Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Próbáltam egész este bejelentkezni meg ma reggel is de egyszerűen nem láttam azt a sávot,ahova írhatnék. Sajnos lehet,h. az Opera nem engedi,mert most Explorer-ről írok és így működik. :lol:

Ágoston!
1.névnapod alkalmából szeretnék Neked minden szépet és jót kívánni!!! Kép

Vasalós versenybe én is beszállok, bár nekem több hete felgyűlt versenytársam van. :evil: De hamarosan elkezdünk versenyezni,h. ki bírja majd tovább. :evil:

Évi!
Nagyon köszi! :lol: Én úgy örülök,h. ennyire be vagy zsongva, mert teljesen rám ragasztod!! :lol: Tuti,h. baba van a dologban. :wink:

Jucmuc!
Már alig várom a pocis fotót, de addig is megpróbálom visszakeresni. :lol:

Panka!
Köszi és én is nagyon remélem!!!! :wink: Hát sajnos ilyen típus, de azért idővel minden megoldódik. :wink: Remélem most,h. már újra otthon vagytok, Emili is tud pihenni újra.
Nagyon sajnálom anyósodék kutyáját. Sosem fogom ez megérteni. :evil: A volt kolléganőméknek a 14 éves újfunlandi kutyájukat mérgezték meg. Hogy aludt Emili?

Andi!
Nagyon szuperek a nyaralós képek is. Valószínű,h. én is sírnék (vagy majd fogok is) de hidd el jól tettétek. Így mindenki jól érezte magát és tudott pihenni is. Hidd el Dani sem fogja később a szemedre vetni,h. miért adtátok oda a nagyiéknak. :wink:

Heni!
Én is álmodtam már olyat,h. gyermekem született legalább 2x is. És olyan valóságos volt,h. egyszer még el is hittem. :oops:

Pusza!
Megyek Kép
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Kép

Mindenkitől várom a javaslatokat az időpontokkal kapcsolatban és természetesen,h. ki mikor ér, nem ér rá. :lol:
Mostmár tényleg megyek Kép
Kép
Vendég

Pupy:
nekem a szeptember 22., 29. még kérdéses, de az október 6. előreláthatólag jó, a október 13. is kérdéses, mert 11.-én lesz a hugom névnapja és mi hétvégén szoktunk ünnepelni és nem tudom ő hogy szeretné, azért megpróbálok ott lenni

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Fleur!

Akkor kívánságod szerint indulnak a drukkok a jövő heti szüléshez :) jaj, de izgi :)

Pupy!

A talira nekem eddig csak a szept. 29 nem jó, aznap leszünk 6 éves házasok :) A többi időpont elvileg jó.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Két kép, ha nem bánjátok :)

Kép

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Heni, Évi!
Beírtalak Titeket a táblicskuba!! :lol:

Évi!
Dóriról szuperek a képek, igazi nagylány már! :wink:

Fleur!
Drukkok mennek ezerrel!!!! :lol:

Kép
Vendég

Fleur:
mennek a drukkok

Ágoston:
boldog névnapot

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Csajok!

Nekem talán az okt 13 jó lenne. De nem ígérem meg tekinve, hogy picúr nagyon picúr lesz még :). De meglátjuk Petivel, hogy tudjuk összehangolni és, hogy én milyen állapotban leszek addigra :)

Köszi a drukkokat!

Évi
Ez csajszi már tiszta nő!!!!

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Megint zombianyu vagyok, etetni kellett fél 3kor, hogy legalább pár ótrát aludjunk. :?
Vasalni még mindig nincs kedven, helyette itt ülök a gép előtt. :wink:
Sütöttem ma sütőtököt Emilinek.Próbáltam csak úgy adni magában, turmixolás nélkül, de úgy nagyon darabos volt neki, így lett belőlel főzelék. :D

Ágoston baba!
Nagyon sok boldog névnapot kívánok!

Pupy!
Ha majd meglesz az időpont, én akkor mondom meg, hogy tudok-e menni.

Fleur!
Én is így voltm vele, aztán ráhúztam még 5 napot.Remélem te nem járszu így.Drukkolok a jövő7re!

