Új privát üzeneted érkezett!

Ildi!
négy éveset akartam írni :oops:

Kép
kbernadett

Lizocska reméljük nem kell befeküdnöd.Gondolok rád :) Nekem is vizesedik kezem,lábam. Sőt a hasam megint elég sokat keményedik,ha sétálok fáj is.Igy elég sokat pihizek.Szerdán megyek este dokihoz,remélem minden rendben lesz,a kórházat én is szeretném megúszni.
Ja,és örülök,hogy jól telt a nyaralásotok :) :)

Kép
Kép
tundi24

Többieknek is nagyon köszi a köszöntést :)

Megvolt a szülinapozás,mostmár nagyon játszanak az új szerzeményekkel :lol:
Minden nagyon jól sikerült,volt öröm,csak úgy szaggatták a csomagolópapírokat az ajándékokról.
Egyetlen bibi volt--Sziszi napocskás tortijának a teteje megsérült egy kicsit-valszeg mert magas volt és kicsi dobozba rakták.de majd meglátjátok hogy oldottuk meg,ha teszek fel képeket... :wink: -de így is nagyon tetszett csajszimnak

Pusza

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Betti! Bettike nagyon szép nagykislány. Hihetelen, hogy csak 5 hónappal idösebb Antóniánál.
Drukkolok nektek az ovikezdéshez.
Akkor gondolom neked tart még a nyári szünet.

Ildi! Gratulálok én is a fősulihoz, de jó lesz majd neked.

Cleo! sajnálom a torta esetét, elég dühitő lehetett.
Kiváncsian várom a képeket. Olyan jó, hogy a gyerekek együtt tudják ünnepelni a szülinapjukat.

Judit! de jó, hogy újra irsz. Igen mi Split alatt voltunk 50 km-rel egy kis faluban Krvavicában/ remélem jól irtam/, nagyon jól éreztük magunkat.
Sajnos Trogirt nem ismerem, de bizti nagyon jó hely lehet.

Nagyon jók a fényképek. A Balcsit én is nagyon szeretem eredetileg oda akartam menni nyaralni, de Attila rábeszélt Horvátországra.

Kati! Örülök, hogya múlt hetet ilyen jól ki tudtátok használni, jól is tettétek.

Ez a kaka story nem semmi, el is ment most a kedvem a Tisza-parti játszótól. Pedig lassan jön a gesztenye szezon is.

Jó munkakezdést kívánok neked.

Szilbee! Bocs, pontosan mit kerestek Leventénél a röntgennel?
Akkor szerencsére minden rendben van.

Látom a kis pocaklakó is szépen növöget.

Lizocska! Szoritok, hogy ne kelljen bent maradnod a kórházban.
Akkor tényleg nem lenne egyszerű, hogy Emmára ki vigyázzon.

Jó éjt

Kép
Kép
mongi

Szia Mongi! :)
Leventének a csontefjlődését nézték röntgennel. Szerencsére minden eredmény a korának megfelelő. Bár én semmi változást nem láttam a két röntgenfelvétel között..., de hát ugye nem is vagyok orvos... viszont azt hittem szemmel láthatóbb lesz majd a különbség. :roll:

Lizocska!
Helyzetjelentást kérünk!!!

Tündi!
Eddig hány kilót szedtél fel?? Már ha publikus az adat! :oops:

Cleo!
Várjuk a képeket!

Jaimee!
Akkor ma mentek ugye uh-ra, ugye?

Vali!
Ti hogy álltok a beszoktatásal??
szilbee

Szilbee, publikus 11kg-nál tartok.

Cleo,várjuk a képeket! :)

Kellemes napot mindenkinek.Ma jön a védőnő,de nem tudom minek már megint.Na mindegy.

Kép
Kép
tundi24

Ildi! Anyukám is a kecskeméti óvónőképzőbe járt anno:) Szerencsés vagy, hogy Anyukád tud menni segíteni. Én is szívesen járnék megint valami suliba, de most nem tudom vállalni.

Mongi! Antónia hogy bírta az utazást Horvátországba? Gondolom kocsival mentetek. Marcival még nem mernénk bevállalni ekkora utat, mert a kétórás Fehérvár - Szolnok távolság is épphogy belefér a tűrésbe. Aludni sem tud többet 3/4 - max 1 óránál, akármilyen fáradt, mert nem tud helyezkedni az ülésben.

