Új privát üzeneted érkezett!

Pogi ennyi időd volt és unatkoztál, és nem írtál nekünk kisregényeket????? :shock: :lol: Pedig mindenki imádja olvasni soraidat. ez lett volna a megoldás, topikozással klasszul ki lehet tölteni a napjaidat, tapasztalatból beszélek! :lol:

zsizsik esztike itt hagyott nálunk valamit! :oops: Otthon észrevettétek? majd jövő héten kivisszük!

Szisza akkor végre felcsillant valami remény!!! Ez nagyon jó, spontán ciklusok!!! lehet nálad ez a nagy adag kellett, hogy beindulj!!

Kép

Kép
rejo

REjo, igen, észrevettük..... :oops: :oops: :lol: :lol:
A lányom kissé szétszórt, erre még ráérne 15 év múlva..... (otthagyni a bugyiját a fiúnál.... )

Szegény kutyuska, remélem, közben már felhozták a tűzoltók....

Megyünk swing fesztiválra !!!! :lol: :lol:
zsizsik

Hát nem leugrott a kis bolond? Eltört az egyik lába, de az állatorvos szerint rendbejön majd! Úúúúgy örülök! Közben a gazdik is előkerültek, ugyanis a kisbolond már fentről is lecsúszott, és azt hitték, hogy meghalt, és nem találták lefelé az utat körbe a városon keresztül, mert túristák. Nah, de minden végül jól alakult, a kutyust meg többé nem fogják szakadékok mellett legeltetni.
Kis butuska kölyök vizslafiú volt. :roll:

Úúúúgy tudtam, hogy a bugyi maradt ott :D :D

Swing! Óh! Az a kedvencem!

Lafi bocsi, átjavítottalak, nem tudom hol csúsztam el a számlálással
krumplis pogácsa

Sziasztok!

Képzeljétek, úgy néz ki volt pé-m, legalábbis a fájogálásból és a hőm emelkedéséből erre következtetek, meg persze a ferti is adott vonalkát. :)

hajni...
Budaörs

nem tudja valaki véletlenül, hogy tudom a vonalzómon is jelölni hogy hanyadik dpo-n vagyok???úgy emlékszem valakinek van így!

hajni...
Budaörs

Na mit szóltok?

Kép

hajni...
Budaörs

bár a bébivel szerintem nem jártunk sikerrel, nem volt túl jó az időzítés. :( Bár mondjuk soha nem tudom mikor is jó kekszelni pé idején. :oops:

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Igen, lehet, hogy ez a baromi dózis kellett hozzá, hogy beinduljak, de majd megmondom 28-30 nap múlva, hogy tényleg igy van-e. Az Avandametnél is volt egy ilyenem, utána meg semmi.
De legalább ebben az évben két spontán ciklusom volt, a másik duphastonos. Ez is nagy öröm a semmihez képest.
Köszi Rejoka a biztatást!

Zsizsik: Bizony, nekem nagyon rossz volt az Avandamet. Visszatért az inzulinom a kezdeti fázisba, meforalszedés előtti állapotra, meg zsirosodott a hajam, és a bőröm, meg hiztam.
Hát, mások vagyunk....Tüü doki tanácstalan volt, azt mondta, hogy ez nagyon furi. Az 1000 mg-ot én harcoltam ki, nagyon nem akarta felirni, és én majdnem bőgve mondtam neki, hogy nekem már minden mindegy. Mondta, hogy dehát ettől igen nagyon rosszul lehetek, meg minden. Hát, meg se kottyan, sőt, amikor elkezdtem szedni még szorulásom is volt. :oops:

Pogi: én is imádom a kutyákat, és mostanában soxor leszek egyedül esténként itthon, csak nem merem a felelősséget felvállalni. Meg sokat lenne egyedül akutyu a munkám miatt. Örülök, hogy megmenekült a vizsla.

Kellene még fogynom, de ekkora hajtás mellett nem birom ilyen kevés kaloriával.

:roll:

Néha olyan fáradtan jövök haza, hogy csak bedölök az ágyba.

