Sziasztok Csajok!!!
Üdvözlöm az újakat, olyan jó olvasni titeket!!
BÁR a szívem hasad meg a soraitokat olvasva néha...
Annyira átérzem azt az űrt amit éreztek... De higgyétek el, lesz ez másként is...!!!
Majd szeretnék mindegyikőtökhöz is szólni, kicsit nehéz ez, elfoglalt vagyok... (Szerencsére
)
Diadella!
Örülök, hogy itt is vagy:)
Nagyon nagyon nehéz lehet a helyzeted... Volt már nálunk is látogatóban 1-2 pár, és nagyon nehéz az ő helyzetük is, ott is a férj fél az örökbefogadástól... Megváltozott a véleményük a látogatás után, bár az egyikük helyzete kissé átalakult...
Mondjuk ha az én férjemből indulok ki, tuti ő se olvasná el a fórumot, csak bizonyos esetekben... Van neki elég gondja/baja(munkája...) azt mondja, erre nincs ideje ill. befogadóképessége... (pedig szereti hallgatni ha mesélek valamit stb... csak a férfiagy máshogy működik. Bár nem akarok általánosítani..., mert itt is van kivétel természetesen.)
Sőt, ő még a könyvet sem olvasta el (Gólyamesék) csak pár történetet(amit elé tettem), én meg kiolvastam vagy százszor:))
Persze tetszett neki, csak ő nem ilyen lelkizős tipus, mint én...
Az én férjemnél sem válna be (SŐT!) ha sokat mondanám neki a dolgokat... Viszont ha arra kérnéd, hogy a kedvedért 1 vagy 2 találkozóra menjen el, akkor talán ezt megtenné, nem???
Esetleg ha a hétvégén elcsábítanád a Feneketlen Tóhoz, ahol nagyon sok program lesz, de közben a Gólyahíres sátornál is elidőznétek? Megnéznétek 1-2 Gólyahíres babás albumot stb...??
Találkoznátok pár Gólyahíres családdal is és talán valamit változna a véleménye!!! Csodát ne várj, hogy egyik pillanatról a másikra, de ha legalább egy kicsit változik és látja az igazi örökbefogadást (nem amit elképzel..) akkor talán az egész gondolkodása elkezd változni, alakulni... és ez előre visz, hisz minél többet gondolkodik, annál jobban foglalkozik a témával... Ill. sok gyermekes családot is fog látni (rengeteg gyermekprogram is van) és akkor talán az is motoszkálna a fejében, hoyg ezt vagy azt milyen jó lenne gyermekekkel átélni... (Az én férjem kifejezetten várja, hogy majd a kicsi fiával milyen nagyszerű dolgokat művelhet: röplabda, kosár, dodzsem, gumis ugráló vagy mi stb... )
Nagyon szorítok nektek!!! Nagyon erős csajszi vagy!!!
Kanga Mama!
Örülök, hogy újra itt vagy, nekem is hiányoztál már!!!!
A mosolygós és vidám hozzászólásaid hiányoztak...
Nem tudom, mi volt a baj, de örülök, hogy vége van!!
A Kericsajod tüneményes!!! Gyönyörű kislány!!! Nagy boldogság lehet hoyg ott van melletted, még ha nem is a tiéd, de legalább keresztanyuci lehetsz
) Nálunk anno a szomszéd kislány volt itt sokat, rengeteget kényeztettük:)))
Csöpke!:)
Lauráról nincsenek újabb fotók??? Hoyg telnek a napjaitok???
MIROOOSSSZZZZ?????? Tud róla valaki valamit? Megszült már gondolom... Vagyis figyeltem a vonalzóját...
Úgy örülnék ha jelentkezne!!!
KKriszi!!!
)
Te csajszi, olyna jó lehet gyerekek közt dolgozni:)
(Észreveszem ám, hoyg nagyon hasonló a lelkünk, nagyon tudsz örülni te is, és szerintem szoorkodni is tudsz rendesen... Írj csak ki magadból mindent, ne fogd vissza magad!!!
Nekem az írás segített átvészelni a legnehezebb napokat!!!
Megkönnyeztem a soraidat a Gólyahíres fórumon... Hihetetlen nehéz, de hidd el, VÉGE lesz:) )
Egyenlőre befejezem, félek hogy elszáll az irományom...
És az egyik kedvenc képem: