Új privát üzeneted érkezett!

Evu mi az a sav gyógyszer ami bevált neked?
Köszi ági

Kép
cica_1

Bocsi Evu már megtaláltam :D

Kép
cica_1

Doren gratula a kislányhoz, tök jó hogy minden oksi nálad is

Kép
cica_1

Bogen - Gyorsan elővettem a vérvételi leletemet és a vizelet fehérvérsejt nekem is 45 (az aminek a normál értéke 0-4 közé van írva).

Én már ezzel az eredménnyel voltam doki bánál 1-2 hete, aki teljesen meg volt elégedve, tehát szerintem ez nem lesz gond. Ma a védőnő is látta, és neki sem volt problémája ezzel.

Korábban még májusban egy labor leletem kapcsán én is aggódtam bizonyos értékek miatt, és beszaladtam a dokimhoz és a normál értékek felét áthúzta, hogy ezek kismamákra nem vonatkoznak, és ezeken ne aggódjak.

Úgyhogy nyugi, reméljük minden rendben lesz holnap.

Emese

KépKép
emese1974

Viky 30: Köszönjük szépen! :P

Evu: Nagyon édes Vandácska :!:

KépKép
emese1974

Ja és még egy számomra megható mai élmény ... a védőnő behívta a gyerekorvost, bemutatott neki, aki már ide is adta leendő Hanna első receptjeit. Tudjátok az alkoholt, popsikenőcsöt, hintőport, stb. És ott van, hogy neve, címe .... még nem mertem kitölteni, de olyan megható elgondolni, hogy nemsokára be lehet írni a nevecskéjét és létező személy lesz. Taj számmal :P

Emese

KépKép
emese1974

dragaim...na ma betanitottam...hat majd elmeselem, most brassoit kell föznöm daddynek, utana en beajulok mara...

holnap reggel önkormanyzat, allando lakcimet intezünk, delutan leszek irodaban, es akkor vegre visszaolvasok es reagalok :lol:

tegnap majdnem leugrottam az erkelyröl a savtol, ezert nem vallaltam be az elökeszitöt, amiert nagyon szomoru vagyok :cry:

de remelem irtatok rola par szot :shock:

megyek, mert faradt vagyok..holnap jövök

csóóóók
Vendég

Sziasztok csajok!

Ági, Emese: Annyira jó, hogy így megnyugtattatok! Már nem is izgatom magam annyira emiatt a fehérvérsejt izé miatt, de mindenképp rákérdezek délután a dokinál!
Azért remélem, ha már a gyerkőcöm nagyfiú lesz, nem leszek ilyen aggódós anyuka!
:oops:

Emese: Marha jó lehet kezedben tudni a kis Hanna receptjét, olyan nagy boldogság ez!

S egész jól viselem a kevesebb evést, bár még csak tegnap óta... de nagyon rákaptam a híg sok tejes kevés gyümölcsös, finom hűs turmixokra, már csináltam meggyeset, banánosat, szilvásat!
Egyik jobb, mint a másik:)

Majd írok este még mindenképpen a doki után, hogy mit mondott a leletre!

Kép
bogen

:P :P Ezek a tejturmixok irtó finomak, az biztos!!!
A szilvásba mit tettél még? Nálunk is van itthon szilva, de még nem próbáltam azzal.
Én mindegyikbe teszek egy kis mézet is :roll:
Emese

KépKép
emese1974

Igazából semmit nem tettem a szilvásba a tejen kívül, csak mivel oltári érett szilvák voltak, s könnyen lejött a héjuk azt lehúztam! Amúgy mini mézet én is teszek mindegyikbe, kivéve a banánosba.
Sőt most ebédre nagyon finit ittam: fél banán, igazi kókusztej és tej turmixolva... hát az is isteni volt:) :wink:

Na, most indulok a dokimhoz, de már egyáltalán nem izgulok! Érzem, hogy minden rendben velem/velünk!

Kép
bogen

hello!
Bogen mi volt a dokinál minden rendben?

Evu semmit nem mesélsz minden ok?

