Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kép

Akkor talilista:Kép
Dodus, Neva, Zoli, Panka
Május 17 szombat délután. Helyszín még ismertelen.Kép

Puszi, Panka

panka

Sziasztok Lányok

Nem szeretnék lemaradni, sok boldogságot kívánok, GYÖNGY-nek, aki már kész nagylány Kép,Kép,Kép.

Van akit már hetek óta nem hallottam, bár biztosan elfoglaltak, de remélem nincs semmi baj.

Panka vásároltatok gépeket?

Zoli
bbendi

Sziasztok!

Csak gyorsan pár gondolat, idõpont eddig jó, nincs oda semmi sem tervezve.

Katalinoknak!
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT

Puszika, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

ZoliKép
Nem, még nem vettünk. Most úgy néz ki, hogy apósomnak (vagyis a cégének) muszáj lesz venni egy nagyon szupi szkennert, így azt majd mi is használhatnánk.KépA gépvásárlást pedig nem akarjuk elkapkodni, ha már veszünk akkor valami szupi gépet szeretnénk. Hát most így állunk.Kép

TalilistaKép
Dodus, Neva, Marika, Zoli, Panka

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!
Azok figyelmébe akiket érdekel mi is az a Somadrin:

[url=http://www.agria.hu/hmhirlap/1996/1024/sobarl.html" TARGET="_top]http://www.agria.hu/hmhirlap/1996/1024/sobarl.html[/url]
[url=http://www.paks.info.hu/parlagfu/szolgaltatasok.htm" TARGET="_top]http://www.paks.info.hu/parlagfu/szolgaltatasok.htm[/url]
[url=http://www.medismart.hu/cikk.php3?kulcs=263" TARGET="_top]http://www.medismart.hu/cikk.php3?kulcs=263[/url]
[url=http://www.c3.hu/~arovial/" TARGET="_top]http://www.c3.hu/~arovial/[/url] Különösen Krriszta figyelmébe, hisz Kingus ide fog járni oviba. Kép

Tai: Mi is mennénk. Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Marika!
Köszi!KépKépKép

Panka!
Nekünk is jó a 17!Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Megtudtam a debreceni 4D-s ultrahang elérhetõségét!
A 06-30-555-8888-as számon lehet bejelentkezni a vizsgálatra.

Puszi mindenkinek:
Ági
Névtelen

Zoli!Kép

Gyöngy köszöni, hogy gondoltál rá.Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok Lányok

Gyöngyöske, nem utolsó sorban a szülinapi tortamaradvány miatt igyekeztem, tudod Gombóc Artúr vagyok, kerek, lukas, mogyorós, tej, szögletes, édesség jöhet.

Zoli
bbendi

Sziasztok!

Gyöngyöske!
Gyöngynek NAGYON BOLDOG 3. SZÜLINAPOT KÍVÁNUNKKép Kisasszony már kész nagylányKép Megvolt a nagy party? Sok szép ajándékkal, most egész sokat tudtok vele lenni (4 nap nonstopKép)

Tegnap voltunk Tapolcán. Eszméletlenül jól éreztük magunkat. Igaz csak vagy 2 órát voltunk ott és sétáltunk. Jó sok ember kint volt, a barlangfürdõnek is jó forgalma lehetett, meg a strandoknak is. Problémát azzal csináltam magamnak, hogy meg ne fázzon tündérke, de olyan meleg volt, néztem a babákat, ki miben van. Volt ugyanilyen pici, aki félig ki volt bugyolálva, egy másikon kötött pulcsi plusz még pléd is volt rajta. Szegény biztosan jól megsült, azért azt túlzásnak tartottam. Ja találkoztunk egy lábzsákos variációval is, bár az biztosan kisebb baba volt. Talán még nem is írtam, hogy egy hónap alatt mire haladtunk 4200 g (3100g) és 58 cm (51cm).
Holnap megyünk bevásárolni, visszük babucit is, kíváncsi vagyok mit fog csinálni.
Ja a babák ilyenkor mennyit alszanak? Mert Õ kb fél órát eszik, utána alszik egy órát és felkel, utána néha szépen el lehet vele beszélgetni, de néha csak sírdogál(gondolom ilyenkor még álmos, csak az ölemben elalszik, lerakom 5 perc múlva fent van) és mit lehet vele játszani, még ilyen fiatalon? Mert beszélgetünk, nézzük egymást, felhúzzuk a zenélõ macit, gurulunk kettõt, pocakot tornáztatunk kb ennyi ötletem van, de ebbe mostanában elég hamar beleun (meg én sem tudok már olyan sok mindent beszélni nekiKép, hiába mondják mások, hogy sokat beszélekKép)
Hasfájás, szerintem néha már csak megszokásból is fáj a hasa. Tegnap este pl sírt nézett minket, de semmi meg sem mozdult (máskor húzgálja a lábát), felvettük járkáltunk vele, akkor abbahagyta, leültem ugyanabba a pozícióba, már újra sírt. Nehéz elmenni rajta. Ja és eddig ha fájt a poci, kielégítette, hogy tornáztunk, de tegnap az sem, csak ha sétáltunkKép

Na jó, bedugulok.

