Új privát üzeneted érkezett!

Dora, nagyon bájos lánykád van!Édes kis göndör fürtjei! Lencsi babával látszik,h jó barátnők!

Nana, nagyon vagány Anyukád van :wink: :D !

Lina, hű nekem sem tűnt fel,h ennyire szöszi vagy, de jól áll ez az új séró! :D

Balim, azt hiszem szerdától dolgozom, ha még aktuális a rtg majd hívsz!

Geli, Gergőnek utólag is Boldog Szülinapot!!!!!!

Kép
seriff

Ja, a Skála oldalánál lévő turiban( a Piacnál) 50%-os akció van,és Lilivel hagytunk még pár(száz) szépséges darabot!

Kép
seriff

Sziasztok!

Nana, nem semmi anyukád van! :) Milyen buli volt? Ki ez a szaxis srác?

Dóra, Katika milyen szép nagylány! :) Nagyon édesek a képek! :)

Balim, csodás volt a kirándulás, igaz? Nagyon jó lehetett..... csak hajókáztatok vagy voltak megállók is? Képeket mindenképpen tegyél, jó? Nagyon kíváncsi vagyok. Gyönyörű lehetett......
birolili

Sziasztok!

Geli,Gergőnek utólag Nagyon Boldog 2. Szülinapot :) !!!

Lina jó lehetett a nyaralás,édes Lili,ahogy pancsizik :D .

Dóri nagyon szép a kis ünnepelt és milyen komoly :D .Kecskétől nem félt?

Nana szerintem is vagány ez a kép anyukádról :lol: .

Kép Kép

Kép
dettus

Ja, igen, a turi..... :D Csak én ezt nem fogom, h. megint költöttem..... tényleg sok jó kis ruci van. Én is vettem Zsófinak is és Botikának is egy pár darabot. Botinak egy pár igazi bőr, vadiúj kocsicipit is találtam 450 forintért. Irtó édes. :)
És Ser mondta nekem is, h. fú, nagyon jó rucik vannak, és - 50%....hát, nem lehetett kihagyni. :D
birolili

Sziasztok!

Köszi Ser, Lili, Dettus :D Tényleg vagány anyukám van. :lol:
Na azért koncertekre nem jár :wink: de szereti a fiatalokat :D

Az unokatesóm esküvője volt, anyukám volt a tanú és a saxis Bálint a Back II Black-ből. :lol:

(remélem az uncsitesóm se veszi le a fejem... :lol: )

Kép

KépKép
KépKép
nana09

Dóri És Dettus,
Lányok irtó édesek!!! :D :D

Lili, Ser
Tök jó hogy együtt voltatok turizni. :D Ez melyik turi? Az a nagy, a S. bejáratával szemben?

KépKép
KépKép
nana09

Nana, szépséges az ifjú pár! A kis koszorúslányokat kísérő fiúcska mintah megilletődött volna :wink: :D ...
Nem együtt turiztunk, én már végeztem,amikor megláttam az édesen bandukoló anyát és lányát :D . A másik turi, a piacnál lévő.

Lili, az nagyon édes cipőcske volt, én is kiszúrtam! :lol:

Kép
seriff

Sziasztok!

Nana
szép pár,és a fiad jól mutat a két csajszi közt!

Dora
édes a két pancsoló kislány! :lol: Hát szép a tortára váró lányod,kikente magát?Csudi szép Kata,és bátor is hogy megsimizte a kecskét. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok,

Akadt egy kisidőm, mert a délutáni alvás kimaradt, így Gergő kivételes időben elaludt, de szenved ettől a melegtől.
Bocsi, hosszú lettem. Megint... :) Vanak benne már nem érvényes üzik is, de nincs erőm újraolvasni mindent.

Roz,

Remélem új rákszűrés eredményeddel minden rendben lesz. Kozmetikus – kellett már annyi pihi neked, amíg ott feküdtél. Kár, hogy nem volt zavartalan.
Térköves :twisted:
Jónás naptár – meghatározza, hogyha azokon a napokon esik vki teherbe, amit megjelölt, akkor azt is „elárulja” milyen nemű babát várhatsz. Én nagyon kíváncsi vagyok már. Nekem ápr-ban a ciklus közepe és a Jónás szinte teljesen egybeesett. A Jónás naptár szerint csajszi van a pocakomban. Talán szerdán kiderül, ki is Lusti. (Bocsi, most olvastam, hogy már megvan. – Gergőnek is lánynak kellett volna lennie, de az tuti, hogy ő nem a megjelölt napokon fogant.)

Ser,

Hanna nagyon szép csajszika. Ezek a copfok. Tündéri.
Remélem mostanra már azért mindenki jobban van nálatok. Jó, hogy Hannácska megúszta ezt az egészet.
Ovi – csúcs, hogy milyen jól vette Hanna az első napot. Anyukája a végét nem annyira, jól érzem?
Köszi a köszöntést Neked is.

