Új privát üzeneted érkezett!

Katuuuuuuus!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P
Gratulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P

KépKép
viol81

Amica! Persze, elküldöm, több is van. Nem is tudom eredeti méretben mennyi megy át egyszerre?!

KépKép
KépKép
mirama

Cajok,
mi nemrég értünk haza Sz.helyről, szuper volt, rengeteget fényképeztem, de nem fogom mindet feltenni, majd csak párat. A talis képeket is albumba teszem, akinek kell, természetesen elküldöm én is eredetiben! :)

Kriszti,
nem az ücsiért és kölesgolyóért mentem ám csak be Tescoba, megtelítettem a csomagtartót is! :wink:
Mi is köszönjük a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat!!! :) Mint mindig, nálatok! :wink:
És azt szeretném kérni, ha láttok vhol olyan gumilovat vagy szamarat, vagy nemtom milyen jószág volt :lol: , szóltok majd nekem? Szeretnék én is Dorkának, nagyon tetszett neki, itthon is ugrál mindenen, amit csak ér... És még azt is szeretném kérni :oops: ha egyszer eszedbe jut, lefényképezed nekem oldalról a lovat? Mert lehet, hogy nem én megyek ki érte, hanem apu, ő meg totál nem ért az ilyenekhez - ha azt mondom gumilovat keressen, nem tudná hogy néz ki :P - és így legalább meg tudom neki mutatni, hogy kb miről van szó. Persze még csak tartsunk ott, hogy láttok vhol! :)
Éééés, hogy még ne legyen vége a kéréssorozatomnak :oops: én is szeretnék eredeti méretű képeket kérni Dorkáról, ha nem nagy gond. ggviol@freemail.hu
1024 Mbyte tárhely van rajt, majdnem üres, szal sztem jöhet pár db. Folyamatosan nézem majd, ha megtelt, úgyis visszapattan majd. Köszönöm szépen!!!! :)

Csilla,
nagggyon jók a képek, helyesek a gyerekek nagyon!!! :)

Katus,
na kérlek szépen, megy ez nektek!!!!!!!!! :lol: :P Úúúúúúgy örülök ám én is nektek!!!!!!!! :) És tök jó lennem ha lány lenne, bár gondolom mindegy. Vagy?? :wink:

Ezt most elküldöm, aztán visszaolvasok kicsit, úgy érzem kihagytam dolgokat...

KépKép
viol81

Jahhhhhhh, még Csilla képeihez!!! Mekkora naaaaaaaagy barba szemek Zórának!!! :shock: :P :P És hosszú szempilla! :) Szép!! És tényleg mindenki félpucér!! :lol: :wink: Jó is az! :P

Erika,
rendes Gyuládtól, hogy nem akar engedni, óv, véd, pihentet. Bár én olyan vagyok, hogy ha akarok, megyek. :D Persze megbeszélnénk, de elmondanám, hogy miért szeretnék, vagy hogy nekem miért fontos. Nem tudom, te milyen vagy. :P Milyen vagy? És mit kellene ott csinálnod?

KépKép
viol81

barba=barna :lol:

KépKép
viol81

Katus!!Hatalmas gratula nektek!!!!!
Annyira de annyira örülök.Simán lett ugye,nem jártál sehova???Puszi a pocidra!!!

Viol
én győzködtem,persze,de ha valamit GYula nem akar,akkor hiába is erőltetem.Akkor NEM!Szoval már megbékéltem a"Sorsommal",januárig babázom,aztán lesz valahogy! :wink:
A masszázságyashoz mentem volna!Én megtiszteltetésnek érzem azt is hogy egyáltalán rám gondoltak!