Puszika mindenkinek, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Kibújt a 6. fogunk!!!!!KépKépKépKép
Vagyis Dórinak!Kép Bal felsõ 2-es. A bal alsó kettes is kint van már, úgyhogy egész klassz féloldalas lesz a szája amíg ki nem jönnek a jobb oldaliak.Kép

Marika!
Gratulálok!Kép
Szépen gyarapodik a kislányod.
Alvás ügyben minden baba változó! Az idõ is befolyásolja, szóval nem lehelt megmondani, hogy mennyit alszik egy ilyen korú baba.
Játékot, elfoglaltságot még nem igazán talál az ember ilyenkor, de lassan tetszeni fognak neki azok a csüngõs, zenélõ bigyók a kiságyra akasztva.Kép
Öltözködéssel kapcsolatban, hidd el, hogy így a 3. babánál is nézem én is, hogy a többi babán milyen ruha van. Persze én úgy öltöztetem Dórit ahogy én vagyok. Amikor kicsi volt, mindig egy vékony réteggel volt több rajta mint rajtam. Persze õ elég izzadékony, nem olyan fázós mint én, úgyhogy sokszor zavarban vagyok azért még a mai napig is.Kép

Pocakfájással kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, mert Dóri nem volt hasfájós. Dancsi nagyon, de az 8 évvel ezelõtt volt.Kép Az biztos, hogy nagyon figyelnem kellett nála arra, hogy én mit eszek. Hihetetlen, hogy milyen kaják tudtak nála hasfájást okozni a tejcsin keresztül.

Jó éjt mindenkinek!

Kata és a 6 fogú DóriKép

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Egy kis helyesbítés az elõbbi hozzászóláshoz, mert ma reggelre változás történt.Kép

Kata és a 7 fogú DóriKépKépKép

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Olyan jó ez a hosszú hétvége, lehetne gyakrabban is ilyen.Kép

KataKép
Dórinak gratula az újabb fogacskához.Kép

MarikaKép
Hát az öltöztetéssel én is állandó gondban vagyok. Anyukám azt tanácsolta, hogy 1 réteggel legyen több ruha Benin mint rajtam. De még így sem egyszerû, mert a lakásban már most hûvösebb van, mint kint és Beni nem igazán szeret öltözködni. (Erre szokta mondani a párom, hogy mert fiú.Kép)
Beninél is van olyan sírás, ami szerintem nem hasfájás, de õ ilyenkor sajna még ölben sem nyugszik meg, csak néz rám a nagy szemeivel a könnyein keresztül és sír tovább.
Játék ötleteim nekem is csak ezek vannak.Kép
Jó vásárlást nektek, Dorottya biztos jó kislány lesz.

Evaeva, DittaKép
Jól vagytok?

LinaKép
Nagyon eltüntél? Ugye csak a költözés foglal le ennyire?

Kata(k), Mariann, AnitaKép
És ti merre jártok?

TalilistaKép
Dodus, Neva, Marika, Gyöngyöske, Kata007, Zoli, Panka
Idõpont: 05.17. szombat délután.
Helyszín: ??

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Jól eltûntem, de ennek rengeteg oka volt. Elõször is a múlt héten Veronika náthás lett (24-én), gondoltam elviszem a dokihoz, az megnyugtatott, hogy semmi komoly, csak egy kis vírus, a tüdeje tiszta. Hazamentünk, bevette a gyógyszert (na ez túlzás, mert úgy kellett lefogni !). Éjszaka 2-kor iszonyatos köhögésre ébredtünk, pontosabban ugatásra! És persze hozzá magas láza is volt a kicsinek. Én nagyon megijedtem, mert így még nem hallottam. Reggel kihívtam a dokit, és akkor már nagyon csúnya dolgokat hallott a hallgatóban. Adott neki egy szurit, de nem lett jobb az állapota, ezért irány a gyek! Teljesen bepánikoltam, még jó, hogy csak 3 éjszakát kellett ott tölteni! Persze a kislányomnak szerencséje volt, mert szinte végig mellette voltam, de ilyen barom nõvérek között egy percre sem hagytam volna ott! Például az elsõ éjszakát ott töltöttem, és az egyik szobából iszonyú sírás jött ki, de nem volt hajlandó õnagysága bemenni, mert nézte a Zámbó Jimmy emlékkoncertet!! Másnap is nagyon fontos dolga akadt, mert a kollegina hozta az AVON katalógust, és hát azt is át kell nézni! Szinte mindent én csináltam bent a kórházban Veronika körül: lázmérõzés, biliztetés, etetés, gyógyszerek beadása, na jó, az injekciót nem én adtam be! Szóval lelkileg nagyon megviselt ez a 3 nap, nem gondoltam, hogy még a gyerekeknél is ilyen "állatok" dolgoznak, tisztelet a kivételnek! Emellett persze ott volt az émelygés!
Aztán 28-án hazaengedtek, szépen javult, majd május 1. reggelén hányás, hasmenésre ébredtem! Estére a férjem lett a soros, tegnap pedig anyukámat, és a hugomat érte el!
Szóval ezért nem jelentkeztem... Remélem mostmár nyugodtabb napok jönnek!

Üdv. m indenkinek, Ditta
Ditta

Sziasztok!

Mindenkinek kellemes hétvégét, jó pihenést kívánok. Betegeknek jobbulást!

Segítségeteket szeretném kérni (elõre köszönöm.)
Sógorméknál a meddõség oka a férj problémájából adódik. A feleség eredményei jók. Az orvosa lezártnak tekintette annyival a dolgot, hogy lombik és keressék a Kaáli-Intézetet. Szerény tudásom szerint, ilyen esetben elegendõ az inszemináció és talán itt Miskolcon is van rá lehetõség.
Fontos lenne tudni, hogy kihez forduljanak, mert ismerve a Kaáli árait sajos nem tehetik meg, hogy ott folytassák a kezelést.Kép
neva
neva

Sziasztok!

