Nektek és jó egészséget! (azt hiszem ez a legfontosabb)
Vendég

Marietta,
azt hiszem félreértettél!! Én egyáltalán nem gondolom, h. bárkinek is fel kellene adnia, ISTEN MENTS!!! Vissza olvastam amiket írtam és valószínűsítem, h. azt a részt értetted félre amikor azzal példálóztam, h. az egyik ismerősöm "lemondott" a babáról, azonban azt is írtam, h. akkor jött a babó. Itt a lényeg az volt, h. hozzájuk is beköszönt a baba. Pedig ők már idősebbek voltak (37 éves volt a barátnőm) és már 7 éve próbálkoztak. Mindenfélével...
Szóval a lényeg egyáltalán nem bántottál meg inkább én lettem szomorú, h. a vígasztalásom kissé félresikerült. :oops:

Én tiszta szívemből hiszem, h. hozzátok is bekopogtat a baba (babák) csak azt próbáltam tanácsolni, h. valahogy (biztos nagyon nehéz lehet ennyi idő elteltével) próbáljatok meg másra öszpontosítani, kikapcsolódni, hobbit találni. És ezek nem helyettesítik a baba iránti vágyadat azonban talán nem örlődsz és egyszer csak váratlanul betoppan a várva várt baba.

Nagyon sok sikert kívánok Nektek és jó egészséget! (azt hiszem ez a legfontosabb)
Vendég

sziasztok!

megint itt vagyunk és most már egy darabig itthn is leszünk. megint elég jól sikerülzt a nyaralás, bár azért a nagycsaládos együttnyaralás nálunk elég olaszosan megy... :wink: De túléltük a vitákat is, és sokat fürödtünk, Dorkát meg mindig volt, aki dajkálja. Úgyhogy sztem ő is élvezte!
Jövő héttől kezdjük a babaúszást. Kicsit tartok tőle, de hátha jó lesz!

Szeri, sztem ne hagyd magad felidegesíteni. Rendszerint az anyák érzik a legpontosabban, h mi van a babával. A doki lehet, h kicsit túlaggódó vagy túlbiztosítja magát. (Tudod, az én afp-mnél is ez volt...) Végülis örülhetünk annak, h az orvos figyel ránk, csak mihamarabb derüljön ki, h felesleges volt az aggodalom!!! Sztem Nálatok is így lesz!
Dorka pl. ordít hason fekve, és sokkal kevésbé emeli a fejét (gyakorlatilag nem), mint kétnapos korában! :shock: Oldalra mintha fordulna, de nem egyértelmű.

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Toti,
jo hogy jottel,remelem majd gyakrabban is tudsz!!!!!

Nandorka,
orulok,hoyg jol telt a nyaralas!!!HU mar en is ugy mennek valahova,nem csak 1 napra :roll:
De majdcsak..

Szeri,
szerintem se aggodj feleslegesen!Persze en is aggodnek,hisz ayak vagyunk,de erted hogy ertem!
Szoval Te vagy az anyukaja,latod,hoyg fejlodik stb,az ember megerzi,ha vmi nem okes,es Nalatok minden az!!!
Attit nem lehet osszehasonlitani,hisz o kisebb joval.

Marietta,
en nagyon megertem,hoyg igy erzel!!!Szerintem ez tejesen normalis.Nem lehet nem akarni.....nem lehet feladni meg ilyenek...
Az mondjuk teny,hoyg nekunk is van tobb ismerosunk,akik a "termeszetes uton valo megfoganast" adtak fel,es inszem kozben,meg lombikra varva lett normal uton babajuk :wink: :wink: De sajnos ezt nem lehet programozni....ezt odafont dontik el..
Imadkozom,hoyg mielobb bekopogtasson mindenkihez a golya itt a topicon!!!!!!!!!!Biztos,hoyg igy lesz!!!
Nagyon fontos am a +++ gondolkodas!!!!!

Vicky,
hat auto teren nalunk csak egy marka johetett szoba,igy tudta,hoyg en is imadni fogom,es a regebbi tipusa volt nekunk korabban,amit imadtunk,meg is konnyeztem...plane igy..na mindegy.
Vegulis igaza volt,mert az elozore jelentkezett vki,hoyg megvenne..nem elado?es manapsag eladni vmit :roll: szoval jo vasart csinaltunk vele...

Nalatokhogy alszanak a babak???
Mert Atti csak hason tud..kiveve,ha szopi utan mar alvas kozben teszem be,mert akkor hanyat-oldalt...de ha magatol akarom,hyog elaludjon,akkor csak hason!!!!!!!!Ujabban a babakocsiban is!
Csak ugye mindenhol hallani lehet,hyog igy veszelyes meg ugy.. :roll:

Csajok,nagyon kivagyok..a Nagymamam nagyon beteg
Tegnap hazavittuk a korhazbol...de....
Neha teljesen tiszta...de neha csomo minent nem tud..total kihagy a memoriaja....pl hogy hivnak minket....azt hitte nekem tobb gyerekem van..de a kovetkezo percben tudta,hgy Atti..es pici es szoptatom stb...
De annyit sirtam az elmult napokban.... :cry: :cry:
Most otthon is allandoan vigyazni kell ra....mert amikor nem jutnak eszebe dolgok...na mindegy..hagyjuk is...
Csak sajna ebbol mar nincs visszaut..jobb nem lesz..
Egyik naprol a masikra....borzaszto :cry:
Es o velunk lakott egesz eletemben (mamrint Anyuekkal,ahol felnottem),igy nagyon-nagyon kozel all hozzam..

