Új privát üzeneted érkezett!

Mali!
Ez tényleg eléggé nehéz helyzet lehetett!
Belegondoltam, és hát nem semmi...!
Ő ki, te be... :?

Köszi az érdeklődést!
Változatlan a helyzet. Vérezgetek. Most kicsit többet mint amikor hazajöttem a kórházból. Vagyis megint menstruáció szerű vérzés van. Pénteken megyünk vissza a dokihoz, kíváncsi leszek, hogy mi lesz.
De én már nem tudok egész nap feküdni. Nekem egészen egyszerűen ez nem megy... :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Lajának még mindig folyik az orra, de legalább már nem köhög. Az orrszívás egyre elkeserítőbb. Tegnap este ketten fogták le, hogy én ki tudjam szívni a cuccot és úgy üvöltött, mint akit nyúznak. De amint vége lett a kínzásnak csend lett, úgyhogy ez csak sima hiszi. De elég szörnyű ám...
Szombatra én is beteg lettem, de olyan szinten, hogy felkelni sem tudtam, mert úgy fájtak az izületeim. Orrfolyás, torokfájás, stb. Mára már kicsit jobb, az ebédet is megfőztem. A vasalnivaló viszont a plafonig áll, de vasaljon ilyen hőségben az akinek 2 anyja van. Most is 28 fokot mutat a nappali hőmérője.
Piroska, szuper lett a párna! Nagyon ügyi vagy. Én egy gombot sem tudok felvarrni olyan béna vagyok. Múltkor megpróbáltam, de lazán odavarrtam a ruha ujját is.
Verna, Nagy gratula Flórának!
Kispraga, Nektek is gratulálok! Sok sikert és boldogságot!
Tiop, neked működik az msn spaces? Nekem már egy hete nem és félek, hogy nem is fog. Sajna semmilyen emilcímet nem találtam ahova írni lehetne ezzel kapcsolatban. Nagyon sajnálnám, ha köddé válna a blog. :cry:
Mali, nálunk is ez a helyzet, ha netán bemegyek a hálóba. Nekitámaszkodik az ajtónak úgy nyafog, hogy engedjem be, én meg nem tudok kijönni. Elég nehéz az élet amióta megindult a lány. Arról már nem is beszélve, hogy a nappaliban minden mindenre rá van tolva, úgyhogy leginkább úgy néz ki, mint egy raktár.
Vendég

Nirce: Köszönjük mi jól vagyunk nagyon. Kristóf egy 71 cm, 8 és fél kilós életteli gyönyörű kisfiú. Egész nap a rosszaságon töri a fejét. Hatalmasakat kacag, bár most egyszerre 4 foga jön úgyhogy meglehetősen nyűgös és az éjszaka nagyon nehezen aludt el, és sokszor felsírt.
Kúszik-mászik, folyamatosan próbálkozik a felüléssel, de tegnap a kádban felállt!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon jól eszik (már mindent, tejes és lisztes dolgokon kívül, gyümölcs, főzelék, hús (egyedül a sütőtököt nem hajlandó megenni))
Úgyhogy hála istennek minden a legnagyobb rendben van nálunk!!!!

Verna: nekem jó bármikor, azt hiszem megadtam a mobilomat (ha nem akkor írj és elküldöm privibe),úgyhogy bármikor nyugodtan csörgess meg.
Olyan szép Flóra baba, és látom már nagyon ügyesen ül. Ja és gartulálok a felálláshoz. Annyira ügyesek én mindennap rácsodálkozom, hogy mennyit fejlődnek ezek a pici emberkék!!!!!! :D

remélem mostmár többet tudok jönni beszélgetni, bár most szeptembertől megint kezdődik a suli, úgyhogy arra is kell koncentrálnom, persze csak a Kristóf után!!!!!!!!!!!!!!

Kép
tami2900

Giga: Jól látom, hogy ismét anyai örömök elé nézel??????

Ha jól látom akkor nagyon-nagyon GRATULÁLOK!!!!!!

Kép
tami2900

Piroska!
Természetesen héja nélkül esszük a gyümiket. :lol: Mostmár rendszeresen ledőlök szopik előtt 10 percre, ha tudok Dóri mellé. Sajnos amióta átalussza az éjszakát, azóta vannak a gondok.
Hát majdcsak túlleszünk ezen is, végül is délelőtt sikerült a Sinlacot megennie, aminek nagyon örülök. :)

Mostmár tuti, hogy Andi babázik. :D

Giga!
Nem hangzik jól ez a vérezgetés, azért erőszakold meg magad azzal a pihenéssel. Irgum-burgum. Péntekig még sok idő van!! :wink:

Megyek, mert a vasalatlan elborította a lakást.

KépKép
tüccs

Na sziasztok!

Kispraga, gratula a babához!

Baba még sehol, ma voltam ctg-n, hát amilyen egyenes vonalat produkált a hasam, azzal akár szerkeszteni is lehetne... Amúgy minden rendben a doki szerint, de az előzmények tükrében ha szerda hajnalig nem történik valami, akkor szerda reggel cuccal együtt kell jelentkeznem, és befektetnek. Aztán kapunk még egy nap haladékot, és ha csütörtök délutánig sincs változás, akkor pénteken műtét. Pedig már kezdtem reménykedni...

Semmiféle házipraktika nem segít, voltam nagybevásárolni, lépcsőzök, mexikói és távol-keleti csípős kaját zabálok, megettem egy hatalmas ananászt, ittam gyógyteákat, de a gyerek nem akar kijönni! Egyedül a szexet nem próbáltuk, mert a nyákcsap már nincs meg, és így fertőzésveszélyes... Pedig az a leghatásosabb...