Kata!
Gratulálok a fogacskákhoz, milyen ügyi már Dórika, de ugye nem nagyon fájt neki, szépen átvészeltétek? Most már egészen jól fog kinézniKép

Öltöztetés: nekünk plüs rugijaink vannak, alatta egy body. Szerintem elég (mert rajtam csak egy rövid gatya vanKép). Takaró igény szerintKép Van amikor csak egy párnahuzatot terítek ráKép
Öltöztetést általában jól bírja, kivéve a sapkát és a fürdi utánit, mert akkor már várja a papitKép

Ditta!
Igazán sajnálom a történteket, nem lehet kellems érzés egy anyának. Remélem többször nem fogjátok élvezni "vendégszeretetüket". Sok sárga fejecskét küldök, hogy segítsen, ha kell mégKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Neva!
Sajna ebben nem tudok segíteni, hátha a többiek. Laura sikítozik még?

Tegnap voltunk a Corában. Babuci odafelé elaludt a kocsiban és hazáig durmolt. Meg sem mozdult egy percet sem, vagyis egyszer kinyitotta a szemét, amikor játékot kerestünk neki (természetesen nem találtunk neki valót), de be is csukta rögtön. Aranyos kis baba volt, sõt este a szokásos hasfájós idõszakot most végignézegette, igaz mikor görbült a szája rögtön kezdõdött az elterelõ hadmûveletKép

Puszika mindenkinek, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Köszönjük a gratulációt a fogacskákhoz!

Marika!
Képzeld, szinte észre sem vettem, hogy jön a foga, ráadásul kettõ is.Kép Semmi jele nem volt. Sem hasmenés, sem popsi kipirosodás, sem nyûgice.KépKépKép

Dóri az elsõ pillanattól jól érezte magát a Corában. Mindig tetszett neki az a sok fény. A Tescoba ritkán járunk, de ott mindig sírt.

Neva!
Sajnos nem tudok segíteni, de ha beszélek a dokimmal, megkérdezem.

Ditta!
Örülök, hogy jobban vagytok és együttérzek veletek a GYEK miatt. Sajnos jót még én sem hallottam róla. Mindig abban reménykedem, hogy sosem fogjuk megismerni közelebbrõl, ráadásul hosszabb idõre. Nem vagyok hívõ, de mondhatnám "Isten óvjon tõle"!KépKépKép
Téged még mindig gyötör a hányiger és émelygés. Szegénykém, annyira sajnállak, hogy ennyire szenvedsz, de reméljük hamarosan elmúlik!!! Kép

Zoli!
Merre vagy? Remélem kipihented már a péntek este munkát amit adtam neked...?KépKépKépKép

Puszi nektek!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!
Én a segítségeteket szeretném kérni. Mi 3 éve szeretnénk babát a férjemmel, de sajnos nem jön össze, s most derült ki, azért, mert ellenanyagot termel a szervezetem. Most 6 hónapig védekeznünk kell, és utána újra megpróbálhatjuk. De ha nem sikerül ekkor sem teherbe esnem akkor marad az inszem.
Kb. 3 hónapja lakom Miskolcon, és mivel én nem ismerek itt senkit, legyetek szívesek ajánljatok nekem egy normális, lelkiismeretes nõgyógyászt, aki tudna segíteni nekem.
Úgy hallottam, hogy Miskolcon is végeznek beültetést, esetleg, ha valaki tudja hogy hol, írja már meg nekem.
Elõre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
Timcsi
Névtelen

Timcsi!

Üdv köztünk! Sajnos a sógormék is hasonló problémákkal küzdenek, bár az ok náluk más. Akkor most együtt kiderítjük, hogy mi hogyan mûködik itt Miskolcon. Remélem hamasoran boldog szülõk lesztek Ti is ,és a sógormék isKép
neva
neva

Sziasztok!

Neva, TimcsiKép
Miskolcon a megyei kórházban csinálnak inszemet. Egyik ismerõsömnek volt (nem sikerült), és õ azt mondta, hogy ide többet nem megy csak Pestre. Egyébként Pesten van a Budai meddõségi központ is, itt az inszem ingyen van, de a gyógyszereket itt is neked kell megvenni, amik ugye nem túl olcsók. De többféle protokoll létezik. Ez az ismerõsöm Dr. Molnár Imréhez járt a megyeibe, õ endokrinológus-nõgyógyász, ha jól emlékszem fõorvos. A fõépületben rendel, de ha jól tudom idõpontot kell kérni. És van magánrendelése is (talán a Déryné utcában). Barátnõm (aki ott uh-os) szerint a magánrendelésére jobb menni.

NevaKép
A fiúkkal andrológus foglalkozik (ha jól emlékszem). Nekem anno ajánlottak is egyet, de hogy nem lett rá szükség töröltem a nevét és számát sajna. Arra emlékszem, hogy õ is a megyeiben dolgozik, de nem ugrik be a neve.Kép Egyébként spermaszám növelésre gyógyszerek is vannak, tudtommal elõször ezzel próbálkoznak, bár ez az eredménytõl is függ.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Panka!

Köszi. Igen, az a probléma, hogy a sperma 80%-a életképtelen. A megmaradt 20-ból 10% renyhén mozog, 10% jó. De szerintem valami kezeléssel eredményt lehetne elérni. Még érdeklõdünk.
neva

Sziasztok!