Jó volt a Balatonon is, nagy élmény volt neki az is, hogy elmentünk vonattal Füredre, onnan meg hajóval Tihanyba. Imádja a vonatokat.
Marcika egyre nagyobb kópé, de olyan aranyos dolgai vannak :)
judit_79

Szilbee: Igen, ma megyünk olyan 3/4 7 felé. Remélem, nem kell sokat várni, mert nem vagyok várós hangulatomban. :? :? Sőt, egyáltalán nem vagyok jó hangulatban, de majd elmúlik...

Lizocska: Mi újság?

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Sziasztok!

Andi, Zsoltikának én is nagyon sok boldog szülinapot kívánok!

Judit, már épp hiányolni akartalak, hogy régen voltál, de látom igazolt a hiányzás :lol: Tök jó lehetett nektek!

Petri, voltunk tegnap Miklóson és kiszaladtunk Püspökibe. Figyeltelek, de nem láttalak kinn benneteket! Kicsit ledöbbentem, hogy hogy néz ki a part, ahol kivágták a fákat, a helye tiszta gaz! Így sok értelme volt :?
Csongi most volt kinn először, nagyon élvezte, este mindenhonnan a homok hullt belőle :lol: Nekem meg nosztalgiám támadt, de mindig így járok, ha kimegyek!
Párodnak hogy sikerült az állásinterjú? Felvették?

Tündi, csak 11 kg? Az jó, én 18-ig meg sem álltam :oops:

Lizocska, tuti minden rendben lesz! Nagyon drukkolok neked. Tesód hol dolgozott, ahonnan csak úgy 23 embert egyik napról a másikra elküldenek?

Vali rég voltál, mi újság nálatok?

Évi és
Kép
csongianya

Lányok!
Megint elkezdtükk a bilizést... Jelentem sikerrel... bár érdekes, hogy mikor kisgatya volt rajta, akkor simán bepisilt, viszont mióta nincs ratja semmi, azóta 4-ből négy alkalommal belepisilt. Sőt magától ment oda a bilihez és ült rá. :shock: :D 8)
Lehet hogy az alsónadrágra is azt hiszi, hogy pelenka??? :roll: :?: Szerintetek??

Tündi!
Húúú a 11 kg az nagyon ideális!!! :D Tök ügyes vagy!!! 8)

Jaimee!
A hormonok vagy valami más az oka?? :( Gondolj arra, hogy hamarosan megint mentek babalesre!!!! :D várjuk nagyon a fejleményeket!!! 8)
szilbee

sziasztok

Nos tegnap, mivel a dokit nem tudtam elérni eszembe jutott, hogy van egy másik nővérem is aki special többek között szülésznő is. Gyorsan felhívtam, hogy ő is mondjon véleményt. Megnyugtatott,hogy ha az a toxo-bigyó lenne akkor nem csak a lábam dagadna hanem rosszul is érezném magam. Mindenesetre az mondta kevesebb folyadékot igyak, és az ételekből felejtsem el a sót meg a fűszereket,mert azok megkötik a vizet. Meg még azt mondta ha nagyon nem múlna el és még nem tudnék menni a dokihoz hívjam fel a védőnőt a vizeletet és a vérnyomást ő is meg tudja nézni. Ma ébredés után még pihiztem fekve jó pár órát és most,hogy megnéztem a lábam a normál nagyságára visszaállt. Hívtam a dokit, azt mondta csütörtökön tud megvizsgálni addig pihizzek itthon. Úgyhogy most újra pihi van.

csongianya: a nővérem a Sanofi gyógyszergyártó cégnél dolgozott orvoslátogatóként . De most úgy döntött (amúgy sem szerette az orvoslátogatást), hogy most már teljes gőzzel a homeopátiával fog foglalkozni, végül is ez az amit szeret csinálni, meghát nem hiába tanulta, tanulja évek óta(mert ugye ezt élete végéig tanulhatja). Szerintem meg érzéke is van hozzá, meghát azért merem én is megadni a számát annak aki érdeklődik, mert rendkívül alapos ember. Azért már anno az orvosit is nagyon jó eredménnyel végezte, és ezt a homeopátiát is nagyon komolyan tanulta már hat éve.

