Új privát üzeneted érkezett!

ja, már rég akartam írni, hogy küldtem vagy másfél hete sms-t Okr-nak, de még azóta sem ment el, tehát ki van kapcsolva... Ez nagyon fura... :cry: :cry: :roll:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Jajj! :( Istenem!Remélem nincs baj Krisztiéknél!!!! :(
Annyira aggódom érte! :(
Már próbáltam keresni az iwiw-en,de nem találtam!Hátha esetleg ott lehetett volna látni hogy belépett-e mostanában!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!
Megpróbáltam visszaolvasni, de már nem emlékszem pontosan kivel mi történt :oops:

Athiz: Szerintem is jobb lenne ha menne oviba Szili, bár ez nagyban gyerekfüggő, hogy mennyire nagy a társaság igénye, de ebben az életkorban a gyerekek már keményen szocializálódnak...és neked is könnyebb lenne csak 1 bébbel! És egy ekkora gyerekkel már meg tudod beszélni, hogy nem a tesó miatt megy oviba, hanem mert már nagyfiú...és te milyen büszke vagy a nagy fiadra amiért ilyen önálló és ügyes...stbstb :wink: :D

Anyapoc: Isten éltesse a törpöket, nagyon szépek! Violám is nagyon hamar beszokott a bölcsibe, bár voltak hullámvölgyek, eleinte kevésbé sírt, később jobban, aztán hetekig egyáltalán nem, aztán újra sírdogált...de általában addig sír amíg lát :lol: Ahogy elhúzom a belem, eldugul és megy játszani :lol:

Robcsi: Gratulálok :) Nem semmi szülésed volt :) A 3. már útközbe kipottyan, de nem baj, apa már profi simán levezeti a szülést :lol: Édes a kiscsajod :)

Én is dobok 2 képet Zalánról.
Kép

Kép

Na mennem kell elrepült egy repülőgép és felriasztotta a csajokat :evil:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziazstok!

HAzajööttünk!

még nem sikerült visszaolvasnom,

CEni hogy tudak ennyire hasonlítani egymásra a gyerekek? :lol:
Vendég

Sziasztok!

Tényleg mi van Krisztával???

Aggasztó, hogy ennyi ideig nem jelentkezik, meg hogy legalább másfél hétig a mobil sincs bekapcsolva... :( :(
angel37

Sziasztok!

Megnéztem,Kriszti aug 1-én küldött üzit utoljára :(:(...nagyon-nagyon várom,hogy jelentkezzen,hogy már semmi gond :roll:...

Zsóka

Édes a kép a legénykédről :).szuper,hogy nem lett láz :).nyugodtan minden oltás után adhatsz neki,így megelőzöd a kellemetlenségeket :).
Előfordulhat,hogy az oltás helye bedagad,így ha nem mentek azonnal haza utána,érdemes vinni egy textilpelust borogatni.Na meg eprsze otthon is :).

Enikő

Zalán és az ő haja :):):)!Csúúúúúcs :)!Nekem a lenti alvós kép a favorit :D!
Hát biztosan lesznek visszaesések bölcsi terén,mert Villő amúgy is olyan kis "nyávogós" fajta...De ma is bement szépen,már be sem kellett mennem,kicsit néha sirdogált,azt mondják,de vigasztalható volt :).Csak furi szt,hogy még nem találja a helyét a gyerekek között :).De ma már ott akart aludni az ágyacskákban :D!
az addig sír,amíg nem lát ismerős :).Bulcsú detto ezt csinálta :D!

Boni

Mesélj,milyen volt a romantika? :D

anyapoc

Anyapoc a hőmérős topikba tettem fel tegnap pár képet!

egyébként midnen nagyon jó volt, és mivel All inclusiv volt, így mindenből anynit ehettünk, ihattunk amennyit akartunk a kis aranykártyánkra :lol: hát péneteken jól bekoktéloztam, párom vilmosozott. jó volt

szombaton Sasvári Sándor művész úr előadóestje volt. nagyon jó volt

szóval visszamennék! :lol:
Vendég

Boni,
Sasvári Parádsasváron! Stílusos! :lol:

Hmm, koktél? :wink:

Hirtelen úgy olvastam, hogy párod villamosozott! :shock:
angel37

Angel a művészúr stílusos bemutatkozása:

Jó estét kívánok, Parádsasvári Sándor vagyok! :lol:

villamos hihi
Vendég

Jó reggelt!
Vendég

Sziasztok!

Tontika írt, hogy görcsölt, tegnap befektették a kórházba, kapja az infúziókat, a méhszája zárt, így azt mondták, egyenlőre nem szül. Drukkoljatok neki!

Pusz mindenkinek
Vendég

Tontika remélem még nem bújnak ki a picurok !

