Sziasztok!
Sajnos nálunk halódik a rendszer egész héten, ezért nem tudtam eddig jönni. Még nem volt idöm végigolvasni a sok hozzászólást (csak bele olvasgattam), és sajna nem tudom meddig hagy a gép olvasgatni, ezért elöbb írok!
Üdvözlök minden új kismamát! Olyan jó érzés látni, hogy egyre többen leszünk, és én is egyre feljebb kerülök a sorban!
Nálam azt hiszem most hétvégén elkezdödtek a rosszul létek: vagy reggel vagyok rosszul, ilyenkor hánytam is, de a nap hátra lévö részében semmi bajom sincs, vagy egész nap émelygek és szédülök. Elsején voltam dokinál. Nagyon aranyos volt, mindent részletesen elmagyarázott, söt még rajzolt is. Megvizsgált, és azt mondta, hogy lúdtojásnyi a méhem, ami megfelel egy 7 hetes terhességnek. Jót mosolygott, amikor mondtam, hogy 3-szor teszteltem
. Bár féléves volt a cytologiám, vett kenetet, mert azt mondta, hogy késöbb még érzékenyebb lenne hüvely(hát mit mondjak most is igencsak markoltam a kapaszkodót!). Szerinte sok a 8km futás, csak a felét javasolta, azt is csak kocogva. Azt mondta legalább az elsö harmadban mérsékeljem, mert a kismedencétöl vonja el a szervezet a vért az alsó végtagok javára, a második harmadtól már úgy se fogom bírni
. 29-én megyek vissza, akkor már lesz UH is!
Beja!
Én a csoki fagyit nem ettem meg sose, most pedig állandóan azt ennék
.
Ancsi, Mégegykata!
Millió gratula nektek!
Mónika!
Velem is eljött a párom (ebben az is közre játszott, hogy egész nap elég rosszul voltam, nem mert egyedül elengedni). Szerencsére a dokinál nem kellet sokat várni, mert mindenki idöpontot kap, így egyszerre maximum ketten vannak a váróban. Mivel látta, hogy nem kell órákat várnia rám, a többi vizsgálatra is elkísér majd.
Évike, Beja!
Azt olvastam, hogy a hasizmok már a terhesség elején ellazulnak a hormonok hatására, hogy helyet adjanak a méh növekedéséhez. Ezért lesznek szorosak a nadrágok, bár még nincs súlygyarapodás.
Orsolya!
A Cola nekem is szokott segíteni a rosszulléteknél, bár néha rá sem tudok nézni. Ilyenkor van igazán feladva a lecke: addig nem múlik el a rosszullét, amig nem eszem valamit, de ha csak ételre gondolok rosszul leszek
.
Most megyek vissze és elolvasok mindent, ha tudok! Mindenkinek szép hétvégét!
Orsi