Csajok én régebb a turmixba vanillia cukrot is csempésztem 1-et... az is jó és hát igen a méz az nagyon fontos illetve egy kis gyümölcsös joghurt is feltudja dobni a dolgot 8) ...

na puszi nektek jó napot

Kép
cica_1

kismamak! :lol:

tegnaptol az uj irodaban nyomom, es nem volt net, ma reggelre lett, viszont sooooooooook a melo, nem vagyok kepben, vissza kell olvasnom :shock:

jövökk, ahogy tudok

pusszancs
Vendég

Na itt vagyok csajok!

Szerencsére minden rendben velem és magzatkával is! A doki azt mondta, hogy várandós nőknél teljesen normális hogy magasabb az érték, nem az számít egy csomó mérési eredménynél normálisnak, mint egy átlagos embernek!

Szóval nagy a boldogságom:)
Köszönöm, hogy drukkoltatok, aggódtatok értem!

Azt is mondta a doki viszont, hogy mostmár figyeljek oda nagyon az étkezésemre, hogy babám ne hízzon... így hátha könnyebb lesz a szülés! Mert nem fogok szerinte előbb szülni, csak nagy és fejlett a baba - meg nagyon erős csontozatú lesz!

Szép hétvégét! :P

Kép
bogen

Sziasztok, Bogen örülök én is, hogy minden rendben! És az, hogy nagy és erős csontú a baba az csak jó :P Az új étkezési renddel pedig minden OK lesz!

Nálunk is minden rendben, Hannácska szépen elvan odabent.

Emese

KépKép
emese1974

Sziasztok!

Bogen! Szuper, hogy minden oké, csak így tovább!!! Azt nekem is mondta a doki, hogy vigyázzak az étkezéssel a vége felé, m nagy baba, meg erős csontozatú... Én vigyáztam, 10,5 kg-t híztam az egész terhesség alatt, édesség nuku, m rögtön kihánytam. Ennek ellenére 4200 g-vel született, és szerencsére elég könnyű szülés volt (már most vállalnám a következőt...). Igaz, 2 héttel túlhordtam. És azóta is egy kis vasgyúró:)

Teri

KépKépKép
pruci

Emese! Most látom csak, hogy nálad már csak napok kérdése és a kezedben foghatod Hannácskát! Drukkolok nagyon, hogy minden rendben legyen!!!

Teri

KépKépKép
pruci

sziasztok kismamak, a 7vegen ket csokitortat sütöttem, mert Laci es a hugicam szülinapjat ünnepeltük

a menü: sült csirke sajtszoszos gnocchival, mozarellas madarsalataval
az ebedet nagyon dicserte mindenki, es a 2 torta is sikert aratott, en csinaltam az egeszet, ugy, ahogy van, teszta, krem, bevonat, diszites egy kremes csokitorta es egy ludlabtorta, mert itt mindenki edesszaju

juj de izgi, hetfön vagy kedden kapunk egy zsak babaruhat, megis öröklünk valamit alig varom, hogy atnezhessem a kincseszsakot mivel nem tudjuk mi lesz benne..

Vanóka jol van, örült tegnap a fincsi kajaknak

tegnap atrendeztük a szobankat, olyan jo, teljesen mas volt igy aludni, imadom

tegnap anyucit es apucit is olyan jo volt latni, es persze a hugimat is

az Auchanban vannak nagyon edes kis bodyk es rugik, 200(!!!)-1500 ft-ig

az öcsim baratnöje par napon belül vilagra hozza a kisfiukat, nagyon drukkolunk neki es kivancsian varuk Máté babát

mindenki okes veletek? remelem

en faradt vagyok es kicsit nyügös..az utolso 10 melonap lesz valszeg a legnehezebb

tegnap mi is voltunk brendonban, es rajöttem, hogy nem fogok 8000ert venni haloinget, 9000ert köntöst bla bla..vettünk viszont egy szopis melltartot, remelve azt, hogy a cicim nem lesz mar "annyira sokkal" nagyobb

vettünk pelust, Vano kisagyara egy felhuzhatos zenelöjatekot es ejjeli fenyt, Gabi fürdetöt es nedves törlökendöt a 7 vegen kaptunk meg par bodyt, pici zoknit, szopis parnat ajandekba, nagyon edesek remelem a zsak babarucit is hamarosan megkapjuk, hogy "kincsvadaszatra" indulhassak

tegnap meg kadat is akartunk venni, de teljesen belezavarodtunk, hogy milyet is valasszunk nalatok milyen kiskad lesz?

