Új privát üzeneted érkezett!

Kizsó!!!

Felmentem a Skype-re,de nem láttam a bejelölésedet!!! :oops: :cry: :oops:

Megpróbállak majd én bejelölni!!!
Ha van msn-ed,akkor ott!Oké? :shock:

Puszi:Kriszti
kkriszi

Kizsó!

Újra én!
Azt hittem,hogy az iwiwen látható a skype címed,de tévedtem!

Majd legközelebb!!
kkriszi

Sziasztok Lányok!

Egy kicsit eltűntem... bocsika... sok-sok probléma halmozódott fel az utóbbi időben. Most már remélem, hogy a viharfelhők csendesednek. Köszönöm szépen, hogy hiányoltatok. Kizsó tőled külön jól esett, hogy hiányoltál. :lol:

Az előbb jártam a videa.hu-n, találtam egy videót, nézzétek meg. Remélem, hogy nem köveztek/köveznek meg érte, ha ide beillesztem az elérhetőséget. Megkönnyeztem... olyan szép!

http://videa.hu/main.php?page=play&v=yaBGWezR3vYxTz38

Más:
A kericsajom jól van, nagy dumagép!!! Hihetetlen miket talál ki. Mindent mond már.

Voltunk Kaposváron fürcsizni. Naná, hogy csúszda mindenek felett.

Kép

Kép
Fürdőbugyis

Kép
Ugra-bugra

Kép
Egy kosárnyi gyerek

Na, megyek főzök valamit... További jó hétvégét nektek!
kanga_mama

Sziasztok!!!

Merre vagytok?
Kihasznájátok a nyár utolsó hétvégéjét,ugye??
Ha igen,akkor megbocsátok mindenkinek!de azért este jöhetnétek,ne csak magammal fórumozzak!!!! :lol: :lol: :lol:

Ancsúr!!!!
Megkaptam a kis Hercegnőtöknek a fényképeit!!
Hatalmasat nőtt ez a kis Tündérlány!!!
Nagyon aranyos!!!! :lol: :lol: :lol:
Elolvadok tőle,hogy már milyen nagy baba!Még a múltkori képen olyan kis picike volt,most meg már kész hölgyike!!
Nagyon-nagyon cuki!!! :lol: :lol: :lol:

Köszönöm a biztatást!Mi sem bánnánk,ha hamarabb felénk repülne a gólyácska!!
Na majd meglátjuk!
Már az is nagyon nagy öröm,hogy sorban állhatunk,és a végén pedig majdcsak idetalál a gólyamadár! :lol: :lol: :lol:
Majd mutatjuk neki az utat!!!

Puszi mindenkinek,és írjatok!!!Kriszti Kép
kkriszi

Sziasztok, Lányok!

Szeretnék egy riportot készíteni az örökbefogadásról a szülői oldalról.

Aki szívesen vállalná (név nélkül, ha úgy akarja), kérem, írjon nekem pü-t :)

Köszönöm!
jamina

Sziasztok!

Kkriszi!
Azért nem válaszoltam eddig, mert nem voltunk itthon a hétvégén. Most még van egy csomó dolgom, de holnap jövök, elintézünk mindent! :lol:

Kanga mama!
Végre te is előkerültél! :lol:

kizsó

Üdv mindenkinek! Végre ide találtam :) köszönöm kkriszti!
Akkor én most megyek és olvasgatom az eddigieket.

Kata
Vendég

4 napig tesom 3 gyerekel,2 napig 4 csalad gyerekekel, 1 nap pihi utana Mestersegek unnepe vasarnap ,hetfon tiszt avatas es kenyer unnepe.Csabo nagyon elvezte.kedden pihi romtakaritas a lakasban es szerdan kirandulas,csutortokon pentek (ugyek intezese) parom munkahely valtoztatason gondolkodik,utana Lajosnap ,anyosek stb stb Szombaton osztaly talin voltam reggelig SZUPI volt!Nem volt eleg a vasarnap hogy magamhoz terjek mert mar elszoktam az ejjszakai fentlettol.(öregszem)Tegnap Rámszakadeknal voltunk Apaval.
Irni nem volt erom de azert olvastalak titeket.
Kriszta imadom olvasni soraid.
Ggabi es a tobbiek hianyoztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kizso en is gondoltam rad!
Kanga szupik a kepek!
Puszi mindenkinek es hetvegen remelem sok emberkevel talizunk.

Kép
móncsi+3

Hali Lányok!

Diadella, üdv. közöttünk, jó helyen vagy!

Móncsi, köszi, bár szerintem az alany a szupi! :lol: :lol:
Kérdeznék valamit, úgy kb. 8 hónapos lehetett Csabi, amikor kérdezted, hogy mi lehet vele, mert fura szagú a lehellete. Mi lett ezzel a dologgal? Persze, csak akkor válaszolj, ha nem bántó számodra.

Kizsó drága! Hogy ízlik a munka? Na, nem bántani akarlak, csak úgy kérdezem.

Kriszti, hol vagy? Most mikor előkerülök, te tűnsz el? :?

Na, hallom a nevemet, mennem kell arbeitolni. :roll:
kanga_mama

kanga_mama, köszönöm a kedvességed.

Próbáltam visszaolvasgatni, de az egészet nem sikerült!
Viszont hihetetlen élménnyel töltődtem fel a babás képek láttán, és annyi energiát kaptam már most így tőletek, hogy az nem is igaz. Köszönöm.
Hihetetlen jó kis csapat van itt.
:wink:
Örülök, hogy kkriszti ajánlotta figyelmembe ezt a fóruot.
Ja, Kriszti! Megrendeltem az egyik könyvet, az "Örökbefogadás ajándékát", holnap már hozzák is.
Viszont a másikat amit ajánlottál, azt nem találom a neten sem!

