Mercure,
A férjem 31 éves, én 29 vagyok. Én is korainak találtam a meddőségit, de a dokim szerint, minél korábban járunk utána a dolgoknak annál kevesebbet kell a babóra várni. Engem csak a "megnyúlt" ciklusom aggaszt: 37-40 nap!!! Én januárban hagytam abba a gyogyót, tehát már jócskán kiürült a szervezemből, ezért sem tudom elképzelni, h. még mindig a hatással lenne a szervezetemre.
Mercure, nagyon sajnálom az elvesztett babátokat, de biztos a vizsgálatok megmutatják, h. mit kéne megoldani ahhoz, h. a baba megérkezzen hozzátok is.
Vedresandi, hál 'Istennek az agyalás nagyon ritkán tör rám, igazából múlt héten csüggedtem el (sírás-rívás, önsanyargatás stb.), de aztán a Férjecském megnyugtatott, h. felesleges előre beképzelni olyan dolgokat, amik lehet nincsenek is.
Szerencsére nagyon pozitív gondolkodású vagyok, ezért is bízom abban, h. már nem lesz aktuális az októberi vizsgálat...
Anyukám szokta mondani (Ő az egyedüli beavatott a babaprojektel kapcsolatosan), h. az "Ő idejében" nem volt ennyi női betegség, furfang stb. hanem csak jött a babó. Persze akkor is volt olyan akinek ez az idő kitolódott, de szerintem ez a sok információ (hőmérőzés, milyen pózban, hányszor stb.) egy szinten túl, stresszelheti is az leendő anyukákat, vagy nem?