es amiben meg teljesen tanacstalan vagyok, az a cumisüveg-cumi projekt allitolag panaszkodnak az avent-ra, hogy tul nagy a lyuk rajta, es ez ugyebar nem jo. ti milyet vesztek??

azert mar jo sok dolgot sikerült venni Vanokanak, olyan jo!! le kell parkettazni a szobajat es indulhat a rendezkedes

holnap elökeszitö, ha fellabon is, de megyek

etvagy: van..de valtozo mekkora..most inkabb gyümihianyom van..es ha eszem, gyorsabban megtelik a poco

kepzeljetek, ugy forogtam tegnap ejjel az agyon, hogy majdnem leestem

ennyi jut most az eszembe, szep napot, irigykedem mindenkire, aki hüsöl valahol...

pusszancs
Vendég

Evu!

Nekem a DM-ben kapható MAM (nagy: 1199, a kicsi 999 ft) márkájú cumisüveg vált be, alapból 2-es cumi van rajta, de lehet kapni hozzá 1-eset is. De kezdetben a mindenhol kapható NUK volt a legjobb. Vettem még Baby Bruinosat is a Tecsoban 199-ért, de azt csak teásnak használom. Amúgy az se rossz üveg.

Teri

KépKépKép
pruci

Pruci!

köszönöm a tanacsot 8)

na melozom...de kukkolgatok am szorgosan :lol:
Vendég

sziasztok!
Bogen tök jó hogy nincs semmi baj veletek :D

Evu nagyon ügyes vagy, hogy ennyi finomságot főztél.

Én még szinte semmit nem vettem a babócámnak nagyon bele kell húzni a hétvégén csak mostanság annyi program van, hogy az csuda... munka, esküvő vendégek jönnek, mi kell vendégségbe menjük tisztára elfáradtam alig várom hazamenjek és aludjak egy jót.

Ja nekem is van már szoptatós melltartóm de én hordom is mert nagyon kényelmes...

A kismama hálóingekkel én úgy vagyok, hogy esetleg egy szoptatósat (akciósat!!!) veszek a korházba de otthonra elég ha gombos felül tényleg iszonyat drágák... :?

Cumit, bár 0 a tapasztalat, a szülésfelkészítőn is a NUK-osat dicsérték és szerintem én azt veszek

Na puszi
nektek
Ági

Kép
cica_1

Evu! Nekem meg pont az Avent-os cumisüveget ajánlották. Amúgy Chicco-t használtam az elején, de a védőnő mondta, hogy annak nagy a lyuka. Így áttértünk Avent-ra. Nekünk pláne nagyon fontos, hogy kicsi legyen a lyuk, mert mi ugye csak üvegből eszünk és amúgy is nagyon mohó Tarek.

Ha tudtok olyanról, aminek még az Avent-osnál is kisebb a lyuka, akkor szóljatok!

Puszik,
F.

Majd rakok fel ide is képeket mingyá! :)

fatima

Kép Boxoló

Kép Huncut

Kép

fatima

Sziasztok!

húúúú Emese, hogy bírod- mindjárt itt lesz Hannácska!!!!! Drukkolunk!!!! :lol: :lol:

Evu: a másik topicban válaszoltam (amúgy Avent). Látom még mindig nagyon pörögsz, nem vagy az az "egyhelybenülős" típus!!! :wink: Pihi, pihi, pihi!!!!! :lol:

Hálóing: én a corában vettem 1500-ért spagettipántos, tök jó pamut hálóinget (nem gombos), tök jól lehet ilyenben is szoptatni! Amúgy a nyugati Skálában van egy csomó féle- csak sztem drágák!