Cuki,

Jó hallani rólad is. Az infókat köszi.

Lili,

Kifelé pakolós Zsófi cica. :D
Lehet, hogy ebben a pocak méretben van vmi, hogy fiú lesz-e ababó vagy leányzó. Gergővel nekem is akkora pocakom volt, hogy a szülés előtt álló barátnőmet 20 hetesen leköröztem. Az enyém volt a nagyobb. Hízni is sokkal többet szedtem fel Gergővel. 20 hét alatt akkor kb. már 10 kilót. Most eddig 1kg pluszom van, persze ehhez hozzá kell tennem, hogy sokkal többel is lettem terhes. Keresztcsontom nekem is fáj, pedig szinte semmi pocakom nincs még. Kellene mennem úszni, nekem az sokat segített.
Terrakotta tök szép szín, kész van már?
Nem tudom a függönykérdés aktuális-e még: a színházzal szemben is van egy függöny bolt.

Dóri,

Tejóka nagyon édes. Azért sikerült lekapni. Azért nálatok is repül ám az idő.
Köszi a köszöntéseket, a Lajost is, már én is csak mosolygok rajta, ő Deddő, Lali az apa. Ha a nevét kérdik, Cseh apa Deddő.
Írok, ha végre negatívak leszünk, remélem hamarosan. A héten megint megpróbálom, újabb 2 hét eltelt. Hátha…
A héten leszek félidős, a naptár a hátralévő időt mutatja, de majd lecserélem, hogy normális legyen.
A képek csúcsak. Tortamaszatolás volt?

Hajny,

Remélem mire végig olvasok mindent az Annának szóló jobbulásos üzi, már rég nem lesz aktuális. Neked is jobbulást!
Nem a Széchenyiben, de nincs messzire az sem. Azért szeretek itt lakni, mert bármelyik irányba indulok, kb. 10-15 perc alatt odaérek. A múltkor a kurucz krti Államkincstártól 25 perc alatt hazaértem babakocsival. Az mondjuk annyira nem esett jól, de sietnem kellett. A Budai kapunál lakunk.

Nana,

Nagyon édesek a fiúk. Táncoslábú Boti, nem semmi. :lol:
Köszi.
Tényleg nem semmi anyukád van. Tök jófej!
Koszorús lányok körében zavarban álló Danus, édi. Boti nem akart beállni?

Nyhk,

Örülök, hogy semmi komolyabb baj nem történt. Tényleg ijesztő volt, amit leírtál.

Borsika,

Te lánykád jobban van már? Kell az új tubus?

Kazi,

Elhiszem, hogy anyatigrisként véded a lányokat, de tuti, ahogy írtad Miri talpraesett és megvédi magát. Én pont a hétvégén néztem, ahogy Gergő és az egyéves unokahuga minden játékon hajba kapnak, Gerda húzta a játékot, de Gergő úgy belekapaszkodott, hogy felrántotta az ágyról Gerdát és kidobta a játékot az ablakon, hogy nehogy megkapja. Kicsit félek attól, mi lesz, ha megjön a kistesó.
Tényleg, nálad volt bent Miri a kórházban, amíg bent voltál Larival? Tudom hülyeség még ezen agyalni, de nem tudom eldönteni mi a jobb.

Lina,

Képek szuperek, látszik, hogy Lili nagyon élvezte.
Mindjárt szept. :wink:

Bepa,

Szerintem sem semmi, hogy két gyerkőc mellett tanulsz. Nekem csak egy mellett kellene szakdolit írni, de sehogy sem akaródzik elkezdeni. Nekem ez a nyár kicsit húzós volt. Rengeteg tanítványom volt, de most itt az ősz és elmennek, hátha jut egy kis időm, hogy legalább az egyik készen legyen Lusti érkezéséig.
Köszi a köszöntést!

Timci,

Köszi. Édes lehetett Atticy, hogy visongott a színeknek. Mi még nem jutottunk fel, csak tervezgetjük.

Balim,

Neked is köszi, képeket várjuk.

Dettus,

Lenci baba nagyon nagy csajszi lett már az utsó képek óta. Matracot a Magor műveknél tudok, ott méretre vágják, de pontosabbat még nem tudok (az egyik volt oszt.társam a tulaj) Most akarok ágyat csináltatni Gergőnek és egyelőre csak sima matracot veszek bele, majd később, ha már szobatiszta lesz, lecserélem vmi szuperebbre, most az már nem fog beleférni a keretbe.

Szép estét vagy inkább jó éjszakát mindenkinek! Ébredésmenteset - Kazi, Nyhk

geli08

Sziasztok :)

dóra geli
a kis ünnepelteknek sok boldogságot :)

dóra
nagyon édessek a fotók :)

nana
Danus nagyon aranyos csak mintha kicsit megvolna szeppenve ott a csajok gyűrűjében :)

balim
egy kis élménybeszámoló ?! Persze csak ha a 3 lurkó engedi :)

Most rohannom kell mert ma is jönnek még óvónénik és gondozónénik...

