Hahó Lányok!
Bocsika, hogy eddig nem jelentkeztem, csak épp Apa szüleinél vagyunk, Szekszárdtól nem messze. Gondolhatjátok, Prücsök egy percre sincs egyedül hagyva...
Aztán majd otthon nem győzhetem szórakoztatni Őfelségét...
Nagyon jó Kisfiú. Hát Ő már egy-két hete pörög-forog, elakadás nélkül, de mindenki mondja, hogy ez nem szokványos, még bőven odébb lenne ez az időszak...szóval Szeri, ne izgulj, biztos nincs semmi baj
Annyi mindent írtatok, hogy nem győzök reagálni.
Arwen, sajnálom a Nagyikádat!
Az alvással kapcsolatban...CsongiBongi háton alszik, mert Ő kezdettől fogva próbálkozott a forgolódással, fejemeléssel, szóval Neki ez szórakozás volt inkább, mint pihi. De sokan csak hason alszanak, mert így fel tudjéák venni a magzati pózt. Félni szerintem nem kell tőle, semmi sem múlik ezen, hidd el...
Pelus: mi libero és huggies pártiak vagyunk, pampers vacak volt, pelenkafutárnál is rendeltünk, nekem az sem szimpatikus. Manócska nagyon ritkán pisili avagy kakilja össze a ruciját.
Popsitörlő: Gabi, ami nagyon bevált. A DM sem rossz, csak túlzottan vizes, és nagyon ragad tőle. A nivea sem rossz. Neogra...na az tényleg vacak, mert összeragadnak a kendők. Amúgy a legjobb a vizes vatta, mert az legalább nem tartlamaz semmi természetellenes dolgot, csakhát az ember ugye kényelmes.
Jajj, mit akartam még írni.
Igen, Marietta, Nikó, Vicky, Pinkiné, Meri : nagyon drukkolok Nektek, sokat gondolok ÍRátok, és nagyon bízon Benne, hogy hamarosan zebrát látunk, sok-sok zebrát
!!!!
Porsi, örülök, hogy jól vagytok. Ne izgulj, változni fog ez még. Csongi eleinte sokaszor aludt el cicin, aztán leszokott róla, már csak este alszik bele. Szóval addig örülj, amíg azon alszik el, utána, majd úgyis jön a szórakoztatás...amikor egyéb mutatványokat kell majd produkálni, hogy aludjon már el
Arikon, csak azt akarom mondani, hogy nagyon kedves vagy, és Neked is kívánok termékeny napokat!
Bizony, a baba sokszor tényleg akkor jön, ha az ember már végleg lemondott róla, ami persze nehéz.
Szóval Mi itt vagyunk lent a nagyszülőknél. Nagyon aranyosak, csak az öltöztetésben vannak nézeteltéréseink. Szerintük nagyon meleg van (vagyis túlöltöztetem), szerintem pedig tudom, hogy mi a jó a gyerekemnek. A másik, amitől kivagyok, hogy úgy viszik el sétálni a babakocsival (mert persze az egész falu látta már), hogy nem takarják el a Naptól, és tökre barna a lábacskája. Mondják, hogy milyen szép barna a baba...én mondom, hogy ez valóban szuper... a legnagyobb sugárzásban még én sem megyek ki a napra, nemhogy egy kisbaba érzékeny bőrét kitenni ennek. Olyan mérges vagyok. Mindig odaadom a lepelt, hogy takarják le a babakocsit, de persze nem teszik. Ne kérdezzétek, miért, talán snassz, ha ez a szép babakocsi le van takarva????????? Ja, és persze nem 5 percre mennek el. Apának mondom, hogy legalább Ő figyeljen oda, de szerinte is csak túlmisztifikálom ezt a kérdést...
Amúgy minden másban jól elvagyunk. A Pici persze estére nagyon elfárad, mert annyi ember van körülötte állandóan. Picit azért már várom, hogy hazamenjünk. Igaz, így most pihenhetek, meg vásárolgathatok, amennyit csak akarok, de azért jó lesz otthon.
No megyek segíteni az ebédben.
Puszillak Titeket.