Sziasztok!
Ez a xxx babanet ... már bocsánat, de megírtam a kisregényem és elveszett, mert az elküldésnél bedöglött.
Úgyhogy most újra gyártom rövid verzióban!
Fatima: irtó édes Tarek és már milyen aktív! Megmutattam férjecskémnek is, hogy még csak 2 hónapos és milyen nagy legény!
Igen, mindjárt itt van Hannácska! Elvileg jövő hét szerda papíron a terminusunk ... baromi izgi, bár néha még nem fogom, hogy mindjárt szülök!
Vasárnap voltunk doki bánál, minden a legnagyobb rendben, fejjel lefelé vagyunk, jól érzi bent magát Hanna baba, semmi jele, hogy ki szeretne bújni. Pedig ! 96-os a feje és már most 3.5 kg-ra saccolta doki bá, úgyhogy mondta, hogy nem bánná, ha most már megszületne. Hát én sem bánnám!!! Minden készen a fogadására, szépen elrendezve, kivasalva, stb. Csilivili a lakáska is.
Cumisüveg: Én Avent-et vettem, mert anyuka barátnéim ezt használják és mert minden Avent - mellszívó, sterilzáló - úgyhogy így kompatibile.
Szoptatós hálóing: Én vettem egyet - egy drágábbat - de pizsit, és szerintem lehet használni nem szoptatósnak is, mert jól néz ki.
Szoptatós melltartó: Egy olcsót beszereztem a Csalogány utcai diszkontból, és majd tervezek venni egy szépet is, ha megy a szopizás és lesz értelme.
Pruci, Zsu, Niki: köszi, hogy gondoltok rám!!! Irtóra izgi ... néha azon gondolkodom, hogy miből fogom érezni, tudni, hogy már mindjárt itt van. Emlékszem, amiket Ti írtatok még anno ... hogy kicsit megy az ember hasa .... egyéb más, amiből lehet tudni?
Puszi mindenkinek, adok hírt majd, hogy hol tartunk.
És nézzétek meg - gyönyörű a telihold odakint!
Emese