Szilbee: Mindig le vagyok cseszve, hogy stresszelek feleslegesen, mikor minden szép és jó. Merthogy havonta a nyakába öntöm minden kérdésem, ami eszembe jut, ő meg csak azt mondogatja, hogy ez és az a panasz nem kóros..... ez is normális...ez azért van, mert terhes vagyok...stb. Szóval a vége mindig az, hogy élvezzem a terhességet, minden oké és szupi, 4 hét múlva menjek vissza. Apa szerint süt rólam az aggodalom, amikor ott ülök és kérdezek, ezt értik félre, hogy ez megy non-stop folyamatosan...Pedig nem.
Tibi APu szerint a doki érzi, hogy a bizalmam irányában nem 100%-os, mert ha az lenne, akkor nyugodtabb lennék. Hát nem tudom, ilyen mélységbe még nem elemeztem az egész helyzetet.
A medencefájdalomra annyit mondott, hogy a terhesség velejárója, tágulnak a medence csontok, de nem aggódjak, azért teljesen nem fog szétesni
(Még jó...) És hogy megnyugtasson, hozzátette, hogy jön még ehhez hamarosan a gerinc- és derékfájás, úgyhogy....Mondtam neki, hogy marhára fáj, de nem hatotta meg.
A hányingerről volt még szó, hogy ez is marha jó, hogy még van, örüljek neki, mert magas hormonszintet jelez, ami erős és stabil terhességet jelent. Szóval most örülök neki.