Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Megjöttünk! Kép Kicsit fárasztó volt, de megérte! Buliztunk egy jót, alig volt gyerekünk, sikerült nekünk is jól összeveszni! Kép Ti tudtátok, hogy ha egy férfi állít valamit, akkor az azt jelenti: talán? Kép Mert én eddig azt hittem a fekete fekete, nem pedig talán fekete. Na mindegy...

Még nem olvastam el mindent, csak feltûnt egy-két rosszkedv!
Dzsili! Kép Azért ugye nem gondoltad komolyan? Nekem Ti valahogy amolyan álom-család, álom-anya képként éltek bennem! Kép

Rebi!
Húúúúúúúú! Írtam neked, de valahogy olyan sutának éreztem. Nem igazán tudom leírni, amit gondolok. Én sem adnám oda egy darabig. Utána is csak úgy, ha elõbb tisztáznánk egy ilyen hazugságot.Kép

Cory, szegény Kép De mi az, hogy csak egy hét múlva viszik el a vért?! Kép

Anyák napja: úgy volt, hogy vasárnap kora reggel indulunk vissza, így már szombaton nagymamáztunk egyet. (Kaptam anyósoméktól köszönöm virágot! Kép)És én teljesen lemondtam az anyák napi virágomról, mivel 10 órás az út, biztos nem bírná ki. És képzeljétek, Apa mikor kicserélte a kocsikat, utána meglepett! Hozott Pünkösdi rózsát és nárciszt, amit a gyerekek adtak át! Én elbõgtem magam. Annyira, de annyira jól esett! Még most is elérzékenyülök, ha rá gondolok. Kép És képzeljétek, állítólag Németországban most vasárnap lesz Anyák napja! Kép Apa megígérte, hogy kihasználjuk ezt a lehetõséget is és elmegyünk Mainaura, amit itt virágszigetként emlegetnek! Kép Szóval jól vagyok tartva! Kép
És a nagyszülõktól kapott Sára Süsü és Mazsola videokazettákat, így már nem, csak a Marcipáncicát kell majd hallgatnom! Kép

Sikerült a rövid bejelentkezést hosszú lére eresztenem! Kép
Nem is én lettem volna! Kép

Puszi
Solya
solya

Sziasztok!

Már megint elfelejtettem valamit tegnap:
BSZilvi! Petinek nagyon boldog születésnapot kívánok, így utólag is! Kép Kép : )

Norci
norci

Sziasztok!

Látszik, hogy jó idõ volt ma, no meg volt tali, alig van forgalom Kép Kép Kép
Tomival reggel jártam a doktornéninél, mert úgyis arra volt dolgom: sima megfázás és jön egyszerre 3 foga!
András volt orvosnál (megtalálta azt, akinél már vagy 6 éve volt utoljára és azóta nyugdíjba ment, de van magánrendelõje): kapott gyógyszert, nem vészes a dolog ( Kép ), 1 hét múlva kontroll.

Zafi: hogy sikerült a labor???

bszilvi: kép Kép

Edit: bocs mindenkitõl- OFF / nem tudsz véletlenül egy francia családot, aki fogadná cseregyerekként Julit (16) és ide is jönne hozzánk nyáron? Kicsit késõn kezdtem szervezni a nyarat és nagyon szeretnénk, ha Juli kijutna Franciaországba! Úgy mellesleg Zsófit Angliába küldenénk. Tudtok angol családot??? Kép

Remélem, mindenkinek - magunkat is beleértve Kép - jó és nyugodt éjszakánk lesz! Babócák és mamócák, gyógyuljatok !!!
bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Jó volt a tali, csak kár, hogy nem volt több apróm a parkolásra (szerencsére nem büntettek meg, pedig fél órát késtünk), így hamarabb el kellett mennünk. Dorka annyit csúszdázott, hogy alig gyõztem utána futni.

Zafi: meg sem kérdeztem, hogy hogy sikerült a laborod. mikor lesz eredmény? Természtesen én is másképpen képzeltelek el, azt hittem, hogy sötét barna hajú vagy.

Lányok én nagyon leégtem, ti nem?Kép

Norci: ti voltatok már talizni?
Dzsili: Te nem jössz el egyszer talizni, biztosan jót tenne!
Én nagyon kiváncsi vagyok rátok, persze a többiekre is, olyan jó volt látni élõben a babákat,így sokkal könnyebb megjegyezni, hogy ki kicsoda, hogy hívják a babáját.

Pakssal kapcsolatban én is a barátnõimmel eléggé félünk, de remélem, hogy azért már tényleg közel vagyunk Európához és ha tényleg valami komolyabb baj van, csak értesítenek minket is errõl. Másrészt, ha tényleg nagy gáz lenne, akkor az osztrák greenpeace biztosan jelezte volna már. Majd azért utána nézek a neten, hogy külföldi média mit ír rólunk...

Üdv: Zsuzsi és Dorottya
zsu26

Sziasztok!

Bogancsi, Zsuzsi: a vizsgám sz@r lett!KépKépKép Tuti, hogy nem sikerült, de most nem részletezném...

Zsuzsi! Te nem emlékszel rám? Együtt jártunk tornára a MÁV-ba! Kép
Remélem jöttök sûrûbben talizni, mert ma nemnagyon tudtunk beszélgetni!

Zafi
zafi

Sziasztok!

OFF:
Ha valakit érdekel, itt van pár cikk Paksról:
[url=http://www.energiainfo.hu/index.x?id=4485" TARGET="_top]http://www.energiainfo.hu/index.x?id=4485[/url]
[url=http://www.npp.hu/hirek/hir0423.htm" TARGET="_top]http://www.npp.hu/hirek/hir0423.htm[/url]
[url=http://nukinfo.reak.bme.hu/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=337&mode=thread&order=0&thold=0" TARGET="_top]http://nukinfo.reak.bme.hu/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=337&mode=thread&order=0&thold=0[/url]

remélem megnyugodhatunk.
Üdv: Zsuzsi
zsu26

Sziasztok!

Na találtam végre adatokkal is megnyugtató cikket, ez egy fórumon van máj.4.-i 17:46 hozzászólás Droopy írta:
[url=http://indymedia.hu/index.shtml?AA_SL_Session=cec8311970bbb903dcd10f467d8ef8d3&sh_itm=6e497726b219d418cd2f79379c76749d&nocache=1&all_ids=1" TARGET="_top]http://indymedia.hu/index.shtml?AA_SL_Session=cec8311970bbb903dcd10f467d8ef8d3&sh_itm=6e497726b219d418cd2f79379c76749d&nocache=1&all_ids=1[/url]#disc

Bocsi, mindenkitõl, akit nem érdekel!

Akit érdekel, de nincs ideje megnézni, csak annyi a lényeg, hogy ápr. 11-én történt nagyobb sugárzás, de az is egészségi szempontból nem veszélyes. Tejet azért mostanában ne igyunk.

zsu26

Sziasztok!

Zsuzsi26!
Persze, hogy voltunk már talin, sokszor, csak te jársz ritkán ezért nem találkoztunk még. A SZIPnél könnyen találtál parkolóhelyet? Azon a környéken már nem annyira vagyon a parkolás mint a belváros többi részén?

Valamennyit sikerült visszaolvasnom, amíg van erõm reagálok:

Rebi!
Anyós Kép én nem is tudom mit csináltam volna a helyedben, tuti nem tudtam volna velük higgadt maradni.
És amúgy is olyan rossz csalódni azokban az emberekben akikben korábban maximálisan megbíztál.
Az összeköltözés muszáj? Nincs más mód, hogy megoldódjon a lakáshelyzetetek?
(Nekünk anyóséknál ott van egy kb. 70m2 tetõtér, vagy inkább 2. szint üresen, de nem költözünk oda amíg nem muszáj, inkább a pesti panel)

Dzsili!
Férj Kép azért én is remélem, hogy a válóperes ügyvéd csak elsõfelindulásodban jutott eszedbe.

Zafi!
Vizsga Kép , de inkább várd meg az eredményt, hátha, küldök hozzá Kép Kép

Rólunk:
Vilinek áttört a hatodik foga Kép. Örökké az én kajámat követeli, és ma a saját fõzelékét rámköpte (eddig ezt imádta), rádaás ez én fõztõm volt Kép
Minden állatra mondja, hogy vau-vau, ja
Cory! Ma a ti kutyátokra is mondta Kép (láttuk apukádat amint sétáltatta)
Vili inni még mindig alig iszik, amiért én nagyon aggódok, mivel nem is szopizik annyit, így a pisis pelus is kevesebb, bár az is lehet, hogy eddig pisilt jó sokat és a mostani a normális? Mindenestre rendszeresen kinálgatom vízzel.

Lányok ti, hogy viselitek a játszótéri "kolleganõket" . Már bocsánat, de nálunk annyi "majom" van, most a meleg miatt mi is u.akkor megyünk ki mint mindenki és volt egy-két beszólás:
Vilit leraktam mászni (nyilván nem a babakocsiban fog ülni a játszón) anyuka rámszólt, "hogy na annak a nadrág térdének is annyi" , u.ez az anyuka közölte, mikor már sokadjára látott szoptatni a téren, hogy "nahát ez a baba mindig milyen éhes, mást nem eszik" õ nem szoptat már és a gyereke még mindig nem mászik, talán errõl is fújt a szél.
Ma meg Vili toporzékolt a babahintánál, kiabálva, hogy "hi" miközben az egyikben egy kb. 4-5 éves gyerek , a másikban meg egy 4 hónapos baba volt. A 4 hónapos ugye még nem tudott ülni, tök halálra vált arccal esetlenül ült a hintába, anyuka "jaj látom te nagyon élvezed ezt" brr. a hideg rázott tõlük és közölte velem, hogy õk még épp most jöttek várjon a gyerekem türelmesen Kép Kép Az 5 éves anyukája meg mondta, hogy sajnos az õ gyereke nem tud a másikba hintázni, mert egyszer kiesett és fél, aztán a babahintában állva hintázott, anyuka meg a játszótéren kívül trécselt. Tudom, hogy nem kellene felhúznom magam rajta és azt se szeretem, ha Vili türelmetlen, de akkor is olyan rossz, és annyira látszik, hogy a felnõttek teszik tönkre a gyerekeket Kép

Sziasztok:
Norci
norci

Tettem fel új profil képet, Vili a beachen.

Zsuzsi!
Vitya (az uram) elég jól utána nézett Paks témának, szerinte nem kell aggódni, ami történt ártalmatlan. A Greenpeace hajlamos túlzásokba esni (Vitya itt ül és mondja, hogy írjam azt is, hogy akik a Greenpeacetõl nyilatkoznak, néhányuknak gõzük sincs a reaktorfizikáról.

Norci
norci

Sziasztok!

Bogancsi: köszönöm az aggódást, megvagyunk. Illetve... én jól, Romola kevésbé. Szegénykém már 4 napja kínlódik egy orrfolyós-torokfájós nyavajával. Nem tudom, hogy ez az erõltetett menetben történõ fogzásnak köszönhetõ-e (4 fogacska jött egyszerre), vagy pedig pluszban valami helyes kis vírus. Inkább - fájó szívvel - kihagytuk a talit. Pedig Zsuzsiékat tavaly nyár óta nem láttam!

Solya: örülök, hogy jól vagytok.
Nálunk is talán fekete a fekete. De ezzel szerintem már megtanultam együttélni. Már tudom, ha apa azt mondja: menjünk holnap Fótra majálisra, akkor másnap tutti otthon vagyunk. Kép Eleinte nagy-nagy hisztit csaptam ilyenkor, de ma már tudom, nincs értelme.

Mindenkinek jó pihentést kívánok: Laura
p_laura

Sziasztok

Örülök ha tetszett az üdvözlõ lap! KépKépKép

Köszönöm a reagálásokat "válásos" témában, mégegyszer bocsi, hogy így kiakadtam.

Zafi
Köszi a drukkokat jól jönnek nekem! KépKépKép
Lehet, hogy még meglepõdsz a vizsga eredményen! KépKépKép

Solya
Méghogy álom család!!! Nagyon kedves vagy, de ettõl iszonyú messze vagyok, valahogy úgy érzem, hogy ha a gyerekeimre fordítok elég idõt és energiát, akkor a férjemre jóval kevesebb jut és ezt õ nem tudja megemeszténi.KépKépKép
Tényleg el vagy kényeztetve! KépKépKép

Zsuzsi
Én is szívesen mennék talizni de kocsival is egy óra az út legalább persze attól is függ éppen hol találkoztok, vonattal +BKV meg elég macerás egy ilyen kis Napocskával. A férjem mondjuk már hónapok óta ígérgeti, hogy egyszer el visz minket....
Paksról én is úgy gondolom, hogy ha nagy baj lenne már a külföld reagált volna, persze valami dózist biztosan kaptunk, de nem hiszem hogy a babákkal gond lenne e miatt!

Bogancsi
Tudom, hoyg igazad van ezért élünk még együtt nem hiszem hogy valaha képes lennék õt nem szeretni, akármi is történjék, de ez nem jelenti azt hogy a mindennapok nem örlõdnek fel az állandó viták és veszekedések között.
Én csak azt szeretném ha mi lennék a gyerekekkel mindennél fontosabbak neki, és csak aztán jönne bármi más, de valahogy csak valamiféle háttér elemnek tartom magunkat és ha szóba hozom ezt mindíg az a válasz hogy értünk dolgozik, de ez sajna sántít kicsit.
Az gond hogy mivel nem tud senki segíteni a gyerek örzésében amíg mást csinálok(mert anyukámék is dolgoznak még), nem nagyon tudok dolgozni menni így pénzügyileg rá vagyunk utalva ezért azt hiszi, hogy nem tudnánk nélküle megélni, pedig ez nagyon nem így van, ha õ is vállna valamit a saját kölkeibõl akkor talán én is tehetnék a családi kasszáért is valamit.
Én még mindíg azt mondom a neveltetése a fõ gond az apja úgy tanította õket hogy a feleségnek az ura és parancsolója a férj,láttam én is még az anyóst monoklikkal a szeme alatt, de én már az elején megmondtam hogy én semmi hasonlót nem tûrnék. Õ nem bántott engem, nem is erröl van szó csak a tiszteletröl, én igyekszem a fiaimat arra tanítani hogy ne csak szeressék, de tiszteljék is a feleségüket ha boldogok akarnak lenni.

Párodnak és Tominak jobbulást! KépKépKépKép:o

Jujj de régen titráltam én is valamikor! Kép
Nem néztétek volna ki belõlem hogy kémiából és biológiából éretségiztem, mi?

Laura
Remélem nem lett semmi gond a pocakra esésbõl, rosszul hangzik de biztosan jól vagytok,ugye?
Napocska még ma is hol lázas volt hol nem, már a negyedik napja! KépKép Ma kaptunk másik gyógyszereket, nagyon náthás alig tud laudni szegénykém, mert nem kap levegõt az orrán, és hát összességében is nagyon hisztis csak rajtam lóg azt szeretné ha mindig cipelném....beteg látszik rajtaKépKépKépKépKép

Pussz: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

... gyorsan olvastam egyet... apjuk elaltatta Csengust, amíg fürödtem KépKép .. olyan hatékonyan altat, hogy rá fogom testálni a feladatot KépKépKép

Dzsili
sok-sok gyógyKépKépKépKépKépKépKép Napocsnak ... a névrokona sem "húzza ki" belõle a nyavalyát? Kép

Laura
Nagyon örülök, hogy nem lett semmi baj a pocakon landolástól... aggódtam értetek. Rominak sok-sok gyógyKép Az erõltetett menetû fogzástól (ez akár egy fogacska is lehet) legyengülhet az immunrendszerük, és a hülye vírusok csak erre várnak ...

Csengust is kínozzák a fogai... neki is jön egy csomó (max. 11 Kép)... Kép De délután elkezdett köhögni, úgyhogy holnap megmutatom a dokinak .. múltkor így kezdõdött a tüdõgyuszi.... most nem kockáztatok ...