Kép

Kép

Kép
roz23

Lányok,
indulunk Pestre izotópvizsgálatra, szurkoljatok, hogy ne legyen nagy ordítás...
Lenne egy gyors kérdésem: tudnátok nekem Kecskeméten jó bútorszövet áruházat mondani? Lilinek szeretnénk az ágy matracára huzatot, és ahhoz valami jó anyagot. Olyan erősebb vásznat, vagy nem is tudom. Ha tudtok valamit, tudnátok nekem sms-ben írni egy címet, mert netet nem fogok látni, de hazafele rögtön mennénk Kecskemétre megnézni.
Előre is köszi, ha van ötletetek

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Geli
jó kis forgalmas arra környék,de legalább a munkahely nem lesz messzi.Hogy vagy?A meleget te jól viseled?Elhiszem hogy Gergö nehezen viseli,én is.
Azért már jól vaok,csak egy kis köhögö roham jön rám idönként,szakad fel az.Egy kis paxirasol és ok leszek hamarosan megint.
Csak a nyaralásra gyógyuljak meg.

Lina
ha nem találtatok,akkor esetleg a Plussznál van egy bútorbolt és hátha van.
És szorítok!Remélem minden ok lesz!

Ser
ott alszik már Hanna?Lehet írtad ám,de az agyam mint a szita. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Rozi, de mi ez a nagy családlátogatásosdi?Nálunk nem is említettek ilyet....

Geli, semmi gond, én jól veszem a napokat, kicsit furcsa, de ugyanakkor tisztában voltam vele....meg nehéz is lesz holnaptól,ha megint dolgozom.
Kíváncsi leszek, h ki is kis Lusti?!

Hajny, igen,pénteken is és tegnap is ottaludt Hanna, meg ma is csak 4kor megyek Érte. Eddig még sosem találtam el, h hánykor menjek, amikor már túlvannak az uzsin, de a 4 az tuti lesz, remélem.
És az itthon tök szobatiszta csajszi tegnap.... :roll: :oops:

Kép
seriff

Sziasztok!

Köszi Mindenkinek Danus nevében :D Rosszul látszik :D nincs megszeppenve :lol: (imádja a "női" társaságot)....az esküvőn konkrétan az összes koszorúslányt biztosította a szerelméről :lol: , még jól meg is táncoltatta Őket :D
Csak a "pofavágás" Nagymestere. Erről kész kis sorozat van :D majd később felrakom.

Geli
Osztom a kíváncsiságod pocaklakod nemét illetően. :D Jól értem hogy lánynak picit jobban örülnél? :) :wink:
Egyébként Jónás szerint nálunk is Botinak lánynak kellett volna lenni. Ráadásul én használtam peteérés vizsgálót... szóval én igen csak megkérdőjelezem a módszer eredményességét.

Ser
Hanna alszik az oviban??? Ez SZUPER! Nagyon ügyes! :)
Családlátogatáson Nálunk is voltak, szerintem ez kötelező. :)

Roz
Rákszűrés rossz eredménnyel? :( :( erről lemaradtam...Remélem Minden teljesen ok!
Tényleg miért mennek többször családlátogatásra? :shock: (vagy ez 2 külön banda? :D )

Lina
Lili nagyon kis cukor a képeken! :)

KépKép
KépKép
nana09

LINA
Lemaradt... Én is nagyon szorítok!!!!

KépKép
KépKép
nana09

Bocsánat a sok képért, de nem tudok választani :oops: :)

Boti majdnem elkésett :lol:
Kép
Ott is csak a botok érdekelték :)
Kép
[mamival :)
Kép
Dédi puszi. :) :) A kedvenc képem. :)
Kép

KépKép
KépKép
nana09

Lina
nagyon szorítok :) Bútorszövetest sajna nem tudok :(

nana seriff
mivel minden gyerköc uj helyre fog járni a és mindannyian másik csoportba így mind a 3 helyről kijönnek tegnap volt Niki 2 óvónénije ma meg Adrika 2 ovónénije jön előtte meg Áki 2 gondozónénije.

nana
rólad nincs kép ? Úgy látom nagyon csini voltál :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz
pü-t megkaptad?

Ser
mi történt a szobatiszta csajszival tegnap?Csak nem be?Anna is a múltkor bepipsilt álmában 3 és fél órát aludt délután,gondolom jó mélyen alhatott és hát ez van.Ez volt az elsö.Gyors ágynemü húzás és kész.
Gratula az ott alváshoz,ez jó!

Nana
vagány a fiad,jó kis pasi lesz belöle!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Nana, csúcs Botiról az összes kép! Mennyire jól áll a fiúknak ez a rózsaszín szerelés! :)
Tényleg, rólad is kérünk képet! Te is nagyon csini lehettél! :)

Ser, balesetek előfordulnak. :) Nagyon ügyes, h. ott is alszik már! Van már vki kedvenc játszópajtása?