De pozitiv, pozitiv, pozitiv.
Ja, igen, ti nem vettétek észre magatokon, hogy mensi előtt meglendültek volna a szőreitek? Nem tudom mi van velem, mert olyan vagyok ilyenkor mint egy előember, két hetente mehetnék teljes testgyantára. És az arcomon indul meg nagyon nagyon. Mi lehet ez? És mitől? Nincs tippetek? Ez nagyon furi nem? Hiszen nem a tesztoszteron lendül be mensi előtt, hanem az ösztrogén? Vagy rosszul tudom?
:shock:
szisza30

Sziasztok!

Tegnap éjszaka megjöttünk a nyaralásból, nagyon szupi volt minden, gyakorlatilag olyan, amilyenre szerettük volna.
Lili egy hét múlva ovis lesz (a szívem szakad meg :cry: ), én meg közel 2.5 év után megyek újra dolgozni, szóval jót tett egy kis pihenés.
Visszaolvasásra nem is vállalkozom, helyette teszek pancsis Lilis képet nektek :lol:
Kép

Hétfőn megyek endokrinológus dokihoz, remélem holnap megjön, és a vizsgálatokkal sem kell várni sokat. Úgy néz ki, sikerült egy egész normális ciklust produkálnom már az első havi mettel is, és már több, mint 3 kilót fogytam, szóval most igazán jól érzem magam.
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Hajni!

Ahhoz olyan vonalzót kell csinálnod ami számolja a DPOkat. A Tied most nem ilyen. Csinálj egyet a Lilypie.com-on és az már olyan lesz. Igaz ez az oldal is angol, de kísérletezz, előbb-utóbb meg lesz az a vonalzó amit Te szeretnél. :wink:
Nincs sok választási lehetőség egyébként rajta. Ha bejött a lap, a felső sorban a lehetőségek közül a Trying To Conceive-et kell kiválasztani. Aztán Create a New Ticker és próbálkozz. :D Úgy látom van hosszú ciklushoz is ticker, de az nem tom hogy működik... Nekem a 28 napos ciklusra automatikusan a 15. napra számolja a PÉt, dehát ugye ez annyira nem megbízható info. Szóval a vonalzó szerintem nem lesz annyira szentírás mint a ferty, de azért jó látni hol tart az ember. :D
Sok sikert! :D

Hulla vagyok.
Festés majdnem teljesen kész, mi meg megyünk ma dolgozni. Na nem baj, az autóversenyen legalább kipihenhetem magam. :D

Szép, nem nagyon meleg napot!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!

Linácska, Hajni: Szép görbék, gratulálok!

Pogi: Örülök, hogy szegény kutyus most már jó kezekben van. Nem bírom én sem nézni még egy percre sem egy síró állatot. Haelkezd nyüszíteni, már akkor a szívem szakad meg... Ilyen vajszívű vagyok, ne ;)

Szisza: Ez is bizonyítja, hogy egyénfüggő, kinek mekkora adag met kell. Drukkolok neked, hogy ez végre bejöjjön, mellékhatások nélkül.

Zsizsik: Nőnek a gyerekek, hihi :lol:

Nekem a ferty átrakta máshova a pét, két nappal későbbre. Nem értem, miért de ő tudja. A ciklus.hu-n viszont maradt az eredeti napon :shock:
Mind1, maradok az eredeti 5.pdo-n, és kész...

Jaj, ez a nap is hamar el fog menni és holnap mehetünk dolgozni :(

További kellemes napot!

Kép

Kép
bettica

[quote="hajni..."]b írta:hajni...ár a bébivel szerintem nem jártunk sikerrel, nem volt túl jó az időzítés. :( Bár mondjuk soha nem tudom mikor is jó kekszelni pé idején. :oops:

Hát, igen. eső után köpönyeg volt, de azért teljesen nem adnám fel. A spermiumokállítólag 4-5 napig is életképesek lehetnek ott bent, szóval egy halovány reményed maradt.
Látom nézted a hüvelynyálkád. Ha nagyon nyúlós, tojásfehérje-szerű, akkor célszerű 2-3 naponta összebújni....

Pussz

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Csak gyorsan beköszönk........
Emlitettem apának a dokis-kivizsgálós dolgot!!
Úgy néz ki hajlik rá, de csak késő ősszel illetve télen mert akkor kevesebb a meló :) Hű már csak pár hónap és lehet, hogy minden rendbe jön!!!!!
Régen ios említtem már ezt a dokis dolgot, de elhajtott a melegebb helyekre :evil:

Köszönöm a sok segítséget!!!!!!!

