Új privát üzeneted érkezett!

Ivett
Azt hiszem Éviből kiindulva kombináltam ki D. Attilát.... hogy a barátnője vagy mármint Évinek és azt hittem akkor Te is Tmiklósi voltál és ha jól emlékszem volt egy Ivett nevű barátnője.
Most ég a pofám :oops: miket kombinálok itt össze.. biztos ez a meleg teszi :wink: :lol: :lol:
Apropó meleg, mikor lesz már vége??? Kezd elegem lenni ebből a nyárból :roll:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Ivett, hát igen máskép nézek ki,mert általában nincs kiengedve a hajam,meg az fodrász utáni kép,elég nyomira is sikeredett.De más képet egyszerűen nem tudtam ennyire lekicsinyíteni.
Megpróbálok rád visszaemlékezni,egyenlőre nem megy.Bocsika. :( De majd megkérdezem apát,hogy ő emlékszik-e. Égő hogy nem emlékszem.brrr :oops:

Lizocska,remélem Emma jobban van,és nem lázasodik vissza.Jó érzés lehet azt hallani amikor megszólít.Már én is várom ezt,de ez még odébb lesz.

ducimami,örülök,hogy jól telt az első munkanapod:)

Kép
Kép
tundi24

Petri, nem Pató Ivettre gondoltál? Rémlik, mintha ők régen jártak volna együtt, de a fejem már nem tenném rá :)
Egyébként kombinálhatsz, mert nem írtuk Ivettel, hogy honnan ismerjük egymást. Most halkan megsúgom, hogy ő párja az én főnököm :lol:

Andi, nem egyformák a gyerekek, és hát bár az enyém, de tudom, hogy ő sem tökéletes. Én szeretem, hogy ilyen, amilyen, mindig is ilyen kisfickóra vágytam. Szoktam is neki mondani, hogy úgy örülök, hogy engem választott anyukájának :lol:

Lizocska, akkor tök jó lesz nektek :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Cleo!
Köszi kérdésed, viszonylag jól vagyok! :) Keményedek mostanában megint ezerrel, de leginkább akkor, amikor nem tudom este kipihenni magam... Ilyenkor próbálok egy délutáni szundival kompenzálni... több kevesebb sikerrel. Az a rossz ebben a keményedésben, hogy légszomjam van közben... mintha belekerülne a présbe a gyomrom és a tüdőm is... No de ezen kívül szerencsére nincs bajom. Pénteken megyünk uh-ra, remélem az is alátámasztja majd ezt a megérzést.
A pici nagyon édesen dugdossa mostanában a sarkát a gyomrom irányába. Szerencsére mostanában már többet hagy éjjel aludni is. :)
No szóval így vagyok mostanság...

Az ovis-bölcsos témához visszatérve... Rendeltem Leventénel vasalható, öntapadós (matriscás) és varható (hímzett) "ovis" jeleket az interneten... csigásat... tök aranyos lett. 8) Jövő héten mi is megyünk bölcsi látogatóba.... kíváncs vagyok mit fog szólni hozzá Levente... :)
szilbee

Tündi!
Már akartam írni korábban is... ha gondolod, akkor szívesen megcsinálom neked a képkicsinyítést. Csak küld át a kiválasztott képet a mail címemre. Elmagyarázni nehezebb, hogy érdemes csinálni a kicsinyítést, mint megcsinálni... A mail címem a vonalzóm alatt van. :)
szilbee

Évi.