Csilla
Gyönyörűek a gyerkőcök!!!
én is nagyon szerettnék már talizni veletek,és megismerni a kis családodat! :wink: Remélem lesz rá lehetőségünk még!!
Vendég

Csilla! Olyan kis boldog család vagytok, átjön a képeken. :-)
Mirának meg se merem mutatni Míra haját. Mi van benne? Ezt bele kell fonni?
Zóra meg olyan édes! Jól áll Neki ez a haj.
Tényleg, Te már mindig rövidhajú maradsz? Nem jön be a sörény?
:D

KépKép
KépKép
mirama

Kriszti,
köszönöm, megjöttek!!!! :) :)

Erika,
azt tudom, hogy oda mentél volna, de mi lett volna a dolgod?
Hűű, akkor Gyulád ennyire határozott? :shock: :P

KépKép
viol81

Viol
bekapcsolni a gépeket,ekmagyarázni hogy müködik,miért,kiknek jó.Aztán óránként előadást tartani a gerinoszloprol,idegrendszerről.
Nekem tetszene nagyon....lehet még ott kötök ki jövőre!!! :lol:
Vendég

Feltettem a képeket albumba. Aki kéri eredetiben azt, amelyiken Ő, vagy Csöppsége rajt van, szóljon, küldöm. :)

http://www.gportal.hu/portal/ggdorka/

Képtárban: Babanetes találkozó, Harka

KépKép
viol81

Hű, Erika, pedig ez jól hangzik és nem is megerőltető, pláne, ha neked is tetszik!!! Sztem ne hagyd magad Gyula ellen... Persze csak ha nem lesz belőle családi háború! :wink:

KépKép
viol81

Sziasztok!

Mi is köszönjük hogy ott lehettünk, örülök hogy személyesen is találkozhattam veletek. :)
Lillus teljesen belelkesedett, hazafele azt kérdezte, hogy ugye majd nálunk is lesz ilyen? :)
Mondtam neki, hogyha nem is a Jerevánon, majd kitalálunk valami megoldást. :wink: :D
Ha a Zoli hazajön, feltetetem vele a képeket.

Kép
wirág&

Szia Gyöngyi!! :)

Jó volt veletek is találkozni, és élőben megnézni a kis Adélt! :) Aki már nem is olyan kicsi!! :)

KépKép
viol81

Viol
em,hajthatatlan.Azt mondja még 30 évet dolgozni fogok,most pihenjek és gyerekezzek!! :shock:
Már beletörődtem...

Gyöngyi
jó lett volna talizni pedig..
lesz még alkalom,hogy összejöjjünk.TAvaly volt a Fő-téren,aztán az ERzsébet kertbe,na meg 2-szer a Katuséknál!Hó-hó meg is unsz minket!!!
Vendég

Sziasztok!

Kriszti, Viol-légyszi, küldjétek el nekem azt a néhány képet, amit az én sohamegnemálló babómról készítettetek a quito@freemail.hu címre, köszi!

Rik-Réka jobban van? Szerintem is babázzál. Én is gondoltam arra, hogy szeptembertől tanítványt keresek, kellene a pénz, de úgy vagyok vele, egész életemben még dolgozhatok, ezt a két évet pedig jó lesz maximálisan Kincső babával tölteni. A tanulás úgyis elég "más" lesz, az lesz majd a "kikapcsolódás". Mikor a bölcsiről érdeklődtem az igazgatónőnél belém is hasított: ezután már csak nőni fog az együtt nem töltött idő... :cry: Végülis januártől már rendesen kell dolgoznod, jól tudom?

Én is remélem, lesz még tali, akkor magammal viszem az "élő apa nevezetű járássegítőt", hogy tudjak is néhány szót váltani veletek!

Tegnap voltunk Kincsővel a Deák téren, tolni nem tudtam a kavicsban, de őt nagyon lekötötte, csak ült az út közepén, túrta a kavicsot :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: . És lesem a pelust, mert talán egy-kettőt le is nyelt :oops: :oops: ... Nekem tetszik a tér, csak bébihinta nincs :evil: :evil: , Kincső mutogatott a játszótérre: tá-tá, de nem tudtunk hintázni :? :? :? Sokan voltak, nem is láttam ennyi embert ott régen.