Évi!
Milyen nagykislány már ez a Dóri!Nagyon cuki a nassolójával. :lol:

Dobok én is képet akkor. :wink:
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kicsit megnyugodtam. Sokat fekszem, mert sajna beigazolódott, hogy a méhem nem teljesen normális alakú....
Szeretnék még kihúzni legalább 2 hónapot!
Olvasni azért szoktalak ám titeket ha nem is írok.... :D

Kép
faul

Kép Kép

Kép
pankaa

Sziasztok!

(na, akkor mégegyszer nekifutok, ugyanis Dani egy gombnyomással - Esc - az eddigi irományomat simán kitörölte)

Köszi mindenkinek, a nyaralás valóban jól sikerült, de tuti, hogy jövőre már mégjobb lesz.
A hely, ahol voltunk Balatonkeresztúr, Fekete Macska panzió. Ha valaki érdekel, a neten utána lehet keresni, mi is ott találtuk.
Üdülési csekkel: 4800Ft/fő/éj reggelivel, kézpénzzel pedig ugyan ez 4000Ft. Azért van ez a 800Ft difi, mert a szállásnál adóznia kell, de a vacsit is lehet a csekkel fizetni, ott 100%-ban be tudja számítani!

A sírós kép tényleg eredeti, mivel a fentebb látott járműből (persze álló helyzetben) esett ki. Mindig szeret belemászni és eddig soha nem bukfencelt ki belőle, nem tudom, most hogy történt, de szerencsére nem lett nagyobb naja. Apa odaadta neki a kocsikulcsot és mindjárt nem is volt semmi baj.....

Tali időpont: nekem az okt.13 nem jó, mert akkor lesz a 10 éves érettségi találkozóm. A többi időpontot apa elé terjesztem és megmondom neki, hogy most már illene nekünk is ottlenni!!

Na, most megyek, mert Dani ma kapta meg a 15 hós oltást + az agyhártyagyulladás ellenit és elég nyüszike. Ja és ugye pluszba jönnek a fogai is kifelé ezerrel.

Majd még jövök!
Pusz mindenkienk!
Andy

Kép
oriandy

Sziasztok,

nekem meg úgy szállt el az előző írásom, hogy a lányom kihúzta az ADSL kábelt :)
nagyon tanulságos...

KépKép
unique

Szóval találtam egy patikát, ahol csupa zebrás tesztet árulnak! Most nyílt, nem messze tőlünk :twisted:

Tréfát félretéve: két tesztet vettem, meg is csináltam, és mindkettő + lett! El sem merem még hinni, hogy jön Laura kistesója! :) Szinte elsőre! Ez olyan hihetetlen! Nagyon boldogok vagyunk! :)

Nem bírtam ki a 30. napot a teszttel!

Szerintetek mikor érdemes vérvételre elmenni (HCG, progi)? És mikor érdemes dokihoz időpontot kérni?
És kezdjem el szedni az Elevitet/folsavat?
Jó fej vagyok, mintha még nem lenne gyerekem... Csak már olyan rég volt... :)

Este még megpróbálok benézni, mert a nagy hírre való tekintettel elhatároztuk Apával, h Laurát leszoktatjuk a ciciről :) Most Ő altatta el este, és egész jól ment...

Puszi

KépKép
unique

Unique: Hatalmas gratuláció!!! :D
Vendég

Unique!
Óriási gratula!!!!! :lol: :lol:
Kép
Ez óriási!!! Én (mivel kimaradt egy kis idő a babanetről) nem is tudtam,h. próbálkoztok Laura kistesójával, de nagyon örülök!!!! :lol:
Vendég

Unique :) Hip-hip hurrá!!!!!!!!!! Szívből gratulálok és problémamentes pocakosodást kívánok!!!! Este jövök még :D

KépKép

KépKép
timika

Ja, Elevitet szedjed, mondjuk én a szoptatás miatt folyamatosan szedem :) Vérvételen én nem voltam anno csak vizsgálaton meg UH-n. De sztem még 1-2 hetet érdemes várni vele. Csak bírja ki az ember... :lol: :wink:

KépKép

KépKép
timika

Sziaszok!

Unique:
hatalmas gratula a tesóbabához

Oriandy:
szegény Danika, mielőbbi jobbulást neki

Panka:
sajnálon a rossz éjszakát
Emili egy tündér, milyen nagylány már

Évi:
Dóri is már kész hölgy

Faul:
pihenj sokat és minden rendben lesz a picikéddel, hidd el időben fog kibújni

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Junikbéjbe!

Akkor itt is grat!