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Diadella!
Nekem is hónapokba tellett mire végig olvastam, képtelenség... egyébként már jópáran nincsenek is közöttünk. Vagy itt vannak olvasgatnak, és nem írnak. Nem tudom.
LÉNYEG: JÓ HELYEN VAGY! :lol:
kanga_mama

:) Az, hogy már a régiek közül kevesen írnak, az azt jelenti, hogy más elfoglaltságuk van..és hogy igen! Sikerült nekik!! :)
Ez jó érzéssel tölt el.

Sajnos nekem egyenlőre még nagyon nagyon messze van a kisbabám. Bennem már teljes mértékben megérett az elhatározás, hogy örökbe szeretnék fogadni egy kisbabát, de a férjem idegenkedik még a dologtól.
De nem adom fel! Bár igaz, hogy nagyon sok keserves év áll már mögöttem / pontosan 10/..de most érzem igazán úgy, hogy egyszer számomra is tényleg eljön a boldogság..mert a mi kisbabánk igenis létezik..valahol..és majd ránk fog találni..vagy mi őrá? :)
Vendég

Diadella, nem te írtál a Gólyahíres fórumra is e témában?

Az én férjemnek 20 év kellett, hogy megérjen benne a gondolat. Tudod vártunk, hogy hátha... de aztán rövid idő alatt kiderült, hogy nem fog menni. Miattam, sajnos. :(
Aztán tavaly októberben a keresztlányunk 1 éves szülinapja után érett meg benne a gondolat, hogy miért is vártunk eddig? Miért is nem adjuk be a papírokat? Mire is várunk? 20 évet, hangsúlyozom, 20 évet vártam arra, hogy benne is megérjen a gondolat. Én már 20 évvel ezelőtt mondtam, hogy fogadjunk örökbe, de nem akarta, mert félt a génektől. És én hallgattam, mert szeretem és elfogadtam, hogy nem tudja elfogadni és kész. De mostanra már rájött, hogy a gének öröklődése nem minden. A szeretet és a nevelés sokkal többet számít. Egyébként a Gólyamesék c. film is nagy hatással volt rá. Ne tudd meg, tátott szájjal, könnyezve nézte végig. Én nem könnyeztem, zokogtam. A mai napig többször végignézem. Mindannyiszor sírok rajta.

Szerintem a te párodnak is idő kell... Meséld el neki, hogy mi hogy jártunk... mond el neki, hogy ne várjatok ilyen sokáig. Akkor mi 20 évesek voltunk, most már 40 leszek én, a párom meg 44. Elrepült az idő, de nagyon-nagyon erősek vagyunk és várunk egy gyönyörű kismanóra, lassan egy éve. Egyébként ez az 1 év pillanatok alatt elszállt, innentől kezdve viszont nehezebb és lassabb lesz, de bizakodunk, reménykedünk és Gabika szavaival élve: "Lesz babánk!" Ez éltessen téged és a párodat is és ha bármiben tudok segíteni nyugodtan írj. Mostanában nagyon félre húzódtam, mert a családban és nálunk is sajnos nagyon sok probléma akadt, nem akartam ezt a jó kis társaságot lehangolni, de most már kezdenek oszlani a viharfelhők. Úgyhogy itt leszek... :lol:
kanga_mama

Bocsánat, nem voltam teljesen korrekt a keresztlányunk szülinapja előtt volt a dolog, mert szeptember 21-én (ami egyébként a férjem szülinapja) adtuk be a papírokat és a kislány október 5-én született.
kanga_mama

kanga_mama, de igen én vagyok az, csak az a nicknév itt már foglalt volt..a diadella pedig a kutyusunk! :)
Lassan, nagyon lassan talán haladunk a cél felé..majd meglátjuk.

A keresztlányod nagyon édes..megnéztem a képeket!! :wink:
Megkérdezhetem, hogy amikor beadtátok a papírokat, akkor elsőnek hányas sorszámot kaptatok?
Vendég

Diadella, persze, hogy megkérdezheted 303 volt, most 274. :lol: Májusban jelentkeztünk. Azt mondják a lányok, hogy itt a végén mindig gyorsan halad, mert van aki máshonnan kap, van aki meggondolja magát, stb.
kanga_mama

Köszi a dícséretet, a kericsajomnak majd átadom. :lol:
kanga_mama

Sziasztok!

Diadella:Szeretettel köszöntelek én is. :D :D :D
Csak azt tudom mondani,amit a többiek:Itt jó helyen vagy!!! :lol:
Hihetetlen sok erőt tudtam ,tudok én is meríteni innen,nagyon jófejek ezek a lányok! :lol: :lol: :lol:
Velünk négy hónapja történt meg a csoda, teljesen váratlanul,onnan ahonnan legkevésbé számítottunk rá. :D :D :D
Az Örökbefogadás ajándéka nagyon szép könyv és rengeteg erőt ad,ha elolvasod,majd meglátod.