Hogy telt ez a négy napos pihi? Nálunk munkával és tanulással. No, azért volt szórakozás is.Kép

Képzeljétek! (Remélem Kriszta nem haragszik meg, amiért tudósítokKép) Elmentünk megnézni a Krisztáék új házát és már állnak a falat és rajta voltak a szarufák is. (Azt hiszem így hívjákKép) Ha ilyen jól haladnak, akkor a nyár végi talit már náluk tartjuk.Kép (Fog nekünk örülniKép) Tényleg, a mostani talit hol tartjuk?

Szombaton mentek ballagásra? Mi igen, Marika iskolájábaKép Aznap délután lesz Miskolcon, a Herman O. gimiben Mensa IQ teszt írás, 15 órától. Ha valakit esetleg érdekel...Kép

Pénteken megint vizsga. Ez már így fog menni június közepe-végéig. Már alig várom, hogy vége legyen.

Ti mentek valahová nyaralni? Én nagyon szeretnék, de nem tudom, hogy hová fogunk végül eljutni. Ötletek??

Én is gratulálok a legújabb fogacskákhoz Dórinak!Kép

Neva! Sajnos én sem tudok segíteni ebben az ügyben. A spermákra jó az E és a C vitamin. És talán van valamilyen injekciós kúra, vagy gyógyszer is rá, úgy emlékszem, hogy már hallottam róla. Biztos lehet javítani az arányokon. Én szorítok érte!

Puszi,
Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Szia Panka!
Köszi a tájékoztatást. Nagyon ari vagy!
Timcsi
Névtelen

Dodus!

Igen visítKép
neva

Sziasztok!
Mindenkinek a köszöni a köszöntéseket és a képeslapokat Gyöngy. Kép Volt marcipán bevonatú torta,tetejé Micimackóval, gyöngyökkel, 3 szál gyertyával, melyeket sikeresen el is fújt. Kapott sok-sok ajándékot, biciklit (melyet már pár hete ki is próbált Kép), játékokat, mesekönyveket, videókazit, rucikat, csillogó gyurmakészletet stb. Ja és az elmaradhatatlan gyöngyvirág csokrot!

Én is kaptam a névnapomra egy Tiffany asztali lámpát, és 10 szál fehér rózsát. Gyöngyörû!
A lányoktól (némi apai segítséggel Kép ) gyöngyvirág csokrot, és hatalmas fehér orgona csokrot. Olyan szépek!

Hangának jön a 2. foga, még nem tört át, de már nagyon duzzadt az ínye. Állandóan rág valamit, éjjelente többször is felsír.
Gyöngynek eddig is jó volt a beszélõkéje, de most egyfolytában jár a szája. Odavisz Hangához egy mesekönyvet, és a képek alapján mesél neki. Nagyon aranyos.

Krisztáék házának alakulását én is láttam, mivel küldött át róla fotókat. MÁr állt a tetõszerkezet.

Lina!
Cíet, telcsiszámot megkaptam. E-mail címed változatlan?

Kata!
Dórikának gratulálok az újabb fogacskához.

Panka, Marika!
Picurik úgy látom jól vannak, ez jó. Ilyen szép idõben nagyokat lehet velük sétálni.

Dodus!
Mibõl vizsgázol pénteken ?

Gyöngyöske
gyöngyöske

SziasztokKép

Neva, TimcsiKép
Péntek este megyek a dokimhoz 6 hetes kontrollra, majd kifaggatom õt is.

DodusKép
Péntekre megy a drukk.Kép

TalilistaKép
Dodus, Neva, Marika, Gyöngyöske, Kata007, Lina, Zoli, Panka
Idõpont: 05.17. szombat délután.
Helyszín: Mit szólnátok ahhoz, hogy ha ilyen szép idõ lesz nálunk lenne a kertben a tali? Lehetne "batyus" is. Várom a véleményeket. De valami zárt hely is jó lenne rossz idõ esetére, mert a lakásban ennyien max. csak a földön ülve férnénk el.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Gyöngyöske! Társasági&csõdjogKép Ma fogom gyártani rá a puskát. Így utólag is, isten éltesse a kislányodat. Én is nagyon szeretem ám a gyöngyvirágot!

Panka! Nekem jó a szabadtér és a batyus jelleg is. Talán sütök muffint, az jó lesz? Vagy csak rántott hús és társaival lehet nevezni?Kép Ez a hathetes vizsgálat mintha kissé elcsúszott volnaKép

Valamit szerettem volna kérdezni, de nem kiment a fejembõl? Majd legközelebb.Kép

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

SZiasztok!
Annak aki kíváncsi egy IQ tesztre.
[url=http://www.ablemen.hu/page_h3.php" TARGET="_top]http://www.ablemen.hu/page_h3.php[/url]

Gyöngyöske
gyöngyöske

DodusKép

Dokibácsink azt mondta, hogy nem kell napra pontosan betartani a 6 hetet, hát én szaván fogtam, magára vessen.Kép
Képzeld ma milyen kellemes meglepetés ért vele kapcsolatban. Reggel hívtam idõpont miatt és nem vette fel, gondoltam, majd hívom késõbb. De õ kb. 1/2 óra múlva visszahívott. Csak lestem, nem gondoltam volna, hogy visszahív.Kép
A "batyuba" jó lesz a muffin is.Kép Én is ilyen kis nasiznivalókra és innivalóra gondoltam.Kép
Feledékeny vagy, lehet, hogy öregszel?Kép

Puszi, Panka

panka

Sziasztok Lányok + Zoli!

Marika!
Én már látom a fényt az alagút végén hasfájás ügyben!!! Már kb. egy hónapja nem fáj a pici pocija. Úgyhogy valóban igaz amit mondanak, idõvel elmúlik.