Folsavat illik ennya, a többit meg azér mer fogyózol. Én most nem elevitet fogok enni, ha már lesz odabenn valaki, hanem kipróbálom a Hipp Aktiv Natalt. Az a különbség, hogy nem szintetikus, hanem gümölcsből kivont "vitaminszirup". Ha gondolod kérdezz rá a patikában. Semmit sem tudok, ár meg egyéb szempontból, de keveseben hánynak tőle, mint az elevittől, ami ugye nálunk szempont. :twisted:

Akkor átlagosan nagyon jók vagytok az egy próbálkozós évvel, (utóbbi hónapért irigyellek, előző két évért annyira azért nem) irigyellek na. Nem baj nekem is lesz baba, csak most kicsit ... na de nem magyarázkodom, tudod mi a dörgés. :wink:

Pusza:

J.
Kép

tjuca

Unique!

NAGY-NAGY GRATULA!
Problémamentes várandósságot kívánok!

Andy

Kép
oriandy

Pupy!

Időponttal kapcs. tudjunk róla, és alkalmazkodunk (bár én mindig ezt mondom). Ami egyáltalán nem jó, okt. 6. Zamárdiba megyünk osztálykirándulni Kofa osztályával, és leszármazottaikkal. A többi elvileg jó, csak idejében legyen döntés!

J.

tjuca

Unique!

GRATULALOK! :D

Kép

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Végre eljutottam idáig, hogy tudjak írni.
Visszaolvasni csak az utóbbi pár hozzászólást sikerült, ennyi lemaradást nem bírok behozni. :oops:

Pupy!
Köszi a táblát. Szeretnélek megkérni, hogy az utolsó sort majd javítsd át nekem, hogy Picúr 2008. január 28-ra várható. Köszi!
A tali időpontokat még a férjem elé terjesztem, de mivel már lecsengőben van a nagy nyári telek-szezon, ezért remélem, hogy eltudunk menni. :)

Fleur!
Drukkolok Nektek nagyon! :)

Unique!
Ez igen!!! Gratulálok! A vitamint kezd el már most. Dokival, UH-gal szerintem legalább az 5-6. hétig mindenképpen érdemes várni, főleg az UH miatt. Nekem nem volt hormonszint nézés, csak az alap vérvételek. Itt nálunk alap esetben nem is nagyon szoktak nézni, úgy tudom.

Évi!
Szorítok Nektek is! :)

A képeket néztem át, amik nagyon jók lettek!
Pocisképet megint nem tudok felrakni, mert az a gép, amin jó az USB, nem működik, ezen a gépen meg az USB csatlakozó nem jó. :evil:

Próbálok majd jelentkezni, de igazából valószínűleg majd csak akkor zudok gyakrabban jönni, ha már nem dolgozom, mert így a festéssel is a nyakunkban nagyon sok a tennivaló.

Vigyázzatok magatokra!
Sziasztok!

Kép
Kép
tina82

Unique!

Gratulálok!!!!

Ez szupi!!!

Én mennék már most dokihoz, úgysem bírnám ki! Nekem jún. 30-án volt az utsó mensi és júl. 31-én már uh-n látható volt a petefészekben a sárgatest tömlő és a méhben a felpuhulás! Szóval látszott, hogy történt vmi. és a méhben is elkezdődött vmi! Ami ugye nem mellékes dolog, mármint, a méhben lévőség!

De szeritnem, ha felhívod a dokidat és elmondod neki, hogy mi a dörgés, akkor úgyis megaszongya, hogy menj most, vagy majd később.

Vitamint viszont mindenképpen tessék szedni!!!

kacsa14

Sziasztok Lányok,

Köszi a jókívánságokat és a gratulációkat! Olyan aranyosak vagytok! :)

Pupy :)
Igazából július óta próbálkozunk, de mivel akkor betegek voltunk mindketten a férjemmel, így inkábbcsak aug óta... :) Na Laurára vártunk azért 2 évet :( Ezért álmomban sem gondoltam, h most azonnal ... :) :)

Timika :)
Köszi! Csak azt nehéz eldönteni, h Elevit, Centrum Materna, vagy Hipp, vagy mi legyen... Én már egy ideje nem szedek ilyen vitamint, mert sok zöldséget eszem. Viszont eszem mellette Maltofer Fol-t, ami a vasat pótolja. :) Ja, és nem mellékesen rendbetették a pajzsmirigy hormonjaimat :)

Juca :)
Még szép, h lesz... :) Nem is kérdés... :) Hiszel az LH tesztben? (nekem Laurával is és most is bevált...)

