Angel
Bementél újabb vérvételre és lement a hcg-d?
Fátylat a múltra
, októberben együtt babásodunk
Leszünk egy páran októberben. Feltoljuk a kék sort a sárgába!
Hanna
Anid
Drukkolok!
Mindkettőtökhöz 12. napi vérvételt írok a táblában. Ha nem így tervezitek, írjátok meg lécci.
Boniko
Bekerülhetsz a táblába... de ahhoz az adataidat el kell küldjed nekem, amik a táblába szükségesek. +ha nem nagy gond, akkor kérlek szépen, hogy az avatarod képét cseréld le, mert az az egyik topiktársunk avatara volt. A Te érdekedben azért kérem, mert neki nem hozott szerencsét... igaz, már lecserélte, de nekem erről a képről akkor is mindig Kiscsillag jut eszembe...
Sannah
Te is október?
Dalmácia
Azért azt tudnod kell a gynevacról, hogy ártani nem árt. Ezt egyetlen orvos sem állítja, max. hogy nem használ. Szóval ha akarod, adasd be nyugodtan.
Baba
Drukk, hogy megjöjjön!
(Vagy hogy ne jöjjön meg 9 hónapig...)
Mi megjöttünk Horvátországból. Kicsit kalandosan, mert tegnap előtt a rossz idő miatt elindultunk haza, s ripityára törtük a kocsi elejét Rijeka egy nem épp elit negyedében... de a helyiek nagyon segítőkészek voltak, egyből lett egy autószerelőnk, 1 óra múlva már szállásunk is volt, s tegnap 3 órára elkészült a kocsi is. Persze nem volt olcsó... sajnos nincs casconk, de valószínűleg egyébként olcsóbb volt a javítás ott, mint itthon lett volna...
Táblát nemsokára frissítem
Fanni