Ja, és nem is mondtam a jó hírt!!! "Megengedte" apa hogy jelentkezzek fizetős fősulira pótfelvételin, és felvettek!! -már csak az a kérdés miből fogjuk fizetni...de bizom benne, hogy a céggel is tudok fizettetni valamennyit

Pusza és köszönök mindent!!!!!!
csipi78

Csipi, gratulálok a fősulihoz és ahhoz is, h apát sikerült rábeszélni a vizsgálatra. ez már fél siker!

Szisza! Az én szőreim is menzi előtt lendülnek be! Én is azon gondolkodtam mért van ez, hisz ilyenkor ösztrogén tombol bennünk :?: :?: De ez is ciklusfüggű, úgy ahogy a hajhullás is.

Köszönöm csajok a válaszokat a melles kérdésre. A 15.-20. cn. után nekem is általában érzékenyebb, de ez most kb. már másfél hónapja tart folyamatosan. Én is a magas ösztrogénre tippelek, mert Tűű doki mondta a múltkori kontrollon, h megemelkedett az ösztrogénszintem, de valószínű tovább fog emelkedni.

Kép
apple

Sziasztok!

Megviccelt a ferti engem is mert tegnap a 35.napra tette a pé-met ma meg a 37.re. :) No de sebaj az a lényeg hogy 1 hónapi metszedés után valami kezd alakulni. Ma szedem pont egy hónapja. 8)

Csipi: gratula a fősulihoz!!!

Monee: köszi a tippet, de sikerült a tickeren is megcsinálni. :)

Linácska: gratula a görbéhez, és nagyon cuki a pancsis Lilis kép. Az ovival kapcsolatban nem irigyellek, nem könnyű.

hajni...
Budaörs

Most így néz ki a görbuszkám :) Kép

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

De rég "láttalak" titeket :) Bocsi, hogy úgy szó nélkül eltűntem, csak hát hirtelen az a sok minden...
Röviden rólam annyit, hogy baba még mindig nem akar jönni...mondjuk nem is csodálkozom ezen, mert a sok stressztől a mensi is megbolondult, olyan mint a mesében, hol van, hol nincs :( (hőmérőzés felfüggesztve) ráadásul felszedtem pár kilót ami igazán nem hiányzott :? Tudtok nekem valami hatásos fogyit ajánlani? : :roll: megköszönném :oops:
Igyekszem majd mindenkiről tájékozódni :wink:
Szép estét! Pusza
Kép
tyche

Tyche, hiányoztál ám nekünk!!!
Fogyókúra: egyél mindent de mindenből a felét mint eddig!
ne koplaltasd magad, ez a lényege!na meg egy kis sport, ha van időd! :wink:
Vendég

Hajni,
az ovival kapcsolatban olyan vegyesek az érzéseim. Mert ugye biztos jó helye lesz, összesen 20 gyerek 3 óvónénire, sok játék..., de másrészről még olyan kicsinek érzem hozzá. Mindenki ovis korú lesz, Lili meg még 2 éves se. Anyuci mellett lenne a helye!!! De hát ezek a TB szabályok, muszáj 180 napot dolgoznom, ha a 2. babával nem akarunk éhen halni. És remélem a 180 nap alatt össze is jön, és akkor újra maradhatok itthon. Na meg a 70 km-nyi távolság is aggaszt rendesen, Pesten dolgozom, férjem is, Lili meg itt lesz ilyen messze.

Lányok,
ma mégsem jött meg, ugyanúgy 37.1 volt a hőm, tegnap ugye ez már esésnek számított, meg ugye ez a 14. DPO. Létezik olyan, hogy 14-nél hosszabb lesz????????? Én úgy tudtam, hogy a peteérés utáni időszak fix.

Csipi,
hova fogsz járni suliba?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska!

Létezik 14 napnál hosszabb dpo, ha terhes vagy!
Persze a programok is tévedhetnek egy két napot a peteérést illetôen.
lona1

Sziasztok!

Hazajöttünk anyukáméktól, jól kinyaraltuk magunkat....

Rengeteget írtatok! Próbáltam visszaolvasni, de nem tudom hogy tudok-e reagálni!

Lafim, elég kemény lehetett a "nyaralásod"! Pocisan főleg... Sikerül kiheverni a megrázkódtatásokat?

Zsizsik, örülök a fogyásodnak! Ügyes vagy nagyon!