Tina :)
Nálunk sem bevett a hormonszint vizsgálat, inkább csak megnyugtatnám magam vele... :)

Kacsa :)
Igen, tudom, h már most látszik, ha jó lehyen van, de ha nincs jó helyen, azt érzi az ember lánya (fájdogál...)
Én is szeretnék mielőbb elmenni a dokimhoz (gondolhatod! :)), de ez csak Tőle függ. Holnap tudok beszélni vele, akkor tudok majd közelebbit... :)

Nos és a sztori...
Azért teszteltem, mert annyira gyanús voltam magamnak, h már idegesítő volt... Az esti film alatt 6x (!) mentem pisilni, átlag 1/4 óránként. És du 6-tól nem tudtam bekötni a gatyámat. Kicsit volt/van hányingerem is, meg szédelgek is (de gondolom, a java még úgyis hátravan...:) ). És pisi után is megvolt az a teltségérzet, mint Lauránál.
Ja, és kb egy hete olyan menzis görcseim voltak, és úgy fájt a hátam, hogy Apa mindennap masszírozott.... persze menzi sehol.

De nem akartam hinni a tünteknek. Gondoltam, várok péntekig (akkor kellett volna igazából megjönnie). De nem bírtam, így tegnap du csináltam egy GraviHCG tesztet, amin halvány csík lett. Ma reggel pedig egy Clearblue-t, az már erősebb + lett :)

Puszi

KépKép
unique

Unique
szuper hír! Gratula a teszthez!!!! :lol: De jó, nagyon örülök.
Vitamint szedjél mindenképp. Az első 65 nap alatt kb. ki is alakul minden szerve, úgyhogy most fontos a vitamin, folsav. A 4-5-6 héten minden szerv nagyon intenzíven fejlődik. (Nőklapja 2007/január 3-ai számában van egy nagyon jó cikk erről- 54-55.oldal. itt van előttem, kár hogy nincs scanelőnk, beolvasnám nektek.)Majd üzend meg, ha beszéltél a dokival, hogy mikor mész hozzá!

Pupy
tali: okt. 6 és 13 jó; szept 22,29 elvileg van programunk, de nem 100%.

Két napot voltunk a Balcsin Mátéval. Paradicsomeltevés volt. Tegnap még tuti nyári idő volt. Fürödtünk a tesómékkal, gyerekestül. Ma már csak gyerekek nélkül. Ez már szezonzáró pancsi volt. :(

Kép

Kép
syrynx

Syry :)
Köszi a tippet, meg tudnád írni nekem a cikk címét? Mert interneten rá tudnék keresni, hátha fenn van :) De csak ha tudom a pontos címet. :)
Milyen vitamint szedjek? A folsav az a vitamin mellett kell, vagy a vitaminban van annyi,h akkor az elég?... Na mindegy, holnap úgyis megkérdem a dokit :) Most csak be vagyok zsongva :) :)
Hát igen, vége a strandszezonnak... Laura tegnap 2x is fürcsizett a kiskádjában a kertben, ma meg hosszú ujjút kellett ráadnom a szél miatt :( :(
Itt az ősz... spec nem bánom most annyira, mert néha olyan hőhullámok jönnek rám, h csak na...

Puszi

KépKép
unique

Unique
a cikk címe: Amíg az embrióból kisbaba lesz (ez van vastag pirossal szedve) fölötte szintén vastagon: Fejlődés és veszélyek a 9 hónap alatt. Amúgy a vitaminokról nincs szó ebben a cikkben. Inkább a káros anyagokról: drog, alkohol, nikotin, sugárzás, kémiai anyagok. vitamin/foslav ügyben nem tudok okosat mondani. a dokid majd megmondja ő mit tart fontosnak.
Elhiszem hogy be vagy zsongva. :lol: :lol: :lol:

(ja, amúgy kb. 5 napja elkezdtem odafigyelni a kajálásomra. reggeli csökkentett mennyiségben, ebéd szintén kevesebb, de azért normál adag. vacsira kizárólag gyümi. furcsa, de szemmel látható volt hogy picit lejjebb ment a hasam. most a Balcsin viszont két nap alatt bepótoltam. Rácponty- vendégségben ettük- kétszer szedtem, sőt a maradék krumplit a házigazda kiszedte nekem. :evil: :oops: , ma meg az utcsó tükörtojást senki nem akarta megenni az ebédnél a sóska mellé, úgyhogy megint én voltam az "áldozat". de holnaptól itthon vagyok és folytatom tovább. amúgy a "rácpontynak" valót a szomszéd bácsi fogta, 20 kg volt és 105 cm... :lol: sajna nincs itthon testsúlymérlegünk, hogy ellenőrizni tudjam, hogy is állok.) bocsi hogy ilyen hosszú lett. :oops:

Tina
28-a az egy tök jó szám, én is és Apukám is 28-án születtünk. (bár a babák nagyon kis hányada születik a kiírt napon...) pocis képet nagyon várjuk. mikortól jössz gyakrabban-vagyis mikortól nem dolgozol?

Panka
látom "nyuszi ül a fűben" van már nálatok. Nagyon helyes lánykád van! :lol:

Évi
Dóri már kész nagylány. de ezt már többször leírtuk itt. :wink:

Kép

Kép
syrynx

Unique!

Akkor én is szertnék gratulálni! Már nagyon várom, hogy én is hasonló cipőben járjak, mint Te!
Vitamint szedjél! Én már a próbálkozást megelőző 3 hónapban szedni szoktam, hogy mire megfogan a bébi, vitamindús "környezetbe" kerüljön! Arra már rájöttem, hogy az Elevit (legalábbis nálam) nem csökkenti a hányást, émelygést (vagy, ha igen, akkor nem tudom, mi lett volna nélküle!). Én a tavalyi szülésem után a Béres Gravidát kezdtem szedni, kicsit jobb az összetétele mint az Elevitnek, az ára kb. u.annyi, de van benne jód, ami nincs az Elevitben, pedig nagyon fontos! Ha magzatvédő vitamint szedsz, akkor már nincs szükség külön folsavra, mert az már eleve benne van és annyi, amennyi kell!

Fleur!

Akkor én is drukkolok, hogy már a jövő héten világra jöjjön a legújabb kis szigetzentmiklósi! :D

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Végre sikerült visszaolvasnom, úgyhogy hosszú leszek :D :wink:

Unique :) Ha mondjuk Elevitet szedsz, akkor nem kell külön folsavat szedni, mert az Elevitben benne van az összes szükséges vitamin. Arra a Hippes vitaminra, amit Juca ajánlott, én is rá fogok kérdezni és ha jobb (természetesebb), mint az Elevit, akkor váltok arra. A szintetikusak közül viszont csak az Elevitet próbáltam, nekem nem volt bajom vele, úgyhogy maradtam ennél.

Azért nem semmi, hogy ilyen korán ilyen tüneteket produkáltál, elhiszem, hogy nem tudtad kivárni a ciklus végét :lol: :wink: Lh tesztet soha nem használtam még, de ezek után tuti ki fogom próbálni. :D

Évi :) Olyan nagylány már Dóri is és persze gyönyörű szép :lol: Te hogy állsz tünetek terén?

Syry :) Gratula Máténak az első kis fogacskához!!! :D
Költözés: hát az még odébb lesz, előbb el kellene adni egy másik lakást…:roll: Azért jó lenne a kistesót már oda hazavinni. :roll:

Faul :) Ha jól emlékszem, nekem az egész terhesség alatt 2000 volt a méhszájam, de ez semmi problémát nem okozott.

Anikó :) Ágolyónak nagyon boldog névnapot kívánok!!! :lol: A férjed érdekében remélem, hogy Ágolyó hamarabb át fogja aludni az éjszakát, mint az én Törpém, mi ugyanis még mindig nem büszkélkedhetünk sok átaludt éjszakával (kb. 1 kezemen meg tudom számolni :twisted: :twisted:)

Fleur :) Hát azért bot, mert pasi a lelkem :lol: :lol: A bot neki a csavarhúzó és minden csavart meghúz vele a játszótéren :lol: :lol: :lol:
Klassz, hogy minden okés Lillával és drukkolok, hogy ne várasson mostmár sokáig! :)

Szheni :) Köszi szépen a drukkokat, jó, hogy újra jelentkeztél! :D Én is nagyon szorítok neked, hogy sikeres legyen a lombik, nagyon megérdemelnél már egy kisbabát!