Es ugy nez ki nagyon hajlunk az epitkezes fele. :wink:
Mar csak jo telket kellene talalni 8) Meg ott,ahol szeretnenk :wink:
De azert nezunk meg hazakat is,de mar telkeket is.
Azt mar tudjuk,hoyg milyen hazat akarunk,teljes az egyetertes,meg a telek nagysagat illetoen is Mindig is egyforma volt az izlesunk haz teren (is) :lol: Ez azert megkonnyiti a dolgokat.
De en mar azt szeretnem,hoyg holnap meglegyen a telek es holnaputan kesz legyen a haz :lol: :lol:
Mindenesetre ha ezt a telet meg itt is toltjuk..nagyn valoszinu es tavasszal mar kertet akarok,ugyhogy bele kell huznunk
Dragam ejjel mar epitkezessel almodott 8)

Legyetek aktivabbak Dragaim!!!!!!!!!!Irjatok! :wink:

Kép

Kép
arwen07

Nándorka, üdv újra itt! Örülök, h. jól sikerült a nyaralás! :lol:

Arwen, sajnálom a nagymamit! A mi családunkban tavaly történt hasonló (párom nagymamija), az orvosok pár napot adtak neki. És képzeld el, hogy szépen lassan rendbejött, nem mondom, hogy olyan, mint a betegség előtt volt, de mindenre emlékszik, újra tud járni, enni, beszélni...pedig már mindenki lemondott róla...szóval nem szabad feladni, amíg egy hajszál remény is van!!!!

Marietta, hajrá mozi, szoli, fitnesszgép :lol: :lol:

Csatlakozom Arwenhez, nagyon inaktív lett a topic! Tessék többet írni!!!!
vickybabe

Sziasztok!

3 hétig internet nélkül tengődtem, most sok a pótolnivaló.. :shock:
Legyetek türelemmel, jövök :lol:

Nálunk fogzás ezerrel, Gabi baba mindent eláztat és egyszerre tömi a szájába mind a két kis öklöcskéjét. Éjjel félóránként kelünk, de sebaj, majdcsak kibújik egyszer az a fogacska.

Szóval jövök, de most fürcsi, aztán visszaolvasás és írás :lol:

Kép
Kép
adrienna

Szia Adri :D Gyere, mesélj, mi van Veletek???
vickybabe

Sziasztok!

Én most olvasó üzemmódban vagyok :) De azt mindennap teszem. Kicsit dögrováson vagyok, fáj a fejem, a torkom, folyik az orrom :( Valszeg megfáztam éjjel, a nyitott ablaknál aludva :( Jövőhét hétfőn uh, csütörtökön katona vizsgálat :) Úgyhogy haladunk :)

Marietta, valami hasonlót tervezek én is :) Mi is venni akarunk ilyen leg magic masinát és meg szeretném megtudni a dokimtól, hogy mit tudnék tenni az ellen, hogy az uszodában állandóban összeszedek valamit, mert nagyon szeretnék újra járni úszni.
Most azt érzem, hogy kéne valami mozgás.
Szeptembertől indul a suli, de csak hetente 1x :)

Jaaaaaajjjjjjjjjjjj tééééééénnnnyyyyleg! Októberben elmegyünk 4 napra pihenni :) :lol: :lol: Mivel nyáron nem nagyon voltunk sehol, ezért kitaláltuk, hogy ősszel még kiruccanunk. Nagyon szuper helyet találtunk, van masszázs is!! :lol: :lol: Alig várom :)

Jaaa és hétfőn voltam Porsiéknál is :) Ákos olyan kis husos!!!! Már lassan 4 kg :) Mondjuk van hangja is. :) Orsika most épp azon küzd, hogy Ákos ne mindig cicin aludjon el. Persze a fiatal úr élénken tiltakozik a bánásmód ellen :)
Hetente 1x ott alszik náluk az anyukája, hogy tudjon picit Porsi pihenni. Így kicsit jobb :)

Hát, lényegében ennyi :)

Adri, nem semmi hogy Gabi babának már jön a foga :) Hogy nő a kislegény :) Sajnálom, hogy keveset alszotok, reméljük, hamar kibújik az a fogacska :)

Nándorka, örülök hogy jól sikerült a nyaralásotok :) Nincs is jobb annál, mint nagyobb társasággal kiruccanni :)

Arwen, nagyon sajnálom nagyidat és drukkolok, hogy jobb legyen az állapota. Nálunk annó anyura csomószor feladták az utolsó kenetet a dokik és még 2 hónapig velünk volt. A nagyid meg még tovább fog maradni, helyre jön minden, kívánom teljes szívből.