Linácska, pancsis Lili nagyon édi!!! Görbuszod szépséges! mai hőd?

Hajni, szép pé! És el is kaptátok ha tényleg akkor volt amikora áttette a ferti! :wink:

Csipi, nagyon érdekes témát vetettél fel! És nagyon ismerőset... :cry: Ezzel nálunk is vannak problémák, ez a fáradtságra hivatkozás ismerős. És az ember önbizalmát az állandó elutasítás elég rendesen meg tudja tépázni... De a hormonális okokra visszavezetés jó kapaszkodó lehet a megoldáshoz! És remélem hogy nálunk is ez az ok... Párom 35-ös 0'-es és 263-as 120'-es inzulinja is lehet a bűnös. Hiszen ha nálunk ennyire összekever mindent, miért ne tenné a férfiaknál is?! Ő ma megy vissza MMEC-be, kíváncsi vagyok hogy mit mondanak neki!

Pogi, nagyon szépséges és áttekinthető az új táblicsku! :wink:

Akinek nem írtam, pusszancs!

És egy kicsit magamról. Nyaralás elég érdekes volt... Idő rossz volt, utolsó nap tudtunk fürödni - de akkor le is égtem és a napallergiától csupa ragya lettem. :evil: Leltár: 1 összetört ágy, 1 bedöglött tévé, 1 cserép összetört virág... És mindez azért bosszantó mert egyik sem a mi hibánk volt (na jó, az ágy kicsit igen... :oops: :P ) és nagyon jó a hely, vissza szerettünk volna máskor is menni...

Kocsi is hozta a formáját. Majd negyedmillió volt a szervíz, péteken elhoztuk, elmentünk vele nyaralni, hétfőn iszonyú nagy jégeső volt diónyi jéggel, összeverte a kocsit. Szombaton pedig az aksi mondta be az unalmast, új aksit kellett venni... :evil:

Két hete nem sok jó történt velünk.. Jó hogy Apa itthon maradta szabin! :( De ezek után már csak jó jöhet!

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
anyoooka

Anyoooka,
ma megint 37.3, de terhes meg tuti nem vagyok. Azért nem sok mindent tettünk ebben a hónapban...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Csipi: gratulálok a fősulihoz! sok kitartást hozzá! és gratula, h rábeszélted a párod a vizsgálatra.
én kb 2-3 hónapig nyafiztam a páromnak , h menjen kiskatona vizsgálatra. izgultam miatta nagyon, mert kb 5 éve volt egy viszérműtéte. de szerencsére megvan az eredmény és minden rendben! :lol: így miatta már nyugodt vagyok. engem kell még rendbe rakni!
de hát a pasik már csak ilyenek. kis szégyenlőssek.

tegnap az egyik unokatesóm kislányát tanítottam biciklizni , meg gyíkot fogtunk. 5 éves szöszke, zöldszemű, cserfes , okos, vagyány kiscsaj. haláli volt, néha leesett az állam a dumájától. bár izgultam, amikor beugrált a Dunába a stégről, meg ott úszkált úszógumi nélkül (persze felnőtt mellette végig!), de akkor is !
anyuék szerint én is ilyen voltam kicsinek. :) remélem majd hamarosan osszehozunk mi is egy ilyen kis vagány gyerkőcöt.
kellemes hétfőt mindenkinek! :cry:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Kép
krumplis pogácsa

Sziasztok!

Voltam az előbb UH-n. Íme az eredmény:

Uterus mérete 73×28 cm, endometrium 6 mm.
Mindkét oldalon normál szerkezetű ovarium.
A jobb oldali petefészekben 18 mm-es domináns tüsző.

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

A nyálkahártya vastagság lehetne jobb is, de arra elvileg lehet még rágyúrni. Doktorbácsi aszonta hogy „Na, ebből a tüszőből lesz a baba!”. Legyen igaza! :D Imádom a pasit! :D

Persze hogy ne hazudtoljam meg magam, azért van kérdésem.
Mintha került volna már szóba korábban hogy vannak „praktikák” amivel lehet segíteni a nyálkahártyának abban hogy vastagodjon. E vitamint már szedek, ez elvileg jó, de mintha lett volna még más is. Help! :D

A met szedéses kérdés meg ezennel eldöntetett. Mától visszaállok a 2*850-re. Egyébként is tervben volt, de most már biztos vagyok benne.
Hasmenés elmúlt, bár már 4 napja nem vettem be a metet. Ma reggel megint elkezdtem, de ma már csak reggel-este veszek be. :)

Hát ennyi a jóhírekből. :D
Illetve nem. :lol:
Hétvégén sikerült életemben először egy igazán gyors versenyautójában ülnöm. Volt teszt és elintézték nekem hogy az egyik pilóta vigyen egy kört versenytempóban egy Mitsubishi Lancer Evo IX-el. Fantasztikus és hihetetlen élmény volt! Nem is lehet leírni.