((((((((((((((((((((((Tonti))))))))))))))))))))
Vendég

Anyapoc!
Köszi a szuris tanácsot. Így fogok tenni ezután.
De hogy ezt miért nem mondják a rendelőben :?: :?:

Bízom benne, hogy Krisztiéknél nincs baj! De ez aggasztó...

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!

Robcsi, nagyon szép kislányod van és milyen gyors szülésed volt...! Gratula mindkettőhöz!!!

Anyapoc, tök jók a képek, boldog szülinapot mindenkinek :lol: , a függöny-alól-kilógós-tappancs-pelenka a kedvencem!!! :lol: :lol: :lol:

Tontica, drukk-drukk hegyek mennek hozzátok, még egy pár hetet maradjanak nyugton a kis rosszcsontok!!!!! +++++++++++++++

Ceniko, le se tagadhatnátok a csajokkal+Zalánnal, hogy egy család vagytok. :lol: Annyira de annyira violás a Zalán!!! És rád hasonlít, nem az apájára. :wink: Hiányoztok! :cry: :cry: :cry:

Megvolt ma az allergiavizsgálat. :twisted: Fél tízre odaértem, akkorra volt időpontom, 20 perc sorbanállás után a dögmelegben a csaj az orrom előtt csukta be a bejelentkezős ablakot és elvonult reggelizni, így a másik sor végére kerültem, az ájulás kerülgetett, senkit nem hatott meg, hogy kismama vagyok, voltak vagy negyvenen körülöttem egy szűk kis előtérben. :evil: Aztán egy óra várakozás után dokinéni meglátott a nagy hasammal és sopánkodott, hogy most aztán nem tudnak nekem tüdőszűrést csinálni. :evil: Aztán megvolt a teszt, teljesen negatív lett mindenfélére, így most már szinte biztos, hogy vírus okozza ezt a rohadt köhögést. Kaptam antibiotikumot, de nem tudom, kiváltsam-e. :roll: Idegileg-lelkileg kész vagyok, napok óta bőgök, páromra nagyon haragszom, ma jön haza 5 nap után, megigérte, hogy minden nap meglátogat (10 km választott el tőle), egyszer sem jött el hozzám. Nagyon megbántott ezzel, plusz ez a köhögés. ááááááááááá Bocsi de kész vagyok nagyon. Csak ez a kis mocorgó vigasztal, ő itt van nekem-velem mindig.

Kép
szilcsi

((((((((((SZILCSI))))))))))))))
Vendég

Sziasztok!

Tontica

Mennek a drukkok,bár szt már az sem lenne nagy baj,ha kibújnának a lakóid :wink:!Csak hiányoznál innen nagyon :(....

Zsóka

Nem tudom,miért nem mondják,egyébként nem minden doki a híve.Én azt modnom,hogy ártani tuti nem fog és megelőzheted szegénynek a kínlódást :).
Lehet,hogy majd a DIPERTE-nél mndják,mert az szokott galibát okozni,bár nem tudom,hogy új oltóanyag van-e és azzal mi a helyzet :).
Na majd beszámolsz :).

Boni

Megyek,megkukkantom a kpéeket :).
Parádsasvári....háháhá,ez nagyon tecc :lol: :lol: !

Szilcsi

Sajnálom,hogy ilyen nehezen ment a vizsgálat...Ennyit az Eü-ről...pedig ez emberség és ész kérdése :roll:....
Váltsd ki az AB-t,már nem kicsi a baba,többet árt a vírus,mint amennyit az AB-t... :roll: Pláne ha ilyen makacs(bár szt már le kellett volna vonulnia)...Terhesség alatt amúgy is gyengébb az immunrendszer és a vírusok csúnya dolgokat tudnak múvelni.
Gondolj bele,pl ha valaki Streptococcus +,akkor olyan bika adag Augmentint szedetnek be vele,hogy még és ez a baba érdeke!A dokinak tudni kell mérelegelni iylenkor,biztosan tudta,miért írja fel neked...
Párod,reméljük,azért kicsit elszégyelli magát...de bizti megvolt az oka,miért nem ment be :roll:...

Képzeljétek,tegnap (is) lent voltunk a játszótéren és végre -valahára lehozták a felettünk lakó kisfiút,aki 2,5 év körül van.Nagyon ritkán hozzák le,az anyuja kb másfél hónapja szült,de a picit is alig hozzák le... :roll: Mondjuk egyébként is inkább otthon voltak...
Apukájával volt lent a kisfiú.mi éppen többedmagammal homokoztunk.Odajöttek,de apuka nem engedte be a kisfiút a homokozóba.Azt hittem azért,mert nincs náluk játék és ne vegye el másét.Mondtam,hogy jöjjenek nyugodtan,játszanak csak.Mondta,hogy nem lehet,mert meg van tiltva a kisfiúnak,hogy szandálban homokozzon :shock: :shock: ...mert hogy a múltkor is mit vitt fel,amikor nagyon vizes volt a homok :shock: .
Nem jutottam szóhoz,de komolnya... :?
Hát akkor vagy felmegyek cipőért,vagy leveszem a szandit-zoknit,de leginkább tojok rá,hogy mit visz fel a gyerek,mert vagy leporolom kint,vagy fent összetakarítok utána :twisted: :twisted: ...

anyapoc

Ceni, Zsazsó, nagyon szépek a kisbabáitok!