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó,
mindjárt küldöm a képet! :)

Óóó, Dorka is imádja túrni a kavicsot, meg néha dobálni is... :oops: Nem hiszem, hogy lenyelte ám Kincső, lehet hogy csak nyalogatta.
És igen, Apa nevű emberrel tényleg könnyebb, bár ha Kincső nagyobb lesz és már egyedül megy, nagyobb szabid lesz ám hidd el. Nem lehajolni kell hozzá, hanem utánafutni! :D
És akkor végül lesz bölcsi?

KépKép
viol81

Sziasztok!

Pár napig nem voltam net-közelben,úgyhogy sajnos nem láttam,hogy Anikó felajánlotta a hátsó ülést :D ,de azért nagyon köszönöm.És sajnálom,hogy kimaradtunk.A képeket láttam,biztos szuper volt és most irígykedem. :?

Katus,hú,ez nem semmi,gratulálok!!!!!!!!!!!Gyorsan találkoznunk kell,hogy alaposan kikérdezhesselek!!!!!!!!!!!

Erika,csajszik hogy vannak?

Kép

Kép
hajnus

Mi is voltunk a Deák téren,hát szerintem nem vmi jó ötlet az a kavicsos út,mert így az egyik oldalon nem is lehet babakocsival közlekedni és amikor le akartunk ülni egy padhoz alig bírtam a kocsit odáig eltolni,mert elakadt.Ennek ellenére tetszik,bár a játszihoz még a Bence is kicsi.

Kép

Kép
hajnus

Csajok!
Köszi jól vannak a csajok.Ez valami nyári virus volt,szerencsére.CSak az orruk alatti seb mutatja a nátha nyomát..

Anikó
köszi a reagálásodat.Belenyugodtam ám már,nem is teszem itthon szóvá. Tudom hogy GYula jót akar nekem,és nagyon szeret,ezért szeretné hogy maradjak! :lol:
Igen januártol teljes munkaidőben kell doliznom.Azaz jan. 26-tol,de Petra is csak aznap kezdheti a beszoktatást.Igy valszeg szabin leszek már az elején... :wink: Az azévi szabim tudjátok,mert a gyes alattit kivettem...

Hajnus
a lánykáimnak tetszik a deák téri játszi,na persze futkoznak ők,és nincs babakocsi .Szerintem inkább nagyobb gyerekeknek való,mert sok helyre nem tudnak egyedül felmászni,szoval ott ne legyen tali,mert rohagálni kell a gyerkőc után,ill felsegiteni a játszóeszközre!!!

KAtus
hol vagy???Irj ,mi ujság,meg mindent!!!Izgatottak vagyunk!!!!!
Vendég

Ja,és voltunk ma tankönyvért.Nekünk 9600 pénz volt a 9db tankönyv.Tanévnyitó vasárnap(!!) lsz d.u.!Jó mi??Ilyenről még nem hallottam :evil:
Vendég

Erika,nekünk is vasárnap,5kor :? :shock:

Kép

Kép
hajnus

Csajok!

A képméret 600x600as lehet csak?

Kép
wirág&

Hát akkor mennek a képek! :)
Kép Kép Kép Kép

Kép
wirág&

Kép Kép Kép Kép

Kép
wirág&

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
wirág&

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
wirág&

Ááááááááááááá, de jó képek!!!!!!!!!! :) :) Azért mennyire más egy komoly géppel!! :shock: :P Olyan szépek!!!

Vagy Gyöngyi párja fotós is?? :wink:

KépKép
viol81

Na szép jó reggelt!! :) Még mindenki alszik? Jah, persze, Katus meg fáradékony mostanában... :D :wink:
Hogy vagy, Katuuuuuuuuuus????????? :P :P :P
Tök kíváncsiak vagyunk!! :P

KépKép
viol81

Sziasztok!