Hajni, mikor mentek nyaralni? HOva? Jó, h. már jobban vagy! :)

Lina, remélem minden rendben megy, szorítok! Szövetest nem tudok sajnos. :(

Roz, jó kis átjáróház...... de hát csak minden jót láthatnak! :)
birolili

Sziasztok!

KÉPEK MIND TÜNDÉRIEK(bocs,hogy így,de olyan sokan raktatok fel)

Geli:
Gergőnek sok boldogságot kivánunk születésnapja alkalmából!!!Képek?(rólad is) Lusti. :D ez aranyos
Lari foga?Jönnek folyamatossan-már alig várom,hogy legyen egy kis szünet végre!
Mira bejött minden nap a kórházba,nagyon jól viselte(pedig akkor volt nélkülem először huzamossabb ideig),ráadásul 2héttel előbb be kellett feküdnöm :evil: ( a nagy semmiért).Szerintem jobb,ha bemegy a nagyobb gyerek-minden nap kapott tőlem valami apróságot,velem jóformán nem is foglalkozott :) .Egyszer sem sírt
velem elentétben,de szigorúan csak ha már messzi jártak és nem látott.Nekünk apával sokkal nehezebb volt szerintem elviselni a "különélést" :) szerintem nem korai ezen filóznod,úgy repül az idő!

Ser:
Köszi a turis infót :)
Hannus nagyon ügyes az ottalvással!Büszke lehetsz rá!Reggel sincs sírás?
Szerintem azért nem mennek hozzátok,mert a magánoviban nincs annyi gyerek és van idő jobban összeismerkedni ott is,nem kell azért házhoz menniük.Nem?
kazi

Kazi
Bocs a sok képért! :oops: :roll:

Roz, Lili, Hajny
Köszi, köszi! :) aranyosak vagytok. :)
Ma már több képet nem teszek fel :oops: majd talán máskor :D :wink:

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Kazi elfelejtettem írni,hogy mi meg Bboglárra megyünk,szóval pont Lelle mellé,csak ahogy néztem totál rossz időt sikerül kifognunk,de azért teljesen jó kedvvel indulunk neki :D .

Geli köszi és rakjál fel képet magatokról,olyan rég láttalak már titeket is!

Lina megy a drukk!

Nana hát csoda édesek,csinik a fiúk,Boti meg a szálldosó hajával :lol: !

Kép Kép

Kép
dettus

Dettus
Amikor mi voltunk Blellén a 7 napból 4 nap rossz idő volt (pedig július volt ), mégis tök jól éreztük magunkat! :) Nagyon jó a hozzáállásod! :)
Egyébként meg szerintem nem lesz rossz idő, max nem lesz 35 fok, de szerintem ezt ti sem bánjátok. :wink: :)
Jó pihenést!!!

KépKép
KépKép
nana09

Nana, nagyon helyes Boti, hogy szalad, tünemény! Tényleg szép a rucid-már amennyire látszik, kérünk nagyobb képet is!!

Valami elbabráltam a gépen,mert mikro betűkkel írok...help me!!!!

Hajny, mikor indultok?

Dettus, sztem is szép időtök lesz!

Kazi, reggel sem volt sírás, szinte Hanna volt az első, és amint megjött(5 perc) Rózsa néni,ment fel Vele, előtte csimpaszkodott a lábamba, de a nagyok szobájába nem akart belépni.....
Valószínű jönnek majd családlátogatásra, csak még nem indult be a oviszezon igazán :wink: ...

Lili, kedvenc játszótársa nincs, ellenben Ő Eszter barátnője(az anyukája szerint),meg én is hallottam, meg egymás hajában volt a csatjuk....Persze tudom, h van baleset,annyira nem is lepődtem meg.

Lina, szorítok én is Lilikének(nagyon édes a képeken), ez az a vizsgálat,amit képtelen voltam kideríteni,h meddig tart? :oops:

Balim, hívj holnap!

Kép
seriff

Hú, szerencsére megjavult... :oops:

Kép
seriff

Sziasztok!