Bocsi, hogy nem nagyon írkálok, de igencsak kevés az időm mostanság!

Anyapoc, hihetetlen szülők vannak, így elrontani szegény gyerek gyermekkorát. Hát nem azért gyerek a gyerek, hogy csupa maszat legyen? Mondjuk a 1,5 hónapos kisbabával én sem szívesen mennék egyenlőre játszóra, bár nálunk inkább azért, mert tőlünk messze van sajna. :roll:

Szilcsi, szerintem is próbáld szedni az antibiotikumot, hátha segít. Eddig semmi ilyet nem szedtél? Esetleg tudnám ajánlani a homeopátiás immunerősítőket, sokat segítenek.

Én is haragudnék, de nagyon a páromra, ha ilyet tenne velem! Alaposan mosd meg a fejét, ha a kezeid közé tudod végre kaparintani. Ráadásul ilyen állapotban+a betegség, sokkal érzékenyebben reagál mindenre az ember.

Már a 22. hétben vagy? Atyaég, még csak most lettél terhes, aztán mindjárt szülsz. :lol:

És akkor képek:
Kép Kép Kép
Vendég

Kaális topikból, aranyos!

http://www.anyalettem.hu/amit-addig-nem ... eked--cikk

AThiz TOnti jól van?

Édesek a fiaid!
Vendég

Sziasztok!
Gyorsan még írok,mert du-tól már nem lesz netünk.
Telefonom töltője eltűnt vhol a nagy utazgatásban,így ezért van kikapcsolva.Jól esik ám,hogy aggódtok. :oops: :lol: ,de nyugi nins baj! :D

Szal túl vagyok a 2.3. rutinon.A vérukor terhelésem nem lett vmi szuper,de a dokim sztem még belefér a megfelelőbe.
A hasam már jó nagy ,megpróbálok egy két hete készült képet felrakni,frisebb most nincs. :oops:
Holnap költözünk,cakom-pakk,Ada kedden kezdi az ovit.Hétfőn levizsgáztam anatómiából,5-s lett.
Na kb ennyi,ami gyorsan eszembe jut.
Látom van sok friss babás,nagy-nagy gratula nekik! Kép

Remélem Debrecenben is lesz netünk hamarosan,és tudok jelentkezni!
Sok-sok puszi addig is!!! Kép

U.I:A kép sajna nincs még feltötve a gépre,most látom. :? Bocsika. :oops:

KépKép

KépKép
okr

Krisz, örülök, hogy remdben vagytok, és ügyi vagy! Ha tudsz, majd időnként írj!

Puszi
Vendég

OKr jó, hoyg minden rendben avn!

Anyapoc szegény kiskölök, akit nem engedenk homokozni! :evil:
Vendég

Kriszti!
Örülök, hogy nincs semmi nagy gond! Vigyázz magadra!
:D

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok

Megvagyok. Tegnap este jöttünk haza Horvátországból, olyan hamar eltelt.

Szániságomhoz híven ismét történt valami. A nővérem a nyaralás előtt este bejelentette hogy 12 hetes terhes. Úgyhogy az egész nyaralás alatt végig azt hallgattam hogy kismanócska így kismanócska úgy. Meg hogy ő hogy néz már most ki és hogy nagy a melle és stb .... szóval elég szar volt .... első este lementem a partra és bőgtem .... tudom elég furán hangzik hiszen a nővérem ... de annyira tapintatlanok voltak, végig csak erről beszéltek.
Amúgy jól vagyok, holnap megyek Forgácsba konzira.

A gyerkőcök nagyon édesek :)

Okr örülök hogy minden oké nálatok!
kokusz

Okr!

Na csak legyen meg a töltőd, oooooolyat kapsz tőlem... verbálisan....! :twisted: :lol:

Kokusz!
...na igen, elhiszem, hogy nem esett jól...
A napokban azon gondolkodtam, hogy egy barátságot kibír-e, ha az egyik félnek nehezen sikerül a baba... Ezt most nem tudom, miért írtam, csak eszembe jutott... Ugyanis én nagyon szerencsés vagyok, néha ettől meg is rémülünk a párommal kissé... :roll:

Tonti!
Szerintem se lenne kutyabajuk se, ha kijönnének, de csak cipeld még őket, ha akarod! :lol:

...többieknek puszi, mennem kell... :?

