Új privát üzeneted érkezett!

Fleur!

Hát, ahogy látom, ez a nyákdugó is annyiféleképpen válik le, ahányan átélik!
Én már 3x szültem, minden alkalommal akkor vált le a nyákdugó, amikor már legalább 5 percenként jöttek a fájások. Az első 2 alkalommal a kórházban, miután az ügyeletes doki megvizsgált :cry: , harmadszorra pedig még itthon, 5-7 percenkénti fájásoknál. A nyákdogó egy ragacsos, sűrű nyálkához hasonlító pirosas valami, ami több részletben és esetleg egy kis vérzés kíséretében távozhat, de maga a nyákdugó nem folyékony.
Magzatvíz: mind3x burokrepesztés volt, akkor ömlik :lol: .
Fontos, de biztos tudod: ha gyanus, hogy szivárog a magzatvíz, onnantól kezdve csak a zuhanyozás megengedett, legalábbis, míg be nem érsz a kórházba!
Ja és létezik egy betét jellegü teszt, ami megmutatja, hogy valóban a magztvíz szivárog-e, gyógyszertárban megkapod.

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Évi :) Unique :) Köszi a hiányolást, arik vagytok :) Olvaslak titeket, csak az írás marad el mindig :oops: :oops:
Jól vagyunk, megvagyunk, játszózunk ezerrel, reggel 10-től délig, aztán du. kb. 5-től 19:30-ig, szal nem panaszkodhat a fiatalúr :lol: :lol: Asszem elkezdődött a hisztis korszak, állandóan összeszed különböző botokat a játszótéren és azzal rohangál, meg mászókázna, de azt már nem engedem, mert félek, hogy kárt tesz magában vagy valamelyik másik gyerekben. Akkor persze megy a bömbi, mert mondom neki, hogy vagy bot, vagy mászóka. De általában a bot mellett dönt :roll: :?

Anikó :) Nagyon kis cukorfalat Ágolyó!!! :lol: Látom még mindig egy ágyban alszotok :lol: :lol: Mi nemrég váltunk külön, elkészült a nagy matrac és azon már egyedül alszik Kristóf, csak ha ébred éjjel, akkor megyek át visszaaltatni.

Fleur :) Nekem a nyákdugesz nagyon halvány rózsaszín volt és utána kb. 1,5 órával folyt el a magzatvíz. Hallottam egy kis pukkanásszerűt, de hirtelen nem fogtam, hogy ez a burokrepi lehet, de a víz ömleni kezdett belőlem :roll: :oops: Még jó, hogy itthon történt :roll: :lol: Viszont fájásom nekem egy darab sem volt sajna, úgyhogy jött az oxitocin, a többit meg már ismeritek...

Évi :) Nagyon drukkolok az ikrekhez, olvastam ám, milyen szép tüszőid vannak :lol: :wink:

Norwell :) Édesek a képek Kendéről!!! Az AFP-t én sem értem, hogy miért csinálják, mikor semmit sem ér, csak jókat lehet tőle parázni :roll: :evil:

Pankaa :) Nagyon jók voltak a babaúszásos képek Emiliről, mi ma fogjuk Kristóffal újrakezdeni, kiváncsi vagyok, hogy fog tetszeni neki.

Szisszka :) A Marci név nekem is nagyon bejön, ha kisöcsi lesz, sztem nálunk is esélyes lesz :D :wink:

Ja, Unique, anno volt még szó cipőkről: mi Siestát és Pabloskyt vettünk eddig, nagyon szeretem őket. Az Assot én kicsit nehéznek találom. Kaptatok végül homokozót?

Van egy jó hírem is: az októberi menzi után jön a tesó projekt :lol: :lol: :lol:

Na megyek, szép napot mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

sziasztok!

Csak gyors bekukk:

Évi!

Hát már hogy ne emlékeznék rá, hogy mit mondtál! :lol: És remélem, igazad lesz!

Tegnap sokkolt le az a tény, hogy attól, hogy valakinek a hsg azt mutatja, hogy nincs elzáródva a vezeték, még nem jelenti azt, hogy nem fog elzáródni... :evil: :? :? :?

Tegnap voltunk dokinál, vizsgálgatják, hogy mitől lehet a véreset pisilek dolog, és adtak beutalót Lacnak kiskatona vizsgálatra!
Jövő hét kedden kell mennie leadni a mintát!
Hát kíváncsi vagyok, de igazatok van, legalább elkezdődött valami, és lépésről lépésre, de közeledünk a cél felé!
Pupy mondta tegnap, hogy nem parázunk, ebben az évben úgyis beköltöztetünk valakit a pocinkba!!! Most épp optimisták vagyunk :D :D :D

Most rohanok szerződést írni, de majd jövök!!!

Pusza: Eszter :D

eszter82
Budapest

Timika!

De jó, hogy írtál :) Tényleg jó sokat játszóztok Kristóffal, tuti nem lehet panasza :) Nálunk most éppen alábbhagyott a hisztizőkedv, valahogy letett róla, pedig nem lettem engedékenyebb. Most a fülével lehet inkább valami gond, mert valahogy a "nem"-mel kezdődő mondatokat nem hallja meg. :lol:
Mi újság a lakással?
Drukkolok, hogy gyorsan jöjjön el az az októberi piri, és aztán hajrá tesó :)

Eszter!

Ne kattogj már ezen az elzáródáson arany husom :) Ez pont olyan, mint hogyha valakinek nem esett még a fejére eddig egy féltégla, akkor az nem jelenti azt, hogy nem is fog. Nemáááááááááááá :) Ilyen alapon még kb. kismillió dolog miatt aggódhatnál, nem? :twisted: Azért nem záródik az csak úgy el passzióból :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!
Tudom, hogy nem mindenki örül ha ide írok, de egy kis segítségre lenne szükségem...
A doki a 26. heti vizsgálat alkalmával C2000 re állapítottameg a méhnyak-méhszáj állapotát. Emiatt egy kicsit aggódom... Leírnák a már gyakorló anyukák hogy náluk hogy alakult?

Kép
faul

Faul!

C2000-nél még nem kell aggódni. Csak megrövidült, de nem nyílik. Ha gond lenne, tuti mondta volna a doki a vizsgálat közben. Azért pihenj sokat!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Jucmuc!
Köszönöm a dicséretet! :D
Lassan már félidös leszel!!De szuper!!!

Norwell!
Nagyon édes Kende a képeken!!!

Timika!
Ez a kép a nyaraláson készült,de egy szobában alszunk itthon az igaz!De most megkért a férjem hogy amint átalussza Ágolyó az éjjszakát legyekszives visszabutorozni mellé! :roll: :D
Mert még szopi van éjjel 3 oránként! :?
Gratulálok a teso kezdéshez!!!!

