Sziasztok!
Bocsi,h. tegnap este nem jöttem, de már akkor elkezdődött… és most már borzasztóan fáj a hasam.
Ha valaki szeretné nyugodtan küldje át nekem, nekem már úgyis mind1.
Először is nagyon szépen köszönöm mindenkinek ezt az 1 hónap türelmet, aggódást bíztatást.
Kicsit összeszedtem magam, és megpróbálom felvenni a fonalat újra.
Sajnos visszaolvasni nem nagyon tudok, de igyekszem követni innentől újra a hozzászólásokat.
Gyönyörűek a babák, UH-k és kismamik.
Üdv. Az újaknak is és mielőbbi boldog pocakosságot kívánok!!!
És akkor most önző módon rólam:
A mensim most jött meg sajni, viszont nagyon valószínű,h. ez az uccsó próbálkozós hónapunk, ugyanis októbertől elkezdjük a kivizsgálásokat. Voltam dokinál és megbeszéltük,h. nincs értelme tovább várni,hisz tavaly október óta próbálkozunk újra és látszólag semmi eredménnyel. Nem nagyon értem,h. tavaly hogy jöhetett össze az első hónapban a baba, most meg lassan 1 év alatt sem. De majd kiderül. Addig is ebben a hónapban elekzdem a babrátcserjét szedni (Zsúka is ezt szedte és a 2. hónapban babát várt már emlékeztek,pedig előtte már ők is 1 éve próbálkoztak. Végülis veszíteni nem fogok semmit szerintem.
Emellett elkezdtünk foglalkozni Aloe termékekkel, amit iszunk is gél formájában. Lacinak sokat enyhült az allergiája, éjszaka már nem is kel fel. (Ha valakit érdekelne írjon privit)
Lacival volt azóta egy igen olaszosra sikeredett vitánk
, ahol is ő maga mondta ki,h. ő olyan ember ak nem szeret a problémákról beszélni, inkább kerüli a konfliktust. Én mondtam neki,h. ez így nem lesz jó,mert kb. fél évente van egy ilyen hangosabb vitánk,amikor olyat is a másik fejéhez vágunk,ami már azt sem tudjuk mikor történt. De ezóta szent a béke, és ma van az 1. házassági évfordulónk.
Anyukám sajnos nincs túl jól, bár a helyzethez képest jól tartja magát. Csütörtökön kezdte a 2. ciklust a kemoterápiában, még van kettő. Mikor megkapja a kemot, 2-3 napig minden kijön belőle, meg hullik a haja, de aztán ügyesen összeszedi magát. Szedi az avemart, issza az aloe gélt, és ami nagyon fontos 40 év után végre nem dohányzik!!! Próbáljuk tartani benne a lelket,mikor nagyon elkeseredik, de én bízom benne,h. meggyógyul,hisz még látnia kell az unokáját.
A munkahelyemen még mindig nagyon sok a munkám, de már megszoktam.
Szisz!
Nagyon Boldog Születésnapot kívánok!!
Syry!
Nagyon köszönöm,h. írtál nekem e-mailt, és remélem nem haragszol,h. nem válaszoltam. Hihetetlenül jól esett,h. érdeklődtél, és amint látod aki késik az azért idér.
Évi!
Rettenetesen szorítok a tüszőcskéidnek és érzem,h. ebből baba lesz!!! Csuriban vagyok érted!!
Kacsa!
Örülök,h. jól éreztétek magatokat, és tündériek a képek Rólatok.
Olvastam a szopis gondot és sajnálom, de ügyes anyuka vagy és meg fogod tudni oldani.
Norwell!
Nagyon örülök,h. végre láttam Rólad képet, és annak is,h. már érzed a mocorgását a Picurnak. Pocaksimit küldök neki.
Maci!
Sokszor bepillantottam és szorítottam, sajnálom,h. nincs baba, de látom optimista maradtál, ez már fél siker. (fél baba
)
Fleur!
Köszi,h. kerestél és a privit is a teáról.
Már nincs sok hátra és lassan kezedben tarthatod a kislányodat akire már lassan 3 éve vársz.
Úgy izgulok!!! Azt hiszem gyönyörű szülinapi ajándékot kapsz ebben az évben!!
Panka!
Örülök,h. jól éreztétek magatokat a dizsiben. Kell ez is néha az ember lányának.
Eszter!
Majd írok üzit a barátcserjéről!!! Olyan jó volt a csütörtök. Ja és képzeld elkaptam egy vírust, Laci is, és 3 napja hasmenésünk van, meg lázas vagyok. Bár ma már csak hőemelkedésem van.
Sok puszi!!
Bocsánat,h. nem írtam mindenkinek , de majd szépen sorban...