Anyapoc!
Isten éltesse a kölköket utólag is! :oops: :lol:

Livi

bali78

Sziasztok!

Kriszti

Örülök,hogy itt vagy és rendben vagy :).Gratulálok mindenféle eredményhez és ügyességhez!!!!Remélem,most már sűrűbben jössz :).
költözés...hát nem irigyellek...
Fotót várjuk :D!

Athiz

Szuperek a képek,Endi baba nagyon kerekedik :).
Amikor nekem is mondják,hogy koszos-masszatos a gyerek,mindig azt mondom rá,legalább tuti jól érzi magát :D:D:D!

Boni

Aranyos az írás :D!
EMgnéztem a képeket :).Először azt hittem,hogy vmi kastélylátogatáson voltatok,aztán elkezdett derengeni,hogy Ti itt laktatok :lol: :lol: .
Szuper lehetett!!!!

Kokusz

Istenem,nagyon sajnálom :(.Teljesen megértelek és egyáltalán nem szégyellnivaló....
Nagyon sok erőt és kitartást kívánok ezek után!!!!És sok-sok sikert a Forgáchhoz :D !

Bali

Köszi :).
No,én saját példámon tudom igazolni,hogy kibírja a barátság.Persze ez nem etalon,szt mindkét félnek kellenek kompromisszumok,és persze némi belátás és odafigyelés.A barátnőm a mai napig nem esett teherbe,pedig régebb óta szeretne babát,mint én.Azóta elvált már és az új szerelmével most már élesben próbálkoznak és én minden hónapban tűkön ülök,hogy mi a helyzet :).
Próbálok segíteni,meg sokat beszélgetünk is erről a dologról,meg a szomorúságáról,vagy ha az ismerettségi körünkben esetleg vki bebasádok,hogyan érzi magát.A dolog pikantériája,hogy a volt férje második házasságából már megszületett a baba :?...persze tudták,hogy barinőm miatt nem lehet :roll:...De szar lehet neki :(.
Na és persze mert én is szerencsés alkat vagyok :D...kop-kop.....

anyapoc

Üdv!

Bali, Anyapoc,
a kérdésfelvetés jó!

Nehéz (lehet) mindkét oldalnak, főleg ha a nemsikerülős barátnő teljesen behülyül, de kétségtelen, hogy neki a sokkal rosszabb...
Ez egy baromi hülye helyzetet tud teremteni, mert - az egyszerűség kedvéért mondom magamat - nekem, már semmi se jó! Az se, ha sajnál, az se, ha segíteni próbál, az se ha érdeklődne, és az se ha épp nem kérdez.
Tény, hogy azóta kevesebbet találkozom a kisgyerekes barátnőimmel... :oops:
Nem szerencsés (ne értse félre senki), hogy az élet úgy hozta, hogy aki akarta, rajtam kívül mindegyiknek seperc alatt jött(ek) a gyerek(ek). Mit mondjak, nehéz nem felhúzni magam, mikor tudja, hogy miken vagyok túl, de totál jóindulatból megkérdezi, tudom-e, hogy lehet hőmérőzni! :roll: Vagy x-edszer kérdezi, hogy mi a punkció! :?
Uff.

Ja, egy igazi barátság természetesen kibírja! Ha nem, akkor itt a nagy vízválasztó! :wink:

Kriszta,
akkor megnyugodtunk! :) Minden OK!

Tontica,
drukkolok! Minél kevesebb macerával kerülj ki a 3in1-ból! :wink:
angel37

Anyapoc!

...és mit szólt a második várandóssághoz? Mert én úgy képzelem, az elsőnek még szívből tudott örülni, de nem hiszem, hogy a második nem fájt.... Megbeszéltétek?

Angel!
Most komolyan kérdezem, még egyszer sem ordítottad le a fejét ilyenkor vagy csak nem sértődős... :wink:

Livi

bali78

Bali,
ááá, nem! :? Vigyázok, hogy ne picsáskodjak, mégha jogos is volna... Én érezném utána hülyén magam! :oops: Annyit meg nem ér! :wink:
angel37

Sziasztok!

Kókusz, nagyon sajnálom, hogy így elcseszték a nyaralásod, baromi tapintatlan dolog volt a részükről.

Én amikor Adriennel megtudtam, hogy terhes vagyok azt se tudtam hogy mondjam el a tesómnak. Ők már akkor 10 hónapja próbálkoztak, nekünk meg az augusztusi vetélésem után rögtön az első éles hónapban összejött (Réka is első alkalommal). Aztán megmutattam neki az első uh képet, de nem abajgattuk a dolgot. A következő hónapban neki is lett 2 csíkos tesztje, de a baba nem maradt meg. Ismét baromi rossz érzés volt bennem, nem is akartam menni hozzájuk, pláne nem Rékástól, de ő hívott, hogy menjünk. Aztán sajna utána még egyszer megismétlődött neki.