Na megyek és repkedek egy kört a szobában. :D
Üdv:
Monee

Monee

monee85

Monee, méhpempőt szedj napi egy bogyót!én azt szedtem, nekem 4 mm volt amikor teherbe estem!!!
Vendég

Lafi!

Köszi! :wink:
Megyek és veszek ma. :D

Azt már olvastam a nyálkahártyáról hogy hihetetlen akár napról napra változhat a mérete, de azért nem lenne baj ha kicsit vastagabb lenne. :)

Monee

Monee

monee85

Monee : ez tök jó!!! fél év met és nincsenek ciszták a pfészkedben? vagy neked nem is voltak igazán? ez nagyon jó hír!!! :lol:
és gratula a szép tüszőhöz! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

DM-ben vettem olyan 3000 ft körül van asszem....olyan nagy barna bogyó, de legalább íztelen. :wink:
Vendég

Czinkeb!

Hát én nem tom.
Szóval az a lényeg hogy én nem jártam ilyen jó és profi helyre sosem mint a MMEC.
Amikor megtudtam hogy PCOm van, elkezdtem utánakeresgetni a neten, meg írtam a pécsi fórumban hogy mi van. Rambóka írt hogy nézzem meg a pcos.hu-t és onnan indult el a lavina. :D Saját szakállra elmentem diabetológushoz, csináltattam cukorterhelést és ő mivel tudott a PCO és a met összefüggéséről, felírta nekem a gyógyit. Elkezdtem szedni és hát a hőgörbéimen látható mekkora változást hozott a gyógyi. Ha hazamegyek, felrakom őket és akkor össze lehet hasonlítani. Mióta szedem, most voltam először orvosnál és bár lehet hogy elhamarkodott az örömködés, úgy látszik betaláltunk a százas körbe és valóban gyógyulok, meggyógyultam.
Hogy mennyire volt súlyos az én PCOm azt nem tom, de szerintem "nem annyira" mert "csak" egy nem túl komoly IR volt az összes tünetem. No meg hogy hullik a temérdek hajam, de az más tészta. :) Nem vagyok túlsúlyos (na jó, ez azért így nem igaz, van még mit fogyni hogy a BMI teljesen jó legyen), nem vagyok szőrös, pattanásos, nincsenek maratoni ciklusaim (nem is voltak). De ettől függetlenül nem veszem és nem vettem félvállról a betegséget. Én sok időt képzeltem el magamnak a gyógyulásra és arra hogy én is anyuka lehessek, ehhez képest csak jó irányban tévedhet a dolog.

Szóval ez van. :D
Üdv!

Monee

monee85

Monee!

Micsoda jó hírek!!
Lafi nagyon jól írta a méhpempôt! Plusz fontos a sok-sok folyadék!
Tudom elcsépelt szöveg :) .
Fúúú, most minden a helyén van! Drukkolok!

Lona
lona1

ha ilyen jó híreket hallok, mindig úgy érzem, h van remény!!!!! :lol:
hajrá Monee! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!

Monee: Gratula a jó eredményekhez. Legyen igaza a dokidnak! :)

Csipi: Neked is gratula, hogy az urad rá tudtad beszélni a vizsgálatokra. Remélem meglesz az eredménye és utána sinen lesztek. Nagyon drukkolok nektek...
A fősulihoz én is gratulálok!!!

Linácska: Abszolút nem vagy csak valószínű, hogy nem akkor, amikor kellett volna? Azért neked is megy a drukk. Remélem úgy alakulnak a dolgaid most, ahogy szeretnéd.
A lánykád nagyon aranyos! Tuti jól érezte magát ;)

Czinkeb: Jó lehetett egy kicsit "anyának" lenni... Hamarosan majd a sajátod tanítgathatod! :)

Hajni: Igaza lehet a fertinek... Ha ez valóban így volt, akkor még az időzítés is tökéletes volt.