Zsu

Zsu
svs

Hú Fatima nagyon aranyos a babóci és már milyen nézése van :lol:

Kép
cica_1

Sziasztok Lányok!

Az anyukásból jövök, páran már ismernek.

Én személy szerint, nem vettem és nem is vennék jó drága szopis hálóinget. Nem érdemes. Amit Zsu is mondd, elég egy sima pántos pamut hálóruci is, amiből ki tudtok bújni. Felesleges pénzkidobás, de tényleg.
A melltartóval úgy vagyok, h. vettem két olcsó szoptatósat, de azt is úgy használom, h. totál kibújtatom belőle a cicimet. Ami nekem még bevált, az a sportmelltartó. Hibátlan és kényelmes és olcsó.

Mondjuk én olyan vagyok, h. feleslegesen nem költök ilyenekre, egyszerűen nem érnek annyit.

Mindenkinek szép gömbölyödést!
Emese, Neked meg kitartást, hamarosan itt a nagy nap! Szép lesz, majd meglátod!

Niki

Kép
niki30

Evu: nekünk is AVENTos van. Szerintem, ha cumi zavaros lesz egy baba, akkor teljesen mindegy, hogy milyen cumit használ az ember, így is úgy is bekövetkezik. Ha meg nem zavar be a cumi/cumisüveg, akkor meg megint mindegy. Én azt venném, amelyik szimpi, és amihez lehet kapni foggantyút, mert az AVENToshoz lehet, de csak cumisüveggel együtt, azt meg minek venni még egyet. És a foggantyú meg kell, viszonylag hamar.
Egyébként cumi a kórházi csomagban is van, én kipróbáltam, hogy bejön e neki a cumi, ha igen, lehet venni többet is, ha nem, akkor meg minek.

Kép

Kép
b79andi

cumisüveg: nekünk az aventes egyáltalán nem jött be. samu abszolút nem volt hajlandó inni belőle és ezt másoktól is hallottam. én NUKot vettem, az viszont nagyon szuper.

hálóing: teljesen felesleges, én végig pizsiben voltam. halál mindegy h elől kigombolod, v felhúzod a pólódat. totál tökmindegy. én meg pl pizsis vagyok.

cumi: én (elvből) nem adtam cumit.
kerekpocak

andi: nekünk pl nem kellett fogantyú, mert samu 6 hós kora óta pohárból iszik. sose ivott cumisüvegből, csak az első 1 hónapban.
kerekpocak

Sziasztok!
Nem tudom, jó helyen járok-e, de ha valaki tudna adni info-t, azért nagyon hálás lennék! Így, a 29. hétben elkezdett foglalkoztatni a szülés kérdése. Két dolog is van ezzel kapcsolatban. Nem tudjátok-e, hogyan állnak a Jánosos szülésznők a gátvédelemhez? Én - persze, ha nem muszáj - nem szeretném, hogy gátmetszésem legyen. Több barátnőmet is összehasonlítva, az, akinek nem vágtak, sokkal jobban volt szülés után. Úgy tudom, ez azon múlik, hogy a szülésznő mit csinál - masszíroz-e, stb. Ismertek olyat, aki kifejezetten erre van "kihegyezve"? A másik kérdés az epidurális érzéstelenítéssel kapcsolatos. Én - szintén barátnői és rokoni összehasonlító elemzés után - ragaszkodnék hozzá. Az orvosom azt mondja, nem gond, de adódhatnak olyan időpontok, mikor nincs elérhető aneszteziológus. Hát ennek nem örülnék. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket!!!!
nipe

Sziasztok!

Ez a xxx babanet ... már bocsánat, de megírtam a kisregényem és elveszett, mert az elküldésnél bedöglött. :( Úgyhogy most újra gyártom rövid verzióban!

Fatima: irtó édes Tarek és már milyen aktív! Megmutattam férjecskémnek is, hogy még csak 2 hónapos és milyen nagy legény!

