Sziasztok!
Na a lánykám megint bőgve ment be a bölcsibe,de reménykedem,hogy ott alszik...tegnap megdumáltuk...
Angel
Jó,amit leírtál....azt hiszem,én is a Ti oldalatokat látom nehezebbnek.Bár tény,hogy nem éltem át azt,amit Ti,de látom,hogy amíg én élem a mindennapjaimat és ki tudom kapcsolni ugye a pl. a barátnőm problémáit,addig Ti (és bocs,hogy így fogalmazok,de valahogy jobban nem jön össze,de nem akarom,hogy olyan kirekesztősnek tűnjön) nap mint nap megküzdötök a gondolattal és problémával,hogy neki igen,nekem miért nem....És ez százszor nehezebb....
Sokat kínlódok,hogyan tudnék bárkinek bárhogyan segíteni,de hát mindenki járja a maga útját...
Ja,ez a picsáskodás teccik
:D:D!
Bali
Őszintén szólva így 2 év távlatából nem emékszem,de valószínűleg nem volt olyan vészes a fogadtatás,mert emlékeznék rá
.
Szt tudta,hogy tervezzük,mert beszéltünk róla és többnyire neten keresztül kommunikálunk.Ráadásul ő akkor lett nagyon szerelmes a válása után.Sokmindenen mentünk együtt keresztül,sokminden engem igazolt (pl. a volt férjével kapcsolatban),sokat szenvedtünk együtt,talán ezért is szorosabb és más ez a barátság.Azt hiszem,az új élethelyzet(és a felismerés,hogy lehet még nagyon-nagyon szerelmes és boldog) átsegítette őt ezen a nehéz időszakon.
Én úgy érzem,őszintén örült mindegyik gyerekem fogantatásának és születésének.És mivel nem csak ez a közös témánk és én szeretek az ő életével is foglalkozni,így mindig megtaláltuk az egyensúlyt
.
Robcsi
A tesód nekem is sokszor eszembe jutott,hogy nálatok sem lehet könnyű a helyzet...
Annak örülök,hogy sikerült előrébb jutniuk...
Az egyik kolléganőméknél is valami vírus vagy baci miatt nem jött a baba és amint kikezelték őket,azonnal összejött és már 3 éves múlt...
Jól tetted,hogy elfogadtad a segítséget.
Azért a vérveszteség nem gyerekjáték..A gáz dolgokat meg azért írják rá,hogy mindennel szemben levédjéd magukat ,de én bízok abban,hogy a dokik azért tudják,hogy mit csinálnak.Nap mint nap kapnak emberek vért,ami életet ment,szl tuti jó kezekben voltál
.
Réka és a homokozó
!Na nálunk addig sem mennek el,hanem már a kiskapuban leveszik a cipőt
!De szt így normális!!!!
Szilcsi
Micsoda programok!!!!Egy lecsózásra én is befizetnék!Lehet,csinálok is hétvégén,vagy holnap
!
Lesz mit vezekelnie a párodnak
!De többet ne engedd neki,hogy kibújjon a dolgok alól
!
Junko
De örülök,hogy felbukkantál!!!!!Persze,hogy hiányzol,muszáj,hogy ellenőrizzelek
!
Barátnőm szt most van a célegyenesben.Taln jobb is,ha eddig nem jött a baba...sem az élete,sem a körülmények nem voltak megfelelőek...ha belegondolok,hogy mondjuk a baba matt benne marad egy pocséknál is rosszabb házasságban
....
Athiz
Szuper,köszi a híreket,várjuk Tonticát
:)!