Ildi: ne szólj semmit az anyósodra őt legalább érdeklitek. Az én anyósom mióta Emma megszületett kb. 4-5-ször volt nálunk. Mindig hoz valami ruhát, de persze fogalma sincs(meg sem kérdezi ) ,hogy Emma mekkorát hord, most is ugye 80-as ruhát hordunk, erre hozott egy 98-as kis pólót. Azt mondja jó lesz az nemsokára nem? Mire én: igen talán jövő nyárra...És mindebben a poén ,hogy Pisti(a férjecském) egyes gyerek tehát neki Emma az egyetlen unokája. Az én szüleimnél Emma a hatodik unoka mégis ha már egy hete nem látják jönnek , vagy mi megyünk mert hiányolnak minket...

Ha szabad a súlyhoz hozzászólnom én eddig 3 kg-ot híztam. De persze azt hozzá kell adni, hogy elég nagy volt az induló súlyom, úgyhogy a kis manó onnan szedegette el a számára szükséges súlyokat. Így mostanra belefogytam egy-két régebbi ruciba ami totál sikerélmény. Remélem szoptatás alatt tovább mennek le a kilók , így talán jövő nyáron már vehetek szoknyát. Hozzá kell tenni Emmánál szülés után teljesen jó súlyban voltam, csak szoptatás alatt túlzásba vittem az evést és jól meghíztam, na erre most nagyon figyelek.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Szilbee: Hát valszleg hormonok, mert bár tényleg felbosszantottak a rokonok, de azért nem kell fél napokat bőgni....Aztán megtudtam, hogy haláleset történt a családban, akkor meg a másik fél napot bőgtem át..... :cry: :cry: Ma meg fáj a hasam, hogy ettem e valamit vagy nőgyógyilag fáj, nem tudom eldönteni. Kicsit premens, de nem görcsöl. Egyelőre. Remélem a tegnapi napnak nincs köze a mostani hasfájáshoz. :? :? Még jó, hogy ma mindenképpen dokivizit....

Lábdagadás: Nálam ránézésre még semmi, de a papucsban, szandiban érzem, hogy megnőtt a lábam. :shock: Korai ez még, nem?

jaimee

Jaimee!
Akkor egyed a magnezium citri-t vagy a magne B6-ot, amíg nem lát Mosonyi. :(
Sajnálom, hogy így összejöttek a dolgok... de fel a fejjel... olyan gyorsan fog elmúlni ez a rossz ked/hangulat, amilyen gyorsan jöt!! :wink: Nekem legalábbis így szokott lenni...
szilbee

Képek a szülinapről :)

Kép Kép Kép Kép Kép

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Andi!!!
:D :D :D De édesek!!! :lol: :lol: :lol:

Ja és tök jó a tortatrükk!!! :wink:
szilbee

Cleó: Aranyosak a gyerekek és azok a torták.... :D :D

Szilbee: Igen, vettem be magneB6-ot, aztán este meglátjuk.

Egyébként szombaton először rugott úgy a pici, hogy apa is érezte idekinn. :D :D Tetszett neki nagyon, mármint Apának. Tök jól elbeszélgetett a babával, az meg csak rugott-rugott.... :D

jaimee

Andi! Nagyon jók a képek! Látom volt ajándék bőven :D Milyen nagy fiad és lányod van!!

Jamiee!! Remélem, hamar elmúlik a rossz hangulatod. Lehet, hogy a hasad is az idegességtől fáj...
Nálad még nem lehet tudni a baba nemét? (Bocs ha már írtad!)
judit_79

Judit: Legutóbb (5 hete) a doki azt mondta nagyon óvatosan, hogy "inkább lány". A kórházban az UH-n természetesen nem foglalkoztak a nemével, de hátha ma már biztosabban látni.

jaimee

Szilvi,Jaimee köszi..háátt muszály volt ügyeskedni :oops: :)

Jaimee.pihizz sokat és nem lesz semmi gond.én a 20héttől annyi ideget nyeltem hogy hűha (sziszinél)+rosszkedv is volt stb.stb.és csak nem lett baj :wink: .
De jó,hogy Apa is érezte már babócát.nálunk még az volt a sláger,hogy hallgatta a pocihoz tapasztva a fülét a szívverésüket. :)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo szupik lettek a képek és torták..hm..Lehetne már nálunk is valakinek szülinapja,hogy ehessek,de azok még odébb vannak :)

Jaimee,remélem hamar elmúlik a rossz kedved,rám is rámjött néha a bőghetnék,most is elég könnyen sirva fakadok,de már nem annyira vészes.

lizocska gratula hogy csak ennyit híztál,nagyon jó neked.Sztem a végére nekem lesz vagy 15-t,de hát mit csináljak vele?Remélem szülés után szépen le fog menni,mert amugy sem vok egy kis darab:(

Kép
Kép
tundi24

Zsoltikának Nagyon Sok Boldog Szülinapot Kívánunk!!!!! Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok!!!