Akit kihagytam, bocsi...

Legyetek jók!

Kép

Kép
bettica

Sziasztok! Szép napot mindenkinek!

Monee ez tök jóóóóó!
Nagyon örülök a szépséges petikédnek! És milyen jó időben pláne pcostól :)
Én még sok ásványvizet javaslok :wink: én most középidőben 4litert is benyakaltam,
szörnyülködtek is az aszisztensek,hogy dupla termetű emberkének való mennyiséget ittam,baj nem lett belőle csak wc kellett hogy legyen a közelemben :lol:

Anyooka sajnálom a nyaralásotokat :(

Pogi hogy vagytok, már pihiztek???

Rejo, Rambóka, Kavics, Okr,Kandika, Backa, Gina, Kikka Mniki, és a TÖBBIEK hogy vagytok??? Hiányoztok!
Vendég

Kincsecske, nagyon szép a tickered! :lol: :lol: Hogy vagytok?

Monee, gratula! És legyen igaza a dokinak! Drukkolok nagyon! :wink:

Párom megjött MMEC-ből. Megkapta ő is a meforal adagját, 3x500... (felvesszük a táblába? :wink: :lol: :P ) Rákérdezett a libidó gondokra, simán lehet ettől is, sőt akár a vérnyomáscsökkentőjétől is! (már évek óta szedi)

Otthon anyuéknál vannak kicsi vizslák! Olyan édesek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
anyoooka

Anyoooka!!! :D

Gyönyör?ek! A középsô képen egyszer?en vigyorognom kell folyamatosan :lol: . Hi-hi kis vacakok!

Leírnád pontosan melyik vizsgálatra ment a férjed?
Ott pontosan mit vizsgáltak? Hányszor kellett mennie? Az enyém is el szeretne menni, csak nem tudom melyik csomag vagy vizsgálat lenne a legjobb.

Lona
lona1

Lona, van külön metabolikus szűrőcsomag. Ugyanolyan terhelés mint nekünk, jó kis cukros lötyivel, + koleszterint néznek még. És utána egy konzultáció amikor a leletek készen vannak. Árat a MMEC oldalán találsz! Apa volt az első férfi ott, erősítsétek Ti is a csapatot kicsit! :wink: És remélem, nála nem találnak semmit!

Kép

Kép
anyoooka

Anyóka, köszi szépen!
lona1

Lona enyém apa is ment, ilyen metabolikusra, mert pocakos mint a fene. pénteken bökték, ma délelőtt ment B. dokinőhöz. terheléses inzulinja rosszabb mint az enyém (nem sokkal), de B. azt mondta neki, erre még nem kell gyógyszer. kiváncsi vagyok mennyi lett az éhomi inzulinja, remélem az nem rosszabb mint az enyém, mert akkor a kardomba dőlök. akkor tényleg úgy érezném, tök fölöslegesen szedem a metet.

másfél hónapja szedem a metet, igaz gyerekadagban, de bőröm tropa. tudom, mondtátok, hogy elején még romolhat is, de meddig tart ez az "elején" időszak? Olyan helyeken jönnek pattanásaim, ahol eddig soha életemben. hipók úgy néz ki elmúltak amióta ilyen kicsi adagban szedem a gyógyit, meg rájöttem, a töltött tökben nincs elég ch, az tök, sajt, meg hús, persze ha erre metet szedek, hogy hipózok. (mind akétszer ezt ebédeltem, mikor durva hipóm volt) tegnap meg ma rízzsel ettem, nem is lett semmi bajom. persze a gyógyi csökkentés is kellett.

Anyóka simán lehet, hogy apa miatt nem jön nálatok össze, ha nem kívánja, lehet nem is olyan minőségű, meg "erejű" az anyag nála...neked olyan ciklusaid és peteéréseid vannak, hogy az csuda.