Eszter!
Tényleg ne félj az elzárodástol!Neked nincs és kész!
A véres pisi brutálul hangzik!Kiváncsi vagyok mit mondank rá!

Évi!
Nagyon szoritok neked mert olvastam hogy most van itt az ideje! :wink:

Unique!
Hogy álltok a szopival?

Faul!
Nekem mind a két terhességnél 2000 cervixem volt!És az nem okozott gondot!Kicsit többet pihenj de ne félj nem jelent bajt!Amig zárva a méhszáj és neked zárva addig nincs baj!

KépKépKépKép
aniko24

csajok köszi a tájékoztatást mindenkitől :)

Syry
Jajj jó lenne, de még ne jövő héten, hanem utánna :)

Anikó
Köszi a szorítást!

Évi
Na és milyen az a brutál fájás?? Menszeszes marha erős görcshöz lehet hasonlítani, mert olyanom már volt :)

Márti
Képzeld azt a betétet már nem lehet gyógyszertárban kapni :(, a várandós topikban írták a csajok. Egyenlőre tuti nem szivárog semmi sehova :).

Timika
Miért pont a bot?? :) Hát igen a hiszti korszak nem egyszerű, de ne hagyd magad. Én ezt öcsémen jól megtanultam.
Hajrá tesóka!! :)

Eszter
Ilyet ne is mondj, ha nincs elzáródva, akkor nincs és kész.
Ha már itt tatunk mi újság Puppy-val? Nagyon hiányzik...

Faul
Na tessék, mi az, hogy nem mindenki örül?? Nekem ilyen értékeket soha nem adtak meg, de azt már hallottam, hogy a 3000 a tuti zárt.
De Évi már válaszolt is :)

Tegnap doki:
Szóval minden ok volt. Most kicsit gyors UH volt. Ő mindent mutogatott meg mondott, de nem olyan sok részét mérte le. A fejkörfogata 90 és a combcsont 57. Kb 3 kg, de lehet, hogy valamivel kevesebb. A lényeg az, hogy normál méretű baba. És azt mondta szép a pocak is :).
A vérképem majdnem ok, vasat kell szednem, az kevés.
Pisi ok, sterptoizé baktérium negatív. Én tuti soha nem jegyzem meg a nevét :) biztos ezért nincs :).
Méhszáj még zárt, fájástevékenység nem igazán van :) szóval még előreláthatólag a héten nem szülünk :).
A dokit is megkérdeztem, hogy mennyi az a magzatvíz ami elfolyik. Kicsit hülye humora van és majdnem belefulladt a pohárba (éppen ivott) lényeg az össz kb másfél deci.
Azt mondta moziban is nagyon szeret elfolyni :) akkor nem megyünk moziba mostanában. :)
Baba szívhangja is okés volt. Az elején szépen mozgolódott, a végén kicsit bealudt.

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok Lányok!

Nagyon örülök, hogy végre idejutottam, hogy írhatok nektek. Az időm sem igazán endedte, meg nem sok éredemleges történt velem az elmúlt időszakban.
Azért folyamatosan olvaslak titeket.

Évi, Juca, Timika:
Nagyon szorítok nektek a tesóprojekthez, minél előbbi babásodást kívánok

Eszter:
Remélem nem lesz semmi probléma nálatok és minél előbb beköszönt a gólya, valószínű, hogy már az új házba címezték nektek

Pupy drága nagyon eltűntél, nagyon sajnálom az anyukádat, remélem javult nála a helyzet
és hozzátok is hamarosan beköszönt a baba

Anikó, Angie:
nagyon kis édesek a babák, egyszerűen zabálnivalók

Anikó:
nagyon sajnálom a nagyidat
remélem a találkozót összetudjuk hozni hamarosan

Brill:
Mi újság van veletek, néztem az iwiwen a képeket, Erik baba is egy tünemény

Maci:
Nagyon sajnálom, hogy nincs lakód, de ami késik nem múlik

Jucmuc:
örülök, hogy jól érezted magad nálunk, remélem legközelebb már a babókáddal jössz, nagyon szalad az idő

Fleur.
nagyon izgulok, már nagyon a végén jársz, gyorsan elszaladt ez a pár hónap
gondolom a tali sem lesz aktuális mostanában, amit régebben terveztünk, még Syrinxszel, meg esetleg ha már Eszter is már beköltözik

Mi voltunk nagyarlni, ismét Balatonbogláron, ahol tavaly, nagyon jó volt, az idő rossznak indult, de két nap után nagyon jó lett. A tesómmékkal, a két kisfiával, a párjával, az öcsémmel és anyumékkal voltunk.
Tegnap voltunk a kaáliban is és szeptemberben a tesóm elkezdi szedni a fogigátlót és október 19-én pedig a szurikat, tehát november első napjaiban kapok újabb babákat. Már nagyon várom, és most biztos sikerülni fog, érzem
Most hirtelen ennyi

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziasztok!

Fleur: állandóan nézem a híreket Rólatok! :lol: Kíváncsi vagyok mikor akar előbújni Lilla...Örülök, hogy minden oké és szépek a méretek!! Húú, nagyon izgalmas...

Szalai Heni: de jó, hogy nálatok is vannak változások!! Jövőhéten már szeptember van, utána meg rohan az idő tovább.... Jól gondolod, most biztosan sikerülni fog!!!

Nagyon szép hétvégét mindenkinek!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Pupy
szuper a tábla. köszönjük. :lol:
Veled minden ok? Várunk!!! :wink:

Kép

Kép
syrynx

Syry!

Most rohanok, de este még jövök és mesélek egy "kicsit". :wink:
Vendég

Sziasztok!
Van gy pár petrcem, gyorsan pötyögök...

Fleur!
A mensi brutál lightos kis szúrkapiszka a szüléshez képest! :twisted: (én is azt hittem olyasmi lesz, de hamar rájöttem, hogy ezt nem lehet semmihez sem hasonlítani.Pot olyan,mintha szülnél :lol: )
Én is nagyon kíváncsi vagyok mikor lesz a nagy nap!A magzatvíz belőlem ömlött,mint a niagara, mure kicseréltem egy betétet, és felvettem a bugyimat, már át is ázott... :evil: )A nyákdugó pedig a vízzel távozot, egy nagy db. trutyi(bocsi)

Faul!
Nekem a vége felé volt 1000, de amig nullára végződik, addig zárva van, a rövidülés természetes.Ne emelj, ne cipekedj!

SzHeni!
dE jó, november tényleg mindjárt itt van!

Anikó!
Nagyon ügyes Ágolyó!És a neve is tetszik :wink: Tényleg szép súlyban van.Hasról is rordul hátra?Mett Emilim csak ezt tudja per pillanat, meg tolatni, 4kézlábra állni :D
Nagyon édes a képeken!

Norwell!
Azt a nőt én is körbebecéztem már! :twisted:
Jók a képek, nagyon csini vagy!És képzeld:ma Rólad álmodtam, hogy még sosem láttam az arcod, és álmomban megjelentél,, és naggggyyyon hasonlítottál arra,amit a képen láttam!!!!Döbbenet, de a hajad színe, a fazonja, meg a szád, pont olyan!Hihetetlen!Na meg az is, hogy ilyesmit álmodtam, erreföl ma látom a képket.
:roll: Remélem nem nézel totál hülyének. :oops:

Évi!
Nagyon drukkolok, hogy legyn albérlőd! :wink:

Maci!
:( Pedig reménykedtem.De majd legközelebb! :wink:

Na ennyi voltam, megyünk retro discoba! :D Kb. 10 éve nem voltam, és már csak retroba" megyünk(szóval öregszünk :lol: ).

Egyébként jól vagyunk, még mindig anyáéknál, hétfőn visszaáll a reégi menetrend.

Puszi MIndenkinek!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!

Hazatértünk! Timcsám végig nagyon jó baba volt. Csak az első este volt 2x negyedórás éktelen ordítás, de utána már ugyanolyan jó baba volt, mint itthon is szokott lenni. Csak a kajálással vergődtünk, de azzal itthon is. Már csak kiegészítésként szopik. A tápival, azaz a cumisüveggel azonban még mindig nem teljes a barátság. :cry: Kb. 50-60 ml-ig eszik szépen, utána már kiköpöm-bedugum-osat játszunk. Gyerek kitolja, Anya/Apa betolja, húzogatja, hátha a gyerek rákap, gyerek rákap, szív 2-t, utána kitol és kezdődik minden előlről. Úgyhogy kb. 120-140-eket eszik, szemben a dobozon lévő 210 ml-s ajánlással ...

Majd élménybeszámolok még bővebben is, de most inkább visszaolvasgatok, amíg Timcsa hagy.

Évi!

Torna ügyben csatlakozom Hozzád! Nekem is a hasamon van minden felesleg és nem túl csini, de lusta vagyok nekiállni bárminek is. :(

Tüszőcskéknek drukk-drukk!!! Nődögéljetek, repedjetek és kapjatok el 1-2 kiskatonát!!!

Igazolásként elfogadsz majd pár fotót, vagy esetleg skenneljem be a szállás számlánkat? :)

Tündi!

Örülök, h. végre Apa is bemehet a kicsi fiához!!!

Norwell!

Na, pihi az nekünk sem volt. Timcsa éjjel olyanokat forgolódik + cuppogva ujjat szop, hogy mindig felébredtem rá. Reggel meg már 7-kor követelte a reggellit.

Jók a fotók!

Grat a mocorgáshoz!

Eszter!

Én úgy tudom, hogy az ügyelet vizitdíjas ...

Mi mikor hazajöttünk a kórházból és kihívtuk az ügyeletet, mert nem tudtam pisilni, és adtak egy szurit, akkor is kellett fizetni, pedig, ha szigorúan nézem, akkor a terhességgel/szüléssel összefüggő ok miatt jöttek ...

Maci!

Sajnálom, h. nincs baba! :(

Anikó!

Örülök, h. Nektek is jól telt a pihi!
Lavorós fürcsi volt nálunk is! :lol:
Édesek a fotók!

Fleur!

A dugasz nekem 2 hétig cafatozgatott, először csak kisebb darabok, mint a takony (bocsi, de ez a jó szó rá), aztán az utsó pár napban már rendes nagy kocsonyás cumók voltak.

Víz ügyben én betettem a 36+0-nál magam alá egy türcsit az ágyba és egy eldobható pelenkázólapot, az autóülésen is volt egy türcsi, az utcára pedig eü. betéttel mentem, bugyiban is volt egy és a táskában is pár db.

Nekem burokrepim volt, a drnő szépen végignyomkodta a hasam, hogy minél több kifollyon, egy kacsába távozott az egész. Aztán mikor felálltam, azért jól lábonpisiltem magam! :lol:

---

Most ennyire futotta, feldugom a fényképezőt a laptopra, aztán hozok majd pár fotót.

kacsa14

Hoztam pár fotót:

Hason tente a játékok közt (a csuklójára a piros fonottas játékot ő húzta fel)

Kép

Apa elnevezte ezt a sapit --> rohambarbisapka

Kép

Szombathelyen a Skanzenban:

Kép

Lavorban fürcsi:

Kép

Timcsa megoroszlánogolta a jáki templom főbejáratának egyik oroszlánját :lol:

Kép

Timcsa hintázik:

Kép

Timcsát Apa próbálja etetni, miközben a kis drága akrobatikus tornamutatványokat muatat be:

Kép

Hazafelé rátört a hiszti, ömlött róla közben a víz, tiszta csutak lett a haja:

Kép

---

Mára ennyi, majd holnap mesélek is. De most megyek vacsiztatni, bár kicsit borult a nap, mert hazaérve fürcsizünk + utána evett is, majd elaludt, lehet, azt hiszi, ez már a nagy esti alvás. De felkeltem, mert nem akarok az éjszaka közepén tápit keverni, ha rájön, hogy mégis éhes.

kacsa14

Szalai Heni
Sziaa :) Hát tényleg nagyon eltűntél. Hát, ha gyorsak vagytok még lehet belefér egy tali. Sajna Esztiék még nem költöznek csak kicsit később. Eszter jól írtam?
Örülök, hogy a nyaralás jól sikerült.
Tudod annyira rendes a tesód, hogy mindent kiáll, hogy segítsen nektek! Én pedig nagyon nagyon szorítok. Nagyon megérdemlitek a kis picúrt és hidd el ez jó év és nektek is sikerülni fog!!

CsHeni
Édes vagy, hogy így izgulsz értünk. Hát én is nagyon kiváncsi vagyok a kisasszony mikor kíván előbújni. Azért a héten még biztos nem :).
És ti hogy vagytok? Picúrka szépen növöget? Jól érzed magad? Esetleg újabb pocakos kép?

Pankaa
Ez jó :) Hát én is csak azért próbálom hasonlítgatni, hogy tudjak mire készülni, de ezek szerint nem lehet :) Majd a másodiknál.
Apáám és bulizik a csaj :) Hát várom a beszámolót milyen volt a dizsi :).

Kacsa
Semmi baj csak őszintén, ne ámíts. Azért kérdeztem. :)
Nagyon kis cukor Timcsa :) Látom azért apa is hősiesen küzdött az etetéssel :).

Puppy
Már este van. Hol vagy???

Nekem ma sűrű napom volt. Anyuék feljöttek, hogy utoljára egyben lássanak minket, na meg öcsinek meg nekem ünnepeltük a szülinapom. Hozzáteszem jövőre már Lilla is csatlakozik hozzánk. Csupa szűz van ebben a családban.
Szerintem tök jól sikerült. A kaja is isteni lett, nem azéé mer' én főztem :) De még apu is megdícsérte, pedig neki tényleg nem kenyere dícsérgetni.
Szóval minden tök jó volt.
Az öcsi is csak a végére vadult be, de az sem volt olyan vészes :)
Anyuék fényképeztek, így most képet nem tudok tenni. Nekünk már nem volt töltött elemünk :).

Puszi nektek.

KépKép
KépKép
fleur

Fleur
most nézem a táblicskut. Szülinapod csak 2-án lesz. De gondolom előbb megültétek, mert most már bármikor jöhet Lilla, lehet hogy a korházban töltöd a szülinapod!!!!

Kacsa
üdv újra itthon. Nagyon jók a képek, oroszlános, hintázós különösen. :lol: Kaja dolog nem lehet egyszerű. Ha kiegészítésként még szopizik, akkor nem is kell 210 szerintem, elég picit kevesebb.

Pupy
nem jöttél este! de ami késik, nem múlik, ugye??? :wink:

Timika
szupi, hogy kezdődik hamarosan a tesóprojekt. Lakásügy? Mikor költöztök?

Kép

Kép
syrynx

Fleur!
Na majd megtanulod, ha meglesz a baba, hogy a fényképezőbe mindig kell legyen töltött elem. :lol:
Előre is sok boldog szülinapot kívánok!(lehet Lilla lesz az ajándék? :wink: )

Brill!
Hogy vagytok?Kérünk képet a kis családról!
És utólagosan is boldog szülinapot kívánok!

Sziaszka!
Téged is Isten éltessen szülinapod alkalmából!

Ezt a szülinaposoknak küldöm: Kép

A dizsiről:
Hát lányok én utóljára megboldogult lánykoromban :lol: voltam utoljára discoban, és ez a tegnapi pont olyan hangulatú volt,mint régen!Nagyon élveztük, roptuk hajnalig a táncot, szakadt rólunk a víz.Jól kitomboltuk magunkat a barátnőmmel, a fiúk meg vedeltek :twisted:
Reggel 4kor jöttünk haza.Anyukám őrízte Emilit, aki óránként ébredt. :( Szegény anya nem sokat pihent, de legalább megtzudta mit művel ostanában ez a kis krampusz :twisted: :D

Jövő7en elkezdek etetőszék után nézelődni, várom a tapasztalatokat,kinek mi vált be, milyet biztosan ne vegyünk. :wink:

Férjecském véralkoholszintje miatt csak holnap reggel megyünk vissza, így a holnapi napom sem lesz az igazi, korán kell kelnünk. :evil:

Kép
pankaa

Panka
ez a retro dizsi nem lehetett semmi. de legalább jól kikapcsolódtál/tatok. Milyen zene volt? Olvastam a másik topikban, hogy hogy alszik el Emili. Nahát, milyen kunsztokat kell kitalálni a kis hölgynek. :wink: :lol: Anyukádék milyen messze laknak a cívis várostól?

Etetőszék. nálunk ez volt az egyetlen, amit újonnan vettünk, még a szülés előtt 1 héttel. Olyat választatottam, amit a tesómék is használnak. Fából készült, emeletes, vagyis később külön kisszék és kis asztal lesz belőle. De még persze nem használjuk. Én úgy látom, nálunk még odébb van az ülés. Bár, ha félig ülő helyzetben van (hordozó) akkor folyton ágaskodik és szeretne egyenesen ülni, de még nem megy persze.

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Bocsi,h. tegnap este nem jöttem, de már akkor elkezdődött… és most már borzasztóan fáj a hasam. :evil: Ha valaki szeretné nyugodtan küldje át nekem, nekem már úgyis mind1. :evil:

Először is nagyon szépen köszönöm mindenkinek ezt az 1 hónap türelmet, aggódást bíztatást. :lol:
Kicsit összeszedtem magam, és megpróbálom felvenni a fonalat újra. :lol:
Sajnos visszaolvasni nem nagyon tudok, de igyekszem követni innentől újra a hozzászólásokat.
Gyönyörűek a babák, UH-k és kismamik. :lol:
Üdv. Az újaknak is és mielőbbi boldog pocakosságot kívánok!!!

És akkor most önző módon rólam:
A mensim most jött meg sajni, viszont nagyon valószínű,h. ez az uccsó próbálkozós hónapunk, ugyanis októbertől elkezdjük a kivizsgálásokat. Voltam dokinál és megbeszéltük,h. nincs értelme tovább várni,hisz tavaly október óta próbálkozunk újra és látszólag semmi eredménnyel. Nem nagyon értem,h. tavaly hogy jöhetett össze az első hónapban a baba, most meg lassan 1 év alatt sem. De majd kiderül. Addig is ebben a hónapban elekzdem a babrátcserjét szedni (Zsúka is ezt szedte és a 2. hónapban babát várt már emlékeztek,pedig előtte már ők is 1 éve próbálkoztak. Végülis veszíteni nem fogok semmit szerintem.
Emellett elkezdtünk foglalkozni Aloe termékekkel, amit iszunk is gél formájában. Lacinak sokat enyhült az allergiája, éjszaka már nem is kel fel. (Ha valakit érdekelne írjon privit)
Lacival volt azóta egy igen olaszosra sikeredett vitánk :evil: , ahol is ő maga mondta ki,h. ő olyan ember ak nem szeret a problémákról beszélni, inkább kerüli a konfliktust. Én mondtam neki,h. ez így nem lesz jó,mert kb. fél évente van egy ilyen hangosabb vitánk,amikor olyat is a másik fejéhez vágunk,ami már azt sem tudjuk mikor történt. De ezóta szent a béke, és ma van az 1. házassági évfordulónk. :lol: :lol:
Anyukám sajnos nincs túl jól, bár a helyzethez képest jól tartja magát. Csütörtökön kezdte a 2. ciklust a kemoterápiában, még van kettő. Mikor megkapja a kemot, 2-3 napig minden kijön belőle, meg hullik a haja, de aztán ügyesen összeszedi magát. Szedi az avemart, issza az aloe gélt, és ami nagyon fontos 40 év után végre nem dohányzik!!! Próbáljuk tartani benne a lelket,mikor nagyon elkeseredik, de én bízom benne,h. meggyógyul,hisz még látnia kell az unokáját.
A munkahelyemen még mindig nagyon sok a munkám, de már megszoktam.

Szisz!
Nagyon Boldog Születésnapot kívánok!!
Kép

Syry!
Nagyon köszönöm,h. írtál nekem e-mailt, és remélem nem haragszol,h. nem válaszoltam. Hihetetlenül jól esett,h. érdeklődtél, és amint látod aki késik az azért idér. :wink:

Évi!
Rettenetesen szorítok a tüszőcskéidnek és érzem,h. ebből baba lesz!!! Csuriban vagyok érted!!