Szilvi.nagyon szupi az új vonalzód.örülök,hogy minden oké veletek-és ennyi idős terhesen szerintem egy kis keményedés is belefér :) (bár tudom,hogy nem kellemes)-persze azért pihizz amennyit tudsz.

nagyon jól hangzik ez az ovis-bölcsis-jeles izé -leírod melyik oldalon lelhető fel?engem is érdekelne

Szerintem Levinek is tetszeni fog a bölcsi,hisz már olyan nagyfiú. :)

Évi.ari volt ez a gondolat :)
Én is nagyon büszke vagyok rá,csak az ovónéni akar belőlük hiper-szuper-aktív gyereket csinálni és beszélni be az emberbe,hogy minden más tulajdonság "nem megfelelő".(Én meg hülye van mikor gondolkodóba esem e miatt :? )

Lizocska.érezzétek majd nagyon jól magatokat.:)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Szilbee,akkor küldöm a képet :) És köszönöm szépen:)

Kép
Kép
tundi24

Cleo! :)
Itt a két link, ahonnan lehet ovis jeleket rendelni.
http://ovisjelek.fw.hu/
http://www.ovisjelek.hu/index.php?menu=jel&jel=csiga
Ja és köszi a dicséretet! :oops: Azért választottam másik vonalzót, mert itt legalább ki tudom írni Dávid teljes nevét. :)

Tündi!
Ment a mail! :)
szilbee

Ez a hölgy itt Betty Bettikéje!!! :D 8)

KépKép
KépKép
szilbee

Szilvi.

De jó,már nézem is!!!!!!!! KÖSZI!!!!

NAGYON TÜNDÉRI BETTIKE.MEKKORA CSAJSZI :shock: :shock: :D

KépKép
KépKép
cleo27

Szilbee, köszike nagyon :) És tényleg jó lett az új vonalzód:)

Betti nagyon édes a képeken :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi, Ti merre laktok?

Szilbee, csini a vonalzód! :wink:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Kép

Köszi a vonalzós dicséreteket!! :oops: :)

Ma megyünk a kórházba kontrolra, vérvételre és kéztőcsont röntgenre. Hosszú délelőttünk lesz!! Majd jövök később, hogy mi is volt!

Kép
8)
szilbee

Betti egy tündér!!! :D :D

Szilbee: Tényleg jó a vonalzód, micsoda bombázó ácsorog ott a 28. hét tájékán...

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Betty
Nagyon szép, csini nagylányod van :D :D és a rucijai is ott vannak :wink: :lol:

Évi
Jó dolog jóbalenni a főnőkkel :wink: :lol: vagy a feleségével.. vagy a feleségének lenni mint én voltam. Egyébként ma ment Ceglédre az Infinenonhoz vagy mi a szösz a neve, elvileg a részleteket beszélik meg, szeptemberben kezd ha minden igaz.
Azt hiszem rá gondoltam.. de igazán csak az Ivett maradt meg.
Attilával mi együtt okosodtunk matekból, a padtársam volt.
Neki is van már egy tündéri kislánya, Dorka.
Azt elhiszem hogy nem vágytál ide a tüzijátékra.. özönlött a kisebbség, szerintem még a környező településekről is jöttek vagy ennyien vannak :shock: :shock: félelmetes :x Mi az erkélyről néztük, így még a nyakunk se tört ki :lol:

Nem is írtam még hogy vasárnap Timi sergőzött. Nagyon élvezte, vigyorgott ezerrel. Egy pici gyereksergőre ültettem fel, egy autóba, össze vissza nyomogatott mindent és tekerte a kormányt. 2 mentet ment utána ordított kiszálláskor. :twisted:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Kép

Csak egy gyors bejelentkezés...

Levente eredményei rendben vannak. Viszont iszonyat a plafonon vagyok a magyar egészségügy miatt!! Azt hiszem nem nagyon kell ezt kommentálnom... Kép Arról nem is peszélve, hogy egy barom kamionos majdnem nekünk jött a dömperjével és Ádámot majdnem elütötte. Kép Kép
szilbee

Szilvi.

Örülök,hogy minden oké Levinél.ez nagyon jó hír :)

Huu...ezt a kamionos dolgot még hallani is rossz...:( hogy volt az eset?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Szilbee,örülök hogy jók lettek az eredményei Leventének :) A kamionos meg jobban is figyelhetne,azt hiszik,mert ők nagyobbak nekik mindent szabad:(

Ildi,mi a kassain lakunk.

