Sziasztok!
Végre sikerült annyi idõt "sszespórolni", hogy irjak egy pár sort.
Bár elég volt bepótolni az olvasnivalót is.
Nálunk zajlik az élet.
Amióta nem írtam, azóta már áll a házunk, nemsokára már a zsindelyt rakják a tetejére. (Bár olvasom, hogy azért van jelentés a házról)
Csak rengeteg a rohangálni való ház papírjaival kapcsolatban.
Közbe túlestünk egy tüszõs mandulagyulladáson (Kinga). Mi Zsoltival most szenvedünk egy kis torokfájástól.
Meg ugye itt a beszámoló idõszak.
Neva!
Ha máshol nem a talin "találkozunk" és elviszem azokat a "vacak" cd-ket.
Készvan az iroda, be is jegyeztek, el is vagyunk havazva az intézni valóval.
Panka!
Köszönjük a meghívást a kertetekbe!
Akkor a rágcsi+inni való elég lesz?
Dodus!
Köszi a felügyeletet!!
Ugye azért alakul már a ház? Elvileg a hétvégén már a zsindelyt rakják. Ha egyszer kész a ház itt tényleg lehet majd talizni a kertben. A ház nem lesz olyan nagy, de sok jó ember kis helyen is elfér!!!!
Sok vizsgád hiányzik még? Ha valamelyik este kint leszünk az építkezésen bizti, hogy most már be is csörgünk hozzátok.
Hétfõn beirattam Kingát az arnóti oviba. A Dózsa Gy. utiba. Szeptembertõl oda fog járni. Kiváncsi vagyok, hogy hogy fog neki majd tetszeni. Ugye te írtad, hogy van ovonõ ismerõsöd? Melyik oviba dolgozik?
MEgismerkedtem a jegyzõ nõvel is. Hát nem lopta be magát a szívembe. Viszont a polgármester elég jó fej pasi. Vele már egy párszor találkoztam aláírás ügyben.
Kata!
Gratula az újabb fogacskákhoz! Mi Kingával voltunk így! EGyszer csak kint volt és észre sem vettük az elõjelekbõl!
Már nagyon kiváncsi vagyok, hogy Dórika mekkorát nõtt?!
Ditta!
Részvétem a GYEK miatt. ÉN tudom, hogy milyen jó a körülmény, mert mi is megjártuk decemberben Kristóffal.
Marika!
Ha Tapolcán sétáltok igazán becsörömpölhetnétek hozzánk. Legalább sétálnánk együtt.
És végre láthatnánk a kis tündér lányotokat.
Gyöngyöske!
Azóta még nem is ültem a gép elõtt, hogy beszéltünk! Ígyhát utólag is fogadd boldog névnapi köszöntésünket.!!Te voltál a 6 hetes óta Sándor CS.-nál? Neked nem kell vissza-menned? Nekem kéne! CSak idõm nincs.
Lina!
Hogy sikerült a költözés? MIlyen az új lakásban? Várjuk a beszámolót!
Anita!
Veszélyes üzem ez a játszótér!
Nem egyszerû két kézzel sem a gyerekeket ellátni, hát még eggyel.
Mariann!
Hogy vannak a srácok? Te is elég elfoglalt vagy, úgy látom.
Megyünk hétvégén a babaruha börzére. Senki nem szokott közületek járni? Mi voltunk tavaly is. Elég jó áron be tudtam vásárolni. Kingus kinõtte az összes tavaszi, és nyári cuccát. Kristófnak meg még csak tavaszi cuccal készültem, és nem kánikula "bugyival". Így most egy kicsit bajban vagyok.
Na de ezért dolgozok ennyit! JÖhet a ruhatár frissítés.
A múlt héten az OBI-s akcióban sikerült megvenni a padlóburkolót. Szerintem álom szép. VIszont álom nehéz is volt. Majdnem 1,5 tonna.
Elég volt fel-le pakolni).
De majd meglátjátok.
Na megyek elteszem magam holnapra, mert eléggé rendetlenkedik a torkom.
NEM TUDTOK EGY JÓTÜNDÉRT, AKI EGY VARÁZSÜTÉSRE ELTÜNTETNÉ A RENGETEG VASALNI VALÓMAT?
Ha valaki ismeri, kérem küldje hozzám!!
Jó éjt,
Kriszta