Köszi a gratulációkat...

Itt vagyok, ám, csak többet pihenek, mert hamar elfáradok, ugye Máté nem az az elölős fajta :lol: szóval pörgünk, ha meg alszik, én is alszom...
Nagyon sokat hánytam, többet mint Máténál, de kaptam egy remek tippet, colát kell kortyonként inni, és bejött, azóta csak egyszer hánytam, és keveset émelygek (kopp-kopp)
Teljesen spontán jött össze :D

Hajnus!

Holnap játszótér délelőtt?

Mi is voltunk a Deák téren, jó csak tényleg nem nekik való még, én személy szerint fel vagyok azon háborodva, hogy olyan játszóteret nem tudnak csinálni, ahol egy 2 éves gond nélkül feljut a csúszdára, mert ugye most nem igen lehet emelgetnem, mert szeretném elkerülni a hónapokra való fekvést.....
De egyébként nagyon jó a játszótér, csak kicsi szerintem....na meg a kavicsok :evil: :evil: :evil:

Gyöngyi!

Jók lettek a képek, örülök, hogy eljöttetek, tudtunk találkozni. :)

Szép napot!

katus78

Szia Katus!!!! :)

Na de jó, hogy jelentkeztél!! :) Ha Máténál nem hánytál ennyit, akkor biztosan kislány lesz!!!!!!!!! :P :P :wink:
De viccet félretéve, jó, hogy most már nem annyit. Erről a colás dologról még nem is hallottam :shock: :wink:
Különben Pécsre mész majd?

KépKép
viol81

Jó reggelt!

Katus,ok!A colás gyógymódot :lol: :lol: :lol: mi is alkalmazzuk,ha vmelyikünknek hányásos betegsége van,nálunk is bejött...

Gabó?????????

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!

Mindjárt utazunk Zalakarosra, de előtte muszáj még írnom :lol:
Katus, gratulálok!! Tök jó, hogy spontán összejött.
A hányingeredet azért nem irigylem. Még túlságosan is élénkén él emlékeimben ez az az érzés.
Ja, és tök jó eredeti módon közölted velünk a jó hírt :lol:

Tök jók a talis képek, olyan szépek a gyerekek. Legközelebb már mi is megyünk.

Tegnap be kellett mennem a suliba papirokat aláírni és bevittem megmutatni Lénát is, végülis Ő is ott dolgozott velem hónapokig :lol: Olyan aranyosak voltak a többiek, pont értekezlet volt, de abbahagytak mindent, mindenki körénk gyűlt és Lénát csodálta.

Küldök Krisztinek képeket, biztos felteszi.

Puszi mindenkinek
Zsanett

Kép

Kép
ábibaba

Zsani,
meddig lesztek Zalakaroson? Nyaralás? Remélem jó időtök lesz!! :)
Jah, lehet, hogy már el is indultatok.... :roll: :P
Hát persze, hogy Lénát csodálták, hisz olyan szééép!! Várjuk a képeket Krisztitől!!
Ha megjöttök, és akad kicsi időd, nem akarsz új szalagot csinálni a Nagylánynak? :wink:

KépKép
viol81

Tényleg, Gabó, merre vagy?? Háznál?

KépKép
viol81

Micsodi hírekre jövök!!!
Katus tiszta szívemből örülök neki,hogy sikerült a baba és kívánom,hogy minden rendben legyen.Juhééééééééééééééééééééééj!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Rókamókát meg majd elzavarom! :) :) :) :)

Nagyon jók a többi talis képek is!! :) :)

Csilla!Megmutitod a lakást?Lefotózod milyen lett a büszkeségetek? :) :) :) Persze ha nem akarod nem akarom erőltetni,de oly kíváncsi vagyok rá!! :shock: :shock:
Otthon leszel még Zórával GYES végéig?
Hová szeretnél elmenni majd melózni?
Édesek a képek,de Szecső olyan kis morci a háttérben ugye?