Annyira nem akarok befeküdni idő előtt, hogy azt el nem tudom mondani. Bogit is nagyon meg fogja viselni, mert ma reggel se talált itthon amikor felkelt, és egész reggel bömbölt, míg értem nem jöttek a kórházba. Ja, és busszal mentem a kórházig, hátha segít a rázkódás, de hiába... :cry:

Valaki küldjön már egy jó kis vudu ráolvasást!!!! :lol:

Üdv!
andibab

Igenis Tüccs anyuci! :wink: :lol: :lol: :lol:
Megpróbálom megfogadni a tanácsot, de sajnos nagyon nehéz megállni. "Csak ezért megyek oda, csak az kellene most, csak megkenek magamnak egy kenyeret..."

Andibab!
Pedig már azt hittük, hogy...
Óvszer?

Kép
Kép
giga1

JA!
Tami!
Igen, megint babát várunk, de ez most nehézebb eset, mint Lili volt.
:cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
giga1

Andi, lépcsőzés és 2 ananász. :lol: Nekem ez vált be...
Vendég

Andi, nekem az vált be, hogy csütörtökön be kellett feküdnöm és este magától megindult... ha neked is be kell menned, szurkolok, hogy így legyen!!!

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Sziasztok!

Piroska, nagyon szépre sikerült a szopis párna, nagyon ügyi vagy!! :lol: Ez így igaz, ahogy írtad, sokszor a legjobbkor jön a segítség, akár anyagi, akár emberi kedvesség legyen az :D Mi is rengeteg ruhácskát kaptunk, hordozót, játszószőnyeget, szopipárnát többek között. A férjem unokatesójának két kisgyerekétől örököltük meg ezeket. Ja, gyerekülést, és etetőszéket is tőlük kaptuk.

Tami, de jó felőletek hallani!!!Tegyél fel képeket Kristófról!! Jó régen láttuk már, igaz lányok?!

Tiop, milyen volt a hétvége?

Andi, drukkolok, hogy Roni úgy döntsön, inkább kibújik, hogy ne kelljen idő előtt befeküdnöd. Már én is azt hittem, hogy babázol.

szép napot nektek!
Katica

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok!

Most fedeztem csak fel ezt a topikot, ne haragudjatok , hogy "bekontárkodom"! Éppen a napokban döntöttem el, hogy ebben a kórházban szeretnék szülni és érdeklődnék, hogy valóban olyan jó-e, ahogyan gondolom/hallom! Szóval örülnék egy meggyőző leírásnak :)

Üdv,
Viki

Kép
vargaviki

Giga:

Kitartás, én veszélyeztetett terhes vagyok a 19. hét óta. Egy pár hétig szigorú ágynyugalom volt, azóta pedig szigorú pihenés, szóval elég sokat fekszem. Teljesen megértem a helyzeted, de kitartás! Néha én sem nagyon bírtam a dolgot, de aztán ha mocorog a baba, mindig rájövök, hogy azért érdemes kibírni.... :). És legalább már nem a kórházban kell feküdnöm, mert az százszor rosszabb volt!

Üdv,
Viki

Kép
vargaviki

sziasztok,
köszönjük szépen a jókívánságokat!
Giga, remélem a doki csak jót fog mondani!
Andibab, szorítok, hogy már ne kelljen sokat várni Ronira!
Nagyon jó lett a szopipárna, mestermunka!
Szépek a képek, remélem lesz időm naponta olvasgatni, kicsit behozni a lemaradást.
szép délutánt mindenkinek! Zsó

Kép
Kép
kispraga77

átjavítottam a vonalzóm

Kép
Kép
kispraga77

Aranyosak vagytok, köszi a bíztatást!

Giga, az óvszer azért nem jó, mert pont a spermium prosztaglandin-tartalmára van szükség a méhszáj ellazításához, hasonló módon működik, mint amikor a "méhszájérlelő" zselét felteszik, hogy meginduljanak a dolgok, abban is prosztaglandin van. De nyákcsap nélkül nem javasolják... én azért felvetettem a férjemnek, ő meg azt mondta, hogy nem elrontója semmi jónak, csak nehezen fog "megtalálni" a hegyomlás-hasam miatt... :oops: :wink: :lol:
Ja, és elővettem a leggyűlöltebb házimunkát is, nekiálltam a férjem összes ingét kivasalni. De csak a hátam fájdult meg tőle.

Voltunk ma a Brendonban, vettem egy szúnyogriasztóval kombinált éjjelifényt, állítólag nagyon jó. Sötétedésre kapcsol be magától, és ultrahanggal riasztja a vérszívókat, semmiféle vegyszer nincs benne. Azért kényszerültem rá, mert ma reggelre Boginak "megették" mindkét lábszárát, szegénykém úgy néz ki, mint egy pöttyöslabda. És vakarózik. Most zavartam el őt apával a gyógyszertárba fenistil gélért.