Köszi a drukkokat, tulajdonképpen minden símán ment, csak hát a csaj, aki csinálta az izotópvizsgálatot mondhatni kicsit bunkó volt.
A branült még a Heim Pálban betették, csak addig sírt Lili még szúrták, mikor már kötözték be, akkor nem, és ez nagy haladás :D
Aztán átmentünk a Klinikákra izotóplaborba. Na ott úgy kezdődött, hogy hány éves Lili, mondtuk, hogy 20 hónapos...válasz: hú, de nagy baba. Az én lányom nagy????????? Mi lenne, ha Lillácskával találkozott volna. Na ugye a probléma az volt, hogy Lili még ahhoz kicsi, hogy meg lehessen neki mondani, hogy most itt szépen nyugodtan mozdulatlanul feküdjön, de ahhoz már tényleg nagy, hogy csak úgy egy vákumpólyába berakják. Hát elég durván csinálták... Aztán közölte a lányommal a csaj, hogy a szomszédban egy ugyanilyen kislány van, és nem sír... hát persz, volt vagy 4 éves, és nem volt beszorítva semmibe...
Aztán Lili elaludt a vizsgálat közben, így ugye nem is mozgott, minden szupi volt. Csak hát a végén ki kellett volna pisilnia az izotópot, hogy eltűnjön a képernyőről. És ugye alva aligha fog pisilni. Akkor ugye keltsük fel. Próbáltuk, nem ment. 10 perce aludt el, persze, hogy mélyen aludt. Na nagy nehezen sikerült, de Lili akkor sem pisilt. A nő már szinte kiabált vele, hogy könyörgöm pisilj már, mert még vár egy baba... mi csak néztünk egymásra.
Mondtuk, hogy vegyük ki ebből a vacakból, bili, és pisilni fog, aztán majd visszarakjuk. Gondolom a nagyobbak sem vizelnek maguk alá, hanem elmennek wc-re és visszajönnek. Na mindegy. Aztán egy másikkal megtanácsozták, hogy nem is olyan fontos az a pisi...
Na ahogy kijöttünk a vizsgálatról, már pisilt is. Erre közölte a csaj, hogy hát igen, vannak makacs gyerekek, akik azért sem pisilnek.
Persze, lehet, csak Lili szerintem ahhoz még kicsi, hogy direkt kib*szon a nővel. De a végén azért megdícsértük érte :D
Aztán elmentünk a Városligetbe trambulinozni, meg csúszdázni, ez volt beígérve, ha ügyi lesz Lili.
Bocs, ha hosszú lettem, de úgy kiakasztott az a nő!!!!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lina
legalább túl vagytok rajta,de hát az ilyen ostoba nönek nincs gyereke,nem tudja hogy a piciknek még hiába magyaráz.Elhiszem hogy kiakasztott.
Szövetet sikerült venni?

Ser
ma a játszón beszéltük Eszter -Hanna csoporttársának -anyukájával hogy egy csoportba jártok.Egy háztömbben lakunk vele.Kicsi a világ.Szimpi vagy neki naon. :lol:

Kazi
még nem 100% a nyaralás helye,de két hét már nincs és repülünk.Ha tutti lesz akkor elárulom,babonás vaok ilyenekben.

Dettus
érezzétek jól magatokat,mi is voltunk úgy nyaralni hogy hüvi volt,mégis jól éreztük magunkat.Lényeg hogy együtt lesztek! :lol:

Lili
festés megvolt már?Sokminden hiányzik még Botinak?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny,
végül nem mentünk be Kecskemétre, így is 4-re értünk haza. Elég volt a mai nap, maga a vizsgálat is, aztán mikor a ligetből mentünk az autóhoz, egy motoros majdnem elcsapta Szlávát és Lilit. Szóval jönni akartunk haza. Mentünk át a zebrán, már majdnem átértünk, autók természetesen megálltak, és egy motoros a kerékpárúton jött, jó gyorsan, gondolom észre sem vette, hogy áll a sor, és csak úgy tudott fékezni, hogy ő kifarolt, Szláva megállt, és valahogy előttük átment. Lili a kezében volt. Én toltam a kocsit, csak kicsit hátrébb voltam, de már bennem volt a mozdulat, hogy elégurítom a babakocsit, inkább ő essen védőfelszerelésben, minthogy elcsapja a családomat.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, közben megtaláltam egy könyvben ezt a vizsgálatot, vagyis,hogy minek a rövidítése ez, és azt találtam még,h a 2 vese között olyan 5-6% különbség lehet, úgyhogy lehet,h ezért volt különbözően piros-de azért holnap még utánakérdezek! Te jó ég, h még majdnem el is csapnak!

Hajny, tényleg kicsi ez a Kmét-ráadásul sztem Gelit is ismeri Eszter Anyukája,mert az ÁFEOSZ-ban fog tanítani :D .

Kép
seriff

Köszi lányok,csak az eső ne essen és akkor már oké :) .

Lina szegény Lili illetve te,tényleg hihetetlenül érzéketlen emberek vannak :shock: ,de legalább túl vagytok rajta,motoros :evil: ,gondolom elég volt ennyi egy napra bőven.

Hajny hú,kíváncsi vagyok merre mentek :) ,és már mindjárt itt lesz,várod már nagyon?

Lenci nem hagy többet írni,épp itt dádázza a kezem,miközben a gépet is majdnem kinyomta,inkább most megyek :lol: .

Kép Kép

Kép
dettus

Nana:
Húúúúúú ne hülyéskedj,nem azt írtam,hogy sok képet tettél,hanem,hogy nem emelek ki mindenkit egyenként,hogy kié tetszik,hanem,hogy mind szupi!Nyugodtan tegyél csak magadról,meg a srácokról is!Én épen azt szeretem,ha sok a kép,olyan aranyosak a gyerekek,meg sokkal színesebb az oldal :wink: szóval ne te bocs,hanem én ha félreérthető voltam!