Kacsa!
Örülök,h. jól éreztétek magatokat, és tündériek a képek Rólatok. :lol: Olvastam a szopis gondot és sajnálom, de ügyes anyuka vagy és meg fogod tudni oldani.

Norwell!
Nagyon örülök,h. végre láttam Rólad képet, és annak is,h. már érzed a mocorgását a Picurnak. Pocaksimit küldök neki. :lol:

Maci!
Sokszor bepillantottam és szorítottam, sajnálom,h. nincs baba, de látom optimista maradtál, ez már fél siker. (fél baba :wink: )

Fleur!
:lol: Köszi,h. kerestél és a privit is a teáról. :wink: Már nincs sok hátra és lassan kezedben tarthatod a kislányodat akire már lassan 3 éve vársz. :lol: Úgy izgulok!!! Azt hiszem gyönyörű szülinapi ajándékot kapsz ebben az évben!!

Panka!
Örülök,h. jól éreztétek magatokat a dizsiben. Kell ez is néha az ember lányának. :lol:

Eszter!
Majd írok üzit a barátcserjéről!!! Olyan jó volt a csütörtök. Ja és képzeld elkaptam egy vírust, Laci is, és 3 napja hasmenésünk van, meg lázas vagyok. Bár ma már csak hőemelkedésem van. :evil:

Sok puszi!!

Bocsánat,h. nem írtam mindenkinek , de majd szépen sorban... :lol:
Vendég

Syry
Igen. Mármint a szüleim köszöntöttek fel most előbb, hogy tuti meglegyen a szülinapozás.

Pankaa
:) Lehet, őt kértem a férjemtől :)
Örülök, hogy ilyen jól sikerült a buli :)

Minden szülinaposnak boldog szülinapot!!

Pupy
Legalább előrébb lesztek a kivizsgálásokkal. De hidd el simán lehet lelki oka annak, hogy ebben az
1 évben nem sikerült.
Anyukád nagyon sajnálom, de rengeteg +++++ energiát küldök neki!
Örülök, hogy Lacival rendeződtek a dolgok.

:) szerintem is :)

KépKép
KépKép
fleur

Pupy
én is úgy gondolom, ahogy Fleur írta. Ez az év elég zűrös/nehéz volt neked, lehet hogy ez is az oka, hogy még nem jelentkezett a baba. Most elkezdődnek a vizsgálatok, aztán még az is lehet, hogy egyszer csak spontán még is összejön. Én még mindig ebben bízom nálad. :wink: Nyaralni most gondolom nem voltatok, de próbáljatok meg legalább egy hosszú hétvégére "megszökni" itthonról, biztos jót tenne.

Csajok, képzeljétek kibújt Máté első foga!!! :lol: :lol: :lol: Ez már tuti nem koleszterincsomó, meg hasonlók... :twisted: Lent az 1-eske, láttam a recét és már mellette a másik 1-esnek sem adok egy hetet és az is áttöri az ínyét. :lol:

Kép

Kép
syrynx

Syry!

Gratula a fogacskához!

---

Nekem is nagy hírem van:

Timcsa bébi alvás közben hasra fordult!!!

Úgy örülök, mint majom a farkának!!! Mi lesz még itt, majd ha felül + feláll + megszólal!!! Most is legszívesebben kikaptam volna az ágyból, hogy körbe-karikára puszilgassam, hogy ilyen is ügyes!

---

Pupy!

Boldog évfordulót!!!

Sajnálom a mensit. De remélem, a kivizsgálás majd hoz valami eredményt! Nem is feltétlen ok formájában, hanem egy kicsit megnyugszol vagy a szervezeted bepánikol a vizsgálatoktól és gyorsan beköltöztet egy babót a pocidba!

Anyudnak pedig kitartást és jobbulást!

kacsa14

Kacsa
én meg a megforduláshoz gratulálok!!! :lol:
A reakcióm nekem is hasonló volt. Legszívesebben az egész világnak szétkürtöltem volna, hogy itt az első fog. De lesz még sok örömünk, ahogy írtad- mászás-járás-beszéd. És persze sok nehézség is: hisztis időszak, nehézségek szobatisztasággal stb. de valahogy a jó dolgok dominálnak, az marad meg az emberben erősebben. Na ezt nem sikerült valami jól leírnom. :oops: de érted mire gondolok???

Kép

Kép
syrynx

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Pupy
most hogy így visszajöttél, lehetne egy szemtelen kérésünk hozzád?? :oops: persze csak ha a többiek is akarják. Mit szólnátok egy szeptemberi -október eleji talihoz??? Még a tél-ill. a rossz idő beállta előtt jó lenne egy összejövetel, nem? Pupy, te szoktad hozzá a táblát töltögetni, ez lenne most is a kérés.

Kép

Kép
syrynx

Syry!

Hát hogyne értenélek!

Fogunk mi még itt örömködni egy jó helyre (bilibe) érkezett pisinek/kakinak és sírni egy rossz helyre (szőnyegre) sikeredett pisinek/kakinak! :lol:

A jó dolgok lendítenek túl a nehézségeken és mint ahogy a mondás is mondja, ha nem lenne éjszaka nem tudnánk értékelni a napfényt sem ...

Most épp Apa nyugtatja Timcsát, mert 90 ml táp után bevágta a hisztit ...

kacsa14

sziasztok!

Sajna csak gyors bekukk!

Pupy!!!!!
Na, látom újra itt :D :D :D
örülök ám ezerrel :lol: :lol: :lol:

Tali?
Jó lenne!!! :lol:
Én alig várom már, hogy újra lássalak titeket!

Majd igyekszem jönni, csak most besűrűsödtünk egy csöppet!!! Valószínűleg jövő héten költözünk!!!
Szerdán vagy csütörtökön megyek ki hogy kiganézzam a házat olyan tisztára, amilyen eztán már úgysem lesz többé :oops: :? :D :wink:
Ééééés, Lac beleunt a várakozásba, úgyhogy közölte a kivitelezővel, hogy jövő szerdán ha ne adják át a kecót, megemeli a kötbért napi 5ről 20ezerre, hátha ez jobban motiválja őket!!!
Úgyhogy mi mindenképpen hurcolászunk át a jövő héttől az új házba, és addig is mondogatom magamnak minden nap amit Évi mondott, hogy majd az új ház meghozza agyümölcsét, és mire felavatunk minden zugot, ott fog figyelni a pociban a baba! :lol: :lol: :lol:

Jó éjt, próbálok majd jönni!

Pusza :Eszter :D

eszter82
Budapest

Panka!