Most megyek porszívózni meg mosogatni. Hátha... :roll: :wink:

Üdv!
andibab

Jól van na!
Megígérem többet fogok pihenni. :oops:

Andi!
Igazad van! El is felejtettem ezt az "apróságot". Így már tényleg kockázatosabb egy kicsit. De ti döntitek majd el, hogy mi legyen... :lol:

Viki!
Köszi a bíztatást! Kedves tőled!
Én a kórházról csak jókat tudok neked mondani. A "nagylányomat" 2006 év végén szültem. Szóval még friss az élmény. :D
A szülőszobák gyönyörűek, tele az alternatív vajjúdáshoz szükséges dolgokkal (labda, bordásfal, kád, szülőkerék). Az osztály is elég jó. Bár én annó alapítványi szobában voltam, tehát a 6 ágyasról nincs tapasztalatom. Az alapítványik nagyon jók. Csak ketten vagytok egy szobában, így sokkal könnyebb mindenben megállapodni (szellőztetés, látogató a szobában...). Ez természetesen fizetős. A csecsemős nővérek velem normálisak voltak kivéve egyet, és ahogy láttam a mostani bentlétem alatt ő még megvan. :evil:
Az újdonságok, hogy pelenkát (plusz popsitörlőt) neked kell biztosítani a babának, és már nem angolpólyában vannak, hanem rugikban, de ezt a kórház adja.
Azt hiszem röviden ennyi. A többiek is biztosan még hozzátesznek majd néhány dolgot.
Megnyugodhatsz, jó helyre jöttél!!! :lol:

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Andi megy a drukk! Szerintem azért a szex, akkor se árthat, ha óvszerrel vállalod csak be, mert a méhösszehúzódást az orgazmus elősegíti, nomeg ha egy kicsit is nyitva vagy, akkor a fizikai atrakció is tágíthat rajtad! Hátha, egy próbát tuti megér, utána meg úgyis szünet következik!

Kispraga, gratula neked! Bár még azt hiszem nem "találkoztunk"!

Giga, pihizzél! tudom nehéz, főleg gyerek mellett lehet az - bár ebben nincs tapasztalatom - de megéri!

Piroska, jó a párna! Nagyon ügyi vagy! Jön a szeptember és vele a mi időnk! :wink: Már kevesebb mint 5 hét! :shock:

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Giga,
FEKÜDJ!!!!!!!! Felnőtt és felelős ember vagy,a Babád életéért és egészségéért csinálod!!!!! Bocs, hogy így kimondom, de most nem lehetsz önző, muszáj megerőszakolnod Magad! Én sem élvezetből feküdtem 3 hónapot, és képzeld, CSAK wc-re és zuhanyozni kelhettem fel, még enni is ágyban kellett!!!! És: kibírtam!!!! Sokszor sírtam, dühöngtem, de nem mertem Marcika életét kockáztatni. MOST NEM TE VAGY A FONTOS!!!!!!! Nem akartalak megbántani, csak jót akarok Nektek!!!!!

Piroska,
szupi lett a párna!

Pilla,
szegény Laura, nagyon sajnálom, hogy így kell "szenvednie", remélem, mihamarabb elhagyhatjátok a szivattyúzást!

Mali,
jaj Istenem, szegénykém! Olyan elkeseredettek tudnak lenni a csöppségek!

Viki,
üdv köztünk! A kórház szuper, az orvosok szakmailag kivétel nélkül nagyon jók, emberileg azonban nagy a különbség köztük. Kinek ez, kinek az jön be. De mindenképpen jó kezekben leszel, akárkihez is kerülsz. A szülésznők egytől egyig szuperek, az osztály is nagyon jó, bár én családi szobában voltam, az olyan, mint egy hotelszoba. Én is veszélyeztetett voltam a 23. héttől. :cry: Kitartás!

Andi,
NAGYON DRUKKOLOK!!!!!!!!!!!!! Ha már ilyen szépen megfordult Roni, akkor már jöjjön is ki ugyanilyen szépen!!!!

Képzeljétek,
Marci nemcsak hogy állandóan áll, most már mindenen felhúzza magát, és már néhány önálló lépést is tett (egészen pontosan 3-at) a fotelt fogva!!!!!! És már nem a hónaljánál kell fogni, mikor lépeget, hanem csak a kezecskéit! Nem napról napra, hanem óráról órára többet tud! Nem tudom, mi ütött belé, eddig olyan lassacskán fejlődött. :roll: :lol: Ja, és ma egyszer, miközben állás közben az apjába kapaszkodott, egyszer csak elengedte, és 1 másodpercig önállóan állt! Aztán meg édesen lehuppant a popsijára. Ma már ezt is megtanulta, már teljes biztonságban tud esni.

Viszont van egy gondom: rákattant a tévére. Most, hogy tud mászni, ha be van kapcsolva a tévé, seperc alatt odakotor, és az elé tolt dohányzóasztalba kapaszkodva, térdelve nézi a tévét. Csak az a gond, hogy 40 centiről, a 72cm-es képernyőt!!!! És alig bírom onnan elszakítani, akkor hiszti van. Ha viszont nem teszem oda az asztalt, akkor a helyzet még rosszabb, mert akkor a tévéállványba kapaszkodva, 3 cm-ről nézi.... :roll: :? Sajna a nappalink nem olyan nagy, nem tudjuk távolabb tenni a tévét, és az sem megoldás, hogy egyáltalán nem nézzük, mert hiszen még egy híradót sem tudunk így megnézni! Őrület! Már minden elterelő dolgot megpróbáltam, de semmi nem érdekli ilyenkor.... Van valami ötletetek???? Nagyon édes egyébként ilyenkor, majd teszek fel róla képet, de egyáltalán nem tartom jó ötletnek amit csinál....