.. na.. megyek aludni... holnap hajnalban óra... Szerencsére ezen "csak" ott kell lenni...

jóéjt
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Laura
Most olvastam hogy te és pocaklakó jól vagytok, Rominak küldünk gyógyikat! KépKépKépKépKépKépKépKép
Én valahogy már 11 éve nem tudom megszokni hogy ha valamit megbeszélünk ne úgy legyen mert így sokszor fontos dolgok is elúsznak! Kép

Norci
Aranyos Vili a képen, már õ is olyan nagy fiú! KépKépKép
Gratula a foghoz! KépKép
Nekem úgy hiányzik, hogy itt nincs játszótér ahol jókat lehet dumcsizni de ezek a dolgok amikrõl írtál nagyon nem kellenének, jobb ha megtanulod kezelni anélkül hogy jobban magadra vennéd mert ahogyan nõnek a gyerekek csak rosszabb lesz. Több lesz az ellentét köztük is és sajnos számos anyuka késztetést érez arra hogy igazságot tegyen a gyerekek között. No és akkor még az ovi meg suli... Persze addigra már megedzõdsz! KépKépKépKépKép

JÓ éjt: Dzsili
dzsili

Rebi
Sajna nem pedig úgy szeretne kint lenni amikor éppen nem volt lázas azért ki vittem kicsit na akkor legalább nevetett!
Csengének mi is küldünk gyógyikákat hogy ne legyen semmi baja KépKépKépKépKépKép !

Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Különben a Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján napra pontosan megnézhetõ, hogy mekkora volt a sugárzás, igaz, azt nem írja mennyi a határérték, (én úgy tudom 500nSv/h). Ma Bp.-en 83 volt. Tehát nem kell aggódnunkKép

Laura: jó régen találkoztunk ez igaz! Jó lenne még pocakosan látni téged! Következõ talira jöttök?
Romolának gyors fogkijõvést kívánunk, remélhetõleg, ha már kijöttek nem lesz beteg. Dórinak csupán 1 hónapon át volt hõemelkedése a fogaktól.

Zafi: én is így éreztem, mikor nyelvvizsgáztam és mégis meglett. Ne csüggedj, tuti, hogy meglesz!Kép

Norci: nekem is meg kell szoknom a játszó téri anyukák különbözõ beszólásait, de lehet, hogy nekik kell engemKép Ha volt valaki, aki nem volt szimpatikus, akkor megpróbáltam más idõpontban menni, vagy ha nagyon zavaró volt, inkább elmentem más játszóra, ahol jó volt a társaság. Pl. tavaly ilyenkor sokat jártam a Gellérthegyre, de nyáron már elviselhetetlen volt a társaság, teljesen kicserélõdött. Ma különben én is elszóltam magam egy anyukának, mikor megjegyeztem, hogy az a simléderes kendõsapka nem jó, mert túl merev és nyomja a gyerek fejét és szegény pici baba ott ilyet kell hordania-mondtam én, nem tudván, hogy az anyukájával beszélek... Inkább nem szólok semmit legközelebb.

Üdv: zsuzsi
láthatóan ma mûködik a netem!
zsu26

Dzsili!

Napsinak sok-sok gyógyot küldünk, gyógyulj meg gyorsan!KépKépKépKépKépKépKépKép
Merre laktok? Én azt hittem, itt laktok Budapesten.
És te nem gondoltál babysitterre, neked is jól jönne egy kis kikapcsolódás (torna, úszás, kozmetika, fodrász, barátnõzés, miegymásKép)! Biztosan másképpen látnád a világot! Tessék egy picit kényeztetni magad! Tudom, hogy most nem lehet, de ha Napsi meggyógyult és egy picit fellélegezhetsz, akkor harcolj ki magadnak egy kis szabadidõt!

zsu26

Dzsili: most nézem, hogy Napocskát máshogy becézitek, leírnád mégis, mit szoktatok használni, mert most már zavarban vagyok, nem is tudom, jót írtam-e....Kép Kép

zsu26

Zsuzsi
Ó mi mindenfélének szoktuk szegénykét szólítani, de tudja hogy róla van szó. Nem írtad rosszul Napsinak is szoktuk meg Napocsnak, nekem a Napocska tetszik de nyitottak vagyunk bármire. A fiaimat is hívtam mindenhogy mégis megtanulták a nevüket rendesen a közhiedelemmel ellentétben /kioktattak régebben hogy ha becézgetem õket folyton majd nem tudják mi a nevük/ kitûnõen megjegyezték hogy õk nem, Manó és Csibészke hanem Márk és Máté.
A fiuk még több becenevet aggatnak a hugira: Hugó,Napcsika, Napcsiga hugicica, cicatestû....Napsusz Kitekatusz stb.

Mibõl gondoljátok hogy Bp.-en lakom?

Pusz: Dzsili
Gyógyik ránk férnek, köszönjük, most altattam vissza.
Harcolnék én némi kényesztetésért, csak hát kinél, pont ez a problémám a párommal, hogy minden rám marad a srácok körül, no mindegy majd csak megnõnek... KépKépKépKépKépKép
dzsili

Sziasztok!

Zsuzsi, Dzsili, Norci! Köszi a bíztatást, de sajnos ez már tuti, hogy nem lesz meg, mert min. 20 jó válasz kell a 40%-hoz, aminek mindenképp meg kell lenni, hogy elfogadják. Na most én összesen nem is adtam 20 választ, mégha minden jó amit írtam, akkor sem...Kép
Csak azt nem tudom, hogy így behívnak-e még a szóbelire, mert kétes híreket hallok errõl. Azért az jó lenne, hogy legalább megnézzem, ott helyt tudok-e állni! Egész nap hívtam õket, de nem veszik fel!Grrrr!KépKépKép

Réka ebédnél úgy döntött, megy az neki egyedül is!Kép Nagyon ügyesen kanalazott, csak azt nem értem, hogy miért a kanál végét fogja és fõleg miért két ujjal???KépKépKép

Zafi
zafi

Sziasztok!

Megjöttünk a nagyizásból, csak tegnap nem jutottam netezéshez. Lacika napról napra pocsékabbul alszik, illetve már szinte nem is alszik. Kép Minden reggel azt hiszem, ezt már nem lehet felül (alul) múlni, és másnap éjjel bebizonyítja, hogy dehogyisnem! KépKépKépKép Lassan kezdünk beleesni abba a szituba, hogy az éjszakai nem alvások miatt nappale gyre nagyobbakat alszik, lehet, hogy már ez is oka az éjszakai nem alvásnak. Úgyhogy most bármilyen kómás vagyok, nem fekszem mellé, ne szokja meg, hogy nappal kell nagyot aludni, mert akkor lehet Anyához bújva horkizni.

A hétvégénk viszonylag tûrhetõen telt, eltekinte a szombat délutántól, amikor is életemben elõször (!) összevesztem Anyósommal. Persze ez is jelent valamit, hiszen eddig ha megbántott, akkor nyeltem egyet, megsértõdtem, és csendben duzzogtam. Most meg már annyira otthon érzem magam náluk, hogy felcsattantam. KépKép Nem volt nagy ügy különben, csak egy kis félreértés(?). Végül én (inkább jószándékból, mint meggyõzõdésbõl Kép) bocsánatot kértem, Anyósom meg cserébe agyon dícsért, hogy milyen jó anyukája is vagyok én az õ kicsi unokájának, és hogy örül, hogy ilyen felesége van a fiának, hogy is gondolhattam én, hogy õ cseszegetni akart engem azzal a bizonyos kis beszólással. Na mind1, végül is, ha cseszegetni akart volna, akkor se kellett volna felcsattannom, szóval a bocsánatkérés mindenképpen járt. Kép

Apósom és a Sógornõm gyönyörû erdei gyöngyvirág csokrot szedett mindhármunknak (Nagymamának, Anyósomnak, és még nekem is), és Lacitól is kaptam anyáknapi csokrot. Persze még ott Sopronban, hiszen ott ért az anyák napja minket. Talán mondanom sem kell, rövid életû csokor volt. Délelõtt megkaptam, délután szörnyethalt a kocsiban, mire hazaértünk. Kép