Sajna a szájpenész még mindig vissza-visszatér, fõleg, ha valami miatt legyengül az immunrendszere. A múltkor torokgyuszija volt és akkor is elõjött. Jó volna már ettõl is megszabadulni. A hasfájás elmúltával az output is rendezõdött. Most így már sokkal jobban érzem magam.

Képzeljétek szombaton lagziban voltunk. A kislányt is elvittük az esküvõre. Végig "imátkozott" a templomban, de nem túl hangosan, de azért lehetett hallani. Az apja ölében volt, amikor a férjem gratulált a võlegénynek és a menyasszonynak. Az én lányom egy mozdulattal letépte a võlegény csokrát a mellkasáról. Mi lesz még itt?

Neva!
Választ küldtem inszem ügyben Emillel!

Puszi! Kata
killes

Szia mindenkinek!
Pont ma akartam írni nektek jó sokat,ehelyett gipsz sín került a kezemre!
Tegnap tartottuk az elsõ Kismami klub-ot,utána meg kimentünk a játszótérre,és Ádi ráhuppant a kis újjamra,ami elrepedt.Puff neki!Hogy fogom így ellátni õket,az még kérdéses!A férjemnek dolgoznia kell!Fogalmam sincs,hogy hogy tudom õket tisztábatenni,öltöztetni,etetni,stb....
holnap majd megint írok.
Puszi:Anita
kacajka

Sziasztok!

Jó meleg lesz ma is.Kép

AnitaKép
Nem semmi ami veled történt. Sokáig kell rajtad lenni a sínnek?

Kata(k)Kép
Dorina aranyos lehetett a templomban.Kép
Nyáron mi is 2 esküvõre vagyunk hivatalosak (aug. vége és szept. közepe), de még fogalmam sincs, hogy hogy fogjuk megoldani, mert egyik sem Mc-on lesz.

TaliKép
Képzeljétek, úgy tûnik, hogy most szinte mindenki eljön.Kép
Már csak Ditta, Evaeva és Roxi nem jelzett vissza.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Panka!
Akkor mennyi muffint süssek?Kép

Anita!
Te szegény. Nem irigyellek, gipszes kéz és pici gyerekek. Hogy sikerül megoldanod? Ki gondolná, hogy a kismama klub ilyen veszélyes?Kép

Zoli!
Téged válasz nélkül hagytalak a múltkor. Jogi szakokleveles közgazdász képzésre járok. Illetve ritkán járok, szóval ott tanulokKép

Nálatok is ilyen meleg van? Fogadok, hogy júniusban meg majd szakadni fog az esõ és fázni fogunk. Tavaly is valami ilyesmi volt.

Sziasztok, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Panka!
Elvileg 2 hét,de ha már nem fog fájni,lehet,hogy megszabadítom magam.
Egész jól boldogulok a nagyobb dolgokka,a pelenkázás is egészen jól megy,de a cipõcske fölhúzása,Máté apró ruháinak
föladása és a fõzés nem megy.2 hétig meg nem élhetünk száraz és zacskós eledelen.

Dodus!
A klub nem veszélyes,csak az ha utána az ember játszótérre megy!Kép

Élvezitek a jó idõt?Jó az idõ a panelban is!!!!!!!!!!

Anita
kacajka

Sziasztok Lányok

Kissé elfoglalt néhány dolog az utóbbi idõben, a család nagyobb része benyalt valami vírust, a gépem is elromlott egy napig.
Pénteken voltam itt utoljára és annyit foggok most írmni,... Kép

Üdv itt Timcsi, remélem sikerül minden amit terveztetek, mi szorítok.

Marika, Panka, Katak látom mindenkinek könnyebb, már valamivel, ez jó.

Dodus, miaz a muffin, van magyar neve? Halálra, na jó majdnem nevettem magam rajta. Jó bonyolult dolgot tanulhatsz Brrrrrrrrr
Nálunk jó az idõ, mert tégla a ház és redõny le van engedve.

Marika, a hétvégén beszéltünk a gyerekekkel, tudják Kép

Anita gyógyulást, a lányom is így járt három hétig volt sínben, de a baleset másnapján már ismét focizott.

Zoli
bbendi

Sziasztok!

Végre sikerült annyi idõt "sszespórolni", hogy irjak egy pár sort.
Bár elég volt bepótolni az olvasnivalót is. Kép

Nálunk zajlik az élet.Kép Amióta nem írtam, azóta már áll a házunk, nemsokára már a zsindelyt rakják a tetejére. (Bár olvasom, hogy azért van jelentés a házról)Kép
Csak rengeteg a rohangálni való ház papírjaival kapcsolatban.
Közbe túlestünk egy tüszõs mandulagyulladáson (Kinga). Mi Zsoltival most szenvedünk egy kis torokfájástól.
Meg ugye itt a beszámoló idõszak.

Neva!
Ha máshol nem a talin "találkozunk" és elviszem azokat a "vacak" cd-ket.
Készvan az iroda, be is jegyeztek, el is vagyunk havazva az intézni valóval.

Panka!
Köszönjük a meghívást a kertetekbe!KépAkkor a rágcsi+inni való elég lesz?