Ja, most kiderült, hogy valami citomegalovírus, vagy mi a túró pozitív lett neki és állítólag attól nem maradtak meg a babák. Most megismételték ezt a vérvételt neki, hogy megnézzék kialakult-e neki időközben a védettség, mert ha nem akkor valami gyógyszeres kezelést kell kapnia és jöhet a baba.

Athiz, nagyon édes a kicsi fiad.

Anyapoc, tudod hányszor eszembe jutottál amikor kórházban voltam és közölték, hogy jó lenne ha kapnék egy kis vért? Mindig az volt bennem, hogy te Athiznak azt írtad el kellett volna fogadnia a vért. Hát én is nagyon gondolkodtam rajta, mert ami papírt alá kellett írnom, hát nagyon gáz dolgok voltak rajta, de aztán mondom, ha te is azt mondtad, a dokim is erőteljesen javasolta, legyen jöjjön aminek jönnie kell.
Annak az apukának az én gyerekemet kéne megnéznie, aki a homokozóban bukfencezik :lol: Rékának első dolga, hogy leveszi a szandiját és úgy megy be a homokozóba (soha nem mondtam neki, látta a többi gyerektől)

Tontica, kitartás már nem sok van hátra, ha meg jönni akarnak a lurkók jöjjenek, már elég érettek hozzá.

Kriszti örülök, hogy jelentkeztél!

Szilcsi, köszi és jobbulást neked. Apáját meg kapjad csak le a 10 körméről!

Na, eldugulok, látszik, hogy alszik mind a két gyerek, apjuk meg már szerencsére dolgozik :lol:

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Kokusz, meg tudlak érteni, sajnálom, hogy ilyen helyzetbe hoztak tesódék. :( Pláne, ha tudták, te miken mész keresztül, hogy lehessen babád. Mondjuk az ő öröme is érthető valahol, de azért lehetett volna tapintatosabb. Egyébként néha jó, ha az ember ki tudja sírni a bánatát-dühét, megkönnyebbül tőle. A Forgács az olyan, mint a Kaáli? :oops:
Hú ez a barátságdolog elég húzós tud lenni. Szerintem ha mindkét fél úgy áll hozzá, nem lehet baj belőle, ha az egyiknek sikerül, a másiknak meg nem. A féltékenység a sok sikertelenség után természetes, valahogyan túl kell rajta lépni, a másiknak meg tapintatosan tudni kezelni a dolgot.
Robcsi tesódnak drukkolok, én már úúúúúúúúúúúgy utálom ezeket a rohadt vírusokat!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Monnyon le mind!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Antibigyót még nem döntöttem el, asszem, felhívom a dokimat.
Anyapoc, döbbenet, milyen emberek vannak!!! :shock: Drága nagypapám mondása volt, hogy egy gyereknek évente egy-két kiló koszt muszáj megennie, egészségesebb lesz tőle. :D De hogy létezik ilyen lusta szülő, akinek fontosabb a lakás tisztasága, mint hogy a gyereke jól érezze magát a játszótéren, csak hogy ne kelljen takarítania??? Döbbenet!!! :shock:
Kedvem javulásnak indult, bár párom egyetlen épkézláb kifogást sem talált a felhozott dolgokra, de bakker, akkor is szeretem... :roll: Nem most fogom elfelejteni neki ezt az 5 napot, de azért igyekszik jóvátenni. Ma voltunk cukrászdában, holnap egész nap együtt dolgozunk, hétvégére meg elhívott halászléfesztiválra, meg kiállításra a múzeumba, én meg őt lecsófesztiválra. :lol:
Athiz, micsoda édes dundipocak lett Endiből!!! :lol: :lol: :lol: A nagyfiú pedig hogy pózol a fényképnek! :lol:

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Enikő!
Annyira édes ez a baba!

Szilcsi!
Sajnálom a rossz napokat. Férfiak! Ezen én is kiakadnék. A halászlé főző verseny és lecsó fesztivál nem itt lesz a környéken? (Szeged)

Anyapoc!
Köszönöm a hiányolást a másikon. Szabin voltam meg meló, meg nulla történés. De jól esett hogy érdeklődsz.
Ez gyerek nem mehet a homokozóba elég érdekes. nem is értem. :roll:
A barátnődnek drukkolok, nehéz lehet neki.

Bali!
Sztem kibírja a barátság. A mi baráti körünkbe már mindenki babás. Elmondhatom, hogy aki akarta midnenkinek sikerült. (egyszer összeszámoltam mióta mi gyereket akarunk kb. 15 baba született) Nekem speciel kell egy kis idő, de egy-két nap és túlvagyok rajta. Nem okoz problémát. Persze vannak visszahúzódó időszakaim.
Hogy ti ilyen szerencsések vagytok ne aggódjatok. Miért is kéne? :)

Robcsi!
Tesódnak is drukkolok. Remélem a bogyó megoldás lesz.
Réka hogy van el a kicsivel?