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!
Köszi szépen a sok dícséretet! :)
Ma nem volt sok időm, mert elmentem egyedül bevásárolni, a férjecskémnek ma volt a névnapja és sütöttem neki almás pitét, azt nagyon szereti. :) Nagyon jó dél körül vásárolni, kevesen vannak, minden van, nem fogyott még ki semmi, úgyhogy nagy élmény. :)
Tüccs:
azt hallottam, hogy ha átalussza az éjszakát, neked akkor is fel kell kelned fejni, hogy ne apadjon el a tejed. Egyébként meg bocsi, hogy feltételeztem, nem azért, mert gyagyásnak gondoltalak, csak a kizárás miatt. Ugyanis a növényeknek a héja szokott felfújni. Nem tudom, miért van, sajnos nem értem. Szerintem próbálj meg éjjel fejni, hátha visszaáll a tejed. Úgy mondanék okosabbat, olyan kár, hogy nem tudok :(
Andi:
hát most már tényleg szurkolunk neked nagyon! :) Lehet, hogy a gyerkőc azért nem indul el, mert ha később mentek, lesz szobátok. Ki tudja? :) Azért mindenekelőtt jó egészséget kívánok nektek! :)
Giga:
Jó pihit! :):):)
Jutta:
Jajj!!!! Eljön a mi időnk! Úgy túllennék rajta... De úgy félek is! :(
Hogy állsz a vásárlással? :)
Piroska

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Nircee:
nem tudjátok a TV-t a falra szerelni? Mert akkor nem tudja közelről nézni. Azt mondta anyu, hogy én is közelről néztem és rossz is a szemem. Nem tudom, hogy amiatt vagy nem, de azért szerintem nem jó neki...

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska,
egyáltalán nem jó neki, ezért sem örülök... Meg persze ott a mágneses tér, meg a sugárzás, az elektroszmog stb... A tévénk nem LCD, hanem hagyományos, még az a szerencse, hogy 100Hz-es, így legalább nem vibrál, de akkor sem jó. 55 kiló, falra így sajna nem tudjuk szerelni.... :cry: LCD tévé megoldás lenne, mert az nem rontja úgy a szemét, na de kinek van arra most pénze....
Boldog névnapot a férjednek!

Kép
Kép
nircee

Csatolok pár képet:

Kép Így állok

Kép Locsolok

Kép Már a nagy kádban fürdök

Kép Tévénézés közben

Kép Már térdelni is tudok!

Kép Az őrület határán :)

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!

Nircee, Szonja is tv-zik, de csak pár pillanatig megáll előtte, és megy tovább. Ha messzebb teszem tűri, de a szemét nem veszi le. MOndjuk ez csak a kedvenc reklámjaira vonatkozik, a többi nem érdekli. Próbáld meg valami mással elcsalogatni onnét. Amit szintén nagyon szeret. Szonját a labdákkal mindig be lehet "bolondítani" :wink: Szonjának eleinte még a felfedezés korszakában volt, hogy "jé tv!" addig sokkal jobban érdekelte. Mára megszokta, hogy az is van.

Andi, én is ugyanúgy voltam, mint Pimpoka. Szerdán be kellett feküdnöm, és aznap hajnalban elfolyt a magzatvíz. :) MOndjuk ennek ellenére este megcsászároztak.... :(

Pilla, mi csak ketten fogtuk le Szonját, de teljesen kiborultunk a végére. :cry: Ráadásul szegényemnek annyira berögződött az esti fürcsi utáni "kínzás", hogy ha elindulunk fürödni, már kezdi a sírást. Ma volt az első nap, hogy nem sírt fürdés közben. Ilyenkor úgy sajnálom, hogy ilyen szarság így megviseli a kis lelkét. :( Másrészt meg jó, hogy tud asszociálni :wink: :) :?

thenus

Sziasztok!
Vasárnap 3-ra értünk haza,de nagyon fáradt voltam,azért nem jelentkeztem idáig!Nos a beszámoló egy része!
Nagyon jó volt,lefelé az út kicsit rázós volt,mert kifogtunk egy olyan buszt amibe elvileg volt légkondi,de nem volt bekapcsolva!2 óra volt az út Gödöllői buszállomásról Jászapátiba!Zsani végig olyan izgága volt,hogy hól nállam hól a Tibinél volt!Nagyon sokan voltak,így meglehetett fulladni!Na mindegy!Ahogy odaértünk,már jött is értünk keresztapám,és 5 perc múlva már a gyerekek a kertizuhany allatt játszottak!(én is aláálltam) Igazi "tanyasiak" lettünk!Nagyon tetszett az,hogy olyan csend volt,hogy tényleg csak a gyerekek hangját lehetett hallani!Kocsi az csak elvétve járt az utcába,sőt egész Jászapátin ritkán járt csak kocsi!Nagyon sokan járnak biciglivel!Az utakon sok az elgázólt béka! Minden udvar nagyon szép,rendezett!Voltunk egy kis körúton,bejártuk a környéket!láttuk a gyógyfűrdőt is(meg is bántuk,hogy nem hamarabb mentünk arra)!Láttunk a főút mellett legelésző-kérődző vemhes tehenet!A szép tavat éppen engették le,mert tisztitották ki!Ezekről mind van képem! Nagyon nyugis,és csendes helyen voltunk!alig akartam hazajönni,annyira jól éreztük magunkat!Bográcsoztunk,szalonnát sütöttünk,buliztunk!Megbeszéltük,hogy jövőre legalább 1 hétre megyünk,és akkor több helyre elnézünk,sőt a keresztapám meghívott(előre)egy karácsony előtti disznóvágásra minket!Nem nagyon volt kedvünk kimozdúlni a hétvégén,mert Kerivel nem nagyon szogtam talizni,így sokat beszélgettünk!Nagyon szép helyen lakik!Nem luxus,de annál barátságosabb!Egy gondom volt!a bogarak!Nagyon sok volt belőlle!Ja és a békák ott ugráltak hajnalban az ajtónk előtt! Meglehet szokni ezeket is csak idő kell hozzá!Nekem fura volt,először a nagy csend is,de most meg már vágyom vissza!Nincsen ott az a nagy rohanás,eszeveszett idegeskedés!Tibi mondta is,hogy egyből ideköltöznénk ha nyernénk a LOTTÓn!Meghívtuk mi is karácsonyra őket!Mondtam nekik,hogy itt is alszanak!Van nekik kettő kiscicájuk,egy fehér és egy fekete!A két lány egésznap őket szekálta! Most bekell fejeznem,de innen folytatom,és teszek fel nektek képeket is!Késöbb!Most Zsani kíván engem!Hiányzik neki az egésznapos kintlét!(nekem is)
Pár kép!
Kép
Párommal!
Kép
Gyerkőcökkel!
Kép
Itt voltunk!
Kép
A tónál!
Kép
A buszon!