Lacika mostmár teljesen stabilan járkál. Néha frászt is kapok tõle, mert azt már megszoktam, hogy boka szinten mozgás van, de amikor tudom, hogy magunk vagyunk itthon, és egyszer csak belép valaki a konyhába, mindig beletelik néhány másodpercbe, mire beazonosítom a "támadót". Kép

Megyek olvasgatni, megint jó nagy a lemaradásom. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Dzsili! Én nem szoktam ajándékot kérni, és szólni se úgy szoktam, hogy "Aztán el ne felejtsd, hogy holnapután lesz a szülinapom!". Csak valami kis utalást teszek rá, elejtek egy megjegyzést a szülinapi menürõl, vagy arról, hogy mikor jönnek a szüleim megköszönteni, esetleg sóhajtok egy bánatosat a koromról, és a viharos öregedésrõl. KépKép Szerintem nem azért felejtik el a pasik az ünnepeket, mert nem szeretnek bennünket, vagy nem akarnak örömet szerezni nekünk, hanem mert nincs erre agyi kapacitásuk. Ha valamirõl bekattan nekik, hogy alkalom van, akkor már szívbõl köszöntenek fel. Márpedig én inkább segítek annak a bekattanásnak, minthogy duzzogjak ünneplés helyett.
Remélem, hogy a hosszú hétvégén kipihented magad, és a férjednek is volt alkalma kiköszörülni a csorbát, és kiérdemelni a bocsánatodat! Válóperes ügyvédet elvbõl nem tudok! Esetleg egy jó párterapeutát? Kép
Nem semmi fantáziájuk van a fiaidnak becenév témában! A Napsusz Kitekatusz különösen tetszett! Kép

Zsuzsi! Nálunk is téma, hogy mennyi idõre bízom Anyósomékra Lacikát. Szerencsére a nélkülem náluk töltött éjszaka még fel se merült, ki is tértem volna a hitembõl. Egyszer hagytuk ott Lacikát egy órácskára, amíg elmentünk a Tesco-ba etetõszéket venni neki, de fél óra múlva rémülten telefonált utánunk a Sógornõm, hogy siessünk, mert Lacika azóta bõg, hogy az ajtón kiléptünk. Sejtheted az érzéseimet. Kép Már eleve nem akartam otthagyni, hiszen lazán magunkkal vihettük volna, azzal gyõztek meg, hogy kilátásba helyezték, hogy az egész család vérig fog sértõdni, ha egy órácskára se merem rájuk bízni a gyereket. Megjegyzem, Anyósom nem volt otthon, Apósom és a Sógornõm vállalta be kissé rámenõsen a gyermekmegõrzést. A következõ alkalommal szabályosan eltuszkoltak a moziba. Anyósommal megígértettem, hogy azonnal felhív, ha gond lesz. Az egész film alatt a némára állított mobilom kijelzõjét néztem, azt se tudom, mit vetítettek. Anyósom utólag elszólta magát, hogy úgyse hívott volna fel... Kép Most hétvégén megpróbáltak rábeszélni, hogy menjünk át Ausztriába babaruhát venni, mert ott sokkal olcsóbb, és milyen jó a minõsége. Persze Lacikának nincs még útlevele. Naná, hogy azt mondtam, nincs most szükségünk babaruhára... Visszatérve a ti esetetekre, én 3 éves kora elõtt biztosan nem hagynám a nagyszüleinél a gyerekemet úgy, hogy ott is alszik. Akkor is csak úgy, ha õ is akarja, és ha van lehetõség bármikor értemenni, ha meggondolta magát. Egy 3 éves gyerekkel már elég jól meg lehet beszélni mindent, és akkor már talán meg is érti, hogy ez "nyaralás", és nem "elhagyás".

Rebi! Nem csodálom, hogy berágtál az Anyósodékra! Azt hiszem, egy ilyen húzás után én soha többé nem hagynám az Anyósomékra (az Anyámékra se) a gyerekemet. Azért egy (két) felnõtt embernek több esze lehetne. Már az is megdöbbentõ, hogy egy szál felelõsségérzetük sincs, de az meg végképp felháborító, hogy hazudjanak! Mi a fenéért nem voltak képesek elõre megbeszélni veled, hogy hová viszik el a lányodat, és mikor jönnek vissza vele? Kép

Szilvi! Álommanóból nem létezik a túl sok! Kép Sajnos továbbra sem alszunk, se én, se a kisfiam. Kép

Laura! Borzasztóan hangzik a hasraesésed! Örülök, hogy jól vagy! Kép

Solya! Szívembõl szóltál a férfiakra való morgásoddal! Én is megõrülök attól, hogy ha Laci valamire azt mondja, hogy fekete, az max. azt jelenti, hogy SZERINTE fekete. Az információ alapja? Merõlegeset ütött a mérnõki hasára. Kép Pl. amikor a hosszú hétvégére indultunk, zárom befelé az ajtót, és közben megkérdeztem tõle, hogy be vannak-e csukva az ablakok. Természetesen úgy értettem a kérdést, hogy õ ellenõrizte-e. Mire õ rávágta, hogy igen, be van csukva minden. Hogy mi volt az alapja a határozott kijelentésnek? Az, hogy halotta, amikor a nappaliban az erkélyajtót becsuktam. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Zafi: azért remélem, tévedsz és mégiscsak sikerült a laborod! Nézd meg az interneten, google-on lehet keresni.

BMárti: azért nem lehet annyira rossz az az anyós Kép

nagyszülõknél alváshoz: nálunk úgy volt/van/lesz (?), hogy mindegyik gyerekem jó alvó volt (és most is azok). Ezért sosem okozott problémát a "külsõzés", ahogy mi nevezzük. Már egészen kicsi korukban is elvoltak a nagyszülõknél, ott alvással is. Ha jól emlékszem, Dani épp 1 éves volt, amikor engem operáltak és akkor 1 hétig anyósomnál volt Agárdon. A lányok meg anyukámékkal Visegrádon, akkor õk 3 ill. 4 évesek voltak. Remélem, nem fogtok megkövezni, de én azt gondolom, hogy ráfér a szülõkre a szabadság, a nagyszülõk meg (már aki) megérdemli az unokákkal töltött idõt. Persze nem lehet általánosítani, mert minden család-, szülõ-, nagyszülõ- és fõleg gyerekfüggõ.
Mellesleg Tomi még nem "külsõzött". Lehet, hogy jobban féltem, mint a többieket??? Freud Zsiga tán tudná... Bár az is hozzátartozik, hogy amíg a VIII,. kerületben laktunk, addig mindent kihasználtam, hogy elmenjenek otthonról valami jobb környékre, de legalábbis jobb levegõre. Most viszont hál'Istennek a legjobb helyen vagyunk ilyen szempontból is. Kép

Bocs a litániáért, de úgy kijött belõlem Kép

Jó éjt mindenkinek!
bogancsi és még mindig orrfolyós, de azért vidám Tomi (persze most már alszik)

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés,mert hulla vagyok!

Bogancsi!
Mi Rikivel 1 honapot otthon leszünk,Apa majdnem 3 hetet!Kép
Sok-sok dolgom van.
Elsôsorban többféle orvost kell felkeresnem nekem is és Rikit is vinnem.KépEz pedig nem megy olyan gyorsan,ha beleszamitjuk az idôpont kérést,leletek eredményét,stb.Megprobaltam mindent belekalkulalni,de szerintem még igy is fog meglepetés érni.Kép
Sajnos mi nem ismerünk francia csaladokat,de talan a parom tud érdeklôdni a munkahelyén,hogy hol lehet keresgélni.
Tominak gyogyik mennek!KépKépKépKép
Nem szeretnék tolakodo lenni,de megkérdeznéd a batyadat,hogy van e kézsebész,akit tudna ajanlani?
Elôre is köszönöm!Kép

Laura!Örülök,hogy Te jol vagy,Rominak pedig jobbulast!KépKépKépKép

Anyaknapjara gyönyörü viragot kaptam Apatol és Rikitôl!Kép
El is bôgtem magam!Fôleg amikor eszembe jutott,hogy tavaly mennyire szerettem volna,hogy ha anyaknapjara kiengedik Rikit a korhazbol.Kép

Képzeljétek,napok ota nem akar Riki fürdeni.Olyan,mintha félne valamitôl.Ma mar akkor kapalozott,amikor indultam vele a fürdôszoba felé.Szegényt ugy sajnaltam,fogtam és bemasztam mellé.Egybôl leült,kacagott,mintha mi sem történt volna.Kép

Jo éjt mindenkinek!