Kanga-mama: De jó,hogy végre itt vagy! Olyan régen hallottam rólad,remélem hamar rendeződnek a dolgok nálatok. :lol:

Puszi mindenkinek :D

Kép
csöpke

Csöpke!
Szia Földim! Jól vagytok? Igen, végre itt vagyok. Túl vagyunk egy nehéz időszakon. Tudod, megráztuk magunkat és fel a fejjel. Jól átvertek bennünket, de már vége, bekeményítettem és úgy döntöttem, hogy nem hagyom magunkat. Istenem Laura már majdnem 4 hónapos??? Te, mond csak egy friss képet kaphatnék? De elment az idő. Sosem felejtem el azt a telefont, amikor mondtad, hogy mi van?! Ültem az autóban a Lánc utcai kereszteződésnél és annyira meglepődtem, örültem, hogy könnyes szemmel kellett beállnom a parkolóba... hogy ne történjen baj. Azt hiszem ezt még nem meséltem el neked sem. :lol:
Egyébként megszületett 10 napja a kis unokahúgom... 3070 gr és 55 cm hosszú és nagyon szépséges, formás kisbaba.
kanga_mama

Sziasztok Mindenkinek!!!

Diadella,alias Kata!!!Nagyon örülök,hogy sikerült idetalálnod!!Írogass sokat,és próbáld rávenni a férjedet egy kis olvasgatásra,és fényképnézegetésre!
Ugye milyen aranyosak a babucik!!Egyszerűen gyönyörűek,elolvadok tőlük!!!

Kangamama!!!
Nem tüntem el,csak valamikor dolgozni is kell!!!
Szóval 3 hét szabi után,újra várt rám az óvoda és a kis gyerkőcök!!
:lol: :lol: :lol:
Már nagyon hiányoztak nekem!Jó volt újra köztük lenni!!!

Remélem,hogy már kezdenek rendeződni a dolgok,és kezded elfelejteni ezt a nehéz időszakot!!!
Jó,hogy végre visszatértél közénk!! :lol: :lol: :lol:

Örülök,hogy ma már többen írtatok,alig győztem visszaolvasni!!
Továbbra is ilyen szép termést szeretnék látni esténként!!! :lol: :lol:
Ma elkezdtük olvasni a Gólyamesék című könyvet!!
Még az elején tartunk,de már most is kezdenek könnyek gyűlni a szemünkben,amikor a babára talált boldog családokról olvasunk!!!

Egyébként,amikor beadtuk a kérelmünket a Tegyeszhez,elhatároztuk,hogy naplót írunk és leírjuk leendő gyermekünknek,hogy milyen boldogsággal a szívünkben vártuk Őt!!
Még az elején tartunk,hisz még csak 6 hónapja jelentkeztünk a Tegyesznél,de már így is pár gépelt oldal betelt a történetünkkel!!
Sosem bírom végig olvasni könnyek nélkül!
Olyan boldog vagyok,ha belegondolok,hogy majd ezt egyszer majd a mi gyerekünk fogja olvasgatni!!
Reméljük,hogy tetszeni fog neki a történetünk,hisz ezt az élet írja!!!! :lol: :lol: :lol:
Még jó pár oldal be fog telni,mire a kezünkbe fogjuk tartani a mi kis babucinkat,de reméljük,hogy eljön mjad az az idő is!!
Addig is türelmesen várakozunk,és fórumozunk,és naplót írogatunk,vásárolgatunk,és tervezgetünk,és álmodozunk és még ki tudja,hogy még mit csinálunk addig!!!
Egy biztos,hogy mindent a mi kis ANGYALKÁNKÉRT teszünk!!!!! :lol: :lol: :lol:

Puszilok mindenkit!!!!
Vigyázzatok magatokra és egymásra!!!! Kép

Puszi:Kriszti Kép
kkriszi

Krisztikém! Álmodozni szabad, sőt nagyon jó. Az álmokról: Nekem van egy visszatérő álmom. Egy kisbabával a kezében látom a páromat, ennek a babának nincs arca, de még azt sem tudom megmondani, hogy kisfiú, vagy kislány. Rendszeresen látom vele, sőt volt olyan, hogy ezt az arc nélküli babát fürdettem, pelenkáztam, öltöztettem. Kiváncsi vagyok, hogy lesz-e valaha arca ennek a csöppségnek.
Mesélek valamit még: Péntek óta nem láttam a keresztlányomat és már nagyon hiányzik. Gondoltam egyet, ma este a zuhanyzó alatt állva, valamiért az ő kis fürdetőjét vettem le a polcról és azzal zuhanyoztam le, most olyan illatom van, mint neki, amikor itt fürdik nálunk. Ugye, hogy nem vagyok normális???
kanga_mama

Jó éjszakát mindenkinek!
kanga_mama

Kangamama!!!!

Még gyorsam benéztem zuhizás előtt,és csak annyit szeretnék neked mondani,hogy hidd el,hogy lesz arca annak a babucinak!!
Számotokra Őneki lesz a legcsodálatosabb babaarc a világon!!!
Csak várjátok ki türelemmel,hogy megszülethessen nektek!!!!!
Mint mát a Gólyahíren írtam,mi már KISMAMUCIK vagyunk!!!!!
Mi is babát várunk!!De mi a legdrágább helyen,a szívünkben hordozzuk a babucinkat! :lol: :lol: :lol:
Ez a hely is a testünkben van,de ez abból csodálatosabb,hogy itt minden szívdobbanásunk Rá emlékeztet,szinte felpezsdül az ember szíve,amikor a kisbabuciról beszél!!

Gondoljunk mindig arra,hogy a mi kis Drága Kisbabáink fennt ülnek a felhők között, és várják,hogy mikor jön el az a pillanat,amikor lejöhetnek ide a Földre,és megszülethessenek nekünk!!!!! :lol: :lol: :lol:

Hidd el,hogy eljön majd az a pillanat!!!!Ránk fog találni a kisbabánk!!!!

Puszi mindenkinek!Kriszti Kép
kkriszi

Köszönöm mindenkinek a kedves fogadtatást.