Viol!Itt vagyok csak ahogy már Skypen írtam Levivel küzködök,de most azt kell mondjam hál isten alszik igaz 1-órával előbb elaludt,de már nem bírom.Az utóbbi pár napban elviselhetetlen!
Alig várom már a bölit!Holnap 5-re megyek szülőire kíváncsi leszek mikor vihetem majd Husit szoktatni!A sóginőm épp most dühöng a kisfia novembertől mehet csak,mert sok az ovis nincs hely olyan anyuka is beviszi a gyereket aki otthon van.Ez azért elég durva!Mondtam neki ha Levit nem veszik most be balhét csinálok!
De lehet még azt a csajt is kiosztom aki most szoktatja,de baszik elmenni melózni! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Most engem is kurvára felhúzott épp nyugszom!
Vendég

Sziasztok!

Katus-én Rennit szedtem, ezt a kólás trükköt nem ismertem! :lol:

Gabó-milyen összefüggés van az ovis és bölis helyek között? :shock: Nem külön vannak?

Wirág-tök jók a képek! Átküldenéd azokat, amiken Kincső van? (quito@freemail.hu) Adélban még most is elgyönyörködtem :lol: :lol: .

Csajok! Kincső egyre többet próbálkozik az önálló menéssel! Tegnap keresztben és hosszában is átlépegette égnek tartott kezekkel a szobát! Olyan elmélyülten csinálja :shock: És, ha megáll a babakocsi, már jönne ki :twisted: :twisted: :twisted: .
Tegnap éjszaka méláztam azon, hogy mivel már nincs szopi szedhetek fogigátlót és elkezdhetem a fogyókúrámat is tablettáimmal... El is tűnt a tej, teljesen. Furi egy kicsit ez a szabadság, újra szokni kell. Ahogy tegnap a tükörbe néztem: lesz mit restaurálnom magamon az elkövetkező hónapokban :evil: :evil: :evil: .

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó
mi a fenét akarsz "restaurálni"Szerintem nagyon jó alakod van! :wink:
Kincső pedig ügyike!!Lehet vége a hajpoldozos korszakodnak?? :lol:

KAtus
örülök,hogy spontán összejött! :wink: :lol:
Én is kóláztam a hányinger ellen!!Jó hidegen,tuti volt!!!

Gyöngyi
nagyon szépek a képek!!És kislány mellett a nagy is szép!GrAtula hozzájuk!!
Hogy jönnek ki egyébként?

GAbó
üdv!!!!
Ird majd mi volt a böliben!
MOSt akkor végülis hova mész dolizni,és mit fogsz csinálni?Lehet lemaradtam erről! :oops: :roll:
Vendég

Anikó!Te!!!Fogyókúra!!!Mi a fenének!!!!
Milyen fogigátlót fogsz szedni?És mik ezek a fogyi tabletták?
Asszem valami olyasmi van,hogy nincs elég hely az oviba ezért ők átjöttek a böli és ezért nincs annyi hely!Most úgy van,hogy nyitnak egy részt a böli mellett ami most tanácsadó,de érgen az is böli volt csak nem volt annyi gyerek ezért megszünt,de most meg megint sok a gyerek és kéne a hely!Persze lenne hely ha az olyan anyuka nem vinné bölibe a gyereket aki nem melózik!
Nekem mákom volt Husival,mert mikor megtanult menni sem akart kijönni a kocsiból!Ő nagyon szerette a kocsit meg még most is szépen elül benne!