Kép
Gyerkőcök nagyon édesek!Neharagudjatok,hogy nem olvasok vissza,de nagyon nincsen időm!
GRATULÁLOK,AZ ÚJDONSŰLT ANYUKÁKNAK,ÉS KITARTÁS A MÉG EGYBEN LÉVŐ KISMAMÁKNAK!

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!
Újra itt,ZSani evett,most meg játszik!Folytatom a beszámolót!
Szombat reggel elmentünk anyuval egy kis boltba,ahól vettünk egy kis rágcsát!(mást nem kellett,mert a keri nem engedte!)Egész úton azon szörnyűlködtem,hogy mennyi béka elvan ütve!Mondtam is,hogy nállunk a macskákat ütik,itt meg a békákat! Délben megettük a tegnapi maradék marhababgúlyást,és a sűlt oldalast-sűlt csülökkel!Isteni finom mind!Délután elmentünk( Tibi,Anett,Zsanett és én)körűlnéztünk egy kicsikét!akkor fedeztük fel,hogy hól van a gyógyfűrdő!Anettnak nagyon tetszett,hogy a békákat láthatja (elütött)ő még ilyet nem látott!Egész úton azokat leste!Aztán a tehéntől egy kicsit megilyett,mert azt hitte,hogy odafog jönni hozzánk!(nem tudott,kivolt kötve)Találtunk egy kis falatozó-büfét,ahol kis faragott padok voltak,oda leültünk és fogyasztottunk!Hazafelé felvettük az utat,mert olyan szép házak-és kertek ,voltak,hogy muszály volt!Mindenhol szép virágok stb....!a levegő is sokkal jobb,mint ithon!Ja és mielőtt elfelejtem a csapból is termál víz folyik! Mire hazaértünk már nekiállt keri a pacaltnak,bográcsban!Ezt ettük este!Volt aznap egy kis játék is!Körülűltük az asztalt és üvegeztünk!(műanyag flakonnal) Felelsz-vagy mersz??Volt a kérdés!Nagyon jót szorakoztunk!aztán amikor a gyerekek elaludtak,akkor kezdődött a dumcsi,!Mindenki nagyon jól érezte magát!Volt zene-caeroki(nem tudom,hogy kell leírni)Sokat nevettünk az este-éjjel!Későn feküdtünk le,volt vagy fél 3-om amikor elaludtunk!Pénteken is későn feküdtünk,mert ment a dumcsi egész este-éjjel!aztán vasárnap reggel alig bírtam felkelni,de muszály volt mert Zsani volt akkor már az úr!!! Reggeli,pakolás,egy kis kávé,dumcsi még egy kicsit!A fél 12-es busszal indúltunk hazafelé!Nagyon jó volt az út,mert kifogtunk egy lkímás buszt!a gyerekek be is verték a szunyát,Zsani kivételével!Nagyon jó hétvégénk volt!Alig várom,hogy jövőre is mehessünk!
Ezeket a képeket,már ithon készítettem!Zsani megkostólta a kolbászt tegnap!Nagyon ízlett neki,jutott a fülére is,de nem baj!Ja és tegnap ilyen szépen rajzólt! :wink: :P
Kép
Kép
Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
tiop

Jaj,még Pilla neked akartam,írni,hogy a tárhelyem már 2 hete megszünt!Először képeket nem bírtam betenni,majd nem bírtam belépni,és azt írta ki folyamatosan,hogy -EZ A TÁRHELY NEM LÉTEZIK?VAGY SZEMÉLYES-! :twisted: :twisted: :twisted: Az ideg szét robbantott!Annyi energiám,és munkám volt benne,és elveszett!Igaz a blognak egy része máshól megvolt,de akkor is!Annyira dühítő ez az egész!Készítettem egy másikat!Mára már megnyugodtam,de nagyon ideges voltam! :twisted: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry: Ez vanEMár akartam én is kérdezni tőlled,csak mindég elfelejtettem!
Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!
Éppen frissítem a blogot, közben bekukkoltam.
Tiop: nagyon szép helyen voltatok! :) Zsani édes a kolbásszal! :)

Nircee: nálunk is ez van, 71 cm-es tévé, Lolo közelről bámulja. Mondjuk a mienk is 100 Hz-es, az annyira azért nem gáz... viszont az a szerencse, hogy nem bámulja folyamatosan: gondolom Marcika sem órákig nézi, úgyhogy szerintem ne aggódj, mire majd rátapad órákra, addigra vesztek LCD-t! :)
Vendég

Sziasztok!

Levi jelenleg a kezemben alszik,nem hajlandó máshogy,így pötyögök pár sort egy kézzel. :wink:

Köszönjük Mindenkinek a dícséretet! :lol:

Tiop,
Jászapátiban vannak rokonaitok?
Nekünk is!:)
Lehet,anyukám ismeri is őket,szinte mindenkit ismer ott! :D
Tök jók a képek,Zsani haláli,ahogy eszi a kolbászt.