Kacsa :) Nagyon szép kislány Timcsa! :D

Szisszka :) Utólag is boldog szülinapot kívánok!

Pankaa :) Etetőszék: nekünk Peg Perego Prima Pappa Diner van, nagyon szeretjük. Ami sztem fontos, hogy állítható legyen a háttámlája és jó, ha görgős, hogy lehessen ide-oda tologatni (mi a konyhában eszünk, de egyébként az étkezőben leledzik az etetőszék). Viszont ami eddig totál feleslegesnek bizonyult, az a dupla tálca, még soha az életben nem vettem le. A fából készült emeletes, később nagyon praktikus, de mivel nem állítható a háttámlája, addig nem jó, amíg teljesen stabilan nem ül a gyerek. Ha most kéne vennem, talán egy Chicco Happy Snack-et vennék.

Pupy :) Jó, hogy újra itt vagy! A kivizsgáláshoz drukk, bár sztem annyi rossz dolog ért mostanában, hogy lehet ezért nem jött a baba. :roll:
Anyukádnak jobbulást és további kitartást kívánok!!!
Az allergia elleni aloés cucc érdekelne, tudsz róla írni bővebben?
Tali: igyekszünk alkalmazkodni, jó lenne végre nekünk is eljutni, legutoljára még pocakosan voltam :oops: :oops:

Pussz mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Pankaa :) Ez a Happy Snack. Most nézem, hogy ez nem görgős ugyan, de sztem akkor is ezt választanám, majd fele annyiba kerül, mint a miénk volt anno.
Kép

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Unique!
Nagy-nagy gratula!!! :D

Aniko!
Ágostonnak boldog 1.névnapot kívánok! :D
a képek szuperek! A név is... :lol:

Pupy!
Örülök, h belekezdtek a kivizsgálásba!
Talira ugyanaz érvényes, mint eddig... Apafüggő :lol: , de igyekszem! :wink:

Évi!
Drukkolok a háttérből a szép tüsző/knek!!! :wink:
Dóricicán meg ámulok! :D

Syry!
Grat Máté fogacskához!

Kacsa!
Nektek meg az átforduláshoz...

Fleur!
Már nincs sok!!!

Panka!
Nagyon köszi a jókívánságot! Igazán figyelmes vagy!, pedig olyan régen jártam erre... :oops:

SzHeni!
Jó hírek! :D
Bízom benne, hogy az optimizmusod sikert hoz majd!!! :wink:

Angie!
Megnéztem Sziszko képét! Tényleg sokat világosodott a haja! :D

Meg sem kísérelek ígéretet tenni, hogy mikor jövök... :lol:
Behozhatatlan lemaradásom van...
Azért puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill

Jó reggelt!

Még mindig utálok korán kelni!!!!!!!! :evil:
Vége a szabadságnak is, valahogy megpróbálok visszarázódni a régi kerékvágásba. Visszaolvasgattam, nem tudok mindenkinek szívhez szólót írni.
:oops: :roll:

Az ünnepelteknek sok boldogságot kívánok!

Unique
Gratulálok a zebrácskához! :)

Voltam tegnap endokrinológián, nem kell szednem semmilyen gyogyit, se a pajzsmirigyre, se a kis szívemre. 2-3 évente javasolt az ellenőrzés, meg a terhesség 3. hónapjában. Ennyi. Teljes gőzzel vadászom a zebrákat. :D
Vendég

Pankaa
Nem szeretnék plusz 5 napot!!! ÁÁÁÁ...:)
Ez a kiscsaj mindig vigyorog?? :)

Unique
Hát szívből gratulálok a gyorsan érkezett tesó babához :)
A dokival még ráérsz pár hetet, akkor már tuti látod a szivecskét is és hát mégis csak az a megnyugtató.
Ez bíztató, talán a másodikra nekünk sem kell majd 2 évet várni :)

Timika
Jaaa :) és a rendőr vagyok meg tűzoltó, még csak ezután jön :)

Brill
Azért, de jó, hogy jelentkeztél :)

Maci
Akkor hajrá!!

Nem tudok aludni!!!!! És jajj már 20 nap alatt vagyunk :)!!!!

Pusza

KépKép
KépKép
fleur

Juca!