Kriszti..mutattam a páromnak képeket, kanga_mama meséltem rólatok is..de asszem ez most így sok volt.. :(
minden egyes beszélgetésünk sírásba torkollik../mármint én sírok/..elmondtam azt is, hogy nem akarom sürgetni..és hogy csak annyit kérek, hogy ha végképp úgy érzi, hogy semmi esély arra, hogy ő valaha is el tudja fogadni ezt a "helyzetet", akkor mondja meg..mert akkor valahogy megpróbálom úgy terelgetni az életemet/életünket tovább, hogy abba nem szerepeljen többet a baba/gyerek szó /bár igaz, hogy ez esetben mintha a szívemből tépnének ki egy jókora darabot/...de azt mondja a párom, hogy lát esélyt arra, hogy egyszer majd talán meggondolja magát.
Próbálom megérteni..én próbálom..de ez, hogy "egyszer majd"..amikro így is nagyon sokat kell várni a babára a beadástól számítva..akkor ez az "egyszer majd" persze, hogy sírásra késztet.
Pokolian nehéz..én nem is tudom kanga_mama, hogy Te hogyan bírtad azt a 20 éve végigcsinálni.
Persze mindent el lehet viselni..még ezt is..csak ...csak!
Nekem ez a 10 év már így is nagyon sok..mert az is! Sok!
Tehetetlen vagyok..de próbálok türelmes maradni..mindeközben pedig majd megszakad a szívem egy babáért.

Bocsássatok meg ha negatív voltam..nem ez volt a szándékom!! Holnap egy újabb , talán szebb nap jön..és hát igen, igen..odafent mindig süt a nap!!

Jó éjt mindenkinek!!
Vendég

Diadella: Anyira együttérzek veled, és csak azt tudom mondani,hogy próbálj meg kitartani. :)
Nem ismerlek sem téged,sem a férjedet és biztosan nagyon nehéz most mindkettőtöknek,de ha tudtok erről beszélni,próbáld meg kideríteni,hogy miért ódzkodik ennyire az örökbefogadás gondolatától.
A másik dolog,hogy az én férjem nagyon könnyű eset volt ebből a szempontból :D ,de nekünk is rengeteget számított egyrészt hogy itt megismertem a lányokat és rengeteget meséltem neki róluk,meg a picurkákról,a másik meg hogy elmentünk egy találkozóra,ahol találkozhattunk is ezekkel a családokkal és az hihetetlen élmény volt. Mi előtte nem ismertünk személyesen örökbefogadó családokat és fantasztikus élmény volt látni őket,a boldogságukat. Ez segítene,hidd el.
Nem tudom merre laktok,de mi is nagyon szívesen látunk benneteket beszélgetni kicsit.
:wink: :lol: :lol:
Küldök neked rengeteg erőt és kitartást!!!!! :D :D :D :D :D

Kép
csöpke

Jó reggelt lányok!Én is megjöttem,csak iszonyú sok a munkám szabi után!Diadella!Hiddel,a párod biztos megenyhül,és ő is eltudja majd képzelni hogy egy kis védtelen babát sajátjaként tud szeretni.Csak a gondolathoz nehéz hozzászokni.Én 10 éves korom óta gondolok arra,hogy öribabám lessz.Valaki már írta nekem hogy azért nem maradok terhes mert eszt programoztam be magamnak.Az orvosok nemlátnak semmit amitől nelehetnék terhes,makk egészséges vagyok.Most egy kicsit szomorú vagyok,mert júni végén 117-esek voltunk,nyaralásig nemkérdeztem hátha jobban megy a sor.Aszt hittem hazajövünk,és átlépjük a bűvös 200-ast.Hát sajna még 209-es számon futunk. :( Kb még mindig 2 év.Addig kifakulnak a micimackók,meg a kangamamák a függönyünkön.Látszik jön az ősz,kezdenek a kedélyálapotok minuszba hajlani.Hát fel a fejjel!Nemadjuk fel! :wink:
Vendég

Bocsi!217-esek
Vendég

Csöpke! Köszi, aranyos vagy. Az okát nagyjából már ismerem, mert elmondta..tulajdonképpen 2 olyan dolog, ami teljesen normális.
Az egyik, hogy ha majd felnő a gyerkőc, akkor mi lesz..sztem értitek, mitől fél.
A másik pedig, hogy nem tudja, hogy mihez kezdene egy "olyan babával ami nem a miénk". Értitek az idézőjelet ugye? Pedig a miénk lenne..a mi kisbabánk lenne!
És úgy vettem észre, hogy nem túl jó dolog, ha minden nap felhozom a témát..zavarja.
Csak én azt nem értem, hogy ha nem nézi meg a fórumot, nem olvassa el a történeteket /bár ha ma megérkezik az örökbefogadás ajándéka c. könyvem, akkor azt majd valahogy ráveszem, hogy olvasson bele/, ha nem foglalkozik abszolút a témával a hétköznapokban, ha nem fogunk elmenni olyan összejövetelre... csak a gondolataiban foglalkozik az öf-fel/ mert azt mondja, hogy szokott rajta gondolkodni/, akkor mitől fog megváltozni a véleménye? Konkrét kézzel és szemmel fogható dolgok kellenének a szemléletváltozáshoz sztem..mindaz mellett persze, hogy azért az agyacskájában is helyre kell tenni a dolgot.
Csöpke, egyébként Pest megyében lakunk, Budapest mellett közvetlen és a Duna-Tisza közei oldalon. Ti melyik részén laktok az országnak?
Meg tudom nézni valahol a pici Laurádat?