Petri,irigylem egy kicsit Timit,mert sergőzhetett,én is imádom,de persze mióta Luca a pocakban van nem ültem,de majd ha megszületik,most ő legfontosabb mindennél és mindenkinél!! :)

Ivett köszi a privit,mostmár meg foglak ismerni ha esetleg talizunk még valamelyik tanácsadáson:)

Ja képzeljétek ma voltunk Ópusztaszeren,nagyon jó volt,csak iszonyat meleg is társult hozzá,elég jól bírtam,de azért jól esett már itthon kinyújtózni:)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Most csak gyorsan bekukk. Olvasás után írni már nincs időm, mert lassan beájulok a billentyüzetbe.

Hétvégén jönnek a képek és 1 ari video is.

Sziasztok:Zsú

KépKép
KépKép
geromilo

Szép jó reggelt mindenkinek!

Olyan dög meleg volt az éjszaka, hogy alig bírtam aludni.
Na de nem is ez a lényeg, hanem ami tegnap történt!
Felvettek a fősulira!
Most meg tiszta izomlázam van, alig bírok felmenni az emeletre.

Tündi, csak azért kérdeztem, hogy merre laktok, mert mi a szecskán laktunk és egy Tündi nevű csajszi vette meg a lakásunkat és nagyon hasonlítassz rá. :wink:
Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Szilbee: AMott elfelejtettem írni: tök jó, hogy rendben vannak az eredmények! :wink:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Szia Tündi!
Remélem én is,hogy majd találkozni fogunk!
Itt lakunk egymástól nem messze ahogy olvasom a neten,hogy te a Kassain laksz én meg a Kút utcában.(Velünk szenben egy papír-írószeres bolt van,mellettünk egy szépségszalon)
ivett&fanni

Ildikó,GRATULA hogy felvettek a fősulira:) Kell majd fizetned érte? Én is szeretnék még 1et megcsinálni,de nem tudom,hogy most mit is mond ki a törvény,hogy a kismamáknak jár-e még ingyen a képzés.
Egyébként éjszaka én sem aludtam szinte semmit,zuhanyoznom is ki kellett mennem,de nem sokat használt:(
Sajnos nem mi vettük meg a lakásotokat,pedig jó lenne ha már a mienk is meglenne végre!!

Ivett tudom melyik a kút utca:)

Lizocska,neked mikor kell menned nst-re?Vagy már voltál?

Szép napot mindenkinek!!!

Kép
Kép
tundi24

Tündi, ma voltam igazolást kérni az OEP-nél én onnan kapom a tgys-t, passzív jogon!Tegnap direkt telefonáltam, hogy hogyan kérjem, mire az ügyintéző mondta, hogy elég kézzel írni egy kérelmet, beadom és majd kipostázzák. Na ezzel szemben hiába adtam oda az itthon kézzel összedobott kérelmemet, ki kellett tölteni egy lapot még. Amúgy szinte szóról szóra ugyan azt írtam, csak a születési nevem és anyukám nevét nem írtam bele. :twisted: JA ÉS AZÉRT KELL AZ IGAZOLÁS, MERT BE KELL VINNI A FŐSULIRA, HOGY IGÉNYELHESSEM A KÖLTSÉGMENTESSÉGET! :lol: Amúgy egy hónap 17000 Ft.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

sziasztok!
köszönjük a dicséretet:D

Jövő hétenkezdjük az ovit ( remélem ide még nem írtam) mazsola csoportos lesz Bettike hát az ovónénije elég rendes nekem kicsinek nem volt szimpi azt mondta anya de hátha bettikének ha meg nem szerencsére minden csoportban ált két ovónő van s a másik az aranyos egy hölgy:D

Szilbee te hogy falvai voltál lehet hogy ismered :lol:

Zsu várjuk a képeket......dobhatnál már egy emailt hogy mi újság veletek olyan régen írtál már nekem :(

nah most megyek mert Bettike szörnyen korán kelt vagyis a mostani keléseihez képest hatkor már fennv olt s fáradt vagyok ......

szép napot

Kép
kbernadett

Tündi!
Neked hogy kell szedned a Vigantol cseppet?
ivett&fanni

Na mi van itt, mindenki alszik már?
Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ivett, nekem nem kellett vigantol-t szednem, ez valami új szokás? :shock: Csonginak adni kellett ősztől-nyárig, de ezt még nem hallottam... Akartalak ma hívni, aztán elmaradt...

Évi és
Kép
csongianya

No letettem a fiam szunyálni...

Betti!
Én nem ismerem a falvai ovit. Igazából szolnoki vagyok csak muszájból laktunk Falván... egy darabig.

Zsú!
Ha kipihented magad, dobj már néhány képet. Már nagyon kíváncsi vagyok!! :)

Rólunk:
Uh megvolt. Minden rendben van. Méhszáj zárva, fiam szépen növöget. Most kb. 1 kg lehet a méretei alapján.
Bpd:78mm (29 hetes méret)
Fem.:52mm (normál 27 hetes méret)
Belsőszervek nagyon klasszul működnek!

Menek hunyni, mert fárasztó egy nap volt... a mai ... is...

Jóccakát!!! :)

Kép
szilbee

Ildikó akkor majd utána kéárdezek én is,de még sulit is választanom kellene :)

Ivett nekem heti 2x 5csepp vigantolt kell szednem.És azt mondták,hogy tejbe rakjam,mert abba jobban feloldódik:)

Szilbee,akkor szépen növögettek,csak igy tovább:)

Szép napot mindenkinek?

ui:Hogy bírjátok ezt a meleget?Én már kész vok tőle:(
Ja meg még egy vmelyikőtöknek volt már olyan hogy a combhajlatban fájt,már másodjára fordul elő velem,és alig birok felegyenesedni.Tudjátok esetleg hogy mitől lehet?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok

Szilvi.szép nagy lesz a picuri ficskátok bizti. :) de a legfőbb,hogy minden oké.

ildi.gratula a fősulihoz,melyikbe mész?ide a szolnokira?milyen szak?

Betti.akkor már tényleg csak pár nap az ovikezdés.nagyon kivi vagyok,hogy milyen lesz...:) majd várjuk az élménybeszámolót.Ott hogy "működik"a beszoktatás?
Mindent megvettél már a kezdéshez?És a jeletek mi lesz?(bocsi ha írtad már)

Évi.képzeld egész jól járok úgy néz ki a volt munkahelyemmel kapcs.Tudod megtaláltam a felszámolót stb,stb...tegnap megkaptam a felmondást,és jár 19nap szabi (amit valszeg fizetnek),a felmondási időre és védett időre munkabér (okt31-ig) és utána 2hó végkielégítés!!!! tök jó...csak mikor lesz ebből zsé :roll: -ez a bibi

Lizocska.Emma rendbejött?

Szép hétvégét csajok!!!
Holnap szülinapozunk!!!!!!!!!

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

ILDI.

MOST LÁTOM CSAK:

PETIKÉNEK BOLDOG HÓFORDULÓT!!! Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo, köszi a köszöntést, reggel mi is felköszöntöttük a háromhónaposunkat! :lol: Kép
Kecskemétre fogkok járni a Tanítóképzőbe, óvodapedagógus leszek, ha sikerül elvégeznem. :shock:

Olyan cuki Petike! Naon nem szeret a kiságyba feküdni, el is hiszem, mert hát a plafon valljuk be nem olyan szép lárvány, így tegnap kitaláltuk, hogy ha a kagylófotelba tesszük, akkor nem visít. Aranyosan elkacarászik és élvezi, hogy ő is nézelődhet.