Dodus!
Köszi a felügyeletet!!KépKép Ugye azért alakul már a ház? Elvileg a hétvégén már a zsindelyt rakják. Ha egyszer kész a ház itt tényleg lehet majd talizni a kertben. A ház nem lesz olyan nagy, de sok jó ember kis helyen is elfér!!!!
Sok vizsgád hiányzik még? Ha valamelyik este kint leszünk az építkezésen bizti, hogy most már be is csörgünk hozzátok. Kép
Hétfõn beirattam Kingát az arnóti oviba. A Dózsa Gy. utiba. Szeptembertõl oda fog járni. Kiváncsi vagyok, hogy hogy fog neki majd tetszeni. Ugye te írtad, hogy van ovonõ ismerõsöd? Melyik oviba dolgozik?
MEgismerkedtem a jegyzõ nõvel is. Hát nem lopta be magát a szívembe. Viszont a polgármester elég jó fej pasi. Vele már egy párszor találkoztam aláírás ügyben.

Kata!
Gratula az újabb fogacskákhoz! Mi Kingával voltunk így! EGyszer csak kint volt és észre sem vettük az elõjelekbõl!
Már nagyon kiváncsi vagyok, hogy Dórika mekkorát nõtt?!Kép

Ditta!
Részvétem a GYEK miatt. ÉN tudom, hogy milyen jó a körülmény, mert mi is megjártuk decemberben Kristóffal.Kép

Marika!
Ha Tapolcán sétáltok igazán becsörömpölhetnétek hozzánk. Legalább sétálnánk együtt.Kép És végre láthatnánk a kis tündér lányotokat.Kép

Gyöngyöske!
Azóta még nem is ültem a gép elõtt, hogy beszéltünk! Ígyhát utólag is fogadd boldog névnapi köszöntésünket.!!Te voltál a 6 hetes óta Sándor CS.-nál? Neked nem kell vissza-menned? Nekem kéne! CSak idõm nincs.

Lina!
Hogy sikerült a költözés? MIlyen az új lakásban? Várjuk a beszámolót!KépKép

Anita!
Veszélyes üzem ez a játszótér!KépKép Nem egyszerû két kézzel sem a gyerekeket ellátni, hát még eggyel.Kép

Mariann!
Hogy vannak a srácok? Te is elég elfoglalt vagy, úgy látom.Kép

Megyünk hétvégén a babaruha börzére. Senki nem szokott közületek járni? Mi voltunk tavaly is. Elég jó áron be tudtam vásárolni. Kingus kinõtte az összes tavaszi, és nyári cuccát. Kristófnak meg még csak tavaszi cuccal készültem, és nem kánikula "bugyival". Így most egy kicsit bajban vagyok. Kép Na de ezért dolgozok ennyit! JÖhet a ruhatár frissítés.

A múlt héten az OBI-s akcióban sikerült megvenni a padlóburkolót. Szerintem álom szép. VIszont álom nehéz is volt. Majdnem 1,5 tonna. Kép Elég volt fel-le pakolni).
De majd meglátjátok.Kép

Na megyek elteszem magam holnapra, mert eléggé rendetlenkedik a torkom.
NEM TUDTOK EGY JÓTÜNDÉRT, AKI EGY VARÁZSÜTÉSRE ELTÜNTETNÉ A RENGETEG VASALNI VALÓMAT?
Ha valaki ismeri, kérem küldje hozzám!!KépKépKép

Jó éjt,
Kriszta
dkrisztina

Sziasztok!
Ma éjjel 1/2 12-tõl 1/2 4-ig ébren voltunk, mivel Hanga 10-20 percenként felsírt. Eleinte gondolom a foga miatt, nem engedi bekenni az ínyét Dentinoxszal, teljesen összeszorítja az ínyét. Késõbb pedig már inkább a fáradság miatt sírdogált. Az öünkben elaludt, de amint le szerettük volna tenni, egybõl felébredt. A reggeli szopi után még a párom pocakján szundított, nagyon bájosak voltak. Most a kiságyban alszik. Az elsõ foga gond nélkül kijött, ezzel, pedig már 2. hete szenved.Kép

Kriszta!
Köszi a köszöntést!
Neked és Zsoltinak jobbulást.Kép Az én torkom is vacakol, de már hónapok óta.Kép

Lányok!
Nektek mit iszik napközben a picuri? Milyen teát? Hanga eddig anyatejet elsõsorban. Eddig a narancslé a favorit.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Kata(k)!

Olyan jó olvasni, hogy kezd rendezõdni a dolog a kislányoddal.KépKép
Ugye mennyivel könnyebb, hogy nem fáj már a pocija? Gratula, csak így tovább!!!!Kép

Anita!
Nem irigyellek! Semmi segítséged nincs???
Nálunk is jó idõ van a panelban...Kép

Kriszta!
Hát menõtt egy picikét a lányom mióta nem láttad...Kép
Ha van idõd nézz be az "Ismerjük meg egymást/Kata007 képei topicba"!

Gratula, hogy ilyen jól halad az építkezés! Ahhoz viszont nem, hogy már megint a mandulával kinlódtatok.Kép Ne meg a torokfájás...Kép
Jobbulást nektek és sok-sok gyógypuszi! KépKép

Ja, Kristófról nem írtál semmit. Miket csinál már a nagyfiú???

Gyöngyöske!
Veled érzek az éjszaka miatt!Kép
Nem próbáltad összeszorított ínynél is bekenni neki? A Dentinox gél-ben Lidocain is van, egy kicsit elzsibbad tõle az íny (kipróbáltamKép). Azért kérdezem mert Dóri sem mindig engedi, de ilyenkor bekenem az ínyét kívülrõl ott ahol a foga jön és kis idõ múlva szét is engedi a száját, mert rájön, hogy nem rosszat csinálok vele. Kép
A Te torkodnak is jobbulást!!!!!
Nekem Dóri vizet iszik napközben, ráadásul elég sokat. Most már kéri is. Ha azt hallom, hogy KELL, az azt jelenti, hogy szomjas.Kép Megissza a teát is, ha látja tõlünk, meg bármi mást de a víz a legjobb neki. Igaz, mivel anyukáméknál más íze van a víznek és nem issza meg, most vettem neki Milupa instant gyümölcsteát. Na abból egy lavorral is kevés lenne neki. Kép

Szép napot mindenkinek!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok Lányok + Zoli!