Edit
edith16

SZiasztok!

SZintén gyorsan és egy hevenyészett olvasást követõen:

Ma voltam dokinál, a baba kb. 2800 gr Kép, de a jövõ keddden lesz rendes nagy UH is! Kép Volt CTG, nagyon rendes babó: egyetlen egyzser sem máészott el a mérõfej alól Kép

Én továbbra is beteg vagyok (köhögés, láz, torokfájás, stb), de Ármin már majdnem meggyógyult Kép - kivéve a pöttyeit itt-ott, amik csak szaporodnak Kép

Edit! Ármin is félt egy ideig, nem is tudtuk pontosan, mitõl! Én napokig nem fürdettem, csak lemostam vizes pelenkával, és mindig igyekeztünk úgy fürden, hogy lássa õ is Kép AZtán egyszercsak nagyon be akart mászni hozzám, onnantól kezdve velem hajlandó volt fürdeni, 1-2 hét múlva pedig ismét egyedül uis. Most már alig várja KépKépKép De az egész kb 1 hónapig tartott - készülj fel, hogy esetleg nálatok is hossz lesz!

Na, szörnyen elálmosodtam, úgyhogy akkor most nem is írok másbnak Kép - de talán holnap tudok jönni (ma nem volt egész nap gépem Kép - most látszott csak igazán, milyen fügõnelk lenni)

Márti++
márti

Sziasztok!
Én is tegnap voltam Uh-on (Márti!)Kép Nálunk is minden ok, szépen rácsodálkoztak a dokik a babó minden egyes porcikájára, hogy milyen kis tökéletes. Nevetve mondta pl. egyik a másiknak, nézd milyen szép szabályos ovális koponya, és hogy áramlik a vér az egyik nemtudoménmibõl a másikba (kb 1 percig csak a szivét nézték a babónak, annyira tetszett nekik, mondták is, hogy nem semmi, hogy ennyire jól lehet látni) Nekem is fura volt, hogy pl. meg tudtam számolni a kis ujjait a bébinek, no és azt is látni, mikor bekapta a kis hüvelykujját cumizniKép Nekem nagyon nagy élmény volt, mert Doncival csak 1 UH-m volt a 12. héten, most meg ez a 20. heti volt. Tök jóKép
Azt mondták, nem lesz több UH, mert minden tökéletesen rendben van, szülés várható idõpontja totál uaz, mint ami eddig volt, szóval mintabébink vanKép Ja és nem látták, hogy fiú vagy kislány, szóval szülõszobai meglepi leszKép Tudjátok, már nem is bánom, így megmarad a varázsKép Legfeljebb nem veszek kislány rucikat az elején, csak uniszex színûeket.

Ja, képzeljétek, elkezdtem egy overált kötni a bébinek, gondoltam, nem lehet, hogy annak idején Doncira volt idõm kötni, most meg a 2. bébinek ne legyen sajátja. Tök jól haladok és jól is esik esténként a kézimunka. Ja sárga lesz, mert az eléggé uniszex.

Bogancsi!
Tényleg, hogy van Tomi szemölcsügyileg? Használt az a gyogyi? Remélem, végleg megszabadultatok tõlük!

Edit!
Hú de irigykedek, hogy ilyen hosszú idõre hazamentek. Én idén nem megyek, nem merek repülni, Donci is egy hazaút után született meg idõ elõtt, most inkább nem kockáztatok. Nehéz leszKép
Mikor indultok?

Márti!
De szép nagy már Vilka! Azért jó lehet már tudni, hogy lassan a célegyenesben vagytok és igazából nem volt semmi gondKép Tényleg, hogy van az epéd?

BMárti!
Szegénykék, ill. szegény te, mert te most akkor sem alszol, mikor Lacika szunyál?? Nem tudsz elvonulni másik szobába, hogy ne lássa, hogy te is alszol?

Menta!
Mi van veletek? NAgyon eltûntélKép

Puszi megyek, mert ébredezik a bébi, már 12.5 órája alszikKép Továbbra is iszonyú jó dolgunk van ámKép
Nyuszimanóék (20.hét)
nyuszimano

Jó reggelt!

Edit: nem felejtettem el a kézsebészt, de a bátyám még nem jelentkezett az ügyben, de ma rácsörgök Kép

Márti: 2800 - hát az már gyönyörû súly Kép Kép Kép Juj, most úúúúúgy irigyellek, hogy megint lesz kisbabát, Tomi már olyan nagy! Bár épp tegnap összefutottunk egy kislánnyal egy boltban, kb. 3/4 fejjel volt magasabb Tominál, rögtön összecsókolta az arcát és közölte "szia". Kiderült, hogy szinte napra egyidõsek Kép Ezek szerint Tomi pici és fejletlen Kép Kép Majd megnõ... Bár, szerintem, õ inkább Juli-fajta: filigrán és nem túl magas lesz. Majd meglátjuk. 18 év múlva megírom nektek Kép Kép Kép

Nyuszimanó: babóhoz gratula !!! uniszex Kép szemölcsök: köszönök szépen, megvannak, de nem foglalkozunk velük.
Lassan át kell nevezned Doncit, mert a "bébi" már foglalt lesz nemsokára Kép Kép Kép

Nemsokára indulunk Tomival (ill. apa bevisz minket) a Fazekasba, hogy beszéljek Dani magyartanárnõjével. Hátha Tomi hat rá Kép Vissza meg jövünk tömegközlekedéssel. Úgyis rég buszoztunk Tomival Kép

pusz: bogancsi

bogancsi
bogancsi

kisbabát = kisbabád
köszönök = köszönik
bocs/bogancsi

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!

Nincs valami túl nagy forgalom mostanában. Mi is sokat vagyunk a levegõn, a lányok jobban bírják, mint én...
Most Luca alszik, megpróbálok egy kicsit írogatni. Napok óta már megint csak olvasni volt erõm.

Márti! Szép nagy baba már Vilka! Én is azt számoltam, hogy nemsokára itt a nagy nap! Sok-sok gyógy ment neked és Árminnak is! KépKép

Laura! Örülök, hogy nem lett baj az esésbõl, vigyázz magadra! Romolának gyógyokKépKépKép

Nyuszimanó! Donci tényleg elkényeztet Téged.KépKép Az UH alapján a kistesó is ilyen mintababa lesz! Kép

Dzsili! Ez a válóperes dolog nagyon rosszul hangzik. Kép Tényleg, nem gondoltatok családterápiára? Mi is voltunk, igaz, a helyzetünket nem oldja meg, de segített. Most barátkozom a kétgyermekes egyedülálló anyuka szerepével.
Napocskának is mentek a gyógyok!KépKép

Borcsa! Biztos, hogy nekem akartad küldeni a levelet?Kép

Henke! Tegnap sem tudtam menni Kép, pénteken talán... Annyira hiányzik!

Anyák napja: Az oviban csak jövõ pénteken lesz, mert valamivel nem készültek el, és állítólag a verseket sem tanulták még meg....
Anyukámat felköszöntöttük a lányokkal, de az kicsit rosszul esett, hogy az senkinek sem jutott eszébe, hogy én is anya vagyok....

Be is fejezem, csak szomorú dolgokat írok. Majd jövök, ha jobb kedvem lesz.
Puszi
Andi

Andi
andi3

Sziasztok!

Hogy bírjátok ezt a meleget? Én már nagyon nem ... de ahogy látom, Csenge sem...
Most alszik, mielõtt tanulni megyek, gyorsan írok...