Igen, mindjárt itt van Hannácska! Elvileg jövő hét szerda papíron a terminusunk ... baromi izgi, bár néha még nem fogom, hogy mindjárt szülök! :roll: :!: :?: :oops: Vasárnap voltunk doki bánál, minden a legnagyobb rendben, fejjel lefelé vagyunk, jól érzi bent magát Hanna baba, semmi jele, hogy ki szeretne bújni. Pedig ! 96-os a feje és már most 3.5 kg-ra saccolta doki bá, úgyhogy mondta, hogy nem bánná, ha most már megszületne. Hát én sem bánnám!!! Minden készen a fogadására, szépen elrendezve, kivasalva, stb. Csilivili a lakáska is.

Cumisüveg: Én Avent-et vettem, mert anyuka barátnéim ezt használják és mert minden Avent - mellszívó, sterilzáló - úgyhogy így kompatibile.

Szoptatós hálóing
: Én vettem egyet - egy drágábbat - de pizsit, és szerintem lehet használni nem szoptatósnak is, mert jól néz ki.

Szoptatós melltartó: Egy olcsót beszereztem a Csalogány utcai diszkontból, és majd tervezek venni egy szépet is, ha megy a szopizás és lesz értelme.

Pruci, Zsu, Niki: köszi, hogy gondoltok rám!!! Irtóra izgi ... néha azon gondolkodom, hogy miből fogom érezni, tudni, hogy már mindjárt itt van. Emlékszem, amiket Ti írtatok még anno ... hogy kicsit megy az ember hasa .... egyéb más, amiből lehet tudni?

Puszi mindenkinek, adok hírt majd, hogy hol tartunk.
És nézzétek meg - gyönyörű a telihold odakint!

Emese

KépKép
emese1974

Nipe, hanyadik gyermek? Elsőnél szerintem inkább van gátmetszés mint nincs.

Epidurális ---- én ezt a félelmet nem hallottam, amit írtál, szerintem ilyen nem fordulhat elő! Viszont, max 2 ujjnyi tágulásnál adják be, később már nem lehet kérni, mert nem hat. Tehát addig kell dönteni. És a másik fontos dolog, hogy kell, hogy legyen egy relatíve friss vérvételi leleted, anélkül nem adnak be Epidu érzéstelenítést. Ez a lelet 2-4 hét régi lehet maximum!

Üdv.
Emese

KépKép
emese1974

Ja és Nipe, még gondolat a gátvédelemhez:

- neked is kell otthon a 36.héttől gátmasszázst csinálni naponta erre való gátmasszázs olajjal
- illetve málnalevél teát kell inni, napi 2 dl-t, hogy elősegítse a tágulást és felkészítse a méhet a szülésre.

A gátmetszés nélküli szülés veszélye, hogy jobban szétszakadsz, mint ha a metszést csinálták volna ... nem tudom mi a jó. Mindenki másra esküszik.

Ja és legfőképpen doki függő. Nekem megmondta a doki bám, hogy első gyermek, ő gátmetszéssel fogja elvégezni a szülesztést. Én pedig elfogadtam a véleményét ... de azért csináltuk a gátmasszázst és iszom a málnalevél teát :P ... aztán majd meglátjuk.

Üdv.
Emese

KépKép
emese1974

Szia Emese! Első terhesség. Köszi a hozzászólásokat, a vérvizsgálatos dologról nem tudtam, megbeszélem az orvosommal. A többinek már én is utána jártam... :-) Tudom az előnyöket, hátrányokat, stb. Nem is mondom, hogy minden áron vágás nélkül gondoltam a dolgot, csak azt sem szeretném, hogy gondolkodás nélkül vágjanak, mert úgy hallom, a magyar gyakorlat sajnos ez. Majd elmegyek egy Jánosos terhesfelkészítőre és megkérdezem személyesen a szülésznőt.
nipe

Sziasztok Pocakosok!