Neva!
Nem jártál ma véletlenül Laurával a Tescoval szemben lévõ irodaházban. A férjem találkozott egy anyukával, akit Évának hívnak és Lauria nevû kislánya van. Amikor mondta, rögtön mondtam, hogy van egy "ismerõsöm", akire a leírása teljesen passzol.

Kriszta!
Mi is megyünk a bababörzére. Én már a kicsivel szombaton felmegyek + viszem anyukámat is. A barátnõmnél alszunk, ott is ott lesz a nagyi, aki a barátnõm gyerekére vigyáz. A mamák otthon elunokáznak, mi meg a barátnõmmel elbörzézünk. Én még nem voltam, de a barátnõm azt mondta, hogy annyian lesznek, inkább ne vigyük a gyerkõcöket.

Panka!
Már nagyon várom a talit!!! Azért a címedet majd írd meg Emilbe, vagy SMS-be!!

Szép napot mindenkinek! Kata
killes

Sziasztok!

Mivel ma vagyok a héten utoljára, gondoltam, még benézek.

Zoli! Min nevetted halálra majdnemKép Magad? A muffinon, vagy az iskolán? Remélem, hogy nem az utóbbin!Kép A muffin olyan kis sütemény, amit muffinsütõben kell sütniKép. A tésztája hasonló a piskótáéhoz, de kell bele valamilyen zsíradék is és valami ízesítõ. Én nagyon megkedveltem, mert nagyon sokféle receptje van és elég egyszerû. Én már csináltam csíkosat, ananászosat, bountysat és cappuccinosat. Mindenkinek ízlettek.

Kriszta! De jó, hogy írtál. Jobbulást Nektek, remélem hamar kilábaltok a bajból. Jöhettek bármikor, de azt nem mondom, hogy hozd a vasalnivalót is!Kép A házikótok nagyon szépen halad. Gondolom már nagyon várjátok, hogy beköltözhessetek.

Gyöngyöske! Sajnálom az éjszakát. Napközben is nyûgös volt Hanga? Vagy javult valamicskét az állapota? Remélem hamarosan elmúlik ez az állapot. Jó, hogy Ti is jöttök a talira!Kép

Kata! Dóri szopizik még? És már mindent eszik? Hiszen hamarosan egy éves lesz már. Ú, hogy szalad az idõ. Nemrég még csak éppen megszületett.

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok! Jó lenne, ha egy picit enyhülne ez a meleg. A babák hogy bírják?

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Killes!

Én vagyok annak az irodaháznak a könyvelõje KépKépKép
És akkor már elmondhatom, hogy ismerem a férjedetKép
Olyan büszkén mesélt a lányáról, hogy azt boldogság volt látni.

Hát az éjszaka, hogy mi volt, azt nem tudom. Laura 11-tõl állandóan sírt. Aludt fél órát majd ismét. Totál kiakadtunk és persze Laura sem pihent. Ez a második fog fájna ennyire? De hiszen már kint van. De lehet, hogy újabb jön? De nem engedi megnézni és persze bekenni is alig tudom.

neva
neva

Sziasztok
Hangának megrepedt az ínye a 2. fogánál. Szóval éjjel tényleg ez kínozta szegénykémet. KépKép Még az 1. is csak félig látszik, de fehérlik, mint egy rizsszem. Kép

Neva!
Úgy látom Laurának sem jön ki olyan simán ez a fogacska.

Kata!
Próbálom dörzsölni az ínyét Hangának, de elég erõs a kiscsaj. Eltolja a kezem.

Gyöngy öklendezett a víztõl, mikor ilyen pici volt, mint most Hanga. Ma pedig sokszor azt kér, ha szomjas. Vszont Hanga sem issza jelenleg a vizet. Mondjuk megértem, mivel én is megkóstoltam a felforralt és szobahõmérsékletre lehûtött víz íze, elég pocsék.
Egyébként Hanga szinte végig aludt nappal, inkább csak enni kelt fel, ill. most délután 1/2 5- tõl van fenn.

Dodus
Szorítok a pénteki vizsgádhoz!

Gyöngyöske
gyöngyöske

Úgy látom, hogy többünknek van fogzási gondja. Karinámat is napok óta kínozza és én sem tudom bedörzsölni az ínyét. Egyszerûen nem hagyja. Próbálom a homeopatiás gyógyszert is, mintha az is enyhítené a fájdalmát. Viszont kicsit nehézkes most a beadása, mert negyed órával elõtte és utána nem szabad enni-inni. Ezt nehezen tudjuk megvalósítani. Ebben a melegben pedig a lányom szájához lehetne a csapot kötni. Kb. 1 liter folyadékot iszik naponta. Most este már elfogadta a vizet is, de egyébként csak a gyümilét. Van aki azt mondja, hogy a Vera ásványvíz adható a piciknek, megfelelõ az összetétele, nem kell állandóan forralni-hûteni a csapvizet. Én igazából ezt nem nagyon hiszem, de lehet hogy Ti többet tudtok errõl?! Szerintem még felnõtteknek sem szabad ész nélkül fogyasztani az ásványvizet mert a végén még mészkõbányát nyithatunk magunkból.
A baba még ráadásul mindig kapja a szájpenész elleni ecsetelõt, ami elõtt és után másfél órát kell(ene) várni az etetéssel, mert oly keserû, hogy rögtön hány. És ez vonatkozik a gyümilére is, õ azt is visszabukja tõle.
Visszatérve a fogzásra... Nekünk nagyon bevállt a fogkefe. Tudom, sokan mosolyognak, hogy félévesen fogkefe? Brahiból vettem egyet a kicsinek és azzal hagyja dörzsölni az ínnyét (igaz meg is rágja kicsit). Szóval a Dentinoxot arra teszem és próbálom bedörzsölni vele a fogacskák helyét.
Jó éjt! Kata
killes

