Sziasztok,
Akadt egy kisidőm, mert a délutáni alvás kimaradt, így Gergő kivételes időben elaludt, de szenved ettől a melegtől.
Bocsi, hosszú lettem. Megint...
Vanak benne már nem érvényes üzik is, de nincs erőm újraolvasni mindent.
Roz,
Remélem új rákszűrés eredményeddel minden rendben lesz. Kozmetikus – kellett már annyi pihi neked, amíg ott feküdtél. Kár, hogy nem volt zavartalan.
Térköves
Jónás naptár – meghatározza, hogyha azokon a napokon esik vki teherbe, amit megjelölt, akkor azt is „elárulja” milyen nemű babát várhatsz. Én nagyon kíváncsi vagyok már. Nekem ápr-ban a ciklus közepe és a Jónás szinte teljesen egybeesett. A Jónás naptár szerint csajszi van a pocakomban. Talán szerdán kiderül, ki is Lusti. (Bocsi, most olvastam, hogy már megvan. – Gergőnek is lánynak kellett volna lennie, de az tuti, hogy ő nem a megjelölt napokon fogant.)
Ser,
Hanna nagyon szép csajszika. Ezek a copfok. Tündéri.
Remélem mostanra már azért mindenki jobban van nálatok. Jó, hogy Hannácska megúszta ezt az egészet.
Ovi – csúcs, hogy milyen jól vette Hanna az első napot. Anyukája a végét nem annyira, jól érzem?
Köszi a köszöntést Neked is.
Cuki,
Jó hallani rólad is. Az infókat köszi.
Lili,
Kifelé pakolós Zsófi cica.
Lehet, hogy ebben a pocak méretben van vmi, hogy fiú lesz-e ababó vagy leányzó. Gergővel nekem is akkora pocakom volt, hogy a szülés előtt álló barátnőmet 20 hetesen leköröztem. Az enyém volt a nagyobb. Hízni is sokkal többet szedtem fel Gergővel. 20 hét alatt akkor kb. már 10 kilót. Most eddig 1kg pluszom van, persze ehhez hozzá kell tennem, hogy sokkal többel is lettem terhes. Keresztcsontom nekem is fáj, pedig szinte semmi pocakom nincs még. Kellene mennem úszni, nekem az sokat segített.
Terrakotta tök szép szín, kész van már?
Nem tudom a függönykérdés aktuális-e még: a színházzal szemben is van egy függöny bolt.
Dóri,
Tejóka nagyon édes. Azért sikerült lekapni. Azért nálatok is repül ám az idő.
Köszi a köszöntéseket, a Lajost is, már én is csak mosolygok rajta, ő Deddő, Lali az apa. Ha a nevét kérdik, Cseh apa Deddő.
Írok, ha végre negatívak leszünk, remélem hamarosan. A héten megint megpróbálom, újabb 2 hét eltelt. Hátha…
A héten leszek félidős, a naptár a hátralévő időt mutatja, de majd lecserélem, hogy normális legyen.
A képek csúcsak. Tortamaszatolás volt?
Hajny,
Remélem mire végig olvasok mindent az Annának szóló jobbulásos üzi, már rég nem lesz aktuális. Neked is jobbulást!
Nem a Széchenyiben, de nincs messzire az sem. Azért szeretek itt lakni, mert bármelyik irányba indulok, kb. 10-15 perc alatt odaérek. A múltkor a kurucz krti Államkincstártól 25 perc alatt hazaértem babakocsival. Az mondjuk annyira nem esett jól, de sietnem kellett. A Budai kapunál lakunk.
Nana,
Nagyon édesek a fiúk. Táncoslábú Boti, nem semmi.
Köszi.
Tényleg nem semmi anyukád van. Tök jófej!
Koszorús lányok körében zavarban álló Danus, édi. Boti nem akart beállni?
Nyhk,
Örülök, hogy semmi komolyabb baj nem történt. Tényleg ijesztő volt, amit leírtál.
Borsika,
Te lánykád jobban van már? Kell az új tubus?
Kazi,
Elhiszem, hogy anyatigrisként véded a lányokat, de tuti, ahogy írtad Miri talpraesett és megvédi magát. Én pont a hétvégén néztem, ahogy Gergő és az egyéves unokahuga minden játékon hajba kapnak, Gerda húzta a játékot, de Gergő úgy belekapaszkodott, hogy felrántotta az ágyról Gerdát és kidobta a játékot az ablakon, hogy nehogy megkapja. Kicsit félek attól, mi lesz, ha megjön a kistesó.
Tényleg, nálad volt bent Miri a kórházban, amíg bent voltál Larival? Tudom hülyeség még ezen agyalni, de nem tudom eldönteni mi a jobb.
Lina,
Képek szuperek, látszik, hogy Lili nagyon élvezte.
Mindjárt szept.
Bepa,
Szerintem sem semmi, hogy két gyerkőc mellett tanulsz. Nekem csak egy mellett kellene szakdolit írni, de sehogy sem akaródzik elkezdeni. Nekem ez a nyár kicsit húzós volt. Rengeteg tanítványom volt, de most itt az ősz és elmennek, hátha jut egy kis időm, hogy legalább az egyik készen legyen Lusti érkezéséig.
Köszi a köszöntést!
Timci,
Köszi. Édes lehetett Atticy, hogy visongott a színeknek. Mi még nem jutottunk fel, csak tervezgetjük.
Balim,
Neked is köszi, képeket várjuk.
Dettus,
Lenci baba nagyon nagy csajszi lett már az utsó képek óta. Matracot a Magor műveknél tudok, ott méretre vágják, de pontosabbat még nem tudok (az egyik volt oszt.társam a tulaj) Most akarok ágyat csináltatni Gergőnek és egyelőre csak sima matracot veszek bele, majd később, ha már szobatiszta lesz, lecserélem vmi szuperebbre, most az már nem fog beleférni a keretbe.
Szép estét vagy inkább jó éjszakát mindenkinek! Ébredésmenteset - Kazi, Nyhk