Eljön majd a Ti időtök is! És akkor majd azt tuti azt mondod, hogy ez a bébike nem is jöhetett volna jobbkor :)

Majd ha picsogok a fenti sort kéretik idézni :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Hopp, itt még nem is gratuláltam :oops: Szóval Unique, gondtalan pocakosodást kívánok!

Délben majd írok mindenkinek, de most anyaanyaanyaanya... van :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Unique!
Szívből gratulálok!!!! :))))
Nagyon boldog, problémamentes pocakosodást kívánok!!!!
És megmondtad régebben, hogy leszünk mi még egyszerre pocakosok :lol: :D

Szisz
szisszka

Évi!

Tudom, tudom, de nem szeretnék idézni, hozzál csíkos tesztet és kész.

Panka!

IKEA olcsó Antilop széke. Abból legalább nem mászik ki, a többiből igen! Én arra szavazok. És mint látom Emili magától ül, innen csöppet okafogyott a döntés. Csajok Ti döntöttetek? Csak mert én képtelen vagyok félig fekve enni, és ahogy látom a lányom is. Csak szopizni volt hajlandó fekve, enni, inni nem.

No lépek.

tjuca

Fleur
Hogy szalad az idő... Még emlékszem, mikor hagymát kellett szagolgatnod. :) Most pedig... nemsokára megszületik a pici lányod....

Szisszka
Jól eltűntél! :D
Hogy vagy? Pocilakó?

Iszonyat őrültek háza van ma... Nemhiába, vége a szabadságolásoknak.... :?
Vendég

Sziasztok!

Unique!
Nagyon nagyon gratulálok!!!! :D Azért a kisrókák csak csöndben lapítsanak, nem kell a nagy ugrálásuk. :wink:
Én is a Hippes vitaminkoktélra szavazok, én a vége felé ittam, és jó volt, kicsit vas íze van, de amúgy fini, és igen, gyümiből van, nem gyári vitamin.De mellette kell a folsav!!!Meg ha görcsölést érzel,a megneb6.

Timika!
Köszi, Kacsáéknak is ilyen székük van, tegnap belepróbáltam Emilit.De a PP is néztem, az is teccik, csak nagyon drága.

Juca!
Ikeába mostanában nem megyünk, a szék viszont kell, mert tegnap este csak ülve volt hajlandó enni :roll:
Képzelheted hogy néztünk ki a végén mind a 2en!Ülni csak úgy ül, ha leteszem, és kitámasztom körbe,mint a képen, mert egy idő után eldől. :lol:
Most is ülve ette meg a 10órai második felét.Egyszerűen húzódszkodik fel, emeli a fejét, és visít, nem eszik.Ülve igen.Hát ezért kell hamar a szék.
Dönteni egy kicsit azért szeretném, mert még nem olyan stabil az ülése, és nekem kényelmesebb úgy etetni ;-), nem folyik ki olyan sok kaja a szájából.

Fleur!
Nem, szokott ordítani is, főleg éjjel.De olyankor nem fotózom, nem érdemli meg. :twisted: :lol:

Brill!
Hogy vagytok?

Angie!
Te is régen jártál erre!

Kép
pankaa

Macikám!

Hogy te mikre nem emléxel! :) Hát az télleg nem most volt.

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Fleur:
menneka drukkok folyamatosan
a hagymás dologra én is emlékszem

Maci:
de jó, hogy előkerültél :)
örülök, hogy minden rendben van nálad :)

Juca:
nagyon drukkolok neked, hidd el hamarosan lesz tesóbaba
lehet, hogy együtt leszünk pocakosak :lol:

Sziszka:
hogy vagy?
pocis kép?

Évi:
nem fogsz picsogni, hidd el pozitív lesz a teszted :lol:
mikor fogsz tesztelni?

Brill:
köszi szépen a drukkokat
de jó te is előkerültél
hogy vagytok?
hiszem, hogy az optimizmus sokat segít

Timika:
köszi szépen a drukkokat
magatokról nem nagyon írtál

Márti:
nektek is sikeres probálkozás kívánok majd

Syrinx:
a rácpontyot én is nagyon szeretem, csak nálunk nem szereti a halat, tehát mindig csak vendégségben tudok enni
Mátét mennyire viselte meg a fogacska?

Tina:
már nagyon várjuk a képet és jó, hogy gyakrabban tudsz majd jönni
amúgy nem volt megerőltető a sok munka?