Lina:
Nem semmi ez a nő :evil: ,de akkor minek megy ilyen helyre dolgozni?!

Dettus:
Akkor lehet,hogy össze futunk! :D Nem lesz strandidő,de majd kirándulunk! :wink: mondjuk én könnyen beszélek ,mi már voltunk 1 hetet 40fokban nyaralni :oops: ,az se volt jó
kazi

Sziasztok

Csak félve mondom hogy nem mentem el vizsgázni:(nem bírtam tanulni eleget ..így nem vállaltam be de nagy lelkiismeret furdalásom van

Seriff! milyen nagylány lett Hanna, és elfelejtettem írni de szuper csini a copfos képen.
Ez nekem kicsit hiányzik...de mondjuk én se vagyok az a cicás anyuka, de ha lányom lenne biztos csajossá varázsolnám. na majd ha lesz 3 . hátha:)
(Amőgy ez minden lányos anyukának szól..mert én csak gyönyörködni tudok a szépséges lányaitokba...de sajnos :lol: a kisfiúkért is odavagyok..mármint a Ti fiaitokért.

Lina!
Ez szörnyű story. Az a nő tuti gyerektelen és befásult ember. Sajnos sok iylen van ....
A motorosokról megvan amúgy is a véleményem(persze a motoros apukák és anyukák a topikban nem ide tartoznak!!!)Amikor a gyerekek alszanak akkor kell max fordulatszámon elrobogniuk az ablakunk alatt....Pedig mi csak egy faluban lakunk!

Nem tudom mi volt ma Benedekkel:de nem volt hajlandó elaludni dálután..már 3. napja tiszta mizéri az altatás, de ma besokaltam. Hagytam sírni stb. de semmi. Aztán persze ha bementem akkor magamellé akart fektetni hogy birizgálhassa a szám(így szokott elaludni) de már nem volt hozzá türelmem..persze Levit is fels-
írta szerencsére Ő azért 1 órát aludt előtte.
Le lehet szoktatni egy ekkora gyereket hogy Velőnk aludjon???
Nana Ti hogy csináltátok Danival(Tudom Ő idősebb volt)

És úgy döntöttem hogy rendelni fogok heti 3x ebédet.....erre most valahogy nem jut idöm.Roz???? Te hogy csinálod....?

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

és most jut eszembe
ha valamely ismerősötök esetleg babakocsit keres Nekem van egy
Részletek pü
GAbi
JÓÉJT

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Sziasztok!

Nana, nagyon csinos fiaid vannak! :D Boti mar hogy szalad! :lol:
Kar, hogy a ruhadbol nem latszik tobb!

Lina, komolyan elkepeszto! :x Minimalis empatia sem szorult abba a nobe?! Annyira ki tudok bukni az ilyen emberekre! :twisted: Mi az hogy vannak gyerekek, akik direkt nem pisilnek felszolitasra... ???kivancsi lennek o tudna-e.... :twisted: Grrrrrr....
Aztan a motoros hianyzott meg nektek... :?

Hajni, Geli, tortamaszatolas nem volt. :wink: A diszitest piszkalta csak meg, de utana szepen villaval ette a tortaszeletet. :lol: Ja, meg lefejezte Malackat, amit en visszaaplikaltam a fotok kedveert. Persze idonkent lepottyant, amit Katika egy-egy hoppaval konstatalt. :lol:

Dettus, Kazi, nagyon jo nyaralast!!! Drukkolok, hogy ne essen!

Roz, nem semmi latogatohadsereg jart nalatok!

Jo ejt mindenkinek!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Nana, tegyél képet légyszi magadról! :) :wink: 8) Mindenki kiváncsi!!!!!!!

Nyaralóknak jó időt! Csak holnapra mond rossz időt.

Geli, baba nemére én is kíváncsi vagyok, de nálunk ez nem jött be amit írtál (kilók :evil: ). Én ugyanúgy "terebélyesedem". :evil: :evil: :evil: De most próbálok nem figyelni rá.

Roz, Gabi is itt az előbb azt kérdezte, h. 3gyerek mellett hogy tudsz főzni meg mindenfélét csinálni? Egy kicsit úgy látszik laza felesége van..... hihi...... :oops: :roll:
birolili

Seriff,
laikusként az nem 5-6% eltérés volt, hanem gyakorlatilag az egyikben nem történt túl sok minden, még a másik látszólag dolgozott rendesen. Mikor folyt le a vizelet a húgyhólyagba, az is csak az egyik húgycsövön látszott.
Még azt akartam kérdezni, hogy hogy ment az ovikezdés? Pont nem olvastam akkor a topikot? Mármint gyakorlatilag? Mennyit maradt ott Hanna először? Voltál ott vele valamennyit? Nálunk fogalmam sincs hogy lesz, de ugye Lili már aludt is ott, csak hát régen volt. Egy hét elég lesz a beszoktatásra?
Nem is tudom, mit fogok kezdeni itthon magammal....