Na, megyek vissza a papírzsepik közé az ágyba :(

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Na latjatok,peldat mutatok,irok megint :wink:

Adriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol:
na gyere,meseljjjjjjjjjjjjjj!Vegre,hogy jottel!
Fogzas,na az nem egyszeru....de legalabb tudod,hogy hamar vege (nem ugy,mint a hasfajasnal)!!!! :wink: De aztan jon a kovetkezo fogacska...
Van ra homeos bogyesz,tudod?Chamomilla Vulgaris,fel kell oldani vizben,ha erdekel az adagolas,utananezek,meg mas is van azt hiszem.
Sirossag elmult?

Pinkine,
huuu az oktoberi kiruccanas nagyon jol hangzik.HOva mentek?Talan mi is elmegyunk telen valahova,de ez meg sok mindentol fugg.Pl hogy lesz e addigra haz vagy telek,mert akkor tuti azzal foglalkozunk,na meg arra koltunk.
Sajnos Nagyimnal az a helyzet,hoyg o mar nem lesz fiatalabb... :?
Ha mesz Porsihoz mondd meg neki,hoyg sokszor pusziljuk es varjuk,hogy tudjon jonni sokat!!!!!

Nagy nehezen elaludt Atti,ugyhogy megyek tusolni es alvas...
Nem is tudom lesz e valaha olyan este,hoyg pl tvzek vagy ilyesmi....de biztosan...csak nem mostanaban..... :roll:

puszi,jo ejt

Kép

Kép
arwen07

Pinkine,
jobbulast!!!!Remelem hamar kihevered,igyal sok teat,egyel sok mezet!

Kép

Kép
arwen07

Arwen, jó nyugodt éjszakát Nektek! :D

Pinkiné, jobbulást!!!!!!!!!

Megyek én is fürdeni, jó éjt!
vickybabe

Arwen, nagyon-nagyon sajnálom a Nagyidat! Sok erőt kívánok most Neked!

Pinkiné, jobbulást!
Nekem azóta múltak el a visszatérő gondok, h intimtornát tanultam Kriston Andreánál. A megfoganás is jobb eséllyel történik, ha ezt csinálod, szóval biztatnálak.
(Az orvosok vagy ismerik vagy nem, de aki ismeri, jobbára elismeri, mert kétségtelen a jó hatása. Ennek ellenére az enyém sem említette, epdig amúgy igen haladó gondolkodású.)

Adri, Te aztán sokat éjszakázol! Pihenj ám napközben cserébe ,nehogy úgy járj, mint én, emlékszem, hányszor voltam a fiúval ahhoz is fáradt, h mosolyogjak rá... :? Mondjuk rájöttem, h most biztos az is jobb, h szedem a vasat!
Fogkihozó varázslatot küldjük ezerrel!!! :wink:

Toti, jó, h jöttél! Vigyázz magadra!

Marietta, küldöm a ++++++++++++++++++++++++-okat, h könnyebb legyen! Remélem, nemsoká visszatér az optimista hozzáállásod!

Szia Viki! Neked is sok +++++++++++++++++++++++++ érzést, gondolatot küldök, remélem, érzed! :wink:

Angyalkrisz, Fio, Bodzi.... többiek???????

Kép

Kép
nán-dorka

Ja, és Pinkiné és akit érdekel! Az intimtorna nekem tanfolyamon vált csak be, az Andreánál. Sokat számít az, amiket ott előad, és az, ahogyan.

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok Drgáim!
nEM AKAROM elkiablni, de van net, talán kicsit gyakrabban leszek... a gépelésért bocs, de Ákos avállamon lóg...

Alapjában véve minden okés, az alvással mg küzdünk, de vannak jó napjaink, amikor látom a végét. mondjuktegnap előtt két órát sétálgattam vele éjjel, de tenap meg álom-baba volt egész nap...gondolom ez márcsakk így megy.

annyira szeretnék mindenkinek írni, de így elég nehéz...talán majd ha elaludt.

most csak annyit, hogy Arwen drága!
Ákos is csak hason alszik 3 hetes kora óta. hanyatt mindíg felkalimpálja magát...úgyhogy szerintem ne aggódj, tudják ők, mi nekik a jó.

mindekit milliószor puszilok

porsika

Hahó Lányok!

Bocsika, hogy eddig nem jelentkeztem, csak épp Apa szüleinél vagyunk, Szekszárdtól nem messze. Gondolhatjátok, Prücsök egy percre sincs egyedül hagyva... :P Aztán majd otthon nem győzhetem szórakoztatni Őfelségét... :twisted:

Nagyon jó Kisfiú. Hát Ő már egy-két hete pörög-forog, elakadás nélkül, de mindenki mondja, hogy ez nem szokványos, még bőven odébb lenne ez az időszak...szóval Szeri, ne izgulj, biztos nincs semmi baj :wink:

Annyi mindent írtatok, hogy nem győzök reagálni.
Arwen, sajnálom a Nagyikádat! :?

Az alvással kapcsolatban...CsongiBongi háton alszik, mert Ő kezdettől fogva próbálkozott a forgolódással, fejemeléssel, szóval Neki ez szórakozás volt inkább, mint pihi. De sokan csak hason alszanak, mert így fel tudjéák venni a magzati pózt. Félni szerintem nem kell tőle, semmi sem múlik ezen, hidd el...

