Sziasztok!
Igen, lehet, hogy ez a baromi dózis kellett hozzá, hogy beinduljak, de majd megmondom 28-30 nap múlva, hogy tényleg igy van-e. Az Avandametnél is volt egy ilyenem, utána meg semmi.
De legalább ebben az évben két spontán ciklusom volt, a másik duphastonos. Ez is nagy öröm a semmihez képest.
Köszi Rejoka a biztatást!
Zsizsik: Bizony, nekem nagyon rossz volt az Avandamet. Visszatért az inzulinom a kezdeti fázisba, meforalszedés előtti állapotra, meg zsirosodott a hajam, és a bőröm, meg hiztam.
Hát, mások vagyunk....Tüü doki tanácstalan volt, azt mondta, hogy ez nagyon furi. Az 1000 mg-ot én harcoltam ki, nagyon nem akarta felirni, és én majdnem bőgve mondtam neki, hogy nekem már minden mindegy. Mondta, hogy dehát ettől igen nagyon rosszul lehetek, meg minden. Hát, meg se kottyan, sőt, amikor elkezdtem szedni még szorulásom is volt.
Pogi: én is imádom a kutyákat, és mostanában soxor leszek egyedül esténként itthon, csak nem merem a felelősséget felvállalni. Meg sokat lenne egyedül akutyu a munkám miatt. Örülök, hogy megmenekült a vizsla.
Kellene még fogynom, de ekkora hajtás mellett nem birom ilyen kevés kaloriával.
Néha olyan fáradtan jövök haza, hogy csak bedölök az ágyba.
De pozitiv, pozitiv, pozitiv.
Ja, igen, ti nem vettétek észre magatokon, hogy mensi előtt meglendültek volna a szőreitek? Nem tudom mi van velem, mert olyan vagyok ilyenkor mint egy előember, két hetente mehetnék teljes testgyantára. És az arcomon indul meg nagyon nagyon. Mi lehet ez? És mitől? Nincs tippetek? Ez nagyon furi nem? Hiszen nem a tesztoszteron lendül be mensi előtt, hanem az ösztrogén? Vagy rosszul tudom?