Sziasztok Lányok,
Köszi a jókívánságokat és a gratulációkat! Olyan aranyosak vagytok!
Pupy
Igazából július óta próbálkozunk, de mivel akkor betegek voltunk mindketten a férjemmel, így inkábbcsak aug óta...
Na Laurára vártunk azért 2 évet
Ezért álmomban sem gondoltam, h most azonnal ...
Timika
Köszi! Csak azt nehéz eldönteni, h Elevit, Centrum Materna, vagy Hipp, vagy mi legyen... Én már egy ideje nem szedek ilyen vitamint, mert sok zöldséget eszem. Viszont eszem mellette Maltofer Fol-t, ami a vasat pótolja.
Ja, és nem mellékesen rendbetették a pajzsmirigy hormonjaimat
Juca
Még szép, h lesz...
Nem is kérdés...
Hiszel az LH tesztben? (nekem Laurával is és most is bevált...)
Tina
Nálunk sem bevett a hormonszint vizsgálat, inkább csak megnyugtatnám magam vele...
Kacsa
Igen, tudom, h már most látszik, ha jó lehyen van, de ha nincs jó helyen, azt érzi az ember lánya (fájdogál...)
Én is szeretnék mielőbb elmenni a dokimhoz (gondolhatod!
), de ez csak Tőle függ. Holnap tudok beszélni vele, akkor tudok majd közelebbit...
Nos és a sztori...
Azért teszteltem, mert annyira gyanús voltam magamnak, h már idegesítő volt... Az esti film alatt 6x (!) mentem pisilni, átlag 1/4 óránként. És du 6-tól nem tudtam bekötni a gatyámat. Kicsit volt/van hányingerem is, meg szédelgek is (de gondolom, a java még úgyis hátravan...
). És pisi után is megvolt az a teltségérzet, mint Lauránál.
Ja, és kb egy hete olyan menzis görcseim voltak, és úgy fájt a hátam, hogy Apa mindennap masszírozott.... persze menzi sehol.
De nem akartam hinni a tünteknek. Gondoltam, várok péntekig (akkor kellett volna igazából megjönnie). De nem bírtam, így tegnap du csináltam egy GraviHCG tesztet, amin halvány csík lett. Ma reggel pedig egy Clearblue-t, az már erősebb + lett
Puszi