Pelus: mi libero és huggies pártiak vagyunk, pampers vacak volt, pelenkafutárnál is rendeltünk, nekem az sem szimpatikus. Manócska nagyon ritkán pisili avagy kakilja össze a ruciját.
Popsitörlő: Gabi, ami nagyon bevált. A DM sem rossz, csak túlzottan vizes, és nagyon ragad tőle. A nivea sem rossz. Neogra...na az tényleg vacak, mert összeragadnak a kendők. Amúgy a legjobb a vizes vatta, mert az legalább nem tartlamaz semmi természetellenes dolgot, csakhát az ember ugye kényelmes.

Jajj, mit akartam még írni.

Igen, Marietta, Nikó, Vicky, Pinkiné, Meri : nagyon drukkolok Nektek, sokat gondolok ÍRátok, és nagyon bízon Benne, hogy hamarosan zebrát látunk, sok-sok zebrát :P !!!!

Porsi, örülök, hogy jól vagytok. Ne izgulj, változni fog ez még. Csongi eleinte sokaszor aludt el cicin, aztán leszokott róla, már csak este alszik bele. Szóval addig örülj, amíg azon alszik el, utána, majd úgyis jön a szórakoztatás...amikor egyéb mutatványokat kell majd produkálni, hogy aludjon már el :roll:

Arikon, csak azt akarom mondani, hogy nagyon kedves vagy, és Neked is kívánok termékeny napokat! :wink: Bizony, a baba sokszor tényleg akkor jön, ha az ember már végleg lemondott róla, ami persze nehéz.

Szóval Mi itt vagyunk lent a nagyszülőknél. Nagyon aranyosak, csak az öltöztetésben vannak nézeteltéréseink. Szerintük nagyon meleg van (vagyis túlöltöztetem), szerintem pedig tudom, hogy mi a jó a gyerekemnek. A másik, amitől kivagyok, hogy úgy viszik el sétálni a babakocsival (mert persze az egész falu látta már), hogy nem takarják el a Naptól, és tökre barna a lábacskája. Mondják, hogy milyen szép barna a baba...én mondom, hogy ez valóban szuper... a legnagyobb sugárzásban még én sem megyek ki a napra, nemhogy egy kisbaba érzékeny bőrét kitenni ennek. Olyan mérges vagyok. Mindig odaadom a lepelt, hogy takarják le a babakocsit, de persze nem teszik. Ne kérdezzétek, miért, talán snassz, ha ez a szép babakocsi le van takarva????????? Ja, és persze nem 5 percre mennek el. Apának mondom, hogy legalább Ő figyeljen oda, de szerinte is csak túlmisztifikálom ezt a kérdést... :evil:

Amúgy minden másban jól elvagyunk. A Pici persze estére nagyon elfárad, mert annyi ember van körülötte állandóan. Picit azért már várom, hogy hazamenjünk. Igaz, így most pihenhetek, meg vásárolgathatok, amennyit csak akarok, de azért jó lesz otthon.

No megyek segíteni az ebédben.

Puszillak Titeket.

KépKép
KépKép
ragota

bocs most csak annyi, Ragota, h hogy is csináltad meg a szopipárnát? nekem túl nehéz!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

VAgyunk mi is, csak közben ajándékot hímzek, aminek 14.-ére el kell készülnie. :roll:

Dorka! Nem is tudtam, hogy nagycsaládostól voltatok. Hát nem könnyű alkalmazkodni, ha sok ember van. :) Örülök, hogy jl éreztétek magatokat!

Arwen! Sajnálom nagyidat. Egyszer azt olvastam, hogy ezt a betegséget azok "választják", akik félnek a haláltól. Így egyfajta átmenetet képeznek magunknak. Még itt vannak, de csak testileg. Ha ezt vesszük alapul, akkor bármilyen rossz is nézni, nagyikádnak így könnyebb az átmenet a mennyországba! A halál egyébként is csak azoknak rossz, akik itt maradnak. Igaz, nekünk nagyon. :(
Azért persze kívánom én is, hogy Vickyékhez hasonlóan javuljon az állapota! Kép Ezt kis hangulatjavítónak kapod! :wink:

Akkor építkeztek!? Nagyon bátrak vagytok, nem mondom! :wink: Remélem, flottul mennek a dolgok! Ati baba meg csak ügyesedjen. Én már tudok hímezni mellettük, szerintem kis idő múlva te is lophatsz pár perc kikapcsolódást!

Rágot! Rokonok :shock: :roll: Látod, van előnye is, az állítólagos soványságnak. (bár szerintem továbbra se az, pont jó a kiskrapek!) Könnyebben emeli a popóját. :wink:
Közben enyém nyöszörög, lehet, hogy nem tudom befejezni. :?

Porsi, gyere minél többet, és képekkel ám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gyerekről, házról egyaránt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ááááááááááááá, buktam a partit, mennem kell. Még annyit Marietta, hogy amelyik karó nem hajlik, az törik!