Athiz!
Szuperek a képek. Hasonlít egymásra a két fiú, nem?
Tonticáról tudsz valamit?

Kokusz!
Szia, a másikban írtam. :)

Kriszti!
Örülök, hogy nincs gond.

Zsazsó!

Milyen nagynak tűnik már a kifiad. Minden rendben van veletek?

Tildiről nem tudtok?

Most mék pussz...
Vendég

Robcsi remélme testvérednek sikerül megoldani a problémát!

Remélem jól vagytok! kérünk majd friss képeket! :lol:
Vendég

Helló!

Tontika írta: "minden ok, ma valószínűleg hazaengednek."

Pusz
Vendég

Sziasztok!

Na a lánykám megint bőgve ment be a bölcsibe,de reménykedem,hogy ott alszik...tegnap megdumáltuk... :roll:

Angel

Jó,amit leírtál....azt hiszem,én is a Ti oldalatokat látom nehezebbnek.Bár tény,hogy nem éltem át azt,amit Ti,de látom,hogy amíg én élem a mindennapjaimat és ki tudom kapcsolni ugye a pl. a barátnőm problémáit,addig Ti (és bocs,hogy így fogalmazok,de valahogy jobban nem jön össze,de nem akarom,hogy olyan kirekesztősnek tűnjön) nap mint nap megküzdötök a gondolattal és problémával,hogy neki igen,nekem miért nem....És ez százszor nehezebb.... :(
Sokat kínlódok,hogyan tudnék bárkinek bárhogyan segíteni,de hát mindenki járja a maga útját... :roll:
Ja,ez a picsáskodás teccik :D:D:D!

Bali

Őszintén szólva így 2 év távlatából nem emékszem,de valószínűleg nem volt olyan vészes a fogadtatás,mert emlékeznék rá :wink:.
Szt tudta,hogy tervezzük,mert beszéltünk róla és többnyire neten keresztül kommunikálunk.Ráadásul ő akkor lett nagyon szerelmes a válása után.Sokmindenen mentünk együtt keresztül,sokminden engem igazolt (pl. a volt férjével kapcsolatban),sokat szenvedtünk együtt,talán ezért is szorosabb és más ez a barátság.Azt hiszem,az új élethelyzet(és a felismerés,hogy lehet még nagyon-nagyon szerelmes és boldog) átsegítette őt ezen a nehéz időszakon.
Én úgy érzem,őszintén örült mindegyik gyerekem fogantatásának és születésének.És mivel nem csak ez a közös témánk és én szeretek az ő életével is foglalkozni,így mindig megtaláltuk az egyensúlyt :).

Robcsi

A tesód nekem is sokszor eszembe jutott,hogy nálatok sem lehet könnyű a helyzet... :roll:
Annak örülök,hogy sikerült előrébb jutniuk... :) Az egyik kolléganőméknél is valami vírus vagy baci miatt nem jött a baba és amint kikezelték őket,azonnal összejött és már 3 éves múlt... :D
Jól tetted,hogy elfogadtad a segítséget. :) Azért a vérveszteség nem gyerekjáték..A gáz dolgokat meg azért írják rá,hogy mindennel szemben levédjéd magukat ,de én bízok abban,hogy a dokik azért tudják,hogy mit csinálnak.Nap mint nap kapnak emberek vért,ami életet ment,szl tuti jó kezekben voltál :).
Réka és a homokozó :D!Na nálunk addig sem mennek el,hanem már a kiskapuban leveszik a cipőt :D!De szt így normális!!!!

Szilcsi

Micsoda programok!!!!Egy lecsózásra én is befizetnék!Lehet,csinálok is hétvégén,vagy holnap :wink:!
Lesz mit vezekelnie a párodnak :D!De többet ne engedd neki,hogy kibújjon a dolgok alól :wink:!

Junko

De örülök,hogy felbukkantál!!!!!Persze,hogy hiányzol,muszáj,hogy ellenőrizzelek :D!
Barátnőm szt most van a célegyenesben.Taln jobb is,ha eddig nem jött a baba...sem az élete,sem a körülmények nem voltak megfelelőek...ha belegondolok,hogy mondjuk a baba matt benne marad egy pocséknál is rosszabb házasságban :shock:....