Mindenkitől bocsi aki írt nekem és én nem válaszoltam de megint rossz a gépem :evil: Nem tudom mikor leszek megint gépközelben ezért csak gyors válaszok...

Szilbee!!
Ma voltunk 1 nap beszoktatáson nagyon tetszett Diusnak főleg a kis wc meg mosdó stb......tudod minden pont az ő mérete és hát 100x is kiakarta próbálni :lol: Meg a sok motor bici stb..nagyon újdonság neki majd nem tudom ,hogy fog neki tetszeni ha ott kell neki maradni :?:

Andi!!!
Gyönyörűek a gyerkőcök a képeken :D Látom a LEGO azóta is nagy sláger :wink:

Többiek ne hari,most csak ennyit tudok írni igérem ha megjavul a gépem jövök ...
Kép Kép

KépKép
diÁcska

Vali.
Köszi.

az a fránya gépetek. :evil: -pedig de jó,hogy írsz :)

örülök,hogy tetszik Diusnak a bölcsi (már majdnem ovit írtam,olyan nagy csaj ő is :oops: ).Kicsit írígy vagyok a bölcsikre a sok moci meg egyéb miatt-na nálunk ilyen nincs sajna-pedig képzeljétek a nagy 5éves fiam még manapság is szereti a kicsi motorját :wink:

Hééé.Dius..........ni-ni

Boldog 2,5évességet!!!!!!
:) :) :) :) :) :) :)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Betti.

Bettikének hogy tetszett a mai nap?Várjuk az élménybeszámolót :)

Ja,Vali...igen Lego...egyszer Te ajánlottad...mostmár "mániákus"gyűjtő :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
cleo27

Jó reggelt!

Jó kis frissítő esőnk volt az éjjel. :D

Megvolt a doki vizit, minden oké, babó méretei rendben, méhlepény "gyönyörű", méhszáj zárt. Bezsebeltem a szokásos megrovást és eljöttünk. :lol: Ja, és még mindig kislány. :D

Tibi apu otthon kibökte, hogy izééé...nem lehetne inkább Enikő a neve? Miután már 2-3 hónapja Emeseként fut szegény.... :roll: De persze nem dőlt el semmit, most megint "gyerek" lett a baba, ha beszélünk róla. No, vissza a melóhoz.

jaimee

Szép jó reggelt mindenkinek és szép napot is :)

Jaimee,örülök,hogy minden rendben van veletek :) A nevet meg majd eldöntitek mire kibújik:)

10körül megyek be kórházba,ugyanis nem tudom eldönteni,hogy a vizeletem vagy a magzatvíz csöpög.De csak akkor észlelem miután pisilek,akkor amikor felkelek a wc-ről akkor egy csepp folyik végig a lábamon.Már nem először tapasztalom,de tegnap rámijesztett a védőnő,hogy ha a magzatvíz csöpög az fertősétől lehet.Igy ma reggel felhívtama dokit,persze tegnap volt ügyeletbe,de azt mondta menjek be a kórházba és ott megnézik.Nagyon félek,nem szeretném ha az én tudatlanságom miatt lenne valami baja Lucának,de én azt hittem ez csak vizelet.Most reménykedem,hogy nincs semmi baja,és hogy nem fog lecseszni az ügyeletes doki,és hogy tényleg csak a vizeletem csöpög.Az sem érdekel már ha bent tartanak csak Lucának ne legyen baja!!!

Jajj,na még jövök beszámolok ha hazaengednek.szurkoljatok légyszives!

Puszi mindenkinek!!

Kép
Kép
tundi24

Tündi!

Én nem hinném, hogy a magzatvíz!!!! Szerintem simán lehet ilyenkor egy kis inkontencia, ne félj, nem lesz semmi baj! Az én emlékeim szerint a magzatvíz nem csöpögött, hanem ömlött! Azért mutasd meg magad, jobb az óvatosság!