Pusz mindenkinek, de mennem kell......................

KépKép
KépKép
fioona

elszállt amit írtam :evil:

szóval ma lesz a könnycsatorna átmosás este 3/4 7kor.
holnap csípőszűrés.

nekem megvolt a 6hetes kontroll minden ok.

Bridzsi

Kép
esztora

halihó, most csak 1 kép,
(Esztora, ne félj a könnycsatornamosástól, nekünk elég könnyen ment!)

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Nnnnnnnnnnnnna, Drágáim, a több, mint egy hónapos elmaradást nincs esélyem pótolni, de egy kicsit visszaolvastam....

Édes Arwen:D
Nagyon sajnálom a Nagyikádat! Sok-sok erőt kívánok Nektek, és Neki is, hogy el tudjon indulni abba az irányba, ami Neki a legmegfelelőbb.
Nagyon ügyesek vagytok, hogy
ati elalszik egyedül. Áki csak babakocsiban tud ilyet produkálni.

Ágota:D
Igen, sokan mondják, hogy addig örüljek...csak én már előre parázom, hogy így soha nem fogja tudni más elaltatni, és mi lesz , ha esetleg el kell mennem valahova....de tudom, hogy hülyeség, mert volt már, hogy itthagtam Anyuval, és simán elaludt vele...egyébként már Ő sem mindíg alszik bele az etetésbe, de a
babakocsi is bevlt, mint altatóeszköz.

Fioo:D
Igyekszem majd képeket hozni, de a költözés alatt elveszett a gépünk... :? Ákosról is alig van kép, pedig annyit nőtt! Konkrétan már kicsi az 56-os rugi :shock:

Hajni:D
Már rajtatok a világ szeme! Lila "lakása" pedig nagyon szép!

Meri:D
Jobbulást Nimrusnak!
Házikótok hogy áll?

Dorka:D
Ez a Kiscsaj egy igazi angyalka!!! Hihetetlen édes!

Na, egyenlőre ennyi, millió csók!

porsika

Próbálok rakni egy képet, Apa telefonjáról mentettük le. Már ez is vagy két etes, de annyira jó, szerintem, lyen csajozósan néz a Legény....:D:Dd: Kép

porsika

Sziasztok lányok!

Vagyok ám én is, nálam konkrétan semmi hír. A házzal még mindig kinlódunk, nem tudom mikor lesz már vége, olyan jó lenne. Ma is adtam fel kb 10 hirdetést. Akik úgy voltak, hogy megveszik, azokat 3 napja nem lehet elérni, úgyhogy gondolom nem akarják már megvenni, bár nem értem, hogy akkor miért nem szólnak.

Arwen, kitartás mamád miatt +++++++++++++++++++++++++

Porsi, Nándorka, gyönyörűek ezek a gyerkők.

Nem is tudom, hogy meséltem-e, eddig mindig úgy voltam a babákkal, hogy inkább tisztes távolságból figyeltem őket, kb 1 hete bent volt az egyik kollegám az 1 hónapos babájukkal a melóhelyemen, hát úgy össze vissza dögönyöztem volna, de nem lehetett. Most éreztem először ezt. Úgy látszik, hogy most már haladok.

Most megyek, kitartás, minden jót mindenkinek!!!

Üdv Nikó

Kép
nikóska

átmosás elmaradt!már ültünk az autóban amikor hívtak hogy elfogyott a steril eszköz így 1 hét halasztás!

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora reméljük addigra megoldódik a probléma! :wink:

Niko, fogamat simán visszatették, szerencsére nem törött el semmi. Hipp-hopp készlett mikor már bent voltam. Csak addig 3 órát ültem a váróban. :roll:

Szeri! Mikor lesz vizsgálat? Gondolom, a féloldalasság miatt izgul a doki. Viszont valamennyien alapos orvost akarunk a gyereknek, az pedig néha ránk ijeszt. Ha te azt látod otthon, hogy mindkét oldala egyformán fejlett, akkor biztos nem találnak semmit. :wink:

Porsi, nyugi! Minden gyerek elalszik egyszer az anyja nélkül! :wink: (engem mindig ezzel heccel a védőnő :twisted: )
A gépes sajnálom. Ezek pótolhatatlan emlékek. :( De legalább az emlékeitekben megmarad örökre! :wink:
Nagyon helyes a fiacskád. Sokszor Oli is olyan komoly férfias tud lenni. :lol:

Nálunk fel van fordulva az egész fészkünk. Ma délután konkrétan az összes ágymatracunk pisi lett, így egész du. hajszárítóval szárítgattam, hogy legyen hol aludni. Még szerencse, hogy apa éjszakás. A másikat a ventillátor fújja. :?
A TV képcső cserén, és a matrac is megadni látszik magát 2 év után, így arra is érvényesíteni kéne a garit. :o Úgy tűnik, minden most adja meg magát. :roll:
A 15 éves, szenilis, vak kutyánk pedig ma eltűnt. :!: Nem tudom mit mondok Lillának, azok után, hogy a macskát még mindig emlegeti.