Tegnap voltam Manóval dokinál... vmi csoda folytán csak 1 babó volt elõttünk. Hízni minimálisat hízott, hosszt nem tudtunk mérni, mert nem engedte... kb. 79 cm... Az MMR-t majd a szigorlatom után kapja .. a doki szerint csak az van kikötve, hogy 2 éves kora elõtt megkapja... Most úgysem adta vola be neki, mert taknyoska... de a foga(i) miatt. Megerõsítette, hogy egyszerre növeszti a fogait... 7 vagy 8 jön most egyszerre... Kapott homeobogyót is, egy hétig fogja szedni... Reménykedem... A dokinak meg valószínû tartós halláskárosodást okozott... Kép

... legszívesebben lefeküdnék Csengu mellé aludni, de holnap a változatosság kedvéért zh...KépKép

Anyák napja
Apa adott Csengu kezébe virágot, hogy adja oda nekem .. aztán ennyi... a párom "elfelejtkezett róla"...

Betegeknek gyógyulást!!! gyógyKépgyógyKépgyógyKépgyógyKépgyógyKépgyógyKépgyógyKépgyógyKépgyógyKépgyógyKép

... megyek... nem akarok megint 2-est írni ...

pussz
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Bogancsi! Naná, hogy nem rossz az én Anyósom. Már írtam régebben (tudom, hogy képtelenség mindenkirõl mindent megjegyezni), hogy szerencsém van vele, nagyon rendes és kedves Anyósom van. Én azok közé a perverz menyek közé tartozom, akik szeretik az Anyósukat. Kép Szégyeltem volna is leírni az itt elhengzottakhoz képest tényleg piti kis nézeteltérésünket. Kép

Edit! Budapestre jöttök, vagy valahová vidékre? Érdekel esetleg vidéki kéz-specialista? A Kisöcsémet mûtötték nemrégen, nem emlékszem pontosan, hogy hol, de valami jó távoli vidéki városban. Neki azt mondták, hogy ott vannak a legjobb magyar kéz-specialisták. Ha érdekel, megkérdezem, hogy hol.

Nyuszimanó! Azért nem fekszem le külön, mert ha nem alszom ott mellette, akkor Lacika nappal is sokszor megébred. Ez meg egy szadista kínzási mód, hogy amint elalszik az ember, azonnal felébreszteni. Ennél a semmit sem alvás is jobb. Kép
Az elsõ ruhácskái Lacikának is csupa almazöld, sárga és fehér unisex darabok voltak. Akkor még arra is gondoltam, hogy hátha lány lesz a kistestvére, és akkor is örökölhesse Lacika ruháit. Mostanában viszont annyira tetszik az igazi "nagyfiús" cuccokba öltöztetve, hogy csupa olyasmit veszek neki, amit hugi biztosan nem vehet majd fel. Nincs mese, a másodiknak is fiúnak kell lennie. KépKépKép

BMárti
BMárti

Andi!
Hát nem egészen!Kép Még csodálkoztam is, hogy Apacska miért nem válaszol. De így érthetõ!KépKépKép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

LAURA! MÁRTI!

Pont ma gondoltam rátok, mivel én tavaly június 2-ra voltam kiírva, és szenvedtem a májusi kánikulában. Ti hogy bírjátok? Azért olyan jó nektek, hogy most megint a finishben vagytok, picit írigykedem és nosztalgiázok.
Márti! Vilka szép nagy már, olyan jó az uh.

Tényleg és a többi pocakos, hogy bírja a meleget?
Cory! Veled mi van, nem írsz mostanában.

Anyáknapja, mi aznap nem voltunk itthon, de másnap kaptam Vityától és Vilitõl virágot. Vasárnap meg Vili szedett kutyatejet a fûbõl és mikor rászóltam, hogy ne vegye a szájába nekem adta, ha úgyvesszük õ még aznap megköszöntött Kép

Nyuszimanó!
Két mintabébi nem lesz luxus nektek?

Rebi!
Zh-hoz Kép Kép Kép , hátha segít.

Andi!
Küldök jókedvet Kép Kép
Norci
norci

Norci
Köszi a Kép-ket .. de igaziból az segített volna, ha a párom nem moziba megy, hanem haza jön gyereket terelgetni...Kép Kép

R.

rebi

Sziasztok!

Marti!Jaj,most kicsit megnyugtattal!KépOlyan szörnyü,ahogy szegénykém sir,hogy nem akar fürdeni.KépAnnyira latszik rajta,hogy fél valamitôl.KépMa is majdnem megszakadt a szivem,mert mar el akart bujni,amikor latta,hogy készülôdök a fürdetéshez.Kép
Hat akkor egy idôre marad az együttfürdés,amit én nagyon szeretek és lathatoan ô is.Kép

Bogancsi!Ne haragudj,nem akartalak sürgetni!Azt hittem elfelejtetted!Kép

Nyuszimano!Hat persze,inkabb ne kockaztass!Bar én nem ismerem Donci történetét,csak azt tudom,hogy elôbb jött.Riki is elôbb jött,de nem a repülés miatt.En a 33.héten repültem vele haza.
Most junius 17-én megyünk ezzel a "fapados" jarattal.Kicsit izgulok miatta,mert at kell szallnom(Kölnben) majd gyerekestül,babakocsistul,csomagostul.Mindenesetre érdekes lesz.Kép
Gratulalok a meglepetés-mintabébihez!Kép

BMarti!Igen,Budapestre megyünk,de ha nem gond kérdezd meg légyszives,hogy melyik az a varos.Köszönöm!Kép

Rebi!Drukk a zh-hoz!KépKépKépKép

Anyukam ma hazament.KépOlyan jo,hogy itt volt,mert szinte mindenre volt akkor idôm,amikor kigondoltam.Pl.a vasalas.KépSzegény ugy sirt,amikor bucsuztunk el.Riki pedig ezerrel integetett,puszit dobaltKép neki,amig el nem indult a busz.

Pussz:Edit
edith16

BMárti
Mindjárt gondoltam, hogy nem konkrétan szólsz rá a párodra de én mégis úgy találom, hogy csak egy felesége van, akinek mindössze két személyes ünnepe van a többire úgy is együtt készülünk, tehát szólok neki, ennyit már észben tarthatna még ha férfiból van is!
Jó neked, hogy számíthatsz a nagyikra! Kép
Én is sok mindenben az anyukámra de már három gyerekhez nincs türelme, meg eleve más nézeteket is vallunk, ök sokkal szigorúbban neveltek engem, én lazább vagyok a gyerekeimhez, nem az érdekel, hogy másoknak megfeleljenek.
Én egyszer két éve vesztem össze a szüleimmel egy nyaraláson, roppant kellemetlen volt, de már nagyon nem bírtam elviselni, hogy a két fiammal és a párommal úgy beszéltek mint ha neveletlen gyerekek volnának mi meg türtünk napokig aztán kiborult a bili és szépen megkértem öket hogy ne neveljék a gyerekeimet, azt majd én szeretném, talán rosszabbul mint ök engem de az az én hibám és bánatom lesz nem az övék. Ök ha lehet szeressék öket mint a nagyik és papák általában majd én leszek a mumus!Persze megsértödtek, de azóta észre veszik magukat ha elszald a ló velük.
Pl. sétáltunk egy parkban amit ök úgy képzeltek hogy a gyerekek mennek mellettük kézenfogva / Naná/ és nem szaladgálnak, aztán mivel meleg volt üljünk le egy pohár sörre majd beszélgetünk, a srácok meg addig ücsörögjenek mellettük szóval ilyesmik. Hiába kértem öket hogy csak pihenjenek sörözzenek mi addig lefoglajuk a lurkókat nem ök állandóan velünk akartak lenni de persze a gyerekekhez nem akartak alkalmazkodni, nehéz dolog ez.Tudom, hogy szeretnek minket csak mások a normáink mást várunk el egymástól és a szeretteinktöl, én azóta is kerülöm a konfriktusokat velük ha már ég a talaj a lábunk alatt inkább haza megyünk mint hogy vita legyen, ha együtt élnénk....az nem menne.
A párterapeutához meg kellene egy pár vagyis egyedül hiába ia próbálkoznék és nálunk pont ez a gond! KépKépKép