Olasz Erika! A te történeted is érdekes, hogy milyen régen kialakult már ez benned! :)
Remélem minél hamarabb elrepül az idő és hamarosan Te is boldog anyuci lehetsz!

Mindenkinek ezt kívánom!
Vendég

Diadella: arra próbáld majd rávenni a párodat, hogy menjetek el az októberi Gólyahíres találkozóra. Ez a férfiakat is meg szokta győzni, általában nagyon belelkesednek, mert kézzel-szemmel "fogható" reményt kapnak az ott elhangzottaktól. Nekünk, nőknek ez egyszerűbb, de nekik "bizonyíték" kell, nem ígéret. :D :D
rkata

Most nézem, hogy ell sem olvastam az utolsó hozzászólást, mégis ugyanez a "kézzel-szemmel" kifejezés jutott nekem is eszembe. :roll: :lol:
rkata

ell=el
rkata

rkata
Hát igen, mert ezt másképp nem is lehet jól megfogalmazni, mert ez nagyon illik a helyzetre.."kézzel-szemmel"
Az októberi találkozót megpróbálom majd valahogy szóba hozni.

Most olvasom Kriszti, hogy Te óvodában dolgozol? Jajj de édes lehet az a sok picurka. Én is óvonő akartam lenni, csak aztán másképp alakult!
Vendég

Sziasztok!

Diadella:Hát ezek szerint jó messze lakunk egymástól :cry: ,mi pécsiek vagyunk,de hátha egyszer jártok erre és akkor mindenképp nézzetek be hozzánk,szeretettel várunk benneteket. Az elfogadásról annyit,hogy a mi Lauránk hihetetlenül hasonlít ránk már most, vannak akik nem tudják az öf-t és többször előfordult már,hogy azt mondták,hogy teljesen olyan mint az apukája :lol: ,sőt az én apukámra vagyis a nagypapájára is hasonlít nagyon. Azon szoktunk viccelődni,hogyha én szültem volna,akkor sem hasonlíthatna jobban ránk. Meg fog születni a ti babátok is egy szép napon és attól a pillanattól,hogy meglátjátok,tudni fogjátok,hogy ő a ti babátok,nektek született,csak nem te hordtad ki. :lol: :lol: :lol: Ez így lesz,én sem hittem el,de így volt velünk is!!!
Legyél nagyon türelmes,bár tudom,hogy ez a legnehezebb és valahogy próbáld meggyőzni a férjedet,mert nagyon hosszú ez az út és ha elindultok rajta,már az is csodás érzés lesz,meglátod.
Én is azt gondolom,hogy az "élő" tapasztalatszerzés az igazán meggyőző,valahogy ezt próbáld meg összehozni.

Ha küldesz email címet,boldogan küldök fotót a kis királylányunkról. :lol:

Ja és még valami: Amikor mi először elmentünk a talira, percenként ért a döbbenet,hogy a picurkák mennyire hasonlítanak a szüleikre,egyfolytában mondogattuk egymásnak a férjemmel: ő tuti,hogy vérszerinti baba,mert teljesen olyan,mint az anyukája/apukája és kiderült,hogy nem. :lol:

Szóval kitartás és drukkolok,hogy sikerüljön meggyőzni férjecskét :lol:

Kép
csöpke

Csöpke! Köszi. A mail címem diadella@citromail.hu
Ez pedig így van ahogy írod! A hasonlósággal kapcsolatban...én is észrevettem már pár ilyet..megdöbbentő.
Pécsen voltam már egyszer kutyakiállításon, gyönyörű hely. Illetve Pécs mellett voltunk már /Orfűn/ autovesenyen..csodálatos a Mecsek. :wink:
Vendég

Kriszti! Meghozták a könyvet! Ez mára már egy jó hír ! :)
Vendég

Sziasztok Csajok!!! :lol:

Üdvözlöm az újakat, olyan jó olvasni titeket!!
BÁR a szívem hasad meg a soraitokat olvasva néha... :cry:
Annyira átérzem azt az űrt amit éreztek... De higgyétek el, lesz ez másként is...!!!

Majd szeretnék mindegyikőtökhöz is szólni, kicsit nehéz ez, elfoglalt vagyok... (Szerencsére ;) )

Diadella! :)
Örülök, hogy itt is vagy:)
Nagyon nagyon nehéz lehet a helyzeted... Volt már nálunk is látogatóban 1-2 pár, és nagyon nehéz az ő helyzetük is, ott is a férj fél az örökbefogadástól... Megváltozott a véleményük a látogatás után, bár az egyikük helyzete kissé átalakult...
Mondjuk ha az én férjemből indulok ki, tuti ő se olvasná el a fórumot, csak bizonyos esetekben... Van neki elég gondja/baja(munkája...) azt mondja, erre nincs ideje ill. befogadóképessége... (pedig szereti hallgatni ha mesélek valamit stb... csak a férfiagy máshogy működik. Bár nem akarok általánosítani..., mert itt is van kivétel természetesen.)
Sőt, ő még a könyvet sem olvasta el (Gólyamesék) csak pár történetet(amit elé tettem), én meg kiolvastam vagy százszor:))
Persze tetszett neki, csak ő nem ilyen lelkizős tipus, mint én...
Az én férjemnél sem válna be (SŐT!) ha sokat mondanám neki a dolgokat... Viszont ha arra kérnéd, hogy a kedvedért 1 vagy 2 találkozóra menjen el, akkor talán ezt megtenné, nem???
Esetleg ha a hétvégén elcsábítanád a Feneketlen Tóhoz, ahol nagyon sok program lesz, de közben a Gólyahíres sátornál is elidőznétek? Megnéznétek 1-2 Gólyahíres babás albumot stb...??
Találkoznátok pár Gólyahíres családdal is és talán valamit változna a véleménye!!! Csodát ne várj, hogy egyik pillanatról a másikra, de ha legalább egy kicsit változik és látja az igazi örökbefogadást (nem amit elképzel..) akkor talán az egész gondolkodása elkezd változni, alakulni... és ez előre visz, hisz minél többet gondolkodik, annál jobban foglalkozik a témával... Ill. sok gyermekes családot is fog látni (rengeteg gyermekprogram is van) és akkor talán az is motoszkálna a fejében, hoyg ezt vagy azt milyen jó lenne gyermekekkel átélni... (Az én férjem kifejezetten várja, hogy majd a kicsi fiával milyen nagyszerű dolgokat művelhet: röplabda, kosár, dodzsem, gumis ugráló vagy mi stb... )
Nagyon szorítok nektek!!! Nagyon erős csajszi vagy!!!