Evu: Öcsédnél is jön a babó? Fú akkor lesz nagy öröm a szüleidnél? Dupla unoka! Gondolom elsők, mert olyan fiatal vagy te is akkor az öcséd még fiatalabb :lol: Jól megéheztem ahogy leírtad miket főztél. Már este 10 most már csak egy kis szőlőt nasizom, bár lehet hogy ezek után nem lesz elég....

Cumisüveg: nekünk bevált az Avent, én azért vettem azt mert volt kedvezményem és lehet variálni a dolgokat - mellszívó, tejtároló. Van 1-es méretű luk, mi már a 2-est használjuk és az is jó. Nem lett Beni cumizavaros. Vegyél csak 1 db-ot és ha nem jó nem vész kárba minden, én is csak szülés után küldtem el apát megvenni ezeket, miután kipróbáltuk és tudott inni belőle. (Jó hogy itt van a szomszéd utcába a nagykerük.)

Hálóing: én elcsábultam a Brendonban egy szép szopis hálóingre. A kórházban jól mutatott és apa is megdícsért benne amikor felvettem, de én szinte csak pólóban vagyok éjjel, sokkal kényelmesebb és egyszerűbb felhúzni mint kibányászni a cicit a hálóing lukán. :lol:

Melltartó: használom a Triumph kismama melltartót, az a legkényelmesebb, hiába nem lecsatolható. Amúgy van még Anita, az is kényelmes. Én hordom mindig, mert azt vettem észre hogy akkor csurog a tejem ha nincs rajtam itthon melltartó mert akkor dörzsöli a póló a mellemet.

Emese: DRUKK!!!!! Ha eltűnsz tudni fogjuk hol vagy.

Nipe: ha már biztos hogy a Jánosban szülsz érdemes elmenni szülésfelkészítőre, ott mindent elmondanak, de az első babánál gátmetszést a bevett szokás. Epidurálnál ilyenről én sem hallottam, ha kéred akkor kapod szerintem. Persze ez sokszor meghiusul olyan gyors a tágulás. Én igzultam emiatt kicsit mert nem kértem és ha sokáig vajúdok akkor biztos sokkal nehezebb lett volna, de végül nem bántam meg, valahogy elmerültem a fájdalomban és így jobban átéltem a szülést. Persze nem akarlak lebeszélni, de készülj fel, hogy talán mégsem kaphatsz mert gyorsn jön majd a babád.

Kép
viky30

Szép jó estét!

Olvasni olvaslak titeket, csak 2 napja tanévkezdő tréning van a sulinkban, s reggel 8-tól este 10ig ott vagyok, erőm pedig ilyenkor alig van írni.

A hold valóban gyönyörű ma, azt néztem én is hazafelé vezetés közben!

Holnap én is úgy tervezem, hogy megyek szülésfelkészítőre, a férjemmel mert most légzéses, relaxos téma lesz - azon jó ha ott van.

Szép álmokat...

Kép
bogen

Sziasztok!

Nipe! Én annó kérdeztem a dokitól az eda-t, de nagyon nem ajánlotta, mert állítólag a kitolási szakaszt nagyon elnyújthatja és akár vmi baja is lehet a babának. Ezért én nem mertem kérni. Az egyik barátnőm az első gyereknél kért, de nem vált be neki, és a másodiknál már lemondott róla. Sokkal hamarabb megvolt a baba és nem fájt annyira. Fáj-fáj a szülés de túl lehet élni! A vajúdás rész a kegyetlen.

A melltartóról: nekem a Brendonos nem vált be, kb 2 hónap után elszakadt 3600ért, a kínainál vettem 1000ért és az jól bírja.

Hálóing: felesleges a szoptatós, a kórházba pólókat vittem m minden reggel és este cseréltem.

Teri

KépKépKép
pruci

szep jo reggelt!!

mindenkinek köszi a tanacsokat es a velemenyeket!

ma betanitok, nem sokat tudok irni.az elökesztitön ott leszek, laci jön velem.