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziasztok!

ismét csak egy gyors bekukk!
Ez van, most sajna ilyen időszak van nálunk! :? :oops:

Pupy!

nekem a tali mindegy, alkalmazkodok!!!
Amúgy most hívtalak vagy 6szor, és nem veszed fel!
Megint rosszkor hílak, vagy nem veszed fel az azonosítatlan számot???Hogy vagy???? :D

Fleur!

Nagyon szorítok, hogy éppen akkor jöjjön ki Lili, mikor szeretnéd! És persze drukk, hogy addig tudj aludni egy picit!!! :D

Unique!

Nagyon-nagyon gratulálok!!! Hát, így kell ezt csinálni! Majd mi is eltanuljuk tőletek ezt a tempót!
Nagyon boldog gondtalan pocisodást kívánok! :D

Magunkról:
Most is futok az ikeába, hogy megrendeljem ami még lemaradt!
Aztán irány Miklós!
Csajok, ennyit már régen nem takarítottam! :shock:
Az a görény átkozott építkezős por, az nagyon aljas!!! 4szer mostam fel minden helységet miután kiporszívóztam, és még mindig látszanak csíkok miután megszáradt :evil: :evil: :x :evil:
ma folytatom!
De ha kész lesz, legalább olyan lesz, amilyenre mindig vágytunk, és akkor kezdődik a ház"avatás", aminek remélhetőleg baba lesz a vége! :oops: :lol:
Hétvégén már kint szeretnénk aludni!

Igyekszem jönni, és akkor írni mindenkinek! gondolok rátok, de egyszerűen nincs egy pillanatomse...

azéert mindenkinek puszi: Eszter :D

eszter82
Budapest

Heni
Egy ideig jól elbújtál. :)
Hogy vagy? Milyen szurka-piszkákra is mész?
:oops:

Eszter
Csak nem elkészült a ház? Akkor nemsokára költözködés lesz?

Fleur
A hagymaszagolgatás mély nyomokat hagyott bennem. :D
A legfontosabb, hogy egy egészséges baba motoszkál a pocidban, akit nemsokára megláthatsz. :)
Vendég

Sziasztok!

Panka!
Tündériek a képek Emiliről! Sajnálom,h. nem telt jól az elmúlt éjszakátok, és a mostani?

Andy!
Remélem sikerül megbeszélni a Pároddal,h. ott legyetek Ti is a talin! :wink:

Eszter!
Hogy sikerült a tegnapi napod? Hiányoztál nagyon!! Már felvettem a telefont. :lol: Olyan jó volt beszélni veled, küldöm a mailt!! Jó vásárlást!! És küld a képeket!! :wink:

Unique!
A lányoknak igaza van mindenképp szedj valamilyen magzatvédő vitamint. Én egyre inkább hiszek abban,h. a sors mindenkinek azt adja amit érdemel. És mivel olyan sokat kellett várnotok Laurára, ezért most rögtön összejött a tesó és ez így van jól! :wink:

Tina!
Várunk majd nagyon ha már ráérsz, mikortól is? :wink:

Timi!
Köszi a drukkokat, de én is sokszor gondolok arra,h. a stessz a legfőbb oka,h. a baba várat még magára. Mikor kezdtek el próbálkozni megint? Úgy örülnék ha Ti is ott lennétek a talin, jó lenne végre személyesen is talizni!! :lol: Délután majd küldök az Aloe-ról tájékoztatást mailben!!

Brill!
Örülök nagyon,h. jelentkeztél!! Megnéztem a képeket iwiw-en és tökéletes a kisfiad, de az anyukája sem panaszkodhat! :wink:

Maci!
Nagyon örülök,h. nem kell gyogyikat szedni, most már tárt kapukkal várhatod a zebrácskát!

Annácska????

Angie!
Hogy vagy? Sziszko? Hiányzol ám!!

Kép
Vendég

Pupy
Hajkurászom őket, majd kiderül, milyen sikerrel csinálom. :D
Ti hogy álltok? Szent a béke?
Vendég

Na csajszik most kaptok tőlem egy rakás képet :)

Poci 37+2
Szép kerek :)
Kép

És a polc, amit a férjem hétvégén készített el. Olyan büszke vagyok rá :) Még a középső részén lesz majd 2 ajtó.

Kép

A kiságy
Kép

Kép

A macik
Kép

Tás:
Kép

Lili komódja és azért néhány rucit is láthatóvá tettem:
Kép

Kép

KépKép