Kanga Mama! :)
Örülök, hogy újra itt vagy, nekem is hiányoztál már!!!! :lol:
A mosolygós és vidám hozzászólásaid hiányoztak...
Nem tudom, mi volt a baj, de örülök, hogy vége van!!
A Kericsajod tüneményes!!! Gyönyörű kislány!!! Nagy boldogság lehet hoyg ott van melletted, még ha nem is a tiéd, de legalább keresztanyuci lehetsz :)) Nálunk anno a szomszéd kislány volt itt sokat, rengeteget kényeztettük:)))

Csöpke!:)
Lauráról nincsenek újabb fotók??? Hoyg telnek a napjaitok???

MIROOOSSSZZZZ?????? Tud róla valaki valamit? Megszült már gondolom... Vagyis figyeltem a vonalzóját...
Úgy örülnék ha jelentkezne!!! :)

KKriszi!!! :))
Te csajszi, olyna jó lehet gyerekek közt dolgozni:)
(Észreveszem ám, hoyg nagyon hasonló a lelkünk, nagyon tudsz örülni te is, és szerintem szoorkodni is tudsz rendesen... Írj csak ki magadból mindent, ne fogd vissza magad!!!
Nekem az írás segített átvészelni a legnehezebb napokat!!!
Megkönnyeztem a soraidat a Gólyahíres fórumon... Hihetetlen nehéz, de hidd el, VÉGE lesz:) )

Egyenlőre befejezem, félek hogy elszáll az irományom... :)
És az egyik kedvenc képem:
Kép

KépKép
napsugaracska

Napsugika!! De jó, hogy tudok veled pár szót /ill. sort váltani/.
Elkezdtem visszaolvasni ezt a fórumot, amikor beregeltem ide..hát persze nem jutottam a végére..de Te egy annyira szimpi, életvidám lány vagy..hogy öröm volt olvasni a soraidat és a végén már amikor fáradt voltam és nem bírtam már az olvasást..akkor már csak a Te történetedet olvastam végig, mondanom sem kell végigbőgtem az egészet!
A pici fiad pedig egyszerűen csodálatos! Mindegyik baba csodálatos..de Norisz nekem valahogy a kedvencem lett :wink:
Nem véletlen, hogy tegnap este a páromnak Norisz képeit mutattam meg a Gólyahíres honlapon és közben áradoztam, hogy "ugye milyen gyönyörű".
Köszönöm a szép szavakat és, hogy Norisz mellett is van energiád arra, hogy a mi lelkünket ápolgasd..jól esik.

A feneketlen-tavi kiruccanás sajna most nem aktuális, mert ez a hétvége már elég rég le van beszélve program szempontjából, amit már nem lehet visszamondani../többek közt a szülinapomat is tartjuk :oops: 33 úúúúú ez már fáj azért!/

A Krisztivel való hasonlóságot én is felfedezni véltem..mármint Kriszti és a Te írásaidból...,mindkettőtökből csak úgy sugárik a pozitív energia...de én itt mindenkinek hálás köszönetet mondok amiért ilyen hamar befogadtatok és ilyen kedvesek vagytok!

puszi mindenkinek: Kata
Vendég

Diadella-Kata! Az jutott eszembe, hogy mi lenne, ha mondjuk megszereznéd a Gólyamesék c. filmet. És mondjuk egyszer mikor a párod nincs otthon és már sejted, hogy nemsokára jön haza éppen azt néznéd a videón? Szerintem 2 percen belül a TV előtt ülne ő is, mert hát csak érdekelné, hogy mi az amit nézel?! No nem most, mondjuk úgy pár hét múlva, amikor kicsit elcsendesedik az örökbefogadási vihar otthon. :lol:

Napsi! Imádlak csajszi! Köszi.
Ez a kép Noriszról... hihetetlen milyen békésen alszik. :lol: Hatalmasat nőtt és változott a fiad Napsi, komolyan mondom. Egyre szívdöglesztőbb ez a gyerek.
Valóban Mirosz jól eltűnt, de talán babáznak és nem ér rá... :lol:
Amanda valóban nagy boldogság. Imádom! És ez vica-verza is működik. Tényleg nagyon jó érzés, hogy mindig itt van. Tegnap a férjem volt Bécsben és mit hozott, na mit? Egy macit a keresztlányának, nehogy már neki ne legyen olyan. Máskor én kaptam tőle csokit, ha Bécsbe ment, most az Amanda kapott macit. Legutóbb meg homokozókészletet. Na, hát csak ennyire vagyunk oda érte. Mindenhol és minderől ő jut az eszünkbe. A kert rendezéskor is pl. jó lesz így? A lánynak kényelmes lesz?
Valamelyik nap itt voltak és hát beszélgetek anyukájával a hintaágyban, közben eltűnt a lány. Mondom neki, hogy: "Amanda hol vagy?" Válasz: "Itt vadok bent Kenesztanyu." Én: "Mit csinálsz?" Válasz: "Pakojászok!" Na, bumm. Bejövök a lakásba, hát ne tudjátok meg, kb. 2 percet nem volt szem előtt, de az idő alatt sikerült neki szétkapni az előszobát, a kisszobát és persze a nagyszobát. Lepakolt a polcokról, könyveket, kazettákat, CD-ket, DVD-ket, amit csak elért. Mondom neki: "És most ezt ki fogja elpakolni?" Na, mi volt a válasz? Hát az, hogy: "Amanda pakojja".

