Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok kispajtások! :wink:

Én hulla vagyok, mert megtámadott a megfázás. :( De remélem, h sikerül gyorsan túlesnem rajta, mert így elég hisztis tudok lenni, mert utálom, h nem vagyok használható.

Mi megint vásárolgattunk. Kifizettük a konyhabútorunk előlegét (de majdnem a teljeset odaadtuk), vettük mosogatót, lámpákat, egyéb kiegészítőket.

Ráadásul a felső szintünkön is már 5 sor tégla van (válaszfalaknál is)... szóval, tök jól haladunk :wink:

Holnap már dolgozom...... :cry:

Nekem megint nem igazán akar pé-m lenni, de nem foglalkozom vele. Nincs időm rá. :oops:

babszika

Jó reggelt!

Babszi,
az a fránya megfázás :twisted: , de remélem ma már jobban vagy egy kicsit! Az tök jó, ha már igy haladtok a házzal, nemsokára készen is lesz... :D

Én meg felteszem eme utolsó görbémet, ami igy utoljára nem akar igazán jó lenni (szerintem direkt idegesit, hogy mérjem tovább, de azért sem fogom, nem győzhet)! :evil:

Kép

Légyszi kukkoljátok már meg, kiváncsi vagyok a véleményekre! Azért ez már tényleg alacsony hő, ugrál is, nem is tudom volt-e pé egyáltalán, meg az sem akkor, amikor a ferty betette, szerintem! Habár eddig még nem tévedett, azt hiszem!
sirkici

Jó reggelt!

Csajok, segítségre van szükségem.Előjött az allergiám és nagyon durva, már a szemem is be van gyulladva.Homeopátiázok, tavaly claritnin, azelőtt zirtec....de semmi nem segített.Ha valaki tud valami segítséget, fele királyságom az övé! :roll:
Pénteken nem tudtam bejönni, mert a reggeli sebészet megviselt...de kiszedték, lett egy csúnya nagy vágásom. :cry:
Vendég

Hűű, most nézem csak a saját vonalzómat, mindjárt itt van piri? :shock:
Vendég

Sziasztok!

Babszika jobbulást neked!!!

Sirkici szerintem nem gáz a görbéd, hány napos a ciklusod?

Nóri sajna nem tudok segyíteni, szerencsére nem jött ki még ennyire rajtam semmi :(

Velem annyi van, hogy megjött, tehát mostmár tuti be kell jelentkeznem meddőségibe. Pandus köszi a segítséget, páromnak elregéltem miket olvastam hallottam egyikről másikról... egyenlőre lehet megyünk az 1. sz. klinikára, aztán meglátjuk. Olvastam hogy nincs andrológia meg nincs genetikai kivizsgálás, de nem volt erőm vitatkozni. Ma hívom őket időpontért. De lehet hogy a kaálit is fel kellene hívnom... nem tudom, kicsit le vagyok hangolva

Kép
mercure

Jó reggelt,sziasztok!

Nóri:tudom,hogy ez az allergia kellemetlen,nekem a fiam allergiás.
Dani a sunRider immunerősítő és légzésre való vitaminját szedi minden nap.Nem mondom,hogy teljesen tünetmentes,de most jól van.Persze Egyiptomban semmi baja nem volt,amióta itthon van taknya nyála,de már jobb.Tegnap egy másik topikban ajánlottak egy vitamint.Amit Zöldi ajánlot,azt itt találod meg. Ő ezt szedi,persze kúra szerűen,és jól van:
http://www.drlenkei.hu/index.php?site=p ... odukt_id=5

Druszám:Remélem hamarosan nálatok is bekopog a gólya.Mikor mentek az első konzultációra?Tudjátok már?
vedresandi

Mára mindenkit elkap valami nyavalya? :D

Nóri,
nem volt még soha allegriám, igy sajna nem tudok segiteni :( , talán próbáld ki, amit Andi ajánlott!