Kép

Kép
rejo

Rejo!
Miért, neked mennyi lett a terheléses inzulin? Figyelj, tudom, hogy nehéz elviselni mikor még több ragya jön ki, de még egy kis türelem.
A barátnômnek minden emelésnél újra fellángolnak a ragyák, viszont kezdi rendbeszedni a ciklusát. Nekem eszméletlen hányingerem, rosszuléteim voltak, a barátnômnek semmi. Nem egyformán reagálunk. Visszanézve magam is csodálkozom, hogy nem hagytam abba a rosszullétek miatt a metet. Az lendített át a nehézségeken, hogy nagyon bíztam benne, segíteni fog. Ha úgy érzed nem való neked, kutass tovább mi lenne az! Szerintem ne nyomd el a belsô hangodat.
Érdekes, hogy a férjed nem kapott rá semmit, pedig magasabb lett az értéke. Ebbôl is látszik, hogy jóval árnyaltabb a dolog, mint gondolnánk.
lona1

Rejoka, mikor volt a párod ma B. doktornőnél? Enyém apa reggel 8 és 9 között. Lehet még össze is futottak csak nem ismerték meg egymást?! Mennyi lett párod inzulinja?

Apjukomat megnézettük tavasszal, allergiaidőszakában, amikor szteroidot is evett. Akkor fele volt a normálisnak a mennyiség, de minden más tökéletes. A szteroidtól pedig simán lehetett kevesebb.
Majd jövő csütörtökön megyünk a Mágushoz, ő biztos újra megnézeti apát is és utána okosabbak leszünk Én attól félek inkább hogy nem vagyok átjárható, csaszim volt...

Kép

Kép
anyoooka

Bettica,
hát ez érdekes kérdés: szóval most két hétig nyaraltunk, és nem háromasban, akkor nem volt semmi, előtte azért igen, de nem peteérés környékén, ráadásul nem is volt vége, mármint a férjem részéről (sajnos ez is problémánk, így még nehezebb a babó)

Anyoooka,
kutyusok édik, a férjem rögtön kérdezte, hogy ezeket el lehet hozni? :D Aztán mondtam, hogy csak szimplán aranyosak....

Monee,
ezek jó hírek, én most egy óra múlva megyek endokrinológushoz, kíváncsi leszek mit mond.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lona, jól megvigasztaltál, szóval minden emelésnél fellángolnak?? Klassz! :lol: :lol: már alig várom az emelést! :lol: és nekem még ciklusgondjaim sem voltak, szóval azzal sem vigasztalhatom magam, hogy legalább azt rendbeszedi! :lol:

Úgy látszik én is ilyen típus vagyok, se hányinger, se émelygés, se rosszullét. se fosás. csak ragyák ezerrel, meg hajhullás. de az már ipari méreteket ölt mindkettő. meg néha hipo, ha túl nagy az adag. meg egy kis álmatlanság. meg néha belezavar a libidóba, de az már rendejött. asszem ennyi! :lol:

az én terhelésesem 33 lett, apáé negyven valamennyi. de megnyugodtam, mert az éhomi inzulinja 5 valamennyi, az enyém meg 15. és ez a fontosabb.

csajok tartok tartok ám a mettől, de ez nem azt jelenti, hogy nem akarom szedni. mindenki ezt hiszi. csak gondoljátok el. férjem nem hiszi el hogy beteg vagyok. mondjuk nem is nevezném betegségnek. az olyan lehangolo. inkább kis zavarunk van, oké? kis zavar a hormonrendszerben. de nem vagyunk betegek. szóval zsolti ilyen kitalációs betegségnek tartja. ő csak azt látja, kétszer teherbe estem ripsz-ropsz. minden hónapban menstruálok. Mi a francot hisztizek?

Anyu valamilyen rejtélyes okból kifolyólag gyógyszerellenes. minél kevesebb gyógyszert kell szedni szerinte, műtét csak akkor, ha életet ment, de tényleg csak a legvégső esetben (és ilyen eset szinte nincs is a felfogása szerint), dokihoz csak ha receptet vagy beutalót kell íratni, ha beteg vagy, jobb ha magadra hallgatsz és kikúrálod gyógynövénnyel, vagy recept nélkül kapható cucokkal. mondjuk eddig nagyon bejött neki ez az elv.

na de képzeljétek milyen nehéz kettejük között eldöntenem nekem mi a jó.

Anyóka zsolti 10.kor volt. Hát az lenne a legjobb ha csak ilyen kicsi dolog akadályozná meg a baásodásotokat. ezen 10 perc alatt lehetne segíteni.mármint ha el lennél záródva.