Andi
Ezek szerint ti most külön éltek?
A tesómék külön váltak úgy fél éve,de ez csak annyit jelent hogy külön kassza meg nem egy lakásban, de a tesóm férje mindíg vigyáz a lányukra ha kell mert az anyukája dolgozik vagy barátnözik, állítom sokkal többet foglalkozik a családjával mint az én férjem. Hozzánk is együtt jönnek le Pécsröl szeretenek minket és bár már külön vannak jobban megértik egymást mint amikor még együtt próbáltak maradni.
Én gondoltam rád is hogy anyuka vagy ezért készítettem az üdvi lapot magunknak, persze tudom ez nem ugyan az de azért mégis... KépKépKép
Én is "csak" a fiaimtól kaptam a suliba meg az oviba meglepit az apjuktól semmit! KépKép

Márti
Gyógyik mennek! KépKépKép
Én is csak ismételni tudom a többieket szép nagy baba lesz a lánykád! Én úgy szerettem UH-ra járni!
Fürdös dolog úgy látom már meg is oldódott, valaki vele fürdik egy kicsit! KépKép

Nyuszimanó
Már te is féidöben jársz! KépKép örülök hogy jól vagytok,KépKépKépKépKép baba nödögél ez a lényeg bár én nem szerettem volna ha csak egyszer láthattam volna, és úgy örültem hogy tudtam a nemét, de ha ott egyszer az a szokás.

Rebi
Ejnye Csenge apu KépKép!
Én azért drukkolok! KépKépKépKép
A fogak mielöbbi kibújásához is! KépKépKépKépKépKép

Napocska még ma is lázas volt. Olyan kis bágyadt és nyafka hogy már kezdek ki készülni töle csak az kell neki hogy cipeljem! Már nem csak az orra folyik, de köhög is! Régen volt ilyen beteg! Aludna is de nem tud, mert eldugul az orra és nem kap levegöt! S.O.S.Már retteg a pelenkázástól mert jön a hömérözés meg a kúp, úgy sajnálom de hát mit tehetnék????

Pussz: Dzsili
dzsili

Nyuszimano!
Most olvastam a Friss Kismamakban Doncirol!
Kiraz a hideg,ha belegondolok,hogy mit élhettetek at akkor.Riki is intenziven feküdt és körülötte mind hasonlo méretü babak voltak,mint Donci születéskor.Annyira sajnaltam ôket!Szegény nôvérek ugy örültek Rikinek,mert neki ugye normalisak voltak a méretei és lehetett "dögönyözni".Fôleg attol kezdve,hogy mar nem volt inkubatorban,hanem kisagyban,mindig valaki fogta a kezében és sétalgattak vele.Kép
Gratulalok Doncihoz,hogy ilyen életerôs fiucska lett belôle!KépKépKépKépKépKép

Edit
edith16

Sziasztok Lányok!

Borzasztó napunk volt ma Kép Kép Kép senkinek sem kívánom. Kép Kép Kép. Illetve, csak 20 perc volt borzasztó, de életem egyik legnehezebb 20 perce.
Szóval, Romola fogzik, de kegyetlenül megviseli szegénykémet. Délután egyszer csak olyan erõsen jelentkezett nála a fájdalom, hogy semmivel sem lehetett megvígasztalni. Gyorsan adtunk neki Panadolt + bekentük az ínyét Dentinox-szal, de amíg nem hatott a Panadol... brrrrrrr. Rohamszerûen tört rá a fájdalom, szegénykém csak dobálta magát, ha felvettem, ki akarta vetni magát a karomból, az ágyon csak fetrengett, látszott, hogy borzasztó fájdalmai vannak. Aztán alábbhagyott egy idõre, de újra jöttek ezek a rohamszerû nyilallások, közben úgy sírt, hogy hányt az ölemben, azt hittem, soha nem lesz már vége. Kép Kép Kép
Közben gyorsan felhívtuk a dokinõt, pont rendelés volt, azt mondta, azonnal menjünk. Mire odaértünk, már egy eleven, mosolygós babánk volt, hála a Panadolnak. Kép
A dokinéni is megerõsítette, hogy a fogzás fájt neki ennyire, írt fel Cataflam cseppeket, mert azok gyorsabban hatnak.
Nagymamám emlegetett idõnként valami fog-frászt a gyerekeknél, ami nagyon veszélyes is lehet... Talán ez az volt? És vajon mit tettek, hogyan csillapították ezt régebben? (Máktea, pálinkás kenyér?)
Mindig tudtam, hogy szegény, kcsit Romola-babámat nagyon megviseli a fogzás, de hogy ennyire...
(Jól össze is vesztünk közben apával, hihetetlen idegesek voltunk, de amint Romi megnyugodott, már szent volt a béke. Kép )
Bocsánat, hogy most nem reagálok senkinek, de még mindig a hatása alatt vagyok. Kép

Sziasztok: Laura+Romola+Pocaklakó
p_laura

Sziasztok Lányok !

Mivel látom kezd egy kis rossz hangulat eluralkodni, készítettem magunknak egy kis meglepit! Kép
Remélem mindenkinek tetszik és nincs benne hiba! Ha lenne szóljatok.

ÜDv: Zsuzsi

Jó gyönyörködést kívánok az alábbi címen:

[url=http://kep.tar.hu/zsudorka/index.phtml?aid=27567193&pid=2343446" TARGET="_top]http://kep.tar.hu/zsudorka/index.phtml?aid=27567193&pid=2343446[/url]

Ha akarjátok levédettem és csak mi jelszóval tudjuk nézni.
zsu26

Sziasztok!

nem sikerült elõször, majd a következõ hozzászólásban látni a képet:
Üdv: zsu
zsu26

Sziasztok!

Aki nem tudná letölteni, itt van miniatûr változatban:
Kép

Remélem látszik. jó éjt! és lányok nem vagytok egyedül, itt vagyunk mi ilyen sokan gondjaitokban és örömeitekben!Kép
zsu26

Sziasztok!

Zsuzsi: itt potyognak a könnyeim ettõl a képtõl! Köszönjük a kedvességedet és a szívbõl jövõ szavaidat. Nagyon aranyos vagy!!! Jó érzés tudni, hogy az ember nincs egyedül a bajaival. Bár nekem épp most nincs semmi különösebb gondom.
KÖSZÖNÖM!!!

Dzsili: gyógyok mennek Napsinak Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Laura: rémes lehetett ez a fog-pánik Kép Mennyi van még???

cory, Menta: hol vagytok? és fõleg hogyan???
Zsófi meg én szénanáthásak lettünk Kép Férjnek viszont aránylag szépen javul a válla.

Szép napot! bogancsi és Tomi, aki még mindig meg van fázva, folyik az orra.

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!

Ez a napom már most csodálatosan kezdõdik.Kép Belekuksiztam a topicba és egy kedves kép fogadott...Kép

KépZsuzsi!Kép
Hát ez valami fenomenális!!!!KépKépKépKépKép Nem tudok betelni vele...Köszönjük szépen! Most látom csak igazán milyen sokan vagyunk!Kép

Pussz
Szilvi + Zsani
sztigris

Sziasztok!

Zsuzsi,
nagyon köszönjük ezt a gyönyörû osztályképetKépKép!

Megvagyunk mi is, de mivel ilyen jó idõ van, állandóan jövünk-megyünk...kertezünk, ilyesmi...
(Bár nagyon nem hiányoltokKép.)

MOst nem tudok sokat írni, mert a nagy meleg elõtt még ki akarok gyorsan menni vásárolni.

Aki beteg: KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép, gyógyuljon meg!