A Brevi etetőszékek jóóóóóóóóóók! Nálunk már a 3. gyerkőc "tapossa", de elég jól állja a sarat! Persze azon is múlik, mennyi pízt szánsz a dologra, vannak olyanok, aminek egy csomó (szerintem fölösleges) funkciója van! Ami szerintem praktikus, ha vízhatlan, van levehető, peremes tálcája, 2-3 pozícióba állítható a háttámlája, esetleg a magassága is, és az is fontos, hogy beköthető legyen benne a bébi, ne legyen borulékony, ha pedig kereke van, azt be is lehessen fékezni. Ennyi a lényeg, a többi funkció már csak arra jó, hogy minél mélyebbre nyúlj a pénztárcádba!

Unique!

A Tipetupa cipőboltba jövő héttől folyamatosan érkezik az új, őszi kollekció!

Márti
borossné becz márta

Sajnos nem bírok aludni, annyira nagyon fáj a hasam. :( Pedig nem szokott ennyire, de most nagyon belehúzott, remélem átvállaltam valaki mensijét előre. :wink:

Fleur!
Köszi a +++ energiákat,majd átadom anyunak. :lol:
Én is remélem,h. végre történni fog valami.

Syry!
Ez egyáltalán nem szemtelen kérés, ugyanis pont ma jutott ez nekem is eszembe. :wink: Csinálok majd hozzá táblát! :lol:

Eszter!
Írtam privit! :wink:

Pusza és jó éjt!!! (Valamit én is megpróbálok kezdeni magammal, mégsem ülhetek itt reggelig :evil: )
Vendég

Sziasztok Lányok!

Heni:
hamarosan már te is láthatod a csodababátokat

Panka:
örülök, hogy jól éreztétek magatokat a discoban, én is nagyon szerettem járni és én is inkábba retro stilusú discokat szeretem
Emili legálabb nem hagyta unatkozni a nagyit sem

Kacsa:
nagyon jók a fogók Timcsa egy kis tündér
merre is voltatok pontosan? :oops:

Fleur:
köszönöm, hogy igy szorítasz nekem
a talit remélem még akkor még megpróbáljuk összehozni és ezek szerint talán Eszter is ott lesz már addigra
nekem sajnos nem volt idáig a legsikeresebb évem, összejött egy pár dolog, de bizom benne, hogy a befejezés annál jobb lesz

Pupy:
de jó, hogy te is itt vagy
örülök, hogy nálatok is elkezdődnek a dolgok és hamarosan lesz babátok nektek is
a talit én is örülnék, bár nekem az október lenne talán jobb
egyébként én is ittam az aloe vera gél, de én az ízét nagyon nem bírom, még meg sem ittam egy flakonnal, azért még a maradékot megprbálom magamba erőltetni

Syrinx:
gratulálok Máté első fogához

Eszter:
de jó, hogy már költöztök, hidd el tényleg oda fog jönni a gólya

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziasztok Lanyok! :D

Pupy!

Orülök, hogy ujra itt vagy! Boldog evfordulot Nektek! :D Nagyon szoritok anyudnak es sajnalom, hogy igy faj a pocid! :(

Syry!

Gratula Mate baba fogacskajahoz! :D

Szisz :D Fleur :D

Kép

Heni!

De jo nemsokara kezdhettek ismet! :D Meglatod most biztos sikerülni fog! :D

Kacsa!

Nagyon szep Timcsa! :D Jok a kepek! Ja, es tenyleg nagyon kis ügyes a megfordulas miatt is! :D

Fleur!

Sokat gondolok rad! :P

Kép
Kép
jucmuc

Köszönjük a fotó dicsiket! :)

Heni!

Vas megyében, Bük-ön voltunk.

---

Panka!

Ha olvasol, lépj már be skype-on!

kacsa14

Sziasztok!

Heni!
Jól esett,h. így örülsz. :lol: Én is. :lol: November már hamarosan itt van hidd el, még ebben az évben albérlőd lesz. :wink:

Jucmuc!
Köszönjük. :lol: Hogy érzed magad? Ugye már érzed a baba mocorgását? Pocis képet kapunk esetleg rólatok? :wink:

Pusza!
Vendég

Pupy:
köszi szépen
2.cn, ez lemaradt
neked is lesz albérlőd még az idén

Jucmuc:
köszönöm szépen
pocis kép?

Kacsa:
nagyon szép helyen voltatok

majd én is megprobálok feltenni képeket, csak még egyenlőre még a gépünkre nincs felrakva

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziasztok!

Fleur!

A brutál fájás szerintem semmihez nem hasonlít. A mensi nekem sose volt különösebben fájdalmas, így ahhoz pláne nem tudom hasonlítani. Nemsokára megtudod :)
Szerintem a magzatvíz tuti több, mint másfél deci :roll:
Szép nagy már most Lilla :)

Szheni!

Köszi a szorítást! Nektek pedig előre drukk novemberre!

Kacsa!

Hú de szégyellem magam, elfelejtettem, hogy elutaztatok :oops: :oops: :oops:
Rohambarbisapka :lol: :lol: :lol: Ez tetszik :)
Olyan kis szép ez a Timcsa baba :) És nagy gratu neki a forgáshoz!

Panka!

Te kérdezted az etetőszéket?
Nekem az a fő szempont, hogy könnyen tisztítható legyen, mert olyan, de olyan mocskos bír lenni néha, hogy rá sem ismerek... A mienknek nincs kereke, ez az egy, amit hiányolok rajta, amúgy klassz.

Pupy!

Nagy drukkok a kivizsgáláshoz! A vitátokat sajnálom Lacival :( És gyógyuljatok meg gyorsan! Sok-sok boldog házassági évfordulót is :)

Syry!

Gratula az első fogacskához!
Ez a tali szuper ötlet!

4 adag mosott ruha várja, hogy kivasaljam... :( Azt hiszem elbíbelődök vele egy darabig :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Pupy :D

Igen, neha erzek valamit de ez meg nagyon lihtos. Azt mondta az orvos, hogy igazabol majd a 20. het utan indul be. :D

Pupy :D Heni :D

Raktam mar fel pocakos kepet, de fogok ujabbat is hamarosan. :D

Evi :D

En is most küzdök a vasalni valoval de nekem kb. egy honap lemaradasom van... :evil: Versenyezzünk ki vegez elöbb! :lol: :wink:

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!
Vasalós versenybe én is beszállok, ma már 2x mostam, és még fogok is, és van is már egy kupacom. :evil:

Márti!
Köszi, de milyen Brevitek van pontosan?Típusa?
Én nekem is ezek a szempontjaim vele szemben, de ezek már középárkategóriásak.

Pupy!
Remélem te is úgy járzs mint Zsúka, meg még itt mások is, mire a vizsgálódáshoz értek, jön a babó! :wink:
Anyukád nagyon ügyesen állja a sarat!Csak így tovább!
Szerintem mindenkinél van időnként egy ilyen nagyobb veszekedés.Az már nemolyan jó, ha Laci nem megbeszélős fajta, dehát ő ilyen, biztos így is meg tudjátok azért oldani a dolgokat!