RKata! Egy-két frissebb kép? Csenge még mindig olyan kis fürtöske? És Vincus legendás kék szemei??? Változtak? Vagy ugyanolyanok? :lol: Csenge dumák?

Krisztikém! Mindig megkönnyezem az írásaidat, de nagy igazságokat írsz. Szívesen olvaslak!

Csöpke: Köszi a képet. Nem hiszem el, hogy mennyire hasonlít Rád Laura, hihetetlen!
kanga_mama

Diadella Drága, Isten éltessen! Én Karácsonykor leszek 40, akkor én erre mit mondjak??? Nem fáj! Különben is hidd el, mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát. :lol:
kanga_mama

Köszi Kanga!!! :lol: :lol: :lol:

Napsugi:Küldtem képet! :lol: :lol: :lol: A napjaink nagy-nagy boldogságban telnek,olyan mintha mindig így lettünk volna,hárman.Laura tündér,az egész család imádja. Éjszak alszik,nappal vigyorog,szóval tök jófej.

Diadella: Boldog szülinapot!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
csöpke

Köszi csajszik, pont egy hét mulva lesz a szülinapom, csak most hétvégén tartjuk.
Hát én nem érzem magam 33-nak..egyáltalán nem. De állítólag nem is nézek ki annyinak..legalábbis ezt mondja mindenki. :lol:

Amanda nagyon édes lehet..édes kis pici tündérkék!

És Csöpke kislánya is egy kis tünemény..és tényleg én is észrevettem a hasonlóságot! Döbbenetes!

Férjecském hazajött és megkérdezte, hogy megkaptam e a könyvet /neten lett megrendelve az örökbefogadás ajándéka/.
Képzeljétek még bele is lapozott..de el nem olvasott belőle még semmi..na majd ami késik, nem múlik.
:wink:
Vendég

Sziasztok!!!!

Hazaértem az oviból,és megnéztelek Titeket,hogy írtatok-e!!
Látom,hogy megint akad jó kis olvasni való!!!!
Örülök neki!!!

Aki nem tudná,annak leírom,hogy oviban dolgozok ,és dajka vagyok!!
Most kicsikkel leszek,tavaly nagy csoportosokkal voltam!!
Mindig is gyerekekkel szerettem volna foglalkozni,de végül is továbbtanuláskor közgazdasági szakközépbe mentem és könyvelő,statisztikus lettem!!
Szerencsére itt a helyi oviban dajkát kerestek,és jelentkeztem,és már 8 éve itt dolgozok,hol kicsikkel,hol nagyokkal!!
Nagyon szeretem Őket!!!

A mai nap egy kicsit húzós volt,mert volt két beszokatós kisgyerkőc,akik sokat sírdogáltak,de sikerült megvígasztalni Őket,és közösen rajzoltunk gyönyörű virágokat az anyukájuknak!!!

Napsugi!Gyönyörű kisfiatok van!!!Már nagyon-nagyot nőtt!!
Mennyire rohan az idő,még szinte most született,és már lassan oviba megy!!!Hihetetlen!!!!
Napsugi!!!
Úgy látszik,hogy ilyen érzelmes tipusok vagyunk!!!Én mindig is az voltam!
Nagyon könnyen meg tudok hatódni valamin,és könnyen elsírom magam!!
Szeretek embereknek a lelkét ápolgatni,tanácsokat adni!
Már többen mondták,hogy miért nem lettem pszichológus,mert beszélgetéseink során feltöltődnek a szavaimtól!!! :lol: :lol: :lol:

Egyébként olvastátok ma a Nők Lapja magazint???
Benne van a múltheti történet második része!!
Na ezt is végig könnyeztem.Olyan csodálatosan írta le az újságíró a történetet,hogy végig gombóc volt a torkomban,és a végén,már kicsordultak a könnyeim is!!!
Csodálatos volt,ahogy leírja,hogy az életet adó,és az örökbefogadó anyuka együtt világra hozza a gyermeküket Miront!!!
Gyönyörű történet!!
Azokat a kínokat átélni,majd lemondani az örökbefogadók javára a kisfiúról....szívet szorító helyzet!!!
Tisztelem,és becsülöm azokat az Életet Adó Anyákat,akik meghozzák ezt a döntést,hogy a gyermeküknek a legjobb legyen!!!
Egy házaspárt,pedig boldog családdá varázsol,amikor nekik adja a fajdalmak közt megszült gyerekét!!!

Az Életet Adó pedig megnyugodva figyeli,hogy jól döntött,mert olyan családba adta a kisfiát,akik már nagyon-nagyon vártak rá!!!!
Nagyon megható történet!!!!