Andi, tök jók lettek a torták! Szépek a gyerkőcök, én is arra gondolotam először, hogy nálatok is menő a LEGO:)))) Sziszi már kész kis hölgy, kíváncsi leszek, hogy tetszik majd neki az ovi!

Vali, örülök, hogy Dius élvezte a bölcsit. (melyikbe is mentetek?) Anno a gondozónők azt mondták 2-3 hét után jönnek rá a gyerekek, hogy akkor most nekik ott kell maradniuk, akkor szokott sírás lenni. De lehet, hogy nálatok is elmarad, úgy, mint nálunk :lol:

Lizocska, hogy vagytok???

Jaimee, jó, hogy minden rendben nálatok! Enikő.... nekem nagyon tetszik ez a lány név!

Az én fiaim meg elutaztak Nagyszalontára a nagyszülőkhöz. Én most nem mentem, hagy legyenek egy kicsit együtt :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Tündi!
Remélem nem lesz semmi gond!!! :( Császáros lévén nem tudok neked semmi okosat mondani. Jó hogy megnézeted magad! Fő az óvatosság!! :)

Jaimee!
Örülök, hogy minden ok! :)
Arra gondolt Mosonyi, hogy tágul a medencéd?? azért fájdogál annyira? Képet most nem csináltatok esetleg?

Vali!
Hát ez tök jó, hogy ilyen jól mennek a dolgok!! :) A hiszti is csillapodott Diusnál?
Tényleg! Első alkalommal ti hányra mentetek?? A héten nekünk is menni kéne, megbeszélni a dolgokat Tecával, a gondozónővel...

Rólunk:
Tegnap egész nap bilibe ment kis és nagy dolog egyaránt, de csak ha egy szál fütyiben volt. Most már teljesen egyételmű, hogy az alsógatyát egyenértékűnek gondolja a pelenkával... kényelmesen pelepisil... Valahogy rá kell vezetnem, hogy a gatya az nem pelenka... lassan itt az ősz és nem rohangálhat naphosszat egy szál semmiben... mert befagy különben a feneke... :roll: :lol:
szilbee

Jaimee!
Miért lettél megróva????? :shock: :lol:
szilbee

Szilbee: Mindig le vagyok cseszve, hogy stresszelek feleslegesen, mikor minden szép és jó. Merthogy havonta a nyakába öntöm minden kérdésem, ami eszembe jut, ő meg csak azt mondogatja, hogy ez és az a panasz nem kóros..... ez is normális...ez azért van, mert terhes vagyok...stb. Szóval a vége mindig az, hogy élvezzem a terhességet, minden oké és szupi, 4 hét múlva menjek vissza. Apa szerint süt rólam az aggodalom, amikor ott ülök és kérdezek, ezt értik félre, hogy ez megy non-stop folyamatosan...Pedig nem.
Tibi APu szerint a doki érzi, hogy a bizalmam irányában nem 100%-os, mert ha az lenne, akkor nyugodtabb lennék. Hát nem tudom, ilyen mélységbe még nem elemeztem az egész helyzetet.

A medencefájdalomra annyit mondott, hogy a terhesség velejárója, tágulnak a medence csontok, de nem aggódjak, azért teljesen nem fog szétesni :shock: (Még jó...) És hogy megnyugtasson, hozzátette, hogy jön még ehhez hamarosan a gerinc- és derékfájás, úgyhogy....Mondtam neki, hogy marhára fáj, de nem hatotta meg. :D

A hányingerről volt még szó, hogy ez is marha jó, hogy még van, örüljek neki, mert magas hormonszintet jelez, ami erős és stabil terhességet jelent. Szóval most örülök neki. :D :D

jaimee

Aha.... így már értem... :wink:
Nekem is van még néha hányingerem... pláne, ha a Zuram vezet... de most már Ő is sokkal óvatosabb és még reggelente is hagy pihizni, hog lassan keljek fel, ne legyek rosszul... mert ugye akkor elviselhetetlen vagyok. :oops: :oops:
szilbee

Szilbee: Téényleg, amikor hazafelé jöttünk a Balcsiról, Apa sem "száguldozhatott" :D

Nem tudom, de piszok megkönnyebbülés lesz Mosonyi dokinak, ha egyszer megszülök. Fel fog lélegezni. Ha tudná, hogy második csemetét is tervezek, egyelőre csak én....

jaimee

Jaimee!! :lol: :lol: :lol:

Teszek képet rólunk... A hétvégén készültek.

pocak napozatás
gyermekmunka a répaföldön
repül a perül a ..... Levente
a kis denevér
apa és fia

No menek pihizni...