Viki, igen, jön a baba az öcsemeknel is, dupla elsö unokak, nagyon izgi :lol:

fatima, Tarek edes nagyon, micsoda szep szemei vannak!! :D

melltarto: mi is vettünk egy brendonosat, de csak kinunkban..nem is olyan kenyelmes, biztosan rossz ötlet volt :cry:

haloing: kinaiban fogok szetnezni, talan 1et veszek, pizsim az van :wink:

cumi, cumisüveg: hallgatok a szülesznöre es Nuk-ot fogunk venni, de hatha nem is lesz ra szükseg 8)

na, hiv a fönök..pusszancs
Vendég

Jó regget!

Gyermekem elaludt egyedül :shock: :lol: :lol: , úgyhogy most tudok jönni!

Nipe: gratula a babához!! Sztem ne döntsd el előre, h ragaszkodsz gátvádelemhez, meg edá-hoz, mert ezek nagyban függnek a szülés alakulásától és ezt így előre ugye nem lehet tudni! (Nekem fájdalomcsillapítás nem volt :lol: , vágás igen :cry:, de nekem nem volt vészes!) Ki a dokid?
Biztosan minden ok lesz, akárhogy is történik majd!!!! :wink: A szülésfelkészítő viszont tényleg jó, menj, ha tudsz!! :wink:

Emese: mindenképpen jelezd majd, ha megvan Hannácska!!!! :wink:

Zsu[url][/url]

Zsu
svs

fatima=Fatima

bocsanat :shock:
Vendég

Lányok, ha megengeditek, h. belekotyogjak.. :oops:

a hálóinget tényleg nem kell túlzásba vinni.
csupa vér lesz - legalábbis én az ökölnyi vastag Tena mellett is így jártam, másrészt én sajnáltam volna erre több ezreket kiadni, meg hát a szülészeten nem biztos h. kell a végzetasszonya kinézet... :lol: na jó, csak viccelek, gondolom senki nem rakott csipkekölteményeket a bőröndbe.
amúgy többeknek bevált a póló, kényelmes melegítőnadrág, biciklisnadrág varia bentre a kórházba.
(szülni adnak hálóinget)

amiket én vettem, azok nem voltak szoptatósak, és még is kényelmesen tudtam szoptatni, vhogy így oldalról és felülről húztam le, nem volt gáz.
mondjuk én nem használok sem hálóinget, sem pizsit otthon - mi nem alszunk ruhában, szal én csak a kórház miatt vettem, és elég volt ez az egyszer használatos típus. az Árkád mögött van egy Skála, 1000 pénz körül lehet 100% pamutot venni, ilyen spagettipántosak, viszonylag kulturált kinézetűek. legalábbis másfél éve ez volt.
nekem a szoptatós melltartó is felesleges kiadás - de sokaknak bevállt.

további jó pocakosodást.
M.

Marcsi

KépKép
alon

teljesen egyetertek Marcsi :lol:
a vegzet asszonyan jot nevettem :lol:

meloooooooo...pusszancs
Vendég

Sziasztok!
Tök jó hogy minden ilyen részletesen ki van beszélve...

én csak azért gondoltam, hogy veszek egy szoptatósat mert elég szégyellős vagyok és mivel vszinű nem külön szobába leszek nem szeretném cikisen érezni magam bár erre azt mondják, hogy ez elmúlik ahogy megérkezik a kis poronty... :roll: na nem tudom majd meglátom...

Nipe ahogy mások is szóltak előttem a szülésfelkészítő nagyon hasznos és minden kérdésedre választ kapsz.

Mi is megyünk ma felkészítőre apucival :D alig várom hogy mit szól majd a témához... :lol:

ági

Kép
cica_1

A végzet asszonyán mi is jót röhögtünk a férjemmel ! :P :P

Akkor ezek szerint szülés után simán rád adják a pizsama gatyát? Mert tegnap gondolkodtam el ezen a hálóing dolgon, hogy írtunk róla, hogy lehet, hogy nadrágot nem is tud az ember felvenni? ... és ha császáros, akkor fel tud? Írjatok csajok, hogy mi a tapasztalat. Én normál pizsi alsót raktam be.