Athiz

Szuper,köszi a híreket,várjuk Tonticát :):)!

anyapoc

Ezt egy másik topikban találtam :D

[quote]E írta:ladó a képen látható Bebe Confort bébi komp.
1 gyerek használta több hónapig naponta többször is. (azért vettük neki)
Tálcájáról a zenélő forgó csörgők le fel szerelhetők.
Magassága állítható, szőnyeg is beszerelhető a baba lába alá és a komp talpai hintáztató funkcióba is állítható.
Lépcsőstoppos.
Ára: 5.000.-Ft (15.000.Ft-volt az új ára)+post költség. Amúgy Budapesten átvehető.
A kompot nem tartom, se estig se reggelig. Se barátnőnek, se szomszédnak, se amíg a pároddal megbeszéled.
Nem mérek, nem készítek alulról , felülről fotót.
Az jelentkezzen érte, aki már tudja, hogy lánya avagy fia fog születni, aki tudja, hogy ilyet szeretne és van rá ennyi pénze.
Azok kedvéért akiknek fekete fehér a képernyője, a színe kék (világos és sötét) és sárga.

A kép hátterében lévő babakocsi PPPL , nem eladó!

Jó módszer,nem? :D

anyapoc

Anyapoc,
írd csak, hogy mi, mint szánik! :lol:
Nehéz, tényleg, és főleg az, hogy nem látszik a dolog vége, hogy egyszer tuti lesz eredménye! Na, objektívan, sajna ez van..., drukkok, csodavárás ide v. oda! :roll:

Értem én a másik oldalt is, láttam barátnőmön, hogy neki sem volt egyszerű bejelenteni a 2. terhességét :? De valljuk be, részéről túlvolt a bejelentésen és kész! :oops:
Egyébként azt hiszem, a lehető legjobban viszonyul a dolgaimhoz, de kétlem, hogy átérzi, milyen is ez valójában, és ez nem is várható el.

Kb az, mint ahogy én viszonyulok egy magányos szingli ismerős csajhoz... El tudom képzelni, hogy rossz neki, de hát nálam nem aktuális a probléma. Jó volna, ha találna vkit, de nem ettől forgolódom éjszaka az ágyban. Nna.

Tudom, én, hogy segítenél Te, ha tudnál, de sajnos ez kompetenciádon kívül esik! :)

Tontica "egyben" jön haza???
angel37

Angel

Na,pontosan jól megfogalmaztad ott a szinglis dolgonál :D ...
Mindenkinek a saját problémái a legnagyobbak és nyilván azzal van elfoglalva... :roll:
Az objektivitás meg azért néha kell...mert tényleg ez van.És ha nem valljuk be,akkor is ez van.De ha bevalljuk,hamarabb jutunk így vagy úgy előre...
Szánik,ja,látod,ez eszembe sem jutott :lol:!De eztán így hívlak benneteket :wink:!
Kompetencia:hát majd vuduzlak benneteket :D!Az jó? :)
Szt Tontica egyben jön haza...legalább is én ezt vettem ki Athiz szavaiból... :roll:

Ja, a lányom ott aludt a bölcsiben,persze nem valami sokat,haza is hoztam...Akkor értünk haza,amikor itthon aludni szoktunk menni :D!
Hát állítólag volt egy kis ordítás az elején,de aztán belenyugodott és elaludt...Szt kb 1 órát aludhatott.Itthon még letettem,mert ha nem alszik eleget,megzakkan estére... :?

anyapoc

Hú, a vesszőt elrontottam az előbb! :oops:

Anyapoc,
Azért ezt minden esetre nem lehet ráhúzni persze, vannak valóban komolyabb és vannak piszlicsáré problémák!
A "oktalan" nyavalygással nem tudok egyetérteni :roll: És magam sem teszem - remélem! :oops:
Tény, hogy senkitől nem várhatom el, hogy teljes mértékben azonosuljon az én problémmámal, nem is lenne reális (én sem teszem), de ettől egy dekával sem jobb! :?

Vudu? :shock: Hogy csinálod? :wink:
angel37

én is szeretnék Szánis vudut! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Junko, de, a halászléfőző itt lesz Szegeden, mi itt lakunk, a lecsófőző meg Szentesen, ott meg anyuék laknak. A baj csak az, hogy egyszerre lesz a kettő, párom inkább itthon szeretne maradni a halléfőzőn kettesben, én meg mennék haza, nagyon sok ismerős hívott már, hogy menjünk hozzájuk lecsózni (amit egyébként nem szeretek, majd viszek szendvicset.) :lol: Te is szegedi vagy környéki vagy?

Athiz, köszi a jó híreket Tontiékról, nagyon szorítottam nekik, azért csak jó, ha még egy kicsit bentmaradnak a lurkók.