[url=http://kep.tar.hu/neva/index.phtml?aid=27566882" TARGET="_top]http://kep.tar.hu/neva/index.phtml?aid=27566882[/url]

Laura néhány új képét ide tettem fel.
neva
neva

Neva!
Rendkívül bájos Laura! Ezt a férjem is mondta tegnap.
Kata
killes

Sziasztok!
Ma kibújt a 3. fogacska. Rendkívül nyüfi a kicsi. Szerencsére már "csak" 17 fog van hátra. Azt valahogy majd csak kibírjuk.
Kata
killes

SziasztokKép

NevaKép
Laura naaaagyon aranyos.KépKép

Kata(k)Kép
Gratu az újabb fogacskához. Már tényleg nincs olyan sok hátra.Kép
Ásványvízrõl azt hallottam, hogy 1 éves kor fölött lehet adni, de csak nagyon jó minõségût.
Címet majd küldöm mailben.

DodusKép
A Stahl Judit féle csokis muffint próbáltad már? Én azt szoktam sütni ált-ban, nagyon fini.Kép
Ha jól számoltam kb. 20-24 felnõtt + 16 gyerek lesz.Kép

Képzeljétek Beni megdöntötte éjszakai rekordját,Kép 21-4.15-ig aludt. Csak az a baj, hogy neki már 6-kor reggel van, de szerencsére csendben elnézelõdik az ágyban, amíg én még alszok egy kicsit.Kép
Holnap megyünk Szolnokra, kicsit izgulok az út miatt, remélem Beni jól fogja bírni.

Mindenkinek kellemes hétvégét!

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!
Ezeken a címeken találtok rólunk is képeket
[url=http://kep.tar.hu/kacajka/index.phtml?aid=27559453" TARGET="_top]http://kep.tar.hu/kacajka/index.phtml?aid=27559453[/url]
[url=http://kep.tar.hu/kacajka/index.phtml?aid=27555002" TARGET="_top]http://kep.tar.hu/kacajka/index.phtml?aid=27555002[/url]
Ma is jó nagy hõség volt,Ádi olyan nyûgös volt tõle,hogy nem tudtam kitalálni jobbat,az erkélyre kiraktam a pancsoló medencéjét!Nagyon jól elvolt!Még este fürdés után is visszalopózott bele,pelenkástól!Máté még most is nagyon nyugodt baba,csak gyakrabban szopizik a hmeleg miatt.Már nagyon ügyesen megfog dolgokat,és hosszasan beszél mindennek.

Neva!
Gyönyörû a kislányotok,igazi tündérke!

Panka!
Légyszi,majd nekem is küld el a címet!
Máté is hasonló ritmusban alszik és ébred mint Beni!Ha véletlenül tovább aludnánk,akkor Ádám jön riadót fújni,van amikor már fél hatkor!Kép

Kata/Illés/!
A fogak neheze még sajnos hátra van!Leírnád a homeo-s szer nevét?Állítólag vmelyik illó olaj is jó a fogzásra,de még utána nézek,hogy melyik az!Ádinak 4 rágófoga indult egyszerre,2 már kint van!/így van 18 foga/Eléggé nyûgös volt!

Lányok,fiúk!
Nem lenne jó megbeszélni,hogy ki mit visz,vagy vigyen?

Anita
kacajka

Sziasztok!

Dodus!
Igen, még reggel és este szopizik, de már nagyon sok mást is eszik.Kép Mondhatnám, lassan egy koszton van velünk.

Kata(k)!
Gratula a 3. fogacskához!
Ja és nekünk is van fogkefénk már nagyon régen. Annál mindig hatalmasra nyitja Dóri is a száját.Kép

neva!
Megnéztem a képeiteket.Kép
Laura még mindig ugyanolyan bájos kis tündér, mint volt!KépKép Viszont mekkorát nõtt mióta nem láttam...Kép
A kendõt és a sapit ennyire jól tûri, vagy csak a kép kedvéért maradt a fején???Kép

Anita!
Titeket is megnéztelek ám!Kép
Nagyon szép családod van, nagyon helyesek vagytok. Kép
A fiúk nagyon aranyosak és irigykedem miattuk ezerrel.Kép Az én gyerkõceimnek hiányzik egy felettéb fontos alkatrész, hogy fiúk legyenek. Attól persze imádom õket!KépKépKép

Sziasztok!

Kata

Ui: mondjátok már, hogy ki mit hoz a talira!!!! Én kissé tanácstalan vagyok. Túlzásba sem akarom vinni, de azt sem akarom, hogy kevés legyen. Szóval, ki mit visz, mert így tudnék gondolkodni, hogy mi az amit senki nem visz. Na ezt jól megasszontam, ugye? Azért remélem a lényeg érthetõ...Kép

KépKép

KépKép
kata007

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?