Kicsi Dorka milyen angyali békeséggel tekint a nagyvilágba. :lol: Zabálni való! :mrgreen:

Jövő héten csütörtökön mi is megyünk ortopéd dokihoz a csípő miatt. Ez egy másik, maszek doki lesz. Kíváncsi vagyok mit mond.

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Nagyim valtozatlan,otthon van,de hol igy-hol ugy...Mindig abban bizom,hoyg ujra olyan lesz,mint 1,5hete...de sajna erre nem sok esely van..85 evesen... :(

Porsi,
de jo,hoyg tudsz jonni!!!
Akost megneztem am iwiwen is!!!!!!!!!!!!!!Nagyon nagyfius,cukorfalat!
Szopi kozben Atti is gyakran bealszik,de napkozben a vegen miidg felebred.Viszont este meg en jatszom arra,hogy elaludjon a cicin,konkretan addig hagyom rajta cumizni,mig elalszik.Eza legegyszerubb altatasi mod sztem.Legalabbis nalunk az eleg ritka,hoyg beteszem az agyab es alszik...nappal..neha..de megelozi egy kis nyuglodes vagy siras,mire elalszik..na este ehhez nincs kedvem... :roll:

Fioona,
orulok,hoyg kesz is a fogad!
Nalunk is ugy szokott lenni,hoyg minden egyszerre mondja be az unalmast...
Koszonom szepen a tulipanokat!!!!!!!!!!
Hat az epitkezes meg nincs eldontve,attol fugg,hoyg telket vagy hazat talalunk-e,ami megfelelo...
:roll:
De en is felek rohadtul az epitkezestol..pedig tudom,jobb lenne..marmint,hoyg akkor almaink hazat epithetnenk meg..
Persze bizonyos keretek kozott :wink:

Esztora,
en is annak drukkolok,hogy ne is kelljen az atmosas..
Amugy ez milyen mar,hoyg elfogyott a steril eszkoz :shock: :shock:

Niko,
drukkolok,hoyg megvegyek a hazat,megertem,hyogeleged van mar..

Nandorka,
hoyg milyen edes Dorka!!Zabalnivalo a kis pofijaval!!!!!Es hogy nez!!!Meg kepeket!!!!!!!!!!!

Ragota,
hu en is mindig ugy parazok,ha babakocsizom Attival,hogy hol eri a nap..hisz olyan kis vedtelen meg az o boruk...en is taargatom a babakocsit,meg ot is...megertelek,hoyg kiakadtal.
Majd jelentkezz,ha tudsz! :wink:
Azert elvezd,hoyg most kicsit raersz magaddal is foglalkozni.

Tok jo,hoyg nincs mar ezer fok!De azert durva,hoyg tegnaprol mara kb 20 fokot esett a homerseklet :shock:
Hiertelen nem is tudom mit adjak Attira,ha kimegyunk az utcara.Ma volt rajta egy hosszuujju body,egy nadrag,egy kardigan,egy vekonyabb sapi,es betakartam a babakocisban,de sztem fazott..legalabbis a keze baszki jegcsap volt....hat nem tudom..de mi a fenet adjak meg ra?mar dzsekit?es alulra???
Ti mit adtok mostansag a manokra?

Kepzeljetek kinotte Atti a babakocsihoz valo mozest...total vegigeri..szoval mar anelkul hasznaljuk :lol: :lol: :lol: :lol: A sportreszt leengedvee.

Par kep a Nagyfiurol:

Ilyen mosolyokkal olvasztom Anyat:
Kép

Kép

na megyek!joejt!

Kép

Kép
arwen07

Elküldtem Iwiwen keresztül az rég ígért történetet.
Azért ott, mert nem rólam szól, és nincs felhatalmazásom nyíltan kiírni. Ettől függetlenül, ha kedvetek tartja, reagáljatok itt.
Nán-Dorka, neked megy privibe. Ha valaki nem kapná meg, és kíváncsi rá, az szóljon.

Arwen, mindig elcsodálkozom a fiadon, milyen mélységes értelem, és nyugalom sugárzik belőlle. :lol:

Jó éjt!

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Hú de jó sokat írtatok!!! :lol:

Most csak röviden írok..bocsánat...

Arwen!

Nagyon sajnálom a Nagyidat! :(

Köszönöm a kórházzal kapcs. infókat, nagyon jól jöttek!!!

Atti naggyon édes kispasi!!! Ez a mosoly!!!!!
:lol: :lol:

Nán-Dorka!

Jaj de tündéri Dorka! :D Kis husis! :lol:

Porsika!

Örülök,hogy van netetek végre! Nagyon jó a kép Ákos babáról! :)

Rólunk:Nagyon keményedik a pocakom egész nap...hétfő óta...meg olyan is szokott lenni,mintha egy hatalmas kő lenne benne, és alul felül fáj...meg a hátam is...
Holnap megyek dokihoz...ööö vagyis ma...
Levegőt is nehezen kapok...nem tudom mi van,de nem érzem valami jól magam...
Megyek is...most... Puszi mindenkinek!

Kép

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok Lányok!

Porsika: gyönyörű Ákos.
Bár igaz, hogy ebben a fórumban minden baba nagyon szép. És nagyon gyorsan nőnek.

