Cajok,
mi nemrég értünk haza Sz.helyről, szuper volt, rengeteget fényképeztem, de nem fogom mindet feltenni, majd csak párat. A talis képeket is albumba teszem, akinek kell, természetesen elküldöm én is eredetiben!
Kriszti,
nem az ücsiért és kölesgolyóért mentem ám csak be Tescoba, megtelítettem a csomagtartót is!
Mi is köszönjük a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat!!!
Mint mindig, nálatok!
És azt szeretném kérni, ha láttok vhol olyan gumilovat vagy szamarat, vagy nemtom milyen jószág volt
, szóltok majd nekem? Szeretnék én is Dorkának, nagyon tetszett neki, itthon is ugrál mindenen, amit csak ér... És még azt is szeretném kérni
ha egyszer eszedbe jut, lefényképezed nekem oldalról a lovat? Mert lehet, hogy nem én megyek ki érte, hanem apu, ő meg totál nem ért az ilyenekhez - ha azt mondom gumilovat keressen, nem tudná hogy néz ki
- és így legalább meg tudom neki mutatni, hogy kb miről van szó. Persze még csak tartsunk ott, hogy láttok vhol!
Éééés, hogy még ne legyen vége a kéréssorozatomnak
én is szeretnék eredeti méretű képeket kérni Dorkáról, ha nem nagy gond.
ggviol@freemail.hu
1024 Mbyte tárhely van rajt, majdnem üres, szal sztem jöhet pár db. Folyamatosan nézem majd, ha megtelt, úgyis visszapattan majd. Köszönöm szépen!!!!
Csilla,
nagggyon jók a képek, helyesek a gyerekek nagyon!!!
Katus,
na kérlek szépen, megy ez nektek!!!!!!!!!
Úúúúúúgy örülök ám én is nektek!!!!!!!!
És tök jó lennem ha lány lenne, bár gondolom mindegy. Vagy??
Ezt most elküldöm, aztán visszaolvasok kicsit, úgy érzem kihagytam dolgokat...