Kép
szilbee

Ja.... Jaimee!!! Terheléses cukor mikor lesz???
szilbee

Szilbee: Ez hegyes!!! Mármint a pocakod. :D :D Tök jó, mert ilyet még nem is láttam, nekem olyan, mintha dinnyét nyeltem volna. De szééééép! :D Levente micsoda szorgos... :D Összefoglalva: nagyon jók a képek, apa és fia együtt.....Felkavart hormonjaimmal szinte megható. :D :wink:

Cukorra? Valamikor a jövő héten. Brrr...Grrr...Most éppen nem hányok az édestől, úgyhogy talán sikerül lenyomnom a szirupot.

jaimee

Szilvi.

Nagyon jók a képek.azzttaa micsoda poci.. :shock: -nagyon édi.és tényleg hegyes :)

Jaimee.örülök,hogy minden oké veletek.te legalább kis bátor vagy...nekem is millió dilemmám volt,de szinte csak a felét mertem megemlíteni anno a dokimnak :wink: -bezzeg itthon meg fújtam a magamét-és kergettem az őrületbe mindenkit :twisted:

Tündi.várjuk a híreket,hogy mi volt a kórházban.bizti minden oké,de nem árt az elővigyi..

Évi.nálotok Csongi Lego-párti?mivel szeret játszani?na jó a focin kívül? :wink:

Szép napot..

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

No... kitöltöttem a gyes-t igénylő papírokat...

Jaimee!
Feltétlen vigyél magaddal citromot!!! Könnyebb meginni, ha csavarsz bele egy kis savanykát, vagy iszol mellé citromos vizet. Szerencsére ezt még a laboros csajok is legális szernek minősítik... sőt láttam már olyat, hogy lecsesztek egy kismamit, hogy miért nem hozzott citromot... :shock:

Tennél fel te is pocifotót???!!!!! Léccccccciiiiiiiiiiiii! :mrgreen:
szilbee

Ja... volt 10-en évesen egy köldök plasztikám ( a születésem után, túl nagy maradt a köldökcsonk )... azért hegyes... :lol: :lol: ... még most... ;)
szilbee

Cleo: Hát inkább a doki bácsi kívánjon a pokolba, mint az Uram. :lol: :lol: :lol: :lol: De tanulom különben a leckét, szóval pocifájás lehet, csak ne görcsöljön, a hát-medence-derékfájdalom pedig normális velejárója a terhességnek....

Szilbee: A pocakom most is akkora, mint az iwiw-en, csak éppen most már felfújódás nélkül is. :D :D :D Szépen növöget. :D Tehetek éppen fel frisset, de nem lesz látványos a változás.

Viszek citromlevet, az biztos, anélkül nem tudom mennyi esélyem lenne...

jaimee

Sziasztok!!!

Tündi!
Mit mondtak a kórházban?
Remélem minden rendben van veletek!
ivett&fanni

Jaimee!
Tegyél!!!! :D Én csak miniatűrben látom az iwiw-en a képedet. :cry: Valamiért nem tudok egyetlen egy képet sem megnézni nagyban... és foggalmam sincs, hol kéne ezt átállítanom. :?
Szóval.. tegyél lécccíííííííí! :mrgreen:
szilbee

Szilbee: Küldtem át a freemail-edre fotókat. :wink: Ezeket meg tudod rendesen nézni?

Tündi: Hírek?

jaimee

Jajj de jó!!! :D Köszi! Gyorsan meg is nézem!!!! 8)
szilbee

De formás pocid van! :D Tényleg dinnye... mármint nem hegyes, mint az enyém.
A szembe fotón nagyobbnak tűnik, mint az oldalról fényképezetten... pedig épp fordítva szokott lenni. :lol:
szilbee

Szilbe: Köszi, de mondom, nem mérvadóak az akkori képek. :D

jaimee

sziasztok

Én a napokban átmentem mormotába, elaltatom délben Emmát és magamat is :lol: . Pedig Emma nem is koránkelő 8 körül kel fel. Amúgy megvagyunk a lábam dagadgat de nem olyan vészesen.