Mercure,
elég szörnyű, hogy be kell jelentkezned a meddősségibe, de talán mostmár kiderül, hogy mi az oka, hogy nem jön a babó, és végre ott lesz hamarosan a pocakodban!
Nem lenne gáz, ha több mint harminc naposak lennének a ciklusaim, de eddig nekem max a 29. napon mindig megjött, tehát max 1 napos "késés". Vagy a luteális szakaszom lesz nagyon rövid, mert mostanában meg megjön 25-26 napra is.
sirkici

Andi:köszönöm, átböngészem a sunrider termékek weboldalát!
Szóval Dani itthon van, de jó lehetett neki!!!A nyaralás alatt a tengernél nekem sem volt tünetem, de mióta hazajöttem, végem van.Még egyik évben sem volt ilyen erős. :cry:
Mercure:azért ez már jó dolog, mármint, hogy a tettek mezejére léptek és kérsz időpontot, így haladni fog az ügy és meglátod hamarosan jönni fog a baby! :wink:
Sirkici:na a görbeelemzésben nem vagyok jó, tudod...ne haragudj, nem tudok hozzászólni, de a pár napos plusz-mínusz csúszás szerintem nem gond, nálam is előfordul.Nálam mostanság inkább plusszba...olyankor jól megszívat, mert titkon mindig reménykedek. :roll:
Vendég

Sziasztok csajok!

Úgy örülök, h. majd mindenki életjelet adott magáról! :D

Mercure,
Ti mióta próbálkoztok? Mert nekem a dokim azt mondta, h. ha októberig nem jön össze a baba akkor elküld a meddőségi központba. Mi június közepe óta próbálkozunk, de ettől a hónaptól már komolyabban. Tehát októberig kb. 4 hónap fog eltelni. Az Uram korainak tartja, h. már rögtön kivizsgálásra küldenek, és nekem is van egy kis fenntartásom a dologgal kapcsolatosan, de talán jobb minél előbb utána nézni, h. nincs-e vmi baj.

Szóval ezért is lennék kíváncsi, h. Ti mióta próbálkoztok?

De ne keseredj el biztos nincs semmi bajod és ahogy a többiek is írták pikk-pakk és bekopogtat a baba. :)
Vendég

Arikon:azért az nem korai egy kicsit, ha 4 hónap után meddőségibe akar küldeni? :shock: Igaza van a párodnak, az nagyon nagyon korai.Szerintem egy álatlános nőgyógyis vizsgálattal kell kezdeni.
Vendég

Sziasztok!

Babszi! Jobbulást!

Nóri! Esetlg próbáld ki az allergodyl orrsprayt meg szemcseppet! De valami jó allergológushoz elmehetnél!

Mercure! Reméljük hamar megmondják miért nem jön a babó!

Képzeljétek én a múlt héten beszéltem egy kismamival, akinek 3 orvos is állította, hogy nem lehet normál úton babája. 2 évig jártak mindenféle vizsgálatokra, ahol kiderült az apának van baja, mert az egyik heréje nem működik, meg visszértágulat is volt, amit megműtöttek, és ez nem hozta helyre totál, mert ugye nem működik az egyik here. Na inszemeztek a 2. sikerült. Megszületett a kislányuk és utána nemsokkal, teherbe esett a csaj tök normál és természetes úton.
Na ennyit a 100%-os diagnózisokról!

Úgyhogy nem feladni!!!!! Hajrá Mindenkinek!!!

Puszi!
Vendég

átállították itt a rendszert és elborul néha az agyam, hol ez hol az nem műxik :evil:

szóval most hívtam a klinikát, 19-én megyünk. Egész jó, azt hittem többet kell majd várni.
Arikon mi már jó ideje próbálkozunk, másfél éve volt egy elhalt terhességem, azóta semmi.... A 4 hónap nekem is korainak tűnik, mert átlagosan 4-5 hónapra teszik hogy valaki teherbe esik, de egy év még belefér. Az viszont igaz hogy jobb előbb tudni az okot, de a kezdeti vizsgálatokat egy sima nőgyogyi is megcsinálhatja, ha ott minden ok és még mindig semmi akkor jöhet a komolyabb intézmény.... szerintem... Hány évesek vagytok?

Kép
mercure

Drusza most olvasom Dani már itthon ven, hogy érezte magát?

Kép
mercure

Arikon:én is kicsit korainak tartom 4 hónap után a meddőségit.Mi most kezdtük a 7.hónapot,de én még nem megyek sehova.Tudom,hogy idén sikerül,csak türelmesnek kell lenni.Az egy másik kérdés,ha valakinek az előző terhességénél "gubanc" volt,mert akkor lehet tényleg baj van.Szerintem még legyél türelmes egy kicsit,és agyalj kevesebbet....hidd el,hasznos lehet.

Druszám:nagyon jól érezte magát,gyönyörű színe lett,és rengeteget mesélt.A héten apája kiírja neünk a képeket,már alig várom,hogy lássam,merre jártak.
vedresandi

legalább mesél, az én kicsi fiamból sokszor úgy kell kihúzni a szavakat, igaz ha jól érzi magát akkor meg nem lehet lelőni

Kép
mercure

Sziasztok!

Hanna sok-sok babaragacsot küldök!!!

Babszika

Jobbulást! Ügyesek vagytok gyorsan halad a házatok!

Nóri

SAjnos én is csak szenvedek az allergiával, de semmi nem használ :( Így segíteni sem tudok sajnos.

Mercure

Remélem gyorsan segítenek és hamarosan nálatok is kopogtat a gólya!
Ahogy mindenkinél :)

KépKépKép
bambika

Andi

Ha a fiad megengedi mutatsz maj nekünk is képeket?

KépKépKép
bambika

Bambi:szia!Ma jelentkeztem be egy dokihoz, aki szeged mellett lakik és tünetmentessé tett jópár ismerősömet.Táplálkozási szakértő, megmondja, mit ehetsz.Kíváncsi leszek rá.Csak sajnos 14.-éig várnom kell, akkor tud fogadni.Elsőkörben a paradicsom, tej és termékek, dinnye és uborka felejtendő!!!
Vendég

Bambika:sztem megengedi.Ha nálam lesznek,majd küldök neked :lol:
vedresandi

Nóri

Most felsoroltad a kedvenceimet, mint felejtendőt :( Majd számolj be a fejleményekről légyszíves.

Andi

Ok ! Gondoljatok rám 17 órakor megyek dokihoz.

KépKépKép
bambika

Mercure,
A férjem 31 éves, én 29 vagyok. Én is korainak találtam a meddőségit, de a dokim szerint, minél korábban járunk utána a dolgoknak annál kevesebbet kell a babóra várni. Engem csak a "megnyúlt" ciklusom aggaszt: 37-40 nap!!! Én januárban hagytam abba a gyogyót, tehát már jócskán kiürült a szervezemből, ezért sem tudom elképzelni, h. még mindig a hatással lenne a szervezetemre.
Mercure, nagyon sajnálom az elvesztett babátokat, de biztos a vizsgálatok megmutatják, h. mit kéne megoldani ahhoz, h. a baba megérkezzen hozzátok is.

Vedresandi, hál 'Istennek az agyalás nagyon ritkán tör rám, igazából múlt héten csüggedtem el (sírás-rívás, önsanyargatás stb.), de aztán a Férjecském megnyugtatott, h. felesleges előre beképzelni olyan dolgokat, amik lehet nincsenek is.
Szerencsére nagyon pozitív gondolkodású vagyok, ezért is bízom abban, h. már nem lesz aktuális az októberi vizsgálat... :D

Anyukám szokta mondani (Ő az egyedüli beavatott a babaprojektel kapcsolatosan), h. az "Ő idejében" nem volt ennyi női betegség, furfang stb. hanem csak jött a babó. Persze akkor is volt olyan akinek ez az idő kitolódott, de szerintem ez a sok információ (hőmérőzés, milyen pózban, hányszor stb.) egy szinten túl, stresszelheti is az leendő anyukákat, vagy nem?
Vendég

Sziasztok!

Ma van a 2. éves házassági évfordulónk!!!! Olyan szép napra ébredtem, hogy csak na!!!

Még mindig meg birom állni hőmérő nélkül!!!! Bár szerintem lassan bele-bele nézek a hőmbe.

Szerintetek van annak jelentősége, hogy délelőtt vagy du. csinálom az LH tesztet?
Elvileg ha van pé azt du is kimutatja nem???????? :?

Bambika,
gondolok rád du.!!!

Babszika,
jobbulást!

Arikon,
mi is junius óta próbálkozunk, és nekem a dokim azt mondta, hogy 1 évig ne is siránkozzak(ugyanis és már múlt hónapban megemlítettem a dolgot :oops: )

Kép
Kép
gabi82

Szia Gabi!Akkor ma nagy ünneplés lesz.... :roll: :lol: :lol: :lol: Gratula.
Az LH teszt reggeli pisiből a legjobb, én úgy tudom.De szerintem csatlakozz a "csak szex és más semmi" mozgalomhoz! :wink:
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok!

Gabi, amennyiben Te még nem tojod le az egészet, ezt találtam az LH-tesztekkel kapcsolatban:

1. Ne használj reggeli vizeletet, mert a hormon napközben
termelödik. Legjobb a délutáni vagy esti vizelet.
Tesztelhetsz 10 és 20 óra között.
2. Tesztelj minden nap ugyanabban az idöszakban.
3. A teszt elött két órán belül csökkentsd a folyadékbevitelt

Akkor hajrá! :D
Vendég

Gabi:én is úgy tudom, hogy az LH tesztet délután kell csinálni, és ha PÉ előtti napokban kezded, célszerű délután ugyanabban az időben.
vedresandi

Gabi82,
Boldog házassági évfordulót!

Úgy látom Te (is) az aggodalmaskodók körébe tartozol.. Biztos vagyok benne, h. nemsoká mindannyian pozitívan fogunk nyilatkozni a zebra csíkokról :lol:

Én most nyugisra veszem a figurát, elhesegetem a negatív dolgokat és csak a szerelemre (szerelmemre) öszpontosítok.
Vendég

Köszi az infókat!
Most kb. 2 naponta csinálni fogom, mert ez azért biztosabb, mint a hőőőőő. Ma du. megnézem megint. Az előzőt tegnap előtt reggel csináltam. Azt hittem akkor jó. Mindegy
Remélem legalább ez pozitív lesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na megyek romantikázni..........

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szerelemre fel!!!!!!!!!!!!
Mindenkinek gyönyörüséges, aktív( :oops: :oops: ) napot, hetet, hónapot!!!!!

És még valami: A pince kész. Holnap kezdik az alapot!!!!!!!!!!

Sziasztok!!!!

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!

Hát, ma mégsem dógoztam... :? :(
Leterített a betegség. :cry:
Még egy hét kényszerpihi. ÚÚÚÚÚtálok beteg lenni. Köszi a jókívánságokat!!!!!

Allergia ügyben (kop-kop-kop) szerencsére nem tudok segíteni.

A 4 hónap utáni meddőségit hihetetlenül korainak tartom! Ahogyan mindenki más is. Ha százalékos esélyeket nézünk, akkor egy nőnek egy hónapban 15% esélye van, h teherbe esik (ha egészséges)... vagyis 4 hónap még nagyon kevés ahhoz, h megállapítást nyerjen, h nálatok nincs minden rendben!! És ugyebár azt se felejtsük el, h az ember minél több dokihoz megy el, annál valószínűbb, h betegséget találnak nála.... :?

babszika

Gabi!
De jó, látom, h ti is haladtok végre!!!!!
Olyan jó ez az egész.... minden nap, vmi újat látok a házon, és e nagyon jó érzés.

babszika

Gabi BOLDOG ÉVFORDULÓT!!!!