Minden Tiszteletem és Hálám azoké az anyáké,akik lemondanak gyermekükről és örökbeadják Őket,hogy a babák BOLDOG CSALÁDBAN nőjjenek fel!!!!
Azok a családok pedig valóban nagyon boldogok lesznek,hisz ÉLETÜK ÉRTELMÉT,A GYERMEKÜKET fogadják örökbe,akire már sok-sok év óta várnak,álmodoznak róla!!!
Ezek a gyerekek nagyon boldogok lesznek,hisz már nagyon várták Őket!!!!

Puszi mindenkinek:Kriszti

Csöpke,kérhetnék én is képet a Ti pici lányotokról????? :lol: :lol: :lol: (konczne.kriszti@dunaweb.hu) Kép
kkriszi

Kriszti, már megjelent a Nők Lapja? Nem holnap jelenik meg? Az 1. részt én is olvastam, direkt megvettem a Nők Lapját és vártam a 2. részt, de azt hittem, hogy holnap jelenik meg. A fenébe is, akkor sürgősen be kell egyet szereznem holnap. Jó, hogy szóltál. :lol:
kanga_mama

Diadell, köszönjük, tényleg nagyon édes, van már szöveg rendesen... :lol:
kanga_mama

Annak idején, amikor én pályaválasztás elött álltam, szinte minden lány óvónéni akart lenni..így én is.
Többszörös túljelentkezés volt...így elég kemény felvételi is...volt matek, irodalom, nyelvtan, tesi...és a mumus az ének. Nincs jó hangom, ez tény.
A 7. osztályos énekkönyvből kellett 2 éneket kiválasztani és sok-sok idegen ember /szintén felvételizők/ elött elénekelni.
Én az " a jó lovas katonának..."c. választottam..pechemre..mert állítólag ez egy nehéz ének..na de nem baj, majd én megbírkózom vele-gondoltam-..aha, meg ahogy azt én elképzeltem. nem jutottam tovább, csak addig, hogy " a jó lovas" és itt megállított a felvételiztető tanár. Mert, hogy az "ajó" és a "lovas" közt sokkal nagyobb távnak kell lennie hangilag..tehát vigyem feljebb a "lovast".
OKé. Próba ujra...ujra megállít..nem jó, még feljebb.
Oké. Új próba..megint megállít..és közölte, na jó, menj a helyedre.
Ennyi volt..ezért nem vettek fel.
Végig se hagyták énekelni..nemhogy esetleg megpróbálhattam volna a másik kiválasztott éneket...ami egyébként az "Érik a szőlő" lett volna :lol: ..

Remélem nem untattam ezzel senkit sem...csak eszembe jutott!
Vendég

Na, folytatni akartam még az előző hozzászólásomat, erre elküldtem, én balga.

Szóval: A játszótéren van egy kisgyerek, aki folyton verekszik, ez a kis csibész meg már eltanulta tőle és ha nem tetszik neki valami, akkor jön és üt. Egyik ilyen alkalommal apukája visszütött neki, na, nem igazából, csak úgy rálegyintett a kezére. Következő alkalommal én kaptam egyet, mert valami nem tetszett neki, már nem is tudom, hogy mi, erre az anyukája: "Nem szabad verekedni" A kisasszony válasza: "Apa is vereked Amandával" és ezt olyan kis flegmán. Más: Meglátta a Lidl-t (hozzáteszem, hogy az össze multit felismeri már, és fújja kívülről, hogy melyik-melyik... a Praktiker a kedvence egyébként, mert hát ugyi ott a prakti-kutyi és a keresztanyu, meg a keresztapu természetesen megvette neki), na szóval meglátja a Lidl-t, a homlokára csap és közli: "Jaj télleg a Lidi, el isz fejejtettem" Olyan kis nőcisen hanyagul! :lol: :lol:
kanga_mama

kanga_mama! Elég vízuális típus vagyok..el tudom képzelni a kis Amandát, ahogy ezeket mondja.. :)
Gondolom ilyenkor meg tudnád zabálni! :wink:
Vendég

Drága Diadella, az még nehezebb! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Egyébként én is óvónő akartam lenni. Nekem hangom az van, csak éppen a gitározás nem ment... pedig volt gitárom, órákra is jártam, de az istennek nem tudtam megtanulni, hogy miért nem választottam valami könnyebb hangszert?! Na, mindegy, késő bánat, így lettem én titkárnő. Jó nagy a különbség a kettő között mi?! Bár ha jól belegondolok nem is annyira. Itt is vannak gyerekek, jó nagy gyerekek, legalább is némelyik kollega akkora gyerek, hogy csak na! :lol: :lol: :lol: :lol:
kanga_mama

Kkriszi:Képet elküldtem! :lol: :lol: :lol:

Kép
csöpke

Igen, Diadella, megtudnám zabálni. Előadási stílus az van bőven! Emlékszem nem is olyan rég még arról beszéltem a csajoknak, hogy remélem, hogy lesz majd miről mesélnem róla, hát van!

Másik történet: Kért inni, jön kifelé a házból a pohárral, odaér a lépcsőhöz, nyújtja a kezét és affektálva közli: "Jaj, Kenesztanyu, fogd már meg a kezem!" Én nagy röhögés közepette fogom a kezét és lesegítem a lépcsőn, naná, hogy kilöttyent az innivaló a pohárból. Béna keresztanyu... erre ő is jó hangosan nevetett, kinevetett szó szerint.

Valamelyik nap, azt hiszem pénteken itt voltak és megjelent a ház mögött a domboldalon az erdő szélén egy őzike, úgy kb. 10 m távolságban. Mondom neki: "Nézd Amanda mi van ott!" Erre ő: "Kenesztanyu, ejjött hozzsám a Bambi..." Azt hittem megzabálom. :lol:
kanga_mama

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?