Arwen: jobbulást a mamidnak. Csodák vannak, csak hinni kell benne!

Orsi: drukk a dokihoz.

Esztora: próbáld a jó oldalát nézni. Legalább nem a kórházban derült ki.

Toti: remélem már vége az ellenőrzéseknek.

Marietta, Pinkiné, Réka és Vicky: küldök Nektek babahozó és mensi űző energiát. Korábban ez bejött.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Fionna: nem semmi ez a történet. Ilyenkor úgy érzem, hogy hiper- szuper technika ide vagy oda az lesz aminek lennie kell. Szerintem ez még egy kellemes meglepi volt.

Nikó: ez mindenképpen haladás! Korábban nálam már egy kismami látványa is sírógörcsöt váltott ki.

Ágota: hát igen. Ezt már sok helyen láttam, hogy a nagyszülők „jobban” tudják a baba igényeit. Nehéz helyzet. Remélem semmi baja nem lesz Csonginak. A barátnőm pl. 11-15 óra között nem viszi ki a gyerkőcöket a napra. És ebből nem enged senkinek.

Azt figyeltem, hogy a babucik szeme mennyit változik, abban az értelemben, hogy mit tükröz. Egyre nagyobb sejtésük van erről a világról, és hogy hová is csöppentek. Annyira édik.

Nálunk semmi újság nincs. Nirmus szépen gyógyulgat. És sokkal ügyesebb, mint az első műtétnél volt.
Házzal várunk a hitel miatt egyenlőre. Apróbb munkálatokat csinálunk addig és a kertet.
Pszichológushoz járok még. Annyira jót tesz. Olyan, mintha magammal beszélgetnék. Csak jobb, mert ha elakadok kapok egy lökést, vagy megoldási verziókat. Addig mindig szépen eljutok, hogy mivel van gond, de hogy mi abból a kiút, amely számomra a leghasznosabb, na az már nehezebb dió.
A pároméknál lehet menni Voll-tesztre. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
meriann

Kép Kép
meriann

Nagyobbacska gyerekeknek nagyon ajánlom az újonnan megjelent hangoskönyveket. A fiamat naponta bő egy órára leköti a Mir-Murr. :D Tévézésnél azért sokan dilemmázunk, h nem sok-e.
(ja, és én is találtam magamnak hangoskönyvet a könyvtárban. pedig elég kkicsi könyvtár)

Porsi, én is úgy csinálom, mint Arwen. a cicinalvást.
Ákos nagyon pasis a képen, imádnivaló!!!
Atti nem csodálom, h olvaszt téged, Arwen, ennivaló!! és tényleg vhogy olyan bölcs arckifejezése van.

Nikóska, örülök, h jó érzés volt a baba! jó jel? :wink:

Ágota, én a tulajdon apámmal harcolok ezen. De legalább inkább csak a fiú kapcsán, Dorkáról kevésbé. megdöbbentő, h mennyire nem veszik komolyan a figyelmeztetést sokan!

Meri, küldesz majd képet a kertről?
Nimrusnak gyógypuszikat? Róluk is szívesen látnék új képeket, Doró még nem látta őket. (mert ugye most is ölben van, ő is megnézhetné!)

sziasztok, jó étvágyat az ebédhez!

Kép

Kép
nán-dorka

Nimrusnak gyógypuszikat!- így akartam írni

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Nalunk ma jo nyuglodos nap volt,de most hal Istennek vegre elaludt.Tuti a front.Megfigyeltem,a hidegfrontot mindig megerzi.

Meri,
Nimrusnak en is kuldok puszit!Es kepet is kerunk!Rola is meg a kertrol is!!!!!!!!!!!!
En sajna nem utdom mi az a Voll teszt :oops:

Fioona,
olvastam a sztorit :shock: Hat nem hittem volna,hogy ilyen megeshet 2007ben..durva...
Gondolom sokkolta oket...ennyit arrol,hoyg barmit is eszrevesznek UHn... :?

Koszi Mindenkinek az Atti dicsereteket :lol: :lol:

Hajnival mi lehet?Nemsokara szul... :roll:

Orsi,
edi a cico!!
Nekem is sokat kemenyedett a vegere nagyon a hasam :? Pihenj,az jot tesz,de tenyleg.Ne hajszold magad,meg par hetet birj ki :wink: :wink:
A korhazzal kapcsolatban nyugodtan kerdezz,akarmit,tenyleg szivesen valaszolok :wink: :wink: :wink:

Na megyek,pihizek,mig alszik.
Utana ki akarom vinni setizni,de magam sem tudom mit adjak ra ebben az idoben.... :roll:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Vagyok én is. :)

Besűrűsödtek a napjaim, sajna Lilla nem nő, így nst-re kell járnom, meg dokihoz, meg uh-ra, szval elvagyok. :oops:

Nagyon édesek a gyerekek, már én is úgy babáznék, de Lilla maradjon még kicsit, bár doki szerint érett, így tőle már jöhet. De kicsit még hízzon. :lol: :lol:

Arwen:
hajráááá építkezés. :)

Fioooo:
nem semmi a story. ÁÁ, én lefordulnék egy ilyen hírtől az ágyról az tuti. :lol: :lol:

Orsi:
pihenj. :)

Kép
Kép
h@jni

Hajni, hátha a Te kis Lillád is úgy nem nő, mint az én Dorkám nem fejlődött eléggé! Egész addig, míg 3.73-mal meg nem született! Mindenféle jókat Nektek!
Az tök jó, h elég érett, az a lényeg!