Eszter!
Jó költözködést!Babó biztos lesz az új kéróba!
Ködbérrel egyet értek. :wink:

Tali jó lenne, megpróbálunk ott lenni mostmár tényleg!

Emili nem bír magával éjjel, óránként ébred.Hátán van, és sír.Nagyon soakt hánykolódik, talán sok inger éri a nagyinál.De ma már itthon vagyunk, és már kevesebbet hisztizik nappal, az éjszaka meg majd kiderül.
Az evése viszont beindult, tenap 3x vacsizott!Meg az egyik éjjel még evett is, pedig már rég nem eszik éjszaka.

Kép
pankaa

Nem egészen két óra alatt bedaráltam a kupacot, vasaltam, mint gép :) Sok volt a gyerekruha közte, azt szeretem is vasalni, meg gyorsan is halad. A vacsorát is megfőztem, és fel is mostam, most várom, hogy felkeljen a nagyságos asszony, uzsi, és megyünk le az udvarra bomlani :)

Jucmuc!

Hát nem irigylem az egy hónapos lemaradásodat :) Viszont a babamozgást igen! De jó is az :)

Panka!

Ez egy ilyen vasalós nap :evil: Drukk, hogy jó legyen az éjszakátok! De jó, hogy végre eszik a csajszi! Ezt csak halkan mondom, nehogy meghallja, hogy dicsérem...

Az éjjel már teszteltem álmomban. Kicsit se vagyok bezsongva, ááááááááááááá! Nagyon speckó teszt volt, mert nagyon lassan jött ki rajta a kontrollcsík is, de addig egy babákról szóló kisfilmet játszott :lol: :lol: :lol: Az eredményt meg nem tudtam meg, addigra felébredtem. Biztos meguntam a várakozást :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!!!

Ismét itt vagyok 2 hét nyaralás után!
Nagyon hiányoztam???? :wink: :wink: :lol: :lol:
Na akkor neki is látnék az „élménybeszámolónak”, aztán gyorsan visszaolvasgatok, de ahogy néztem, jó pár oldal. Mire érek a végére?????
Szóval 13.-án hétfőn indultunk nyaralni a Balatonra. Szuper helyünk volt, kis szobák (minek is nagyobb, hiszen csak aludni mentünk be), a hátsó udvarban saját medence kis játszótér a törpöknek… Az első nap, kipakolás után mentünk is le fürdeni, mit ad isten ellopták Dani úszógumiját!!! Na, mondom, szuper, mi jöhet még? Hát a második nap maga volt a rémálom. Dani szinte kezelhetetlen volt! De meg is értem szegényt, hiszen teljesen idegen környezet, teljesen felborult a napirendje (máskor aludt, máskor evett stb.) meg a strandon, mindig más játéka kellett neki. Ha nem kapta meg, jött a tömény hiszti. valamilyen szinten megértem, mert itthon az udvarban minden gyerek azzal a játékkal játszik, ami szimpatikus neki, szóval mindenki mindenkiével. Akkor a strandon miért nem lehet??? Másodig éjszaka szinte nem aludtunk semmit, fél óránként sírt fel, mire magunk közé vettük, így aludtunk egyben 3 órát. 3 nap már azért valamivel jobb volt a helyzet, de Dani hisztije nem múlt el teljesen. A férjem tett egy javaslatot már kedden… A szülei az én szüleimnél töltöttek el pár napot és azt gondolta, ha mennek hazafelé, vigyék el magukkal Danit is. Így mégis volt velünk nyaralni, de mi is „pihenhetünk” egy kicsit. Hát, szerdán végül is úgy döntöttünk, vigyék el, így talán jobb lesz mindegyőnknek. Mondanom sem kell, én rengeteget sírtam emiatt, de utóbb beláttam valóban jó volt ez így! Végül is 3 napot együtt nyaraltunk 3-at meg „kettesben”. Vagyis ez az, hogy nem csak ketten voltunk, hanem összesen 9-en (Danival együtt). Főleg ezért volt nehéz ez a helyzet. Ha csak 3-an megyünk, biztosan más, így meg azért egymáshoz kellett alkalmazkodni és ezt egy kisgyerek nem igazán tudja. Most aztán lehet „köpködni” ránk, amiért lepasszoltuk a gyereket. Nekem is fájt, de amikor hazaértek vele anyósék és elmondták, hogy az ég egy adta világon semmi baj nincs a gyerekkel, szépen elvan, semmi hiszti, akkor megnyugodtam. Olyan szépen eljátszott, evett rendesen, jókat aludt, ott meg…. Mint aki teljesen kifordult magából. Egyet megtanultunk: Kis gyerekkel csak úgy érdemes nyaralni menni, hogy más nincs velünk.
Csütörtökön-pénteken és szombaton sokat hülyéskedtünk, strandoltunk, strandröplabdáztunk (nekem ki is ment a térdem – de már jobb valamivel), és esténként ment ezerrel a kártya parti meg a társasjáték. Szombaton délután értünk haza anyósékhoz, Dani nagyon örült nekünk. Szegény annyira keserves sírásba kezdett, mert véletlenül megütött és azt hitte fáj nekem. Alig bírtam megvigasztalni, hogy nincs semmi baj. Vasárnap is jó volt, elvitte a sógorom motorozni, meg a pap vitt minket trezinával. (képeket majd később mellékelek, mert a férjem laptopjára tettük fel őket és az most nála van). A héten kipróbáltuk a kecske tejet (felesben hígítva) és bejött, így gyorsan fagyasztottunk le kis adagokat, azokra az időkre, amikor nem találkozunk a mamival sokáig. Állítólag jó étvágyat csinál, ami nem is ártana egy kicsit nekünk.
Szerdán reggel már hőemelkedéssel ébredt a drágám, és napközben felment 39-re is. már megint azok a k… fogak. Kint van a 9., de a 10-11-12 nem akaródzik áttörni az ínyét. Pedig igen ott vannak.
Délután indultunk haza anyukámékhoz, és mi Danival ott is maradtunk, apa jött Sárvárra, mert neki dolgoznia kellett. Pénteken este a tesómékkal jöttünk haza és ők itt voltak egész hétvégén nálunk. Nagyon szupi volt, csak épp Dani volt marha féltékeny. Rám is, a helyre meg a játékaira. „Mit képzel az unokatesóm? Ez az én lakásom és az én játékaim! Pláne az anyu csakis az ENYÉM!!!! Na megállj: és már harapott is!” Nem is egyszer. Volt hogy szegény Bálint ujja vérzett is. De tegnap este elmentek és most élvezi az uralkodást! :D
Hát ennyi lett volna így dióhéjban.
Mára az is kiderült, hogy nem elég neki a kiságya. Ha a mi nagy ágyunkon alszik akár velünk akár egyedül, simán elfér, és jól alszik, de a rácsos ágyában…. Talán itt az ideje váltani kiságyra??
A mensim 2 hetes késéssel ugyan, de magától jött meg, így (ha apa is végre úgy akarja) indulhat a tesó project. De most már úgy vagyok vele, hogy ha nem most, az sem baj. Vagyis nem foglalkozok vele, majd eljön az az idő is!
Dani tudományai: 8-10 szót tud és ezeket előszeretettel hajtogatja is. Pár állatot utánoz, na de nem ám a kutyát vagy a cicát!!! A tyúk – kotkodál neki, a csacsinak - iázik, a libának – gágog, a halnak – tátog, most nem is jut több az eszembe, de jól látni: igazi falusi kis lurkó lesz belőle! :D
Mindent megért és akármit kérek tőle meg is csinálja. Nagyon okos gyerkőc.
Na, asszem most egyenlőre ennyi! Majd ha most tudok, nekiveselkedek a visszaolvasásnak, de nem ígérem, hogy még ma reagálok is! Vagyis, ha tudok, jövök, ha nem akkor majd holnap!!!!
Pusszancs mindenkinek! És a képeket nemsokára mellékelem!