rik!A lenti Spárba megyek vissza ahonnan eljöttem!Az Interből még nem jeleztek vissza.Holnap megyek vissza délelőtt véglegesen lebeszélni melyik részre is megyek,mert most sok felszabadul!a csajok azt akarják,hogy menjek a csemegére,de én nem is ismerem a felvágottakat8ott biztos nyugisabb mint kint boltba és nem kell ugrándozni ki-be a pénztárba!a péksütés is felszabadul,mert elmegy a csaj!!!Szal van pár lehetőség majd holnap kibeszélünk mindent ő mire gondolt meg én mire gondoltam azt majd meglátjuk!A szabim miatt problémázott tegnap,hogy arra is kikéne találni valamit,mert ki nemfizetik,részletekbe elvileg nem vehetem ki csak egybe a GYES lejárta után és jövőre lenne 70-napom ami 3-hónapot jelent!Kíváncsi leszek mit okoskodott ki!
Vendég

Egyébként elakarok végezni egy masszőri tanfolyamot,mert nem akarok a kereskedelembe megrokkani!
Vendég

Szia Csajok!

KATUS!!!

Elöször is nagy - nagy gratula Nektek. Milyen jo!! SZUPER!!
Megkerdezhetem, hogy sokaig probalkoztatok?
Remelem nemsokara en is igy jelentkezhetek be, hogy egy vonalzoval több van!! :wink: :wink: :wink:

CSAJOK!!

A kepek nagyon szuperek a talirol. Hihetetlen, hogy mekkorat nöttek a gyerköcök. Mindenki nagyon szep rajtuk.

Mi jol vagyunk, leszamitva, hogy egy hete küzdök az aranyeremmel. Volt valakinek problemaja szüles utan az aranyerevel?
Lara jol van,mar egy csomo szot mond, mind magyarul mind nemetül. Hihetetlen mekkora egy kope.

Mindenkinek szep napot.
RENI
Es egy kep meg Lararol. Kép

Kép
Kép
reni76

Igy reggelizett! :lol:

Kép
Kép
reni76

Reni
nagyon szép lány lett a kis "kópé"!! :wink:
Nekem i volt aranyerem,meg néha ki is ujul.Egyszer vissza is kellett nyomni. :evil: Én azt veszem észre hogy mensi közben jön elő.Neked,mennyire sokszor okoz problémát?
Szeretnétek Ti is babát???De jóóó! :lol: :lol:
Mi is rajt vagyunk! :wink:
Meló?

GAbó
én is csemegéztem egy évet!
Megmondom őszintén semmi tapasztalatom nem volt.Nem is tudtama nevüket afelvágottaknak.De nagyon hamar belejöttem.Ja és kodot kellett beütni a gépbe.Mire azt megtanultam! :roll: :shock: A karom kivan azota is a sok szeléstől.De nyugis,az biztos!!!
Vendég

Gabó,
de olyat miért engednek bevenni bölibe, akinek az anyja otthon van?? :shock:

Anikó,
már totál nincs szopi?? :shock: Mióta? És megjött már? Vagy neked már korábban, szopi alatt megjött?
Én meg ahogy az egyik talis Kriszti aáltal készített képet néztem, szörnyülködtem magamon... :oops: :roll: :evil: Durvaaaaaaa. Persze a szög is ront kicsit a helyzetemen... :D
Szóval ma is kemény aerobik... 8)

Hű, Gabó a masszőrsuli is kemény ám, ami a tananyagot illeti... Kemény anatómia (is)... :shock:

Szia Reni!!!!!!
Na, akkor ti is rajt vagytok tesó-ögyön? Próbálkoztok?
Aranyér... :? Hűűű, nekem szerncsére nem volt vele problémám... De manapság biztos van rá jó gyógymód, biztosan nem kell egyből műtőnek rohanni, ugye?
Lara meg nagyon dögös!!! :) Sajnálom, hogy idén nem tudtunk találkozni, olyan jó lett volna!! El is tudom képzelni, hogy miylen kis kópé a csaj!! :)
Dorka még nem beszél, várat magára! :wink:
Milyen szőke Lara haja, és szép hosszú! :) Meddig hagyod nőni neki?