Orsi, bizony, dőlj le gyakran. Hihetetlen, mennyi mindent lehet csinálni fekve! :D (Próbáltam.)

Képzeljétek, nagy dilemma elé lettem állítva. Most hívott egy ismerős, h nem tanítanám-e a lányát németre. Heti 2x délelőtt, amikor lyukas óra van az iskolában. Kétnyelvű és azt szeretné, ha rendszereznénk a kislány tudását, a kétnyelvű suli tankönyvéből tanulna. A kislány nagymamája akár a babavigyázásban is segítene.
Nehéz, mert egyrészt semmit nem akartam én már csinálni ezalatt a GYED-GYES alatt, mert elég az, h van két gyerek. (Nem vagyok egy időakrobata. :? :) ) Másrészt érdekel a feladat, kicsit jó lenne a nyelvvel és a gyerekek nyelvtanításával foglalkozni, főleg amiatt, h az én két gyerekem is kapjon a németből egy kicsit. És ez nem megy anélkül, h én foglalkoznék a nyelvvel. Meg persze pénzt is kapnék érte. :wink:
Lehet, h jót tenne nekem, h rendszeres feladatom van, de lehet, h elárasztana a sok tennivaló...
Ááááááááá, hogy döntsek? Sztetek mit vegyek figyelembe? Segítség!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Dorka, azt nem tudjuk otthon kellene e tanítani, vagy a suliba?
HA otthon, sztem vágj bele. :wink:

Hol is találni hangos könyvet? Nekem is volt linkem, de most nem tudom hova lett. :roll:

Mi aza a Voll teszt? Én se tudom. :oops:
Orsi, tessék pihizni. Hajni, tessék felkészülni. Ha nem nő a baba, már közel az idő. (ha jól emlékszem, ezt szokták mondani)

Meri kutyina gyógy puszi! A mienk már tuti nem jön haza! :cry:

11-15 között mi se megyünk ki. Pedig amúgy én napoztatom Olit, de csak 6 után, vagy délelőtt.

Arwen, a ruha ügyben. Ma Olin egy rövid újjú body, plüss hosszú ujjú rugi, plüss kocsi kabát, és őszi manó sapi volt. Meg persze a vastagabb takaró. De ez nekem is mindig dilemmám. :roll:

Csajok, minimum 4 priviről jött értesítő, ezzel szemben 2-őt kaptam meg. Egy Krisztitől, egy Dorkától. Ha valaki még írt, küldje el légyszi mégegyszer. Köszi!

KépKép
KépKép
fioona

Nem itthon, hanem egy suliban, lyukasórában (a kislány németórája helyett), félóra sétára innen. (Ahová a fiam is tartozik suliba, végülis nem is lenne rossz bejárni oda tapasztalatokat szerezni.) A nagymama oda is odajönne vigyázni! :shock:
No, alszom rá egyet, de kösz a segítséget, minden jól jön a döntéshez. Nehezen döntök és nem mindig hagyatkozhatok a megérzéseimre, mert akkor sztem még sehol sem tartanék. :)

Fio, nagyon sajnálom a kutyusotokat! :cry: :cry: Korábban is elment már így? Lilla nem sír utána?

Kép

Kép
nán-dorka

még egy kép máról,
"na ki áll ki ellenem bokszban?" címmel

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Még soha nem ment el. Pár hete teljesen elment a látása, már régen rossz volt neki, de az utóbbi napokban már semmit nem látott. Lilla csak ma kérdezte hol van. Apja elmesélte mi történt, és eddig nem sírt. :?

Ez nem hangzik rosszul, hogy vihetnéd Dorót, és a nagymamija a lánynak közben vigyázna rá. :wink:

Én meg képeket válogatok előhívásra. Most megint rám tőrt a mélabú, (bár nincs olyan nap, hogy ne jutna eszembe) amiatt, hogy nem igaz, hogy többé ne legyen újszülött babánk. :?
Ti, hogy áltok ezzel? Lesz másik baba is? Persze később! :mrgreen:

Doró édes! Harcos menyecske lesz belőle. Sose feledem el, életem, és egyben Lilla első UH-ján úgy nézett ki, mint aki bokszol. Meg is jegyezte az asszisztens is! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Én nem tudom, hogy ki hogy van vele, de én képtelen vagyok eljutni odáig, hogy írjak. Még olvasni csak csak, de amikor nekiállok az írásnak, tuti van valami, ami miatt nem tudok :roll:
Nahhh... pl Gabi baba most is figyel azokkal gyönyörű szemeivel (most ébredt fel) és már szólongat is.
Mennem kell :oops: Talán este, de nem merek igérni semmit már...

Kép
Kép
adrienna

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?