Levinek valamelyik nap félbevágtam egy zsömlét és megkentem sajtkrémmel és a kezébe nyomtam.
Annyira ízlett neki,hogy szabály szerűen bele nyomta az arcába... :lol: ...tiszta sajtkrém volt minden..... :lol:
Nekünk azt mondta a védőnő,hogy 1 éves korától már kaphat tejterméket és mivel nemsokára 1 éves,így az az 1-2 hét nem számít,már rég kijött volna rajta,ha érzékeny lenne a tejre.

Andi
Szorítunk Nektek kis Levivel!:)
Amúgy ezt a játékgépes dolgot nem fogom túlzásba vinni,igazából csak a kormány és a váltó érdekelte,ugyanis minden nap megyünk autóval és van,hogy az utolsó pár méteren a házunkig Levi vezet,sőt,sokszor ha meglátja az autót be kell ülni,mert addig berreg.... :lol: :wink:

Henus,Verna,Katica,
Én is mindent megengedek Levinek,hogy megfogjon,kivéve azt ami veszélyes lehet.
Csak nálunk abból van a baj,hogy a távirányító,telefon,papucs mindíg a kezébe kerül valahogy és azt ha elveszem tőle megy a hiszti.
Lehet egyszer tényleg hagynom kéne,hogy koppanjon a kis feje és akkor talán nem dobálja el magát többet. :roll:

Piroska,
tök jó lett a párna,le a kalappal előtted!
Csatlakozom Malihoz,nekem is még egy gomb felvarrása is gondot jelentene. :oops:

Nircee,
Nagyon édes Maci! :D
Zoriannék jól vannak,szoktunk velük találkozni néha.
A kislány a Jázmin szép nagy baba és még mindíg rengeteg haja van... :D ...láthatóan Levinek is tetszik! :lol: :lol: :lol:

Kispraga!
GRATULÁLOK ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK NEKTEK!!!!

Tami,[b]
Jó hogy írtál pár sort!
Tényleg szépen gyarapszik Kristóf! :D

Mennem kell!
Sziasztok!

Kép
mano83

Pilla
Gyógyuljatok meg minnél előbb!!!!!

Kép
mano83

Sziasztok!
Nircee:
és ha akkor TV-ztek, amikor alszik? Azt mondja a férjem, hogy valószínűleg ő azt hiszi, hogy egy ablak vagy valami hasonló. Nem látja be az egészet, mert nagyon nagy, ezért nézelődik, mintha egy ablakon nézne ki. Lehet, hogy abba fogja hagyni, most csak azért csinálja, mert nem tud annyira fókuszálni. Nem tudom....
Egyébként köszönöm a férjem nevében!:)
Szép napot nektek! :)
Piroska

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Tévé: mozog, színes, hangos, zenél - vagyis csupa olyan dolog, ami felkelti egy baba figyelmét. Lolo is a reklámra fordul oda.

Piroska: szerintem totál megoldhatatlan, nálunk legalábbis, Lolo ugyanis rendszertelenül és keveset alszik napközben, este későn fekszik, így aztán elég nehéz lenne hozzá igazítani a tévézést. A férjem meg elég függő (én be se kapcsolom, ha egyedül vagyok itthon, max. este).

Mano: hát Lolonak már koppant a fejecskéje egyszer-kétszer, de még a játékai között is van olyan, amit ha nagyon lóbál, akkor jól fejbe tudja magát vágni... amikor először koppant a fej és kétségbeestünk, anyukám csak legyintett, hogy lesznek ennél még különbek is - és igaza lett. :)
Most még nem is annyira gáz, de majd ha már nagyobbak lesznek, 4-5 évesek, és tényleg nem tudunk állandóan a sarkukban lenni... látom a baráti körünkben, mindig van valami baleset, néha elég komolyak... De hát ez van. A lényeg, hogy csont ne törjön, ne nyeljen le semmit, amit nem kéne, kis koppanások meg igazán beleférnek... ;)
Vendég

Ja, azt meg nem is mondtam: Lolonak már sikerült elrontani a férjem telefonját! :) Igaz, már ócska, vacak, épp lecserélésre van ítélve, csak még nem talált a férjem kedvére valót - ezért nem is nagyon bántuk, ha Lolo játszott vele. Aztán egyszer csak elnémult a telefon... egy idő múlva rájöttünk, hogy valószínűleg annyi nyál csorgott bele alul, hogy rövidre zárta azt az érzékelőt, ami a headset csatlakozása, és így csak headsettel működik a telcsi. :)
Na, azóta nem kapott telefont... de tegnap óta a távirányítónk is haldoklik... remélem, csak az elem... :roll:
Vendég

sZIASZTOK!
Manó!
Igen keresztapám lakik ott!Leszkovszki András!Nem tudom,hogy ismeri-e,majd kiderűl!Itt egy kép rólla! Kép
TV!
Zsani is nagyon szereti nézni,de inkább csak a reklámokat,és a Minimaxon a Tomastmeg hasonló meséket!Szerintem sem lehet azért a gyerkőcökhöz igazítani a TV bekapcsot!Meg hát szerintem nem nézik ők azt folyamatosan,és nincsen avval semmi,ha néha leragadnak előtte!Sokat tanúlnak abból is ám!!!!!!!!!!!(na nem a híradóból stb..)