Bepa,
Lili is velünk alszik, vagyis konkrétan apával. Mi apával nem tudunk együtt az éktelen horkolás miatt, eddig velem aludt Lili, most átpártolt apához. A kiságyához közelíteni sem lehet vele. Igazából minket nem zavar, csak érzem, hogy ez nem jó, hogy hol itt, hol ott alszik. Ha sikerülne végre szövetet találni a matracára, akkor talán az új kiságy megtetszene neki, és ha még a hálószobába is, de külön ágyban aludna.

Dóra,
olyan meglepő, de ez a motoros sztori valahogy nem volt olyan gáz. Az lehetett volna, de olyan pillanatok alatt történt, hogy mire felfogtam, már vége is volt, és ugye semmi sem történt se vele, se velünk, hogy igazából meg sem ijedtem, vagy nem tudom, hogy írjam le. Az gázabb volt, mikor pár hete az ötösön előttünk pár autóval borult fel egy nőci. Láttam, szedték ki az autóból, mindenütt vér... Pedig neki sem lett baja.

Geli,
Te az ÁFEOSZ-ban tanítottál? Én is ismerek ott valakit, anyu tanára volt, vagy valami ilyesmi, fősuli alatt ott tartottunk felvételi előkészítőt középsulisoknak nyáron.

Ja és a nőcire visszatérve olyan érdekes volt (szakmai ártalom, hogy figyelem az emberek reakcióit :D ), hogy úgy éreztem, egyszerűen vetélytársnak tekinti Lilit, és idézőjelben harcol vele. Tiszta olyan volt a hanghordozása, meg amikor a végén már könyörgött neki, hogy de pisiljen, mert már nem tud mit kezdeni a helyzettel, várnak még...., szóval problémamegoldás, kezelés nulla.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Nem értem miért nem tok aludni reggel tovább.Este meg beesek az ágyba 8-kor.Képtelen vaok fennmaradni.

Lina
hát én valszeg lehet a táskámmal jól fejbevágtam volna azt a motorost,de utána kiabáltam volna.Látom nem csak Kecskeméten állatok!Tisztelet a kivételnek!

Kazi,Dettus
jó pihit nektek,pont kiránduló idö lesz,ha pancsis nem is.

Olyan naon nem vaok felspanolva a nyaralás miatt,én pár nappal elötte szoktam.De akkor pörgök,és egy kicsit idegeire megyek a családnak.Bár hogy így kérdeztétek,már mennék! :lol:

Ser
valszeg ismeri Gabi Gelit,de szerintem csak látásból.Épp azt mesélte tegnap hogy egy angolos osztályfönök felmondott és ugrott az egész órarend.Sok órája volt.

A leukémia örökölhetö betegség?Vagy hogy van?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziazstok

hajny
irtam pü

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz
írtam pü-t,én voltam a figyelmetlen,mert nem ugrott elö most a kis ablakocska,én meg nem néztem az üzit.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

FILLÉRES VÁSÁR az Auchanban.31-töl szeptember 13-ig.Valaki szólt a múltkor hogy szóljak ha van ilyen.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

sziasztok :)

Lina
mindig elfeljetem irni köszi az emit :) Közben eszembe jutott hogy a Budai utcai omw és penny között van egy utca ha város felöl jösz jobbra vacsiköz felé ott van egy szivacsbolt ott vannak bútorszövetek is és talán meg is varrják . végig futotta hideg a hátamon a motorost olvasva :(nem kaptad el én biztos leüvöltöttem volna a fejét :oops: csütörtökön bennem is megállt az ütő ha Én figyeltem volna biztos telibe találtak volna minket egy ladás ugy kanyarodott az uton hogy átjött a másik sávba de vagy 70- 80 annal bizos ment akkorát fékeztem hogy Ákos lefejelte a egy picit az ülésment ( ezt sem értem mert ülésben volt bevolt kötve és hogy a biztonsági öv miért nem fékezte le ...) na persze Niki egyből anya ez jó volt mégegyszer de nekem még a lábam is remegett mert mögöttünk is jöttek a pasi oersze tovább ment de a hátam mögött jövö kiszállt a kocsiból üvöltözött utánna...