Egyébként még nem tűntem el!!!! Ma voltam tornázni, hátha az jót tesz és megindítja a szülést :roll: .... De egyelőre még nincsenek jelek ... max annyi, hogy gyakran fáj lent a szeméremcsontom ... mintha nyomná a bébike. Ez még nem jósló fájás, ugye? Vagy ez már az?

Viky 30 - az Avent nagyker, az a Dorozsmai úti, amiről írsz? Vagy ez valami más?

Puszi mindenkinek!
Emese

KépKép
emese1974

Emese! Szülés után kb 2 órára bent tartanak a szülőszobán megfigyelésre. Utána rád adják amit viszel TENA bugyit a betéttel (már ha ilyet viszel, de ezt ajánlják) és a hálóinget is. Pizsinacit azt nem tudom, de biztos azt is rád adják ha azt viszel. De szerintem kényelmesebb a hálóing. Másnap már elképzelhető, h jó a nadrág, de amikor én voltam bent,iszonyú meleg volt.
A császárról nem tudok mit mondani.
Én nem tudom megmondani, hogy ez jósló fájás-e, mert nekem nem akart kibújni és úgy indították be.

Teri

KépKépKép
pruci

jo reggelt :lol:

micsoda fantasztikus idöjaras!!! juhee :D

tegnap erdekes volt az elökeszitö, Bogi!lattalak a ferjeddel, mi hatul ültünk Lacival, mert kestünk par percet :wink:

legzestechnikakat ismertünk meg, hogy hogyan lehet ezek hasznalataval a vajudast megkönnyiteni, a relaxacio fontossaga volt a tema, es, hogy a velünk a szülöszoban bentlevö tarsunk hogyan tud nekünk segiteni.
es neztünk egy videot szülesekröl es vajudasokrol.
nagyon sokan voltak, jo volt.

tegnap este a parizsis kenyeret kivantam meg savanyukaposztaval..volt is savam az ejjel
:cry:

ma vagyunk 31 hetesek :lol: hogy szalad az idö...........hihetetlen

tablazatozok egy picit, a mai nappal együtt meg 8 napon van :shock: :D :D

mosolygos napot mindenkinek :wink:

pusszancs
Vendég

Sziasztok!

Evu, savanyúúság? Én is kívántam marhára. Bár én még az elején.

Na mutatok a macskámról fotót.

Kép Kép

Kép
niki30

hat megzabalom Emmacskat!!!!!!!!!!!!

Nikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii draga!! :D edes nagyon! gratulalok
Vendég

Sziasztok,

Niki, Emma gyönyörű, gratulálok hozzá :)

Képzeljétek, tegnap voltam 6 hetes UH-on, és nagyon úgy néz ki, hogy módosítanom kell a vonalzót, mert két kismanó is lakik a pocakomban :) :) :) A hírtől majdnem leestem az ágyról, és még mindig sokkban vagyunk az Urammal - persze az örömtől. De hogy hogyan fogjuk ezt végigcsinálni, azt nem tudjuk... Majdcsak lesz valahogy!
A doki bácsi is nagyon aranyos volt, ellátott egy csomó tanáccsal és azt kérte, hogy legalább március közepéig próbáljak meg egyben maradni :)
Ennyi a hír mára..... :)

K.

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Kevinszpészi! GRATULAAAAAAA!!!! Kitartást márciusig!!! :)

Mindenki másnak: köszönjük a dícséretet! :)

Császár után én 24 órát feküdtem mozdulatlanul, utána öltöztem át. És én sem vettem kifejezetten szoptatós hálóinget. Olyanokat vettem, amik elől gombosak. Aztán sajnos nem volt rá szükség, mert ugye nem szoptatok! :( :oops: :wink:

Melltartó: én a Csdalogány utcai boltban vettem. Nekem nagyon bevált. Na persze nem azért mert könnyen előjön a cici (nincsen rá szükségem), hanem mert baromi kényelmes és jól tartja a cicimet.

fatima

Köszi az infokat Fatima draga! :lol:

Kevinszpeszi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
micsoda hir!!!!!!

GRATULALOK!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?