Kép

Kép
rejo

Rejo, Anyoo sziasztok!

Honnan lehet azt sejteni, hogy apánál is lehet baj - metabolika?

KépKép
charlott

Szia Charlott!

Charlott úgy lehet sejteni, hogy apa pocakos. de a tudomány jelenlegi állása mellett a férfiak nemzőképességét nem befolyásolja, ha metabolikus szindrómájuk van. azaz ha pocakos, elhízott, vagy metabolikus szindrómája van, vagy inzulinrezisztenciája van, attól ő még ugyanolyan esélyekkel tud gyereket csinálni, mint ha nincs semmi baja.

Kép

Kép
rejo

Rejo: Aha! :wink: Igaz, van pocakja az uramnak és sok volt a családjában férfi ágon a cukorbeteg, akkor valószínűleg ő is Pcos?
De ha nem függ össze a nemzéssel, akkor nem küldöm dokihoz.

Egyébként szerdán reggel megyek cukoros, inzulinos és hormonos vv-re a Mensmentisbe. Van akinek ekkor lesz vv-je?

KépKép
charlott

Rejo!
Jaj ne! Tényleg béna volt a vígasztalásom, bocs!
Neked nem fog fellángolni! Csak most egy kicsit beerôsítettek, mert érzik a vesztüket, nemsokára kampec mindnek!!
Megnéztem az én éhgyomri inzulinom mennyi lett, nos olyat nem csináltak...
Szerintem nem vagy a gyogyi ellen, de ahogy te is írod nem túl magas a terheléses inzulinod, két gyereked van, nincsenek ciklus gondjaid. Nekem már volt laparom a sok ciszta és endom miatt. Addigra már a hormonjaim is elszálltak, híztam. Egy évvel a m?tét és 3 inszemináció után újra kezdtem érezni a tüneteket, pocifájás, hosszabbodó ciklusok stb. Berezeltem, és mikor meglett a valódi probléma nagyon örültem. Nekem tényleg létkérdés, hogy szedjem, neked szerintem nem.
Egy szónak is száz a vége: azt akarom mondani, hogy megértelek. A helyedben én is ugyanígy éreznék!

Charlott!
A páromnak súlyproblémái vannak. Fôleg hasra hízik, a hormonjai neki sem voltak rendben... szóval szerintem nem árt, ha megnézik mi újság vele. A MMEC honlapon jól leírják, ha jól emlékszem.

Lona
lona1

Charlott!
Figyelj, szerintem mindegy, hogy összefügg-e a nemzôképességgel!!
Ha ez az állapot kezeletlen marad az cukorbetegséghez vezet, ami nem játék. A rossz cukor nagy rombolást végez a szervezetben.
lona1

Na nem rémisztgetésbôl, de idemásolom a MMec honlapról miért fontos résen lenni:
Milyen következményei lehetnek, ha nem kezelik?

Az inzulinrezisztencia idővel cukorbetegséggé fajul. A magas vércukorszint a sejtek károsodását idézi elő.

- Először az érfal sejtjei károsodnak
- Romlik a vese állapota
- Károsodhatnak a szemfenék erei, mely bevérzésekhez vezethet; illetve a szemlencse károsodása miatt szürkehályog alakulhat ki
- A verőerek károsodása miatt kialakulhat az érszűkület
- A szív koszorúerei elmeszesedhetnek, amely infarktust idézhet elő
- Károsodhatnak az idegek és a mozgásrendszer stabilitása
- A szervezet védtelenebbé válik a fertőzésekkel szemben

Az inzulinrezisztencia lehetséges egyik legsúlyosabb következménye, a szív- és érrendszeri megbetegedés.
lona1

Hi!

Kincs!
Annyira örülök nektek!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D
Vigyázz magatokra!!!

Csipi!
Gratula a felvételihez!!!
Hamar eljön az év vége!! Sőt történhetnek "váratlan" események is!!! :wink:

Monee!! :D
Ez egy nagyon jó UH eredmény!!!! :D
Nyálkahártya vastagítására: MÉHPEMPŐ 1*1 ( Herbáriában vettem méhpempő kapszulát Splendor termék, 45 db-os 1200 Ft) , JOGHURT, SZÉNSAVMENTES ÁSVÁNYVÍZ!!!Napról napra vastagodik, hisz muszály neki!!! :wink:

Kép
lara26

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?