jaimee: Képzeld a lánynév nálunk is az Enikő volt, de eddig úgy látszik az apu nevét kapja a kis "kukis". Egyébként tök jó ,hogy mindent meg tudsz kérdezni a dokitól, nekem külön szugerálnom kell magam ,hogy el ne felejtsem ez-vagy azt megkérdezni. Valahogy ez a fehér köpeny dolog blokkol. Pedig a doki igazán rendes egy szavam sem lehet.

szilbee: nagyon jók a képek, látszik ,hogy Levente igazi kis elevenség :lol: :lol: Ez a citromlé dolog nekem új, kár,hogy nem jöttem ide korábban akkor azzal ittam volna azt a szörnyű trutyit, így meg majdhogynem visszaköszönt.. :shock:

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Ez az első nap az oviban:- mivel lusta vagyok a naplónkból másoltam be...

Bizony túl vagyok az első ovilátogatásonnagyon szépen felöltöztünks végül megfésülködtünk megmostuk a fogamat. Közben jött Zsanika átvitte Mikit hozzájuk mert hogy nem volt itthon senki Készültek fényképek is
Biciklivel mentünk az oviba....nagyon bátor voltam még az elején mert én nyitottam a kaput, meg befele is én mentem, de utánna utánna viszont egyből bújtam anyához, és alig bírt kerakni, de elkezdtem hintázniodajött egy kislány Krizstinek hívták, nagyon összebarátkoztunk bár ő egy pciit időebb mint én ő már 5-6 éves. Aztán én hintáztam s gyültek a gyerekek körém én meg csak ültem csendben. Utánna elmentünk csúszdázni hátha de nem sajnos először még azt se akartam
Majd vissza hintázni, aztán menjünk nézzünk szét s elkezdtem csúszdázni. Anya eleinte aggodva fogott nehogy leessek aztán rájött hogy hát nem vagyok én olyan nyámnyila semmi bajom nem lesz s én olyan jókat csúszkáltam. Volt két -3 fiú aki körül vett s jöttek utánnam Anyát meg valószínű ovónőnek nézték ugyanis mindig őt hívták mikor hinztátunk hogy lökje meg mikor csúszdáztunk meg hogy figyelje milyen gyors meg milyen ügyes meg stb De tetszett neki, azon gondolkogik hogy lehet hogy szakmát tévesztett?

Aztán jól elvoltam persze anyát egy percre se hagytam a figyelmem nélkül.
De a vége fele bátorkodtam aztánanya kérdezte hogy menjünk e haza...én meg mondtam nem menjünk csúszdázni. Aztán elfárdatam egy picit s egyik leugrásom alkalmával odabújtam anyához s odajött az ovónéni mondta hogy ha akarunk hazamehetünk, anya meg mondta hogy még két perccel ezelőtt azt mondta hogy nem akar így akkor még nem mentünk hanem egyszer lecsúsztama csúzdán s akkor már fogtam is anya kezért és már húztam is hogy menjünk....... Ennyit az első ovis napomról. De rakok képet

Cleo, nagyon jók lettek a szülinapos képek:-)
majd írok még mert olvaslak ám titeket:-)

Kép
kbernadett

Bettike :)

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép
szilbee

Itt is köszönöm szilbee :D

Kép
kbernadett

Ma sikerült összefutni a tesco kútnál való fizetésnél egy kedves ismerőssel. Előttem fizetett, meglátott, és a következő párbeszéd zajlott le:
-jé te még egyben vagy?
- igen még egy hónapom van hátra (erre fennhangon a következő mondat)
- hogy te mennyire meghíztál (mire én)
-csak 3 kg-ot híztam
-hát akkor jó sok maradt rajtad!
- a szoptatás alatt jöttek fel a kilók..(mondom csak szabaduljak már ebből a csöppet sem kellemes helyzetből)

Most mondjátok meg miért kell húsz ember előtt fennhangon ilyeneket mondani? Egyátalán miért kell ezt megjegyezni? Aki nem vékony az tudja magáról,hogy nem az miért kell ezt még az orra alá is dörgölni?

Nem baj remélem majd akkor is összefutunk ha már lefogytam, és akkor aztán jól az orra alá dörgölöm.

Betti: gyönyörű a nagylányod, remélem jól megy majd az oviba szokás többi napja is.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?