Angel, csak egyben jönnek haza, nem?Szerintem ha megszült volna Tontica, tuti több ideig bentmaradtak volna, pláne, hogy korababák lennének. NA de majd ír ő, ha hazaértek. :D

Anyapoc, ez a hirdetés... :lol: És tuti, hogy seperc alatt elkelt a portékája! :wink: Gratula az ottalváshoz a lánykádnak, haladtok már! :wink:

Ó ha rajtam múlna, akkor mindenkinek lenne már itt babája! Amikor nyaralni mentünk autóval, ezermillió gólyafészket láttunk útközben, és azokban sok-sok gólyacsaládot, amiket gondolatban elhoztam ide a hőmérőzős topikokba azoknak, akiknek szüksége van rá. :oops: :oops: :oops: Csak nem mertem elmondani, nehogy hülyének nézzenek... :lol: :oops: :oops: :oops:

Éjjel volt egy nagy vihar, nagyon durva volt, előtt vagy 20 perccel felébredtem, hogy tökimanó kirúgja a ház oldalát, nagyon nyugtalan volt. Aztán távolról elkezdett dörögni, aztán 10 perc alatt odaért, vagy fél óráig iszonyat vihar volt, azalatt lapított a kicsike, a vihar után, mire elaludtam volna, megint rákezdett. 8) Szegénykém nem szereti a vihart, én sem... :roll:

Kép
szilcsi

Angel

Szl akkor megint így se jó és úgy se jó :lol:!OK,Te nyertél :D4
Vudut nem mondom meg,emrt akkor nem hat :wink:!

Boni

Megy neked is a vudu... .wink:

Szilcsi

Itt is volt vihar éjjel,még majdnem féltem is... :roll: De én is felébredtem rá,annyira dörgött :(:(....
Ja,ja,szt is hamar eladott midnent az illető :D!
köszi a gratut,azért még van hova fejlődnünk :roll:.kicsit aggasztó is,de hát evvan...
Hát milyen ember vagy Te,hogy nem szereted a lecsót? :D:D:D

anyapoc

Anyapoc,
dehogy nyertem! :?
Attól még, hogy másnak is van baja, az enyém nem oldódik meg! :wink: És u.ez igaz a sikerre is!

OK, akkor csak várom a hatást! :wink:
angel37

Új hír Tontiról: ma gépre tették, ha nincsenek fájások, akkor is csak holnap engedik haza. :?
Azóta még nem írt, de remélem, holnap már újra topicolhat! :wink:
Vendég

sziasztok anyapoc Angellel együtt várom a hatást :lol:

Szilcsi Nekem mondtad a gólyákat :wink:

küld el nekem a lecsót :lol:

Athiz köszke a híreket!

(((((((((((((((Tonti )))))))))))))))
Vendég

Sziasztok!

Anyapoc, csak a paradicsomot nem szeretem, de azt semmilyen formában sem. Így lecsó kilőve, hacsak nem főz nekem valaki paradicsom nélküli lecsót. :wink: Inkább a társaság miatt megyek, na meg ma este Hevesi Tamás koncert lesz, őt szeretem.

Bonikám, tudom, de neked is csak priviben írtam a gólyákat! :wink:

Szegény Tontica, remélem, nem tartják bent, Rate-nak is biztos rossz lehet az anyuja nélkül. :?

Párom lemondta a hétvégi programokat, tegnap felhívta a főnöke, hogy ma sürgős-fontos forgatásra kell mennie. :cry: Úgyhogy egyedül megyek ma haza a lecsófőzőre. :roll:

Kép
szilcsi

Szilcsi((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))

ÉN majd egyszercsinálok Neked pari Nélkül :lol:
Vendég

Hali!

Újabb Tonti hirek:
"Mégse engednek haza. Tegnap nem lett jó a babák szívhangja, lassú volt állítólag, és keveset mozognak, du. már kicsit javult, de ma is lesz monitor meg UH is. Kaptam tüdőérlelő injekciót. Ha van valami, írok."

Hát nem tudom, ha már tüdőérlelőt is kapott, és lassú a szívhang, akkor elég valószínű, hogy vagy benn kell maradniuk, amíg maguktól meg nem születnek,vagy megindítják neki a szülést, nem?
Vendég

Hahó!

Hazaértem lányok, de reagálni sajnos nem fogok tudni.

Azt látom, hogy Tontiékkal mi a helyzet. Drukkolok nekik! Hol is tartanak ők most? Mármint időben.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Szét vagyok csúszva csajok,de azért erőteljesen próbálkozok vmit írni :D!

Boni,Angel

Akkor mennek a vuduk :wink:!

Angel

Tudom én .... :roll:

Szilcsi

Akkor tuti nincs olasz az őseid között :D!Sajnálom a párodat :(....Mit forgat? :) Gondolom nem szekrényt :D!

Athiz

Hát ha már tüdőérlelőt is kapott,akkor ott bizony készülnek valamire... :roll:

Hát hajrá Tontica!!!!

Na megyek,próbálok pihizni,bár nem fog menni... :(

anyapoc

Szirom

34. héten,ha jól emlékszem... :)

anyapoc

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?