Andy

Kép
oriandy

Pupyka!
Átírnád a táblát cn 8-ra? Köszi!!!!

Remélem minden kismami jól van!!??
Hogy bírtátok a nagy meleget és ezt az összevissza időjárást??

Andy

Kép
oriandy

Én is, én is beszállok a vasalós versenybe!!!

Kép

Persze, aki az utazásra elvitt és onnan tisztán visszahozott ruhákat is újramossa, az ne panaszkodjon ...

kacsa14

Evi!

Ez az alom! :D Nagyon tetszik! Ripsz-ropsz itt a kisteso ez csak azt jelentheti! :D

Panka, Evi!

A nehezen mar tul vagyok, az összes törölközöt konyharuhat aprobb dolgokat egyszoval amit könnyü vasalni mar letudtam.

De meg igy is rengeteg polo ing (!!!) amit a legjobban utalok hatravan. De az sem nagy baj ha holnapra is marad ugy döntöttem! 8)

Panka!

Sajnalom, hogy Emili rosszul aludt az ejjel, remelem ma ejszaka minden siman megy majd! :D

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc!
Pocakmocira irígy vagyok ám! :wink: Én már alig várom a következő babát :oops: :D (majd jövő ősszel :) )
Inget én is nagyon úúúútálom vasalni :-(

Évi!
Igen, most jól eszik, a tápot is dönti magába! :shock:
Az éjszakai műsor már tart vagy 2 hete. :(
Én is a babaruhákat szeretem vasalni, azok haladnak. :wink:
Szerintem te megálmodtad a tutit, gyorsan szavadalmaztasd, és jöhet a szériagyártás :lol:

Andy!
Sajnálom, hogy le kellett passzolni Danit, de megértem.Nektek is kell a pihenés, és a gyerek is jól eévolt, és nem is kicsi már.
A nagy ágy jó ötlet, hátha azt hiszi a ti ágyatokban van, és alszik éjjel. :wink: :lol:
Emilim is rajong a kutyánkért, tisztára örjöng, ha megláétja, meg sikít neki, szegény kutya meg menekül ki a világból. :lol: Mi lesz, ha már tud menni Emili? :roll: 8)

Képzeljétek, anyósomék kutyáját úgy néz ki megmérgezték. :cry: Rottveiler volt, de jámbor, a szomszédok jóba voltak vele, nekik is nagytestű kutáyjuk van.Remélem a Jóisten megbünteti aki ilyet tesz egy állattal! :evil:

Kép
pankaa

Panka!

Ha jól emlékszem Brevi Star-unk van, de már 5 éve kaptuk, lehet, hogy ami most ezen a néven fut, már nem is úgy néz ki!

Vasalásba én is beszállok, de én éjjel csinálom, 3 gyerek mellett nappal kivitelezhetetlen a dolog!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!
Íme a nyaralós képek:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép Kép
Kép Kép

Kép
oriandy

Jo reggelt Lanyok! :D

Panka!

Olyan jo olvasni, hogy mar a következö babara gondolsz! :D Mi is szeretnenk majd megegyet amikor kb. egy eves lesz a pici.

Andy!

Nagyon jok a kepek, örülök, hogy ilyen jol sikerült a nyaralasotok! :D

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok Lányok!

Évi:
Te egy hős vagy a vasalással, még mindig mennek a drukkok a tesóbabához, aranyos álmod lehetett én már álmodtam olyat, hogy már babám van, de olyat is hogy két babám is volt, mindig olyan jó érzés, csak reggel felkelni…

Jucmuc:
Az a képet láttam is, de várjuk a következőket, már biztos szép gömbölyű a pocid
Hajrá vasalás

Panka:
Reméljük Emilinél minél hamarabb visszaáll az alvási rend és örülök, hogy van étvágya rendesen

Oriandy:
Sajnálom, hogy Dani nem lehetett veletek végig, de így is biztos jól éreztétek magatokat
Balatonon merre voltatok? Nagyon szép helyen voltatok. Jók a képek.

Kacsa:
Neked hajrá a vasaláshoz (gondolom azóta túl vagy rajta)

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Syry
Gratulálok a fogacskához!

Kacsa
Szuper!! Ügyes a csajszi!

Eszter
De jó!! Akkor nemsokára ti is itt :)

Jucmuc
Köszi a köszöntést!

Évi
Akkor lehet, hogy másfél liter volt?? Csak feledékeny kismami vagyok :)
Hol lehet ilyen tuti tesztet kapni?? :)

Andy
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralásotok.
Fúú de jó helyen voltatok, pontos cím, telefonszám :)
Az ordítós kép nagyon eredeti!

Csajok én jövő héten ucceretnék már szülni. Nem lehetne egy kis szorítást kérni, hogy Lili előbújjon. Nem azé, jól megvagyunk így egyben is, de már annyira szeretnék babázni. Amúgy kicsit már nehéz és hát az alvás most majdnem teljesen felejtős. Szerintem szoptatással együtt is többet fogok aludni :shock:

Tegnap a cégnél voltam még mindenféle inaktív állományos papírokat kellett intéznem. Majdnem minden összejött csak pár dolgot nem sikerült aláíratnom, mert mindenki most van szabin :).
A kollegáim már azzal viccelődtek 4 kor, hogy a nagy futkosásban még itt szülök meg.
De amúgy jó volt. Inkább sokat beszélgettem a kollegákkal, mint sokat futkostam. Jót klubboztam :)

Pusza nektek.

KépKép
KépKép
fleur

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?