KépKép
viol81

Erika,
komolyan túráztok a babára??? Akkor Gyula azért sem enged melózni, mi? Nyugodt, stresszmentes életmód, stb... :) De jó!! Jövőre megint lesznek babáink!! :)

KépKép
viol81

[quote]t írta:esó-ögyön?

ez tesó-ÜGY akart lenni... :lol:

KépKép
viol81

Most már gépek szeletelik a felvágottat, nem? Legalábbis az ilyen nagyobb helyeken, mint Spar, Interspar.

Apropó, Interspar. Kaptam egy kedves fülest, hogy a soproni Intersparban is vannak olyan gumiszamarak vagy lovak vagy mik. Aki arra jár, megkukkantaná nekem, mennyiért dobálják? A játékok mellet a sportcuccoknál van.

KépKép
viol81

Gondoltam, bebököm ide, akit érdekel...

Kötelező védőoltások 2006-tól

0-6 hét BCG (TBC ellen)
2 hónap DTP-IPV-Hib (diftéria, tetanusz,
szamárköhögés,
gyermekbénulás, agyhártyagyulladás)
3 hónap DTP-IPV-Hib
4 hónap DTP-IPV-Hib
15 hónap MMR (kanyaró, rózsahimlő, mumpsz)
18 hónap DTP-IPV-Hib
3 év DTP-IPV
6 év DTP-IPV
11 év MMR
14 év Hepatitis B (fertőző májgyulladás B)

KépKép
viol81

Sziasztok!

Köszi, nektek is Gabó, Reni!

Gabó!

Hogyhogy ott viheti olyan is aki nem dolgozik? Nem kell munkáltatói ig.? Vagy azt lehet szerezni anélkül is :shock:
Az interből mikor várható, hogy szólnak?
De itt szerettél lenni nem??? Vagy messze van az a baj?
Hány órában mész?

Reni!

De aranyos Lara...és milyen ügyi, hogy beszél...
Én alig várom, hogy Máté beszéljen, eddig annyit mond magyarul, hogy anya, hinta, itt-ott hoppá, németül meg a bagger, de ezt naponta ezerszer mondja :lol:
Mióta próbálkoztok?
Sajnálom az aranyeret, szörnyű lehet....jobbulást.
Most nem emlékszem ki kérdezte, de lehet már vagy 8-9 hónapja is, hogy nem védekezünk, de lehet több is.

Rik!

Hajrááááááááá!!!!!!!!
Akkor értem Gyula miért is nem akarja, hogy dolgozz, ott emelgetned is kellene, meg más fizikai munka is sok van, na meg gondolom stressz.

Na megyek, kicsit kimegyünk, bár most épp nem vagyok valami fényesen, talán a levegő segít.

katus78

Sziasztok!

Viol! Nem felejtettem ám el a gumicsacsit, megnéztem kinti honlapokat de most sehol nem láttam. Bizti kari elött lesz. De lehet nagyobb játékboltokban van mindig. Tényleg van az Intersparban? Na, ha arra járok megnézem!

Reni! Egy picit nekem is van aranyerem de nem foglalkozom vele mert nem okoz problámát. Még Mira szülésénél a nagy erölködéskor jött ki, akkor zavart, próbáltam minden kence-ficét.

Hajrá tesóra gyúrók! /Rik, Reni......meg még nem tudom ki van/ :-)

Mindjárt töltöm Zsanett képeit.

KépKép
KépKép
mirama

Mirama
Asszem Kola zsani is" babatervezésben van".Aztán még???

Viol
igen már gépek szelik,azért is könnyebb melo!!
Huuu,neked aztán nagydumcsis lesz a Dorka,nekem elhiheted. :)
GAbó
anatómia :arrow: Jajaj,én nem szerettem. :( Mennyiért mennek az ilyen képzések?

KAtus
nagyon örülök,hogy összejött spontán.Pont erről dumcsiztunk nálunk,emlékszel?Nem is kellett menned Pécsre!Szuper!!Vigyázz magadra!!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?