Sziasztok!
Giga,
FEKÜDJ!!!!!!!! Felnőtt és felelős ember vagy,a Babád életéért és egészségéért csinálod!!!!! Bocs, hogy így kimondom, de most nem lehetsz önző, muszáj megerőszakolnod Magad! Én sem élvezetből feküdtem 3 hónapot, és képzeld, CSAK wc-re és zuhanyozni kelhettem fel, még enni is ágyban kellett!!!! És: kibírtam!!!! Sokszor sírtam, dühöngtem, de nem mertem Marcika életét kockáztatni. MOST NEM TE VAGY A FONTOS!!!!!!! Nem akartalak megbántani, csak jót akarok Nektek!!!!!
Piroska,
szupi lett a párna!
Pilla,
szegény Laura, nagyon sajnálom, hogy így kell "szenvednie", remélem, mihamarabb elhagyhatjátok a szivattyúzást!
Mali,
jaj Istenem, szegénykém! Olyan elkeseredettek tudnak lenni a csöppségek!
Viki,
üdv köztünk! A kórház szuper, az orvosok szakmailag kivétel nélkül nagyon jók, emberileg azonban nagy a különbség köztük. Kinek ez, kinek az jön be. De mindenképpen jó kezekben leszel, akárkihez is kerülsz. A szülésznők egytől egyig szuperek, az osztály is nagyon jó, bár én családi szobában voltam, az olyan, mint egy hotelszoba. Én is veszélyeztetett voltam a 23. héttől.
Kitartás!
Andi,
NAGYON DRUKKOLOK!!!!!!!!!!!!! Ha már ilyen szépen megfordult Roni, akkor már jöjjön is ki ugyanilyen szépen!!!!
Képzeljétek,
Marci nemcsak hogy állandóan áll, most már mindenen felhúzza magát, és már néhány önálló lépést is tett (egészen pontosan 3-at) a fotelt fogva!!!!!! És már nem a hónaljánál kell fogni, mikor lépeget, hanem csak a kezecskéit! Nem napról napra, hanem óráról órára többet tud! Nem tudom, mi ütött belé, eddig olyan lassacskán fejlődött.
Ja, és ma egyszer, miközben állás közben az apjába kapaszkodott, egyszer csak elengedte, és 1 másodpercig önállóan állt! Aztán meg édesen lehuppant a popsijára. Ma már ezt is megtanulta, már teljes biztonságban tud esni.
Viszont van egy gondom: rákattant a tévére. Most, hogy tud mászni, ha be van kapcsolva a tévé, seperc alatt odakotor, és az elé tolt dohányzóasztalba kapaszkodva, térdelve nézi a tévét. Csak az a gond, hogy 40 centiről, a 72cm-es képernyőt!!!! És alig bírom onnan elszakítani, akkor hiszti van. Ha viszont nem teszem oda az asztalt, akkor a helyzet még rosszabb, mert akkor a tévéállványba kapaszkodva, 3 cm-ről nézi....
Sajna a nappalink nem olyan nagy, nem tudjuk távolabb tenni a tévét, és az sem megoldás, hogy egyáltalán nem nézzük, mert hiszen még egy híradót sem tudunk így megnézni! Őrület! Már minden elterelő dolgot megpróbáltam, de semmi nem érdekli ilyenkor.... Van valami ötletetek???? Nagyon édes egyébként ilyenkor, majd teszek fel róla képet, de egyáltalán nem tartom jó ötletnek amit csinál....