Szila
Szila

ZSuzsi! KépKépKép Ezt olyan jó nézni KépKépKép

Csak most aztán még sokkal jobban hiányoztok Kép és ki tudja, mikor tudunk ismét találkozni? Már nagyon szeretnék pedig, de ilyen taknyosan nem tudok menni...Kép

Norci! Én is jún. 2-re vagyok kiírva Kép - persze, ki tudja, mikori lesz a baba? KépKépKép

Laura! SZegény kicsi Romi Kép REmélem, mihamarabb kijönnek a fogacskái - bár, addigra meg ott lesz a kistesó újabb "fájdalom"-nak KépKépKép Én mindig mesélek Árminnak a babáról, hogy most a pocakomban lakik, de hamarosan kijön, vannak már ruhái, szopizni fog, stb, stb - nagyon érdeklõdve hallgat, meg aranyosan mutogatja a hasamat, simizi - csak az egésznek a lényegét nem érzi át, ami nem csoda, mert én sem tudtam még felfogni zzzzzzyyyyyyyyyyyyyyyyyyyz ezt most Ármin írta neketk

Képzeljétek, mi történt! Az egyik kutatóintézettõl, ahol régebben gyakran külsõztem, átutaltak 150E FT-ot a számlámra, idén áprilisi munkabér címén! Jó is lenne... csak most intézkedhetek, meg utalhatjuk vissza, nem beszélve arról, hogy remélem, az OEP-et nem keverték bele, mert úgy visszavennék a GYED-emet, ha ez igaz lenne, mint a szél! DE hogy hogy "jutottam eszükbe" így másfél-két év után???? Én meg örültem, hogy az szja túlfizetés ennyi - na, az 816 FT - ezt sem értenm, hogy hogyan, csak ezt meg "kissé" kevesellem Kép

SZila! Nekem hiányzol! Kép

És a többiek is, akik nem írnak, csak olyan ritkán jutok íráshoz!

Márti+Ármin+Kép
márti

Sziasztok!

Én is azért nem írtam, mert jót nem nagyon tudtam volna, rosszat meg minek?

Utálom a meleget! Kép

Márti: jobbulást!

Laura: Balu is nagyon küzd a fogaival. Sokszor felsír, felsikít... Idõnként szivem szerint kikaparnám a fogait.

Most megyek is.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Zsuzsi!
Én teljesen meghatódtam! Ez annyira aranyos volt tõled! pedig nekem még gondjaim sincsenek!

Lányok, most egy ideig csak olvaslak majd benneteket, de minden kis batagnek jobbulást kívánunk!

A vizsgázoknak ugyanúgy drukkolunk, mintha írnánk és a pocakosoknak is sok pihit és kellemes hasnövesztést kívánunk!

Sziasztok:
solyáék
solya

Inkább a betegeknek kívánunk gyógyulást! Kép
puszi
solya

Zsuzsi!
Húha, ez a montázs nagyon aranyos, akár maga ez a kép is lehetne a topic "címe".

Lányok!
Nekünk ma elég rettenetes éjszakánk volt (látod Laura, nemcsak nektek volt sz.r napotok!) Donci elég nehezen akart elaludni, gondoltam, hogy a foga, mert délután észrevettem, hogy kint van a 7.fog csücske, érdekes, hogy ami alul jön foga, az mindig jobban megkínozza Doncit, a felsõket meg szinte észre se vesszük. Szóval kb éjfél körül iszonyú nagy sírásra ébredtem, bébit sehogysem lehetett megvigasztalni. Nem volt hajlandó az ágyában maradni, egy ideig még próbáltam a szobájában babusgatni, de nem használt, adtam neki Panadolt meg bekentem az ínyét és átvonultam vele a mi ágyunkba, és láss csodát, meg se moccant az ágyban, szóval tuti aludni akartKép és 5 perc múlva már az igazak álmát aludta. Én balga meg gondoltam, hogy no, akkor most itt az idõ visszavinni a kiságyba, nehogy a párom pl. ráfeküdjön (elszoktunk már attól, hogy bébi van köztünk). Ahogy kimentem vele a szobánkból, már felébredt, no és amikor a kiságyba tettem, újra üvölteni kezdett. Mintha félt volna valamitõl. Nagyon rossz érzés volt. Aztán gondoltam egyet, és a vendégszobából az ágyból átvittem a matracot hozzá, és odafeküdtem én is (Norci, eszembejutottálKép), ja Doncit is kivettem az ágyából mellém. Olyan fura volt, kb 1 órán át ébren volt, nézett engem meg a szobát, de nem mozgott, nem akart elmászni, mintha vizsgált volna valamit. Olyan rossz érzés volt, a 6. érzék film jutott eszembe, ahol a gyerkõc szellemeket lát. Hülye vagyok, mi?
Aztán 1 óra múltán visszatettem a kiságyba, ahonnan kb 2 percenként ellenõrizte Donci, hogy ott vagyok-e még. Miután megnyugodva látta, hogy ott fogom tölteni az éjszakát, kb. fél órás ellenõrzés után elaludtKép Reggel fél 10-kor keltünk.KépKép (ja én hajnalban átmentem a mi kis ágyinkónkba, mert ott azért csak kényelmesebb.)

Hogy mi lehetett ez??? Nem tudom, hogy a foga lehetett-e, mert ilyen még nem volt. Ja és írtam, hogy a hegye már délután kint volt, nem csak az fáj, amikor elõbukkan a fogacska? Vagy lehet máshol is készülõdik egy? (Annyira nem tudok benézni a szájába, hogy végigvizsgáljam a fogsorát)
Vagy lehet, hogy félt valamitõl?
Szerintetek?

Dzsili!
Nem egy uh van, nekem ez volt a 3. (12., 15 és most a 20. héten), csak most már nem lesz több, ha nincsen semmi gond. Persze indokolt esetben itt is csinálnak többet a vége felé is.

Puszi: megyek rendbeteszem a konyhát.
Nyuszimanóék
nyuszimano

Ja és még annyit, hogy Gorsiékról tudtok valamit? Csak nem nyaralni vannak?

Gorsi, Menta, Danimama (igen, megint nem jelentkezel, rontom-bontom!!!), Beja! Hová tûntetek????KépKép

Még annyit, hogy képzeljétek 18 fok van árnyékban, hétvégétõl pedig 20 fok fölé ígérik a hõmérsékletet. ITT A TAVASZ!!!! Ami itt szinte már nyárnak számítKép

Pussz.
Nyuszimanóék
nyuszimano

Sziasztok!
Egy gyors bejelentkezés részemrõl!

Zsuzsi!
Nagon-nagyon aranyos vagy a képmontázzsal mindenkinek nagyon nagy örömet szereztél szerintem. Nagyon jó volt látni a csemetéket így együtt.KépKépKépKép
Szerencsére nekem sincs most nagy-nagy gondom, de azért nagyon jól esett a kis figyelmességed!

Laura, Nyuszimanó!
Nálunk a Mikinél volt ilyen felsikításos fogfájás. Tényleg nagyon rémísztõ, és pláne, hogy még nem tudnak beszélni, meg se tudják mondani, csak az a tehetetlenség van részünkrõl, hogy most mit csináljak szerencsétlen gyerekkel. A Beusnál ennyire súlyos még nem volt (el ne kiabáljam), de azért volt már, hogy keservesen sírt, de aztán szerencsére megnyugodott. A Mikinél csak 1 éjszaka volt ennyire rossz.

Márti!
Én úgy örülnék ha valakinek így eszébe jutnék, hogy küld egy kis pénzt.KépKépKép Na ja, értem, hogy mi a gondod, de akkor is. Nekem meg utalták rendesen a GYED-emet, de az már nem jár nekem, így én is utalhatom vissza az OEP-nek, aztán majd egyszer csak a GYES-em is megérkezik.

Bea ma nagyon álomkóros, és kis lustaság. Éjjel szinte meg se mozdult úgy aludt. Na ja. Tegnap nagyanyónál kifáradt nagyon, meg hát amikor megtudta, hogy szerdán mamázhat nem is tudott jól aludni, és már hajnalban negyedhatkor fenn volt, és vissza sem akart aludni. Nehogy itthon maradjon.KépKépKép Reggel amikor felébredt 9-kor gyorsan kimentünk sétálni, de nem akart gyalogolni, így babakocsiztunk egyet. Most meg úgy alszik mint a bunda.

Dzsili!
Mi újság veletek? Minden rendben? Napocskának gyógyok száguldoznak felétek.KépKépKépKép

No elmegyek egy kis angol szavakat magolni, mert aztán holnap éghetek, és nem csak a napsütés miatt.KépKépKép

Sziasztok
Zsuzsa + álomkóros Bea

beababa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?