Tündi, azt írtad, vagy lehet rosszul melékszem, hogy neked van már diplomád. Hogy is van ez?

Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ildi,igen nekem már van egy diplomám,tavaj államvizsgáztam konduktor-tanító szakon.De most hogy itthon leszek Lucával szeretnék még1et,csak azt nem tudom,hogy milyen szakra menjek.És ezért kérdeztem,hogy hogyan működik ez a fizetéses dolog,mert azt tudom,hogy régebben aki gyesen volt annak ingyenes volt a másoddiploma is.

Petikének boldog hófordulót :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!!

Kis kihagyás után itt vagyunk megint! Csak most szerdán jöttünk vissza Szolnokra.
Még nem tudtam visszaolvasni mindent, csak átlapoztam, és nagyon örülök hogy nem felejtettetek el, köszönöm szépen magam és Marci nevében a névnapi köszöntéseket! :)
Jó volt a Balatonon is, teszek fel képeket is mindjárt. Marcika rengeteget változott és fejlődött, már annyi mindent mond, olyan mint egy kis papagáj. Mindenre emlékszik, és próbál magyarázni. Először nem tetszett neki a fürdőzés a Balatonban, aztán mikor két hét múlva megint lementünk vele a strandra, akkor meg már úgy élvezte, hogy alig lehetett kivinni a vízből.
Tegnap elmentünk a tiszaligeti strandra, az is nagyon tetszett neki. Amikor felfedezte azt a kis csúzdát a bébimedencében, akkor ment a csúzdázás ezerrel.

Mongi, láttam ti is valahol azon a környéken voltatok nyaralni, mint ahol mi. Mi Trogir mellett voltunk, de elmentünk Splitbe is (felismertem a képet, amit feltettél). Nekünk Trogir sokkal jobban tetszett. Egyszer majd szeretnénk visszamenni oda Marcival együtt is.

Ildi! Gratula hogy felvettek a fősulira. Hova fogsz járni egyébként? 3 gyerek mellett tanulni, nem semmi!
Olyan gyorsan múlik az idő, hogy Petike is már 3 hónapos...

Szilbee! Szép nevet választottatok! Az én unokahúgom 2. kisfia is Dávid lett. Ő most született aug. 5-én, akkor pont Fehérváron voltunk, úgyhogy be tudtunk menni meglátogatni.

Cleo! Jó szülinapozást holnapra! Sziszinek és Zsoltinak sok-sok boldog születésnapot !!

Bettikéről is nagyon édesek a képek. Kész nagylány!

Ilyen jó dolgunk volt a Balatonon:
Kép

Strandolás:
Kép
Kép
Elhajóztunk Füredről Tihanyba, ezzel a hajóval:
Kép
Kép
Mindenkinek üdv!
judit_79

Judit!
Jók a képek nagyon! :mrgreen:

Cleo!
Húúúúúú ez nagyon jól hangzik!!! :D 8)
szilbee

Judit, de jó, hogy te is vagy! :lol:

Óvónéni leszek, ha felnövök! :twisted:
Marcika nagyon sokat nőtt amióta nem találkoztunk, gondolom neki is tetszett a nyaralás. :P

Tündi, nem vagyok biztos benne, hogy a másod diploma is ingyen van, szerintem csak az alapképzés ingyenes a kismamiknak, de biztos tévedek. Azért ha megtudsz valamit, írd meg léci!

Kép mindenkinek a köszöntést.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Judit.jó,hogy visszajöttél és írsz :) .Nagyon szupik a képek,bizti jó volt :)

Ildi.ez jól hangzik.Kecskemét pedig nincs is olyan messze..Hány féléves a képzés?

Tündi.nem tudnál ajánlani itt Szolnokon logopédust? sérült gyerkőcnek lenne rá szüksége...