Megjöttem a dokitól 10mm-es petezsák szikhólyaggal. Duphaston 3*1, apától a 12. hétig tiltva, 2 hét múlva kontroll. A doki nagyon aranyos volt elmesélte röviden mi történt vele mióta nem találkoztunk :D .

Babszika

Kép

KépKépKép
bambika

Szia Bambi!
De jó, akkor mégegyszer GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

És köszi, édeske ez a kisegér!

babszika

Helló Lányok!

babszi: nagy öröm és persze fáradtság is egy házépítés, de legalább minden olyan lesz mint amit elképzeltél. kilábalni de gyorsan a megfázásból!

sirkici: sajnos a görbédet nem tudom megfejteni, de ha idegesít mérd tovább...mit veszíthetsz, és annyira nem nagy macera. persze nyaralás alatt ne foglalkozz vele. én kútfőből azt hittem volna, hogy a 14. napon volt a pé-d. ebből látszik, hogy nem értek hozzá :oops: , mert a ferti máshová tette.

nóri: nekem az allergiámon csak brutál szteroid injekció segített, de azt nem ajánlanám...persze most én sem oltattam be magam, hátha összejön a babó. örülök, hogy túlélted a sebészetet...szépen begyógyul és nyoma sem lesz.

mercure: sajnálom, hogy megjött. de legalább a meddőségi klinikán egy újabb lépést tesztek a babó felé....gondolj erre

arikon: csatlakozom a többiekhez. szerintem is korai lenne a meddőségi szakrendelés. inkább csináltass első körben egy hormon vizsgálatot, a párodnál meg spermát, ha minden ok várjatok még egy fél évet, ha nem akkor úgyis továbbirányítanak a megfelelő helyre

bambi: én is gratulálok!

gabika: boldog évfordulót!

nálam még mindíg eseménytelenség, bár közeledik a pém (görbém eddig egy egyenes vonalzóra hasonlít), és ha minden igaz pont aznap megyek nődokihoz, majd szépen meglesi mi a helyzet bent, aztán szorgalmasan gyakorolunk apával :oops:
mirci74

Sziasztok!

Babszika! Jobbulást!

Bambika!

Kép

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Bambika!

Csak Neked. :lol:

Kép Nilus partján

Kép Kairó

Kép Giza

Kép Forgó dervis

Andi!
Remélem a " Kisfiadnak" is ismerős lesz. Vágyik már vissza? :lol: :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok Lányok!

Bocsi, de nagyon sokat írtatok, így képtelen vagyok végig olvasni. Én már egész jól vagyok. A múlt heti hányingerem épp szünetel. Remélem nem tér vissza. Szerdán végre megyek a dokihoz. Már nagyon várom, hogy láthassuk a kis pocaklakót. :wink:

Ti hogy vagytok Lányok?

Babszika!
Hogy áll a ház? Nekünk már kész a lábazatunk. :wink:

Andi!
Készültök már a sulira Danival?

Hana!
Inszemen voltál? Vagy lombikon? Hogy vagytok?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Szisztok!

Bambika! Gratula!!!!!!!!

Babszika, jobbulást!

Nóri,
most olvastam, hogy túl vagy a sebészeten. Biztosan szépen begyógyul és nyoma sem marad!

Tegnap elmentünk romantikázni egy étterembe. Olyan jó volt! Degeszre ettem magam! Nesze neked fogyókúra. Na mindegy. Kenyeret nem ettem, ez a lényeg!!!
Ja és kaptam egy gyönyörűséges vörös rózsa csokrot. Olyan jól esett!
Remélem a jó hangulatom kitart a hétre! :lol:
A héten bele kell adnunk apait-anyait! :oops: :oops:

Kép
Kép
gabi82

Jó reggelt csajok!