Seriff
Szuper ügyi Hannácska :)Mikor kezdesz dolgozni vagy már dolgozol újra?

hajny
pü ment :)

lili bepa
nem tudom hogy csinálom :) de igazán én szinte az első napoktól főzők ugyhogy a gyerköcök már ebbe nőttek bele :) na meg én nem is tanulok ( csak butulok itthon sajnos :( ami tudom az én hibám de erre olyan lusta vagyok :oops: )

lili
apánál tessék már szorgalmazni a kép :wink:

dettus
Lencsi nagyon édes :D anya el ne képzeld már rajtam kívül mással is foglalkozhatsz :D

geli
tesó miért lett Lusti ? Gergő teljessen meggyógyult ?

nana
ma már dobhatnál egy képet a szép csajos bordó rucidról :wink: :wink:

kazi
éjszakák milyenek ? Mira várja már az ovit ?

ovonénik gondozónénik meg voltak elégedve örültem neki nagyon :) sütöttünk neki 2 fajta sütikét is :) úgyhoyg el voltak látva :) Bár srácokat baromira nem érdekelte hoyg itt vannak az ovonénik . Niki mikor jöttek körbe vitte Őket a házon és utána kimentek az udvarra játszani :lol: :oops:

Kép

Kép

Kép
roz23

Még nem tudtam visszaolvasni, de a képek nagyon jók. Nana, a fiaid tüneményesek, Boti édesen ropja és Te is nagyon jól nézel ki!

Ser,
nagyon köszi a segítséget, gyorsan végeztünk. Tegnap megvolt a vérvétel és a házidoki, most már "csak" a műtét van vissza :(. Hanna copfja tündéri...

Rövid élménybeszámoló az utunkról: Dubrovnikból indultunk, átléptünk Montenegróba, felmentünk a Kotori-öböl végéig, aztán vissza, és tovább Albánia felé. A természet és középkori városok csodálatosak, az emberek, a viselkedéskultúrájuk a környezetük vészesen balkáni. Többnyire kikötökben aludtunk, de volt, hogy egy klassz kis öbölben, horgonyon. Nem kerültünk viharba, de volt, hogy majdnem függőlegesen állt a hajó. Érdekes volt megtapasztalni, hogy milyen különböző szelek vannak. Hazafelé kalandos utunk volt, előbb zátonyra futottunk, ebből rájöttünk, hogy csal a mélységmérő, aztán a budvai kikötőben felcsavarodott a kötél a hajócsavarra, az autópályán pedig előttünk robbant fel egy autó. Az időnk gyönyörű volt, néha túl meleg is, bár a széltől nem éreztük, a víz 29-31 fokos és gyönyörű tiszta. Ja, és láttunk delfint is, cápát szerencsére nem! :lol: Hamarosan lesznek képek is!
balim

sziasztok!

Roz:
2 féle süti az ovónéniknek,Te aztán tudod,hogy kell bevágódni nálluk! :lol: :wink: :lol:
Mira várja az ovit nagyonhabár lehet,hogy túl sokat beszélünk már róla,mert mostanában elég furcsán viselkedik,lehet le kéne már állítani magam :oops: .Te srácaid?Mikor is kezdtek?

Balim:
Nem semmi program!Biztos remek lehetett! :) jól el is fáradtatok, nem?ez nem egy pihenős kiruccanás volt ,ugye?
kazi

Kazi,
rengeteget pihentünk, beszélgettünk, olvastam, klasszul bele lehetett "bambulni" menet közben a tájba, a naplementébe, a gondolatokba miközben zenét hallgattunk, vagy egyszerűen kimentem a hajó elejére és hallgattam a hullámok csapkodását és élveztem a napsütést, a csendet, a látványt :). Végig a parthoz közel mentünk, volt látnivaló. Esténként kikötöttünk és vendéglőben vacsiztunk, sétáltunk a középkori városkákban, ahol mindenféle fesztiválok és óriási élet volt. Nagyon klassz volt!

Akkor "pár" kép:
a dubrovniki kikötő, háttérben a leégett domboldal:
Kép
balim

a hajónk, indulás előtt:
Kép
elindultunk, irány a tenger:
Kép
a Kotori-öböl bejárata:
Kép
balim

kikötés egy kis szigeten, amelyen csak egy kis templom állt:
Kép
a legénység és a hajó:
Kép
balim

kilátás a kotori várból:
Kép
naplemente:
Kép
Budva óvárosa éjjel a kikötő felől:
Kép
Budva nappal a tengerről:
Kép

na jó, eldugulok...
balim

Balim
gyönyörű helyeken voltatok és nagyon izgalmas is lehetett :) nem kell eldugulni :) jönehtenk mééééég képek :)

Hajny
hova is mentek kirándulni?

Kazi
Én már csak iylen vagyok :wink: Tibor is mindig azért piszkál hoyg mikor vendégeket várunk túl készítek mindig mondja na 2 hétig nem éhezünk :lol: :oops:

timcike
tegnap este voltatok a tescoban ? mert szerintem titeket láttalak Atticy a bevásárló kocsira volt feltéve hordozóstól :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Balim
hát ez igen!Naon klassz helyen jártatok,csuda szép,csak ámultam és bámultam....Kinek az ötlete volt ez a hajókázás?Tök jó,igen jó ötlet volt.

Roz
nem 100% a mi helyünk,így nem akarok írni semmit,mert ha nem jön be akkor az égés.

Kazi
én is sokat meséltem ,beszéltem Annának a böliröl,soxor el is sétáltam vele és megmutattam hová megyünk majd játszani nemsokára.Rögtön be is akart menni.
Mikor mentek Balcsira?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?