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo, hat féléves a suli és igen azért is választottam, mert nincsen nagyon messze, így az első három hónapban Petikét is visszük magunkkal anyukámmal. Ők is főiskolások lettek. :lol:

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Sziasztok Lányok!

Megjelenek, majd el is tűnök, ez vagyok én. Ugye kedden volt az alakuló értekezlet, és kiderült, hogy a héten nem lesz több munkahelyi elfoglaltságom. Másnap reggel felkeltünk, és felvetettem az öteltet, hogy menjünk fel anyuékhoz a hegyekbe. Mindenki helyeselt. Annyira nem volt betervezve, hogy még tiszta ruha sem volt elég, gyorsan mostam egyet, és vizesen vittük el.
Szuper jó volt. Még kirándultunk is egyet egy elhagyott gyümölcsösbe. Teleetük magunkat almával, szilvával,körtével, sőt egyik-másik elvadult szőlőn is találtunk termést. Tegnap pedig Mezőkövesden voltunk a Zsóry-fürdőben. Nándi nagyon élvezte, már a karúszójával úszik, ugrál a medence széléről.

Ildi!
Gratulálok. Az elején biztosan nehéz lesz, de aztán majd belerázódsz. Én a mai napig sajnálom, hogy abba kellett hagynom a másoddiplomás képzést.( Nándi a vizsgaidőszak kellős közepén lett beteg, és nem fogadott el semmit, csak cicit. Nem tudtam elmenni vizsgázni, négyről maradtam le miatta, ennyi bepótolhatatlan)

Tündi!
Nem a nyirokcsomódat érzed véletlenül?
Nekem is fájt már, de csak olyan esetben, mikor nőgyógyászati problémám volt. Műtét után, illetve felfázáskor. Nem szedhettél össze valami nyavalyát?

Csongianya!
Te nem jártál véletlenül a BP nyelviskolába?

Képzeljétek, a tiszaparti játszótéren voltunk ma, és volt ott egy 15-20 fős kisebbségi kompánia. Csomó mocskos, félpucér,gyerekkel. A hajó-játék padján még kakát is talált Nándi. (előtte pucér fenékkel ült ott egy kislány). Nem győztem Nándit az artézi kútban mosogatni utána, hátha hozzá ért valamihez.Mire visszaértünk a mosdásból már elmentek, de a hajóhoz már nem engedtem Nándit. Később odajött egy nagyon fiatal roma párocska két gyerekekkel, de ők tök tiszták és rendesek voltak, a gyerekeikkel is olyan kedvesen játszottak, de ezek után már rájuk is gyanakodva néz az ember.

Szasztok
Kati
ducimami

Kép :D
szilbee

Jaimee! :)
Elfelejtettem írni... Mosonyit megkérdeztem, és lesz hétfőn... valamint egész héten rendelés. Azt is mondta, hogy ebben az éveben már nem megy többet szabira. Nem"tom, hogy ebbe a karácsony is beletartozik e... :roll:
szilbee

ZSOLTIKA!
Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Cleo,csütörtökön megyek be a suliba,ott van logopédus,sztem nagyon rendes.Megkérdezem tőle,hogy válall-e gyereket és mennyiért.Ha esetleg nem,akkor meg tud-e ajánlani vkit.De ha ő nem,akkor megkérdezek mást :)

Ducimami,nem tudom,hogy ez mitől van.A nyirokcsomó az kitapantható,ugye?Ebben nem vok otthon:( Remélem,hogy nem szedtem össze semmi nyavaját,erős folyásom vagy ilyesmi az nincs szerencsére.
A játszótérre meg kár,hogy nem tudnak vigyázni.sztem ezért sem igen újítják fel őket:(

Ildikó,ha megtudok vmit a épzéssel kapcsolatban akkor mindenkép megirom majd :)

Zsoltika nagyon sok boldog szülinapot :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok.

huu de friss ma mindenki :)
Nagyon szépen köszönjük a köszöntést,délután meg is mutizom neki a képeket :D

Tündi.köszi az utánajárást,ari vagy.az az igazság,hogy most is járnak egy nőcihöz,de irtó drága és a kislány sem tudta elfogadni,nem figyel stb.de írok egy privit azért,hogy miről is van szó.