Verna!
Köszike!
Zsani is nagyon szereti apja telefonját,már töbször földhöz is vágta!(bírja még,de nem kapja már meg)A távirányítókat is szereti főldhöz vágni(szeretné)!Már nem engedem,mert ahány gyerek annyi plussz távkapcs!Van egy rossz videó távirányítónk,na azt megkapta! :lol: :lol:

Piroska!
GRatula a párnához!Ügyes vagy nagyon! :wink: :P

Andibab!
Ráolvasás megtörtént!!!!!Még a héten babázni fogsz!!!!! :lol: :lol: :wink: :wink: KITARTÁS!

gIGA!
Vigyázz magatokra!!!!!!!!!!!!!!!!!!Annyira izgulok értetek!!Nagyon nehéz lehet most neked!Sok-sok erőt kívánok mindenhez! :wink:

Biztosan akartam még valamit!Majd rájövök!Sziasztok! :lol:

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Lehet, hogy Andibab épp most szül??? Épp indultam volna a dokinkhoz, de hívtak, hogy ne menjek, mert épp szülés van... :?: :?: :?: Jaj, de örülnék, ha Ő szülne!!!!!!!

Kép
Kép
nircee

Képzeljétek mi történt,még mindíg remegek!!!!:
Pont Levit altattam és hallom,hogy egy autó áll be az udvarunkba,erre kinézek és látom,hogy a haverunk az és a trélere,rajta az öcsé autójával,ami ronggyá van törve...öcsémet és a páromat meg nem látom sehol(együtt járnak Gyöngyösre dolgozni) már egyből a legrosszabbra gondoltam.
Kirohantam és ekkor megláttam öcsémet akinek láthatólag nem volt semmi baja,de a páromat,Tomit nem találtam.
Kiderült,hogy kirakták náluk a kocsiájért,neki sincs baja szerencsére.
Amikor végignézetem az autón azon csodálkoztam,hogy sértetlenül szálltak ki...később folytatom...

Kép
mano83

...itt is vagyok,csak megnéztem Levit.
Szóval az történt,hogy egy kamion leszorította őket az M3-on és a szalagkorlátba csapódtak.
Amire megálltak már mögöttük a sor állt és szedték is ki őket a kocsiból és a mögöttük levő autós felajánlotta,hogy megvárja velük a rendőröket,igazolni,hogy mi történt,mert ők látták.
Kiértek a rendőrök és a srácokat,akik tanuskodni maradtak,elzavarták,mondván nincs semmi bajuk+nem kell tanuskodni,mert látszik,hogy gyorshajtás volt.... :twisted: így még az öcsém kapott egy 10.000 Ft-os csekket...
Megáll az eszem...
Ezt csak azért írtam le,hogy elmeséljem mennyire gyökér rendőrök vesznek minket körül....

Jelenleg a sebészeten vannak öcsémék,várom a fejleményeket,mert a párom nam bírja mozgatni a két vállát,teljesen kitört alatta az ülés,még jó hogy nem lett komoly bajuk.

Vigyázzatok az utakon mert sok szemét kamionos van,láttam már én is olyat,hogy a kamionos leszorítja a kisautókat/személyautókat az útról!!! :twisted:

Kép
mano83

Mano! Ez nagyon durva!
Viszont én tuti nem hagynám annyiban, a rendőrnek is van felettese, lehet fellebbezni a döntése ellen nyugodtan!
A fiúknak meg jobbulást! Tényleg szerencséjük volt!
Vendég

Sziasztok!

Nircee, sajna nem én vagyok... :cry: :cry:

Mano, ne hagyjátok annyiban, szerintem ne fizesse ki öcséd a bírságot, hanem panaszt kell tenni az illetékes megyei rendőrfőkapitányságon (Pest megyében vagy Hevesben történt a dolog?) a bánásmód és az eljárás szakmaiatlansága miatt (és jó lenne, ha meglenne a tanúk neve meg az elérhetőségük, illetve a kamion valamilyen ismertetője - rendszám, típus, ponyvafelirat, stb. ezen már el tudnak indulni) és feljelentést kell tenni a kamionos ellen. Tényleg gyökerek a "kedves" rendőrbácsik! :evil:

Úgy döntöttem, hogy többször már nem írom le, hogy még sehol semmi, majd akkor jelentkezem újra, ha már itthon vagyunk Ronival. Legkésőbb pénteken megműtenek ha addig nem történik valami, szóval a jövő hét vége felé jövök! Most inkább Bogizok amíg lehet.

Puszi mindenkinek!
andibab

Sziasztok!

Köszönöm az információkat a kórházról, szerencsére csak megerősítettétek az infóimat :). A barátnőm a Surányi doktornál szült, őt fogom most én is megkeresni, remélem elvállal és minden oké lesz novemberig!

Üdv mindenkinek,
Viki

Kép
vargaviki

Manó:
Te jó ég! Tényleg szerencse, hogy nem lett bajuk! Ez nagggyon durva!!! Nincs meg a tanul elérhetősége? Tényleg panaszt kellene tenni. Így mi lesz a kocsival? Ha ti vagytok a hibásak, akkor nem nektek kerül többe? És bele is halhattak volna!!! Nem értem, a kamionosoknak miért nem csinálnak egy sávot, mint a buszsáv vagy a bicikliút. Annyi balesetet okoznak, hogy az hihetetlen!
Hála Istennek, hogy jól van a párod meg a tesód!
Piroska

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Tanu, bocsi

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Na jó, most már tényleg megyek kávét inni!
Tanú, na! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Kati, én is megijedtem rendesen, mikor olvastam. Hála Istennek, hogy sértetlenül megúszták. Tényleg durvák a kamionosok, egyszer szintén az M3-on minket is majdnem leszorított egy kamion. Kis híja volt, hogy nem a szalagkorlátra kenődve végződött az esetünk...