Bambika:gratulálok!

Gabi: tök jó estétek volt, de remélem azért maradt energiátok másra is... :wink:
Mikor csinálsz LH tesztet?
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek.
Hanna, nagyon szurkolok értetek!!!:)
Vendég

Gabi,
úgy látom szép estétek lehetett... :D aztán mindent bele! :oops:

Mirci, Babszika: szerintem is korai a meddőségi vizsgálat, de remélem már nem is lesz rá szükségem...
A hormonvizsgálatot hogyan csinálják?
Mi van akkor, hogyha nincs peteérésem? Gyógyszerrel tudnák stimulálni v. valami mással??

Christell, sok egészséget a pocakbabának!
Vendég

Arikon:gyógyszerrel tudják stimulálni, nekem tudták legalábbis.Closty-val.De ezt orvosa válogatja.
És még jó dolog a cickafark tea ivászat 1-14.napig.
A hormonvizsgálat vérből történik, de mivel nekem nem volt, nem merem 100 %-ban állítani.
Vendég

Sziasztok,

Bambika,

Nagy-nagy gratula a kis 10 mm-es petezsákhoz. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jó reggelt, stiasztok!

Babszika:gyógyulj meg hamar!

Gabi:ilyen szép estén nem ér fogyókúrázni :wink: :lol: A vacsi utáni testmozgás elég :lol: :lol: :lol:

Chris:készülünk a sulira, tegnap vettem meg a hetdikes tankönyvcsomagot:17.000Ft, mást még nem vettem :twisted: Gondolom legalább 10.000ft a többi.

Hanna:Daninam is tetszettek a képek,majdnem mindent látott ezekből ő is :)

Bambika:gratulálok neked!!!
vedresandi

Helló Judy-mami!

A másikba nem írtam, bocsi, de ezúton gratulálok a csini pocakodhoz és nem vagy kövér!!!Nagyon szépek az UH képek, már én is szeretném mutogatni a sajátomat.Vigyázzatok magatokra! :wink:
Vendég

Köszönöm Nóri, nagyon ari vagy, bár tisztában vagyok vele, hogy van rajtam 10 kg felesleg + 3 kg amit eddig felszedtem. De nem baj, majd ha megszülök fogyizok.

Ja és köszi a gratukat a kicsikémre. Ugye milyen kis husis???? Azt mondta a doki, hogy ő is szép nagy babaóka lesz, mint a másik kettő.

Hamarosan te is mutogathatod a pocakodat, meglátod.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy:husi-baby, mert jó helyen van és jól érzi magát.Nagyon helyes, legyen csak husi és jó nagy baba és lehetőleg csajszi!A srácok biztos örülnének neki...rólad nem is beszélve.Na meg az apukáját is az újja köré csavarná seperc alatt... :lol:
Igen, nemsoká nekem is lesz pocakom, tudom! :wink: Csak még egy kis türelem.
Vendég

Csak egy gyors bekukk, nincs időm irni, meg el is viszik a laptopomat, úgyhogy nem lesz gépem sem!

Bambika,
neked okvetlen gratulálnom kell! Vigyázzatok magatokra!
sirkici

Sziasztok leszarom-klubtársak! :lol:

Ajánlom figyelmetekbe egy szomszéd topic ( fogamzás: reménykedés terhességi tünetek) középtáján fellehető nyertes babás görbét, nekem nagyon tetszik! :twisted:
Vendég

Szia Bíborlány-klubtárs!

Néztem tegnap, de az hogy lehet???Hót hülye vagyok, nem értem... :shock:
(nekem még sosem volt görbém)
Vendég

Semmi csoda, csak annyi, hogy első nap mérte, a többit letojta :lol:

Ja, vissza a cickafark teához, azt csak pé után lehet inni, itt a babaneten rosszul terjed a hír. 1-14 málnalevél, 14-2X palástfű+cickafark.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?