Pusz mindenkinek

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Zsoltinak nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!

Kép
Kép
mongi

Szilbee!

Nem falvai ovoda csak az ovónő az....nah mindegy ez lényegtelen

A jelet még nemtudjuk....amugy persze hogy írok hogy milyen volt a beszokatás, hát én iss nagyon izgulok teljesen majdnem mintha én mennék új suliba:-)

Zsoltika!
Nagyon BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánok neked!!!

Ildikó én azt hittem négy féléves a suli :oops: ez tök jó hogy csak három

Amugy nekem is van egy 35 éves csoporttársam akinek szintén három gyereke vanbár neki már nagyok. Mindennap bejár a suliba( kivéve amikor nem-----sokszor volt) és Mindszenti ez hódmezővásárhelytől nem messze van...

Diácska!

sikerült a vírust kiírtani?

szép napot!

Kép
kbernadett

jah és szerintem 95%-át már megvettük a dolgoknak, a zsák hiányzik még de azt tesóméktól kapjuk meg ha minden igaz, más már nem is nagyon hiáynzik, egy két apróság amit az ovónő még nem mondott...

puszika

Kép
kbernadett

üdv mindenkinek újra itthon

A nyaralás jól sikerült, szerencsére csütörtöktől mintha elvágták volna nyoma sem volt Emmánál a láznak. Az idő nagyon jó volt és a Tiszakécskei szabadstrandon jól el lehetett viselni. Először a leányzó idegenkedett a víztől , de aztán nagyon belejött. Tegnap meg megvolt a nagy munkatársbúcsúztató buli. Az egyetlen gond, hogy szörnyen bedagadt a lábam. Hiába csak üldögéltem egyhelyben végig. Hívtam a nővérem ő meg jól megijesztett,hogy ha a vizeletemben fehérje van, meg a vérnyomásom nincs rendben mehetek kórházba. Hívnám is a dokit de ki van kapcsolva. Biztos ami biztos felhívtam a kórházat,hogy szabin van -e még,de szerencsére pont holnaptól már dolgozik, úgyhogy valamikor csak elérem. Remélem nem lesz kórház a vége, nem is tudom mi lenne Emmával, anyukám pont holnaptól kezd el dolgozni, férjem meg tartogatná a szabiját szülés utánra. Bár a nővéremnek most mondtak fel (neki és még 23 munkatársának csak úgy minden ok nélkül), hátha őnáluk lehetne a lány... Na mindegy reménykedem,hogy nincs nagy gond és itthon pihengetve megoldható.

Tündi: így nem tudom mikor megyek NST-re , ha sikerül beszélnem a dokival akkor már holnap megyek hozzá a kórházba gondolom , beküld majd NST-re is hiszen már úgy is esedékes (de hogy azt hogy birom ki nem tudom , mikor Emmával jártam két-három órákat kellett várni...).

szurkoljatok nekem,hogy ne legyen szükség kórházra...

ja és nagyon boldog szülinapot a nagyfiúnak!!

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Lizocska, nekem Ancsikával volt úgy, hogy két nappal a szülés előtt nagyon vizesedett a lábam. Pont húsvét volt, rengeteget sütöttem, talán azóta sem annyit. :oops: Pont apukám volt nálunk Rákócziból és kérdezte, hogy mikor megyünk ki hozzájuk? Én csak annyit mondtam, hogy ha majd megszülök, és lám két nap múlva megszületett Ancsika 36 hétre, 51 cm-el és 3200 grammal. :lol:

Betti hat féléves, vagyis három éves a suli! :lol:

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?