Nircee, gyönyörű és ügyek nagyfiad van!!!! :lol: Ezek a képek!

Tiop, örülök, hogy jól sikerült a hétvégétek. Jók a képek is.

Hihetetlen, hogy ezek a gyerekek mind egyformák. Sárika kedvence is a papucsok, cipők, távirányító, telefon. Minden olyan dolog, amivel nem szabadna játszania. Már a férjemnek és nekem is elrontotta a telefonunkat, nem direkt hagytuk, hogy játsszon, csak egy pillanat is elég, hogy megkaparintsa. "ismeretlen eredetű folyadék" miatti beázás nyírta ki szegényeket :roll: :? Na, az óta igen csak résen vagyok telefon ügyben. Persze mióta megkapta a régi telefonomat, hogy aksi nélkül azzal játszhat, nem kell neki. Az újra pályázik folyton.

megyek tanulni. :x

szép délutánt nektek!
Katica

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Manó!
Ezer szerencse, hogy nem lett a párodnak, meg az öcsédnek baja! Hála a jó égnek! Én is csak azt tudom mondani, amit a többiek: NE HAGYJÁTOK ANNYIBAN!!!

Andi!
Bár már akkor ezeket nem is olvasod, de azért sok sikert és kitartást nektek!

Tiop!
Jók a képek! Tök jó, hogy ki tudtatok kapcsolódni!

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!
Manó!
Hát ez tiszta felháborító,amit ezek a "rendőrök"művelnek!Hála az égnek,hogy nem lett semi bajuk!Tényleg nagyon odakel figyelni az utakon!

Giga!

Tényleg jó volt!Teljesen kitudtunk kapcsolódni!A gyerekek is nagyon jól érezték magukat!Egész hétvégén nem gondoltam a gépre,tök jó volt szabadon lenni,azt csinálni amit akarunk!a csend volt a legjobb!Na és a levegő!Teljesen más mint ithon! :) :wink:

Szép estét mindenkinek!Sziasztok! Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Csak két kép gyorsan:

Kép iszik a zsiráf :D

Kép vendégségben

thenus

Sziasztok!
Ma voltam dokinál és azt mondta, hogy 1 cm a méhszájam, de éreztem én, hogy nagyon nekiindult a babuci, mert nagyon nő a hasam, mindenki mondja, meg érzem is, hogy kicsit lejjebb van, ráadásul amikor megyek, azt érzem, hogy a fejével nyomul kifelé. Rendesen érzem, ahogy kopácsol, amikor egyet lépek, akkor döngöl egyet. Kicsit izgulok, mert nem szeretnék még szülni, hogy legyen ideje a tüdejének kifejlődni, úgyhogy úgy döntöttem, megfogadom a tanácsot, nincs kertészkedés, vásárlás, sütés-főzés, hanem feküdni fogok, legalább egy hétig. A dokim jövő hét pénteken nem ér rá, úgyhogy legalább jövő szombatig bent kell tartani a babucit. NST-re is úgy megyek, hogy megkértem a barátnőmet, hogy vigyen el kocsival, nem merek nagyon BKV-zni. Tehát ez van velünk. Egyébként a babuci rendben van, Hála Istennek, úgy vert a pici szíve, hogy nagyon :). Azt szeretném kérni tőletek, ha van valakinek velem közölnivalója, akkor emelje ki, vagy küldje privátban, mert csak reggelente leszek gép mellett, a többi időt úgy döntöttem, hogy feküdni fogok. De annyit írtok, hogy mire reggeltől visszaolvasok, már dél lesz :):):)
Andi! Szurkolok neked! :)
Jutta:
lehet, hogy mi már túl leszünk mindenen, mire te bemész.
Kérlek benneteket, szurkoljatok nekem, hogy jövő szombatig ne induljon neki a drága. :)
Ja, még valami: ha kell valakinek bababörzére ingyenes belépő, van azt hiszem 6 db., szóljatok, elpostázom, vagy ha a XVI ker-ben lakik, és érte tud jönni, akkor odaadom. :)
Szép napot kívánok mindenkinek!
Piroska

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska!
Nyugi, nem fog még a babuci kibújni. Nekem is kb. 3 hétig 1 ujjnyi volt a méhszájam. A doki minden nst alkalmával riogatott, hogy minden nap szülhetünk és csak 1 héttel előbb született Dóri.
Persze a pihenés nem árt, sőőőt!! :D :D

Andi ma már befeküdt... :lol:

KépKép
tüccs

Piroska:
Én is éreztem az utolsó hetekben végig ezt a méhszáj-bökdösést, aztán úgy kellett kiszedni belőlem a gyereket a terminus után. :) Úgyhogy ez még az égvilágon semmit nem jelent, ne aggódj! :)

Thenus:
tündéri a csajszi, ahogy "zsiráfozik". :)

Hát, nekünk már jó egy hete pocsék éjszakáink vannak, Lolo felébred, nyöszörög, iszik, cumi, aztán alszik megint egy keveset... nem tudom, mit csináljak vele... aztán időnként meglep egy átaludt, vagy majdnem átaludt éjszakával, de teljesen kiszámíthatatlan... nappal is, hol fél órát alszik, hol meg hármat egyhuzamban...
Na mindegy, ez van, majd csak javul a helyzet...
Apa megy ma további Tesco-s akciós bébikajákat venni (ma meg holnap még 20% kedvezmény van minden bébikajára, italra, tejpépekre meg mindenre).
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?